Cool video

En supercool cool video jag hittade av en snubbe som gör en MJ Tribute! Har inte hunnit posta den då jag varit så upptagen.


Att det ska ta sån tid!

Jag förstår inte varför det alltid ska ta sån tid när man håller på och grejar. Speciellt när det inte går som man vill och man får göra om det flera gånger. Som min dator slarvade bort drivrutinen till nätverkskortet. Inte så lyckat kanske då man inte kan surfa alls på den. Men fick en snilleblixt och kom på att jag hade en kartong med skivor och annat till datorn i källaren så det kanske fanns där nere. Mena annars när jag formaterat om datorer har det typ bara varit att sätta i skivar och tuta och köra. Det verkar inte vara så lätt längre som det var förr. Men nu är det löst iaf och jag är lycklig. Har dock tagit mycket längre tid än det skulle och jag blev lite efter i mitt schema men nu så har jag hela kvällen på mig.


Det där var säkert jag ett tag


Projekt dag

Idag är min avsluta projekt dag. Har i flera dagar nu sagt att jag ska formatera om min stationära dator men det har aldrig blivit av.Kanske för att det tar sån tid? Eller egentligen är det väl inte själva formaterandet som tar tid, mer att installera och uppdatera alla grejer på den efteråt. Men nu har jag tagit tag i det iaf. sitter nu på min lilla bebis. Jag förstår inte hur man kan vara så glad över en liten dator som Emelie säger men ja, jag är som ett barn på julafton just nu. Kanske för att jag velat ha en liten i nästan 1 år tack vare Nina. Men det är väldigt smidigt. Får se om jag kanske hinner till marieberg också idag och köpa en väska till den för nån form av förvaring behövs.

Sen behöver det städas lite i rummet också. Förstår inte hur två personer kan grisa ner så mycket, känns som det är saker överallt just nu. Men vaddå vi är två st på 19 kvadrat. Och Emelie är på universitetet idag så antar att det är jag som får agera hemmafru idag haha.

T.o.m mamma ringde igår och frågade om vi fortfarande var sams. Verkar som att folk är skeptiska till att vi ska klara det här i 2 veckor till haha.

Jag tror också att jag har miljoner saker att blogga om just nu men har inte tid. Kanske senare!


Bakisbloggning

Eller snarare icke bakis. Jag vet inte vad som hände igår men jag blev inte full och vi var hemma tidigt. Så det var väl skönt i sig men lite tråkigt. Mena vad är poängen om man inte märker av något och får pina i sig. Så kändes det igår.

Idag har vi varit på MAX för "bakis käk", var gott. De har ju studentrabbat där! 10 kr Emma är glad =D haha

Har precis kollar på formel 1, Grattis Kimi! Äntligen en vinst =)

Ikväll blir det lite film här hemma så får se vad vi ser.


Webcam är roligt ibland

Nu är jag nästan klar och tillfixad. Lite smink mera smink på. Saknar forfarande lite puder, rouge och läppglans så är det finito. Passade på att leka lite med webcameran på en gång haha.

Live från min nya bebis

Har gjort iordning och grejat med min nya laptop halva dagen. Är som sagt lite som måste fixas och installeras innan den är helt klar. Men det går framåt och jag är jätte glad över den. Har helt klart över mina förväntningar! Är inte det lycka så säg! Nu är det dags att göra sig iordning för en andra fest kväll. Ska bli riktigt kul igen haha. Trodde inte att jag klarade av 2 dagars längre men det verkar inte vara något problem. Vinet jag köpte var faktiskt väldigt gott för att vara 12 % och jag blev uppenbart icke bakis. I like! =D


Uppe och vaken

Kåren igår var faktiskt jätte kul även fast det tog ett tag att komma dit haha. Det var såå jävla svettigt på dansgolven så man höll på att dö! Visst att man svettas med det här var ju löjligt. Kändes som att man var i utlandet någonstanns typ Turkiet kanske. Jag har svettats förut när jag dansat men igår var nog första gången hårtopparna blev blöta av svett. Bläää.. Men men det kanske är anledningen till att jag måste så bra som jag gör idag. Så det känns enormt bra faktiskt. Börjar bli hungrig så ska väl se om Emelie är vaken och om hon ska äta.

Ikväll blir det fest också. Måste ju passa på! haha

Happiness Friday

Det skulle jag vilja påstå att det är iaf. Sov skit bra inatt, älskar att vara tillbaka i Örebro och sova i min egen säng. Jag hävdar fortfarande att det går bra att ha Emelie här. Visst är det lite smågrejer som man tänker på som man själv inte brukar göra tex att lämna toalocket öppet osv, men det är inget som har irriterat mig (än?). Nej då det är inget jag irriterar på mig här faktiskt eftersom min toa är ren det är den inte hemma därför irriterar jag mig på mamma. Jag har ju en bror som på något vis skiter så det stänker i hela toan och så tar han inte bort det. Fräscht liksom!

Vi har också varit ner på stan och shoppat lite. Då jag fortfarande inte har fått några pengar så hade jag inte mycket att shoppa för. Därför till min lycka hittade jag en Aprikos/Svart rutig tub-klänning för 25 kr på Wear it! Då läste rätt 25 kr = 5x5! Asså man måste älska Wear it! Blev också avsminkningsservetter på H&M då mina var helt slut så det var nödvändigt ;)

Självklart blev det systemet också. Fick ju reda på att det hade nya lokaler så vi fick ju se till att hitta det. Mena de borde ju informera oss studenter bättre! Flytta systemet?! Oj oj oj! Men det gick bra, blev massa dricka när man ska ha både idag och imorron. Festa festa!!

Och det också. Måste påstå att det är superbra service på Pccity.se, beställde min laptop igår och har precis hämtat den på posten! Sånt gillar jag. Dock har jag inte tid att kolla mer på den idag eftersom jag och Emelie måste göra oss iordning och äta.

Måste också säga att det är inte ofta det kommer 3 karlar framspringade till en på stan och vill ha ens namn och mobilnummer på kroppen haha. Skrev på låret på en kille och magen på en annan haha. AAAh jag vill också nollas igen och göra konstiga saker! Det är roligt!

Dator på G

Nu har jag äntligen beställt min dator. Jag längtar och längtar ännu mera. Passade också på att beställa mobilt bredband från Tre när jag var igång. Så allt sammans kommer väl till posten på måndag.. Tjihooo!! =D

Det som står på schemat nu är att flytta över massa filer till externa hårddisken så jag kan formatera om den ikväll förhoppningsvis.. Skulle behöva tvätta också men får de hur det blir med den saken.

Juste datorn blev blå istället för röd om jag inte sagt det förut. Jag är nöjd med mitt val faktiskt!


1a natten i Örebro avklarad

Skönt att vara tillbaka. Första natten som "sambo" är också avklarad och det gick smärtfritt måste jag säga. Eller jag tycker det gick bra under omständigheterna.

Dagen kommer bli busy kan man väl säga. Har en hel del ärenden att ta tag i. Så får se hur det går. Nu frukost!

På plats i Örebro

Nu har jag och Emelie kommit fram. Vi har också hunnit packa in, handla, städa och lite annat. Just nu är det bara degande som gäller. Snart kommer väl Nina och Bulten och hälsar på. Lite senare blir det Tybble Pizzerian med Gabriella.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva just nu. Alla har gått bra och det är skönt att vara tillbaka.

Seg i skallen

Nu är dagen här. Dags att flytta tillbaka till Örebro. Det känns faktiskt väldigt bra och jag ser fram emot det. Hade kanske kännts ännu bättre om jag fått fler timmar sömn men man kan ju inte få allt här i livet. Så jag är lite seg i huve men har inte riktigt kommit igång så blir väl bar så småningom. Är skit väder, perfekt för att sitta i en bil i 2-2,5 timme. Det är lite ruggigt också så blir nog mjukisar för min del. Skönt. Mena man måste ju vara bekväm =)

Nu ska jag väl klä på mig, slänga ner det sista i väskan och så måste jag dammsuga och äta något. Vid 09 far vi, sen kommer jag nog inte hem förens efter första tentan vilket är i slutet av sept eller så kanske jag väntar till Green Day koncert helgen som är 1 vecka efter.

Ha de bra Uppsala.. Ciao

Går trögt

Måste säga att det går enormt trögt framåt när det kommer till mitt packande. Jag har inte börjat än och den är över 18. Skulle behöva hinna med att dammsuga min systers rum innan jag åker också. Kan säga att jag inte har någon lust alls. Blä om inte annat får jag göra klart så det bara är att köra med dammsugaren imorron innan vi åker. Få se vad jag hinner med. Kanske ska ta några svängar runt lägenheten och se om jag gömt grejer på något smart ställe..

Ps Jag har ångrat mig när det kommer till mini datorn. Jag vill ha den blå inte röd, blå är med min färg vet inte vad det var för fixidé jag hade om att jag skulle köpa en röd?!

Örebrewww imorron

Håller nu på att förbereda flytten ner till Örebro imorron. Och hur långt har jag kommit då kan man fråga sig? Jag har inte ens börjat packa om jag ska vara ärlig. Var så uppe i varv och exalterad över hundra andra grejer igår kväll så hann inte börja då. Nu på morron hjälpte jag mamma att diska. Ska snart gå ner och möta mamma och mormor för vi ska ut på lite ärenden nån timme. Sen blir det hem och sätta fart.

Egentligen borde det inte ta så lång tid dock. Mena i stort sätt är det ju bara att slänga ner allt som ska med i väskan eller nå kasse så är det klart.

Så blir man ju sambo imorron också så kommer bli lite pyssel med det. Men det ska nog gå bra =)

Planera, planera och planera

Det är vad jag gör just nu för att få allt jag vill göra att gå ihop. Och jag vet att jag måste få ut de här sakerna ur mitt huvud innan jag ska sova. Vilket kommer ske väldigt snart för jag är skit trött samt att det inte finns något på tv eller så.

- Packningen imorron
- Inköp av blommor imorron
- Allt som ska göras i Örebro när vi kommer ner på onsdag
- Fest i helgen, vilken dag och när
- Passa Bulten och greja
- Datorplanering (har bestämt mig för en blå istället för röd) samt tillbehör till den...
- Artiklar till nästa vecka när allt drar igång
- Träning och annat

Jag har kommit fram till att jag nog ska träna på Friskis i höst och inte på campus eftersom jag inte tycker att det finns så roliga pass där. Friskis har helt klart bättre utbud och när jag var in på deras hemsida så kan man välja bara jympa pass i 3 mån, halvår, år och massa annat. De hade flera olika utbud som jag gillade och gå på massa gympa pass i 3 månader för 580 kr tycker inte jag är så dyrt. Visst ligger friskis mitt i stan i Örebro så man får cykla eller ta buss men den kostar ju bara 10 kr och räcker 3 timmar. Ingen man dör av!


Ljug inte för mamma

Detta är en rolig historia som jag fick av en släkting per mail.

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar, så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.
 
En vecka senare sa Per till Tom:
'Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?' Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull;

Kära mor, jag säger inte att du 'tog' eller 'inte tog' soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Hälsningar Tom.

Några dagar senare fick han svar från sin mor:
Kära Tom, jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan. Hälsingar Mor.

Dagens visdomsord: LJUG INTE FÖR MAMMA!

Gomorron, gomorron

Nu börjar det närma sig avfärd till Örebro. Rättare sagt om 2 nätter är vi på väg ner. Det innebär att jag kommer ha 2 hektiska dagar med att fixa och trixa med det sista innan dess. Det känns skönt men samtidigt konstigt att det redan är dags. Känns som att sommaren först gick långsamt sen ännu långsammare men de sista 3 veckorna har flygit förbi. Konstigt det där måste jag säga.

Idag ska jag först ner till stan och fixa med böcker och lite annat, som nämnt tidigare så har jag ett antal cd skivor som blev utan fodral så ska köpa något att sätta dem i. En cd bok aktigt där man får plats med flera skivor vore ju bäst. Få se vad jag kan hitta på.


Måste också se till att registrera mig på min kurs till hösten samt att jag måste lämna studieförsäkran till CSN. Ska försöka fylla i mina papper till försäkringskassan om bostadsbidrag också.

Synvilla?

Som vanligt när jag går på promenad på kvällarna gillar jag att ta bilder på saker som jag upptäcker eller intresserad mig. Ibland kanske något händer och det kan vara kul att ha det på bild och ibland kanske man kan få till något vackert.

Bilden jag valt för dagen att lägga upp är på en gammal port som stängts igen och som någon har målat ett motiv på som får det att se coolare ut än vad det är kanske. Nästan som en synvilla om man inte vet att den finns där. I det här fallet ser det ut som en kvinna som släpper ut sin katt.

Vad sjutton??

Vad är det som händer egentligen?

Jag tror min granne har haft inbrott i sin lägenhet igen. Handtaget är borta på hans ytterdörr. hur lätt är det egentligen? Man blir ju orolig. Men det konstiga är ju det att det aldrig varit något sånt här förut. Och nu har han haft (kanske) inbrott två gånger på en månad. Det måste ju vara någon han känner som vill förstöra?

Jag blir inte riktigt klok på det här iaf.

Johan Ståhl

Är det någon som kommer ihåg den här snubben/dåren från Talang 2007? Han jobbar nu faktiskt som professionell trollkarl.

Ni kanske inte kommer ihåg honom men såhär är det. Han är en släkting till mig. Mammas kusin rättare sagt, vet inte vad han är till mig dock men jag har liksom växt upp med hans trollkonster (de gånger vi träffades). Vi var ofta ute på deras land kommer jag ihåg. Då han är lite äldre än jag lekte jag mer med hans lillebror. Men sak samma. Det är inte poängen med detta inlägg.

Saken är den att jag fick reda på att han gifte sig igår. Så Grattis Johan!! =D

F1 vs. GP2

Det är faktiskt sant!!  Nästan iaf hahaha!

Den årliga gäddan

Japp det står faktiskt på menyn senare i eftermiddag. Pappa och nå polare till honom brukar fiska varje sommar vilket resulterar i att vi får äta gädda. Det brukar infalla i slutet av sommaren hos farmor.

Så idag blir årliga intaget av gifter. Inte konstigt man är som man är liksom haha. Värsta med den där gäddan är väl att man får sitta och rensa den i 7 år innan man kan äta det också. Det är bara ben i den lilla jäveln! Men det ä rjävligt gott med potatis och pepparrotssås. mums


Fräsching...

Molly Sandén

Jag har funderat på det här med Sveriges "barn stjärnor". Då menar jag lite Amy Diamond, Molly Sandén och vad de nu heter. Det är inte riktigt mitt område måste jag säga men en tydlig skillnad som jag har märkt och tänkt på är just Amy och Molly. Mena de är lika gamla men de känns absolut inte det.

Mena Amy faller mig faktiskt inte alls i smaken. Tycker hon är lite barnslig i musiken för sin ålder. För att inte tala om att hon ser ut som 12 också. Men vissa mognar väl senare.

Molly däremot känns mycket mognare. Jag gillar starkt hennes musik och jag tycker att hon har en enorm och vacker röst. Jag tycker att hon är söt också faktiskt. Jag hittade också att hon gjort en svensk version av en av mina absoluta favorit låtar. Den heter Hallelujah gjord av Jeff Buckley. Peter Jöback har också sjungit denna låt med bravur.

Måste faktiskt rekommendera Mollys album "Samma Himmel"

HallelujahKunde inte låta bli

I brist på annat att roa mig med så var jag in på uppsala hem och sökte lite lägenheter. Tycker faktiskt att det är lite roligt att kolla vart man hamnar i förhållande till olika områden och annat. Och det här resultatet roade mig faktiskt även fast jag vet att det är långt ifrån färdigt. Men jag är nummer 1 haha.

State of the art

Kanske inte men det är en ruskigt fin bild iaf.

Regn och rusk

Man skulle kunna tro att hösten tittat in redan. Eller juste sen mitten på Juli har det varit skit sommar iaf. Brännan man haft har ju nästan försvunnit. En utlandssemester är vad man skulle behöva just nu för att fylla på batteriet. Så känner iaf jag efter att igår varit väldigt trött och hängig och idag är det inte mycket bättre. Vaknade med huvudvärk och även fast jag sovit underbart skönt inte vill upp. Kanske är det för att det känns som att hela dagen är förstörd? Det var menat att vi skulle gå på American car show här i Uppsala idag men hur kul på skala 1-10 är det när det regnar? Inte ett dugg måste jag säga. Ska försöka peppa på pappa och åka och kolla på en regnjacka till mig iaf. Skulle vilja fara en sväng till Rusta ochså eller Ö&B kanske.

Vi får se vad som händer. Prio 1 just nu är frulle..

Saknad

Måste säga att jag saknar dessa underbara människor som blivit som en andra familj för mig. Som tur är det bara några dagar kvar innan jag flyttar tillbaka igen. Jag ser fram emot det sååååå mycket. Jag vill komma igång med mitt liv igen känner jag. Man blir för mycket beroende av alla andra när man bort hemma. Men som sagt, det är ett skönt gäng! Hade väldans tur med min korridor!


Tyvärr har dock Annie lämnat oss och ja en viss person i svart ser man inte mycket av...

Försmak på ålderdomen

Tror jag idag upplever en försmak av vad ålderdomen har att erbjuda. Har som jädra ont i hela kroppen, det är helt sjukt. Lovar att igår var som ett intensivt träningspass hela dagen. Tom mina knäskålar värker! Det var skönt att sova även fast jag inte kunde somna direkt. Sov för länge också så huve känns som en stor boll också. Tur det är fredag så jag kan softa lite.
Skulle dock behöva ta mig till ICA Maxi och kolla om de har nå regnjackor kvar. De har varit billiga där och jag inser att jag lär få spendera mina sista kronor på en eftersom det kommer vara ett måste. Mena jag går inte ut ofta när det regnar och jag har förstört 3 paraplyer den här sommaren. Det funkar bara inte.
Och jag har faktiskt inte lust att lägga 7-800 kr på en jacka på Team Sport (då är det reapris).

Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med alla bestyr här i Örebro så nu ska jag bara in i duschen och sen är det av hemåt kan jag säga. Nu är jag skit trött. Kan ju inte påstå att det ska bli kul att köra ca 20 mil hem igen. Men men..

Har fått tvätta massa CD skivor iaf och tagit bort fodralen från 40 singlar, och ca 20 album har förlorat fram och- bakside texter. Jag är inte glad måste jag säga men just nu orkar jag inte bry mig. Blir väl ett feting mail till Öbo ikväll eller nått.

Nu duscha... Snart åka hem... Klart slut!

(ps rummet ser fortfarande ut som stryk men jag orkar bara inte..)

Någon måste hata mig

Jag är fortfarande i Örebro alltså, har inte alls gått enligt planerna. Hade det det så hade jag varit på väg hem nu eller väldigt snart iaf. Men så är det inte. Jag är inte ens nära på klar med vad jag skulle göra. Har fått acceptera att jag inte hinner med allt tom.

Jag har iaf fått tillbaka min tältsäng (så nu har emelie nånstanns att sova) samt att ag varit på upptäcksfärd i ett lager för att hitta mitt täcke.. Men sagt och gjort det är nu klart iaf. Check på nånting.

Något annat som har hänt är dock att förråden här i Örebro haft översvämning av något slag. Gissa vem som hade hela sin DVD och CD samling i kartonger där nere. Rätt JAG hade det, som tur var klarade sig iaf kartongen med DVD filmer du jag tydligen varit så förståndig att ställa dem på varandra. Men min CD samling mår nog inte så bra just nu. Översta delen verkar ha klarat sig bra, mellan och lite längre ner är halft fukt skadade medans undra lagren är dyngsura och luktar blöt apa. Jag skämtar inte! för att inte tala om det. Gissa vad som också låg längst ner i kartongen? Jo mina CD singlar i papp fodral, gissa om de är mumsiga?! ARGH

Det är helt enkelt inte min dag!

Nu kanske jag ska sätta mig och äta min lunch. Har inte ätit sen 07 så kan nog behövas fyllas på.

Live från Örebro

Har precis landat och lastat in alla grejer. Eller nästan... måste ner i källaren och hämta 2 kartonger med cd skivor och dvd filmer. Inom snart framtid..

Och vad kan sägas om Örebro??

Det är dö tyst, har inte sett en människa!! Asså borde inte folk typ börja flytta in snart??

Vad mer??

Jo jag är förbannad.. Vet inte vem jag ska skylla på än men det ska undersökas.. 1 täcke och min tältsäng som jag hade i mitt rum saknas! Hallå liksom!

Sen har mina blommor dött tror jag så måste köpa nya =(

Aja kanske ska sätta fart så jag kommer någon vart och så får jag se om de ringer mig för jag har mailat om min förlust.

Stolt syster

Måste jag säga att jag är idag. Min bror kom nämligen hem från sin pappa nu på morgonen och hade inte ätit frukost. Och eftersom jag var uppe samtidigt och höll på fixa med det sista fick jag honom att äta med mig. I vanliga fall brukar min bror äta mjölk med o'boy i samt nå skit choklad flingor som jag är helt emot men min mamma påstår att han äter inget annat. Bull shit! Jag åt mackor med leverpastej och smörgåsgurka och han åt mackor med smör och ost samt att vi drack go morgon juice till. Alltså fick jag honom att äta bättre frukost samtidigt som vi satt och snackade lite skit.

Nu är det Örebro som väntar. Ska bara packa in det sista sen sticker jag och kommer tillbaka ikväll nån gång.

Bytt är bytt?

Pappa kommer ta mig kära laptop om några timmar. Eller kl. 21 har jag sagt att jag kan komma förbi med den och inte tidigare. Jag har ju ett liv att ta hand om här haha. Tanken är iaf att han ska låna den på jobbet imorron för att se vilken storlek han vill ha på laptop i lastbilen när han är ute och far. Han vill ju kunna kolla på film och ev. surfa också när han reser runt i Sverige. Men karln kan ju inte bestämma sig för om han vill ha en 15 eller 17 tum. Min är 15 så han får testa. Jag tycker ju att den räcker gott och väl men det är ju inte flera meter i en lastbil direkt. Så jag kommer vara datorlös hela kvällen, vet inte hur jag ska klara mig. Men jag får väl stå ut mena jag har ju hans bil vilket betyder att Mia får gå upp 05 imorron för att köra honom till jobbet.

Kan vi inte bara byta? Jag får bilen så får han datorn? För alltid alltså haha...

Nee nu är jag hungrig som en jag vet inte vad och lät som att maten är färdig.. Mumsi!

Lycka

Som jag skrev tidigare var jag och Emilia på Espresso House igår och jag köpte denna underbara Hallon&Granatäpple Frapino där.. Jag kommer gå dit idag också för övrigt så god vad den. Men det bästa med det hela är att jag var in på deras hemsida och upptäckte att det finns ett Espresso house i Örebro också. Snacka om att jag kommer bo där!
Espressohouse.se

Nu har jag nästan packat klart, lite smått förvirrad men tror jag får till det, sen har jag också gjort 6 st småpajer. Tacoköttfärsen räckte bara till 5 så fick slå till med en nödlösning och la äpplen med kanel i den 6e. Hoppas det blir bra. Hade inte alla ingredienser idag så blev lite sådär i utseende men den jag smakade var god iaf. Snacka om att fullkorns mjöl gör skillnand också, man blir skit mätt och står sig länge.

Rise n Shine

Hade man kanske kunnat hoppas på. Jag är död på riktigt haha. Och idag måste jag vekligen avsluta alla grejer jag påbörjat i det här huset. Och jag lovar att jag har saker överallt. Men det ska gå, typiskt bara att solen lyser men antar att det kanske är bättre eftersom jag måste cykla till Heidenstam och hämta mina hemma nycklar som skickats från Örebro.

Men jag har världens huvudvärk så kanske ska ta en ipren och lägga mig ner igen 15 min eller så och köra turbo när jag kommer upp. Tacopaj ska göras också. Oj oj har man inget att göra skaffar man sig något att göra!

Trött trött

Måste säga att jag är skit trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna men samtidigt vill jag inte sova då jag ser film på 3an med Brad Pitt. Jag förstår den inte riktigt måste jag säga, den är mysko. Nånting med Joe Black heter den iaf.

Idag har jag fått allt gjort utom att göra Tacopajerna. Vet inte vart tiden tog vägen och imorron måste jag ha packat klart och vara redo för att åka ner till Örebro på torsdag morgon. Känns skönt men samtidigt har jag börjat tycka det är skönt at vara ledig igen. Är det inte sjukt? Men saknar iaf alla sköna människor i Örebro så kan inte vänta tills jag kommer ner.

Idag hann jag också med en fika med Emilia på Expresso house. Drack nå jätte god Hallon&Granatäpple Frapino där mums ska nog gå och köpa en imorron med. Den var vanligglass med nå såsblanding. Massa värt det med studentrabatt. Typiskt att jag hittar stället när jag snart sticker =P

Imorron måste jag gå och hämta mina nycklar också. Och det är ju inte i närheten av där jag bor heller. Typiskt!

En "to-do"-dag

Idag måste jag få bättre koll på mina grejer och fixa med det sista. Att det ska vara så svårt att packa iordning när man inte ska ta allt. Mena nu är det meningen att det mesta av min packning ska ner till Örebro på torsda men jag måste fortfarande ha packning kvar för en vecka här hemma då jag inte flyttar ner förens 25-26e. Så jag har problem. Skulle behöva tvätta också samt att jag ska göra tacopajer. Måste dessutom åka och handla lite grejer som ska med. Senare ikväll blir det en fika med Emilia och Sandra. Trevlich!

Nee sätta igång kanske?

IKEA, Biltema, Jula och Onoff

Har varit en späckad eftermiddag med pappa. Men alltid lika trevligt. Pappa och jag kommer faktiskt mycket bra överrens och jag känner att det är lättare att umgås med honom än mamma. Kanske är det för att vi har gemensamma intressen och något att prata om, vare sig jag undrar något och behöver hjälp eller om jag bara behöver någon som lyssnar.

IKEA stod först på schemat iaf. Vill ha nya tallrikar till hösten. När jag först flyttade fick jag några vanliga av mormor, några djupa av mamma osv. Nu kände jag faktiskt att jag ville ha tallrikar som matchade varandra. Blev 4 vanliga platta och 4 djupa efter lite om och men. Då de jag ville ha är utgående sortiment så var det inte allt för lätt, ville ha de blågrå och verkade som alla andra ville samma sak. De platta såg ut att vara slut men då såg jag att de hade några som satt på en hylla längre upp, typ för att visas men de var inte visningsex. Som tur är så är min pappa lång så vi kunde få mina tallrikar och de djupa hittade vi billiga också eftersom det tydligen var lite mini skavanker på dem som gjorde att de såldes för halva priset. Hallå är student jag är inte så kräsen, plus att jag knappt såg nå skavnker på dem. Så köpte jag en kastrull med teflon yta, alltid bra när man ska göra stuvade makaroner eller annat. Det blev också nå hyllaktiskt som jag ska hänga upp i ena garderoben och ha skor i. Ordning och reda helt enkelt.
Blev också korv, läsk och glass innan vi åkte vidare...

Sen blev det en snabbis in på Biltema för att kolla på ett kabellås till min cykel. Mitt blev ju snott så fick köpa ett nytt men det är liksom korvat så det är skit jobbigt när man ska låsa. Därför jag ville ha ett rakt men tyvärr fanns inget.

Nästa stopp blev därför Jula för att kolla om de hade något lås, men de hade de inte heller. Samma som på Biltema så hade de redan ett lås på sig och det är inte det jag söker så nu ska pappa byta med mig så länge. Passade på att köpa en termomenter då jag inte haft nån. Har alltid fått fråga Emelie eller Nina vad det är för temp. ute. Men nu sticker ju Emelie till Peru några månader och Ninas temp. kan ju vara felvisande för hon bor en bit bort =P

Sista stoppet blev Onoff där jag skulle köpa nya hörlurar till min Sony Walkman, vilka jag också använder till headset till ena mobilen. Mina börjar bli gamla och skruvade. Fakta så finns bara mina hörlurar på Onoff och ingen annanstanns.

Oj blev ett långt inlägg men kändes bra att skriva av mig haha. Fyfaan vad det regnar då!! Nu ska jag käka pizza!

Varför är det så svårt?

Varför är det så svårt att vända på dygnet?

Jag har nu haft sommarlov i ca 10 veckor. Vilket betyder att min dygnsrytm blivit åt helskotta fel. Kanske går och lägger mig 02-03 och vaknar 11-12 och det förstår man väl själv att det inte kommer funka när studierna drar igång om ca 2 veckor. Jag måste därför på något sätt försöka vända på det men det är inte det lättaste.

Typiskt jag är att ställer jag klockan på larm en viss tid och jag vet att jag måste upp då så kommer jag upp varesig jag somnade 00 eller 02. Men däremot om jag vet att jag egentligen inte behöver upp för att göra något speciellt så är det skit svårt. Ställde klockan på 10 idag tänkte försöka lite långsamt sådär, med 10 idag, 9 imorron, 8 på onsda för på torsda måste jag upp tidigt då jag ska ner till Örebro med massa grejer.

Visserligen har jag massor att ordna med tills jag åker men ingenting som kräver att jag går upp 8-9 iaf. Aja jag får kämpa vidare. Känns ju tryckt iaf att veta att jag inte kommer ha det jobbigast att komma upp imorron. Det kommer vara min bror som börjar skolan imorron och han är inte uppe än.

Kvällspromenad

Jag har börjat med att ta en 1-1,5 timmes promenad helst varje kväll men ibland blir det varannan. Ikväll kom jag iväg lite sent så det hann bli ganska mörkt. Därför gick jag faktiskt bara 30 min men det var lite iaf. På vägen passade jag på att ta lite bilder. Ena är på Vaksala Kyrka, tycker den är väldigt fin och det är en mysig kyrkogård, dit går jag ibland när jag behöver lugn och ro men också lite tid att tänka. Den andra är på den största gräshoppan jag sett! Höll på trampa på den och så rörde den på sig precis när jag skulle sätta ner foten och som reflex blev det lite hopp istället. Tur ingen såg mig!


Shit pommes!

Det gick inge vidare i matchen måste jag säga. The Man gjorde vad han är menad att göra dvs Mål men Torres vettesjutton vad han höll på med hela matchen. Nej skärpning! Han och Gerrard ska ju vara nyckelspelarna. Måste säga att jag inte riktigt kände igen deras spel, jo med 10 min kvar då jädrar. Kanske saknas Alonso på mitten iaf?

Aja är väl bara att säga grattis till Tottenham, de var bättre motstånd än jag räknat med iaf. De har ett bra lag i år (också?)
Antar jag får springa och gömma mig nu...
 


Premier League har startat

Ja jag vet att det var igår men det var inga intressanta lag igår samt att jag inte var hemma iaf.

Sitter nu och ser på Liverpool vs Tottenham efter 1a halvlek står det 0-1 till Tottenham. Suck! Men å andra sidan är de mer aggressiva än Pool. Vettesjutton vad de håller på med? Och vart är Torres? är faan bara Kuyt som jobbar! Får dock se på matchen i kinesisk live stream i mediaplayer. Bättre än ingenting antar jag.

Åh det ja, lever ett helvete just nu med Osama och en bror som håller på Man United. Ja de gick ju och vann för nån timme sen tack vare Rooney. Tack ska du ha! =P

Ska faktiskt försöka bli bättre på att följa resultaten och matcherna i år. För att inte tala om att det ska bli intressant att följa Zlatan.

Nu börjar 2an halvlek...

Crossfire - On fire

Min absoluta favoritlåt just nu!!


Lazee var bäst igår

Jag kan men handen på hjärtat säga att Lazee var bäst på The Voice igår! Han var den som fick igång publiken bäst med alla sina låtar och allt runt omkring. Så jag kallar honom från och med nu en bra artist, i mitt tycke kan en bra artist få igång publiken och det spelar ingen roll i vilket väder. Kan ju säga att "Rock away" fick en nytändning i mitt hjärta! 

En annan som fick fart på många var Svennebanan såklart, fattar det fortfarande inte men Kungsan bestod till 70 % av fjortisar och brats så vad kan man förvänta sig? Flera var onyktra också, patetiskt!

Crossfire med Rigo i spetsen lyckades också göra stort intryck, på mig iaf. Och deras låt har nu blivit en av mina absoluta favoriter. "On fire" talar jag om såklart. Kan inte förstå att det tog en koncert för att den verkligen skulle sätta sig, mena den spelas ju på krogen.

Pachanga körde sin stil och jag gillar dem för det är lite latino liksom. Det är nått med spanska och musik som gör mig alldelse varmt. Något som slog mig dock var att de såg gamla ut. Asså jag mena mkt äldre än jag trodde och som Emelie uttryckte lite slemmiga också. Ena killen drog för övrigt upp en tjej ur publiken upp på scen också och sjöng för henne, typ "i Puerto Rico när vi gillar en tjej sjunger vi för henne" haha. Kul för henne, hon fick en väldigt fin, ehm närgången dans också. Inte ett dugg avundsjuk dock haha.

Million Stylez vad där också. Har inte hört mycket av honom förut måste jag säga. Men han var väl också bra om man ska se på helheten. Lite svårt att hänga med blir det ju när man inte kan musiken.

Darin drog igång alltihop men han var ju klar innan man fattat att det dragit igång. Lite tråkigt, men sorry är inget stort fan av Darin iaf men hade kanske kunnat bli? Kanske inte men klart man vill ha mer än 2 låtar =)

Mims hann uppträda också innan vi fick nog pga regnet. Hans musik passar tyvärr inte mig. Jag lyssnar på RnB och så men rap/hiphop där går min gräns.

Fick se en coolt Michael Jackson tribute också med dansare.

Tror vi missade 3 artister eftersom vi gav upp och gick till stationen eftersom det regnade. Mitt paraply pajade också!
   

Tjohoo hemma

Nu har jag landat framför min dator i Uppsala igen. Ville bara göra ett snabbt inlägg innan jag går och sover för jag är skit trött. The Voice koncerten var skit bra måste jag säga, över för väntan. Och snacka om att några timmar i Stockholm gett mig mycket att skiva om. Känner mig som en ny människa med massa inspiration. Handlar mycket om fjortisar och hur utseende fixerat Sthlm verkar. Aja ni lär ju märka när jag skriver av mig =D

God Natt! <3

Koncert dags

Emelie dyker väl upp här snart och hämtar mig. Sen blir det 17 tåget till Stockholm så hinner vi käka lite innan det börjar kl 20. Nu vet jag iaf vilka som kommer uppträda och jag känner mig positivt inställd då jag vet vilka det är och gillar låtarna. Som typiskt med mig finns det många låtar jag älskar som man hör när man är ute men har ingen aning om vad det heter eller vem som sjunger. Jag hoppas på att bli bättre på det i framtiden haha.

Aja toa kanske innan vi ska iväg. Ciao

Älskar Avokado

Ja jag älskar avokado, skulle kunna äta hur många som helst. Köpte 2 st här och dan och blev jävligt besviken. Jag skämtar inte om jag säger att båda smakade apa och så var de bara allmänt konstiga. Det har inte hänt mig förut. Visst har några man köpt nån gång legat så de nästan blivit dåliga men den här gången kunde jag inte förmå mig till att äta upp någon av dem.

Så ja jag är besviken =(


Koncert i Kungsan

Det är faktiskt det enda som står på schemat idag. The Voice (radiokanalen) kommer ha en gratis koncert i Kungsträdgården i Stockholm kl 20 idag. Måste erkänna att jag inte lyssnar på den radio kanalen heller. Jag är väldigt dålig på att lyssna på radio för övrigt. Lyssnar jag på musik är det vad jag har på datorn eller Spotify, aldrig radio. Radio blir det när man lånar mormors bil och måste köra mamma nånstanns för hon lyssnar ju bara på lugna favoriter annars blir hon tjurig.

Har egentligen ingen aning om vilka artister som kommer vara där heller. Som jag lärt mig är The Voice mycket R n B  och hip-hop musik och det lyssnar jag mest på om jag är ute och dansar, inte så jätte mycket privat alltså. Men gratis är gratis så vi får se!

Friends for change - Send it on

Jag tycker denna sång har ett bra budskap så jag tänker dela med mig av det. Denna sång leder ett projekt som Disney har startat. Budskapet de vill framföra är att om alla går ihop kan vi rädda världen. Disney kommer lägga massor av pengar på detta så vi får se vad som händer. Låter stort och bra men någon måste faktiskt börja också.
De som sjunger är Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato och Selena Gomez, den är iaf värd att lyssna på, skit samma vad man tycker om dem som sjunger ;)A word is just a word
Until you mean what you say
A Love isn't a love
Til you give it away
We all got to give
Yeah something to give to make a change

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a Light and Send it On

Just smile and the world will smile along with you
That small acts of love
Then the one will become two
If we take the chances
To change circumstances
Imagine all that we could do
If we...

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a Light and Send it On
Send it on

There's Power in all the choices we make
So I'm starting now not a moment to wait
A word just a word
Until you mean what you say
A love isn't just a love
Until you give it away

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a Light and Send it On
Send it on

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark starts a fire
With one little action
The chain reaction will help things start
Make us Strong
Shine a Light and Send it On
Shine a Light and Send it On
Shine a Light and Send it On

6 musik klassiker år 1987

U2 - With or without you

Gary Moore - Over the hills and far away


John Farnham - You´re the voice


Johnny Logan - Hold me now


Heart - Alone


Roxette - It must have been love

Dåligt, sämre, sämst

Jag är verkligen sjukt dålig på att blogga just nu. Jag har liksom ingenting att skriva om. Dels för att inget händer och kanske dels för att jag känner noll inspiration just nu. Livet är så ibland.

Plockade isär min laptop idag i försök att fixa fläktens surrande. Den surrar inte som den gjorde förr det är bra men tror inte att den är lagad för det. Nått måste ha kommit i kläm av det som håller i den för jag var tvungen att lätta på 3 skruvar lite för att få bort det extra surret. Mena klart den låten med det här var som ett skallrande surr som mest pågick när man höll i datorn. Det är temporärt fixat iaf.

Som sagt ska jag ju köpa en ny dator snart så får pappa denna att göra vad han vill med. Kanske är billigare att byta hårddisk och fläkt än att köpa en helt ny. Det är ju inte så att han söker en värsting laptop mer en att ta med sig på jobbet när han får åka iväg längre så han kan kolla på film och surfa.


Ny layout (igen)

Hej nu har jag suttit hela kvällen med att ändra layouten. Pff att det tar sån tid och wow jag är imponerad av mig själv att jag orkade genomföra det. Gick lite långsamt på slutet då jag blev distraherad av en kompis kärleksproblem. (Lugnt jag lyssnar gärna). Men nu är det iaf klart! Wohooo!!

Jag är supernöjd!!

Feel free att kommentera!

Bild på gamla layouten:


How much is too much?

Såhär ser molnet ut ovanför mitt huvud just nu. Asså kan det inte bara vara soligt en hel dag? Bor vi i Sverige eller? Jag är trött på det här vädret och det blir ju kolsvart, inte konstigt man inte kan snåla med strömmen haha.

Fjortis för en dag

Så känner jag mig verkligen just nu. Håller på att rensa massa skit på min externa hårddisk och ramlade över flera mappar med musik från 90-talet. Många av låtarna påminner faktiskt om mellanstadie discon och annat trams. Det är lite nostalgi över det hela. Vissa låtar påminner också om när man satt under midsommar eller nyår uppe på slottsbacken och drack alkohol men massa kompisar. Mena hur moget är det på en skala 1-10??

Men alla har vi väl varit där? Jag skulle kanske inte vilja påstå att jag saknade den tiden. Kanske pga att man inte behövde ta så himla mycket ansvar över sitt liv som man behöver nu. Nu för tiden finns det inte många stunder som man bara kan sätta sig och tänka "fy fan vad lugnt och skönt det är, jag behöver inte göra ett dugg". Det är hela tiden något nytt. Och jag har ju märkt att det är en helt annat värld att komma in i när man flyttar hemifrån och ska sköta allt själv. Visst betalade jag hemma de 2 åren jag bodde hemma efter gymnasiet och jag betalade också egna räkningar. Sillnaden var väl då att jag gav pengar till mamma så skötte hon allt.

Ja välkommen till vuxenlivet Emma det blir inte mindre med åren heller. haha

Vart tar tiden vägen?

Ibland kan jag undra vart tiden tar vägen? Har inte hunnit blogga alls idag efter att mormor kom imorse och hon hade sin syster med sig för hon skulle väl prata med mamma. Mamma som sysslar med healing och lite sånt grejs. Så körde jag hem henne sen, tog en sväng förbi ICA Maxi och sen var jag iväg med mormor en sväng och körde bror min till tandläkarn. Så har hunnit med massor idag men ändå känns det som att tiden har rusat iväg.

Mormor är också på jakt efter en lägenhet i stan med uteplats och i samma veva blev jag lite intresserad av vart jag skulle hamna i kö om jag sökte lägenhet nu. Jag vill faktiskt inte ha en 1a och försöka klämma in säng, kontor, vardagsrum och matsal i samma. Det suger!
Så jag sökte på 2or runt Salabacke, Årsta och Eriksberg och resultatet förvånade mig mycket. Tror jag stått i kö hos Uppsalahem i 7-8 år. Men iaf en lägenhet i Salabacke var det 600+ som hade sökt jag kom på 53e plats, en annan var det 580 sökande jag kom 39. Det var också en vid brantan där det var 460 sökande och jag kom 26a. Så sökte jag på 2 i ett par höghus i Eriksberg och båda hade ca 200 sökande och jag kom 6a resp. 4a.

Jag tycker det är ganska bra iaf. Och om man tänker på att jag inte kommer flytta tillbaka till Uppsala förens om iaf 2 år. Så jag tror att det kommer gå ganska bra att hitta en lägenhet när jag blir klar iaf. Kanon!

Sunny Beach

I brist på annat tänkte jag bjuda på en bild jag tog för några år sen när vi var på semester i Sunny Beach, Bulgarien. Tycker bilden blev väldigt cool och det är nått speciellt med den.

Suck

Idag är en sån dag då ingenting känns bra. Har ingen lust att göra något. Energi nivån samt humöret är inte det bästa kan man väl lugnt säga. Det känns väldigt trist men vad gör man?
Så är det helt enkelt ibland...

Fotboll (Sverige - Finland) om ett tag sen är det väl bara att sova och hoppas att morgondagen blir bättre...

One hit wonders

Det borde man kunna kalla denna låt "Mysterious girl" av Peter André. Vad jag vet har han inte gjort nå fler låtar som jag minn iaf. Men denna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. För att inte tala om 90-tals frillan han har i videon också haha.

Nu har jag bestämt mig

Efter mycket om och men har jag nu faktiskt bestämt mig för vilken datorn jag vill ha. Många som känner mig vet att jag inte är någon som kör med impulsköp ohc så ångrar jag mig sen. Nej här måste man kolla runt på olika modeller, hittar man en man gillar måste det kollas vilken sida eller affär som är bäst att handla ifrån. Och eftersom det också är en liten dator på bara 10 tum så har jag även kollat upp vad en optisk enhet dvs cd/dvd läsare kostar. Kan ju säga att det har gått ner en hel del i pris sen jag ville ha en liten förra året.

Datorn jag vill ha heter iaf Acer Aspire One D250 i Rubin röd.
 

Teknisk fakta:
- 10,1-tums skärm
- Intel® AtomTM-processor N270 (1,66 GHz)
- 1GB arbetsminne (max 2)
- 160GB Hårddisk
- Minneskortläsare
- Bluetooth
- 6-cells batteri med ca 6 timmars drifttid
- Windows XP Home
- Inbyggd digital mikrofon
- Integrerad webkamera

Kan lugnt säga att den har vad jag behöver. Kommer troligtvis sätta in ett extra minne ganska omgående då det oftast gör stor skillnad. Så nu är det bara att leta upp bästsa mobila bredbandet. Står mellan tre och tele2 just nu. Tre har fått bäst i test många gånger förut men tele2 har fått bäst på senaste tester. Har dock bara egna erfarenheter med Ninas tre.

Jävla dator

Nu börjar jag bli mäkta trött på min laptop. Fläkten har på senare tid börjat skallra när man lyfter den och jag fick sitta i ca 2 timmar för att försöka få fart på trådlösa nätverket. Min laptop funkar nämligen inte med nätverkssladd längre. Så man kan lugnt säga att han är inne på sina sista dagar. Jag längtar tills slutet av månaden då jag kan köpa mig en ny liten.

Sarah Dawn Finer - Standing strong

Sarahs nya låt. Tycker faktiskt att den är skönt och helt ok!


Den påminner dock lite om Jordin Sparks - Battlefield.

Domkyrkan by night

Vet inte varför jag tar massa bilder på väg ut på krogen hahaha

Skit väder

Man kan lugnt beskriva det som skit väder. Mulet, regning och för att inte tala om åskan. Detta resulterade naturligtvis i världens huvudvärk så jag orkar inte röra på mig.

För övrigt är min syrra hemma nu undra dagen så vi har snackat lite skit och roat oss med annat. Kul!

Nee en ipren kanske så man blir av med huvuddunket och piggnar till?


Ny favolåt!

Jag kan inte säga att jag varit ett stort tAKiDA fan direkt. Gillade Curly Sue som bara den och Handlake village men resten av deras låtar har inte fallit mig i smaken förens nu.

Deras nya singel heter "As you die" och jag älskar den. Om det är början på vad som kommer vara deras nya album så får jag en positiv känsla att jag kommer gilla den.

tAKiDA - As you die

Godaste glassen

Den godaste glassen jag vet är denna: Ben&Jerry´s Chocolate fudge brownie.

Det är alltså chokladglass med brownie bitar i. Super gott!

Här är min inpackade tatuering igen.

Toppar och floppar

Aftonbladet.se listar toppar och floppar i Formel 1 hittills under säsongen med hjälp av Eje Elg och Anna Andersson. Därför tänkte inte jag vara sämre än att göra samma sak. Känner faktiskt för att skriva av mig lite.

Topp
För mig är det de jämna tiderna. Man vet aldrig riktigt vilka team som kommer i vilken turordning. Eller iaf efter Brawn och Red Bull. Det var länge sen tiderna var så jämna och det är roligt att det skiljer så lite mellan en bra och dålig startposition.

Flopp
Är nog för min del KERS som inte har fungerat på det sätt alla hade trott. Istället för att främja omkörningar har det istället blivit ett defensivt vapen där bakomvarande bil får det svårt att köra om. Och för att inte tala om fördelen de har haft i starterna. Kan det inte vara farligt att komma iväg mycket snabbare än andra?

Överraskning
Jag skulle vilja säga att Mark Webber är en stor överraskning då han var med om en olycka i vintras där han bröt armar och ben vilket resulterade i att han inte kunde testa någonting. Jag hade hoppats på Red Bull men jag hade förväntat mig att Vettel skulle ta det, nu har han istället fått hårt konkurrens från sin team kompis.

Förare
Blir nog Webber här också för samma anledning som ovanstående. Hade kunnat räkna in Button här men jag anser inte att han är en sån stor talang. En talang kan göra underverk med en skit bil och det kan inte Button. Det har han ju visat under sina år hon Honda. Det är lätta att köra när bilen 'är bra men nu när de andra kommit ikapp är han inte så överlägsen.

Bil
Det är ju helt klart Brawn GP. Från att Honda hoppade av till att teamet gick i konkurs och köptes för 1 pund (har det ryktas om iaf) så leder man nu VM med en bil som man knappt hunnit testa eller någonting. Det är bra gjort.

Team Chef
Mr. Brawn vem annars?? Tror inte jag behöver säga något, succé i Ferrari och nu i Brawn GP. Man kan undra hur han gör det!

Snackis
I början av säsongen var det mycket snack om det här med dubbla diffusorer. Men jag skulle vilja säga att det som förstört hela säsongen är FIA vs. FOTA tjaffset om att vissa team skulle göra sin egen serie (New formula). Men jag hoppas att det har lugnat ner sig.

Det minns jag
1. Regnet i Malaysia var många gånger värre än det någonsin varit vilket tvingade domarna att blåsa av loppet och Button stod som vinnare.
2. Felipe Massas olycka i kvalet på Hungaroring. Han kan tacka en hel del säkerhetsarbete för sitt liv. Det har kostat sporten.
3. Kvalet i Ungern där ingen visste vem som hade Pole då tidtagningen slutat fungera. Var så kul att se alla förvirrade förare som sprang runt. haha

Det kommer vi snacka om i höst
Lär väl vara vad som händer med Räikkönen, Alonso och Rosberg samt de nya teamen och kanske nya regler.

Han vinner VM
Just nu ser det ut som att det blir Button, men jag hoppas fortfarande på Vettel.

Färdigtatuerat

Nu är jag äntligen klar med ifyllningen av min tatuering. Fick också en liten lektion i hur man tatuerar och så av Dennis. Jaa man har ju liksom miljoner frågor ibland. Det är det som är så kul med saker man inte själv kan. Vara frågvis har jag varit expert på ända sen barnsben haha.

Fick iaf lära mig att man inte använder samma sorts färg när man gör skuggor samt att man använde olika munstycken för konturer, ifyllning och skugga. Intressanta grejer.

Någon som vill ha en tatuering? Min tatuerare behöver nämligen jobb så han kan bygga färdigt sin bil.

Nu ska jag gå och köpa mig en Ben&Jerry´s glass som belöning. =)

Fick ingen bra bild innan den blev inplastad så får ta en om ca 4 timmar när plasten åker av.

Tatueringsdags

Håller just nu på och fyller i min tatuering. Ska bli mer svart och kanske lite vitt vi får se. Min tatuerare har nu en rökpaus så då passar jag på att blogga lite..

Skulle vilja ha en till ny tatuering också får se vad som händer. Det här blir brao! Wohooo

Är det inte konstigt dock att man som nålrädd klara av att bli tatuerad men blodprov och sprutor är åt helvete??


Måndag och 3 veckor kvar

Idag är det exakt 3 veckor tills jag börjar plugga igen. Tro det eller ej men jag längtar faktiskt skit mycket nu. Jag är trött på att inte ha så mycket att göra emellanåt. Visst nackdelen är väl att man måste plugga massa litteratur men det klarar man. Jag längtar också efter fasta rutiner och kunna göra vad jag vill, äta vad jag vill osv.

Det är lite svårt nu när man är hemma över sommaren eftersom man har 4 personer till att ta hänsyn till, dessutom 4 personer med olika smak på mat så det blir mest samma sak. Mamma ska bara ha kött och potatis, Osama äter ju inte fläskkött så blir det kyckling för att få liter variation, Zebban (bror) gnäller på den mesta just nu och sitter helst och spelar CS hela dagarna och Ida (syster) har kommit hem nu så hon börjar väl sitt alldagliga tjaffs med mamma när som helst.

Jag föredrar variation men det verkar vara lite svårt. Men om ca 2,5 vecka åker jag iaf tillbaka till Örebro.

Känslan av lättnad

Har ni nån gång tänkt på hur skönt det känns när man har gjort klart något? Mena vissa saker är jätte jobbiga att ta tag i och ibland väntar man in i det sista, eller tills man måste göra det. Men när man sen tar tag i det går det av bara farten och tar egentligen inte så lång tid. För att inte tala om hur lättad man känner sig när det är utfört.

Så känner jag lite idag även fast det bara gällde städnign och tvättning och det gör jag ju egentligen för mig själv och ingen annan.

Men det finns inget som känns så bra som att göra något för någon annan. Det gör det faktiskt inte. Försöker ställa upp så ofta jag kan. Kanske inte när mamma behöver hjälp eftersom hon bara gnäller och säger aldrig tack.

Ligatiteln till Liverpool i år?

Jag man kan väl alltid hoppas? Eller? Det känns som att det kan vara deras år i år.

Det gör iaf jag då jag sedan 2004 varit ett Fernando Torres fan och vet inte hur länge jag gillat Gerrard. Så för mig är det klart. Jag hoppas att de vinner med dunder och brak. Det kanske kan ge ett och annat malligt Man United fan en läxa. haha (Min bror är en av dem).

Det roliga med Liverpool förra säsongen var att de aldrig gav upp. Underläge eller en omöjlighet.
Kanske blir lite svårare nu utan Alonso på mittfältet dock men vi får se.

Vet inte varför jag helt plötsligt blivit så fotbolls galen. Kan väl bara säga att fotboll har blivit roligt igen.

Aftonbladet.se
 har lagt upp lite inför fakta om Liverpool.

Måste säga att det är lite kul med Zlatan i Barcelona också. Har alltid gillat Barca men det har kommit lite i skymundan efter Henke lämnade. Nu ska det bli intressant att se vad Zlatan och Messi kan göra med laget. C. Ronaldo i Real Madrid skiter jag faktiskt i lite men ska bli kul att se om han kan höja Real lite.

En att göra dag

Idag MÅSTE jag städa och tvätta. Det går inte att komma undan längre..

Självklart ska det vara soligt och jätte varmt.

Men men det blev väl fint när man är klar.

Ursäkta mig...

... men jag tycker att det är coolt. Även fast min granne inte tycker det är så kul kanske.

Men vi har värsta CSI teamet här som håller på letar fingeravtryck och tar bilder inne hos min granne. De har värsta hitech bussen utanför också. Okej kanske inte på utsidan där ser det bara ut som en vanlig Volksvagen van men insidan wow säger jag bara. Tyvärr hann de stänga innan jag hann ta en smygbild.

Hela inbrottet är fortfarande mysko då de kan ha hänt under veckan också. Mena man borde ju ha hört något och det finns inge tecken what so ever på att de ska ha brytit sig in vare sig port, dörr eller balkong. Tycker synd om killen allvarligt talat.

Han flytta in i måndags, vi har bott här hur länge som helst och det har aldrig varit något sånt här. Har inte ens hört talas om något liknande i området.

Inbrott

Tydligen har min granne son flyttade in i veckan haft inbrtt i sin lägenhet under kvällen/natten. Mamma och Osama har tydligen inte hört ett dugg fast de varit hemma. Man kan ju undra vad de haft för sig sidan Achraf stack vid 22 tiden.

De har iaf lensat hela lägenheten typ på möbler och allt. Tycker synd om honom. Men det är samtidigt väldigt konsigt. Mena porten är låst efter 21 och achraf åkte vid 22 och mamma och Osama har tydligen varit ute och gått runt 00. Så det hela är väldigt skumt. Fick iaf prata med Polisen då de var i trapphuset när vi kom hem.

Får hoppas att det löser sig men det är ju läskigt när det händer och ingen har sett eller hört någonting tydligen. Måste ju vara någon han känner eller nått, mena under mina 15 år som jag bott här har det aldrig hänt något liknande.

Party dags

Då är det lördag och Platina dags igen då. Har inte varit ett dugg sugen hela dagen. Bara känt nääää fy och bläää för att gå ut och dansa hela natten och tanken på alkohol urk!!

Men nu har jag peppat med massa pary musik och gud vad jag är sugen på att gå ut. Bra där jag har inte en hålla mig till ett beslut över dagen! hahah

Vet inte om jag är så sugen på alkohol heller kanske bli cider idag då är inte så vinsugen direkt. Men det löser sig Anna har booze hemma så behöver inte oroa mig. Men kan vara kul att ha en sista utekväll i Uppsala innan alla är borta och det är dags för mig att flytta ner till Örebro igen. Sen måste Achraf snart åka tillbaka till Libien så får passa på att umgås men honom. Sen får han ju inte komma tillbaka på 5 år.. Jävla system vi har i det här landet!

Aja har börjat fixa till mig iaf innan jag ska iväg om ca 30 min.. Hjälp!
Vi ska liksom käka först men det blir bra. Kan ju alltid piffa till mig hos Anna!Sommarens parylåt!

Minutes of fame

Kom på att Polly aldrig fått mycket uppmärksamhet i min blogg. Mena jag har ändå haft henne sen jag gick i 5an kanske. Så det är några år.. Men kan ju säga att hon var mycket roligare att ha att göra med när hon var mindre eller så kanske det var för att man var yngre. Eftersom mamma är allergisk så är det svårt att ha pälsdjur hemma. Så det var pappa som hade katt och andra släktingar som har haft hund eller andra djur. Men jag älskar djur så det är synd.

Polly har dock bott hon min pappa de senaste 3 åren. Hon skulle först bo där några månader medan de gjorde stamrenovering i våran lägenhet sen har hon helt enkelt blivit kvar där och nu har jag tröttnat helt på henne så pappa får behålla henne tills vidare. Han verkar inte bry sig iaf då har fixar och donar emellanåt.

Men hon är faktiskt söt min lilla Polly. För er som kanske inte vet vem Polly är kommer här lite bilder.Nostalgi 2

Seriöst hur kan man inte sakna detta band?
Är så glad att de är "back in bussiness" igen. Kommer de till Sverige ska jag helt klart gå och se dem. Därför blir det nu lite nostagi med en av mina favoritlåtar och videon är ju störtskön!!


blink-182 - All The Small Things
by Blink-182

Varma soliga lördag

Och jag har ingen lust att göra något överhuvudtaget. Skulle visserligen fortfarande behöva städa och tvätta men orka! Det är för varmt just nu iaf. Helst skulle jag bara vilja ligga och steka någonstans men inte när man bor mitt i stan kanske. Varför har vi inte ett hus på landet? Jag ska iaf tjäna så mycket pengar så inom 10 år ska jag kunna köpa mig ett hus på landet. Snacka skönt! Mena kanske inte ett hus mitt ute i ingenstanns men så det finns buss så man kan ta sig till och från stan smidigt när man inte kan köra bil.

Man kan väl drömma? Framtiden får väl utvisa hur det blir.

Såg för övrigt detta när jag var på väg hem efter att ha gett katterna frukost:

Försöker fortfarande fundera ut om de slåss eller försöker para sig. Tycker kanske det är lite sent för parning i slutet av sommaren?! Nån som vet när det är förökningsdags för humlorna? (Det här räknas inte som porr va??) haha

Kattvakt i helgen

I helgen har jag hand om mina små älsklingar igen dvs min mosters katter Santos och Ramos. Santos är jätte gosig och gillar att snutta på örsnibben och Ramos älskar att leka så honom får man alltid igång.

Idag Blev det en liten fotosession också haha.

 

Santos
   

Ramos
   

Uppsala by night


Gröna Lund 2009

Äntligen kommer en rapport om gårdagen. Har inte orkar tagit tag i det förens nu. Bättre sent än aldrig heter det väl?

Iaf så var jag, Emilia, pappa och Mia till Grönan igår. Jag tyckte att det var jätte kul att komma iväg och göra något även fast man var helt slut efter. Men kan ändå inte hjälpa att tänka att det nog ändå var bättre förr när man var yngre. Vet inte om man var mer lättroad då eller hur det är. Mena nu blir man ju nästan på dåligt humör när det är sån jävla kö till allt man vill göra. Det var ändå kul men jag kan inte hjälpa att det känns som att något saknas.

Märkte att de hade tagit bort massa karuseller också som Vikinga gungan tex. men antar att de måste ta bort vissa för att få dit nya åk. Om man ser till fakta så har de ju lyckats knöla in massa saker på liten yta. Något som jag också reagerade på var att karusellerna verkade gå sönder en hel del igår. När jag och Emilia skulle åka Vilda musen fick den nå tekniskt fel när vi var halvvägs igenom kön, var bara att vänta alltså. Sen när vi skulle åka Pop-expressen var den också trasig så vi fick komma tillbaka senare och åka den. För att inte tala om huvudattraktionen som alla ville åka som var trasig i stort sätt hela dagen, Insane talar jag om, lite besviken för ville verkligen åka den.

Jag och Emilia träffade också på en tele2 försäljade som påstod att han var 18 men han såg inte så ung ut. Aja skit samma. Men kan ju säga att han gav sig på fel folk för att försöka sälja saker. Vi hamnade i en hetsig diskussion angående vilken operatör som hade bäst teckning och han ville påstå att tele2 och telia har de eftersom de delar på 18000 master medan telenor och 3 bara har 9000 var. Skiter väl jag i vet väl bara av vad jag märker av. Så han gav upp till slut haha.

Lite bilder från gårdagen:
   
1. Åker man till Huvudstaden måste man ju leka turist, Peace! haha 2. Jag och Emilia i Rock-Jet 3. Köpte mig ett helrör haha 4. Vann ett får, skit söt!

   
1. Jag och Emilia roade oss i skrattkammaren, 2. Random bild, 3. Luftballonger på väg hem, 4. Pappa vann Choklad!


Vi kom hem till Uppsala lagom till Timbuktu skulle uppträda på Vaksala torg så vi blev stående där ett tag. Pga trötthet och enormt ömmande fötter åkte jag hem innan det var slut.
 

Så allt som allt vad det en jävligt lyckad dag måste jag säga! Tack!

Fler bilder finns här: Facebook

Längtar!!


Värme!!

Gud vad det är varmt just nu. Tror jag ska dö.. Är inte precis så att man vill vara ute nu när det är som varmat. Skulle förstås vilja åka till playan men då blir det tyvärr ensam. Alla andra jobbar liksom så är inte mycket att göra åt saken ibland.

Sitter och funderar över vad jag ska göra under dagen. Skulle behöva både städa och tvätta men känns inte som att det är något jag vill göra just nu faktiskt. Ska väl träffa gänget senare i eftermiddag och picknicka litegrann i stan. Men före det vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med.

Kanske ska hitta på något att äta först. Börjar bli hungrig!

Hemma från Grönan

Kom hem för ett tag sen och kan säga att jag är helt slut. Kan knappt gå så trött är jag i mina fötter efter en dag med full rulle. Orkar därför inte skriva nån redovisning över dagen just nu utan det får morgondagen bjuda på.

Dagen tog inte slut när vi kom till Uppsala heller eftersom Timbuktu höll gratis konsert på Vaksala torg. Visserligen gillar jag bara 1 av hans låtar (Ingen vil till himelen men få vill ju dö) så är gratis ändå gratis haha. Såklart spelades min låt när jag tröttnat och väntade på bussen. Aja sånt är livet.

Nu ska jag få något i magen och sen sova tror jag. Gonatt!

What a wonderful morning

aaaaaaaaaaaah har sovit så jävla braaa!! Det är fint väder ute och jag skolkar från jobbcenter idag vilken ändå är sista gången så bryr mig inte så mycket. Det enda det gett mig i sommar är en hjärnskada tack vara Kjell Enhagers föreläsningar, vilket jag kommer sätta i praktiken i höst muahahaha. Fyfaan vad jag kommer vara jobbig att umgås med haha. Nej då, kanske bara i början eller tills jag ger upp =P

Idag står Grönan på schemat iaf. Ska åka med 11 tåget så har lite tid på mig. Ska bli riktigt kul, har sett fram emot det hela sommaren så äntligen säger jag. Man blir ju som ett litet barn och ska åka allt när åkbandet sitter runt handleden.

Emilia och jag har kommit överrens om att leka japaner hela dagen också och ta kort på allt så får se vad jag har att erbjuda ikväll när jag kommer hem.

Fullmåne

Inatt blir det fullmåne igen. Och gissa vad det betyder för mig?

Jo jag kommer att sova piss dåligt, det började ju redan inatt. För att inte tala om att det brukar innebära huvudvärk under dagen som inte går bort. Det brukar inte vara sån sorts huvudvärk som gör att man inte kan röra sig eller nått utan mer som om huvudet är lite bortdomnat sådär. Förstår inte varför jag blir så påverkad, det har alltid varit så. Kan minnas redan när jag var liten att jag var påverkad.

Verkar vara fler som blir påverkade men få som säger något för att man vill vifta bort det. Är det så svårt att inse att vissa blir mer påverkade än andra utan att det behöver vara konstigt?

Någon mer än jag som blir påverkad såhär som vågar stå för det?

Äta bör man annars dör man

Dör gör man visserligen iaf men man behöver ju inte göra det i förväg ;)

Därför har jag idag road mig med att laga mat. Har gjort en stor plåt med lasagne då vi är många som är duktiga på att äta och att det är skönt att kunna frysa in och äta när man inte har lust att göra något annat.

Gjorde också 6 st små tacopajer. Tycker det är smidigare än att göra en stor och dela. 1 paj räcker gott och väl som ett mål mat med sallad till.

Åt lasagne till lunch och den var jätte god. Hoppas pajen blir lika bra.
Så nu har jag iaf mat ett tag haha.

Demi Lovato

Denna tjej är också under kontrakt med Disney och Hollywood records men det är något med hennes stil som inte känns lika "mesig" som Miley Cyrus & co. Jag förstår fortfarande inte hur Hannah Montana/Miley Cyrus blivit så känd. Visst serien är väl rätt underhållande men så jävla bra är den eller hon inte.

Okej tillbaka till Miss Lovato som släppte sitt nya album för inte så länge sen. Hennes första skiva "Don´t forget" var väldigt rockigt och jag gillar det jätte mycket, även fast jag faktiskt inte köpte det. (Kan se Emelie skakandes på huvudet framför mig vid tanken att köpa det haha). Ja jag har Jonas Brothers alla skivor so what? Gillar deras musik och så är det haha.

Det nya albumet av Demi heter Here we go again vilken också var första singeln. Lyssnar man på den så känner man att albumet kommer säger också vara okej. Men jag måste säga att jag är besviken. Tycker inte alls att den lever upp till standarden till det första. Visst går att lyssna på med det är ingen wow känsla. Trist.

Lyssna på första albumet i Spotify: Här!!

Demi Lovato - Here we go againDon´t rain on my parade..

Don´t break my holiday... lalala

Ser ut som att det blir fint väder imorron. Det gillar vi eftersom vi ska till Grönan! =)
Lovar att jag ska åka karuseller tills jag spyr! haha okej kanske inte men nästan =P

Everybody sing the song do daah do daah

Jag vad ska man säga? Idag känner jag mig som en ny människa. Somnade som ett stök framför Jackass igår. Asså jag älskar Jackass för att de är så dumma. Mena gör det ont en gång, klart som fasen att det gör ont nästa!

Det var nog första gången jag somnade före 00 på hela sommaren iaf. Vaknade 06.12 och tänkte vaffan jag visste det! haha Jag sa liksom till pappa igår att jag inte kunde lägga mig tidigt för att jag vaknar tidigt. Å vaknar jag tidigt var ska jag då göra hela dan?

Jag bestämde mig iaf för att somna om 2 timmar så ställde alarmet på mobilen. När den ringde kände jag mig väldigt pigg. Lagom utvilad liksom. Många gånger blir man ju helt seg i colan om man sover för länge och man är skit trött om man sover för lite.

LYCKA!!!

Nu ska jag göra lasagne och sen blir det nog taco pajer med att frysa in eller nått. I det här hemmet verkar det vara brist på lunch mat. Mena klara sig på mackor är ingen lek!

Tjihoo till senare. Wish me luck!

Tisdag

Vad har man gjort idag egentligen?

Visst fick gå upp tidigt för att gå på jobbcenter, där satt jag och kollade på 25 min film sen ett tag vid datorn och kollade på diverse stipendier man kan söka. Vid halv 11 fick jag nog och åkte hem.

Sen har jag tittat lte på tv, städat upp lite i rummet och så tog jag mig till Emilia för att spela kubb. Sorry Emilia men det blev utklassning. Tappade räkningen så tänker inget nämna. Efter det gick vi till Folkes och köpte lite proviant. Sen blev det Sex and the City maraton. Seriöst måste vara den bäsa serien någonsin! Ska nån gång försöka invistera i en samlingsbox. Men just nu får jag leva utan det. Kan ju säga att jag sett långt ifrån alla avsnitt och många har man glömt bort.

Kvällen kommer nog bli ganska tråkig utan Morden i midsomer igen. Ska väl se Paris Hilton´s bff

Words of wisdom


6 månader

Kan inte förstå att jag hela tiden glömmer!

Igår firade jag och mitt körkort 6 månader. haha
Mäkta stolt är jag fortfarande!!

Men tänk vad tiden går fort, känns som det var igår jag fick det.

Näst sista

Gången på jobbcenter.. Wahooo

Jag är inte direkt taggad måste jag säga haha. Kommer bli en förmidda framför datorn antar jag även fast jag skulle vilja sova faktiskt. Men peppa peppa idag och på torsdag sen är jag officiellt "free from duty".

Fint väder verkar det vara idag igen. I like!

Har världens mest irriterande myggbett på benen, blir galen.

Ska nog sminka mig så jag är klar att gå om 20 min.

Snart sovdags

Var tvungen att blogga lite innan jag hoppar i säng. Mena är man beroende så är man beroende. Tänk på att det är mer hälsosamt än tex rökning eller godis.

Har iaf haft en underbar dag. Åkte till Länna badet där jag låg och stekte mig och avslutade med ett dopp då det var svinkallt. Känns dock att solen inte alls tar lika mycket nu som den gjorde i början av sommaren. Hade inge solsydd alls på mig och jag är inge röd alls. Kan ju hoppas på lite färg iaf!

Sen blev det lasagne hos pappa. Har velat ha det i evigheter så idag gjorde vi det. Jätte gott vart det!

Nu har jag för övrigt något mer att se fram emot den här veckan. Grönan på torsdag är spikad, äntligen. Den blir det väl mat och ev. utgång på lördag. Får se hur jag känner dock. Är inte så sugen på alkohol efter panik attacken i söndags direkt. Men nu har jag visserligen mått bra då mina "spöken" försvunnit.

Nej sovdags nu kanske.. Näst sista dagen på jobbcenter imorron.

1 par fotbollsskor rikare

Fick när jag var hos min kusin förra veckan ett par fotbollsskor som egentligen var ämnade för Osama eftersom han spelar fotboll med sina kompisar ibland på fritiden. Men nu var det ju såhär att Osama hade för stora fötter eller skorna var för små. Sak samma, jag kan ha dem iaf så jag fick dem istället.

Var lite chockad över att min kusin vuxit ur dem eftersom har är 14 år och hallå det var storlekt 41-42 på skorna!
Skorna är fina också! Svarta och röda =)

Så nu jävlar blir det att skrapa ihop ett gäng och spela fotboll i höst.. Någon som är på?

Haha jag vet inte varför denna låt ploppade upp i mitt huvud!

Äntligen sol

Äntligen, äntligen, äntligen är solen framme, det är varmt och nästan inte ett moln på himlen.

Att det har tagit 4 veckor för vädret att inse att det här är sommarväder är en annan femma. Därför ska jag för första gången på typ evigheter åka till playan och gassa lite i solen. Mena brännan har ju nästan försvunnit. Så kan det inte vara!

Förresten så håller en ny granne på att flytta in. Som Osama sa: Nej faan inte en svartskalle till. Det bor nämligen en utländsk familj mitt emot nu en bredvid. Fast det verkar vara en yngre kille. Mamma blev nyfiken direkt förstås, tänk att de alltid måste ha koll på grannarna?!
Jag bor ju inte här på riktigt så för mig är det väl sak samma.


Juste...

Jag lovade att dela med mig lite om mina sjuka drömmar..

Kan säga att jag är sjuk imponerad av min fantasi när jag drömmer. Jag har absolut ingen aning om vart jag får allt ifrån så jag delar med mig av en dröm den andra har väckt lite mycke diskussionsmöjligheter för att lägga upp tror jag. Kritiskt tänkande ni vet och jag tror jag blivit hjärntvättad av Kjell Enhager. Även fast jag tycker att det han säger är vettigt, om det funkar i verkligheten är en annan femma haha. Kommer testa i höst haha.

Aja en dröm var det... Here it goes...

Här om natten vaknade jag av att jag drömt att Harry Potter kommit på sin kvast för att rädda mig från någon eller något. Jag vet tyvärr inget mer hahaha.

Men man kan ju undra.. Är inte direkt så att jag har en crush på Harry Potter vad jag vet haha.

Varför?

Varför är en DVD-spelare billigare att köpa än en video?

Jag har funderat på det ett tag efter att min video gick sönder för ett år sedan. Först ville jag ha en ny men tänkte jag klarar mig utan den nu när jag har en inspelningsbar DVD-spelare. Senare insåg jag också att jag inte har några VHS-filmer kvar. Jag använde den mest för att spela in och för att se på tv. Det av anledningen till att bilden var så dålig när jag såg på vanliga tv kanalerna så jag tittade genom videon för där var bilden störningsfri.

Nu satt jag och kollade i en katalog och såg att en DVD-spelare kostade 399 kr medan en Video kostade 799 kr.

Egentligen är det kanske inte så konstigt. Hur många VHS-filmer säljs jämförelsevis med DVD och nu också Blue-ray. Det kan inte vara många. Det är som kasett bandspelarna, även fast man köper en stereo så har många ingen kasett spelare. Samma är nog med Videon, den kommer nog försvinna helt snart. Kanske är det också därför som den är billigare?

Söndag tjihoo

Och jag har sovit så jävla bra!! Vaknade lite över 12 faktiskt...

Kan skylla lite på Cicci att jag aldrig kom isäng igår haha. Okej vi hade väl ganska kul igår och tiden flög fram. Första gången på hela dagen måste jag säga. Eller själva paraden var över ganska snabbt. Synd =(

Idag är det mini golf på Schemat, Vinna ska jag! Där med basta.

Glömde nämna att jag höll på kidnappa en lite unge på tåget igår. Han var så himla söt!! Jag blev kär kan jag säga och Emelie gav mig tillstånd men Anna gjorde att vi insåg att det kanske inte skulle funka när jag blir sambo om en månad hahaha.

Åååh juste blev av med min kurslitteratur från förra året också. Inte allt kanske men de har ju inte riktigt samma böcker som vi. Typiskt, men det känns skönt att veta att jag blir av med dem i slutet av månaden iaf. Så kan jag köpa en ny laptop denna håller på ge upp. Tog mig en timme att få explorer att fungera.

Förresten har jag insett att jag har sjukt konstiga drömmar! Fick lätta mitt hjärta här om dan och igår. Psyket nästa?? Kanske delar med mig lite när jag kommer hem.

Nu mini golf.. I´m gonna kick some ass!! muahahaha

Stockholm Pride Festival 2009

Ja vad ska man säga?

Vi var på paraden idag och jaa det var helt okej. Kändes dock som att allt passerade förbi jätte snabbt. Var så många intryck att ta in liksom. Var första gången och jag blev lite chockad över alla lättklädda människor och för att inte tala om bara bröst lite här och där. Men jag tycker att det är coolt att dessa människor kan få komma ut och vara sig själva och lite mer såhär en vecka om året. Typ någon form av rastning så de håller sig i sjack till nästa år hahaha.

Såg Mark Levengood och Jonas Gardell bland alla människor var kul att de gick med, mena de måste väl vara Sveriges mest kända bögpar? Jag tycker iaf att de är jätte söta hahaha


Så Petra Mede på ett flak också men det var kanske sak samma.

Fler bilder kan ses här: Facebook

Pride dags

Ska nu åka till Stockholm och se vad slutet av Pride festivalen har att bjuda på.
Så får se när jag är hemma.

Det är faktiskt första gången jag åker dit och kollar. Har helt enkelt blivit av något annat år. Bättre väder hade det väl kunnat vara men så länge det inte regnar så överlever man ju.

Så få se om det är nå speciellt ;)

RSS 2.0