Tycker inte om fåglar egentligen

Kan inte påstå att jag gillar fåglar i vanliga fall. Det är bättre med den saken, förr fick jag nästan panik om jag var tvungen att hålla på med fåglar. Gillar fortfarande inte när de flyger över mitt huvud men annars är det okej. Kanske ska tacka mycket att jag grejat i hönshus och liknande i Lindsbro. Nu har dessa små söta gässlingar kommit dit också och de är jättegosiga!

Fotospam: Chevelle

Sötaste katten ever! <3

Sola genom molnen

Har hört att man blir brun genom molnen också. Därför blev jag kvar på gräsmattan lite extra länge men nu skiner solen igen. Nu ska jag bege mig ut till Lindsbro.

Gårdagskvällen

Igår träffades jag och Anna på kvällen. Vi gjorde iordning tacos och drack vin. Började kolla på OS-invigningen men i mina ögon var den inte speciellt bra eller häftig. Det enda som var bra var delen med Mr. Bean. Strax efter åkte Anna hem och jag somnade. Såg när länderna började tåga in men missade Sverige som sagt. Aja sommar-OS är inte riktigt min grej ändå, vinter-OS är mer intressant även om jag inte gillar skidsport.

Humorläget idag ;)


Nya skor!

Behövde verkligen nya skor och känns bra att jag hittade ett par för 79 kr på ICA Maxi. Fancy I know men kan ju inte vara sämre kvalitet är Skopunkten iallafall.

Trött på detta!

Trött att få detta meddelande var och varannan gång jag vill publicera ett inlägg. Å vaddå ko? Gosh!

Här städas för fullt

Dagen till ära, eftersom det är dåligt väder, spenderas med att städa lägenheten. Tar en liten paus efter att ha gjort rent kök och badrum. Nu ska ren tvätt vikas och sen så blir det dammsugning och moppning för hela slanten. Erkänn att ni är avundsjuka ;).

Har även tagit tag i mitt ICA problem, varför får inte jag saldorapport varje månad liksom? Har även kontaktat Friskis&Svettis angående mitt träningskort, suger att lägga pengar på något som inte kan användas (jävla rygghelvete). Så har jag tänkt vända mig till Actic gym istället då de ansvarar för centralbadet, insåg nämligen igår att det gick bra att simma iallafall. Det är väl ett sätt att hålla igång kroppen iallafall så den inte blir helt förslappad! Anmälde även högre inkomst till FK så det inte blir trassel med bostadsbidraget.

Nej nu är pausen slut. Lika bra att köra på om jag ska köra mamma och mormor till deras buss, de ska på pensionärskyssning hahaha. Efter det far jag och Emelie till Örsundsbro och hälsar på Marris. Varför hon valt att flytta just dit ska bli intressant att höra!

En dag i fjällnora

Hela dagen spenderades i Fjällnora med Anna och Emilia. Årets första dopp är därmed avklarat och det kommer bli en mycket fin bränna av detta tror jag. Om inte annat en bra början. Det ska tydligen vara lite sämre väder imorgon så får väl göra nytta i hemmet istället men hoppas det blir lite sol iallafall så jag kan underhålla brännan lite ;).

Min katt är ett mongo!

Tingeling kan ju kort och gott beskrivas som den icke skarpaste kniven i lådan, det är vi alla som har sett eller hört om hennes upptåg garantera. Igår fick jag tömma en kartong med grejer för att hon höll på. Hon har knappt lämnat kartongens sida på hela dagen. Hon sitter, ligger, sover och funderar i den där lådan. Börjar bli lite orolig faktiskt. Det är tur för henne att hon är söt iallafall, annars hade det inte fungerat alls!

En dag med kubb och kortspel

Dagen har känts som en evighet. Kanske för att jag och Emilia först satt och spelade kort ett bra tag. Tror bara det är Emilia som är road av finns i sjön, jag spelar det mest för att vara snäll ;). Sen blev det kubb när Anna kom. Hon blev i stort sätt tvingad att spela och ja det gick ju sådär. Första rundan vann jag när jag var själv och det gick ganska fort. Andra rundan tog dock evigheter, har lite svårt att säga om det var pga att jag och Anna körde ihop eller inte. Emilia hade också svårt att få ner sina. 2 på vardera sidor stod upp i evigheter och vi var hela tiden nära att ha ner dem. Det avslutades med glass och skitsnack. Nu har väl jag tänkt att dra ut till Lindsbro en sväng. Känner mig egentligen lite trött men orkar inte sitta hemma. Jag är en rastlös själ!

Storytel

Tänkte berätta lite om Storytel som jag buzzar om just nu.

Det är ett sätt att streama ljudböcker i din smartphone eller i datorn om du föredrar att använda den. Personligen brukar jag inte lyssna på ljudböcker då jag föredrar att läsa men det finns ju de som inte gillar att läsa böcker eller av olika anledningar tycker att det är jobbigt. Då kan detta vara ett alternativ på tex. resande fot.

Jag lyssnar just nu på Skumtimmen av Johan Theorin, jag började läsa boken men har inte fått ro till att fortsätta. Jag har lyssnat på kontoret då jag jobbat med uppgifter som inte kräver lika mycket "tänkande". Har även lyssnat när jag legat ute på gräsmattan och solat.

Kan även tänka mig att det skulle fungera mycket bra för de som pendlar, då slipper man sitta med en bok när det är fullt med folk och så.

Just nu kan du få prova 1 ljudbok gratis, säg till så får du en kod av mig! =)

Traktor racing i Stavby

Efter en liten lowpoint i livspuzzlet är jag nu på banan igen.
 
I söndagskväll var jag på traktor racing med pappa. Trodde faktiskt att det skulle vara lite mer spännande än vad det var. Kan kanske ha varit mitt humör som påverkade också vad vet jag ;). Visst är väl konceptet med att ett par "dårar" tar sina gamla traktorer och tävlar mot varandra. Det var slalom mellan tunnor som gällde, bäst av 3.

Go Marcus Ericsson


Utnyttja soltiden, jomenvisst

Idag har jag ett solningsschema på g. Har varit ute i kanske 45 minuter. Tog med mig frullen ut och la mig på gräsmatten. Nu är jag inne snabbt för att kolla på Gp2 racet. Efter det blir det ut nån timme igen innan det är dags att se på F1. Om jag har tur så kan jag ta mig ut efter det också. Anna kommer väl på eftermiddagen så kan vi snacka lite mer skit! ;)

Börjar bli trött på svenska sommaren

Börjar bli riktigt trött på den här svenska sommaren, eller ska jag ens kalla det sommar. Antalet dagar som jag kunnat gå i shorts eller ja klänning kan jag räkna på en hand och det är inte mycket alls. Det har ju bara regnat och regnat och regnat. Tänkte gå ut och lägga mig på gräsmattan men det är ju kallt ute! 16 grader när solen skiner är inte helt ok. Sen att det är massa moln hjälper inte direkt heller. Så blir inte alls sugen på att gå ut överhuvudtaget. Det är i slutet av Juli och jag bara undrar vart i helvete är värmen?! Nu har jag semester och nu vill jag att den riktiga sommaren ska infinna sig. Sluta mesa liksom! =/

Semester!!

Nu har jag äntligen lite semester. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med men det löser sig, hoppas jag iallafall. Annars känner jag mig själv och vet att jag inom en snar framtid kommer att börja klättra på väggarna. Så länge det är fint väder så man inte är fast inne. Idag ska jag väl försöka röja lite här hemma, sortera kläder och dammsuga.
 
Beslut...

Svårt att sova

Har en period just nu när jag har sjukt svårt att sova. Kan inte somna på kvällarna, vet inte riktigt om det är pga värken eller om det är något annat som spökar. Värk har jag iallafall just nu så det står härliga till. Börjar bli såååå trött på det här nu. Vad kan jag göra men än att vänta liksom? Om ca 1 månad kan jag ringa vårdgarantienheten för att söka vård någon annanstans, det är alltid något.

Skönt dock att jag jobbar två dagar till sen är jag ledig i lite över 2 veckor så kanske får bukt med sömnproblemen. Så länge jag har något att göra på jobbet så är det lugnt, det är att komma upp på morgonen som det är jobbigt å så vill det sig inte att sova. Ska väl hoppa i säng nu och hoppas att jag somnar innan 01.

Paket från Fitnessguru.se

Var precis på posten och hämtade ut mina paket från fitnessguru.se, kan säga att kvinnan såg måttligt road ut när hon skulle hämta paketen. De väger nämligen 8,5 respektive 8,1 kilo. Jag förstår henne, det var inte roligt att bära dem ut till bilen heller. Inte bra alls för min rygg heller kan jag säga. Hela jävla benet domnade bort!
 
I ena lådan fanns massa One Meal, One Whey, Heat health (fettförbrännare), Jordnötssmör och shakes. Smakerna är Belgian Chocolate, Cappuccino och Vanilj & skogsbär.
 
I den andra lådan fanns fitnessnudlar. De innehåller inga kalorier! Dock lite läskiga eftersom de ligger i nå vätska.
 
Nu jävlar ska trimmas kropp kan jag lova. Känns dock som om jag är lite mer peppad än Gabi som jag än en gång lurat med på mina upptåg hahahaha. Antar ni märkar när jag börjar. Troligtvis nästa vecka!

Humor på hög nivå!


Sixx: Am - Skin


Hur söt får man bli?!

Malin hade hittat en liten kattunge i ladugården när hon jobbade och tog med den hem. Åååh såå söt den är! Lilla Chevelle, kan ju säga att jag blev sjukt sugen på att skaffa en kattunge nu! Meen det lär ju få vänta tills jag får en större lägenhet och en jobb ;).

På äventyr i Söderfors

Var i Lindsbro hela eftermiddagen/kvällen igår. Vid 21 tiden fick jag och Malin i uppdrag att köra Benny fram och tillbaka till Söderfors. Eeeh ja vad ska man säga om det. Vilken håla!! Vem vill bo där? Vägen dit var bara grusväg mitt i skogen. Var väl roligt i sig i bilen iallafall. Vi var väl tillbaka hemma igen efter 23 nångång.

Hur mycket päls kan man ha?

Tingeling hårar som sjutton just nu, eller ja det börjar väl trappa av nu. Hon har hårat extremt mycket, det händer 2-3 gånger om året i ca 1 månad i taget. Annars hårar hon inte mycket. Så roade mig med att borsta henne häromdagen och detta blev resultatet. Kan ju tycka att hon borde börja bli tunnhårig nu ;)

1 timme i solen

När jag vaknade var det sol så det var bara att packa frukost i en påse tillsammans med en vattenflaska och filt. Drog ut och la mig i källparken och lyssnade på Skumtimmen via Storytel. Genom Storytel kan du lyssna på ljudböcker i mobilen, vilket jag tycker är kanon när man vill ligga ute och sola nu på sommaren (även om det varit dåligt med sol). Just nu kan jag eftersom jag buzzar om Storytel dela med mig av en ljudbok, så är du intresserad av att testa säg till!

Dags att styra upp livet

Just nu är jag oerhört trött på det mesta. Ryggen gör ordentligt ont nu igen, det får ju inte mitt humör att stiga direkt. Så i fredags skrev jag ett långt email till ortopedmottagningen och i stort sa att jag inte pallar längre och att de måste göra något pronto. Sveriga är inte byggt för de som blir sjuka så mycket kan jag konstatera, det både med överlevnad i form av pengar men även att få möjligheten att bli frisk genom sjukvård. Jag har aldrig konstat sjukvården någonting, inga problem eller så. Nu när jag har problem så görs inte ett jota och det gör mig både uppgiven och förbannad.
 
Sen också en annan sak. Här har man kämpat för att gå ner i vikt, börjar träna regelbundet och tycker det är skitkul. Diagnos diskbråck och jag har inte kunnat röra mig på ett halvår. Det sätter såklart sina spår på både kropp och själ. Jag blöder konstant kalorier, även om jag drar in på allt jag kan så unnar jag mig en dag eller en gång så märks det direkt. Midsommar och syrrans studentfest har jag definitivt märkt av så det blir ingen alkohol what so ever tills detta är åtgärdat. Så nu ska jag ge mig på att försöka strypa flödet och få det att gå andra håller istället och bränna av skiten som jag ofrivilligt med min sjukdom lagt på mig under detta halvår. Det är är kanske inte mycket på vågen men tillräckligt för att det ska synas och jag må dåligt!
 
Så har idag skickat hem detta dietpaket från Fitnessguru.se.

Kalas hos farfar

Farfar fyllde år i söndags så då var vi ute på landet och firade honom. Vart grillat och jordgubbar för min del, var inte så sugen på tårta. Typiskt dock med vädret som vanligt denna sommar!

Bloggar dåligt

Jag jobbar och jag jobbar. Tänker inte så mycket på bloggen just nu eftersom jag har fullt upp. Efter imorgon har jag bara 1 vecka kvar innan semestern så då kommer det bli bättre. Har visserligen några inlägg på lager att lägga upp som jag inte hunnit skriva om så ska försöka uppdatera lite flitigare under helgen. So hang in there!

Eftersom jag typ är ensam personalare och det inte är så mycket sånna ärenden på jobbet just nu är jag på diariet och hjälper till med posthantering vilket innefattar allt egentligen från det att den kommer in tills det går ut. Det är även massa registrering av ärenden och handlingar som konstant passerar diariet. Men jag tycker det är roligt att få en helhelt och ta del av kedjan om man kan kalla det så. Inte bara lära mig en sak utan att jag själv får en förståelse för helheten. Det gillar jag. Lär mig nya saker varje dag och det tycker jag är väldigt kul.

Jag trivs som fisken i vattnet. Elisabet sa även till mig idag att hon hoppas jag får vara kvar, då hon tycker jag gör ett mycket bra jobb! Det är alltid kul att höra! =)

Hur parkerar folk?

Kunde inte låta bli att fota folk igår på Willys parkeringen för att de parkerade så in i helvete dåligt. Roliga var ju att det var så många på samma parkering. Hann dock bara fota två stycken! Men de var nästan bäst så det gör inget. Typiskt dock att alla fall verkade vara kvinnor =S att man ska behöva skämmas =P

Har hittat himmelriket

Kanske är tur att man behöver bil för att komma dit? ;)

Lady Gaga!!

Igår var jag och hämtade ut våra biljetter till Lady Gaga. ÅÅÅh vad jag längtar, kommer bli så jävla grymt!!

Meckade bil igår...

... eller ja nästan iallafall. Fyllde på lite kylarvätska, kollade olja och lite så. När jag väl var klar startade inte gamla bettan ändå. Slut på ström, jäkla typiskt alltså! Så det fick pappa fixa sen på kvällen innan jag skulle ut och åka. Det blir väl så när bilen får stå så mycket, den är ju van att vara i rörelse varje dag. Det blev därför en sväng ut till Lindsbro igårkväll för att ladda upp batteriet. Vallade lite ankor och utfodrade lite höns. Kvällen avslutades med en omgång plump som jag torskade ganska rejält också men det gör ingenting.

Tomat med bihang


Dagens shopping

Var ut på en shoppingsväng med pappa efter jobbet. Den avslutades med middag på IKEA å denna gång blev det inte köttbullar. Var inte sugen, annars brukar det passa väldigt bra och jag blir mätt på en liten.

Detta köpte jag iallafall. 3 färgglada diskborstar ;)
 
Dammsugarpåsar...
 
... slutligen, shampoo och balsam. Testade en ny sort så hoppas den funkar bra i mitt hår nu när det inte är lika slitet som det har varit. Det har verkligen gjort väl att klippa av och klippa upp.
 
Roligaste shoppingen ever... I know!! ;)

Svintorget

På lunchen idag gick jag och två kollegor ut och satte oss i solen. Precis vid Länsstyrelsen finns svintorget så det var ju perfekt att ta en kopp kaffe med sig... inte för att jag dricka kaffe men iallafall. Lagom att få komma ut lite när det äntligen är sol. Bara att passa på medan den är framme. Har hört att det ska bli regn igen till helgen. Skit också!

Sjukt trött på vädret

Antingen är det en jävla massa regn som kommer ner eller så är det ändå mulet. Speciellt frustrerande är det att de dagar det är sol när jag vaknar så blir det ändå mulet tills jag slutat jobba så kan inte utnyttja skiten. Får helt enkelt gå runt blek som ett lik hela sommaren. Det är verkligen skittråkigt att se ut så. Iofs har väl folk inte hunnit få sån jäkla bränna heller då det är samma för alla. Det suger!

Sen suger det också för att jag inte vet vad jag ska ha på mig på jobbet. Känns som om jag inte har tillräckligt med kläder men samtidigt så finns det inte mycket som jag vill köpa, eller så hittar jag inte det jag behöver. Underdelar är det som krisar mest!

Detoxveckan har börjat

Min mage har varit kaos i flera dagar nu. Den är spänd, uppsvullen och gör ont som fan. Det är inte kul alls. Sååå det blir nolltolerans på sötsaker, läsk och alkohol. Iofs inte bara denna veckan utan till jag går på semester för den delen. Har inte råd heller, detta har varit en dyr månad med midsommar och studentfest.

Det har även gjort att jag bestämt mig för att reklamera den klänning jag hade i lördags då den gick sönder redan när jag satte den på mig. Hade jag haft pengarna för den över hade jag bytt den eller åtgärdat problemet men nu är den inte värt det. Gillade klänningen som fan men hur ofta kommer den att användas? Kanske ungefär som den andra jag köpte från Nelly.com. Den har jag använt 2 gånger då den inte kändes som en gå ut på krogen klänning. (visar en bild på klänningen i eftermiddag).

Så blir minimalt med kolhydrater, Bifido-juice för att få lite bättre harmoni i magen samt Oatleys havredryck. Kan ju inte röra på mig så jättemycket men får väl ta en lite längre tur med cykeln hem från jobbet eller nått ;).

Sudden...ly


RSS 2.0