Någon måste hata mig

Jag är fortfarande i Örebro alltså, har inte alls gått enligt planerna. Hade det det så hade jag varit på väg hem nu eller väldigt snart iaf. Men så är det inte. Jag är inte ens nära på klar med vad jag skulle göra. Har fått acceptera att jag inte hinner med allt tom.

Jag har iaf fått tillbaka min tältsäng (så nu har emelie nånstanns att sova) samt att ag varit på upptäcksfärd i ett lager för att hitta mitt täcke.. Men sagt och gjort det är nu klart iaf. Check på nånting.

Något annat som har hänt är dock att förråden här i Örebro haft översvämning av något slag. Gissa vem som hade hela sin DVD och CD samling i kartonger där nere. Rätt JAG hade det, som tur var klarade sig iaf kartongen med DVD filmer du jag tydligen varit så förståndig att ställa dem på varandra. Men min CD samling mår nog inte så bra just nu. Översta delen verkar ha klarat sig bra, mellan och lite längre ner är halft fukt skadade medans undra lagren är dyngsura och luktar blöt apa. Jag skämtar inte! för att inte tala om det. Gissa vad som också låg längst ner i kartongen? Jo mina CD singlar i papp fodral, gissa om de är mumsiga?! ARGH

Det är helt enkelt inte min dag!

Nu kanske jag ska sätta mig och äta min lunch. Har inte ätit sen 07 så kan nog behövas fyllas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0