Gott Nytt År

Har hämtat mat och städat lägenheten nu. Snart börjar väl folk trilla in. Blir att umgås med lite vänner, äta gott och spela lite spel. Lär bli lite hockey också även om det är klart att Sverige vinner sin grupp i JVM efter att det blev oavgjort mellan Schweiz och Danmark igår.
 
Hoppa ni alla får en trevlig afton och inte är alltför bakis imorgon.
 

God jul osv

Har inte alls hunnit blogga om min jul. Dagarna har liksom flytit ihop de senaste dagarna. Ska försöka mig på en liten redovisning i alla fall.
 
Julafton firades på landet. Lillebror fyllde även 18 år. Juldagen innebar lunch hos farmor följt av utgång. Lagom bakis på annandagen för första gången typ. Piggnade till lagom tills jag skulle dra ner på stan och se hockey. Jo juste, köpte ny tv också. Igår var jag till mormor på lunch innan jag var till IKEA och köpte en ny tv-möbel för julpengarna. Påbörjade bygga ihop den men skulle sen på bio.
 
Nu sitter jag här och ska fortsätta bygga ihop min tv-möbel innan jag drar ut på landet. Jävligt fint väder även idag men satan så kallt!
 

4:e advent

Min 4:e advent tillbringades på en julmarknad i Sigtuna med pappa och Gabi. Underbart väder och supermysigt. Köpte inget dock. Vi matade lite änder också. De var knappt rädda.
A place with no name


Lucia och hockey

Ibland hinner man inte uppdatera. I lördags var vi upp till Leksand på hockey. Hittade ett lite annorlunda Luciatåg ;-).


Trött på rödbrunt hår

Man ska vara försiktig när man färgar håret i röda nyanser. Även om det är toning så fastnar rött som satan. Nu andra svängen jag färgar för att bli av med det röda. Ändå finns lite kvar. Blir väl en askig toning på detta sen. Men blev några nyanser ljusare iallafall.

Istället för julgran

Orkade inte lägga resurser på en gran. Fick en idé att julpynta olivträdet, som jag ändå måste ställa in för vintern. Tycker det blev mysigt.


The nights

Avicii har gjort det igen. Här är nya The nights. Personligen tycker jag den är bättre än The Days från samma EP.
 
Vad tycker ni?

Leksand Tifo Crew 10 år

Vilken jävla gåshud. Jag stod i klacken och var delaktig och därifrån är det svårt att se hur det ser ut. Säger bara att det är grymt. Vilket jäkla jobb som lagts ner på detta. De kanske är glada att det inte är jubileum varje år ;-).
 
Se och njut!

RSS 2.0