Varför är det så svårt?

Varför är det så svårt att vända på dygnet?

Jag har nu haft sommarlov i ca 10 veckor. Vilket betyder att min dygnsrytm blivit åt helskotta fel. Kanske går och lägger mig 02-03 och vaknar 11-12 och det förstår man väl själv att det inte kommer funka när studierna drar igång om ca 2 veckor. Jag måste därför på något sätt försöka vända på det men det är inte det lättaste.

Typiskt jag är att ställer jag klockan på larm en viss tid och jag vet att jag måste upp då så kommer jag upp varesig jag somnade 00 eller 02. Men däremot om jag vet att jag egentligen inte behöver upp för att göra något speciellt så är det skit svårt. Ställde klockan på 10 idag tänkte försöka lite långsamt sådär, med 10 idag, 9 imorron, 8 på onsda för på torsda måste jag upp tidigt då jag ska ner till Örebro med massa grejer.

Visserligen har jag massor att ordna med tills jag åker men ingenting som kräver att jag går upp 8-9 iaf. Aja jag får kämpa vidare. Känns ju tryckt iaf att veta att jag inte kommer ha det jobbigast att komma upp imorron. Det kommer vara min bror som börjar skolan imorron och han är inte uppe än.

Kommentarer
Postat av: Joakim.

sv: kul att min design inspirerat dig :) annars gör jag design för 100:- om du är intresserad!

2009-08-17 @ 15:46:37
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0