Projekt dag

Idag är min avsluta projekt dag. Har i flera dagar nu sagt att jag ska formatera om min stationära dator men det har aldrig blivit av.Kanske för att det tar sån tid? Eller egentligen är det väl inte själva formaterandet som tar tid, mer att installera och uppdatera alla grejer på den efteråt. Men nu har jag tagit tag i det iaf. sitter nu på min lilla bebis. Jag förstår inte hur man kan vara så glad över en liten dator som Emelie säger men ja, jag är som ett barn på julafton just nu. Kanske för att jag velat ha en liten i nästan 1 år tack vare Nina. Men det är väldigt smidigt. Får se om jag kanske hinner till marieberg också idag och köpa en väska till den för nån form av förvaring behövs.

Sen behöver det städas lite i rummet också. Förstår inte hur två personer kan grisa ner så mycket, känns som det är saker överallt just nu. Men vaddå vi är två st på 19 kvadrat. Och Emelie är på universitetet idag så antar att det är jag som får agera hemmafru idag haha.

T.o.m mamma ringde igår och frågade om vi fortfarande var sams. Verkar som att folk är skeptiska till att vi ska klara det här i 2 veckor till haha.

Jag tror också att jag har miljoner saker att blogga om just nu men har inte tid. Kanske senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0