Fullt ös, medvetslös

Tror det är vad som gäller idag. Måste erkänna att jag är ganska borta efter att ha suttit i stan sen klockan 10.30 typ och druckit. Måtta finns inte när man partar med Emilia. Kom hem för ett tag sen tog en powernap och nu ska jag iväg igen. Ojojoj kommer må bra imorron. Sakna mig inte alltför myckte hehe.

Helt slut

Sitter bara och stirrar framför mig. Orkar inte ens resa mig för att gå på toa, då är det illa. Känns också som att jag borde gå och lägga mig snart om jag ska ta mig ner på stan till klockan 9. Asså varför ska man vara uppe så tidigt på valborg och ska man orka festa hela natten sen? Vem bestämde det liksom? Tror ändå att det blir lugnt för mig del eller jag vet faktiskt inte. Vore roligt att gå ut och dansa lite men ja man får se. Ska man sitta nere på stan hela dagen så kanske man inte pallar.


Tiden står aldrig still i min värld

Och det är faktiskt sant. Idag är det torsdag och jag vill inte påstå att jag haft en lugn minut sen jag kom hem hit i tisdags eftermiddag. Idag har jag också varit på ärenden med mamma och mormor. Man kan undra om vi gör något annat än att åka Uppsala runt i bil. Först imorde vid 10 var vi på banken, efter det var vi ner till min mosters salong för mormor skulle färga ögonbryn. Efter det åt vi lunch på amazing Thai. Det var skit gott! förstår inte varför man går mer på kinaresturang än thai. Sen släppte vi av mamma som skulle ha möte med facket, sin chef, nån läkare och försäkringskassan. Medan hon satt i möte åkte jag och mormor till ÖB och IKEA för att handla lite plasthandskar, avfallspåsar, värmeljus och blommor. Vi skulle ha åkt till Thomas jobb också för att fixa med luft i däcken på bilen men det orkade vi inte. Goda nyheter iaf de har hittat mormors väska.

Sist men inte minst så var jag upp på systemet så jag har lite booze tills imorron, så köpte jag 2 baslinnen på Gina. Nu tror jag att jag får gömma bankkortet resten av månaden hahaha.

Som vanligt

Som vanligt när jag kommer hem till Uppsala blir det inte en ledig stund. Säger bara semester my ass. Idag har vi varit ute på massa ärenden. Vi har hämtat mormor på Arlanda där hon blivit av med en av sina väskor. Sen var vi på Thun's och shoppade lite (till) hahaha. Köpte en jacka 99 kr tyckte jag var skit bra, sne blev det lite annat smått och gott men fick en hel påse för 300 spänn inte illa. Så var vi på IKEA och käka korv och glass, åkte en sväng till banken och handlade på Willys. ÄR helt slut men man får inte sova. Har spelat lite fia med knuff. Nu är det dags för mat, tacos mums!

Städning pågår

Alltid trevligt när man åker hem till Uppsala och får städa utan vidare. Jag som inte ens tycker det är kul att städa hemma. Mena mormor har väl sett detta skitiga hem förr. På tal om mormor ska vi åka och hämta henne på Arlanda vid halv 12. Sen blir det lunch på nå thai resturang.

Eventuellt blir det Thun's i eftermiddag.

På tåget..

Sitter just nu på tåget hem till Uppsala. Är nästan inge folk alls på tåget. Hur skönt som helst vill jag bara säga. Solen skiner och det är varmt, nästan för varmt men bara att njuta. Har meterologerna mot förmodan rätt så blir det regn resten av veckan.

För övrigt vad det ett nytt våldtäcktsöverfall i Örebro inatt. Asså man börjar ju undra om man ska våga sig ut när det är mörkt! det är fan inte kul. Polisen verkar ha noll koll också. Säger det är två stycken olika killar i farten. Men gör något åt saken då...

Ett år äldre!

Måste bara säga att satan vad jag är seg idag, viner igår tog ut sin rätt helt enkelt. Men tdet var kul och otroligt trevligt så är värt det! Idag ska jag hem till Uppsala.

Förresten tack Anna för det tidiga smset haha, behövde inte kolla för att veta att det var du =)

Och tack Evelina för den underbara sången på vilket språk det nu var, du verkade kunna det bättre än engelska hahaha. Det var iaf jätte gulligt!

Nu ska jag diska efter igår, packa min väska och sen åker jag med 13 tåget hem till Uppsala i några dar.


Vilken dag!

Först och främst vill jag tacka alla för era lyckönskningar. Värmer verkligen att veta att man har en del stöd i det man gör. =)

På tal om tentan vill jag bara nämna kort att jag tror det gick bra men man vet aldrig. Känner iaf att jag inte satt som ett frågetecken när jag fick den och jobbade mig systemetiskt igenom den. Nu tycker jag inte vi pratar om det mer förrän jag får resultatet =D 5 timmar och 40 minuter är iaf mitt nya tentarekord. Under mina 4 år på universitetet har jag aldrig suttit så länge med en tenta.

Tiden efter tentan gick om inte annat snabbare än tiden vi skrev tentan på. Nina och jag var ner på stan en sväng. Hem till mig färga håret, fixade mat och lite annat.

Lina döck upp senare och maten stod typ klar att äta. Har haft en otroligt trevlig kväll med Nina och Lina här hemma med mat och vin. Kan inte beskriva hur roligt det var att min mat gillades. Tack vad gulliga ni är ♥
Trots lite vin var vi alla tre supertrötta men hade väldigt trevligt ändå. Säger nog hej då till denna dag nu.

God natt

Nu hoppar jag i säng. Läser ni detta imorronbitti så sitter jag troligtvis och skriver tenta. Den pågår mellan 08-14 och jag tror jag kommer behöva all tid. Jag räknar iaf med det. Känner mig väldigt lugn och bra förberedd men man vet ju aldrig imorron. Kan ju vara en helvetes tenta värre än någon av det test-tentorna vi fått men det känns konstigt.

Kommer troligtvis sova skit inatt med. Alltid lite paranoid under natten att jag ska försova mig så brukar ju vakna några gånger.

Vet inte när jag kan blogga imorron igen. Efter tentan ska jag och Nina ner på stan och köpa lite vin till maten och in på några andra ställen. Så få se när vi är tillbaka. Efter det ska vi färga hår.

God natt. Wish me luck imorgon!

Produktiv dag på olika sätt

Jag skulle vilja säga att jag gjort allt annat än legat på latsidan idag. Vaknade 9 imorse och var superpigg så gick ut i solen och satte mig. Tänkte det var skönare att sitta ute och plugga. Gjorde det nån timme innan jag gick in. Sen var jag till Willys och handlade lite, verkar dock som att jag får stressa dit efter tentan imorron iaf eftersom de bara hade en förpackning kvar av min hårfärg och ja jag behöver 2 st till mitt hår. Efter det så har jag grejat lite i rummet, sorterat tvätt och sen tvättat samtidigt som jag kollar på DTM via datorn. När det var klart har jag rensat kycklingen till maten imorronkväll, gjort fruktsallad och förberett lite andra saker att ha med i matsäcken imorron.

Nu har jag tänkt fixa och trixa lite med det sista inför tentan imorron. Skriva ut de sista dokumenten och lite sånt. Efter det ska jag nog ta en skön och efterlängtad dusch. Planen är att raka benen, köra hårinpackning och ansiktsmask. Ja man måste ta hand om sig själv ibland =)

Något jag inte är så stolt över med dagen är det att jag inte käkat. Har inte alls varit hungrig och jag kan inte minnas att jag stoppat i mig någonting! Det är inte bra alltså.. För att inte tala om att jag nu inte är hungrig heller så blev gröt till middag.


Oj oj oj

insåg att jag bloggade dåligt igår. Vet faktiskt inte var all tid tog vägen. Dagen spenderades med mina bästisar LAS och MBL iaf och nu är de klara att printas. Sen gjorde jag en liten "kom ihåg"-lista inför tentan. Min hjärna glömmer tänka på vissa saker. Saker jag vet och kan, jag bara glömmer att tänka på det. Så listan skall checkas av för varför fråga imorron. Det är tanken iaf. Ska kolla på två sista tentorna idag sen får jag faktiskt ta och släppa plugget. Ladda inför imorron och se glad ut. Sen tog jag och Nina en sväng till solariet, mycket skönt. Efter det roade jag mig hela kvällen med att rensa ur mina byrålådor på kläder som jag inte ville ha. Blev en hel pappkasse!

Jag måste även till Willys och handla lite. Matsäck inför morgondagen måste fixas, inför middan i morgon och så ska jag fylla mina skafferin litegrann. Dock ingen idé att fylla med färskvaror eftersom jag åker hem till Uppsala på tisda och blir hemma typ en vecka. Ska köpa hårfärg också. Har stått ut med den hemska utväxten länge nog nu. Inte kul asså.

Måste också försöka tvätta under dagen. Har väl inte jätte mycket att tvätta men lite =)

Sen blir det att ladda inför tentan. Packa de saker jag behöver osv.

Nyttolördag?

Måste säga att jag har sjuk träningsvärk i ben och axlar efter gårdagen. Säger ju det, shopping är som ett träningspass. Okej 5-6 timmars shooping mot jämförelsevis 1 timmes rask promenad eller 50 minuters gympapass. Vad kul i vilket fall som helst.

Hade sån jävla magväk inatt att jag trodde jag skulle dö. Inte kul alls! Lyckades somna till slut efter mycket om och men iaf, för att inte tala om att jag låg under täcke och två filtar.

Har suttit och pluggat nu i lite över 2 timmar. LAS och MBL är renskrivna på datorn. Ska sätta mig med gamla tentor lite senare hade jag tänkt. Känner inte att jag kan göra så väldans mycket mer än jag redan gjort. Kommer handla om att förstå helheten och delarna i slutändan. Så därför kan jag genom gamla tentor för mer överblick över vad jag måste tänka på under tentan. Ska göra lite nyttolistor senare också, typ mindmaps.

Annars har jag idag tänkt gå igenom mina byråer och garderob. Känner att det är dags att rensa ut gammalt skit som jag inte använder för att ge plats åt nya. Sen måste jag få koll på vad jag har och inte har. Är faktiskt inte så kul att inse när det börjar bli väldigt varmt att man inte har korta leggins osv =)

Först ska jag försöka få något i magen. Satan vad jag varit dåligt på att äta den här veckan!

För 1200 spänn kan man få dessa saker:

För 1200 spänn kan man få dessa saker:
  • 1 Lóreal double extension mascara
  • 1 förp. små gummisnoddar
  • 5-pack Gillette rakhyvlar
  • Avsminkningsservetter
  • 2 st ansiktsmaskar
  • 5-pack strumpor
  • 3-pack trosor
  • 3 par BHar
  • Ballerina skor
  • 2 st linnen
  • 2 st klänningar

Tror jag fick med allt... det är kärlek!


Tror jag satte på fel byxor

Måste ha satt på mig fel byxor idag. Måste ha tagit spenderbyxorna istället för de vanliga. Snacka om att jag har shoppat! Jag är nästan chockad själv och Malin är stolt. Tror aldrig jag shoppat såhär mycket på en och samma gång. Inte i Örebro iaf. Kändes otroligt skönt att släppa loss. Visst hade jag en gräns för vad jag fick shoppa men det var lugnt! Kände faktiskt att jag för en gångsskull var tvungen att unna mig det ena och det andra. Det är inte vad jag brukar göra. Känner mig stolt men samtidigt 1200 kr fattigare!


Lönefredag

Okej jag får ingen lön, men jag får pengar. Med andra ord kommer det vara sjukt mycket folk i farten idag! Det känns så iaf, kanske är mest om man ska handla mat? Har tänkt göra det på söndag för jag klarar mig på det jag har hemma tills dess. På sönda måste jag ändå fixa nån form av matsäck inför tentan.

Har precis betalat mina räkningar. Känns lika kul varje månad men det ska ju göras. Tycker att jag hade förvånansvärt lite räkningar, eller på litet belopp kanske man ska säga? Kan säga att min mobilräkning för en hel månad låg på 37 kr! Slå det om ni kan haha. Ändå tycker jag att jag ringer massor?! Men kan väl räkna med en dyrare nästa månad för nu försvann mitt gamla abonemang också. Sista betalningen på den nu (forfarande förbannad på telenor!). Men som sagt jag har ju överlevt eller hur?

Idag ska shoppas. Har en hel del saker jag behöver så få se vad man kan hitta. Känns som att jag inte har ett dugg! Jag har också gett mig själv en otroligt stor budget men har man knappt shoppat på hela vårterminen så har man väl sparat in till det eller?

Nu ska jag äta frukost, sammanfatta de sista paragraferna i MBL, ut med Bulten (yes är barnvakt idag) och sen drar jag och Malin till Marieberg! =)

Borde skriva mer för hand

Har insett att jag aldrig, då menar jag ALDRIG skriver för hand längre. Okej det blir väl ett fåtal ord lite hit och dit men inte mer. Men nu inför vår monstertenta så har jag skrivit en hel del för hand och det har gett mig lite att fundera över. Till att börja med har jag fått "skavsår" på höger armbåge (ja man rör den faktiskt mer när man skriver för hand), sen har jag fått början på köttsår i tummen pga att långfingernageln skaver in där när jag skriver och så har jag fått tryckskador på ringfingret efter att ha hållit pennan. Men andra ord måste jag hålla i pennan som in i helvete! Så sammanfattningsvid jag är inte van att skriva för hand. Men måste ju säga att det är tur att jag upptäckt detta nu iaf, tänk om det varit under tentan och jag fått alla möjliga smärtor och krämpor. Nu kan jag iaf linda mina fingrar med läkartejp, klippa naglar och smörja in armbågen ordentligt innan haha.

Något annat som jag tänkt på under mitt skrivande är det att jag skriver olika och håller pennan på olika sätt när jag skriver med bläck och blyerts. Är inte det lite skumt så säg. Det resulterar av någon anledning i att bläckskrift ser ut som en 4-åring skrivit och man måste nästan kunna runskrift för att kunna uttyda vad som står medan skriften med blyerts blir hur snygg som helst. Skumt det där och ja man kan undra om jag har för mycket fritid och svaret är NEJ, jag har för lite fritid just nu!


Varför gör man så?

Vaknade lite i 7 och vad jätte pigg. Såg ju att det var fint väder så blev ju glad av det med. Vad händer? Jo jag tänker att jag vill bara dra mig lite till eftersom jag var vaken så tidigt. Jag somnar om och vaknar lite efter 8 och är helt död. Varför gör man så mot sig själv? Varför är man mer trött när man sovit längre ibland? Kan säga att det suger iaf. Tricket verkar vara att sova lite för kort tid, tvinga sig ut sängen med orden "det blir bättre snart" och köra igång dagen. Att sova så länge man vill verkar inte fungera. Inte för mig just nu iaf.

Ska snart till universitetet och gå igenom lite tentor man gänget. Jag kommer nog gå lite tidigare också eftersom jag inte har något frukost hemma. Inte roligt! Så den får jag äta på universistetet. Men aja är väl bättre att komma iväg så jag får gå hem nån gång.

Trött! och längtar tills på freda

Jag är riktigt trött idag. Har haft ont i halsen, huve, kroppen jag typ överallt idag. Jag har suttit och svettats och kallsvettats för den delen. Har fått tvinga i mig både mat och dricka. Det är inte roligt. Känner mig inte pigg alls. Har inte hunnit med det jag tänkt hänga med idag men allvarligt. Jag pallar inte, jag gör verkligen inte det. Jag vet att det inte är akut dock för jag har fortfarande imorron, lörda och söndag på mig att organisera mina grejer. Hade dock velat vara lite mer klar med det och hunnit kolla mer på tentorna inför imorron men det är som det är. Tror inte att någon dödar mig för det.

Fredag är det iaf shopping som gäller. Efter 4 dagars stenhårt plugg så tror jag att det behövs. Kommer säkerligen hinna med lite plugg på freda med men det är inte mitt fokus just då.

Tror jag ska slänga mig på sängen ett tag nu. Verkar bara vara skit på tv också ikväll så powernappar jag ett tag nu kanske jag orkar kolla tentor senare? Få se...

Bara att köra

Ännu en dag med plugg att se fram emot. Lovar man kommer vara trött på allt innan man ens kommit till tentan. Är det kanske det som är målet? Får tänka positivt med att det som man kan lära sig gentemot den tid man har på sig är väldigt väl. Som sagt det handlar om struktur på grejerna och att vara cool. Tänka innan man skriver och förhastar sig. Minns inte hur många sidor man fick skriva på tentan men det kommer nog bli bra.

Jag är dock lite rädd att jag kommer vara den som går först. Jag har en förmåga att skriva ganska fort då jag får ner mina tankar fort och så kladdar jag massa på sidan innan så att jag får med allt. Men det här känns inte som en vanlig tenta. Nu har man allt material framför sig och man kan ju sitta och bläddra hur mkt som helst i böckerna så man kan ju inte bara säga jag kan inte svara på frågan eller har jag missat något hur länge som helst! Som i vanliga fall är jag lite emot att sitta tiden ut även fast jag känner mig klar efter någon timme. För mig är det kommer det inte ut på en gång så kommer det inte att ploppa upp i mitt huve.

Kort och gott känner jag mig ganska nöjd. Ska köra en struktur på LAS och MBL idag. Typ i denna situationen ska man informera --> förhandla --> ect ect men paragrafer och undantag. Känns lika kul som det låter!

I lördags..

.. bild på Emelie, Malin och mig på Strömpis.


Vill kräkas på LAS och MBL

Håller på märker upp och sammanfattar paragraferna i dessa två lagböcker just nu. Och ja jag skulle hellre vilja kräkas över dem men något säger mig att det blir ganska äckligt då. Kul sitta i en bunker med 60 pers till med böcker som luktar kräk? Inte så kul kanske haha. Men igen så har jag tagit paus om mitt huvud ens orkar med mer idag. Känns inte så, blir nog troligtvis en fortsättning imorgon istället.

Så vet inte om jag ska fortsätta läsa sista boken i Twilight serien, se på Queer as folk eller kanske se Sex and the City. Något mer underhållande än något som måste in i huve och fastna där iaf.

Såhär kan man med andra ord se ut när man tröttnat för dagen!


Crash and burn

Som de flesta kanske vet eller för er som inte vet. Erik Grönwall som vann idol senaste släppte sin första riktiga singel igår "crash and burn". Det är nu hans riktiga karriär början anser jag för det är många som kan bli stora på covers men det är ens riktiga material som placerar en på marknaden. Efter att ha lyssnat på denna låt så tror jag att albumet kommer bli toppen och denna låt lägger ribban. Tror det blir riktigt bra!

Erik Grönwall - Crash and burn

Paus i pluggandet

Man behöver faktiskt pauser emellanåt för att reflektera över vad man håller på med. Jag håller just nu på att gå igenom alla anteckningar och markerar det viktigaste "kom ihåg"-grejerna. Senare ska jag utefter anteckningarna markera upp dessa saker i böckerna så jag kan läsa lite mer och förstå innan tentan så jag inte behöver bry mig om det då.

För övrigt är det jävligt tråkigt måste jag säga. Är smått rastlös!

En gnutta ångest..

... eller nja inte än. Jag känner mig faktiskt mer lugn ju närmare tentan jag kommer. Mena jag gör ju faktiskt det jag kan för att ha koll på grejerna tills dess. Nu har jag skrivit ut alla anteckningar. Och plockat fram alla böcker. Med andra ord kommer det bli en helt del bläddrande, märkande och sammanfattning av böckernas paragrafer imorron. Tror faktiskt att jag vill ha med mig en snabblista över de olika paragraferna på tentan så man slipper bläddra igenom hela böcker. Man kommer inte att ha tid!

Ser dock ut som att detta är vad jag kommer få släpa med mig plus diverse pennor, mat och dryck.


Busy, busy och lite mer busy

Håller på skriver ut föreläsningsanteckningar från hela kursen. De kommer att behövas på tentan nästa vecka. Jag känner att anteckningarna ger en snabböversikt på det mest väsentliga under denna kurs. Vill man läsa in sig mer på det man måste ha så får man ju också ha böckerna med sig. Det kommer man för övrigt också behöva med jag tänker mig ett sånt här upplägg: problem --> snabbkoll av delar --> litteratur att stärka --> diskussionen. Kan säga att jag tyvärr avverkat några träd idag, jag är ledsen men nöden har ingen lag =P Kan ju trösta med att jag tänkte ge bort eller sälja billigt tillsammans med mina böcker när kursen är slut!

Ja såhär ser det ut när man skrivit ut massa papper och häftat ihop. Trust me det är inte allt!


Underbart

Måndag igen. 1 veckan kvar till monstertentan. Ja jag menar det verkligen med sååå många lagrum och annat man måste ha koll på samtidigt som man måste sitta med ett speciellt "fall" i 6-7 timmar. Egentligen tror jag inte att det kommer vara några problem om man kör det lugnt och metodiskt. Tänker sig för innan man skriver. Jo jag vet kan vara min svaghet ibland för att jag verkligen vill få ut mina tankar. Men som sagt är det skönt att hon inte bedömmer efter vilket svar man får fram utan efter ens förmåga att argumentera rättsligt. Det borde inte vara svårt och man har kolla på det i stora drag. (Måste säga att jag fortfarande tycker det är fult att skriva paragrafer = § för hand.)

Så därför idag ska jag träffa Nina och Lina på universitetet. Vi ska försöka komma igång med arbetet vi ska skriva efter denna tenta. Men eftersom jag fyller år nästa tisdag vill jag gärna åka hem då och inte sitta kvar här några dar och fila på syfte. Men lär knappast ta hela dan idag, sen ska det hems och sortera böcker och renskriva anteckningar.

För övrigt så tycker jag att Syoss Shampo och Balsam som jag nu testat i 2 månader är skit bra. Mitt hår har blivit mycket mindre risigt. Jag behöver inte ens ha produkter i det nu för att det inte ska se ut som ett fågelbo eller stå åt alla håll. Jag tycker det är underbart skönt för egentligen vill jag ju inte använda massa skit i håret. Det blir ju bara skitigt snabbare och det gillas inte. Så Syoss för torrt och slitet hår rekommenderas. Är både mjukare och mer glansigt, för att inte tala om att jag tappar mindre hår. Har med andra ord på mig funkat bättre än jag någonsin kunnat hoppas.

Blått värre!

Gårdagens dricka bestod av Curaçao den blåa såklart. Med andra ord körde jag isbjörnar igår mycket gott. Hade kanske varit godare med is men har man ingen så får man köra utan. Dock kanske man inte ska köra på samma hela kvällen. Gissa om jag var trött på allt det söta när klockan började närma sig utgång. Men tvingade i mig det iaf. Så med andra ord kommer det ta ett tag innan jag dricker det igen.

Tog lite bilder igår också. Dock på mig själv mest eftersom jag fått acceptera folks privacy liksom. Kan inte springa runt som en paparazzi bland folk jag inte känner haha. Iaf fick min kära Curaçao min tunga att bli blågrön. Inte så hett kanske?!

Emelies och min dricka från igår. Tyckte det blev så fina färger (hennes är smultronvin btw)


Fint att mitt hår också såg blåaktigt ut av någon konstig anledning (?)


Och ja såhär ser man ut efter att ha druckit Curaçao en hel kväll. Vackert!

Tung i huve

Tror jag mår bättre än vad jag förtjänar idag. I stort sätt är jag bara väldigt hungrig och har ont i huvudet. Eller rättare sagt känns huve några storlekar större och den här gången inte pga för mycket information att ta in. Gårdagskvällen var riktigt trevlig och jag hade hur roligt som helst. Säger ju att det blir roligare när man inte går ut så ofta. Tror jag kom hem halv 3 inatt eller nått sånt. Ska se om jag kan få upp lite bilder senare. Nu blir det bakiskäk i form av pasta och falukorv haha.

In i dimman...

Nu är jag tillfixad och redo att dra iväg. Jädrar vad jag är laddad alltså! Har lite småkramper i magen som hållit på hela dagen med det ska inte stoppa mig kan jag säga. Nu jädrar ska dansas! Hörs imorron då jag antagligen kommer att må som jag förtjänar! Hejs


Man kanske ska sätta igång

Planerad utgång ikväll. Har inte druckit alkohol på evigheter så nu är jag riktigt sugen på att dra iväg och festa. Ingen aning om vart vi ska eller så mer än att det är förfest hon Malin. Sen får vi se helt enkelt. Så jag kanske ska börja göra mig iordning. Behöver knappast känna stress eller något annat angående att sminka mig. Emelie är på väg hem från en heldag på röda korset så hon ska väl käka, duscha och lite sånt. Men börjar jag nnu kan jag ta lite i taget hehe. Vet inte vad jag ska göra med håret så det kanske tar sin tid.

Förresten verkar det som att internet i Tybble inte fungerar. Så sitter nu för första gången med mobila internet på stationära datorn. Fungerar kanon! Tror tom att det är snabbare än vad internet är annars! Kanske ska köra på det jämt?

Rolig msn konversation igår

Måste säga att jag känner mig väldigt speciellt ibland. På ett bra sätt? Ja faktiskt det är inget negativt. Jag är väldigt öppen med att jag älskar motorsport och verkligen brinner för det, speciellt formel 1. Alla som känner mig vet att så har det alltid varit och kommer troligtvis aldrig att ändras. Men det roliga är att killar/män blir lika förvånade varje gång jag öppnar munnen i ämnet. Jag får alltid höra att det är väldigt ovanligt men får bara positiv respons och det tycker jag är kul.

Därför är denna konversation med en kille på msn igårkväll lite extra rolig =) (Tack för frågan dock men känns inte som att bara det är något att bygga ett förhållande på?) Eller vad tycker ni?


Jag är inte i fas...

... med mig själv. Jag missar viktiga saker inför föreläsningar, har noll koll på salar och tider, jag glömmer saker helt enkelt! Det är något som inte stämmer. Pratade precis med farmor och hon påminde mig om att jag inte ringt eller skickat grattis till min faster som fyllde år förra veckan. SHIT!! Jag glömmer aldrig födelsedagar! Måste säga att jag skäms lite över det. Okej om det är någon man inte känt så länge men ens egen släkt. Det är inte okej!

Sen börjar stressen inför tentan komma krypande. Jag kan inte rå för det och jag kan inte ta bort det. Så ja det är vad det är. Nästa vecka kommer alltså bestå av en hel del tentaplugg samt att vi måste få ordning på vårat syfte och sånt inför arbetet som startar efter tentan. Med andra ord efter imorron får jag leva en veckan av pain. Det kommer innebära att jag inte kommer kunna gå på min kusins dop nästa helg. Jag skäms lite över det också för att jag vet att jag borde men jag kommer vara ett nervvrak och stressad nog som det är och ha massor att förbereda på söndan.

Sicken jädra krash!


Nu kan jag andas lite

Bestämde mig för att gå hem från föreläsningen idag efter att jag sovit så lite. Fick lite deja vu känsla också. Tror jag satt hur länge som helst och funderade på varför jag kände igen föreläsaren. Sen kom hennes berättelse om hur hon talar med tomater på konsum och att hon visade brösten på kappahl i östersund. Då trillade palletten ner och jag insåg att jag haft henne i Uppsala, samma eller okej liknande föreläsning. Så jag kände att jag inte behövde komma tillbaka på eftermiddan. Även fast det var underhållande och bra men jag pallar inte.

Sen är det rätt skönt att CSN beviljat att jag får pengar för sommarkurser i sommar. Så med de ca 8 stycker jag sökt lär ju 2 stycken bli av iaf så jag har något att sysselsätta mig med och för att inte tala om att jag överlever pengamässigt i sommar också. Sommarjobb växer som sagt inte på träd och SOC vägrar jag ens överväga!

Varför jag man det?

Det känns bokstavligen som att jag blivit överkörd av ett tåg och på något vis lyckats överleva utan en enda skråma. Ja förutom ett tungt huve, en kropp som inte gör som jag vill och ögon som helt enkelt inte vill öppna sig. Det känns som att det är en bra början på min fredag. Men och mer undrar jag vaffan skulle jag upp klockan 04 för? Jo är man riktigt fan kan man ju inte se reprisen av formel 1 träningarna klockan 13! Sen kunde jag inte sova igår tror kl var 01:54 när jag kollade på klockan sista gången.

Känns som att jag inte blir kvar på dagens föreläsning längre än till lunch.

Är det bara jag...

... som tycker det vore coolt och se om det började regna aska i Sverige snart? Då menar jag såklart Örebro. Att vulkanen på Island har utbrott och dess aska nu flyger över hela Skandinavien och Engelska öarna har väl ingen missat. Från och med ikväll stängs luftrummet i hela Sverige. Ingen vet heller hur länge det kommer hålla i sig eller hur långt askan kommer sprida sig.

Jag skulle dock tycka att det var skit coolt om det landade en hög aska utanför fönstret haha. Ja jag vet jag är lite konsigt? Men vaddå jag har alltid älskar vulkaner och om det är det närmaste jag kan komma till något från ett utbrott "so be it"!

Såhär säger dock en expert till aftonbladet:
–Sist vulkanen hade utbrott höll det på drygt ett år, från december 1821 till januari 1823. Det är väldigt svårt att avgöra, nu gör man kemiska analyser av materialet som kommer ut och det kan hjälpa till att göra gissningar kring hur länge det kan hålla på.
– Det kan sluta inom några dagar, men det är minst lika sannolikt att det håller på ett bra tag till, i månader eller år.

Jahapp så den där jävla vulkanen ska spotta ut aska ett år eller flera månader kanske? Nee nu var det inte lika kul längre jag ska ju till Cypern i Augusti!

Roligaste citatet idag är dock: "Dear Iceland we said send CASH not ASH, can't you read!"

Panikångest

En sjukdom som blir allt vanligare i dagens samhälle. Jag känner många drabbade som måste handskas med det dagligen och jag vet att det inte är lätt. Läskiga är ju att det blir fler och fler, psykvården har inte resurser för dem alla och åtgärden blir mediciner i massor. Personligen tycker jag det är fel men vad ska man göra? Är ju inte så att man bara kan klappa med händerna eller knäppa med fingrarna så är det borta. Vad vi kan göra är kanske att förstå och att vara medvetna om det.

Därför tänkte jag passa på att rekommendera denna bok. Jag är inte galen av Anna Lithander. Jag skrev om denna bok för nästan en månad sen (se inlägget här) men då hade den inte släppts.

Så för alla som lider av, vill veta mer och bara är allmänt intresserade rekommenderar jag denna bok. Kan köpas på adlibris för 154 kr. Se här!


Globalisering

Nu tänker jag kanske inte på arbetsmarknad och sånna grejer som man kanske tänker när man hör ordet. Det är ju verkligen så att gränserna mellan länder inte är som det varit förr med vissa undantag förståss.

Jag tänker iaf på vulkanutbrottet på Island. Aska och rök från det utbrottet har nu kommit hit till Norden och även till Storbritanien. Hela Norges luftutrymme har stängts av och verkar som att det kommer bli samma i Sverige. Längs norska gränsen iaf och uppåt i landet. Det har också stängts av till norra delarna av Storbritanien. Det visar ju på hur saker som händer i andra länder i hög grad påverkar oss andra. Tänkte dock inte gå så långt som Anna Anka som påstår att anledningen till att det är så rökigt i LA är att det blåser in dålig luft från Kina. Skulle kunna men hallå liksom.

Som Tjenobyl, partiklar från den färdades ju hela vägen till Sverige. Det sura regnet var tydligen som värst över Uppsalaslätten. Ja jag är född i Uppsala ca 1 år efter detta. Radioaktiv? Nja men jag kan ju försöka skylla på det haha.

Till poängen så tycker jag att det av säkerhetsskäl bra att de inte flyger samtidigt som jag tycker lite synd om folk som inte kan flyga någonstanns!

Katt åt...

Jag vet humor på hög nivå idag. Finns massor av olika av vad denna stackars lilla katt åt. Men jag har plockat ut några jag tycker är roliga =)

Katt åt basketboll, fick uppkast.
Katt åt batteri, gjorde volt.
Katt åt ben, gick bort.
Katt åt bil, blev Jaguar.
Katt åt bildäck, spann loss.
Katt åt Bob Marley, Jam(n)ing.
Katt åt boll, rund om magen.
Katt åt drag, blev förkyld.
Katt åt dörrvakt, blev portad.
Katt åt elkabel, följde strömmen.
Katt åt filmrulle, blev negativ.
Katt åt färgburk, dog på fläcken
Katt åt glödlampa, lös i magen.
Katt åt glödlampa, blev tänd.
Katt åt svärmor, släkt i magen.
Katt åt hip-hoppare, rapade.
Katt åt kasse, sket påse!
Katt åt PlayStation, fick spel.
Katt åt Viagra, fick ståpäls.
Katt åt vulkan, fick utbrott.
Katt åt vänster, prasslade.

Många fler finns här: SkrattNet


För mycket info på en dag!

Känner att jag blivit matad med ordbajs idag. Efter 7 timmar på universitetet och föreläsning är man bra trött i skallen kan jag säga. Är nästan så man tror att huve är 10 gånger större än det är. Å andra sidan så har dagen varit ganska nyttig och jag känner mig inte alls lite nojjig angående tentan nu. Vilket är otroligt skönt. Men det menar jag givetvis inte att jag inte behöver göra någonting veckan innan. Jodå det ska övas och organiseras papper så det står härliga till.

Tror jag ska ta en bra bok och gå ner och sätta mig i solen ett tag nu. Ciao

Vad är det för fel på mig?

Det här är andra dagen i rad som jag vaknar exakt 40 minuter innan mitt alarm ska ringa. Skillnaden är att jag idag skulle upp 07.30 istället för 08.30 igår. Så det är ju inte roligt! Men vad kan man göra när man har världens konstigaste uppvakningssystem going on? Tur jag inte ska upp 06.30 då hade jag blivit galen! Har för övrigt sovit som en gris, I like! Skit trött i skallen och igår känns det inte riktigt som jag hann varva ner, tror jag var hemma sammanlang 2 timmar igår mellan det att jag gick hemmifrån tills jag kom hem från Maria på kvällen.

Idag är det turbogenomgång av arbetsrättens grunder som jag renskrev igår, antagligen fram till lunch. Efter lunch tror jag att vi kommer gå igenom två av de gamla tentor vi fått ut. Ska bli intressant!

Luktar bränt

Har varit hemma hos Maria med Emelie och Malin och ätit taco paj. Vi såg också på en film jag inte minns vad den heter nu. Save the last dance kanske? Det och massa skit snack var trevligt efter en jobbig dag.

Men var inte så mysigt att komma hem direkt. Luktar brännt i hela Tybble och då ska vi inte prata om hur det lukta i mitt rum. Blir så varmt att jag hade fönstret öppet. Hade jag vetat att någon skulle elda något annat än vad van vanligtvis har i en grill hade jag kanske stängt. Luktar inte gott alls så usch hur ska jag kunna sova här?


Då var dagen slut

Eller det av dagen jag tänker ägna åt universitet och pluggtänkande. Har gnuggat geniknölen tillräckligt idag. Så tror jag ska slänga mig på sängen en stund. Huvudvärk igen, asså jag måste allvarligt få in att jag måste dricka mer nu när det är "varmt" och definitivt när man sitter ute i solen. Har jag inte gjort idag så ska ta mig 2 stora glas vatten och slänga mig en sådär 30 minuter tror jag räcker.

Ska till Maria senare och äta lite taco paj. Vem vet kanske bli lite spel också, jag är lite sugen =D

Tisdag

Kommer vara en fullspäckad dag idag känns det som. Ska träffa gruppen och gå igenom lite inför förhandlingen så vi är på samma sida liksom. Efter det är det föreläsning om övergång av verksamhet fram till lunch och kanske lite efter. Sist men inte minst kommer vi ha våran förhandling. Vet inte om läraren ska ha in nå protokoll från det eller inte.

När jag tänker efter känns det som att hela veckan kommer vara fullspäckad och nästa också. Imorron är det genomgång och sammanfattning av hela kursen samt genomgång av gamla tentor. Torsda hoppas jag att vi kan ses i gruppen och börja fila på frågeställningar och syften till vårat arbete som ska skrivas efter tentan och på fredag har vi föreläsning om "det svåra samtalet" dvs när man måste sparka folk.

Så jag bör kanske slänga i min frullen och ta mig till universitetet.

Jag ryser..

Jag älskar verkligen våren när det blir soligt och varmt. Mena finns det något skönare än att sitta och gassa i solen? Dock har jag fått gå in nu så jag inte ser ut som en tomat imorron och för solsting typ haha. Men nu är det ju inte bara positivt med våren. Det innebär ju att alla äckliga småkryp kommer fram också. Speciellt spindlar, jag hatar spindlar! Har typ fått panik 3 gånger idag över att spindlar kommit för nära OCH krypit på mig! Inte okej de är värre än hundar som blir nyfikna på de som är hundrädda! Usch jag ryser... AAAH Låt mig vara =(

Vårtecken 2

Idag har jag varit på universitetet några timmar och pluggat. Försökt vara smart, känns bra emellanåt må ni tro =) Iaf så satt vi ute. Verkligen ute på en bänk i solen. Så varmt är det nu, eller det är inte kallt iaf. Soligt och fint, kan man gömma sig undan vinden så är det perfekt. Man ser också mer folk som rör sig ute på universitetet. Nästan så man undrar vart alla hållit hus hela vintern? För att inte tala om killarna som sitter nedanför mitt fönster och solar utan tröja på mig. Jag klagar inte men kan ju tycka att det är lite tidigt. Ja mamma Emma kom fram där också.

Men det största vårtecknet såg jag nog på vägen hem. Det växer äntligen tussilago. Tycker att det är det ultimata tecknet på att nu är det verkligen vår och det mest av snön är borta. Peppa peppa på sol hela veckan!


Good morning!

Guuuuud så skönt!! Är underbart pigg idag, nästan ohälsosamt pigg om man kan vara det? Tror solen igår gjorde susen och jag vaknade till igen. Det är soligt och fint idag också. I like! Dock måste jag spendera tid på universitetet och gå igenom grejen inför förhandlingen om övergång av verksamhet imorron. Läsa lite lagar och annat. Sen gå igenom lite gamla tentor. Skulle ljuga om jag inte börjar bli lite nervös inför tentan och jag brukar aldrig vara nervös inför tentor!

Nu ska jag äta lite frukost och bjuder samtidigt på en låt som jag tycker är hur skön som helst. =)

Ironik - Stay with me


Oväntat besök?

Snart får man besök. Emelie bjöd in sig själv nyss så hon kommer väl över snart. Trodde vi fått nog av skit snack för idag men icke. Nerå men det här kan vara den längsta helgen någonsin och både hon och jag har varit uttråkade större delen av tiden. Kan man säga att vi utnyttjar varandra för att ha något att göra? Jag vet det är kanske taskigt att säga men vem ska man utnyttja om inte sina vänner? =)

Haha hittade världens posigaste bild


Avis!

Nån granne på gården håller på att grilla för fullt och så spelar de Michael Jackson på det. Gissa om jag är avis. Om det inte varit så att jag redan ätit hade jag nog bjudit in mig själv! Håller också på att bli galen på en viss granne som känner för att borra och borra mycket för den delen. Inte speciellt kul när jag sitter här med huvusvärk efter att troligtvis ha druckit allt för lite idag i samband med att jag satt ute och solade i 3 timmar. Får väl skylla mig själv antar jag? Men det var så underbart skönt jag bara njöt. Brände underläppen lite på köpet men det gör jag ju typ alltid.

Känner mig sugen på något. Tror jag ska ta mig lite frysta hallon. Är det bara jag som tycker om frysta hallon? Visst är de man plockar direkt i skogen godast men jag gillar ju frysta saker. Kanske hör ihop med att jag är varmblodig och fryser nästan aldrig och fryser jag är det kallt!


Soldyrkan

Sitter just nu ute i solen nedanör mitt fönster. Måste säga att det är riktigt skönt. Älskar solen, solen är min vän typ. Men det är sant. Upptäckte att mitt trådlösa internet räcker ner hit så kan ha med datorn så jag får lite musik i min ensamhet. Men sitter hellre ute än inne när det är så fint väder!

Söndag igen

Jahapp då är det söndag igen. Vad ska man göra idag då? Känner mig inte ett dugg motiverad till någonting men samtidigt kommer jag dö av tristress om jag inte gör något. Emelie har ju "tvingat" mig att roa henne idag så få se vad vi kan hitta på. Som vi kom fram till att vi inte kan äta, supa eller göra av med pengar.. Aja något ska jag väl hitta på.

Men först blir det ännu ett avsnitt av Queer as folk. Tror det är beroendeframkallande! Sen blir det mannagrynsgröt! mums

Next big thing?

Talar förståss om Adam Lambert. Har inte hunnit nämna honom mycket i min blogg än men tycker att hans musik är riktigt bra nu när jag verkligen tillåtit mig att lyssna på båda hans skivor på spotify (Take one och For your entertainment).
Hans stora låt just nu är väl "What do you want from me" men lovar att det finns flera godbitar på skivorna. Men verkar som att denna låt verkligen satt honom på musikkartan som spridit sig runt om i världen. "Manliga" Lady Gaga? Iaf så tycker jag att han förtjänar det. Är det inte konstigt iblad hur det går bra för vissa Idol ettor men inte andra? Adam blev tvåa och ettan har man inte hört mycket från? Men om man tänker Kelly Clarksson som vann och blev stor (jag vet finns fler ex. men jag gillar Kelly bäst).


Någon festade rejält igår!

Och det var inte jag. Den någon har iaf lyckats får upp en kundvagn i korridoren UTAN att något hört det. Måste säga att det är en bedrift i sig, eller? Sist det stod en kundvagn i vår korridor var det Markus som släpat dit den. Borde jag misstänka honom igen?

Själv spenderade jag gårdagskvällen hos Emelie. Vi kollade på Så ska det låta och Sagan om två tornen efter det.

Ja, varför?


Suck, pust och hejåhå

Nedräkningen för antal föreläsningar kvar innan tentan har startat. Det vi har kvar efter idag är Förhandling och övergång av verksamhet på tisda, genomgång av gamla tentor och tips på onsda och jag har ingen aning om vad vi har på freda, men that´s it. Sen väntar en hel vecka med tentaplugg. Eller så mycket man kan plugga dvs märka upp böcker ordentligt, träna på gamla tentor så man får in hur man ska gå till väga, tänka på osv.

Sen måndag den 26e april kl 8.15 till 14.00 har vi salstenta! Sen får jag fundera över valborg och ev. fika/kalas då jag fyller 27e. Tur tentan är dan innan iaf. Och har ni inte gissat det redan så är tentan ganska stor och på många poäng dessutom, 22,5 hp för att vara exakt. Hallelujah!

Fredag jippie!

Eller ja nästan... måste på föreläsning först och det är alls inte lika roligt. Har verkligen inte lust med det idag. En HEL dag på en fredag!?!? Å här har vi varit lediga i 2 dagar de hade kunna sätta den vilken dag som helst, varför på fredan? Idioter anser jag men men.. Måste gå iaf kanske blir kul, eller förmiddan fram till lunch brukar man få ut något av sen är det typ bara att käka lunch och gå hem för eftermiddan är bara onödig.

Förresten, vem bryr sig om Tiger Woods? Jävla ståhej för att han är med i US masters. Couldn´t care less om ni frågar mig. Alla kanske ska ha sex med ett tvåsiffrigt antal brudar när de är kända, gifta och har barn. Värsta karriärskicken! Nej vet ni vad, han spelar nog varken bättre eller sämre än förut. Patetiskt att han får uppmärksamhet av fel anledning.

Hur sjuk är inte den här serien?

Superprinsen påminner lite om Filip och Fredriks serie Myggan som gick för nått år (?) sen på tv. Lika sjuk är den och driver med diverse mer kända svenska personer.


Urk på burk..

Måste säga att Tortellini är nog det äckligaste som finns i matväg. Att jag aldrig lär mig, det är samma visa varje gång men ändå ska jag envisas med att äta skiten. Jag tycker att det smakar och luktar precis som en blöt hund kan lukta. Eller gammal blöt hund? Hmm hur som helst så är det inte nice! Så nu mår jag ganska illa, skulle vilja springa och spy upp hela köret men har man kräkfobi så har man. Plus att jag skulle få gå och laga ny mat och det orkar jag inte. Så jag ska gå och lägga mig på sängen nu och må lite dåligt för att jag aldrig lär mig. Förtjänar jag det? Troligtvis...

Hittat min drömbil!



Eller inte?! haha


Bloggtorka?

Jo dessvärre än det så. Kors is taket kanske man kan säga? Som Cicci sa till mig igår: "du spammar regelbundet". Antar det är både i min blogg och på twitter. Är det bra eller dåligt?? haha

Iaf så känner jag inte att jag har mycket att skriva om idag. Allt är trist, ingen lust att göra någonting. Ligger mest i sängen och kollar på något random på tv. Skitväder är det också, grått och trist, började regna nyss med. Känns som man hamnade i en svacka nu när det är så tråkigt väder om dagarna.

Ska fixa lite sen lunch nu sen kolla på lite mer sex and the city. (Har iaf rört på mig lite idag, fram och tillbaka till Willys)

Vad ska man göra nu då?

Städningen är klar, tvätten är ren. Vad ska jag sysselsätta mig med nu då? Funderar på att ta en sväng om i badrummet även fast det inte behövs. Det för att göra av med lite energi. Tror nämligen att det är anledningen till att jag haft så svårt att somna. Brukar vara så ibland när jag varit hemma i Uppsala några dagar för mycket. Första dagarna är ofta ganska intensiva och sen orkar jag inte göra mycket, vilket resulterar i att jag får svårt att somna i några dag. Man kan ju tro att man drabbas av värsta jetlaggen mellan Uppsala - Örebro liksom haha.

Mycket tyder dock på att jag ska lägga mig och se en, två avsnitt av en serie som Sandra min kompis från Holland skickat till mig. Queen of folk heter den. Nå bögserie, massa intriger och annat. I like! (tror jag, såg en snutt på youtube och ville gömma mig bakom något haha)

Slänger in en bild på solnedgången igår =)


Riktigt trevligt

Igår var det som sagt Barcelona - Arsenal på tv. Hade Martin, Markus och Emelie här hos mig. Än en gång visas det att man har en fördel om man betalar för viasat sport kanalerna. Men det var riktigt trevligt måste jag säga. Barca fan som man ändå är i botten så kändes det riktigt bra när de gick och vann med 4-1. Alla mål gjorda av ingen annan än Messi. Asså den pojken är helt makalös och rolig att se på. Kan ju få vilken fotbollshatare som helst att smälta. Ska bli intressant att se vad han kan göra för Argentina i VM i sommar.

Idag är det en städ och tvättdag som står på schemat. Kändes att det var dags när dammtussarna börjar titta fram under sängen. Så just nu går tre maskiner för fullt i tvättstugan. Tar en paus för brunch sen ska dammsugas.

Vilka idioter

Gör ÖBO någonsin något rätt? Eller något där de tänker över huvudtaget? De har nu bytt ut våra postfack uppe i korridoren mot postlådor nere i trapphuset istället. Problem nummer 1. Uppenbarligen så har min granne Markus fått min extra nyckel och inte sin egen. Han kom till mig igår och sa att han fått min nyckel eftersom det enda fack som kunde öppnas med den han fått var mitt fack. Så jag bytte nyckeln jag hade mot den han hade, jag hade inte testat det eftersom jag precis kommit hem. Idag visa det sig att den nyckeln också gick till mitt fack. Alltså har ÖBO gett min extra nyckel till Markus. Hur bra är det? Testade de om de gett rätt nyckel innan de la dem i ett kuvert och la i våra postfack. På tal om det, varför lägger man en nyckel i ett postfack som vem som helst kan komma åt? Hade nån tagit nyckeln hade jag fått betala för det. Tycker det är lite oansvarigt gjort.

Sen till problem nummer 2. De ska ta bort postfacken uppe i korridoren, vilket betyder att de också kommer ta bort våra ringklockor. De tänker inte sätta dit nya heller. Mena hur svårt kan det vara? Då menar de uppenbarligen på att man kan ringa till varandra. Men vaffan är det? Hur tänker ni? Tror ni man känner alla som kommer och ringer på? Om jag då tänker på vad som hände förra veckan då jag lyckades låsa mig ute, utan mobil. Turligt nog för mig var ju Markus hemma så han kunde öppna åt mig. Det kommer ju inte funka om man gör samma sak igen. Tror det var veckan innan då Markus låste sig ute och ringde på hos mig eftersom han inte har mitt nya nummer. Nej jag förstår verkligen inte detta beslut. Mena sladdarna till det hela finns ju redan de behöver ju bara installera en ny knapp på väggen de kommer sätta för.

Fy på er ÖBO!!

Elf Bowling

Sjukt kul spel. Fult är det också. Man ska typ bowla med "tomtenisse elfar". Rättare sagt man skjuter iväg dem genom att dra i stringen så får man se vart de hamnar. Man ska alltså samla så mycket poäng som möjligt. Klart man behöver lite tidsfördriv som student!


Typ död?

Jag känner mig typ död idag iaf. Skit svårt att somna igår, sov oroligt och konsigt. Har blivit förkyld och har lite svårt att andas. mned andra ord det går tungt. Tur det inte är så ansträngande att sitta på föreläsning men kan vara lite klurigare med koncentrationen. Få se hur det går, har laddat med ipren så det skriker om det. Försöker få i mig lite berocca och fullkornsvälling. Haha ja jag känner mig så vuxen men det är skit gott.

Uppsägning av personliga skäl står på schemat. Kan bli intressant!

Love me

En favoritlåt just nu. På något sätt gör dem mig glad =)

Justin Bieber - Love me

Snö?! WTF

Vad hände med våren liksom? Det här är ju helt sjukt. Vaknade imorse så var det vitt utanför och snöar för fullt. Är kanske inte så man skulle tro 5e april skulle vara. Det känns ju extra typsikt idag eftersom man ska åka tåg och ni vet SJ och lite snö på vägen. Betyder nog att jag kommer få stå i Enköping ett bra tag. Lysande, finns inget roligare. Eftersom det räknas som söndag kan man säkert inte gå in och sätta sig heller. Tur jag tog med mig vinterjackan. Är inte berädd att släppa taget om den än och det har jag ju rätt i. Skit också!

Aja åker om ca 1 timme. Innan dess ska jag väl hitta något att käka, kolla vilket buss jag ska ta hem i Örebro eftersom de gjort om hela busstrafiken där.


Underbar dag

Solen skiner, fåglarna sjunger, det är inte kallt mne inte heller varmt, det blåser inte mycket och den jag hejar på i F1 vann. Kan det bli bättre? Ja jag slipper ju söndagsdepped jag hade förra veckan iaf. Herregud det är inte klokt hur humöret kan påverkas av något jag inte kan påverka alls.

Var ut på en långpromenad för några timmar sen. Kom in och var helt slut så var tvungen att powernappa en timme. Haha jaa men andra ord var det kanske inte så mkt näring i maten jag åt innan jag gick ute eller så gick jag helt enkelt för långt. Var säkert ute i två timmar. Helt galet!

Men nu är jag pigg igen och det är inga problem alls. Bokat tågresan hem till Örebro imorron. Gör sällskap med Emelie. Skönt att komma hem i tid så man hinner med lite saker inför tisdagen. Tror fortfarande att jag är förvirrad och har noll koll på vad vi ska göra då?!

Formel 1 söndag

Det är precis vad jag ska roa mig med nu i nån timme. Malaysias GP står på schemat och det är sagt att det ska regna som in i h*lvete. under kvalet igår hade det nog gått snabbare med en båt men vi får se hur det blir. Bara att tuta och köra med andra ord så får vi se vad som händer. Men det ska bli roligt. Efter förra helgens race i Australien har F1 definitivt fått en nytändning i mitt racing hjärta. ÅÅÅÅH I like..

Sen får jag se om jag åker hem till Örebro ikväll. Känns som att det vore skönt!

1 år!!

Idag blir min kära blogg 1 år! Hurra, hurra, hurra, hurra eller något sånt. ÄR alltså 1 år sedan jag bytte från bloggspot.com eller blogg.se. Jag tycker faktiskt att blogg.se är bättre och mer lätthanterat är bloggspot så jag ångrar ingenting. På det här året har jag hunnit med en hel del skitsnack. 1023 inlägg för att vara exakt. Orkar inte köra genomsnittet på det men det är en del. Mer lär det blir under detta bloggår.


Glad Påsk

Tänkte önskar er alla en Glad Påsk.

Vårtecken

Idag såg jag det första riktiga vårtecknat när jag gick ner på stan. Jag, Emelie och Anna träffades på stan ett tag och gick runt i några affärer som hade öppet. Köpte ett par nya solbrillor, råkade ju mosa mina gamla och ena paret är vinda. Vi käkade också cupido sallad. Fyfan vad gott det är! Så satte vi oss vid ån opch käkade. Första gången för iår, var varmt så länge solen var framme sen blev det molnigt och kallt.


Blev också lite deppad på eftermiddan. Insåg att jag inte kommer få någon riktigt påskmat iår, kändes lite sorgligt faktiskt. Mormor är inte hemma, mamma och Osama ska iväg på annat imorron så ingenting. Verkar inte heller som att farmor eller farfar ska ha något. Så det hela slutade med att jag gick och la mig och sov ett tag. Sen mådde jag lite bättre men det är fortfarande tråkigt.

Långfredag

Och det är dags för mig att knalla ner på stan om ca 10 minuter. Ska träffa Emelie och Anna. En fika och snacka massa skit blir perfekt. Blir inge supande den här helgen. Skönt.. Gav som sagt mig själv en parkeringsböter på 400 spänn och vill kunna överleva resten av månaden utan att talla på sparkontot. Det är iaf fint väder så är bara att se glad ut. Sol, sol, sol!! Återkommer senare.. ciao

Första april

Finns det något som säger att man måste skämta med folk idag? Jag vet iaf att jag inte kommer tro på vad någon säger. Förlåt om det kanske kommer såra några om ni nu måste försöka just idag. Varför kanske ni undrar? Det har helt enkelt sin grund i att en person gjorde upp ett väldigt taskigt skämt för något år sedan. Vill inte beskriva det mer men jag verkligen stöttade den personen och var väldigt involverad för att sedan få veta att det var ett skämt. Det var inte alls roligt så nu vill jag inte tro på några saker folk säger. Visst vissa saker är väldigt obvious att det är ett skämt men andra är svårtydda.

Så förlåt men jag kommer inte skämta med någon idag så jag önskar att ingen försöker något dumt skämt på mig. ♥


Drömmar

Ibland önskar jag att någon kunde tyda mina drömmar. Okej kanske inte alla för då skulle jag nog hamna på psyket eller något sånt. Men då tänker jag på drömmar som är allmänt konstiga bara och man undrar hur man får till det. Jag hade en sån sjukt dröm inatt eller imorse när jag somnade om, hmm minns inte riktigt. Men minns några detaljer från drömmen. Tolka den som vill haha.

Iaf så var jag på en bal med massa människor jag inte alls känner igen. Folk stirrade på mig så konsigt. Jag kunde bara se hur de såg ut ur mina ögon. Jag dansar och dricker lite. Folk fortsätter och stirra och peka på mig. Till slut måste jag kolla ner på mina egna kläder för att se om jag kanske spillt något på den. Till min förvåning ser jag att jag har som en polisdräkt omgjord till klänning. Ni vet såndär poliströja barn kan ha, står typ polis och är lite grejer på den. Till den har jag en lång kjol. Jag blir förståss chockad och springer iväg och ska gömma mig på toa. Springer upp flera våningar för att gömma mig och kommer in i en korridor. På alla dörrar är det märken, som det är på handikapp-parkeringar. Springer in och gömmer mig. Efter en stund hör jag en gapande röst som ropar och letar efter mig. Någon rycker upp dörren och där står ingen annan än Gordon Ramsey. Han kör sitt vanliga svärande om hur illa jag ser ut, sådär kan man inte gå på bal, innan han drar med mig ut. Sista jag minns är att han säger att vi ska hitta en riktig klänning till mig och fixa styling.

Sen vaknar jag.. Hur sjuk är inte den drömmen liksom?

RSS 2.0