I wanna dance and love and dance again

Jennifer Lopez nya RedOne producerade låt, Dance again. Ännu ett samarbete med Pitbull såklart, varför släppa ett vinnande koncept. Det är inte riktigt lika bra som "On the floor" i mitt tycke men den är ändå tillräckligt bra för att jag ska digga den ;).


Första arbetsveckan avklarad!

Det har varit en bra och lärorik vecka. Det har även varit massor att göra, kanske inte så mycket som jag tycker har med personalarbete att göra men det är ju klart att vi personalare som stödfunktion ska fixa inför utbildningar. Det är det denna vecka har bestått av, förbereda inför utbildningsdagen, utföra den och sedan sammanställa resultatet från dagen. Det sistnämnda ägnade jag hela gårdagen åt.

Har fått beröm från chefen redan och det känns bra. De verkar nöjda med det jag preserar. Något som jag iofs vetat hela tiden. Jag presterar när jag får chansen men andra arbetsgivare har inte velat chansa. Dessutom har arbetet gett mig en annan syn på hela organisationen. Det är lätt att man ser från sitt perspektiv då vi egentligen är en stöttande funktion till ledningen och enhetschefer. Så medarbetarnas input har varit intressant.

17 sådana ark har jag renskivit under fredagen. Det är rätt klurigt att tyda olika handstilar. Men det gick och nu finns allt på intranätet.


Det är fredag!

Och det innebär att min första vecka på Länsstyrelsen är över om några timmar. Hur fort har inte denna vecka gått egentligen?! Det känns helt sjukt. Tiden går sjukt fort och att jag är sysselsatt hela dagarna gör att den går ännu fortfare. Känner mig inte så farligt trött efter veckan heller. Och då har det varit något varje eftermiddag efter jobbet också. Ser ut att bli full rulle i helgen med. Jaja sova får man göra när man blir gammal har jag hört.

Ska iallafall ringa till husläkaren idag om mitt ryggproblem. Behöver bättre tabletter mot smärtan eller en röntgen för att se att det inte är något galet. Som det är just nu blir det ju bara sämre och sämre. Ogillar.

Nej på med grejerna, packa väskan och drag och dra å jobba!

Hyr film och spel från Lovefilm

Vill du kunna hyra film och spel till PS3, xbox 360 samt Wii?? Du tycker jag att du ska prova på och hyra från Livefilm. Jag som Buzzador är nu med i en kampanj och kan erbjuda dig att testa gratis i 2 månader. Kontakta mig om du är intresserad.

Jag fixade iordning min filmlista hos Lovefilm i tisdags. Igår fick jag hem mina första filmer från Lovefilm och jag är jättenöjd. Har kollat på ena och kommer kolla på den andra imorgon. Sen skickar jag bara tillbaka filmerna i samma kuvert och så kommer nästa filmer på listan när jag skickat tillbaka de jag har.

Utbildningsdag på UKK

Idag hade länsstyrelsens alla (nästan) arbetare utbildningsdag på UKK. Vi lyssnade först på en jättebra föreläsning av personligheter i en organisation och vilka förutsättningar det skapar. Efter det så hade vi övningar med diskussioner. Jag kände mig väldigt drivande och jag vet inte mycket om länsstyrelsen än hahaha. Men mitt gäng var lite tröga faktiskt =). Men det blev iallafall bra. Jag har fått en helt annan syn på hela organisationen. Inte bara positivt men ändå lärorikt för min del men det finns ju alltid saker i organisationer som folk är missnöjda med.

Vi bjöds på jättegod lunch i form av kyckling med en underbar sås samt sötpotatispuré till och lite krimskrams haha. Tyckte det var väldigt lyxigt iallafall. Eftermiddagen spenderades sedan med att sammanställa det som framkommit under dagen. Något som jag troligtvis spenderar mestadels av dagen imorgon med också.


Inte byggd för tidiga mornar

Alarmet ställt på kl 06 imorse. Det är inte riktigt min grej, men jag blev ju väckt av Tingeling 20 min innan alarmet och det var ännu mer störande. Jäkla katt, vi måste ändra dina vakentider tror jag haha. Eller större lägenhet så jag kan stänga dörren.

Om ca 1 timme ska jag vara på Uppsala konsert och kongress för att förbereda allt inför utbildningsdagen vi ska ha med Länsstyrelsen. Jag tror det kommer att bli väldigt lärorikt. För min del kommer det nog handla mycket om att lyssna och lära. Det är ju inte riktigt så att jag kan berätta om mina erfarenheter och vad jag tycker är bra eller dåligt efter 3 dagar!

Men ett möte med landshövdingen, som kanske blir min framtida högsta chef, för första gången ska bli skoj.

Lägenhetsvisning

Var på lägenhetsvisning i Eriksberg igår också. Därav var jag inte hemma så mycket. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om lägenheten. Det kändes lite som vanligt, stort och luftigt vardagsrum och sovrum men litet kök och badrum. Kanske bara är jag som föredrar större kök och mindre sovrum samt lite med space i badrummet. Det som var extra bra med den var iallafall att det fanns en typ klädkammare/förråd i lägeheten och balkongen var riktigt fin. Eriksberg är ett mysigt område.

Som det är nu har 2 st före mig tackat ja så jag behöver kanske inte oroa mig för att få den. Blir det någon till som också tackar ja så kan jag göra det bara för att inte säga nej. Kan ju komma lägenheter som jag verkligen inte vill ha och då kan jag behöva mitt nej-svar kvar.

Var och storhandlade lite med pappa också eftersom jag då hade tillgång till bil och bärhjälp. Min rygg/ben har blivit värre igen när jag tvingas röra mig med. Börjar bli riktigt trött på detta, vad gör man?

En uppdatering... Länsstyrelsen

Min praktik/trainee på Länsstyrelsen går jättebra. Jag trivs som fisken i vattnet redan. Jag har fått flera uppgifter och ansvarsområden att ta hand om redan och det känns som om de tycker att jag är användbar iallafall. Hittills denna vecka har mycket tid gått till att förbereda inför utbildningsdagen på UKK (Uppsala konsert & kongress) imorgon.

Mina uppgifter har till att börja med varit att skriva ut uppgifterna som ska utföras imorgon och lägga dem i kuvert. Det kommer att vara 17 bord och varje bord ska ha 5 olika kuvert med övningar. Och tro inte att det bara var så lätt som 1 papper per person eller något i kuverten så blev till att räkna och greja. Var inte riktigt vän med skrivaren igår om man säger så.



Jag har också gjort nummerlappar till alla borden. Såklart var pappren för tjocka och glansiga för att lägga i skrivaren så fick göra dem alla för hand. Ser ut som en 8-åring gjort dem men men. Chefen var nöjd så det är väl huvudsaken!


Jag har även skurit till namnlappar och satt dem i brickor så man kan ha dem på sig. Räknade att jag satt i 150 lappar i brickor även om några var blanka ifall folk som inte ska vara med dykter upp. (just denna är till vår kära landshövding).


Juste såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, fyrisån, sitter på Elisabeths kontor den här veckan när hon är på semester men nästa vecka får jag mitt eget kontor med dator, telefon och allt. Najs!! =)

Busy times

Full rulle på länsstyrelsen. Det är skitkul, känner mig inte så trött och ja jag trivs mycket bra. Ska iväg och handla lite med pappa nu och sen på lägenhetsvisning. Ska bli gött! =)

Visar vad jag sysslat med under dagen senare!

Buzzar Lovefilm

Jag har kommit med i en kampanj hos Lovefilm där jag skall testa att hyra både film & tv-spel i två månader.

Hos lovefilm kan man välja att hyra filmer på DVD eller blu-ray men även Tv-serier. Har du PS3, Xbox 360 eller wii kan du även hyra spel istället för att köpa massa dyra som man kanske varvar en gång sen ligger det och samlar damm.

Jag tycker det är ett mycket bra erbjudande, som jag kan dela med mig till just Dig. Om du också är intresserad av att i 2 månader GRATIS får hyra film och spel från Lovefilm? Lämna en kommentar med namn och email så jag kan kontakta dig.

Du kan även dela med dig av denna kampanj till dina vänner och bekanta. Då poängen med detta är att sprida budskapet vidare till de vi känner. Så vad väntar ni på?

Jag har redan börjat fylla i en lista på filmer som jag skulle vilja se som jag inte vill lägga pengar på att köpa!

Vill du läsa mer om Lovefilm, kika in här: http://www.lovefilm.se/welcome/home.html

Måndag 26 Mars

Jag sitter just nu och äter frukost och kollat på The voice med ett öga typ. Känner mig förvånansvärt pigg och ser fram emot dagen. Verkar som att förkylningen håller på att ge med sig litegrann. vilket jag uppskattar. Det är dags att dra till bussen om ca 40 minuter så har gott om tid på mig fortfarande. Ogillar de dagar då jag måste duscha på morgonen men så är det ju med mitt hår och ingenting jag kan bestämma.

Sen så sitter jag och funderar lite över dagens väder och vad jag ska ha på mig. Det är kallt nu men ska ju bli skönare under dagen men vem vet när jag slutar idag ens så kanske är kallt då igen haha. Måste fixa matlåda, blir pizza som jag gjorde i fredags.

Nej nu har jag inte tid att sitta här. Det sista ska fixas, väskan ska packas osv. Återkommer kanske under dagen i form av mobilblogg annars hörs vi när jag kommer hem. Ha en bra dag!


Söndag kväll, imorgon trainee

Sitter här ganska trött och sliten, mer än någonsin. Illa mår jag också, jäkla våfflor alltså. Magen är inte van med så mycket mjöl, mjölk och grädde på en gång. Eller något sånt. Börjar väl släppa men jag får panik när jag mår illa och det gör inte saken bättre.

Kan rapportera om att jag inte fick någon ny säng idag för Jysk hade ingen inne så får se om det löser sig till nästa helg eller något sånt. Ska uppgradera till en bättre och hårdare säng, ben istället för medar också. Fick provligga sängen medan jag pratade med personalen, eller sängansvarige Stefan haha. Han fick mig verkligen att känna skillnaden mellan min nuvarande säng och den som jag borde ha. Det är jag tacksam för. Så var till att ta hem den gamla igen så länge.

Imorgon börjar praktiken, eller det är ju trainee även om jag säger praktik. Jag ska ju jobba och inte se hur de jobbar. Om man ska vara petig. Jag ska jobba och lära mig för att få erfarenhet. Jag längtar verkligen, så mycket kan jag iallafall säga just nu. Jag är redo för morgondagen. Kan tänka mig att jag kommer vara helt borta i skallen imorgon eftermiddag hahaha.

I vilket fall som helst har det varit en underbar helg, inte så mycket vila men full rulle. Fick även håret klippt och färgat igår så det är skönt att slippa gå runt med utväxt. Jag skiter i hur inne det är, jag tycker det är skitfult! Punkt.

Trött och sliten

Jäklar vilken helg detta har varit. Känns som om jag inte har haft en lugn stund. Vaddå återhämtning på helgen. Känner att det kommer bli en tuff första vecka på praktiken. Jag ser fram emot den massor men med tanke på denna helg plus en förkylning som ligger och gror kan det bli tungt.

Fredags hade jag fullt upp med att hjälpa pappa med bilen på verkstaden, köra till och från. Var i stort sätt borta hela dagen efter en tidig morgon. På kvällen var Anna och Emilia här, de åkte ganska sent. Sen lördag igen tidig morgon, storstädning hemma och ut på landet. Var hemma halv 2 kanske inatt. Vaknade 7 för att se på racing på tv, somnade en liten stund igen för att sedan se på racing kl halv 10. Just nu håller jag på att tvätta. Ska röja lite grejer så att det blir lättare att få ut sängen. Så om ett tag blir det till att åka till Jysk och fixa ny säng. Vet inte hur lång tid det tar och så. Efter det blir det våfflor med pappa.

Känner att det blir sängen tidigt idag, har lite att fixa med ikväll men sen up tidigt imorgon. Kommer uppskatta helgerna framöver känner jag =). Nu ska jag greja lite innan det är dags att höra med pappa hur långt han kommit.

Gjorde pizza igår

De blev supergoda! Mat alltså, det är något jag kan =).

Den första med tacoköttfärs och rödlök.


Den andra med salami, mozzarella och champinjoner.


Gott gott, in i ugnen (glömde efter bilderna, var så hungrig)

Vårtecken!

Tussilago är väl det ultimata vårtecknet? Hittade massor idag när jag var ute och gick!


Jag lever!

Tänkte bara hoppa in snabbt och skriva att jag fortfarande lever. Hann inte blogga alls imorse innan jag stack iväg. Har varit iväg med pappas bil till verkstaden för att den skulle byta olja i växellådan. Sen har jag varit ute och farit lite.

Fick rosor av mormor

Fick jättefina rosor av mormor idag när vi var ute och åkte. Tyckte färgen är helt underbar. Det luktar dessutom jättegott i mitt kök nu också. Luktar verkligen rosor =).




Liten söt stekpanna

Köpte en liten söt stekpanna på Mediamarkt glömde jag ju säga. Den känns bättre än den lilla jag köpte på IKEA. Denna var med stabil och bättre kvalitet. Det ska inte underskattas, även om IKEA fått bra betyg på sina större stekpannor. Men en liten är perfekt till omelett eller om man bara ska steka köttbit, kyckling eller lax till en person.

Pappas nya bil

Var en sväng till Mediamarkt och nån blombutik med mormor och hon fick en liten åktur i pappas nya bil. Den är superfin och toppen att köra men som bil lite stor för mig.


Mormor tvingade mig tvätta bilen

Efter jag hade fixat naglarna tvingade mormor mig att tvätta bilen då hon inte tycker om att åka in i tvätthallen. Vad gör man inte? =)



Börjar se ljuset i tunneln!


Nyfixade naglar

Har varit hos min moster och fixat naglarna. Hon ville att jag skulle testa hennes nya färg och ja den känns väldigt vårig. Jag brukar inte ha så mycket åt det rosa hållet men jag tror jag gillar det ändå.

Vad tycks??

Torsdag 22a mars

Har fått inbjudan till att kolla på en lägenhet i Eriksberg på tisdag. Kan bli kul. Hade missat att ta bort intresseanmälningen igår när det var så mycket men det är lugnt. Kan ju alltid kolla och vem vet jag kanske fastnar för den? Annars är jag plats 8 så kanske inte blir någon panik. Största problemet för mig är egentligen att den ligger på våning 2. Jag har en fixidé om att jag vill bo högst upp för att jag hatar att ha folk över mig som går runt och klampar. Visserligen kanske husen i Eriksberg inte är lika lyhörd som i Salabackar. Det blir nog bra.

Nu ska jag iväg till moster och fixa naglarna, kanske kan få min andra moster att göra något åt ögonbrynen på en gång, det gör ju ganska snabbt. Sen hoppas jag att Anna kan hjälpa mig att färga min utväxt imorgon. Håret har växt så mycket att den börjar se förjävlig ut. =)

Jäklar vilken dag

Det har varit underbart väder idag, riktiga vårkänslor. Antar att jag inte är den enda personen som känner så =).

Dagen påbörjades på en liten shoppingtur till Thun´s med mamma och mormor. Jag behövde strumpor och där finns bra strumpor. Har upptäckt att jag gått från enfärgade strumpor (läs: svarta) till en massa färg och mönster. Haha jag vet inte vad som hänt. Blev även ett par nya solbrillor. Jag är glad =).

Blev en sväng till Plantagen och Jysk också. Innan vi var ner på stan så jag kunde lämna mina papper till soc och sen köpte vi med oss en hamburgare hem från MAX. Kan ju säga att det var supergott även om jag tog bort större delen av brödet eftersom jag inte riktigt börjat äta kolhydrater än. Så påbörjades det plantering av blommor, mamma behövde lite större krukor till några och då blev till till att plantera om. Jag har även jag blommor jag behöver planerar om så ska försöka göra det i helgen hade jag tänkt.

Var hemma en sväng och satt ute i solen och snackade med Gabi innan jag åkte med pappa. Hans nya bil ska lämnas in på fredag för att oljan i växellådan ska bytas och pappa ska ner till Båstad. Så jag har fått ansvar att köra den dit.

Nu är jag helt slut och kommer spendera kvällen framför tvn.

God morgon

Det är fortfarande morgon en stund till enligt mig. Jag har varit uppe ganska länge redan och grejat med alla papper som ska skickas in idag så om jag har lite tur får jag pengar på fredag. Det behövs verkligen, känner mig superpank (finns det ordet ens? Annars uppfann jag det nu). Känner mig på bra humör idag i vilket fall som helst. Det är onsdag och inte många dagar kvar tills praktiken börjar. ÅÅÅH jag längtar, skulle hellre ta ett jobb men kanske kommer i slutändan iallafall om jag visar vad jag går för.

Ska snart iväg med mamma och mormor. Vi tänkte ta en sväng till Thuns. Jag behöver strumpor... igen. Vet inte vad jag gör med mina strumpor faktiskt. Det går bara hål på dem hela tiden. Aja, dags att käka och fixa till sig lite kanske =)

Nya kläder = lycka

Fick hem lite nya kläder igår som jag beställt från H&M. Så mycket fint säger jag bara. Jag blev alldeles lycklig i själen hahaha. Asså gissa hur mycket jag saknar att kunna shoppa och att kunna unna mig något bara för att jag vill ha det?! Men nu kände jag att jag behövde lite nytt inför praktiken och allt. Ännu roligare var att jag fick ringa upp H&M för att beställa en mindre storlek av två plagg som jag fick hem. De var för stora i M så blir S nu! =D

Litet urval:

Kollat på film

I brist på annat så la jag mig i soffan och kollade på film. Bestämde mig för att se Karate kid, den nyare versionen. Tyckte den var väldigt bra faktiskt. Varför har jag inte sett den förr? =)


Jäkla typiskt

Här har man blivit väckt sjuttioelva gånger under morgonen och sedan när det är dags att gå upp har man en katt som ligger som ett stök på soffan och orkar inte ens lyfta huvudet och kolla på en. Tingeling har haft underbara sovtider ett tag nu men senaste nätterna ska hon upp och leka kl 04 och sen kl 06. Jag vill ju sova då! Snark...

Lite roligt tycker jag xD


Storshopping på IKEA

Kan ju säga att gårdagen var minst sagt busy. Först var det årets första F1-race kl 07 på morgonen. Efter det var det dags att tvätta lite, hade inte så mycket tvätt men ändå lika bra att få det gjort faktiskt. Sen åkte jag och Gabi till vår rådgivare i dieten. Hon är så jäkla rolig och trevlig. Vi blev kvar det nästan 1 timme och snackade innan vi åkte vidare mot IKEA.

Där var det bara till att prova soffor för hela slanten, eller ja vi visste väl ungefär vad vi letade efter. Man vill inte betala hur mycket som helst för en soffa direkt. Sen blev det även lite annat smått och gott som vanligt. Inte för min del men för Gabi, hon shoppade på och jag köpte ingenting. Sköna var också att hon fick soffan hemlevererad direkt samma kväll nån timme efter! Kanon!

Typ såhär såg Gabis berg med varor ut haha.

Kvällen tillbringades sen med att sätta upp lampa i hennes vardagsrum (det fick pappa göra haha), bygga ihop "soffbord" och bygga ihop soffan. Nog för att jag gillar att bygga ihop IKEA-möbler men soffan är nog det värsta jag gjort! hahaha. Så nu har jag och Gabi tillsammans byggt ihop typ alla möbler hon äger utom sängen.

Diska utan varmvatten

Uppsalahem bestämde sig för att stänga av varmvattnet idag och jag hann inte diska igår. Kunde inte låta det vara till imorgon heller för jag hade absolut ingeting att äta på eller med. Så bara att låta vattenkokaren gå varm. Det är ju äckligt att diska i kallvatten liksom! Men nu är det gjort iallafall. Det tog tid men nu är det gjort. Kanske inte bästa dagen av Uppsalahem att stänga av både varmvattnet och fjärrvärmen eftersom det har snöat hela förmiddagen.

Ger lite mer redovisning av gårdagen om ett tag, idag händer som sagt inte mycket.

Konstiga sovställen

Tingeling hittar de mest konstiga ställen i lägenheten att sova på, detta är ett av de senaste och oj vad jag får leta efter henne! haha


Emilias groteska finger

Emilia var hos mig igårkväll. Och jag lovade att jag skulle blogga om hennes groteska finger. För en som inte känner Emilia ska ni veta att hon alltid gör illa sig och får sår hela tiden. I Cypern till exempel så slog hon i knät i solstolen och fick världens jack som blödde massor. Vad hon nu gjort är att klämma fingret så det blivt av med massa hud. Så nu tror vi att det aldrig kommer växa tillbaka och att fingret kanske till slut måste amputeras för att Emilia ska slippa lida av det. Igår tvingades vi byta plåster på det hela 3 gånger på någon timme. Ni ska veta hur mycket skräp det kommer i såret så det svider massor. Det blöder iallafall inte längre och det är ju tur det!

Så nu vill Emilia att alla ska skänka henne en tanke så att hennes finger kanske läker snabbare!



Ja det är en del ironi i detta inlägg hahaha...

Gjort pannbiffar

Jag och Gabi har spenderat lunchen med att göra pannbiffar. Eftersom vi kör upptrappning på dieten så får man ju bara äta en viss mängd vanlig mat per dag. Då bestämde vi oss för att göra pannbiffar och nu har vi så vi skulle kunna äta varje dag i veckan och lite till om vi skulle vilja haha. Blev väl ca 10 st var. Så blev det en kvist broccoli till.


Sen var det ju problemet med matlådor. Alltså tar man var man har, anledningen till att jag spar småburkar när jag köper något. Det går kanon att återanvända!

Mina nya älsklingar

Skickade ju efter ett par nya Converse i veckan. Behövs verkligen då jag inte har några vårskor alls. Dessutom behöver jag något jag kan gå runt i på praktiken. Börjar bli för varmt för vinterstövlarna så blir till att putsa upp dem och ner i källaren snart. Men det är inte riktigt väder för vita Converse än så får ha dem inomhus.

Till Strängnäs och tillbaka

Gårdagseftermiddagen spenderades i en bil till, i eller på väg ifrån Strängnäs. Jag åka med pappa när han skulle köpa och hämta sin nya bil. Har har köpt en svart Volvo crosscountry. Jag tycker det är skitsnygg och definitivt mer modern än vad vi båda är vana vid tror jag haha. Den låter även som en riktigt traktor hahaha, ja det är ju en disel ;). Så nu är pappa glad och har något nytt att leka med några veckor framöver. Kommer kännas konstigt att sätta sig i en svart volvo nu istället för en grå hahaha. (Glömde ta bild på den, får göra det imorgon).

Varit hos sjukgymnasten

Han tycker det går framåt med min smärta. Jag tycker fortfarande att det är skitdrygt. Men han har rätt om jag tänker efter. Numera kan jag sova utan att störas av smärtan när jag väl sover, jag har inte så ont på förmiddagarna utan det kommer mest efter jag gått en längre sträcka eller på kvällarna. Det är kanske inte så konstigt att smärtan från dagens ansträningar kommer på kvällen. Han tyckte att jag kommit väldigt långt på 10 dagar sen jag sist var där. Nervpåverkan kan ta lång tid, jo jag har känt det. Så får se det positiva i att det faktiskt går framåt.


Mår inte så bra fysiskt

Just nu känner jag mig inte helt på topp. Hade en väldigt läskig upplevelse i badrummet nyss. Bidragande faktor är med stor sannolikhet dieten. Så jag har bestämt mig för att börja upptrappning idag, 2 dagar tidigare än planerat. Min hälsa är inte värd några hekton till. Jag kanske ska inse att det inte finns så mycket fett kvar att förbränna på min kropp. Efter att ha gått ner totalt ca 20 kilo så finns det ju lite överbliven hud här och där, speciellt på lår och mage. Det går inte att fettförbränna bort även om man tror det. Sen kanske jag ska acceptera att jag aldrig föddes med en kropp som en dag skulle tillhöra en highfashion modell.

Så jag måste skärpa till mig nu alltså!

Dagens livsnjutare ;)


Det kommer bli en tidig helg!

Jag är helt lyrisk just nu. Det som jag längtat efter sedan i mitten av november är nu tillbaka. Formel 1 säsongen börjar denna helg. Såklart start i Australien vilket innebär extremt tidig morgon hela helgen. Kanske lika bra att jag vänjer mig när praktiken börjar om lite mer än 1 vecka. Lär finnas tid till det eftersom det är Formel 1 igen redan nästa helg från Malaysia.

Mitt helgschema ser ungefär ut såhär:

Fredag:
02:30 - Träning 1
06:30 - Träning 2

Lördag:
04:00 - Träning 3
07:00 - Kval

Söndag:
06:30 - Uppsnack
07:00 - Race

I know det ser lite självdestruktivt ut när man inte måste upp den tiden för att jobba ;) Men en passion är en passion, right? Mena tänkt själva om det gällde en ridtävling, fotbollsmatch, ishockey osv...


Designat ett rum

I min tristess så roade jag mig med att designat ett rum i en tävling som Jotex har. Rösta på mig om ni gillar det jag har gjort. Jag blev iallafall supernöjd! =D


Rösta på mitt bidrag i Jotex tävling "Designa ett rum"!


Längsta dagen

Detta måste vara den längsta och tråkigast dagen på mycket länge. Verkar inte finnas något som jag kan sysselsätta mig med. Just nu är det inte så fint väder ute heller och jag känner mig lite fryssen (läs: frusen =P). Börjar även blir lite smått hungrig faktiskt. Så hoppas att de kommande timmarna rullar på iallafall annars kanske jag tvingas koppla in Playstationet eller installera nått spel på datorn. Något som jag hittills inte gjort faktiskt haha. Jag har lyckats hålla mig xD. Sims2 is the grej. Har ju inte kunnat uppdatera till Sims3 än =(.


Just nu händer inte mycket

Sitter och kollar runt på nätet. Just nu händer som sagt inte så mycket annat. Saknar lite inspiration. Skulle behöva städa lite och greja men gud så tråkigt det känns haha. Kanske kan ta badrummet iallafall. Måste sortera lite tvätt och skruva åt benen på sängen IGEN. Antingen är det sämsta sängen ever eller så rör jag mig jävligt mycket när jag sover. Måste skruva åt dem minst 1 gång i månaden. Så ska det väl inte vara? Har skickat ett mail till jysk iallafall så får vi se. Det finns en del andra problem med sängen också, har redan fått ny en gång så kanske blir ännu en ny då? hahaha

Beslutet är taget

Jag och Gabi har precis enats om att från söndag så struntar vi i dieten. Vi kanske helt enkelt ska acceptera att vi är som vi är eller ta det som det kommer. Jag har ju inte mycket över där jag vill vara men får väl acceptera att det är som det är. Mitt småätande som uppstått emellanåt sen jag blev arbetslös är ju pga tristess och med praktiken så kommer jag ha gott om saker att göra.

Någonstanns måste man sluta jämföra sig med andra och acceptera sig själv för den man är. Vissa är jättesmala och andra har kurvor så är det bara. Och jag är väl hellre vältränad med några kilon extra än fet och inte orkar göra ett dugg.

Så var det med den saken!

Lessons


Fullerö handeln

Hängde med mamma och mormor till Fullerö handeln en snabbis. De var på jakt efter fördelsedagspresenter och mamma köpte massa nya änglar som vanligt. Har inte varit på Fullerö på evigheter så var kul, finns ju massa saker.



Jag tänkte inte handla något men hittade dessa fina hjärtformade skålar och tänkte att jag kanske kunde ha dem på bordet i "vardagsrummet" som man kan ha nötter eller godis i men också annart gott som både chips/grönsaker och dipp.


Tingeling blev nog lite förvirrad och trodde det var hennes nya matskålar ;)


Gullig kommentar

Fick en så gullig kommentar igår och kände att jag ville lägga upp den. Tack så mycket! =)

JAG Vann!!!

Då menar jag kampen med Arbetsförmedlingen och Academicum. Idag kom beskedet att jag från dispens från teoridelen på universitetet. Det känns som en vinst efter allt tjaffs fram och tillbaka. Jag är väldigt tacksam faktiskt. Så nu kan jag helt och fullt fokusera på praktiken som börjar 26e!

Detta firar jag med att klicka hem ett par vita converse från Ellos.


Som julafton

3 paket i brevlådan och 1 på posten. Fick min curl mousse som jag skickat efter från Nordic feel. Ska testa då jag behöver något nytt som funkar för mitt hår. Tycker alla produkter gör det stelt, tynger ner eller gör så att lockarna blir konstiga. Berättar hur det gått när jag testat =).


Paket!!

Undrade vad sjutton brevbäraren höll på med i min brevlåda så många gånger och när jag går fram och kollar så ligger det 3 stycken paket på golvet! OMG! Bättre än julafton.


Visste visserligen att det var mobilskalen och grejer vi beställt från Fyndiq.se. Man beställer hos dem så kommer det från olika leverantörer, därav många paket istället för ett. Så jag klagar inte hahahaha.


Nu ska jag klä på mig och gå till Gränby Centrum och hämta ut ännu ett paket! =)

Jag vill klippa mig

Jag skulle vilja klippa mig eller rättare sagt jag behöver klippa mig. Mina toppar är katastrof just nu. Dock har jag inte riktigt finanserna till någon klippning just nu och det är lite småjobbigt faktiskt. Få se om jag hinner klippa mig innan jag fyller år om lite mer än en månad iallafall. Har gått ett tag sen jag senast klippte mig, mitten av november eller nått.

Praktiken är klar

Jag har fått klartecken att Länsstyrelsen vill att jag ska vara trainee hos dem i 6 månader!! Känns hur bra som helst och jag vill verkligen vara där. Så nu återstår det att se när jag får börja. Verkar som att jag kan tvingas till att köra Academucums 2 veckors teori på Uppsala universitet först. Något som jag tycker är väldigt onödigt då det är ämnen som jag läst i 4 års tid samt att vi ska ha en bok som jag haft som kursbok en gång i tiden. Men om det är det som krävs så får jag väl bita ihop och läsa skiten i 2 veckor, hur avancerad kan tentan vara på slutet? Mena det är ju ändå 2 veckor vi har på oss. Jag orkar inte tjaffsa längre jag vill bara komma ut och lära mig, men typ jobba för det är ju det det blir. Jobba fast utan att få betalt i pengar men i kunskap.


Fin klänning

Hittade denna klänning på någon sida på nätet. Märket är Desigual. Tyckte den var superfin på något sätt. Vet inte om det är min still eller om jag skulle vilja ha den på mig men ja kanske ska åka ner på stan och prova ;) Tyvärr kostar den dock 1149 kr och det är lite väl mycket att lägga på en klänning just nu tycker jag, eller egentligen någonsin tycker jag.


Ibland undrar jag varför

Ibland undrar jag varför jag håller på?! Ja jag sa att jag inte skulle ta upp dieten denna gång men detta stör mig så mycket att jag måste. Men varför gör jag det här när min kropp uppenbarligen inte fungerar som alla andra. Här kör man diet och går runt på mindre än 500 kalorier per dag och var gör man, går ner typ 1 kilo på en vecka. Visserligen så har jag väl gått ner typ 3 kilo denna vecka men 2 är ju mestadels vätska. Okej jag vet att de sista kilona är de svåraste men WTF, det borde ju bli någon skillnad iallafall?! Kan jag inte träna ner dem och äta "rätt" och så går det skitsegt på diet tappar man ju hoppet. Nej jag ska helt klart göra en utredning på min ämnesomsättning. Punkt och slut! Känns som om det är godare att leva på sallad i så fall!

Förresten, fick tillbaka sämsta ursäkten från Uppsalahem angående problemet som jag felanmält massor av gånger. Meeen så länge som det kanske hinner bli åtgärdat innan jag flyttar ska jag väl vara glad? ;)

Nu väntar jag bara på svaret från mailet jag skickade till Jysk imorse ;)

ÅÅh vad jag älskar att klaga ibland, lovar att jag ska sluta så fort livet ser lite ljusare ut! =)

Telefonförsäljare

Det spelar ingen roll ibland vad folk ringer och vill sälja, dagstidning eller el som de ringde till mig om idag. De accepterar ändå inte vad man säger förrän man typ blivit irriterad eller sagt till på skarpen. Det är väl jag som kund som bestämmer? Sen skiter jag fullständigt i om de påstår att deras deal är så billig, är jag inte intresserad så är det så.

Idag fick jag tom säga till kvinnan att jag förstår att hon får provotion för varje avtal hon säljer men hon kan inte tvinga mig att gå med på ett sådant avtal när jag är nöjd med det jag har. Hörde klart och tydligt att hon var irriterad i slutet för att det inte gick som hon ville även om jag var lugn och tydlig. Intressanta är att hon inte ens frågade om jag hade tid att prata utan bara malde på med det hon ville säga. Jag hade kunnat lagt på bara men det gjorde jag inte för att vara taskig.

Tycker att även om de måste eller vill sälja borde de väl ändå acceptera att man inte är intresserad. Jag var ju inte det från början men andra kanske vill lyssna mera.

Vad tycker ni? Telefonförsäljare i allmänhet...


Massa mobilskal

Äntligen har jag och Gabi tagit tag i vår beställning av nya skal till mobilen samt sportarmband till gymmet. Malin var också på om ett skal med skärmskydd. Haha jävla roligt att se shoppinglistan. Men vi tjänade ju in över 600 spänn eftersom det var nedsatta priser! xD

Promenad i det sköna vädret

Blev en kort promenad i det skönare vädret tidigare på dagen. Gabi skulle till willys och handla kryddor (haha). Ska man överleva dieten får man krydda själv =). Så jag hängde på. Det är en lagom sträcka för min rygg och så kommer jag ut lite iallafall. Kanske inte kan gå rask promenad så är en långsam promenad bättre än ingen alls.


I know, ser riktigt lycklig ut också hahaha xD

Sen var Anna här en snabbis och pratade lite. Vi behöver ju en uppdate på läget liksom, hennes praktik och min kamp för att få praktik haha.

Jäkla bra låt!


Någon som är överraskad?

Någon som är överraskad att Loreen vann igår? Inte jag kan jag säga. Känns som att hon varit segertippad enda sen vi hörde låten första gången. Måste erkänna att jag är en av dem som fastnade för den väldigt mycket redan då.

Tycker det var synd om Danny dock. Den blicken... Han hade ett snyggt nummer, kanske snyggare än Loreens till och med. Hon vann nog mycket på att låten var aningen starkare. Hoppas Danny kommer igen och inte låter sig sänkas av detta, han är bättre som artist än för Eurovision!

bild tagen från svt.se

Melodifestivalen final

Årets höjdpunkt? Nja kanske inte men det är ett måste. Hade mer att skriva till detta inlägg egentligen men eftersom jag kom hem och kunde skriva det så sent så får det helt enkelt bli så att jag skriver ner vilja jag hejar på.

1. Loreen
2. Dead by April
3. Lisa Miskovsky

Kan väl överleva om det går bra för:
- David Lindgren
- Danny
- Ulrik Munther
- Molly Sandén

Så länge varken Thorsten Flinck eller Björn Ranelid vinner!


Ut på landet!

Nu drar jag ut på landet orkar inte sitta i stan och glo idag. Så var det med den saken ;)

Eric Saade-kopia!?

Det är ju Melodifestivalen idag och själva finalen. Kan ju inte låta bli att kolla vad Europa har att erbjuda redan nu. Det är ju redan klart att Jedward tävlar för Irland, någons farmödrar/mormödrar tävlar för Ryssland. Men Norges bidrag är mycket intressant. Det känns om en b-kopia av Eric Saade som Sverige skickade förra året.

Vad tycker ni??

Hoppas att jag får praktik snart

Får jag praktik får jag något att roa mig med. Att sitta hemma såhär börjar bli skittråkigt. Men fick det här mailet från min agent tidigare idag så är kanske på G iallafall! =)


Tänkte även passa på att berätta att jag går på diet igen. Största anledningen till det är att jag inte kan träna eller knappt ens gå promenader nu när min rygg/höft är som den är. Då kan jag lika gärna köra de sista kilona som jag vill ner och vila så jag blir bra någon gång. Kommer inte fokusera på viktnedgången i bloggen denna gång iallafall, kanske när jag är klar (känns lite tråkigt att missa påsken). Dock är det jävligt tråkigt på något sätt när man inte äter mat. Har inte upplevt det såhär förr men är väl att jag börjar bli så jäkla trött på att vara arbetslös. Men snart, snart blir det praktik! På ett eller annat sätt =). Förresten så kommer Gabi också köra dieten från imorgon. Ska bli intressant att se hur hon klarar det!

Gissa reklamen ;)


Jag förstår inte

Det är något jag inte förstår. I början av februari så beställde jag kläder från H&M. Nu såhär i efterhand funderar jag på varför kläderna aldrig kommar, mena man beställer väl inte kläder för att man vill ha den om några månader?! Varför kan man beställa kläder som inte ens inkommit i lagret, vilket gör att man får sitta och vänta i evigheter. Det står att paketet inte kommer förrän 19-23 mars. Nästan 2 månader senare. Ska det vara så?? Då tycker jag att det ska stå redan när man lägger dem i varukorgen och det gjorde det inte!

Antar att den som väntar på något gott får vänta lite längre ;)

Länsstyrelsen

Var på länsstyrelsen igår igen. Blev med kort varsel. De ringde vid 12 kanske och vid 14 var jag där. Det kändes helt okej. Jag tror detta kan gå vägen. Hon jag träffade igår lät riktigt positiv och hoppades att vi skulle ses igen. Fick även reda på att de har planer om förstärkning på personalavdelningen då de är 3 idag varav en jobbar deltid bara. Jag ställer upp jag lovar ;) haha.

Det är i stort sätt vad jag gjorde igår förutom att jag var uppe hon mamma och grejade med hennes dator. Förstår inte att det alltid är problem med den!? Sen en lugn kväll hos Gabi innan det var sovdags.

Kony 2012



KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice.


Internationella kvinnodagen

Dagen för att uppmärksamma ojämlighet och kvinnors situation i världen. Eftersom jag läst en hel del jämlikhet vet jag hur det är i Sverige. Jag skrev även min C-uppsats i ämnet. Kanske berör mig mer eftersom jag är kvinna men jag tycker att jämlikhet borde finnas. Mena det finns länder där kvinnor i stort sätt är omyndigförklarade fortfarande. Jag vet även att i vissa Afrikanska länder så får kvinnorna ta skulden ifall de blir våldtagna. De blir utfrysta av sina familjer mm.

Det är viktigt att vi uppmärksammar detta. Men arbetet på hemmaplan är lika viktigt. Jag tycker personligen att det är skit att det är så lätt för män att göra saker och ting medan kvinnor måste kämpa. Å andra sidan all heder till de kvinnor som fortsätter kämpar och gör mer än vad de borde. Hjälp varandra!


Tävling hos Linn Hahne

Jag tävlar i Linn Hahnes blogg om ett jättefint smycke från Glittersten.



Tur man har något att göra

Min måste ringde för ett tag sedan och det är nu dags för ett nytt månadserbjudande på salongen. Såklart är det ju jag som administrerar det för hon vet ju inte alls hur det fungerar. Så om ni bor i Uppsala så besök MALIN Hudvård & spa på Vakasalagatan 18b. De gör både naglar och diverse andra behandlingar.

www.malinspa.se

Månadserbjudande!
VÄCK din VÅRHY!,
- med en Vitaminfylld Ansiktsbehandling (avtvätt, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, vitamin ampull och mask) Pris: 650 kr (ord. 710 kr)
- Ryggmassage 25 min Pris 300 kr (ord. 350 kr)

Jag som liten!

Haha kolla frillan xD

Vart tog dagen vägen?

Har i stort sätt legat och sett på Legend of the seeker hela dagen. Efter att ha sovit skit inatt så har jag känt mig ganska trött. Kan bero lite på en annan sak också men det vill jag inte ta upp just nu. Det kommer att bli bättre snart!


Inflammation?

Var till sjukgymnasten på morgonen. Först trodde han nog att jag skämtade om hur ont jag hade men när jag förklarade situationen för honom blev han mer allvarlig. Måste säga att det är jäkla svårt att beskriva hur man känner, hur smärta känns. Men han konstatera iallafall att det finns en nervpåverkan i mitt vänstra ben, märkte ju hur det var skillnade i känseln när han strök fingrarna på olika ställen på fötterna och på benen. Hade jag vetat att jag var tvungen att ta av mig byxorna igen kanske jag hade brytt mig om att raka bort "vinterpälsen". Okej så håriga ben har jag inte men blir ju inte lika frekvent  hårborttagning under vinterhalvåret.

Iallafall så tror han att jag kan ha en inflammation mellan två diskar i ryggen och det klämmer på nerven. Det finns nämligen en nerv som går hela vägen från ryggen, baksida av lår, sidan av vaden och så ner över på fotbladet till stortån. Är nervsystemet redan irriterat så krävs det inte mycket för att det ska göra ont.

Så nu ska jag knapra 3 Ipren/dag, som är antiinflammatoriskt, i 8 dagar samt har fått en övning jag ska göra som lättar trycket på nervsystemet. Måste dessutom sova med en kudde under knäna samt att jag ska ha kudden mellan benen om jag ligger på sida. Jaja får se hur länge den kudden ligger på plats ;). Har testat nu på morgonen och det funkade faktiskt.


Så söt man kan vara! =)


En liten förändring

Nu har jag möblerat om. Eller ja i stort sätt har jag ändrat läge på sängen och flyttat sängbordet. Behövde inte flytta byrån som jag trodde. Jaja återstår att se om jag gillar förändringen eller inte. Bästa med den är ju att det blev med plats för fåtöljen som annars mest är ivägen om man ska bakom soffan till bokhyllan.

Nu ska jag göra mig iordning, käka och dra iväg till länsstyrelsen på möte. Måste påpeka att denna dag gått väldigt långsamt än så länge.

Live my life

Älskar denna låt. Kommer att bli en hit men vad annars när East far movement tagit hjälp av Justin Bieber. Allt han gör verkar folk strö guldkorn över. Jag har personligen aldrig förstått mig på vad som är bra med Justin Bieber men antar kanske att det är för att jag inte är mellan 10-18 år (?). Okej jag generaliserar lite, men tror hans fans ligger där i åldrarna med tanke på hur omoget de reagerade när Jakob Öqvist drev lite ;).

Men låten är bra så skit samma =)
 


Måndag den 5e mars

Ny vecka igen då! Tiden går så fort att jag knappt hänger med nu för tiden. Men har bestämt mig för att denna vecka ska bli mycket bättre än den förra. Det börjar i eftermiddag med ett möte med länsstyrelse om praktik där. Jag är peppad, vill verkligen vara hos dem. Väntar även beslut om teoridelen i akademikertraineen. Hoppas verkligen att jag slipper gå och läsa saker jag redan kan en gång till. Å andra sidan har jag inte fått några papper med information om den så vet jag inte vart jag ska vara ;).

Funderar på att möblera om lite hemma. Går inte att göra så mycket men flytta sängen och lite sånt borde ju göra någon skillnad iallafall =). Vi får se vad som händer, först in i duschen.

Kattmat och kattsand var det ja

Pappa och jag var och storshoppade på Grizzly zoo idag. Blev 12 kilo kattsand samt 3 kilo torrfoder till Tingeling. Jag tycker Ever clean är bra sand, ska denna gång testa lite större sandkorn då Tingeling verkar gilla att gräva och tar med sig mycket sand ut på golvet i badrummet. Vi gav typ 280 spänn för allt då vi hade rabattlappar med oss. I vanliga fall kostar sanden 129 kr styck och torrfodret 149 kr. Så nu har ju jag både torrfoder och sand minst 2 månader framöver, skönt!



Tingeling verkar glad iallafall =)

Delade ansvarsområden

Jag städar och Tingeling tar hand om sina bebisar ;)

Hemsk natt

Inte nog med att min höft typ aldrig blir bättre, för det är ischias och min sjukgymnast envisas om att det är bäckenleden. Inte konstigt det blir värre (?). Sen har jag nu även börjat få ont i ryggen eftersom jag måste kompensera för att jag inte kan stå normalt när det gör ont och strålar ner i foten. Så jag vaknade inatt av att det gjorde skitont. Alltså jag har typ haft konstant ont nu i över 2 månader, jag orkar inte mer! Man blir ju helt handikappad nästan. Fan inte kul!

Så unnade mig verkligen en sovmorgon idag. Tog mig ur sängen strax efter 11.

Städat hönshuset

Kom precis hem efter en heldag i Lindsbro. Jag och Malin har städat och skottat skit i hönshuset. Sen blir det såklart lite smått och gott påvägen. Så vi har grejat med lite allt möjligt. Fick middag därute innan jag drog hemåt. Alltså sånt här är bra för själen kan jag säga. Jag vill gärna bo på landet men inte nu, blir dessutom så mycket att göra om man har hus och gård dessutom. Det har jag inte riktigt tid med så glädjer mig åt att åka ut till dem och greja lite.


Nu ska jag ha lördagsmys med Anna och Emilia. Gladiatorerna blir det hahaha.

Dags att jobba lite

När jag vaknade imorse kände jag mig bakis, av att inte ha gjort någonting. Jag och Gabi hade fredagsmys igår, kollade på The bodyguard och åt godis. Tror det är sant att man kan få bakissymtom av godis. Inte så att jag inte trott Gabi när hon sagt att hon känner så men har inte tänkt på det själv direkt. Men nu kanske jag har fått upp ögonen för varför jag känner mig så seg på morgonen efter jag ätit godis.

Just nu håller jag på att göra mig iordning för att åka ut till Lindsbro och hjälpa Malin skotta skit i hönshuset istället. Inget stort fan av fågelfän men det är jäkla skönt att komma ut. Detta är något jag saknar ibland med att han valt bort djur. Roligt att benämna mocka skit som kul men det är inte så jag menar riktigt. Antar det även är sällskapet och möjligheten att göra något annat än att bara sitta framför en dator eller tv.

Har varit duktig och diskat mitt berg av disk nyss. Lunchen är i magen och jag är redo att åka när nu pappa kommer med nyckeln till farmors bil. Jaja har man ingen egen bil så är det tur det finns andras att låna.

Förresten, det verkar finnas en förvirring över hur mitt hår är när jag inte gör något med det. Jag är ju självlockig men har ju märkt att jag har plattat hår på just de bilderna som kommer upp i bloggen eller är en del av designen haha. Så här är en bild på hur mitt hår ser ut när jag inte gjort något med det, inte ens haft grejs för lockarna i.


Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med Gabi. Vi ska gå och köpa lite smågodis sen blir det väl nån film eller om vi kollar på The voice Sverige eftersom Ola Salos och Magnus Ugglas lag tävlar.

Ha en mysig fredagskväll!

Har hämtat mormor

Mormor kom ner med nattbussen från norrland imorse. Så det var bara att kliva ur sängen tidigt och åka och hämta henne. Det blev även att vi fick åka runt halva stan för att leta efter en affär som öppnar kl 7 något som mormor envisades på att det fanns. Det var ju bara att ge upp efter ett tag. Blev till slut Årstahallen innan vi åkte hem och käkade frukost. Vi har även hunnit med att packa upp massa grejer mormor hade med sig, ätit på kina resturang, shoppat skor med mamma plus en snabbfika. Jag var inte alls sugen och pallade inte vara kvar. Känner mig skittrött.

Fick ett par jättefina örhängen av mormor. Lite ovant med så stora men ska väl finnas tillfällen då de går att använda!

Andra chansen

Sådär du är lottningen till Andra chansen i Melodifestivalen avklarad. Duellerna ser ut följande:


Jag tror jag håller på Sean Banan och Timoteij. Vi behöver lite humor i finalen och lite söta tjejer kan väl inte skada? hahahaha

Uppdate: Hade nästan rätt men såklart blev det tvärtom så Top cats och Torsten gick vidare

Ska man skratta eller gråta

Idag väljer jag att skratta åt skiten istället. Vissa saker löser sig och då är det såklart alltid någonting som inte klaffar någonstanns. Idag håller soc på och dummar sig igen. Jag har ju skickat in alla papper. Man frågar om saker för att man inte vet så får man ett svar, vilket man givetvis följer eller försöker förstå. Sen helt plötsligt har det missat en detalj som de lägger till.

Tror helt ärligt att min handläggare på soc tycker lika illa om mig som jag tycker illa om att behöva gå till dem. Jag verkar ha för mycket frågor och tycker mer än hon kan svara på och så konstant missförståelse. Men det är okej. Det är vad det är! Men efter att ha spenderat hela min utbildning med att läsa organisationsteori och liknande förtår jag inte hur de fungerar riktigt. Det verkar inte finnas några riktlinjer för hur saker och ting ska skötas, bara paragrafer och normer att rätta sig efter vilket gör att det tolkas olika och görs på olika sätt.

Så söt att jag nästan dör ;)

Tycker det är lite roliga kontraster dessutom. Först lille Hedlund i den stora "korgen" å så Kingen i den lilla. Men han ligger helst där det är trångt tydligen hahaha.




Sådär ja

I det här samhället får man tydligen göra allt själv. Så nu har jag fixat mig en intervju på länsstyrelsen som min agent inte lyckades få tag på. Den praktiken känns på förhand som den jag föredrar och när jag fick veta att det handlar om kompetensbaserad rekrytering blev det inte mindre intressant. Så på måndag gäller det.

RSS 2.0