Bed of roses

Nu har jag varit vaken i ca 3 timmar. Var ingen idé att ligga kvar och dega i sängen. Det har känts som att ligga på en lite mjukare planka hela natten. Men men nu kan folk inte säga att jag är kräsen när det kommer till sovplatsen. Tur var kanske att jag var så trött efter att ha gått upp tidigt och sen städat hela dagen att jag slocknade ganska omgående där efter 23. Kommer troligtvis vara väldigt trött idag med!

Såhär såg iaf lyxsängen ut igårkväll.


Ensamt och tomt

I örebro. Sitter i mitt väldigt tomma rum. Positivt är att det luktar väldigt gott. Det har nog aldrig varit såhär rent som det är nu. Är nästan så man är rädd att röra sig. Men har inte så mkt val just nu. Förhoppningsvis sista natten i detta rum, ev. 1 till om jag räknat fel på flyttdag så ska ringa bovärden imorgon. Det pga att lilla Tilda är magsjuk. Stackarn! Har inte blivit magsjuk på hela min uppväxt av alla andra så kan inte tänka mig att jag skulle det nu men samtidigt är det kanske dumt att riskera magsjuka på examen om det går att lösa.

Har för övrigt ont i hela kroppen nu. Kommer inte bli bättre av sängen som jag måste ligga i. Blir till att rulla upp sovsäcken och så improvisera ihop en kudde av handduken kanske.

Annars känns detta inte som mitt hem längre. Jag har gått vidare. Känns bara tomt och konstigt att vara här. Helst skulle jag ha sluppit. Men men... Opponering på uppsatsen imorgon iaf. Kanske får något att roa mig med på eftermiddagen. Dvs komplettering. Något som jag vet att jag har lite iaf då jag på något höger glömt både sammanfattning och avgränsning!

Men tror jag hoppa i säng nu faktiskt. Finns absolut INGENTING att roa sig med! God natt!

Sista resan till Örebro

Konstigt att hela kroppen verkar protestera mot att åka ner till Örebro en sista gång. Ingenting verkar fungerar riktigt. Jag är illamående och har huvudvärk just nu, något som inte är så roligt alls faktiskt. Men men är bara att åka iallafall. Sista natten i rummet kommer det att bli. Något som jag av många anledningar inte ser fram emot speciellt mycket faktiskt. Största anledningen är nog att att sängen är så jäkla obekväm, räkna då in att jag har varken täcke eller kudde. Så blir sovsäcken med och kudde får jag lösa på plats i form av något i resväskan troligtvis! Den andra saken som känns väldigt tydlig är att det finns ju INGENTING i rummet så vad jag ska roa mig med till sovdags är ett problem.

Jaja sista resan ner till Örebro, jag blir kvar tills på fredag. Lyckligtvis sovandes hos Lina 3 nätter så jag slipper ha med mig ett tält också ;) haha

Mors dag

Jahapp idag är det alltså mors dag i Sverige. Grattis alla mammor där ute!

Jag funderar lite över det här med mors dag, varför har inte vi mors dag på samma dag som resten av Europa? De firade mors dag för ca 2 veckor sedan. Sen undrar jag vem som kom på mors dag och fars dag? När är det barnens dag? En ursäkt att ge bort presenter eller att träffas och fika? Blir väl fika hos mamma lite senare, ska försöka hitta på något innan dess kanske.

Mamma är lik sin mamma... till alla mammor haha

Kissemiss

Ska iväg och kolla på en kissemiss om ett tag. Ska vara en katthona på ca 1,5 år som heter Tingeling, vanlig bondkatt med massa olika färger. Är väl tänkt att jag till att börja med ska testa ha henne några veckor och se hur det går och hur det blir med jobb och lite sånt. Sen får vi se vad som händer =)

Idag är det även den sk. tvätta, städa och packa dagen. Åker ner till Örebro imorgon för sista gången på väldigt länge känns det som. Måste ju packa för nästan 1 vecka så det är lite att tänka på. Måste även få med mig smågrejer eftersom jag endast har 1 natt i mitt rum som är tomt och sedan 3 nätter hos Lini. Jättesnällt att jag får vara hemma hos dem. Det innebär ju att jag måste ha min sovsäck med mig för den första natten iallafall, samt handduk och sånt. Mitt i allt är det såklart F1 också =P

Söt t-shirt

Köpte en jättesöt t-shirt igår som lite belöning för att jag genomförde presentationen så bra. Det är sådana belöningar som man kan behöva. Den kostade dessutom bara 49 kr så det var helt ok. Sen är det köpstopp nu till den 13e typ när jag får pengar för sommarkursen.


Mina topp 3 album just nu

Dessa tre är mina favoritalbum just nu. Vet inte vilken som är bäst men de är alla topp 3. Råkade bara bli så att de placerades i bokstavsordning haha.

Klicka på bilderna för att lyssna i spotify!!






Superduper dag!!

Nu kanske ni undrar hur presentationen gick? Skitbra kan jag bara säga. Var lite jobbigt att sitta och vänta på att bli nerkallad till konferenslokalen. Men kände mig väldigt lugn men blir alltid lite nervös när jag börjar tala men sen släpper det. Det var säkert 20+ personer, med andra ord inte bara personalchefer utan personalstrateger också. Men jag gick igenom min powerpoint och lät dem fråga om de ville fråga något och så hade vi lite tid för reflektion efter arbetet då cheferna diskuterade hur detta ska användas. De tyckte iaf att det var jättebra gjort och alla var överrens om att det kommer vara mycket användbart.

Blev lite generad när jag fick massa applåder efter presentationen. Tror det hör ihop med att jag definitivt inte är van med att folk uppskattar det jag gör, känns det som. Men jag kan också vara väldigt dålig på att ta emot beröm och annat. Men jag har gjort ett väldigt bra arbete och jag är jävligt stolt.

När jag pratade med personaldirektören sen så sa hon att hon hade gett mig ett jobb om det fanns en tjänst ledigt. (typiskt men jag vet ju nu var de har att arbeta med). Men hon ser gärna att jag kommer tillbaka vilket innebär att om de får en tjänst ledig så kommer de att höra av sig. Musik i mina öron kan jag säga. Om inte annat är det till att börja med även en referens som är guld värd!

Sen hittade jag en mycket trevlig överraskning på mitt skrivbord när jag kom imorse, PRESENTER!! Det var en stor handduk, förkläde och lite annat smått och gott till hemmet. De visste ju att jag precis flyttat så det var verkligen toppen. Dessutom väger dessa ord i kortet som låg ovanpå väldigt mycket!



Dagen D (typ)

Idag vid 11-12 tiden ska jag presentera mitt arbete för alla personalchefer i landstinget. Det är lite nervöst kanske men inte så mycket. För det första så har jag träffat alla förut så det blir inga helt nya personer att ställa sig och prata inför. För det andra så fick jag verkligen två tummar upp av mina handledare igår när vi gick igenom det lite snabbt. Resulterade i "skitbra Emma, det här kommer vi verkligen få användning av". Kände att då släppte den eventuella nervositet som fanns. Känns otroligt skönt! Så efter den presentationen får vi se vad som händer helt enkelt.

Torsdag

Sitter hemma och skriver lite personliga brev till diverse olika tjänster som jag är lite sugen på. Dessutom sitter jag och skriver ihop en powerpoint presentation inför gårdagen. Ska snart iväg och käka lunch med mamma. Hon ska dessutom till Kappahl och kolla på nå kläder till min avslutsningsceremoni. Efter det blir det väl hem och greja innan jag ska ner till ledningskontoret och kolla igenom arbetet med Linda och Gunilla som varit mina kontaktpersoner i landstinget under den här tiden. Liten avstämning inför morgondagen bara. Jag anser inte att jag gjort något galet men de kanske tycker att jag missuppfattat något eller har något tips. Börjar faktiskt bli lite nervös inför imorgon. Vad ska man ha på sig?

Ska nog inte se ut såhär iaf ;) haha

Jobb

Idag var jag med pappa på jobbet. Kände inte för att sitta hemma och glo hela dagen. Speciellt inte nu när det är lite som det är i tillvaron. Så var bara att kliva ur sängen 05.30 imorse och göra sig iordning. Lite efter 06 kom pappa. Så först var vi och hämtade lastbilen. Första stoppet var Norrtäljes anstalt, där fick jag sitta ute i gräset när pappa åkte in, av säkerhetsskäl men det var helt ok. Så passade på att läsa igenom VFU-rapporten för att se om det var något konstigt i den. Det är det alltid iofs. Sen drog vi vidare till Solna där vi lämnade grejer. Efter det var det lunch, åt nå jättegod kyckling i sås och massa god sallad! Sen till stan och hämtade nån bod i Gunsta, medan pappa jobbade med det så ändrade jag i VFU-rapporten det som behövdes. Ut med boden till en gård på andra sidan stan innan vi fick lite ledigt. Så skickade in rapporten och så gick jag och pappa på Elgiganten och kollade på mobiler och systemkamera. Önskar mig en i examenspresent. Sen blev det lite jobb med att köra en båt från stan till landet. Efter det var dagen slut. Lite middag på det så var man färdig för sängen. Så känns det nu även om jag försöker härda ut lite till.



Tills slut kommer allt ikapp en

Tror jag drabbades av nån akut livskris just nyss. Känner för att gräva ner mig någonstanns om jag ska vara ärlig. Tror det är för att jag kunde slappna av nu och släppa allt som har med VFU-rapporten att göra då den nu är klar. Lite korrekturläsning bara. Sen att jag precis insett att jag ska redovisa skiten för hela landstinget på fredag gör inte saken bättre. För att bre på lite mer så är det ju Examen nästa fredag. Där tror jag min livskris kom in i bilden. Jag har fortfarande ingen aning om vad som händer, ett antal ansökningar är skickade men tiden går inte ut än. Visst är det inte helt kris än eftersom jag är registrerad på sommarkurser men ovissheten gnager alltså!

Detta resulterade i att jag kommer stiga upp före kl 06 imorgon och följa med pappa till jobbet. Klarar inte av att sitta hemma hela dagen imorgon med mina tankar snurrandes.

VFU-rapporten är klar

Hallelujah!! VFU-rapporten är nu klaaar! 40 härliga sidor blev det sammanlagt. Tror det är värre än C-uppsatsen med någon sida. Å andra sidan var nog C-uppsatsen värre på alla sätt man kan tänka sig att skriva istället. Kanske var för att jag hade lite problem med hur jag skulle få ihop resultat/analysdelen där. Det har inte varit några problem denna gång kan man säga. Så nu är det till att läsa igenom den och skicka in på riktigt. Härliga tider.

Det som ska göras är att presentera det jag gjort för alla höjdare inom landstinget. Så ska väl göra en powerpoint presentation till det hade jag tänkt. Men det tar inte alls så lång tid att göra så det hinner jag.

Detta ska nu firas med god lunch och så klippning halv 2. Håret är kaos nu så det behövs verkligen. Får acceptera att mitt hår är hopplöst när det är för kort och hopplöst när det är för långt. Mittemellan ska det vara i Sverige har jag hört ;) haha.


Vänta nu lite

Läste precis att Evangeline Lily och hennes pojkvän som hon träffade under inspelningen av lost fått en son. Ja det är väl inte den konstiga delen utan vem hennes pojkvän är. Jag vet att hon träffade föredetta pojkvännen Dominic Monaghan under inspelningen av Lost och de var väl tillsammans ett bra tag. Roliga med nya killen, som hon nu också fått barn med, träffade hon under samma inspelning då han var produktionsassisten. Hur kommer det sig att de helt plötsligt började träffas och blev tillsammans? Det är något skumt med det här haha.

Jaja det är hennes liv jag menar bara på att det är något jag reagerade på när jag läste det =)

Litet grönt paket med silversnören

Vad kan detta lilla paket som jag fått av mormor innehålla tro? Skulle kunna öppna det idag men har lovat att jag ska göra det till Examensdagen nästa fredag. Det tänker jag faktiskt hålla! (Pssst jo jag vet redan vad som finns där i haha).


Lady Gaga

Bara att välkomna denna skiva till samlingen. Brukar inte köpa album längre men denna är värd pengarna kan jag säga. Underbart bra skiva! Älskar Lady Gaga även om hon är speciell.


Dagens middag

Har gjort något form av köttfärssås med lite av varje i. En sak är säker att jag lär ju inte bli sjuk igen, blev en del vitlök faktiskt. Brysselkål, morötter och palsternacka från ugnen och sen rivna rödbetor. Riktigt gott med rödbetorna var första gången jag testade, mormor tipsade. Smakar lagom och inte alls lika mycket och starkt som de inlagda.


Måndag morgon

Gud vilket skitväder det är ute. Vaknade av att det regnade ganska mycket på fönstren. Vilket innebär att det blir bussen idag och inget annat. Dessutom vet jag vilka skor jag inte ska ta idag, något jag lärde mig av ösregnet som kom sist på eftermiddagen när jag hade dem. Kanske är skönt att ha strumpor på sig?

Annars så känns det som en väldigt seg måndag och jag har lite svårt att komma igång. Snoozade 40 minuter! Men uppe, frukosten i magen, lunchen packad så nu måste jag bara sminka mig och packa väskan innan bussen går om 20 minuter.

Dagen kommer dock inte bli så ansträngande. Avslut i uppsatsen och in med alla mallar som jag satt ihop av allt material jag fått. Pyssel men inget svårare tankearbete vilket är skönt!

Grillning och Vin

Anna och jag hade lite myskväll med grillning igår. Så satt vi i parken och drack lite vin och snackade massa skit. Vad gör man inte om det inte finns pengar till att gå ut. Inte kul att sitta ensam en lördagkväll. Sen kollade vi på Sagan om konungens återkomst som gick på tv men vi såg den på DVD för att slippa reklam haha. Sen av någon anledning har 6an jättedålig bild här. Sen så fick jag även ringa störningsjouren för första gången här. Grannarna under kom hem vid 1 tiden och det blev ett jävla liv med hög musik, "skönsång" och skrik. Det var bara att ringa helt enkelt.

Lite bilder från igår:





Största problemet

God morgon eller god middag kanske det är ju nästan lunchtid trots allt. Såg en väldigt intressant serie igår, de visade 2 avsnitt på raken. Spartacus nånting. Det var väldigt mycket blod, slagsmål och sex men antar det var så på gladiatorernas tid.

Annars så har jag problem med mina grannar. Eller problem och problem det är lite störande att de måste slå i dörrarna när de går ut hela morgonen. Kan man inte stänga försiktigt? Nejnej smälla igen bara från kl halv 8 till 10 då jag gick upp. Dessutom så pratade grannkärringen i telefon jävligt högt imorse. Trodde det var ett skämt, jag hörde ju precis ALLT hos sa till den på andra sidan. Så det var lite störande kl 8 på morgonen men somnade iaf om. Sen nyss när jag satt och käkade så höll grannen ovanför mig på att skaka lakan och täcken precis framför mitt fönster. Tur att det var stängt säger jag bara!

Jaja gillar min lägenhet även om den är lite gammaldags med sina skavanker och att det är ett renoveringsobjekt. Men grannarna är värre än de jag haft i ca 3 år i Örebro och då har det varit studenter. Här är det blandat, många äldre och yngre. Tror största problemet är att det inte är så bra isolerat i dessa gamla hus något som säkert kommer att ordas med renoveringen.

Så kanske ska hämnas genom att spela hög musik hela dagen? muahahaha


Intressant abonnemang

Sitter och kollar på Telenors hemsida på deras olika abonnemang. Är lite sugen på att skaffa en iPhone 4 nu när abonnemanget jag har snart går ut. Så måste ju se mig omkring på olika erbjudande. Något som slog mig med en abonnemangsform hos Telenor är den som heter Fast /Fast premium. Den kostar 699 eller 799 kr i månaden och enligt bilden så får man ringa för månadsavgiften. Det jag då funderar på är att minutpriset är 0 kr, 0 kr i uppkopplingsavgift, det är fri surf och mms, sms eller videosamtal kostar inte heller något. Telenor kanske anser att med 699/799 kr i månaden kommer inte de flesta upp i iallafall så de har räknat in det från början och satt noll på allt. Lite kul är det iallafall haha.

Tror ni mig inte? Kolla denna!

Arbetar hemma

Idag har jag bestämt mig för att arbete lite hemma innan jag tar tidig helg. Med tanke på att jag fått väldigt mycket gjort under veckan så känner jag att jag gjort mig förtjänt av en tidig helg faktiskt. Fick även feedback på det jag skickat in till handledare på universitetet och fick "oj du har ju hunnit långt med uppsatsen". Vilket känns skönt. Den enda kommentaren jag fick var att han tyckte att jag skulle ha metodkapitlet före teorin och så var det bara för honom själv att få bekräftat att han förstått vad jag håller på med. Så det känns riktigt bra. Kommer vara klar med det hela tills på torsdag om inte annat innan torsdag så jag kan använda torsdagen till att göra en powerpoint presentation till fredagen då jag ska framföra det hela inför alla personalchefer i landstinget. Det är skitläskigt om ni frågar mig men å andra sidan så har jag träffat alla och de är snälla och trevliga. Alla ser fram emot arbetet och det är kul!

Även lite tissel och tassel så det kanske har något för mig i sommar... men man vet aldrig, det är en svår tid för landstinget vilket gör det lite svårare. Vi får se på fredag helt enkelt.

Underbart med egen lägenhet men ensamt

Det är underbart att ha en egen lägenhet men samtidigt är det väldigt ensamt. När man grejar och donat i lägenheten tills det inte finns något kvar att göra för stunden blir det tomt och tråkigt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på. Kanske en mix av att man är så van att ha människor runt omkring sig hela dagarna och att det hela tiden är full rulle.

Funderar på att skaffa mig en liten kissekatt till sommaren. Har ju inte planerat att åka någonstanns. Kanske inte ska köpa en till att börja med utan vara jourhem som jag var förut men nu är lägenheten större. Problemet är kanske att det blir så varmt i lägenheten när det är varmt och soligt. Då vill man gärna ha öppna fönster och det kan vara svårt att hålla koll på en katt som kanske vill försöka ta sig ut.


Krångel!!

Sitter här och skriver ihop en handbok för rekrytering när det slår mig... Jag har ju fått alla handböcker från alla i landstinget, det finns även en som ska vara gemensam men alla har lite olika. Ändå sitter jag här och skriver en helt ny. Snacka om att vara tidsINeffektiv. Så nu ska jag försöka ragga till mig tillgång till det gemensamma dokumentet på chefsiten så jag kan ändra om i det istället för att börja från scratch. Men jag har iaf lagt upp en fin liten modell för det hela. Ful eller fin är skitsamma bara man förstår den. Helst skulle det vara massa färg och former så den fastnar haha.


Jäkla hosta och konstiga drömmar

Är helt slut. Har hostat mig igenom natten, väldigt störande faktiskt. Dessutom har jag om vartannat haft skitskumma drömmar. De är så skumma att det inte är någon idé att försöka berätta om dem. Jaja man kan inte så allt här i livet har jag hört. Så det är bara att bita ihop idag och jobba på. Jobbar iaf hemmifrån imorgon så det ska bli väldigt skönt faktiskt.

Tidig examenspresent

Har fått en tidig examens present av mormor. Eller den är beställa iaf och kan hämtas på måndag. Jag har aldrig varit mycket för smycken men denna har jag alltid velat ha. En Upplands ring fast i silver, jag vill inte ha guld. Så jag är jätteglad just nu men kommer inte använda den förrän till examen =)


Så jäkla effektiv

Asså jag är så jäkla effektiv i uppsatsskrivandet att jag ännu en dag är klar så jag kan gå hem vid 14-tiden. Ingen idé att sitta och nöta mer än jag behöver samt att jag skrivit så mycket nu att jag måste skicka in det för avstämning av handledaren på universitetet. Idag har jag sträck-kört ett helt resultat-kapitel så det som återstår är egentligen det roliga, själva poängen med arbetet. Det ska göras mallas, figurer och lathundar för att underlätta vid rekrytering. Denna del kommer bestå av att använda befintligt material och komplettera det som behövs och göra om där det ska göras om efter mitt tycke. Just nu är uppsatsen 20 sidor och det kommer minst vara 30 när innan jag är klar. Konstigt att denna uppsats känns mycket mer förlösande än C-uppsatsen. Kanske är för att denna inte är lika omfattande?

I vilket fall som helst ska jag träffa Anna på stan och så ska jag beställa min examenspresent från mormor eftersom hon kommer åka iväg så ska det fixas innan. Vad det är kanske jag berättar ikväll men jag är iaf jätteglad för den. Så fiiiin!

Lite så känns det just nu


Jädra förkylning

Det vägrar ge med sig. Sover som en stock på nätterna med hosta, nästäppa och ont i halsen på eftermiddagarna konstigt nog så nu jävlar blir det till att käka ipren, halstabletter och Noskapin i kampen mot skiten. Har försökt undvika att äta sånt i några dagar då det blev bättre. Nej tuffa tag mot baskiluskerna är det som krävs. Två dagar kvar att jobba på ledningskontoret denna vecka då jag tänkt jobba hemma på fredag. Förhoppningsvis kan jag så ha hunnit så långt att jag kan ta helg tidigt!

Lägenheten

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten. Har inte hunnit! Jag trivs redan jättebra även om jag skulle vilja ha ett separat sovrum och en balkong ;). Lite större badrum skulle inte heller skada. Men men det är min lägenhet. Nu är det ju lite så att den är ju inte perfekt och jag har fått använda mig av det jag har till att sätta ihop det så länge tills jag får lite mer pengar. Huvudsaken är att saker finns!










Vad tycks? haha


Herre vilken dag

Upp tidigt massa skrivande på uppsatsen. Gick trögt till att börja med men sen lossnade det och jag hann med en hel del innan lunch som jag åt med mamma och mormor i stan. Sen tillbaka till kontoret och jobbade på lite till för att sedan åka med mamma och mormor till Thun´s och handla lite. Blev dock inte mycket shopping alls för mig eftersom det börjar bli riktigt tomt på kontot nu. Men 1 vecka kvar till "löning". Nu är jag helt slut måste jag säga. Sitter här med en kopp te för att värma upp mig, inte skönt ute alls.


Var skitproduktiv igår

Satt på ledningskontoret och skrev massor igår. Känns som jag skrev hur många sidor som helst på uppsatsen. Teori är helt klar, Metod ska flyttas om litegrann men inte mycket. Mesta andra är klart också så nu är det bara att slänga in resultatet idag som inte är så stort faktiskt. Störst är nog att skriva alla mallar och sånt till förslaget på förbättring som tar plats men där har jag å andra sidan mycket material att falla tillbaka på också samtidigt som jag lägger till nytt.

Tråkigt att det är sista veckorna dock. Men men det har varit en skitrolig tid i livet som jag aldrig trott jag skulle få uppleva. Så idag blir det till att jobba vidare på kontoret. Känner mig mycket piggare denna vecka också så det är ett stort plus. Förkylningen ger med sig och jag märker verkligen av vilken skillnad en bra säng gör. Sover inte mer än tidigare men jag sover bättre och troligtvis djupare.

Idag ska även jag och mormor kolla på min examens present. Hon drar ju till norrland på söndag på obestämd framtid så vi ska kolla på det nu. Jag vet redan vad jag vill ha och att jag kommer få det men säger inget här än hehe.

Ha en bra dag!


Bildbomb: Amsterdam 2011

För att jag varit så dålig med uppdateringarna den senaste veckan så kommer här en rejäl bildbomb från Amsterdam... Senare även en med bilder från lägenheten.



















VM-final

Nu är det dags för VM-final i Bratislava. Sverige mot Finland! Gött, det blir så jävla braaaa... Nu är det dags att ladda med lite kladdkaka och glass =) Finns även ostbågar!

Go go Sverige!

Påhitt!

Sitter här och har lite ångest. Emilia har nu kommit på den smarta idén med att hoppa fallskärm i sommar. Jag får panik bara jag tänker på det faktiskt med tanke på att jag är sjukt höjdrädd och står helst med både fötterna på stadig mark om jag kan. Samtidigt måste jag säga att det lockar lite. Mena det är en sak som man bara gör en gång i livet (i mitt fall iaf). Då är det väl roligare att göra det med vänner än själv nån gång i framtiden. Dock svider det lite i hjärtat när det kostar 2700 kr om man vill ha en video eller bilder från det hela, vilket man vill om man nu bestämmer sig för att genomföra det hela. Tror jag får fundera vidare på saken helt enkelt. Har ju idag och typ imorgon på mig. AAAH jag kan inte ta ett sådant beslut så fort!

Scheisse!!

Bra jobbat Eric Saade!! Sveriges bästa placering sen 1999 när Pirelli vann det säger väl allt? Synd att det inte gick hela vägen. Vinnaren Azerbajian var väl ok men inte jättebra. Italien var bedrövlig hur kom den 2a?? Och vad sjutton hände med alla favoriter? Det var iaf en bra och spännande final. Står dock fast vid att tyskar har en speciell humor men men...

Nu ska jag sova... God natt!

Tankar inför Eurovision song contest 2011

Ja nu sitter man här laddad som varje år inför denna egentligen pinsamma musiktävling. Mer än hälften av låtarna är ju ett skämt, vad är det för standard egentligen? Inte konstigt att en grupp som Blue är favorittippade när de är en av de få länder som skickat ett bidrag man orkar lyssna på.

Av 23 startande så är det väl 3 låtar som är bra.. Blue, Jedward och Saade (såklart!). Sen finns det väl några ljusglimtar men lika många fallgropar. Men dippen är blandad, chipsen ska hällas upp så kanske man kan överleva. På tal om det så är tysk humor som ingen annan humor i världen dvs den är skitdålig!

Nu hejjar vi på Eric bara för att vi är patrioter!! HEJJA SVERGIE!! Och på tal om Eric Saade som kommer väl varenda fjortis i Europa att skrika. MEN det är jävla bra poäng!


Tankar om ishockey-VM

Asså det här med Sverige och ishockey. Det är sååå jävla kul med ishockey för det första men varför måste Tre kronor börjar vartenda VM så jävla dåligt? Det är så varje år tycker jag. Första matchen är kass och man undrar hur faan ska detta gå. Sen går det några fler matcher i gruppspelet och de klarar sig med nöd och näppe. Sen på något sätt tar vi oss till semi där vi antingen vinner och går till final efter att ha spelat den bästa matchen i hela VM eller så blir det bronsmatch och där spelas den bästa matchen. Nu är jag jävligt glad att Tre kronor är i final för jag satt som många experter och tänkte herregud när vi förlorade mot Norge i första matchen. Men på något sätt växer de alltid ihop som ett lag och gör en förjävla bra insats. Samma är det med Finland tycker jag. Deras VM har inte varit en rak väg fram. De får kämpa precis som svenskarna. Men sicken jävla final det kommer att bli. Anledningen till att jag målar upp den så stor är att det alltid är speciellt att möta finnarna. Ingen vill ge sig eller förlora mot den andra. Det kommer vara krig på isen! Jag vill ha krig. Tror att det kommer stå mellan målvakterna i slutändan. Kan Fasth stå pall för finnarna? Jag hoppas på GULD!!


Vill ha!

Vill ha en ny bärbar dator. Min kommer säkerligen ge upp när som helst och det är ingen idé att laga den för det kostar mer än vad den är värd. Så får sukta efter en ny istället!

Dags att jobb lite

Efter att ha varit hemma och sjuk i två dagar så är det dags att ta sig tillbaka till praktiken. Idag är sista dagen med operativt arbete sen är det uppsats-skrivande som gäller. Den här tiden har varit sjukt rolig, givande och lärorik. Det är synd att det håller på att ta slut. Men snart så är man ute i arbetslivet igen och det ska bli underbart på flera olika sätt. Jag är iaf redo, vill inte plugga mer.

Bästa är också att det är fredag. Det innebär fredagsfika =)

Bygga IKEA-möbler...

... är enligt mig sjuk kul. Nästan så jag vill erbjuda det som tjänst i sommar typ "sätter ihop dina IKEA-möbler för en liten slant". Under inflytten i lägenheten har det nämligen blivit en del. IKEA är fan bra skit. Är numera stammis där haha. Har köpt köksbord och stolar, soffbord och ett skrivbord som såklart måste monteras ihop. Sen massa annat smått och gott men nu får det vara slut på det roliga för en tid framöver.



Laga laga

Saker brukar ofta gå sönder när man flyttar men hade tur att det bara var nått fat som gick sönder som jag inte tänkt använda iaf. Dock blev jag lite ledsen när detta fat till min stora temugg gått sönder så det är bara att limma och hoppas på att den håller ihop ett tag till =)


Frisk nu då kanske?

Känner mig mycket bättre idag. Tror jag vaknade vid 4 imorse av ett riktigt antiklimax med svettningar, hosta, nästäppa och hela köret. Men nu när jag vaknade lite i 11 så kändes det mesta bra. Jag är väldigt hes men det hör väl till antar jag. Men jag kan andas normalt, hostar inte mycket heller. Blir dock till att ta det lugnt idag. Imorgon blir det att jobba. Sista dagen ute i operativ verksamhet tyvärr sen ca 2 veckor i sträck skrivande på uppsatsen som redan har kommit väldigt långt. Målet är att vara klart med allt nästa fredag så jag har nån dag för att finslipa på det veckan efter. Men det känns bra, inte alls lika krånglig och jobbig som C-uppsatsen. Idag kommer jag dessutom lägga upp lite bilder emellanåt från arbetet med att få lägenheten i ordning.

Först är det dags att äta frukost!

Nytt skrivbord

Fyndade ett skrivbord på IKEA idag. Blev hur bra som helst med tanke på alla saker som måste få plats. Nu finns det tom lite plats över men det kommer väl kunna fyllas snart men något roligt. Eller varför inte bara nå ljuslykta? I vilket fall som helst blev det snyggt med svart, vitt och silver =)


Sådär nu börjar det se bra ut

Nu börjar lägenheten verkligen se ut som en lägenhet jag trivs i. Det är några småsaker som måste upp på väggarna så det inte ser så tomt ut. Sen måste jag sortera och greja i garderoberna. Det finns gott om utrymme att gömma saker i iallafall vilket är ett plus. Ska skrota med det till ishockeyn senare.

Annars så har jag verkligen saknat min stationära dator och mitt ljudsystem med nu så är det inkopplat! Förresten så älskar jag mina grannar. Mest killar i min egen ålder faktiskt =) haha. Ni skulle ha sett honom i tvättstugan =P

Nu ska jag upp till mamma och äta Tacos!

Slänger in en bild på mig och Emilia från Amsterdam så länge...


Ingen heltidsbloggare

Det är typ nu man inser vilken skillnad det är mellan studentlivet och arbetslivet.. Har ingen tid alls för bloggen känns det som. Saker och ting avlöser varandra hela tiden. Jag har inte helt fått upp grejer i lägenheten ens men men det går framåt. Börjar bli riktigt fint.

Idag var det underbart med sovmorgon måste jag säga.

Har så mycket att blogga om men ingen tid. Om Amsterdam, om jobbet, om lägenheten och sånt jag har gjort den senaste tiden. Ska försöka ändra på det!


Flytt

Förlåt för dålig uppdatering men håller på flyttar och boar in mig i min nya lägenhet. Har varit fullspäckade dagar en nu är alla möbler på plats så det är bara allt plock runt omkring nu. Så tar lite tid. Dessutom är jag väldigt förkyld och hängig så kommer vara hemma imorgon. Ska fixa naglarna på morron men mer än det kommer jag inte att göra.

Sitter just nu helt slut och hänger i min soffa framför ishockeyn. Är ganska nice faktiskt! Ska hoppa i säng snart. Är dödstrött!


Hemma

Hemma från Amsterdam. Det var kul. Men nu tillbaka till verkligheten. Ska flytta imorgon så ska snart hoppa i säng. Skriver mer imorgon kväll om jag har tid. Natti!

Amsterdam here we come!

Nu snart åker jag och Emilia till Amsterdam. Vi kommer vara hemma igen på lördag kväll så bloggen kommer inte att uppdateras under veckan. Inte troligt i vilket fall. Ska bli jäkligt kul! Skönt att komma iväg några dagar. Ciao

Haha kan inte sluta garva

Hur komisk är inte denna bild??


Stress, stress och lite mer stress

Håller på tvättar kläder. Ska ner i lägenheten och greja snart sen iväg till IKEA och lite sånt. På det måste jag hinna packa ikväll så att jag inte behöver tänka på sånt imorgon när vi åker. Jag har inte hunnit tänka på packning överhuvudtaget och det gör mig lite stressad faktiskt. På det måste jag även göra en kopia på mitt pass och skriva ut biljetter. Men det löser sig, kommer däcka ikväll helst klart!

Jaja tänkte en liten uppdate är ni värda iallafall. ;)

PS Fasen jag har glömt att jag måste tömma kameran!

Jobb och flytt

Denna dag har varit minst sagt strulig. Började på riktigt bra, var på gott humör tills jag skulle cykla till jobbet. Hann några meter innan kedjan hoppade av och det var bara att ta cykeln och gå hem igen. Kunde nämligen inte fixa det just då. Så bussen ner på stan med mammas busskort. Halvvägs inser jag att jag glömt mitt passerkort hemma. Så Kennet var snäll nog att möta upp mig på stan med det. Sen var det bara att jobba på med uppsatsen som ska in senare. Har kommit riktigt långt med den så känns riktigt bra.

Vid halv 4 efter en fika med Johan på jobbet så drog jag till forex och växlade pengar och sen till Swesafe och hämtade mina nycklar till hemmet. Fick reda på att de måste byta lås i min dörr eftersom förra hyresgästen tappat bort 2 av 4 nycklar! Så var jag ner dit och kollade lite, försökte planera för hur jag vill ha det. Hem snabbt och käkade innan jag drog till pappa för att lasta in alla prylar från hans källare i kärran å så till lägenheten och packade upp allt. Jag tror det blir bra! Kanske inte finaste lägenheten men är ju bara för en kort tidsperiod så det duger. Efter det blev det en sväng till Biltema för inhandlande av mopp-set och städmedel. Resten av flyttlasset ska hämtas i Örebro på söndag.

Nu är jag helst slut måste jag säga. Imorgon kommer det vara fullt upp också. MÅSTE tvätta på dan, ner till lägenheten och packa upp det som går sen till IKEA och Ö&B och så packa och planera för Amsterdam.

Är man busy eller är man busy?


Bild från igår

Blev inte så många bilder från igår. Glömde helt bort kameran men en söt på mig och Anna blev det iaf.


Jag lever jag lovar

Jag har varit så upptagen att jag glömt bort att blogga. Det har inte funnits tid över helt enkelt för det. I fredags jobbade jag sent och var på kurs hela eftermiddaggen.

Sen har vi gårdagen som spenderades till stor del i Ekonomikumparken med trevligt sällskap och lite för mycket alkohol kanske? Hem en snabbis för ombyte sen iväg igen. Blev en kväll hos Amelie och sen ut på Platina. Det var riktigt skoj faktiskt men är rejält sliten nu.

Dagen har inte varit så trevlig. Vaknade och kände mig väldigt pigg tills jag fick lite i magen sen brakade helvetet löst. Spenderat stor del av tiden med att springa mellan badrum och säng. Jag har inte mått bra kan man lugnt säga. Men piggnade väl till för en stund sen och har nu käkat och jag fick behålla maten den här gången. Så snart ska jag ta mig ut i tvättstugan och sen städa upp lite i rummet innan min bror kommer hem.

RSS 2.0