Salong Eklund-Karlsson

Har precis kommit hem från Salong Eklund-Karlsson. Blev färgning av utväxter, god mat och vin och massa skitsnack på det. Sitter fint på en måndag kan jag säga haha. Snacka om att jag är lagom trött just nu. Skulle nog somna bums om jag la huve på kudden men det får vänta en liten stund för jag måste läsa lite skvaller innan =P

Lickershamn och Alstede

Jag har så mycket bilder från Gotland så det är väl lika bra att dela med sig lite till. Säger bara Gotland i mitt <3 för det är så jädra fint. Hade kunnat vara lite bättre och varmare framför allt men här kommer lite mer bilder från våra dagar där nere. Är mycket lättare från stationära datorn hemma kan jag lova.

Lickershamn
-
fiskehamnen närmast stugan mormor och morfar hade.

Små fiskestugor nere vid hamnen, var väldigt dött!

Hittade en jättefin grön sten, nu vet jag inte i vilken ficka den hamnat it dock...


På stenjakt antar jag, som vanligt =)

Alstede
- stenstranden på vägen förbi stugan mormor och morfar hade. Vet inte hur många gånger jag varit där och samlat sten haha.

Vägen ner, har får man inte köra med bil längre eftersom alla Stockholmare kommer ner och bygger sina hus överallt =)



Mammas farbror och faster, Osama och så jag...

Irriterad

Jag är faktiskt ganska irriterad just nu. Det är någon idiot som gjort punka på min cykel. Varför då liksom? Varför är det så kul att förstöra andras grejer? När man inte snor dem så har man sönder dem, men tack för att jag fick ha cykeln kvar iaf. Men jag är ganska sur över det eftersom allt blir så satans krångligt nu. Ska bort till ÖB och köpa lite städgrejer och sen Willys för att köpa grejer till presenten till en viss person och jag säger inget här =P. Nej glad är jag inte över detta men bara att gilla läget antar jag.

Nostalgi

Är det bara jag som känner lite nostalgi av dessa (på min tid iaf) 1 kronors klubbor. Jag hittade dem i Visby innan vi skulle åka hem och var tvungen att köpa med mig några. Nu kostar de dock 2 kr styck. Asså det var billigare förr! Men med nostalgi menar iaf jag att när jag gick i grundskolan, säkert redan i mellanstadiet, brukade alla springa iväg till torget på rasterna och köpa godis (även fast man inte fick). Ofta blev det dessa klubbor eller nå banankola grej. Aja det är iaf nostalgi för mig och roliga minnen =)

Äckelpäckel

Jag orkade bara inte sätta på datorn igår när jag upptäckt detta äckel. Jag hade en fästing på mig! Jag har inte haft någon fästing sen jag var... ja liten iaf. Men det är ändå nästan 20 år utan en enda liten jävel på mig. Och nu kommer en bara för att jag kände för lite bergsklättring och fosilsökande innan vi åkte från Gotland. Gissa vart den satte sig då? På brösten av alla ställen, min stackars boobie! Så nu är det till att hålla koll så man inte får massa röda ringar kring det där. Men ja äckligt är var det är. Hatar småkryp! Ni ska bara se jätte spindlarna jag såg på Gotland, de som var i vår stuga, som Osama fick ta bort. Aja nu ligger den jävlen och skumpar i nån avloppsledning eller den kanske kommit ut till öppet vatten, vem vet.

För övrigt äter jag nu frukost, ska ta bussen ner på stan snart. Nu drar jag tillbaka till Örebro för en sista vecka innan det är sommarlov!

Eurovision 2010

Jag lägger nog min röst på Turkiet och Tyskland efter att ha hört alla live. Känns som alla mina förhandsfavoriter föll. Annars gillar jag Belgien och Cypern.

Kvällens sämsta är helt klart Storbritanien, PINSAMT säger jag bara.

Bye bye Gotland

Just nu håller vi på att packar och städar ur stugan vi bott i. Vi måste lämna den vid 12 tiden. Åker hem senaste på eftermiddan så kommer ha lite tid att döda i Visby innan vi ska med båten. Måste säga att jag längtar hem nu, är lite trött på sällskapet här nere om jag ska vara ärlig. Men också att jag börjar bli rastlös, känner att jag måste göra något.

Så är det, några dagar räcker och jag vet inte om man ska åka med någon som verkligen dagarna i ända retar gallfeber på en. Okej det har inte varit bara dåligt. Troligtvis lika mycket som vi tjaffsat så har vi skrattat så tårarna sprutat men det är väl så det är.

Så åker hem till Örebro tidigt imorron, känner att jag behöver det. Sen är det sista veckan med uppsats-opponering och annat. Efter det blir det att packa till att åka till Uppsala över sommaren.

Fårö

Idag har vi varit på Fårö som sagt. Det har varit jättefint väder hela tiden utom när vi åkte på färjan. Då började det nämligen ösregna. Men eftersom vi åkte ända dit så fortsatte vi till stranden där vi tänkt ligga. Vi fick dock vänta ett tag och ta skydd under ett tag. Där åt vi också våran matsäck. Till sist tittade solen fram iaf och vi kunde ta oss ner till havet. Jag gick några vändor längs stranden iaf. Lekte runt lite vid strandkanten i brist på annat. Det var som sagt iskallt i vattnet så blev inget bad för min del. Osama kastade sig i under vilda skrik. Men vi fick se oss besegrade av vädret till slut och åkte tillbaka till Visby där det var lika fint som det var när vi åkte.




God morgon

Sista hela dagen här på Gotland, därför ska vi åka till Fårö nu. Osama och jag har slagit vad som att vi ska bada. Få se hur det blir med den saken eftersom jag inte tror att vattnet är varmare uppe på Fårö än nere i Visby där jag stoppade ner fötterna igår. Men men, badar han och mamma kanske jag måste visa att jag inte är sämre haha.

See you later!

Nu har jag varit i havet

Nu har jag varit i havet och det var svinkallt. Det är nästan så jag såg hur fötterna blev blåa. Annars har dagen varit ganska soft. Vi har mest lullat runt lite. Vi var en sväng ner till Lummelundagrottorna men gick inte in. Sen var vi ner till havet en sväng bara för att det var sol.



Tycker synd om folk i Visby

Jo jag tycker faktiskt lite synd om Visby-folket, iaf när det kommer till shopping. Visst är man intresserad av prydnadsgrejer och hantverk finns hur mycket som helst men inte om man vill ha kläder och sånt. Deras shoppinggata i centrum är kanske 150-200 meter, där finns cubus, åhlens, clas ohlson, kappahl, lindex, din sko, HM, MQ, Expert och det är typ det som finns. Stackarna har inget gina!? Men å andra sidan vet jag inte vad jag ska säga om folket här, antingen är de jätte unga eller så är de gamla. Så de behöver kanske inte gina?

Jag som ändå är van med ganska många butiker och stort utbud blev väldigt besviken och tycker lite synd om de som bor här. Men de kanske inte vet bättre och därför bryr de sig inte.

Har precis ätit saffranspannkaka på gotländskt vis och det var jätte gott!


Trött som bara den

Kan säga att man sover inge bra alls i gamla bäddsoffor. Har ont i ryggen, ont i nacken antar att nackspärren kommer snart, har ont i ena höften och för att inte tala om att jag inte känner mig utsoven alls. Hur kul är det när man måste bygga upp tålamod att umgås med mamma hela dagen (IGEN). Bara att inse fakta att vi definitivt inte kan umgås intensivt en längre tid. Kommer nog försöka vara hemifrån så mycket jag kan i sommar.

Måste få i mig lite frukost snart. Idag jävlar måste jag få dieten på banan igen, har blivit en hel del fusk de senaste dagarna här nere. Är ju inte så att vi är hemma under mina mattider så jag får ju snällt rätta mig efter det. Forfarande lite kluven till om Herbalife funkar, visst cm runt kroppen men inte mycket på vikten faktiskt. Å andra sidan kunde jag inte röra på mig så mkt som jag velat förra veckan. Dock denna känns det som vi inte gör något annat än går.

Full rulle...

Kan känner mig helt slut. Idag har vi först gått en promenad i Visby, sen har vi varit till Lickershamn vilket är grannstranden till där vi "bodde", vi åkte också till sommarstugan och kollade. känns hemskt att den som köpt stället inte tar hand om det ordentligt, men men vad ska man göra? Vi var också ner till "vår" stenstrand och gick lite utmed havet. Riktigt fridfullt. Efter det var vi till Snäck, vilket också är en stranddel. De bara bygger och bygger och förstör allt! Men jag kan gissa att de tjänar så mkt under en säsong här på Gotland, antar det kommer byggas mer och mer. Sist men inte minst var vi till minnesslunden och lämna lite blommor.

Nu sitter jag och kollar på lite bilder från dagen. Är så trött på att nu över 72 timmar i sträck fått umgås med mamma. Det går bara inte, blir så trött på henne emellanåt. Hälften av gångerna stänger jag igen munnen och går vidare men ibland går det inte.

Här är lite bilder från promenaden i Visby...
   
   
   

På promenad i Visby

Kom precis tillbaka till stugan. Vi ska käka lite lunch innan vi drar iväg till stranden och det gamla hus familjen hade här nere. Vi var inne och gick en promenad innanför ringmuren i Visby. Den som varit där vet att det inte bara är att gå, det är smala vägar, det går upp och ner i emellanåt ganska branta backar. Kan säga att det inte blir bättre att man han Sveriges största latmaskar med sig. Kan säga att Osama är nog bara lat, mena han kommer framåt utan att pusta, stånka och beklaga sig högljutt, vilket är precis vad mamma gjorde hela tiden vi kom upp i lite tempo. Men är man rädd för att bli svettig så är man.

Hinner inte lägga upp massa bilder nu men måste säga att det är skitvackert här. Synd vi bara är kvar tills på lördag eftermiddag.

Begravningen

Jag överdriver inte om jag säger att det var det värsta jag varit med om. Precis som jag trodde så blev det mer verkligt när vi satt där i kyrkan mitt framför farmor Emys kista. Men den var jätte fin och med alla blommor. Tror inte att många ögon var torra. Prästen var jätte bra måste jag också säga, har var väldigt personlig och jag tror det uppskattades. Han hade t.o.m varit till stugan som farmor Emy med familj byggt för länge sen, och hämtat jord som han gjorde ett kors av på kistan. Det var samma stuga som morfar och mormor hade när jag var barn som mormor var tvungen att sälja för att hon inte orkade underhålla den. Farmor Emy älskade den stugan och marken så det var väldigt fint gjort.
Resten av dagen var man så emotionellt trött att det kändes som man blivit överkörd av ett tåg några gånger om. Sov middag ett tag sen var vi in till Visby igen. Stugan vi bor i är jättemysig, bilder kommer senare...

Lite bilder från kyrkan igår...





Nu är vi på Gotland

Vår båt gick från Nynäshamn 21:05, sen 3 timmar senare var vi framme. Vi tog oss till lägenheten min gammelfarmor har mitt i centrala Visby. Framme här så hade vi en soffa och 2 smala madrasser att dela på. Ni kan ju gissa hur bra man sovit inatt. Morbror Dan tog soffan, jag en madrass och mamma och Osama fick dela på en. Måste poängteras att madrasserna var tunna som bara den. Har inte sovit någe bra alls med andra ord, jag har världens huvudvärk och skulle helst vilja sova bort hela dagen känns det som. Men det går icke, kl 12:30 är det begravning och vi har lite att stå i innan dess.

Kände dock att jag behövde få min dos av internet innan jag drar igång och klär på mig, sminkar mig och så. Vi är dessutom 6 pers i en 2:a så man måste ju turas om på toaletten och sånt.

Lite bilder från resan igårkväll...

Solnedgången från min plats på båten.

När det blev mörkt blev fönstret en spegel =) haha

Mamma och Osama, vet inte riktigt vad de pekar på?

Dan lade sig på golvet istället!


Gotland nästa

Snart bär det av till Gotland. Vi måste vara nere i Nynäshamn senast kl 20:30. Sen blir det båt för hela slanten. Vi ska få sitta i finstolar ner eftersom vi är framme i Visby efter 01 nån gång. Så ja morgondagen kommer bli ganska jobbig eftersom det är då begravningen är med. Önskar att jag hade vattenfast smink men icke. Bara att leva med fakta.

Kameran är iaf laddad för veckan. Vi kommer ju vara kvar tills på lördag och ha lite semester också. Är man till stor del uppvuxen på Gotland så är man. Då menar jag somrarna, mormor och morfar hade ju sommarstuga där nere. Kommer nog kunna bjuda på en del sköna bilder under veckan iaf. Hoppas vi får fint väder!

Är det bara jag eller går tiden långsamt idag?

Jag tycker nästan att tiden står helt still idag. Känns som jag hunnit med massor och den är ingeting. Morgonen spenderades med att redigera lite på våran uppsats så att Nina och Lina kan lägga in det sista medan jag är borta. Efter det har jag hjälpt en virrig mamma att packa. Tog också en sväng ner på stan för att kolla på en bikiniöverdel, min är för liten, man kan ju tycka att brösten inte borde växa mer men icke. Hittade en jätte fin svart med vita blommor och lite blingbling på New Yorker. Efter det fick jag springa in på apoteket eftersom jag glömt mina ipren hemma och jag kan inte äta panodil som mamma har då de inte hjälper på mig. Sist men inte minst fick jag springa in på Lindex och köpa nagellack och grejs till mamma.

Kom ur duschen för en stund sen och sitter nu och låter håret få självtorka. Passade på att ringa kvinnan som har hand om den sommarkurs jag vill läsa istället för de jag kommit in på. Så nu är jag registrerad på Ekonomisk historia A/Kapitalism, storföretagande och internationalisering. Kände faktiskt att jag skulle få mer nytta av den än Makten över naturen eller Dinosauriernas tidsålder.

Nu ska jag fixa mina naglar, ringa comhem om att frysa mitt abonemang under sommaren eftersom jag inte är hemma och sen vänta på att FP ringer upp mig vid halv 3.

Vet ni att...

Vet ni att jag är så grymt ointresserad av allt som har med politik att göra, att jag inte vet hur jag ska rösta i sommar?

Det är faktiskt helt sant. Jag hatar allt som har med det här valet att göra. Mena det krämar bara på med massa löften för att få folk att välja deras parti istället. Det känns som att allt handlar om att sno medlemmar från andra. Vad sägs om att stå för det ni säger och faktiskt göra det som sägs också. Inte oj i slutet av perioden när det är dags att välja igen för att visa, "kolla nu gör vi det här, bra va?" Nej jag tycker bara att det är tomma ord för det mesta.

I och för sig kan jag inte säga att jag bryr mig alltför mycket om att föra någon djupanalys i deras snack. Tänker mest jaja whatever gör som ni vill. Det är ju så att i slutändan är det ju de som bestämmer om svenska folken väljer dem.

Så hur ska då jag rösta? Jag ser ju själv att jag borde rösta, ungefär som att det borde vara varje svensks skyldighet att rösta. Men är man inte intresserad och vet ingenting hur gör man? Skulle jag tex säga att nej jag röstar blankt blir folk upprörda och säger så kan du inte göra! Nehe men okej jag blundar och pekar så får jag se vem jag röstar på eller okej jag väljer väl tex miljöpartiet bara för att. Är personen man pratar med då "tillhörande" annat parti får man ofta nej nej dom kan du inte första på för att... och så får man flera anledningar till varför och varför inte.

Så jag är fortfarande kluven till hur jag ska rösta, helst hade jag nog inte velat vara svenska medborgare alls just då.

Ny kategori

Har funderat ganska länge på att lägga upp en ny och mer personlig kategori i min blogg. Har tänkt döpa den till "Vet ni att..." och den kommer handla lite om mina funderinga, åsikter och allmänt annat som jag tänker på som inte kommer upp till utan så ofta. Man kanske kan se det som ett sätta att lära känna mig bättre. Jag har faktiskt märkt av att jag på senare tid haft ett besöksantal runt 60 personer per dag och det är jätte roligt verkligen!

Så nya kategorin kommer börja från och med imorron bitti.. Få se var vi kan hitta på!

Nu ska jag sova, har en del att stå i imorron innan vi åker.

Myyys

Pappa och jag åt på IKEA idag. Köttbullar och potatis med brunsås och lingonsylt är sjukt underskattat. Det var iaf hur gott som helst och mysigt. Skönt att komma iväg med pappa ibland och bara snacka skit. Till efterrätt åt vi jordgubbscheesecake.

Sen kollade jag på ishockey. Sverige vann över Tyskland så vi fick ett brons iaf! =)

Tåghäng

Känner mig måttligt road faktiskt! Vi är snart i Köping...

Har testat...

Har testat BOB Mixx med smak av jordgubb, smultron och kiwi. Jag är lite förvirrad faktiskt, är det god eller är den inte? Skum skulle nog ordet vara eller lite knas sådär. Den var helt enkelt lite konsigt, eller så är det jag som var på konsigt humör. Tror jag behöver dricka lite mer innan jag ger min fullständiga bedömning. Men av första intryck så var det ingen WOW känsla alls!

Packar det sista

Håller på packa det sista, blir alltid lika nojjig att jag glömt något. Men mena vad kan jag ha glömt som jag inte kan få av någon annan eller köpa? Ska hem till Uppsala liksom. Sen är det bara att vänta.. Bussen ner på stan går runt 12, hatar söndagar då bussarna går så sällan. Antingen blir man jätte tidig eller så blir man lite sen. Det är jag också skitnojjig över, man vill ju inte missa tåget direkt!

Ansiktsmask och hårinpackning

I brist på annat kan man ju passa på att ta hand om sig själv också en lördagskväll som denna. Tror alla är på fest runt om i Tybble utom jag. Men jag deppar inte! Har rakat benen, haft i hårinpackning och nu också ansiktsmask. Det är riktigt skönt faktiskt, förstår inte att det tagit så lång tid innan jag testat. Använder HMs egna faktiskt och dagen till ära testar jag den som heter "Raspberry smoothie", luktar underbart. Just nu känner jag mig väldigt stel i fejjan dock, kan vara för att masken är ganska torr och skall tvättas bort om ca 5 minuter. Har svårt att le också, kanske så det känns när man använt för mycket botox?

Såhär kan man se ut men ansiktsmask HAHA. (den bjuder jag på faktiskt!)

För 200 spänn får man...

... såhär mycket smink och tillbehör. Tycker det var ett bra pris! Köpt på Helenacloset.se

Härligt!

Nu har jag gått på min Herbalife diet i snart 2 veckor. Känns som det gått mycket längre tid men det är bara så lite. Kommer dock köra mycket längre, så länge som jag pallar. Jag vet ju med mig själv att jag är jätte dålig på att äta under sommaren. Det är nästan så att jag faktiskt går ner under sommaren så går jag typ upp det igen under resten av året. Inte bra jag vet men jag går iaf inte upp mer än det jag går ner vilket är bra. Hade ju varit jobbigt om jag gick upp mer.

När jag började tog jag mått på mina lår, överarmar, buk och midja, mitt på dan idag testade jag måtten igen efter att jag faktiskt ätit lite innan. Jag har tappat 6 cm över buken, 4 cm över midjan, 2 cm runt låren och överarmarna står på samma. Känner jätte bra men nu när jag får lite mer tid att röra på mig ska jag gå promenader och annat. Förhoppningsvis ska vi kunna minska de måtten ännu mer innan jag ska till Gyn i början av juni.


Ingen VM-final

Jävla skit asså. Ingen VM-final för Sverige i ishockeyn. Jävla Bengan att ta time-out vid det tillfället han gjorde det. Vi hade dom ju men Tjeckien gjorde mål med 7 sekunder kvar. Riktigt surt! Och jag måste säga att jag är lite besviken, Sverige har spelat så jädra bra ju längre tiden gått (förutom mot Danmark men vi vann ändå). Aja man kan inte få allt här i världen. Om man ska se till det positiva så har de spelat till stor del utan våra NHL stjärnor, vi har massa nya unga grabbar i laget och de har gjort det jävligt bra!

Bronsmatch för Sverige imorron då. Jag tror det kommer bli mot Tyskland då ryssarna varit helt oslagbara hela VM. Tror faktiskt att de är lite för bra för tyskarna även fast de gjort jävligt bra ifrån sig.


Postkodmiljonären

Sitter och kollar på postkodmiljonären som den pensionär jag är idag. Har mått skit dåligt hela eftermiddagen och typ legat däckad. Men nog sagt om det. I postkodsmiljonären var det iaf min fråga nyss då den handlade om motorsport. Okej många var lätta men just denna ska ett äkta svenskt racing fan kunna och speciellt när man bor i Örebro.

Svaret är: B: Monza

Jädra åskväder

Det började åska och dundra när jag och Emelie var på Willys igår, klockan var säkert runt kl 20. Det var lugnt den sträckan när vi cyklade hem men precis innan jag skulle gå in i min port såg jag världens blixt. Lite senare känns det som att hela helvetet brakade löst. Blixtrade som sjutton och så började det ösregna. Var tom så ill att vi inte hade något kranvatten på någon timme. Uppenbarligen hade blixten slagit ner i vattenverket så vattenpumparna hade slagits ut. Herregud jag har nog aldrig varit med om något liknande. Fick stänga av datorn ett tag också, ville inte riskera något, så fick kolla på ishockey istället. Måste säga det var ganska underhållande iaf.

Vågade mig tillbaka till datorn till slut men fick inte sitta länge innan nästa sväng oväder körde igång och jag fick se mig besegrad. Hoppade därför isäng istället.

Idag är sista dagen med uppsatsen. Gissa om jag är glad över det. Kan kräkas på arbetsgivare, uppdragsgivare, arbetstagare och uppdragstagare just nu. För att inte tala om allt annat runt det. Känner att jag är arbetsrättsmätt!


Loka likes Africa

Testar nu min första av Lokas nya smakupplevelser "Loka likes Africa". Jag valde Mango & Marula, jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Inte alls samma wow känsla som när jag drack deras förra "Loka likes Asia" speciellt Himalaya High var riktigt god. Så denna var helt enkelt inge speciella alls.

Så blir att testa Melon & Baobab (baobab smakade skit i pepsi för övrigt) och sen Rooibos & Citron.


Underbart med sol

Efter en heldag med plugg var det underbart att lägga sig och steka i solen ett tag. Det blev även lite kubbspel. Jag och Maria var inte så bra på att pricka kungen när vi skulle böja oss ner och kasta mellan benen. Men det var roligt iaf! Nu har jag ätit resten av min pizza från igår. Satan så gott.

Känner mig helt mör i både huvud och kropp. Hur ska jag orka med Emelie till willys?


Näst sista dagen

Nu ska vi får ihop det sista på den satans uppsatsen. Är helt blaj i huve att jag inte är utsövdnär jag vaknar på morron. Kanske har något med att jag sover ca 6 timmar. Det är lite för lite för mig. Klarar mig på 7 men helst 8 timmar haha. Sova bort mitt liv? Man kan ju försöka =P

Slut för dagen..

Jag känner mig helt slutkörd i skallen. Kan inte ens prata svenska på slutet, eller egentligen har det varit ett symton som hållit i sig hela dagen men var värre än värst på eftermiddan. Det blev iaf bara fel hehe. Så eftermiddagen skall tillbringas med att inte tänka så mycket över huvudtaget faktiskt. Greys och True blood. Tror även jag ska lägga mig och kolla på något avsnitt av Queer as folk nu när San skickat mig en till DVD. Underbara vänner har man, det säger jag bara.

Just nu längtar jag hit!

Överkörd!!

Känns som att jag blivit överkörd av något stort under natten. Hela mör i hela kroppen och knoppen. Det är inte min grej med tidiga mornar. Jag är nattuggla liksom det går inte ihop även om jag piggnar till så småningom. Har drömt jätte konstigt inatt också, helt galen. Drömtydning någon?

Ska snart iväg och fortsätta med uppsatsskrivandet, sen handledning kl 15. Efter det är jag förhoppningsvis lite ledig.

Trött så trött

Börjar allvarligt tycka att uppsatsen vi skriver nu i arbetsrätt är mycket värre än b-uppsatsen. Asså det är så mastigt på något vis att det tar kål på de få hjärnceller man har kvar såhär innan sommaren. Jag är iaf helt död i skallen även fast jag är pigg i kroppen. Aja peppa peppa är bara 3 dagar kvar nu sen är vi förhoppningsvis klara. Känns som att man gnäller men det är inte roligt just nu.

För övrigt är idag officiellt den första dagen på väldigt länge som jag varit ute i kortbyxor. Så skönt har det varit nu på eftermiddan, eller det är fortfarande. Skulle kunna sätta på mig en klänning och gå iväg. Skit skönt. Dock blir det tydligen kortvarigt, på torsdag kommer kylan tillbaka.


Uppsats

Går framåt med uppsatsen. Stadigt närmar vi oss slutmålet på 20 st A4-sidor. Nu har vi iaf kommit till analysen och det är bra. Egentligen går den ganska fort när man har underlag. Känns ändå att vi inte behöver stressa och det är skönt. Vi har lite chill miljö samtidigt som vi kommer framåt.

Känns som vi alla var lite sega i starten imorse. Tror jag drog mig ur sängen vid halv 9 och när jag kl 9 stod utanför Nina så låt hon och sov.

Blir nog inte så jobbigt

Efter dagens arbete på uppsatsen får vi nog erkänna att vi inte är så farligt efter och lost som vi kände oss innan dagen började. Känner att vi fått kläm på vad som sak göras i uppsatsen och hur. Känner att alla jobbat på med sin del för att få ihop det. Men tror jag måste säga att det är den tråkigaste uppsats jag någonsin skrivit. Den är såååå dryg. Det kanske beror på att den är så olika allt vi gjort förr och att det är så mycket rättslig text som sak in.

Men det ska bli bra det här...

Halvårets jobbigaste vecka...

... börjar NU. Kommer bli uppsats mellan sisådär 09-18 hela veckan. Känns sådär lagom kul men det måste göras. Så med andra ord kommer det inte bli mycket bloggande under dagarna den här veckan. Kanske blir terror på kvällarna istället beroende på när jag vaknar.

Förresten tror jag att detta är morgonen på väldigt länge så jag inte vill du ur sängen när klockan är 08. Ironiskt eller hur? Men har sovit som en gris, tom morronfrillan talar för det haha. Ja herregud. Skulle ha tagit bild på det kanske men det glömde jag =).

Nu ska jag fixa och trixa lite innan jag ska bege mig till Nina.

Bokat och klart

Som sagt begravning nästa vecka. Åker kvällsbåten på månda, tror båtresan tar ca 4 timmar så vi är väl i Visby 1 på natten. Förhoppningsvis blir det då lite sova innan vi måste greja på dagen. Fortfarande oklart dock in begravningen blir på tisdan eller onsdan. Min gammelfarmor hade tydligen en hel lista med grejer som skulle vara på hennes begravning. Sen nån gång på tisdag eftermiddag iaf får vi tillgång till våran stuga lite utanför Visby. Där vi kommer sova i 3 nätter. Sista natten kommer vi sova i Visby innan vi åker tillbaka hem på lörda eftermiddag.

Uppsatsen ska vara klar på tisdan så är inte så många dagar jag inte kan styra över vilket känns bättre än en hel vecka. Dock kommer vi få jobba häcken av oss denna. Kanske är skönt också så man slipper tänka så mycket?

Söndag

Vad händer i mi casa idag då? Inte mycket måste jag säga. Har tänkt plugga fram till halv 2 då formel 1 racet börjar. Efter racet ska jag nog ta mig till studentgatan och sola lite. Inge vidare fint väder idag. Måste laga massa mat ikväll så jag har matlådor i veckan. Då menar jag inte att ta med utan att ha när jag kommer hem. Tror knappast att jag kommer orka laga så mycket mat då.

Nu frukost!

Namnsdag

Insåg precis att jag har namnsdag idag. Det är visserligen mitt mellannamn men iaf. Dock är det inte så att man firar namnsdagar längre. Dock är det lite kul att memorera.

Sofia är grekiskt och betyder vishet.

Gratis solbränna

Har legat på rumsgolvet mitt i säkert en timme. På gott eller ont så är det toppen att bo högst upp och ha sol hela eftermiddagen. Jag kan bara öppna mitt stora fönster och lägga mig på golvet och njuta. Bästa av allt är ju faktiskt att ingen ser mig så kan ju ligga naken om jag skulle vilja. Det är ju helt gratis dessutom!

Det som är lite extra kul med det är att man kan höra konversationerna från gräsmattan nedanför samtidigt. Idag diskuterade de fotboll och vem som var bäst, Messi, Ronaldo, Zlatan osv. Men de kom fram till att det inte gick att jämföra då Messi kanske inte hade gjort så bra ifrån sig i Real och Ronaldo i Barca. Så tror de enades om att Xavi var bäst? (Asså det är skit kul att tjuvlyssna ibland men mycket var inte så sammanhängande, bättre lycka nästa gång)

Lördag

Har äntligen piggnat till ordentligt. Morgonen har varit lite si och så. Vaknat några gånger av sån mensvärk att jag trott att något gått sönder på riktigt. Så var det gått över och jag har somnat om, sen har det hänt nån gång till. Tills sist fick jag ta mig upp och ta en ipren. I mitt fall är det så att en gång om året ca får jag lida mycket mer än i vanliga fall då jag knappt känner någonting. Kompensation? Sak samma är väl skönt att jag inte hängde med till Bodaborg.

Annars är det F1 träning, F1 kval och sen GP2 race att se på tv. Samtidigt som jag ska plugga lite för att kompensera för de dagarna jag måste vara borta när det är begravning. Det är ju faktiskt så att det inte är lätt att ta sig till Uppsala, sen till Gotland, tillbaka till Uppsala och ner till Örebro på 1 dag.

Marabou polka

Måste säga att det var riktigt god. Inte alls lite söt och för mycket som After eight. Skulle kunna äta upp hela skiten på en gång men eftersom jag kör diet så tog jag bara 2 rutor. Det räckte iaf tills vidare.. Mums..

Nu ska testas..

Marabou Polka. Känns som en intressant blandning. Tänker lite After eight, men förhoppningsvis smakar det inte lika mycket mint.. Ska bli väldigt intressant.

Fredag

Fredag redan. Veckorna innan sommaren minskas hela tiden. Inte långt kvar nu. Synd bara att det inte alls märks på vädret som är fortsatt skit. Det är lite intressant hur det blir dåligt väder lagom till helgen för att bli fint månda till onsda. Vad är det för fasoner?

För övrigt tror jag att jag känner mig lite bättre idag. Ser ljuset i tunneln (ironiskt nog). Ska kolla på båtpriser och vandrarhem idag för att se vad jag kan hitta tills det är dags för begravning.

Annars ska dagen spenderas med att städa lite i mitt rum. Dammråttorna börjar titta fram och då är det dags. Sen ska jag nog ta mig till solariet en sväng, bara för att det är skönt. Sist men inte minst tror jag att jag ska belöna mig med en marabou polka.

In my head

Mycket musik just nu men det är mitt sätt att hantera dagen. Vi är alla olika men jag lutar mig tillbaka på musik för att få en känsla. Det går upp och ner hela tiden. Så just nu är det denna låt som lugnar mig lite i mina tankar.

Jason Derulo - In my head

Idag...

Idag har jag faktiskt klippt mig. Var till Jennie vid 12 tiden också fixade det. Stannade ett tag extra och snackade lite skit. Lite för att slippa åka hem till min ensamhet. I övrigt vill och orkar jag faktiskt inte göra något annat. Känner mig helt nere faktiskt och vet inte vad jag ska göra åt saken just nu men det löser sig. Håller på kollar på vad det skulle kosta att ta sig till och från Gotland, vad det kostar att bo på vandrarhem och lite sånt. Egentligen har jag inte råd men jag får ta mina sparpengar. Känner inte för att göra det heller egentligen. Har sovit en stund nu på eftermiddagen, kanske kan gissa att jag inte sov så vidare bra under natten.

Just nu skulle jag vilja att någon skulle bjuda in mig på en riktigt god middag, men blir nog gröt för min del. Orkar inte göra något avancerat.

Just can´t get enough

The saturdays - Just can´t get enough

Med sorg och ett hål i mitt ♥

Jag har precis fått veta att min kära gammelfarmor gått bort. Hände faktiskt för några timmar sedan. Som jag hoppades fick hon bara somna in lugnt och fridfullt.

Jag har varit förberedd på detta i lite över en vecka men jag är ändå väldigt ledsen, jag känner mig nästan tom. Det känns som att jag har ett hål i mitt hjärta just nu. Tanken på att jag inte kommer få träffa henne igen gör ont. Det är en smärta som jag inte kan sätta ord på just nu.
 
På många sätt har jag sett upp till henne. Hon har varit så pigg och go. Jag minns när jag var yngre, hon var ju gammal som gatan redan då, hon var och hälsade på oss i Uppsala och på morgon när vi tvingades upp att äta frukost innan skolan, så stod hon och gjorde morgongymnastik. Tokiga tant säger jag bara.

Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Vila i frid gammelfarmor Emmy, 106 år gammal. ♥


Tråkigt...

Insåg precis något tråkigt. Eller rättare sagt, jag började tänka på det efter att ha pratat med Karin i köket. Hon berättade att hon fått en 1:a i bågen och flyttar i början av juni. Vilket lämnar mig kvar med grabbarna i höst. Jag är såklart glad för hennes skull och jag förstår precis varför hon vill ha eget. Jag vill också påpeka att jag inte tycker illa om någon i min korridor även om vissa är i konstigaste laget. Men det har varit dålig balans i denna korridor några månader nu och det märks varför man helst ska bo 50/50 män och kvinnor.

Luis (vår kines) åker tillbaka hem efter 2 år i Sverige också. Kommer bli tråkigt även om vi kanske inte är så tighta. Men han är faktiskt inte som andra kineser. Det betyder alltså att vi får minst 2 st nya i höst. En ny utbytesstudent och så nån för Karin som jag hoppas är en tjej.

Hursomhelst är det alltid tråkigt när någon flyttar. Är ju som ens lilla familj på något sätt. Så tycker iaf jag. Känns också som att jag får färre personer kvar att prata med.

Pluggdag

Idag känns det som att vi borde dra igång ordentligt med uppsatsen. Efter handledningen igår, som var smått förvirrande faktiskt, borde vi kunna jobba fram något. Man är ju kvar i det där jävla sociologiska tänket!

Annars då? Ja som kanske märks vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om för tillfället. Inne i lite bloggtorka.. Men kan ju meddela att min vecka med sömnproblem är bakom mig, nu sover jag som en gris och vill knappt vakna när alarmet ringer.

Istället har jag dock lagt till illamående när jag ska få i mig något i magen på morgonen. Nu vill ingenting ner men eftersom jag kör herbalife så tvingar jag mig dricka iaf vilket resulterar i att jag får slänga mig på sängen ett tag pga illamåendet i 15-20 minuter efter. Livet är hårt.

Ska förresten klippa mig imorgon. Ska bli nice har inte gjort det sen före jul.

I brist på annat

Känner mig lite smått uttråkad just nu. Kanske för att man haft några timmar att döda innan vi ska träffas på universitetet. Tror inte det finns något annat än att bara vänta på att något ska hända. Men såhär blev det idag då vi har handledning sent igen. Men vad ska man göra?

Har roat mig med att läsa iaf. Har väl några kapitel kvar i sista twilight boken. Det går framåt samtidigt som jag inte vill att den ska ta slut. Mena vad ska jag läsa efter? Sen kan jag inte låta bli att känna mig lite sorgsen när man läser sista sidan i en riktigt bra bokserie.

Dagens låt!

Dima Bilan - Lady flame


Det är bekräftat och det är äckligt!

Är det bara jag som försöker gömma mig när det flyger en massa fåglar över huvudet? Mena vem vill ha fågelskit i skallen? Så det är av ren instinkt som man gör detta eller så springer man. Dock har jag faktiskt inte hört så många som varit med om att bli träffad. Mena flyger det ett hundratal fåglar över en är ju chansen att bli prickad större, eller? Ja det trodde jag iaf. Tills idag..

Nina och jag har suttit i bibblan flera timmar och pluggat. På vägen ut stannar Nina för att tända en cigg, vad händer? Jo en ensam liten jävla duva på taket bestämmer sig att skita där och då! Gissa vem den träffar om inte Nina. Med nytvättat hår och allt säger det bara "splätt". Varför måste de göra det över kanten liksom?

Kan inte låta bli att skratta åt eländet men tycker grymt synd om Nina. Mena vad är egentligen oddsen för att bli träffad? Vad betyder det om man blir träffad? Jävla otur är vad det är...

Lycka!

Inatt måste vara första natten på över en vecka som jag sovit från det att jag somnat till alarmet har ringt. Då ska jag säga att det var ställt på att ringa 08.45 idag. Jag har inte vaknat under natten eller morgonen vad jag kan minnas. Känns så jävla skönt att det inte är klokt. Heja heja. Kanske kan komma tillbaka till min vanliga rytm nu då? Man kan ju alltid hoppas =)

Nu ska jag få i mig lite frulle innan jag drar till universitetet och ska sitta lite med uppsatsen. Känns som att vi bör dra igång nu. Men känner mig inte stressad längre som jag gjort eftersom jag haft B-uppsatsen i minne. Denna är ju inte alls så stor.

Så kan det gå när...

Så kan det gå när man inte tänker sig för medan man steker falukorv. Ja jag brände mig faktiskt på stekpannan när jag skulle vända på korvarna. Inte precis smart, vet inte hur jag lyckades faktiskt. Antar att jag var i min egen värld i några sekunder och så sved det till. Dock syntes det inget just då och gjorde inte så ont. Typ 2 timmar senare började det göra ont och jag upptäckte detta märke som ett sträck över ring- och lillfingret på högerhanden. Testade ha på lite after sun på det och nu svider det inte längre. Skönt!

(måste påpeka att det syns mer än vad bilden gör det rättvisa)

Börjar bli trött på det här

Jag har inte haft sånna här sömnsvårigheter på åratal känns det som. Typ back in the day när jag inte alls mådde bra. Jag tycker inte att jag mår dåligt nu så det känns jättekonstigt. Eller jag mår ju inte bra av att inte få sov, kan ju knäcka vem som helst.

Mena vakna 06 och 07 på en lörda och söndag! Det är inte så jädra roligt måste jag säga. Man är ju helt död i skallen. Troligtvis det som gjorde att jag inte pallade med igår. Fick världens huvudvärk framåt kvällen och kunde inte dricka mer och klockan var inte mycket när jag fick tvinga mig hem. Synd!

Partydags

Nu ska jag snart dra iväg till Maria och Patrik. Det är Patrik som fyller år. Vad jag hört ska det vara massa lekar, grillning och ja trevligt sällskap. Bara att testa lyckan alltså. Jag känner mig helt redo iaf. Ska bli riktigt kul. Tom offrar F1 kvalet för det!

Så ses i dimman...

Ja varför inte?

Idol-Eddie och Idol-Rabih har efter idoltiden gått ihop till en duo under namnet REbound. Deras första singel heter Hurricane. Bra eller dålig? Jag vet inte riktigt, helt okej. Kanske bättre som en partyremix på dansgolvet? Vi får helt enkelt se hur det går för grabbarna.

REbound - Hurricane

Det var på tiden

Har för en gångsskull sovit som en gris inatt. Okej jag vaknade kl 06 som vanligt men lyckades somna om igen. Mena varför klockan 06? Var det nå fel på 08? Aja man kan uppenbarligen inte få allt här i världen. Saken är iaf att jag inte låg och vred mig innan jag somnade och jag kunde somna om direkt när jag vaknade tidigt utan att åter igen vrida och vända på mig. Skönt säger jag bara, den här veckan har inte varit rolig på så sätt. Man blir ju som en zombie resten av dagen liksom.

Idag är det fest hos Maria och Patrik. Redan från kl 14, Maria har ordnat med lekar och vettesjutton allt hon hittat på. Men det ska bli kul faktiskt. Dock börjar jag få lite ångest. Vad ska jag ha på mig som är snyggt och samtidigt bekvämt som man kan leka lekar i. Tror det får bli gympaskor iaf men hur snyggt är det? haha Aja nöden har ingen lag om man säger så!

We weren´t born to follow

Dagens låt för mig. Gjord av Bon Jovi.

Där kom det också.

Fick mitt gamla konto på UPPdok (Uppsala universitet) aktiverat idag. Eftersom jag ska läsa i sommar och så. Ganska kul att jag fortfarande kommer ihåg mina inloggningsuppgifter, som nu är de samma. Kunde tom se alla kurser, poäng och allt från mitt liv på UU. Massa mailadresser till gamla kursare också! Kul kanske? My old life is back!! hahaha

Men skämt å sido. Fick också reda på att jag trots att jag bara ska läsa i sommar måste betala både kår och nationsavgift, därmet återigen bli medlem i en nation som kommer vara stängd under sommaren iaf (?!), detta för 440 kr. Om jag ska se allt från den positiva sidan då så får jag återigen gå på alla studentställen i Uppsala, jag kommer in gratis på BJ på fredagar (tjänar 100 kr/gång) och jag får ta del av alla lokala studentrabatter. Mindre roliga är kanske att Emelie verkar befinna sig i Örebro och skriver C-uppsats hela juni och Anna kommer jobba på arlanda. Vem ska jag umgås med? (Ja Emilia jag vet att du är hemma haha)


Dags att moffa!!

Nu drar jag ner på stan. Systemet och Kina Muren! Yay!


Helgen kommer vara underbar!

Å vet ni varför? Formel 1 börjar på riktigt anser jag nu de kommer till Europa och så börjar ju GP2 också men vår egna Marcus Ericsson! Är ju "ledig" imorron så blir att bänka sig framför Viasat motor, samma på lörda. På sönda kommer jag troligtvis vara sjukt bakis. Kanske är vad jag behöver för att inte få hjärtklappning under loppet? Det kommer bli grymt iaf. Wohooo

Snart måste jag göra mig iordning för att dra ner på stan. Ska på systemet (alkoholfritt jag lovar he he) och sen ska vi gå och äta lite kinamat faktiskt. Mysigt värre. Efter det ska vi till Evelina, dresscode mjukisbyxor, hon ska bjuda på lite kladdkakemuffins och grädde. Ibland är det mysigt att fylla år kan jag lova speciellt när man får saker i över 2 veckor efteråt haha.

Air freshner

Fick 2 st Air freshners av Emelie och Elin när jag fyllde år. De ser ut som ödlor och luktar vanilj. Öppnade en och satte den i badrummet bredvid spegeln. Och ja det luktar faktiskt svagt av vanilj, trodde det skulle lukta så mkt att man svimmade varje gång man gick inte i badrummet men det är lugnt. Så det är inte som en wunderbaum iaf haha.

Can´t be tamed

Är Miley Cyrus nya låt. Jag tycker den är något helt annat från vad hon gjort tidigare. En aning mognare och coolare kanske? Hennes bästa låt tom?

Miley Cyrus - Can´t be tamed

Äckligt är vad det är!

Såhär ser kontainern ut som ÖBO ställt på Tybbleparkeringen för att vi ska slänga skräp i. Gissa vad jag såg när jag gick hem nyss? Jo där är en hel familj, typ utlänningar, invandrare vad sjutton de nu vill kalla sig, och letar efter saker de ska spara. Såg att de lassade in en hel del grejer när jag gick förbi. Mena de bryr sig inte ens. Jag tycker det är äckligt jag, mena finns ju en anledning till att man slänger skiten och speciellt när studenter har haft det. Blä säger jag bara till det! Samtidigt tycker jag lite synd om dom faktiskt!

Handledning

Nu ska jag dra mig iväg till universitetet. Handledning inför uppsatsen i arbetsrätt står på schemat. Antar att det inte tar mer än en kvart. Känns lite surt att sitta hela dan och väntar på det man jaja sånt är livet. Efter ska iaf jag och Nina gå och sola lite. Skööönt!

Känns som att allt idag beskrivs med ordet "skönt".. Det är skönt hahaha

Förjävla underbart!!!

Insåg för att tag sen (tack vara Nina) att vi fått resultatet på arbetsrättstentan som vi skrev före valborg. Jag den monstertentan ja. Gissa om jag fick hjärtklappning?!?! Kollade iaf och jag fick SATAN VG!!! Fatta hur underbart det är eller?!?! Hade jag aldrig aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro..

AAAAH FUCKING JÄVLA AWESOME!! Asså ni får ursäkta språket men det är så jävla sköööööööööööööönt!

Detta ska firas med solning efter handledningen =D


Otroligt

Ibland är det helt sjukt hur fort saker och ting skickas med posten. Skrev ju i förrgår att jag skickat efter en ny ranson av Herbalife och igår kom paketet. Helt galet. Hann inte, eller orkade inte skriva detta igår men nu när jag packa upp allting kom jag att tänka på det. Snacka bra service, eller?

Har nog bestämt mig för att dra igång på riktigt nästa vecka eftersom jag ska på Kina och käka imorron, ja skulle ha varit idag men Maria skicka sms sent igår om att hon skulle göra något med Patrik eftersom han fyller år och ska åka till Falun sen. Så blir torsdag istället. Sen ska de ha fest i helgen så lär bli lite alkohol och då ska man nog inte gå på diet samtidigt. Så månda blir det!

Jag har visserligen tjuvstartat lite med det jag hade kvar sen förra gången men det är mest för att jag inte köpt nå frukostgrejer och vill inte skita ner köket i onödan.

Ont överallt!

Säger bara fyfan för korridorsstädning gånger 2. Om det inte är jobbigt när man håller på är det inget emot dagen efter. Jag är öm och har småvärk i hela kroppen. Säger ju det att städning är som ett träningspass, ja kanske om man städar en större yta än ett rum iaf. Mena vi torkade skåp, väggar, frosta av frysar och dammtorkade överallt i kök, allrum, korridor och trapphus igår. Så nu hoppas jag att ÖBO kommer så fort som möjligt och kollar det hela.

Färdig!!!!

Nu är korridorsstädet färdigt!!! Fyfaaan så skönt... Tur det går snabbt och mer smärtfritt när man har bra och trevligt folk omkring sig. Mena hade ju kunnat vara så mycket värre. Sen finns det alltid några som skiter i allt eller låtsas om att det inte finns. Men jag tänker inte bry mig för nu vet jag att jag gjort något iaf. Det känns bra.

Nu ska vi dra iväg till MAX och käka.

Nackspärr

Mysigt värre måste jag säga. Så nu har jag smått problem att kolla åt vänster eller det gör ont att kolla åt höger också förresten. Och med det så ska vi senare idag fortsätta att städa korridoren. Men är som sagt sista rycket nu. Inte mycket kvar alltså men det är så drygt och tråkigt att jag kan dö. Verkar iaf som att vi kanske vill vinna för bäst städning men vi vill inte ha priset haha. Skumt va? Det är mest för att vi måste laga maten själv med en kock. Vi vill bli serverade =D

Korridorsstäd

Det finns en nackdel med att bo i korridor. Det är det jävla äckliga korridorstädet som kommer varje vår. Asså det är så äckligt och fyfan. Hela jävla korridoren och dess minsta vrår ska putsas. Vi har hållit på sen kl 16 och nu gav vi upp för idag. Tack och lov! Jag är helt slut, sova tack!


Hej då kexchoklad!

Deppad? Jag? Vad får er att tro det?


Ja kexchokladen åkte i papperskorgen, blev äcklad av att se den!


Nu kör vi igen!

Har precis beställt en ny uppsättning av Herbalife. Fungerade ju förra gången men den här gången vill jag faktiskt mer, kommer bli ännu strängare med vad jag stoppar i mig och kommer bli mer motion än sist. Om jag så ska ta en timmes promenad varje dag och sen avsluta med lite styrka. Varför? Jag mår fortfarande dåligt av att se mig själv i spegeln eller på bild. Har inte varit så förr men nu är det så tyvärr. När jag så vissa bilder från föregående vecka ville jag bara gråta och gräva ner mig någonstans. Så kör Herbalife en månad nu och funkar det inte som jagt vill så får jag väl testa Cambridge som funkat för både Nina och Moa. (Ja jag är lite smått sentimental och låg idag, förlåt)


Antagen

Fick precis reda på att jag blivit antagen till 3 av de 7 sommarkurser jag sökt. Anledningen till att jag inte blev antagen till de andra 4 är att jag blev struken. Man blir väl det när man bli antagen på sina förstahandsval. Känns riktigt nice. Min sommar är alltså säkrad. Känns underbart även om att plugga inte var vad jag valt i första hand.

Så blir Geografi & Sport, Makten över naturen eller Dinosauriernas tidsålder (HAHA). Vill helst läsa de 2 första men kanske måste välja dinosarna pga veckorna de hålls. Är orolig att tentorna kan vara samma dag om jag läser de andra. Tentan för dinosarna är vecka 26 redan och se andra vecka 32.

Jaja jag överlever väl...

Min första orkidée!

Fick en orkidée av min farfar och Inger när jag fyllde år. Undra om de menar att jag är tillräckligt gamla nu att ta hand om den? Måste nog påpeka att den första dagen i mina ägor var hård. Blåste ju som in i helvete i Uppsala när jag skulle hem, för att inte tala om i Enköping. Stackarn hade ju bara sin påse. Är ju inte det lättaste med blommor på buss, buss, tåg och så buss igen. Skall påpekas att han fortfarande ser levande ut.


Förresten, Lina se vad din ljusstake (?) passade bra under min blomma? haha

Niotiden är min grej

Hela denna vecka har jag vaknat runt kl 9 på morron av mig själv. Jag har faktiskt varit pigg också. Ja jag tänkte kors i taket men vaffan man får ju sitta och vänta hur länge som helst om man vaknar den tiden. Inte en kotte är ju vaken. Aja antar att man inte kan få allt här i livet?

Hursomhelst har jag nu gott om tid att packa och annat innan jag ska åka tillbaka till Örebro iaf. Känner att jag varit hemma tillräckligt länge nu.

Sentimental


Varför känns det alltid så jobbigt

Jag vet att jag inom en väldigt snar framtid kommer att mista en familjemedlem. Jag känner mig väldigt sorgsen över detta, nästa tom av samtidigt som jag blir överväldigad när tårarna rinner. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner. Grejen är ju det att man haft så många år på sig att förbereda sig, man har vetat att det kan hända när som helst. Man kan säga att min gammelfarmor levt på lånad tid hur länge som helst. Hon fyllde faktiskt 106 år i år. Jag vet att hon levt ett bra och innehållsrikt liv. Ändå känns det så jobbigt nu när det är nära. Det kan hända vilken dag som helst nu. Att vi verkligen vet det här är för att hon i flera år nu fått hjälp med blodfusion för att hennes organ inte klarar av att rena blodet ordentligt. Igår sa hon tydligen nej till detta. Hon vill inte längre och jag förstår henne. Hon kan inte längre se, hon kan knappt röra sig och hon börjar bli virrig. Det går mellan att vara klar för att sedan bara försvinna. Sköterskan som pratade med mamma sa att det skulle gå snabbt.

Jag önskar bara att hon kan få somna in i sömnen och att det blir smärtfritt. Jag vet att hon nu är redo att släppa taget om livet. Frågan är om jag kan acceptera att låta henne gå när det är dags?


Besviken

Känner mig väldigt besviken på en viss person just nu. Bara för att du inte vill hålla kontakt med nära och kära kan du väl göra det för min skull. Som det är nu är det ju jag som blir lidande. Svårt att fira något när ingen vet när de är välkomna. Jag vet inte vad jag ska tänka just nu, blir bara ledsen.


Det där med Valborg

Ja jag var full före 12 p ådan igår. Alkisvarning kanske? nerå men jag dricker ju typ aldrig längre, är inte så kul som det en gång var. Hoppsan där lät jag gammal igen, inte okej! När man är 23 ska man inte prata om att "det var bättre på min tid" eller "det var roligare förr". Big no no!

Men iaf gårdagen var hursom jätte trevlig och jag hade skit roligt. Kommer lite bilder senare när jag orkar kolla igenom kameran hehe. Mår för övrigt toppen och ska ha kalas om nån timme. Tror jag överlever!

RSS 2.0