Jobb, jobb och mer jobb!

Började jobba i måndags. Första dagen efter semestern. Kan sammanfattas på ett sätt, KAOS! Vet inte vad som hänt på bygget när jag varit borta. Kan säga att det var fullt upp från morgon till kväll, fick övertid direkt. Tänker gå tidigt imorgon istället.
 
Varje dag har jag haft fullt upp efter jobbet också. I måndags var vi till Lindsbro och målade klart det vi påbörjat innan, så nu är det klart. På tisdagen var jag och Gabi i Gränby ishall och kollade på Almtuna - AIK. Var väl ingen höjdarmatch direkt, bara träningsmatch. Men var väl kul att komma iväg på lite hockey. Kändes dock konstigt att gå från 20+ utomhus till att gå in i kylan, brukar vara tvärt om. Eller ja man vill in i ishallen för att det är varmare. Igår var vi ut till Lindsbro igen och grejade med diverse. Gosade med kissebebisarna, kom även en kull till igår. Idag roar jag mig med att tvätta och har även storhandlat. Ser även lite hockey.

Minions...


Inga planer

Dåligt med planer just nu. Förkyld och lite hängig. Efter omständigheter som man inte riktigt kan påverkar blev både dagens och gårdagens planer inställda. Sånt är livet ibland. Dock sjukt tråkigt att ligga framför tvn och dega men energin räcker inte till att göra massor heller så kanske är lika bra. Kanske ska ta mig ut på en promenad iallafall. Sjukt sugen på sushi är jag, kanske kan få med mig någon på en sushidejt.

Säg hej till Meeko

Ska ju skaffa kattunge, han blev 2 veckor igår. Det firades med att spika hans namn. Efter mycket research och tankearbete är det bestämt att han ska heta Meeko, efter tvättbjörnen i Pocahontas ;-). Tycker det är fint jag. Hade ju planerat namn för en hona men såklart var min kisse den enda pojken i kullen men det gör ingenting. Bara att räkna ner tills sötnöten flyttar in hos mig och Tingeling. (vaddå disneytema på katterna?).
 

Blivit blondin ;-)

 

Mosters gullunge

Var till syster igår för att kolla på huset och gosa med Loke såklart. Tur han oftast är på bra humör när moster är med annars skulle det bli jobbigt ;-).
 
Mamma tog lite fina bilder...
 

Lady Gaga är tillbaka

Igår släpptes videon till Applause, själva låten släpptes lite tidigare men jag har ju inte varit hemma och Rhodos spelar ju inget som är nytt bara sånt som är uttjatat redan ;-).
 
Jag skulle vilja säga att Lady Gaga är tillbaka med besked, på typiskt Lady Gaga vis. Videon är som vanligt spektakulär och annorlunda. Tror det är det som jag gillar med henne. Hon kör sin stil och gör som hon vill. Kan alltid lita på något intressant från henne. Låten då, ja den slår väl inte riktigt Bad Romance och nån annan men är absolut ingen dålig låt. Ser fram emot albumet som släpps den 11:e november!
mu

Händelserik dag minst sagt

Jag är helt slut, ska slänga mig i soffan och kolla på idol snart sen blir det nog till att sova. Det har varit en riktigt händelserik dag. Lite mer än jag kanske velat. Skulle som sagt till tandläkaren klockan 13 för att få en spolning och eventuellt något mot inflammationen vid visdomstanden. Efter lite om och men resulterade det iallafall i att tanden skulle dras ut, där och då. Jag som är tandläkarrädd fick lätt panik men tänkte fan nu eller så blir jag aldrig av med skiten! Har dock aldrig skakat så mycket när jag fick bedövningen (spruträdd med) och fällde även nån tår. Hann i stort sätt upp till mamma med ett litet paket innan det var dags att dra ner till stan. Fick en tid hos frissan redan idag så var lika bra att fixa barret. Blir väl nån toning imorgon med Gabi. Sen via mostrarnas salong hem där mormor väntade för att fixa soppa till mig. Blir inte mycket tuggmat framöver. Har precis avnjutit mormors underbara fisksoppa och som tur är har jag inge ont alls i munnen. Mindre ont nu än förra veckan.
 
Nu är håret friskt och fint igen ett tag framöver. Fick min favvofrissa så jag är nöjd! =)
 

Ny hallmöbel

Har varit på jakt efter en ny hallmöbel ganska länge. Eller sen jag flyttade in i nya lägenheten iallafall. Det är rätt dålig förvaring i hallen så behövde något att ha saker i dessutom. Har kollade på denna på Jysk flera gånger fast färre lådor. Tycker den är skitsnygg så blir till att skaffa framöver!
 

Då var man hemma igen

Det var varit en härlig vecka på Rhodos med mycket sol och bad. Tror vi har haft ca 36 grader varje dag, varmt och skönt med andra ord. Tur det blåser en del på ön annars skulle man flyta bort i svetten kan jag säga. Har blivit en hel del mat och dryck också med tanke på all inklusive. Sista gången jag kör på det vill jag säga. Den enda drink på hotellet som gick att dricka var Pina Colada, gissa om jag är trött på den nu. Känslan av att vara konstant jäkla proppmätt är det äckligaste som finns... men nu tillbaka till rutiner. Denna semestervecka har kostat mig ett kilo upp på vågen! Det är ju inte alltid man har semester och är utomlands så får väl vara värt det. Nu tillbaka till nya hälsosammare vanor med mat och träning så ska det blir ordning på detta tills nästa semester ;-).
 
Nackdelen var dock att jag i tisdags fick problem med visdomstanden igen så har i storta hela knaprat smärtstillande hela veckan. I slutet var jag dessutom ordentligt påverkar av inflammationen och har lite feber. Fick akuttid hos tandläkaren idag, gissar en penicillinkur men vem vet... huvudsaken är nu att få de jävlarna att dra ut fanskapen i överkäken så jag slipper få mer problem.
 
Lägger upp lite bilder senare. Tillsvidare får ni se dessa som jag la upp på facebook och instagram igår.
 

Nu far vi!!!

Detta är ett tidsinställt inlägg. Just nu checkar vi in på Arlanda för flyget som går 07.05 till Rhodos. Med andra ord så kommer det inte hända ett dugg i bloggen tills jag kommer hem igen på söndag.
 
Jag kommer inte ha någon tillgång till sociala medier överhuvudtaget. Jag släpper hela kittet och njuter av semestern. Jag har faktiskt inget behov av att ta bilder vid stranden eller poolen och lägga upp så fort jag kan. Nej nu är det semester även från alla sociala medier som har skapats. Kanske även kan kallas detox? haha ;-).
 
See you!!
 

Nästan resklar!

Har packat ner allt i resväskan och det mesta som ska vara i handbagage är på plats. Jag fick till och med i allt i den mindre resväskan. Hur har jag inte kunnat göra det förr? Har väl inte mer med mig nu är någon annan gång. Har mina kläder blivit så små? ;-). Har alltid haft stora resväskan och den har då varit full kan jag säga. Men det är väl bra, mindre att släpa på!
 
Tingeling tror att resväskan ska rulla iväg så hon måste vakta den ;-).

Det börjar ta sig

Packar och packar... eller ja lägger fram allt som ska packas ner så man har någon koll på livet. Insåg hur dåligt jag har med sommarkläder egentligen eftersom jag annars bara jobbar. När man köper kläder gör man ju det mer efter vad som går att jobba i då man bara är ledig 2 dagar i veckan och sommaren är inte så jäkla lång ändå. Jaja det får gå som det går helt enkelt. Gissar att största delen av tiden ändå kommer tillbringas bärandes bikini.
 

Jag är kär!

Var ut och kollade på kattungarna igår. Satan så söta och puttinuttiga de är!! Aaaaah!! Tog inte lång tid innan jag hittade den som jag vill ha med mig hem om några veckor. Hur ska man säga det; att det klickade. Jag hoppas verkligen att det är en flicka iallafall men det är för tidigt att se. Visserligen så skulle det inte spela något roll med en hane med tanke på att Tingeling ändå är steriliserad sen länge... Har även några tjejnamn på lager, är det en kille får jag nog klura lite hahaha.
 
När jag kommer hem från Rhodos om en vecka kanske det är mer fart i dem. Nu när de är så små är det mest mammas spenar som är intressant hahaha.
 

Nytt duschdraperi

Fina grejer man fyndar på rean ibland.
 

Lite stressad!

Har precis kommit hem efter att ha uträttat massa ärenden. Var först och fixade min naglar hos min moster för att sedan dra runt stan i diverse ärenden. Först banken å sätta in pengar, sen Forex för att växla pengar. Förbi pappa och hämta sollotion samt en strandhandduk. Till Stenhagens Ö&B för att fixa reseförpackningar till hårgrejs och avsminkningsgrejer för ögonen och vattenfast mascara. In på Maxi för lite Olja till mostrarnas salong samt kattmat för nästa vecka. Kastade i min en cheeseburgare på Donken för att sedan dra tillbaka in till stan för fotvård och färgning av ögonbryn hos min andra moster.
 
Nu ska jag försöka få något i magen för att sedan försöka sova en stund innan jag ska försöka planera min packning till Rhodos. Har inte gjort NÅGONTING! Börjar känna mig lite stressad. Sen ska vi ut till Lindsbro ikväll och grilla, fira Osama och lite så.
 
Ska även kolla på kattungarna. Ploppade ut 4 små hårbollar igårmorse. En av dem ska bli min så klart man måste kolla på dem i tid! Ååååh så söta de är alltså! =D
 

Bring me!

Om detta är ett smakprov på Lady Gagas nya album så kan jag inte bärga mig att få höra resultatet!! Inte långt kvar nu. Applause släpps om typ 1 vecka men albumet "Artpop" i november om jag inte minns fel...

Lönekörning... check

Då är två dagars lönemaraton över. Blev kvart på kontoret till efter kl 19 igår. Visste iofs att det skulle bli övertid så inget jag irriterat mig på eller så. Av någon anleding så är det alltid löneunderlag som släpar efter. Deadline är inte alltid deadline och så är man inte helt hjärtlös heller. Vilket gjorde att man hjälper till och inväntar sena underlag tills det inte längre finns tid att vänta. Det har väl ändå gått smidigt, tar ju längre tid på sommaren också med alla semestrar. Alla skriver ju inte tider på rapporterna så man får försöka göra någon rättvis uträkning med hjälp av semesteransökan.
 
Nu sitter jag och väntar på mina chefer. Vi ska ha lite möten angående en enhet som ska bli ett dotterföretag eftersom det ska produceras saker och erbjudas tjänster där. Sen lär det och bli ett om all övertid som vissa enheter har. Har en person 87 övertidstimmar under en och samma månad är det inte bra, speciellt inte när samma person har återkommande övertidstimmar varje månad. Enligt lag så får man inte ha mer än 200 på ett år och det är eg max 50 på en månad så ni kan ju räkna själva ;-).
 
Snaaaaart dags för 2 och en halv veckas semester. Rhodos på söndag!

Fotobomb: Siljan runt

 

Jobba imorgon

Denna vecka har gått alldeles för fort vill jag meddela. Några dagar har man flytit runt och fixat sånt man inte hunnit annars. Några dagar har spenderats i Dalarna med pappa och några på stranden hemma. Med andra ord, veckor måste bli längre men inte samma gällande arbetsveckor såklart ;-). Imorgon måste jag in och jobba. Så kommer att jobba måndag, tisdag och halva onsdagen sen går jag återigen på semester. Denna gång 2,5 vecka och av dessa spenderas en vecka på Rhodos med vänner. Kommer bli hur härligt som helst. Om jag längtar! Känns även bra att man fått några varma och soliga dagar hemma så man hunnit känna på lite värme innan man drar.
 
Lägger upp lite bilder från Dalarna senare. Blev Siljan runt utan att vi tänkte det. Nu ska jag tvätta klart och ta en härlig, kall dusch!
 

RSS 2.0