Snabb rapport

Kvällen igår var underbar.. Skit kul och allt var kanon..

Men eftersom jag har Anna och Elin här under helgen kommer jag inte ha tid att blogga. Det är inte snällt att göra när vi ska umgås.

Så bilder och annat kommer på söndag kväll.

Dagens party låt

Scooter - Ti sento

Man kan ju alltid prova

Var tvungen att prova delar av min halloween outfit. Detta kommer bli skit bra. Håller på ladda kameran för faan ikväll blir det åka av. Jag är sugen på att festa som faaan kan jag säga. Ursäkta att jag svär mycket idag men jag gör det när jag är exalterad över något. Och jag har sett fram emot den här kvällen länge. Ni vet man behöver ha något roligt att se fram emot hela tiden annars blir det inte så roligt att leva i vardagen. Så nu är dagen här, mina brudar från Uppsala med sällskap anländer om cirkus 1 respektive 2 timmar.


Förresten är jag med och tävlar om Dagens blogg hos Dixxon.blogg.se. En blogg men intressanta inlägg emellanåt. Men får se hur det går den här veckan då =).

En liten bild från min provning. Håret ska lockas så kommer bli ännu bättre!


Bröstcancer galan

Sitter just nu och kollar på bröstcancer galan från igår kväll. Spelade in den eftersom jag skulle på bio. Samma som varje år sitter jag och grinar. Blir helt sentimental. Det gör mig medveten om hur jobbigt det är för de drabbade. Det är så mycke känslor och jag är en sån människa som blir tagen av sånna här saker. Det är nästan så att jag känner smärtan och känslorna som människorna genomlider.

Vad jag vet har inte vi haft någon med bröstcaner i min släkt men det är ingen garantier alls. Smsade in 50 kr till Rosa Bandet tidigare i veckan. Är inte så att jag är orolig för att jag ska drabbas men blir jag drabbad så vill jag att de ska veta mer om det.


This is it!

Var jag på igår. Jag tror faktiskt inte att jag förrän nu insett vilket geni Michael var. Asså han var så gullig och ödmjuk även fast han fått så mycket skit i sitt liv. Perfektionist? Ja det var han men han sa hur han ville ha det på ett bra sätt. Jag förstår verkligen varför folk som jobbat med honom haft en underbar tid. Han var en stor människa, vad än folk säger om pedofil och annat så var han en bra människa. Det var tråkigt att han skulle dö som han gjorde.

Det som slog mig under filmen var också att det inte är konsigt att killen måste gå på smärtstillande och att det är fysiskt. Mena att dansa som han gjort i alla dessa år. Klart som fan att leder och annat är utslitna. Har aldrig sett någon dans som honom och ingen kommer nog komma upp till hans standard med samma moves. Jag säger bara "One of a kind".

Jag blir också ledsen för folk som skulle gå och se honom. Efter att ha sett filmen igår inser jag hur jävla bra konserterna hade varit. Asså det var helt grymt! Varesig man är ett stort eller litet fan. Sant som det är sagt kommer han aldrig dö ut helt för folk kommer fortsätta lyssna på hans musik av anledningen att den berör och har ett viktigt och bra buskap. Det är kärlek, som MJ hade sagt "God bless you"


Dagens roligaste

Måste ha varit när Lina höll på att springa efter en tant på Friskis och anklaga hennes för att ha tagit Linas träningskläder. Roligaste med det hela var faktiskt att Lina på väg ut genom dörren efter tanten inser att hon inte ens tagit av sig sin kläder.. hahaha

Så himla vimsig och gullig! Det är inte första gången hon senilar sig heller! Tro det eller ej så misstänker jag att det inte var sista gången heller.

Ska snart bege mig ner på stan och ta en öl eller ett glas vin med Lina innan vi ska på Michael Jackson "This is it".
Vattenfast smink = Check!

Nu så...

Tror jag att jag hittat en permanent blogglayout som jag kan leva med att tag. Har inte haft något som jag varit nöjd med och därför har det blivit en del byten. Men nu tror jag att det kan vara över för ett tag då jag verkligen gillar denna!

Nu ska jag hänga tvätten på tork sen dammsuga..

Att göra dag

Kan inte ens beskriva hur mycket jag har att göra idag. Det kommer bli hektiskt men jag ska nog all hinna!

Först ska jag åka och träna om ett tag efter det måste jag handla lite tills middagen på fredag så vi slipper det då för att spara tid. Hade ju helt missuppfattade dagen då halloween festen på kåren skulle vara. Har tänkt lördag hela tiden och fick nu veta att det är på fredag. Alltså kommer jag ha lite att göra!
Efter det är det tvättning på schemat och den är gången måste jag tvätta sängkläder också. Har inget val. Samtidigt som tvättningen måste jag städa rummet också om här ska finnas plats för 2 sängplatser till i helgen. Måste även hinna käka och lite annat innan jag ska se Michael Jackson This is it ikväll.

Så busy day med både tråkiga och roliga saken men ska nog överleva ;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Så jävla söta de är asså! Jag vill ha en kissekatt nu!! ååååååh ge mig en större lägenhet?!


.................


Jag har syndat!

Hela dagen idag har gått sååå långsamt. Dagens föreläsning började som en av de bästa jag haft här på universitetet men de två sista timmarna var precis lika tråkiga som de brukar vara. Lite trist måste jag säga. Sen hade vi massor av tid att äta, diskutera inför ett seminarie samt att ha ett värdelöst seminarie där de inte ens tog närvaro. Hur dåligt som helst. Denna dag var med andra ord helt onödig. Detta gjorde så att jag och Lina missade vårt älskade medelpass på friskis. Därför tänkte vi att vi skulle testa afrodansen istället. Och det måste jag säga att vi inte skulle ha gjort, vi skulle ha skitit helt i träningen. Det var det tråkigaste jag varit på i hela mitt liv. Vet inte ens om jag vill kalla det träning. Höll på att skratta ihjäl mig pga en tants rumprörelser, det var det enda positiva. Så jag och Lina blev lite smådeppiga och gick efter halva passet. Hela dagen har varit så dålig att vi bestämde oss för att käka pizza. HALLÅ pizza som absolut inte ingår i min diet! Aja vi försökte få oss själva att känna oss lite bättre eftersom vi i alla fall var med på halva passet och det är ändå lill-lördag =D

Nu ska jag gå och hämta mina teer som kommit på posten. Sen blir det att greja lite i rummet!


Faaan va sköööönt

Som ni vet överklagade jag min hemtenta som jag inte klarade med 0,5 poäng. Fick precis mail av läraren där det stod att han gett mig 1 poäng till. Vilket betyder att jag är:

GODKÄND!!!!!

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Vaaaaaaaaaaaaaaaaa Sköööööööööööööööönt!!


Fakta!

Anledningen till att jag inte tänker vaccinera mig: http://www.cmef.eu/pdf/aklagaren.pdf

Det är inte värt det! Hade tänkt göra det för andras skull och inte min egen även fast jag är spruträdd men efter det där dokumentet känner jag mig tveksam. Jag vill inte bli sjuk för att vara "snäll" mot andra. Jag är faktiskt rädd. Jag erkänner, jag är mer rätt att få men för livet av att vaccinera mig än att bli sjuk i svininfluensan (om jag ens får den).


Har man inget att göra så skaffar man sig något att göra.

Det är precis vad jag har gjort idag. Första hade vi som sagt PM-seminarium och det gick väldigt bra tycker jag i alla fall. Sen fixade vi till lite synpunkter på vårat PM så nu är det helt klart! YAY... Efter det drog jag hem och andades lite innan jag drog till Ö&B för att handla shampoo, balsam och hårspray. Blev en snabbis på Coop också eftersom jag tycker de har den bästa honungen att ha i teet. Körde förbi Willys också och köpte massa frukt.

Köpte även denna lilla sak. En prydnadspumpa som jag roat mig med att ge ett ansikte.


Tidigt, tidigt, tidigt

Är inte varje dag man kliver ur sängen klocken 7 direkt. Och måste säga att jag för en gångs skull är väldigt pigg. Kan det vara för att jag gick och la mig lite över 10 igår? Jag var skit trött igår och orkade faktiskt inte sitta uppe då det inte fanns något att se på tv och varför ska jag sitta vid datorn 1-2 timmar till bara för att sitta? Nee så jag gick och la mig. Somnade visserligen inte på en gång men nästan. Skönt va det iaf att få krypa ner i sängen.

Dagen då? Bjuder på PM-seminarium, ska bli intressant att se hur mycket kritik vi får på våran och hur mycket vi behöver göra om tills på fredag. Jag hoppas inte att det är allt för mycket. Sen ska vi även "kritisera" det PM vi opponerar på. Kan säga att det inte var det bästa PM jag läst och det är faktiskt inte roligt att behöva kritisera en massa! Men sånt är livet, är väl därför de har sånna här saker, man ska kunna ta konstruktiv kritik. PM-opponeringen blir nog inte lika illa som det till uppsatsen sen men det är en annan femma.


En tanke...

Nu har jag tränat några pass på friskis och jag tycker att det är underbart även fast jag är helt slut när jag kommer hem. Jag kan inte ens förklara hur skönt det känns. Idag kunde jag dock inte låta bli att tänka en tanke under avslappningen efter passet. Det är ju faktiskt så att man blir ganska varm när man tränar och värme är ju energi.. Jag filurade därför på hur mycket energi som skapas under ett pass på friskis. Det är ju ändå ca 70-90 pers som hoppar runt. Antar att jag inte kommer få svar på frågan men det är en intressant tanke.


Everytime you go

Sån jävla fin och mäktig låt av gruppen KSM.


A minute later
My sky looks greyer
It’s the way I miss you
Every time you go
Why can’t you just see, yeah
It isn’t easy
What you put my heart through
Every time you go

I’m not myself without you
Nothing feels the same

So don’t say you’re leavin’
And don’t say goodbye
It breaks my heart but I never let it show
Every time you go

It’s a lonely picture
When all I do is miss ya
My smile is fading
Every time you go
’Cause you’re the one who understands me
And you’re the one who makes me happy
The saddest sad I know
Is every time you go

I’m not myself without you
Not even for one day

So don’t say you’re leavin’
And don’t say goodbye
I cry inside but I never let it show
Every time you go

All I wanna know is when
will I see you again
Please don’t make me wait too long

Don’t say you’re leavin’
And don’t say goodbye
It’s hard to breathe but I never let it show
Every time you go

Now don’t say you’re leaving
And don’t make me cry
I fall apart but you don’t even know
Every time you go

Oohh
I really miss you
Every time you go

Nu vill jag ha snö

Jag är så otroligt trött på detta gråa, tråkiga och trista väder. Höstens bästa tid är förbi, de färgglada fina löven har fallit sedan länge och de som sitter kvar är gulbruna numera. Hur tråkigt är inte det? Så nu vill jag bara ha 10 minusgrader och snö. Går det att beställa väder? Mena det har snöat hemma i Uppsala så varför inte här? Jag tror snön dissar närkeslätten och det gör mig purken.. SNÖ NU!!


True colors


Underbart!!

Jag är nu klar med min hemtenta sisådär 11 dagar innan det ska vara klart och inlämnat. Frågestunden och annat till tentan är inte förrän den 2a november så får se var som händer då. Kanske behöver fixa till den lite. Men tror inte att jag missuppfattat uppgiften så grovt att jag får göra om hela skiten. Speciellt inte när det varit flera frågor om en redan eftersom läraren "testar" uppläggen på oss. Kanske något han kommer fortsätta med i framtiden? Så vi är med andra ord testkaniner. Men utifrån hans förklaring, alla frågor som redan kommit in och hans svar anser jag mig vara relativt klar iaf. Känns OOOOTROLIGT skönt! Kan inte ens beskriva det. Jag har befriat mig själv från stressmage om två veckor. Najs!

Nu ska jag packa och greja lite. Drar till friskis och ett medelpass om ca 40 minuter.. Sköööööönt!

Typiskt

Den enda klockan i mitt hem som inte ställer om sig själv automatiskt till vindertid är naturligtvis den jag sätter alarmet på. Aja är uppe i god tid att hinna med mycket idag i alla fall. Det är tentaskrivande som står på schemat dock. Roligare söndagsnöjen har man haft men vad gör man inte för att slippa avlida i stress? Satt och fixade med fakta igår så nu ska jag sätta in det i ett sammanhang och få in egna reflektioner på det. Som sagt det ska vara max två A4-sidor så det lär jag ju klara. Det är ju typ en för fakta och en för reflektion och diskussion.

Lite frukost först kanske så drar jag igång!

Likheter

I brist på annat sitter jag och kollar runt på youtube och hittade denna låt som i början och verserna låter som två andra låtar men kunde inte riktigt bestämma mig för vilken. Refrängen påminner mig om en annan som jag inte kommer på vad det kan vara.

Låten heter Naturally av Selena Gomez


Den är väldigt lik både Does your mother know av ABBA...


... men också See you again av Miley Cyrus.


Lyssna själva och jämför, det kanske bara är jag =)

Ingen lust

Har verkligen ingen lust med någonting idag. Inget stort i alla fall. Började dagen med en sovmorron (äntligen). För att sedan käka lite frunch. Började leta fakta till min tenta för att få någon idé på vad jag kan tänka mig att skriva om, det ska ju gå att jämföra mellan böckerna också. När det var klart la jag det faktiskt åt sidan orka inte pilla mer med det, bättre att skriva ihop det imorron kanske?

Funderade ett tag på att tvätta sängkläder och de nya grejerna jag köpte igår eftersom jag glömde tvätta mina träningsbyxor i torsdags. Men pallade inte det heller. Grejade därför med diverse grejer i mitt rum för att sysselsätta mig. Det var allt från att prova och kasta smink till att sortera papper och alls. Helst skulle jag vilja gå igenom allting med det orka jag inte heller.

Nu sitter jag här i brist på annat och är sjukt uttråkad. Är bjuden till Jossan och Ello eftersom Jossan fyller år men är inte ett dugg sugen på att festa. Tror jag kommit in i en höstdepp! De senaste dagarna har humöret bara gått ner och ner, kanske för att det varit grått, disigt och mörkt i 2 dagar? Aja får nog bli att träna imorron då så jag får uppå humöret. Pallar inte en depp nu när vi har så sjukt mycket att göra!


Bra och gott te

Som många vet är jag ingen stor tedrickare precis. Det av anledningen att jag inte tycker det finns några goda smaker. Jag tycker de flesta är tråkiga och smakar lite. Frukt te hatar jag mest, helt onödigt. Det kanske luktar gott men det smakar ju nada. Är det meningen att man ska ha sju kilo socker i för att få smak?

Skämt och sido men nu har jag faktiskt hittat ett te som jag gillar jätte mycket. Fick det av min käre granne Anna för ett tag sen och nu är det slut =(. Det heter i alla fall Yogi tea. Det är ett organiskt och ekologikst odlat te som finns i flera olika smaker. Det är dessutom helt koffeinfritt och varje te har olika egenskaper som tex lugnande, uppiggande, detox och annat. Med andra ord ett väldigt bra te. Det betyder dessvärre också att det är lite dyrare (36 kr för 15 st påsar) men helt värt det.

Beställde faktiskt fem förpackningar idag med fyra olika sorter, köpte två förpackningar av mitt favo kanelte, för 200 kr med frakt.
Dessa smaker köpte jag: Classic cinnamon spice, Licorice, Choco och Himalaya.


Jag köpte dessa här: Topformula.com
Här kan man bättre klicka och läsa om varje tesort: Sencha.se

500

Såg precis att jag har 500 inlägg i denna blogg.. wohoo Go me!! =D


Aja nu ska jag hoppa i säng innan jag tråkar ut mig själv haha. Nej men seriöst har inget bättre för mig och har som sagt tänkt börja med hemtentan imorron så inge tid att sova hela dagen. Det skulle jag nog inte kunna iaf om jag ville. Gick ju inte så bra idag direkt!

Kunde inte låta bli...

... att testa mitt hårband med fjäder på. Asså halloween kommer bli så jävla bra! Hittade en plan B i form at en turkos kjol jag hade i garderoben. Så nu blir det min svarta korsett, turkos kjol med lila tyll som underkjol för att sedan ha handskar och fjäderpannbandet. Som sagt ibland är det bättre att knåpa ihop något av det man har hemma. Mena det är halloween inte en modetävling!


Shopping för hela slanten

Jag unnade mig faktiskt lite shopping idag efter en hård vecka med plugg. Jag unnade mig förresten en sovmorron imorse också men lyckades inte så bra. Shoppingen gick desto bättre.

Det blev ett par riktiga träningsskor (behövs verkligen om man ska skutta runt på friskis hela vintern) för bara 249 kr(!) och ett 3-pack sport-BHar på Stadium outlet. Blev 2 baslinnen, ett svart och ett grått samt 5 par trosor på Lager 157. Lovar jag tror någon i våran tvättstuga äter trosor! Massor av mina är spårlöst försvunna. Finns roligare saker att shoppa men det är ett nödvändigt ont ibland! Köpte också lösögonfransar på H&M och örhängen på Cubus. Sist men inte minst blev det ett hårband med fjäder till min halloween outfit på Panduro.

Blev massa saker för lite pengar. I like! =D


Liten fredagstävling

Eller jag är väl med och tävlar om dagens blogg hos DixXon.blogg.se

Får se hur det går =D


Rik och fattig på samma dag

Idag är det utbetalning på CSN vilket betyder att man får pengar i kassan igen. Dessvärre så betyder det också att man måste betala sina räkningar. Är inte jätte fattig men skulle inte påstå att jag är rik heller. Inte än iaf!


Parodi på Svenska Hollywoodfruar del 2


The Fame Monster

Är namnet på Lady Gagas album som kommer släppas den 23e November i år. Jag var tvungen att göra en lite research när det ryktades om att det skulle vara samma låtar som på "The fame" albumet. Mena varför skulle man vilja först köpa the fame och sen ett till med samma låtar + några till?

Nu är det så att det faktiskt är sant. The fame monster är the fame med 8 nya låtar. Med andra ord ni som funderat på att köpa hennes första album, gör inte det utan vänta på detta!

Måste säga att första nya singlen "Bad Romance" är jävligt bra!
Lady Gaga - Bad Romance


Har också hört att det nya albumet kommer ha er rad olika covers. Vet inte varför med de är ganska coola och jag vet inte heller om de kommer bli olika cover till samma land eller om olika land för olika cover. Antar att vi får vänta och se? Här under kan ni se några av de jag luskat fram i alla fall:


Vilken är bäst? nr 1 verkar vara den officiella i alla fall...


Jag saknar...

... den tiden när man inte behövde bekymra sig om någonting.
... den tiden då man inte behövde föra en kalender för att hänga med.
... den tiden då alla andra gjorde allt åt en.

Allting tar sin tid och har sin plats. Relax, take it easy!


Ang. Cancan dressen

Så satt den åt helvete. Eller rättare sagt, tror de glömt att en större person kanske har större hals också. Det resulterade i att jag höll på strypa mig själv när jag drog upp dragkedjan. Vad tänkte de på? Iaf så åker den tillbaka och jag får fundera på en plan B. It´s in a making!


Halloween

Nu börjar planeringen inför Halloween nästa helg. Allt från sovplatser till kläder håller på att testas ut. Känns väldigt kul att Uppsala brudarna (-Emelie) kommer. Det är en tradition att festa tillsammans på Halloween. Och i år har jag förberett mig extra mycket och beställt kläder från internet. Så iår blir jag en cancan dansare.
Denna klädnad har jag köpte och fick sms om att den finns på posten.


Källa


Jag stressad?

Vad får folk att tro det? Igår var väldigt emotionell och bägaren rann över pga allt jag har att göra, allt som pågår runt omkring mig och det som jag kommer att få göra på kort tid. Jag bara orkar inte. Så igår var väldigt förlösande och känner mig mycket bättre idag. Känns som allt bara släppte igårkväll.

Men stressen verkar ändå ha utlöst den faktor som nu gett mig ett riktigt äckligt munsår. Blä! Asså jag har inte haft munsår på över 10 år, varför nu? Aja bara att gilla läget antar jag?

Nu ska jag klä på mig, äta frukost och dra till universitetet. PM skrivande, föreläsning och ett baspass på friskis väntar.

Överklagan

Kommer lämna in en överklagan på mitt tentaresultat. Får skriva det och skicka in till läraren imorron eftersom hag inte orkar tänka nu.

Körde medelpass på friskis idag, sjukt skönt var det men nu är jag aptrött. Orkar inte ta ett steg till.. Så blir jag och tvn ikväll.. funderar på att roa mig framför bonde söker fru, efterlyst och true blood.

Varför blir man så sugen på något sött när man tränat. Fy inget sånt i veckorna längre!

Helvete

Ibland hatar jag mitt liv. Jag hatar mig själv. Just nu är jag sjukt besviken på mig själv och mår piss då jag inte har tid för massa extra arbete. Fick precis reda på att jag kugga hemtentan med 0,5 poäng. Det är en halv jälva poäng som är fel. Ska dock överklaga för att kanske får det halva poänget. Vi får helt enkelt se men just nu känns det jävla surt.

Vilken dag

Började med världens konstigaste dröm vilken gjorde att jag inte kunde somna om. Sen var det att fixa iodrning sig och packa alla grejer för att dra till uni där vi skulle jobba med PM. Det har väl gått sådär eftersom vi var kanske ifokuserade pga bilden i inlägget innan. Hur kan man sätta sånna bilder på väggen i ett universitet?

Efter det var det en massa dötid som gick väldigt långsamt så Nina ville sluta ganska tidigt. Jag och Lina skulle träna så fick vänta ca 2 timmar på att vårat pass skulle börja. Blev aerobics iaf trots att vi inte hade bokat. Men det var skit kul och fyfaan va skönt det var efteråt.

Sen var det bara att stressa hemmåt så jag skulle hinna duscha och fixa käk innan korridorsmötet skulle börja kl 20. Där vi var illa tvugna att gå igenom våran städsituation. Men nu kommer det lösa sig. Fick äta köttsoppa och knäckebröd med leverpastej på.

Nu är jag så jävla trött i knopp och kropp att det inte kommer hända mycket mer idag.

Imorron blir det att träffa gruppen och gå igenom seminariefrågor, ha seminarie och träna.

Svårt att fokusera

Asså statens konstråd har satt upp detta på väggen på universitetet. Vaddå distrahera?


Tisdag

Tisdag är vanligtvis veckans sämsta dag. vet inte varför men jag håller med Anna. Inget går rätt på tisdagar av någon anledning men idag ska vi ändra på detta tycker jag. Är på super humör! Första dagen av träning är det idag och, jag och Lina ska köra aerobics eller bas om vi inte får plats. Vi fick nämligen veta igår att man inte kan boka passa utan kort och våra har inte blivit gjorda än. Så vi kunde ringa ner och kolla om det fanns plats. Men vi hade lite flyt med att bas passed startar 15 min efter så då kan vi gå på det istället ifall att.

PM skrivande står på schema också. Får se hur det går men vora skönt om vi kanske blir klara med det idag då det bara ska vara max 2 A4-sidor och det behöver inte ens vara helt klart då man kanske behöver skriva om det efter Pm-seminariet nästa vecka.

Korridorsmöte är det ikväll också kl 20. Det behövs verkligen, då en viss minster inte tagit tag i sin städvecka på ja 4 veckor vi är inne på hans 5e. Mena hur svårt är det att städa? Jävligt svårt ser det ut som! Men nu har vi tröttnat på att korridoren ser ut som fan och nog med att när jag kom hem igår så luktade det gamla sopor i hela. USCH!

Mitt nya liv...

... börjar idag. Ska iväg och köpa träningskort på friskis senare idag. Och jag kommer dra med mig Lina muahahaha. Målet är 4 pass i veckan om jag hinner med men minst 3.  Det gäller med andra ord att vara på topp och äta rätt. Vilket jag lagt upp en plan för. Tänker dock inte köra Kissies Chailatte-diet det är en sak som är säker. Det kommer bli ordenligt mat med mindre fet och mer fibrer, kommer dra ner på potionerna också. Jag ska vara redo för Beach "10" då vi ska utomlands. Samt att jag är trött på att se ut som jag gör nu. Jag är inte nöjd med mig själv och för en gångs skull inte pga vad någon annan tycker utan mig själv. Så därför ska jag göra något åt det!


Ledarskap


Ny vecka

Igen måste jag säga. Är det bara jag eller går veckorna sjukt fort just nu. Kan inte tänka mig att det var ca 1 vecka sen redan som jag var på Green Day men det är verkligen för en vecka sen. Vad har jag gjort under den veckan? Jag har gått runt i min bubbla det är vad jag gjort. Antar jag vaknat upp i verkligheten nu. Det var på tiden!

Veckan bjuder på PM skrivande, plugg och lite shopping på fredag. Lovar att nån i tvättstugan käkar underkläder jag har inga kvar! Inte det roligaste att lägga pengar på kanske men det är ett nödvändigt ont just nu..

Nee nu måste jag käka. Är vrålhungrig det är inte vanligt för att vara mig på morron så bäst att passa på!


Hmm...

Jag säger bara hmm. Upptäckte precis att Olas kör i körslaget på TV4 består av bara män. Hur tänkte han då? Så borde man väl inte få göra? Jag tycker ju att det borde vara blandat! Tycker det är lite mot konceptet när man bara tar män i kören. Tycker Ola att tjejer inte är tillräckligt bra eller vad? Han kanske tror att kvinnorna bara skulle försöka förföra honom, typ nypa honom i kinden eller nått? haha

Nej det här gillade jag inte. Fy Ola!!

Söndag och...

... det är supefint väder ute. Det gör mig lycklig. Tänk om man hade vaknat upp och kollat ut genom fönstret och det ösregnar. Hur glad blir man då liksom? Aja tror iaf att jag ska ta mig en promenad senare. Det känns som att det vore väldigt skönt att få komma ut. Imorron blir det som sagt ett nytt träningskort och sen kör vi.

Nu måste jag tvätta min stinkande vinderjacka. Den har ju legat i en påse i förrådet som ni kanske minns var det översvämning där i somras. Och det luktar fortfarande apa där nere för att inte tala om hur mina grejer som varit där nere luktar. Vädring funkade inte så då blir det tvätt. Något som behövs i vilket fall som helst så det är korvkladd från publicum på den haha.

Vad hände?

Har spenderat kvällen med att först kolla på ett försenat Formel 1 kval och sett Eragon. Vilken väckte en fråga i mitt lilla huvud. När kommer resten av filmerna? Jag vet att Eragon är en trilogi eller kanske tom ännu fler böcker. Det var menat att alla dessa skulle bli film. Film nummer 1 kom ut 2006. Det är alltså 3 år sedan. Vad hände med resten? Jag såg faktiskt fram emot att se de filmerna. Jag vet lite nördigt kanske men common man behöver filmer med lätt okomplicerad action emellanåt. För att inte tala om att man behöver filmer att se fram emot hela tiden. Aja vi får se vad som händer i framtiden. Snart har ju killen i den hunnit växa upp. Okej kanske inte blir barnarov då =P muahahahaha


Avslutat inlägget med en bild på baby Saphira (draken i filmen)


Read between the lines


Han var bäst igår!

Michael Jackson tema på idol igår. Ett väldigt svårt tema och jag måste säga att de flesta av idolerna floppade. De som klarade sig ganska bra var Eddie, Eric och Mariette. Men den som var i särklass bäst igår var Rabih med you are not alone. Jag blev djupt berörd, nästan till tårar t.o.m. Fyfaan vad bra!


Bakishäng med mig själv

Det finns väl roligare saker att göra måste jag säga men, det är skönt med lite lugn och ro. Som ni kanske märkar kom jag hem i ett stycke igår. Jag mår varken dåligt eller har huvuddunk så jag klarar mig. Hur hungrig som helst är jag också men har inte orkat ta på mig kläder, så kan man ju inte ta sig ut i köket hahaha.

Kvällen igår resulterade i ännu en festkväll där vi inte kom ut någonstanns. Den här gången var det dock inte pga att någon däckade eller att någon var för full för att komma in utan mer att tiden gick så fort och vi hade sjut roligt. Kan man kalla det fuldans till massa nostalgimusik och så blev det charader till filmer runt 01. Men kul var det så det får bli igen. Man får ju tänka såhär, har fortfarande inte slösat pengar på inträde.

Nee nu måste jag käka och sen ta mig till willys.


Våldtäcktsman lös på Universitetet i Örebro

Sprid detta vidare till alla ni känner om ni bor i närheten av universitetet här i Örebro. Gå inte runt själva när det är mörkt! Var försiktiga! http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/orebro?videoId=1.1274361


Sådär ja

Lite shopping blev det faktiskt. Ett par mjukis/träningsbyxor på och leggins på Cubus ca 300 kr. Inte illa tycker jag och det var något som jag behövde om inte annat. Sen blev det en snabbis in på systemet. Ikväll blir det lite party och idol hos Sara. Få se om det blir kåren efter. Men hemma tänker jag iaf inte sitta!

Vad gör Emma glad?

Ja just nu blev jag lycklig för jag trodde att jag bara hade 1500 kr kvar på kontot och jag ska köpa träningskort för ca 700 kr på måndag. Vilket lämnar mig med ca 800 kvar visserligen med 1 vecka till CSN men blev positivt överraskad när jag insåg att jag hade 3000 kr kvar. Vet inte hur jag lyckas på sistone men jag har väldigt mycket kvar när jag har betalat räkningar, kurslitteratur och mat. Mena jag handlade hur mycket mat som helst förra veckan och det blev bara 500 spänn! mena hallå!! Det är ju ingenting och den maten kommer inte ens ta slut tills på freda!

Därför ska jag nu åka med Malin och Co till Marieberg och shoppa lite. Finns kläder där jag inte velat handla tidigare då jag inte visste hur mycket pengar jag skulle få över. Sånt gillar jag, då slipper jag få dåligt samvete =)


Jag säger bara WTF?

Fick reda på igår att Billie Joe tydligen blivit blond på vägen mellan Stockholm och Oslo.. Eller blond snarare gul hum.. Men hallå?? Hur tänkte du nu?? Blond/gul är inte direkt din färg om ni frågar mig! Vilket något uppenbarligen inte gjorde =P Höll på att skratta ihjäl när jag såg det eller var det chocken? Aja älskar dig lika mycket för det men please stay dark!! =)

Bildbevis? jomenvisst...



Tyvärr vet jag inte vem som tagit bilderna men cred till dig iaf...

Bloggtorka idag?

Nej jag har bara haft fullt upp hela dagen och har absolut inget att skriva om känns det som. Jag vet otroligt även för att vara jag.. Men kan väl dela med mig lite av vad jag gjort då bara för att..

Satt från 09 och diksuterade seminariefrågor med Nina och Lina på uni.. Nej ursäkta Mary Lou och Gasolina ska det ju vara =P Några ville helt enkelt ha smeknamn. Fråga mig inte varför.. Kan ju säga att vi snackade om att mellan himmel och jord också. Tror inte ny vill veta. Men kan ju säga att jag är i gott sällskap av pervohumor och andra grova grejer. Som sagt Cameltoe fick avsluta dagen det säger väl ändå allt, eller?

Seminaret flöt väl på kände inte att någon var taggad direkt. Ingen hetsig diskussion eller något sånt. Inte ens i närheten faktiskt! Det var med andra ord segt som fan! Slöseri med tid vill jag påstå.

På eftermiddan roade jag mig visst ca 3 timmar åt att kolla på maskeradkläder. Halloween närmar sig och det vore kul att klä ut sig på riktigt den här gången. Men vill ju inte lägga ut hur mycket pengar som helst. Men jag vill iaf vara nån form av cancan dansare. Hittade inga fina kläder som jag kunde ha på nätet så får knåpa ihop något själv.

Nu kommer snart Nina och Bulten och hämtar mig, ska hem till dom och mysa till Singing bee celeb och sen Lyxfällan ev. Comedy fightclub också vi får se.. Toodles!

Blääää

Fy vilken morgon. Hatar att gå upp före 08. Jag mår psykiskt och psykiskt dåligt av det av någon underlig anledning. Jag mår liksom illa och allt jag gör blir i slowmotion. Allt tar så mycket längre tid. Jag försöker se positivt på det men mår man som man mår är det inte så lätt. Den här dagen kommer inte bli rolig. Mena är man inte van så är man inte van!

Det är seminare i eftermiddag också. Vilket innebär att jag måste försöka se levande ut till dess. Jag kommer nog snarare vara mer död eftersom vi ska sitta 4 timmar innan och gå igenom seminarieuppgifterna. Dubbelblää just nu..

Aja lite smink kanske och försöka peta i mig något att äta?


Jeff Buckley - Hallelujah

Detta måste vara en av de bästa låtarna ever! Så jävla fin!


Well I heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music do you

Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew you

And she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips you drew the hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
You know I used to live alone before I knew you

And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you

But remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Maybe there is a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you

And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Best day of my life

Jag har varit alltför uppe i varv de senaste dagarna för att kunna sätta mig ner och reflektera över Green Day konserten. Asså jag kan fortfarande inte fatta att jag var där. Hela helgen kändes som en pina och det tiden gick skit långsamt enda tills det var dags att åka hemifrån. Sen känns det som att det hela var över på nolltid och nu sitter man här och undrar om det var en underbar dröm eller om det verkligen hände. Hade jag inte haft massa bilder och videoklipp från kvällen så hade jag nog trott att det var en dröm. En vacker dröm.

Jag kanske inte hade ståplats som jag hade önskar men min plats var inte fy skam den heller. Så skitbra! Och stämningen där jag stod var underbar. Det var helt enkelt en sjudundrande show med allt från bugningar på scen, toapapper och vatten till sjönsång och en underbar jävla stämning. Ord kan inte beskriva tillräckligt bra hur jävla bra det var. Svär gör jag också, vackert! Jag kommer leva på minnet av denna kväll länge.. Det gör mig både lycklig och ledsen. Lycklig för att det var den bästa dagen i mitt liv och ledsen för att den faktiskt tog slut.

"It must have been love but it´s over now. It must have been good but I lost it somehow"

Här är lite av bilderna jag tog: resten finns här: facebook.com och videoklippen finns här: youtube.com
   
   
   

Muse - The resistance

Riktigt bra skiva måste jag säga. Rekommenderas!

Här är första låten på skivan: Uprising


Lite ball eller?


Onsdag

Kan inte förstå hur fort dagarna går! Det är redan onsdag liksom. Känns som det precis varit helg så är det helg snart igen. Och vad har gjort? Inte mycket måste jag påstå.. Håller just nu på och tvättar sen måste jag läsa lite kurslitteratur och kolla på seminarieuppgiften tills imorron. Vilken vi för övrigt ska gå igenom på morgonen imorron. Hur kul kommer det vara på en skala 1-10? Då har vi seminarie på eftermiddan! kommer vara helt slut!

Har jävla ont i magen också men men sånt är livet.

Parodi på Svenska Hollywoodfruar

Så jävla bra. Fick den nyss av Nina.. hahahaha


Tack!

Upptäckte idag att jag hade 35 unika läsare i måndags. Tack alla! =)


Så blev det..

Jag har blivit frågade några gånger nu hur mitt hår blev efter klippningen och hur det blev när det blonda lagt sig lite plus att jag inte plattade det före jag tog bilden. Jaja man kan inte fixa allt här i livet på två röda. Här kommer iaf en bild. Men måste säga att det är lite knepigt att få med hela skallen på bild när man inte ser vart man siktar! =D


Liv?

Vad är det? Något man kan köpa för pengar? Insåg just att jag kanske är beroende? Då menar jag twitter, facebook, bloggen och kanske Green Day forumet och F1W forumet. Kan säkert lägga till GP-World snart också när Alex verkar ha fått snurr på chatten där. Eller man vet aldrig! Kan man säga msn beroende också? Då är jag nog det.

Hur får jag tid till allt detta undrar ni kanske? Ja på nått höger och vänster går det ihop. Om inte har ju min fritid efter kl 17 så då får jag nörda mig hur mycket jag vill. Och på helgerna om jag hunnit med det jag ska!

Nu ska vi se hur långt vi hunnit idag? Jag har inte ätit, knappt klätt på mig och definitivt inte öppnat någon bok än. Jahapp där sprack det =)

Blääää...

... för ny pluggvecka... Kan jag inte få leva på helgen ett lite tag till? Inte? Nej jag förstod nästan det =S

Föreläsning kl 13 idag. Måste hinna läsa lite så jag är lite efter i läsningen efter helgen bravader. Men det var det värt! För övrigt har jag typ inga kläder att sätta på mig så måste nog tvätta ikväll också. Jag skulle behöva införskaffa en helt ny garderob med kläder men icke. Studenter har inte sån lyx måste jag säga.

Tycker för övrigt att Linda Sundblad är cool! Här är hennes nya video =)


Back to business

Tillbaka i Örebro nu. Försökt lägga in bilder i datorn. Snackat skit med Anna.. Snackat skit med en jätte trevlig tjej från Green Day forumet som addade mig på msn. Erm.. Gick inte att logga in i bloggen på typ 1-2 timmar så har laddat upp mina klipp från koncerten på Youtube.com Enjoy!!

Bilderna får jag gå igenom imorron. Nu ska jag sova. Är skit trött jao.. Föreläsning imorron.. Natti natti!

Fortfarande i chock

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv idag. Är så lycklig men samtidigt lite ledsen. Igår var det bästa som hänt mig på väldigt väldigt länge. Ett minne för livet. En känsla som aldrig kommer att försvinna. När jag tänkter tillbaka blir jag varm, men samtidigt ledsen för att det passerade så snabbt. Man blir så fångad av ögonblicket och man vill aldrig att det ska ta slut. Jag tror att jag fortfarande är i chock och inte riktigt hunnit smälta vad som faktiskt hände. Att jag sett den man som jag beundrat så länge liv. På riktigt. Det är en konstig känsla. Men samtidigt ger den mig glädje. Jag vet att han uppskattade oss för att vi kom, vem vad gör man inte?

Men detta vet jag. Alla vi som var i Globen igår var grymma och VI tillsammans fick Billie Joe på knä. Det är KÄRLEK!


Bästa recensionen hittills: aftonbladet.se

 

 


WOHOOOOOOOOOOO

Precis kommit hem från Gren Day koncerten i Globen.. Och FYFAAAN by far den bästa show jag sätt i hela mitt liv. Det var värt vartenda öre för biljett, bensin och parkering. Det var tom värt alla köer till och från Globen..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH va grymt!!!! Vettefaan hur jag ska kunna gå och sova nu.. Jag vill ha mer, mer och mer!! Ville inte att det skulle sluta.... AAAAAAAAAAAAH Billie Joe vilken snubbe asså. Håller med Steve Rushton när han sa att Billie Joe är en av de får som verkligen har publiken ätandes ur hans händer. Fatta hur jävla grym han är. WOW säger jag bara. Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu.

Vilken natt!

Skulle ha varit fyllechaffis åt mamma och Osama inatt. Och fyllechaffis kan man ju säga att jag verkligen fick vara. Efter att ha hämtat Osama i Kista där han jobbar körde jag dem ner på stan. Varpå har smugglade med sig sin kvarting vodka han hade med sig i bilen för han groggade på vägen från Kista. Så om man säger att han drack halva med powerking och resten svepte han på toa när han kom in på flustret. Det slutade med att jag fick hämta dem vid midnatt för att Osama blev utkastad. Sen hemma fortsatte det hela när de kom hem. Osama fick bo på toa några timmar och det var svårt för mig att sova.

Vad har man lärt sig av detta? Ja man kanske inte ska svepa eller dricka mycke vodka på kort tid!


Idag, idag, idag!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH gissa om jag är glad? hyper? eller något annat? haha Inte ens detta jävla pissväder kan få mig på dåligt humör idag! Om några timmar bär det av!! =D


Shopping!

Idag blev det lite shopping. För första gången på länge faktiskt. Önskar dock att jag hade mer pengar så jag kunde shoppa halva uppsala som Anna gjorde. Men det var en trevlig dag med både henne och Elin på stan. för min del blev det ett par skor från skopunkten 300 kr och tyg till en underkjol som jag ska ha på halloween. Har nämlighen tänkt vara en cancan dansare..

 


Imorron!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH det närmar sig!! =D


Idol 2009

Fredagsfinal 1 är i full gång. Alla artister har nu uppträtt och nu är det upp till ittarna att rösta. Jag måste hålla med om att årets startfält är det bästa någonsin. Det gäller verkligen på låtval och framförande nu. Eller att skaffa sig en stor skara fans. Som alla andra har också jag mina favoriter.

Erik är den första. Gick i min parallell klass på högstadiet, så jag vet vem han är. Han har en underbar röst men han kan inte bara förlita sig på den. Hans pojkaktiga look kommer nog hjälpa honom långt. Gillade faktiskt dagens framträdande och jag hoppas på att han går vidare.

Calle är den andra. Det är nog inget nytt att han varit min favorit redan sedan audition. Det är något charmigt över honom som jag inte kan sätta fingret på man blir bara ååååååååh när han dyker upp i rutan. Jag tycker att han gjorde bra ifrån sig idag även fast han tappade texten två gånger och såg ut som han hade druckit innan klev upp på scen.

Mariette är den tredje. Det är något otroligt skönt med den bruden. Hon är så stabil och har en klar egen stil. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som är så bra heller men magkänslan är det jag går på. Dagens framträdande var lika bra som alltid men som de säger lite safe. Ska bli intressant att se vad hon kan göra.

Sist men inte minst har vi Tove. Det är en tuff brud i litet format måste jag säga. En helt egen stil. Man kan tro att hon inte gjort något annat hela sitt liv. Roliga med henne är att hon är så söt när hon inte står på scen och sen så exploderar hon när hon står där. Hennes framträdande idag var inget undantag. Tror hon står säker.


De jag fortfarande har väldigt svårt för är Eddie och Karolina.. Sorry men jag får inget grepp på dem alls. Lite halft sådär har vi Reza, Rahbi och Nicklas också..

Såhär röstar de på aftonbladet.se

Detta gör mig glad...

... när folk visar tacksamhet i trafiken. Man måste ju hjälpas åt ibland.


Det hände nämligen idag på vägen mellan Enköping och Uppsala. Det är bara en vanlig 90-landsväg. Med andra ord så är det lite jobbigt att köra om bilar på den vägen ibland när det är mycket mötande bilar. Därför tycker jag att man ska hjälpa till så gott man kan. Allså köra ut i väggrenen där man kan.

Jag gjorde det idag till en bil som verkade ha väldigt bråttom och han tackade mig genast med att blinka. Det gjorde mgi faktiskt glad. Det gör ju att man vill underlätta för andra flera gånger. Jag tackar för övrigt alltid. Kanske bara är jag som blir glad över sånt?

Bensträckare

Just nu har jag mig en bensträckare i naturen en liten bit utanför Västerås(Råby). Hade så ont i vänsterbenet att jag var tvungen att röra på mig lite. Så passade på att gå på toa på en gång. Föredrar inte direkt utetoa på en rastplats men var gör man inte när det är akut ibland? Aja kanske ska fortsätta så jag kommer hem någon gång.

Nu far jag...

... tillbaka till Uppsala efter en otroligt dålig föreläsning igår och en kanske lite bättre föreläsning idag men ändå inte bra. Magen är full, humöret på topp.. Nu drar jag! ciao


2 Dagar

Nu är det 2 dagar kva!! WIHOOO!!


Fredag

Äntligen är det fredag! Eller ja det är ju egentligen till sönda jag längtar men freda är en bit på vägen. Hade sugigaste föreläsningen igår, den idag lär inte vara bättre. Förstår inte att jag slösa bensin på att åka tillbaka ens.

Jag förstår mig för övrigt inte på väder. Igår när jag och Nina gick in på Willys i Marieberg så var det fint väder, kanske 1 timme senare (?) när vi gick ut ösregnade det. Och det fortsatte regna hela kvällen och hela natten. Nu är det soligt och inte ett moln på himlen. Hur kommer det sig?

Vad trött jag blir!!

Det flesta här kanske vet vad en städvecka är när man pluggar på universitetet och bor i korridor. För er som inte gör innebär det i korta drag att man tar ut soporna under en vecka när de behöver tömmas, man ser till att det ser någorlunda fint ut i köket dessutom ska man städa köket och dammsuga korridoren på söndagen. Tyvärr finns det nu någon i denna korridor som inte gör det. Tyvärr.. Våran korridor har nu inte blivit städad på nästan tre veckor, med andra ord börjar det se ganska så risigt ut. Och det är alls inte så fräscht i köket längre. Om du läser detta så vill jag bara säga att detta jag kommer kasta ur mig nu inte är något mot dig som person. Jag gillar dig jätte mycket och du är en cool kille men...

Någon gång kanske man måste ta sitt ansvar? Att städa på söndagen tar inte mer än 30 minuter, att skylla på att man inte har tid funkar inte för alla har mycket att göra. Det är också okej att göra det på måndan om man inte kan på söndan. Vet man att man har mycket att göra i förväg bits inte vi andra om man frågar om ett byte. Vi är faktiskt åtta pers som bor i denna korridor vi måste hjälpas åt. Det går heller inte att ignorera meddelanden man får om vädjan att man ska fixa det. Mena nästa rum vill ju inte städa tve veckors skit.

Sen bara allmänt, har man använt grejer i köket, som är allmänna eller kan vara andras, bör man diska dem ganska omgående. När man haft folk och använt köket bör man lämna det i bra skick. Är inte kul att laga mat i ett skitigt kök. Just nu verkar saker och ting ligga på hög och jag är verkligen inte ansvarig så jag varit hemma i en vecka.

Pewww där har jag fått ur mig mina frustrationer för ett tag iaf. Eller en sak till.. Det går inte att skylla på att man precis flyttat hemifrån heller, det gjorde jag för ett år sedan också. Jag fick anpassa mig. Visst om jag vill ha skitigt i mitt eget rum, fine men jag gör rent efter mig i köket eftersom jag inte är ensam.

Som sagt, detta är inget personangrepp på något vis utan bara min åsikt. Jag var jävligt glad när jag flyttade in i denna korridor eftersom alla tog sitt ansvar och tog reda på sitt skit. Jag fruktade ett skitigt och äckligt kök. Tack.


Tillbaka till Örebro

För en föreläsning idag och imorron. Ska bara äta frukost så drar jag ner. Tar väl ca 2 timmar och jag har laddat med bra musik och färdkost så jag är redo. Tråkigt nog får man åka hela vägen ensam men vad ska man göra. Skönare med bil än buss och tåg iag. Samt att det verkar vara billigare. Det är ju sjukt om något. Om det nu är bättre att ta tåg eller buss varför är det dyrare än att ta bil?

Aja frukost var det. Måste åka om senast 1 timme. ciao

We´re not alone

Hittade denna låt som Son of Dork gjort. Jag älskade detta band när de var aktiva 2005-2008. De släppte visserligen bara ett album "Welcome to Looserville". Denna låt är inte på den skivan så antar att det var den nya singeln innan de splittrades. Jag hade nästan glömt bort den men snubblade över den i dag av någon underlig anledning. Steve Rushton som jag talat om några gånger i min blogg var medlem i detta band.


Älskar när jag lyckas ibland

Jag har faktiskt lyckats med att lägga till en lite musikspelare i min blogg. Kommer dock bara ha den på test. sidan jag hittat är inte alls lika bra som de gamla jag använt men denna var denna var den enda som kunde ändras till en liten spelare. Alla andra är ju skitstora. Men på prov som sagt så får vi se hur det blir. Får dock byta musik en annan dag. Imorron kanske.

Imorron ska jag för övrigt tillbaka till Örebro över två föreläsningar. Blir bilen ner vid halv 10 tiden. Har brännt cd-skivor som jag kan lyssna på på vägen ner. Mormor har tyvärr ingen mp3 spelare i sin bil så man får köra de gamla hedliga cd-skivorna. haha

Aja ska se klart på True Blood nu sen är det sovdags för min del. Juste måste skörda lite också.

Jag blir galen!

Har ni nån gång varit med om att ni hittat en produkt till tex hår som ni tycker är jätte bra? Jag tror att jag är långt från den enda som känner frustration när de av någon anledning slutar sälja denna produkt. Många som känner mig vet att jag har väldigt lockigt hår och det behöver såklart styling för att inte se ut som sju svåra år. Som student har man också en begränsad budget och kan inte lägga hur mycket pengar som helst på sånna grejer. Men jag handlar shampoo, balsam, tvål mm på Ö&B, varför lägga ut mer pengar för samma produkter någon annanstans?

Till min poäng hör nu att förra året runt augusti, september upptäckte jag att de slutade sälja mitt älskade Sun Silk hårmousse. Det gjorde att mina lockar blev fina och glänsande och det kostade inte mer än 21 kr flaskan. Det är iaf relativt billigt, så jag köpte upp ett litet laget för det tar ett tag innan man hittar en ny produkt som fungerar. Grejen med detta hårmousse är att det inte gjorde håret stelt och det blev heller inte kladdigt om det blev fuktigt eller blött. Det hatar jag mer än något annat.

Hursomhelst var jag tvungen att byta iaf. Det blev också en Sunsilk produkt som heter "waves and curls frizz control leave in cream". Tog ett tag innan jag gillade denna men det gick till slut. Nu har de slutat sälja denna också! Det gör mig galen så jag måste nu igen leta reda på ett nytt IGEN! Testade med en annan liknande produkt ur sunsilks sortiment få se hur den funkar.


4 Dagar

Behöver jag säga mer?


Då va det klippt

Äntligen har jag fått klippa håret. Har gått och stört mig på det i flera dagar nu så var verkligen skönt. Behövdes verkligen också. Topparna var riktigt slitna och fick klippa några cm men nu är det fräscht och kan växa för fullt.

Britney Spears - 3

Detta är då Britneys nya singel. Hon går lite upp och ner i mitt tycke måste jag säga. Ena låten kan vara skit bra men andra åt helvete. Gillar många av hennes gamla hits och hennes nyare är kanske mindre 90-tal i soundet. I like men denna låt känns bara tjatig! Lyssna själv...

Boulevard of broken dreams

Green Day i all ära men den här gången är det Gregorian som berört mig med en cover av denna fantastiska låt. Wow säger jag bara! Den är visserligen inte bättre än orginalet men skön att lyssna på. Gillar Gregorian.


Jävla sverige

Jag säger bara brrrr burrr och burrrr.... Det är svinkallt här och jag håller på att dö av kylskador. Det är nästan så man kan vänta sig att nästa morgon när man drar upp rullgardinen så är det snö. Idag var det lyckligtvis solsken som mötte mig. Tur det annars hade jag blivit galen.

Nu ska jag köra mormor till flygplatsen. ciao.....


5 Dagar!

WIIIHOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


6 Dagar

Nu jävlar ska det räknas ner för nu är det mindre än en vecka kvar. Jag längtar längtar och längtar!! Det är helt galet. Nej nu är det 6 dagar kvar! WIHOOOOOOOOOOOOOOOO!! =D


Vilken dag

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll och jag är helt slut med tanke på att jag fick ca 5 timmars sömn. Dagen startade långsamt måste jag säga. Allt tog mycket längre tid än det brukar. Men när mormor kom in vid halv 1 satte hon vart på hela gänget. Det blev en rejäl lunch med creps och fika efter innan jag och mormor begav oss ut i trafiken. Jag skämtar inte heller om jag säger att de gräver på varenda data i den här stan. Snacka om att jag är trött på det nu och det är ju skitjobbigt att behöver åka runt hela stan för att ta sig till sjukhuset liksom. Var iaf med mormor upp för hon skulle vaccinera sig. Sen blev det en sväng på marknaden på Vaksala torg innan vi körde hem till mormor för hon glömde nå papper hemma som var viktigt. Imorron åker hon till norrland så ska köra henne till arlanda på dan.

Nu är det Svenska hollywoodfruar som gäller...

Zombie

Jag känner mig som en zombie idag. Fick inte gå och lägga mig före 02 inatt eftersom Osama kom hem från jobbet, skulle äta och duscha. det gick inte snabbt precis så jag höll på bryta ihop av trötthet. sen skulle min kära bror upp till skolan imorse och han är ju inte tyst vill jag påstå. Världens hemskaste alarm har han också. Så jag vaknade såklart då. Men så är det när man sover i vardagsrummet antar jag. Bara att gilla läget att man får sova max 5 timmar/natten om man har tur.

Kommer att avlida och det fortsätter såhär. Kanske är så att jag ska hålla mig till att komma hem bara helger men samtidigt så jobbar Osama på helgerna. Aja vet inte vad som ska göras så några idéer är välkomna.

Mickelsmäss avklarad

Har trots att jag varit skit seg idag tagit mig till Mickelsmäss och gått runt där nån timme. Nu är jag helt slut. en tupplur skulle inte sitta fel. Det var trevligt som vanligt men fick gömma oss undan två regnskurar. Vilket gjorde att jag inte fick några brända mandlar =( men det är tydligen markand på Vaksala torg imorron så då köper jag där. Annars blev det en ganska billig historia. Köpte bara en jätte fin sjal. Lilasvart är den. Får lägga upp en bild senare.

Seeeeeeeeeeeeeeeg

Kvällen igår blev inte riktigt som planerad måste jag säga. Började bra glada miner, massa musik och kanske lite för mycket alkohol? Det blev en släng av seriöst talk igår. Ibland onödigt men ibland nödvändigt. Det var skönt att få tala ut som saker som gnaver i ens undermedvetna som kanske inte är riktigt mot någon i rummet men det är skönt att få ut det. Det ena ledde till det andra och klockan var 00 innan vi kom någonstans. Det med att (min/vår) Anna däckade på Emilias säng (hon var sjuk haha), så hon blev kvar där.

Emilia, hennes Anna, jag och Sandra tog oss efter mycket om och men ner på stan iaf. Efter att Emilia legat på backen på kyrkogården utan att kunna knäppa sina byxor. Både jag och Anna fick hjälpa henne så till slut kom vi vidare.

Väl nere på stan bestämde vi oss att gå till E-tage istället men blev inte insläppta så vakten ansåg att Emilia hade dryckit för mycket. Sandra gick hem istället. Vi andra tog oss till Burger King och käkade. Då hade vi hittat på Achraf också så han hängde med.

Haha han måste ju snart undra vad jag har för kompisar. Ena gången kom vi inte in för att de tyckte Emelie var för full och den här gången var Emilia för full. Älskar er båda så det gör sak samma. Ringde Anna också för att se om hon var kvar hos Emilia fortfarande, men hon hade piggnat till och skulle gå hem till sig. Tur det inte är så långt till Eriksberg från Triangeln.

Vi tog taxin hem efter maten, tror den var 03 när jag gick och la mig. Skönt att hoppa ner i sängen kan jag lova. Är lite seg idag men vaffan, det var en hård natt haha.

Nu ska jag med pappa till Mickelsmäss i Örsundsbro så har inte tid att dega.

Lördag

Sjukt seg i huvudet. Och jag har fått en finne vid ena näsborren som stör mig som bara den.. Inte kul! Just nu är jag inte alls pepp på att gå ut ikväll måste jag säga. Men peppa peppa! Det är ju relativt fint väder ute också. de som sa att de skulle regna hela dan.

Peppar för att det håller sig så tills imorron kväll iaf. Vill jätte gärna gå och mysa på Mickelsmässan imorron!

Fredagsmys

Just nu har jag, mamma och Osama lite fredagsmys. Det innebär att vi sitter och spelar fia med knuff i väntan på idol. Det är trevligt tycker jag. Det blir inte att man umgås så mycket annars.


Såhär kan man se ut när man måste vänta under rökpauserna!


Back in Uppsala

Nu är jag på plats i Uppsala. Tror det är en av de värsta resorna hem jag genomlevt. Först var tåget försenat och det var hur mycket folk som helst som skulle på. Till det hör att ena dörren till vagnen inte funderade så man fick springa runt. Eftersom tåget var försenat missade jag bussen i Enköping så fick stå där i evigheter. Eftersom vi var fler som missat bussen var det nästan två lass som skulle med samma. Med andra ord den var också smockfull. Till råga på det verkar det som varenda leksand supporter skulle till Uppsala. Det är nämligen ishockey match Almtuna-Leksand idag. Så busse fick stanna flera gånger på vägen och plocka upp folk så den resan tog ännu längre tid.

Känns skönt att vara hemma. Proppmätt är jag också just nu.


Brrrr

Det är fan svinkallt här, trodde jag skulle dö när jag stack foten utanför täcket. Vad är det för fel på det här landet egentligen? Hösten kom mitt i sommaren och nu kommer vintern mitt i hösten. Jag vill inte ens veta hur den här vintern kommer bli om det börjar såhär. Kommer få skaffa mig ett extra element i mitt rum för det här går ju inte brrrrr.

Sov skit inatt så är skit trött. Får sova lite på tåget/bussen.

Föreläsning om en timma. Sen bär det av hem till Uppsala. Känns härligt vill jag lova.


Sådär ja

Nu är det färdigstädat och tvättat ordenligt. Blev en riktigt god middag med sällskap av Anna i min korridor. Det blev klyftpotatis och morötter i ugn till fläskkotlett. Till det hade jag också lite brysselkål och stekt lök. Gjorde mitt goda vitlökssmör också. Mums! Man måste ju hålla sig frisk nu!

Nu ska jag se idol sen blir det att packa och duscha..

10 dagar...

Har nog aldrig upplevt tvångstankar så mycket som nu. Jag måste verkligen räkna ner.. Det går inte att få ur mitt system. Jag är så lycklig att jag kan spricka. Men bara för att vara snäll så kör jag varannan dag till på söndag då är det 1 vecka kvar och då jävlar är det varje dag som gäller!


En att göra dag

Det som står på schemat är storstädning av rummet. Det ser bokstavligen ut som att Al Qaida varit här och provbombat. Jag har inte haft tid och greja i rummet under tentaveckan så saker och tinga har hamnat där de hamnat och blivit liggande. Sen så har jag inte dammsugit sen Emelie åkte för lite över 2 veckor sen så börjar blir dags, det blir inte så dammigt här så ofta räcker det att man kör varannan vecka och rummet ser bättre ut när man tar undan alla saker.

Sen måste jag tvätta så jag har något att ha på mig när jag åker hem. Efter det är det packning som gäller. Det är den jobbiga delen eftersom jag måste planera in både en utekväll och en koncert. Och jag måste verkligen packa klart ikväll så jag åker direkt efter föreläsningen klockan 12 imorron

RSS 2.0