Lazee var bäst igår

Jag kan men handen på hjärtat säga att Lazee var bäst på The Voice igår! Han var den som fick igång publiken bäst med alla sina låtar och allt runt omkring. Så jag kallar honom från och med nu en bra artist, i mitt tycke kan en bra artist få igång publiken och det spelar ingen roll i vilket väder. Kan ju säga att "Rock away" fick en nytändning i mitt hjärta! 

En annan som fick fart på många var Svennebanan såklart, fattar det fortfarande inte men Kungsan bestod till 70 % av fjortisar och brats så vad kan man förvänta sig? Flera var onyktra också, patetiskt!

Crossfire med Rigo i spetsen lyckades också göra stort intryck, på mig iaf. Och deras låt har nu blivit en av mina absoluta favoriter. "On fire" talar jag om såklart. Kan inte förstå att det tog en koncert för att den verkligen skulle sätta sig, mena den spelas ju på krogen.

Pachanga körde sin stil och jag gillar dem för det är lite latino liksom. Det är nått med spanska och musik som gör mig alldelse varmt. Något som slog mig dock var att de såg gamla ut. Asså jag mena mkt äldre än jag trodde och som Emelie uttryckte lite slemmiga också. Ena killen drog för övrigt upp en tjej ur publiken upp på scen också och sjöng för henne, typ "i Puerto Rico när vi gillar en tjej sjunger vi för henne" haha. Kul för henne, hon fick en väldigt fin, ehm närgången dans också. Inte ett dugg avundsjuk dock haha.

Million Stylez vad där också. Har inte hört mycket av honom förut måste jag säga. Men han var väl också bra om man ska se på helheten. Lite svårt att hänga med blir det ju när man inte kan musiken.

Darin drog igång alltihop men han var ju klar innan man fattat att det dragit igång. Lite tråkigt, men sorry är inget stort fan av Darin iaf men hade kanske kunnat bli? Kanske inte men klart man vill ha mer än 2 låtar =)

Mims hann uppträda också innan vi fick nog pga regnet. Hans musik passar tyvärr inte mig. Jag lyssnar på RnB och så men rap/hiphop där går min gräns.

Fick se en coolt Michael Jackson tribute också med dansare.

Tror vi missade 3 artister eftersom vi gav upp och gick till stationen eftersom det regnade. Mitt paraply pajade också!
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0