M som i mumsigt

Blev en jätte trevlig lunch på Kina Muren. Det var andra gången jag var där. Snacka om att man blev mätt! Jag är fortfande inte hungrig.. Men det är ju alltid gott med kinamat. Mena 79 kr för hur mycket mat som helst och läsk. Det är ju bättre än att gå på café och få en macka eller sallad. Tror ändå att jag tycket Dragon Palace i Uppsala är bättre, där för man fritterad banan och glass på lunchbuffén också plus att det finns suchi också.

Nu sitter jag här och ser idol. Go Erik säger jag bara! Bulten ligger här bredvid och snarkar och fiser. Riktigt mysig är han. Absolut inga problem. Ne kanske ska fokusera på sångerna nu.


Höstinspirerat

Jag bestämde mig för ett tag sen att jag ville höstinspirera mig blogg eftersom jag tycker höstens färger är så fina. Därför har jag nu bytt bakgrund och jag tycker det blev fint och höstigt =)

Onsdag

Idag är det äntligen dags att lämna in den fördömda tentan. 12.00 sker det och jag ser fram emot det. Så jag blir helt fri från duty. Efter det ska jag Nina och Lina ner på stan och äta på Kinamuren. Mums!

Men nu blir det frulle först!

12 Dagar

Sen är det Green Day i Globen. Jag har också fått höra att de kommer spela i 3 timmar! GRYMT!!!

Förbandet är Prima Donna, inga jag hört talas om tror jag hum.. Måste kollas upp. vore ju trevligt om man kan hoppa med liksom. Funderar på att köpa min nya Green Day t-shirten, man kan visserligen köpa på plats men det är nog dyrare. hum får fundera på det.

Till Sandra för jag vet att du läser, har ni hämtat biljetterna? Det börjar 19.00 istället för 19.30 och insläpp är 18.00 så vi lär ju åka i tid om man säger så!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!!

Edit: Lyssna till Prima donna här!


Tentan klar!

Nu är tentan klar!! Wihooo!! Äntligen säger jag bara... Kommer fira med att inte göra ett dugg resten av dagen eller jag måste handla lite frukost till resten av veckan och toapapper..

Jag är på ett underbart bra humör idag, rena motsatsen från igår måste jag säga. Strålande väder är det ute också! lite kyligt kanske men det är ju höst.. Kan det bli bättre?
Alla träden ser typ ut såhär också, jätte fint när solen skiner =D


Sista rycket

Nu är det sista rycket som gäller. Sista raderna på tentan ska skrivas samt att jag ska sätta in källorna ordentligt. Sen är jag klar klar klar och klar! Wihoooo =D

Vi 80-talister

Det var…

vi som knackade på hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem…
vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt…
vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade…
vi som samlade på allt – främst kapsyler och brevpapper…
vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)...
vi som förtjusades av att leka med slime…
vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
vi som jublade när gröna/svarta tavlan byttes ut till whiteboards i skolan…
vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten…
vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram…
vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs…
vi som spelade in musik på kasettband genom radion…
vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google…
vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV...
vi som läste Lyckoslanten...
vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga…
vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem…
vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka…
vi som använde cykelbyxor i olika färger…
vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000…
vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet…
vi som går igång på: När du hör den här signalen *pling* när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi…
vi som hade bänkar med lock på…
vi som gjorde fingerlekar med garn såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet...
vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp...
vi som vattenkammade vårat hår inför lågstadiediscona..
vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den...
vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna...
vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan...
vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin...
vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen...
vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren...
vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare...

Säger bara, FYFAAN vad bra det stämmer! Men jag har ingen åldersnojja för det kan jag säga =)

Måndag

Dags att fortsätta med hemtentan. Kommer bli "klar" med den idag. Då menar jag så klar att den bara behövewr gås igenom och finslipas senare idag eller imorron. Samt att jag har onsdag förmiddag på mig men då känner jag att jag vill ha lite sovmorron.

Sen måste jag iväg och handla också. Har absolut ingenting att äta till frukost! Inte bra och så är jag sjukt sugen på sallad!

Nej man kanske ska sätta igång?

Sammanfattning av min vecka

Veckan började med genomgång av seminarieuppgifter för att sedan övergå i seminarium. Där man kände att man kunde lite mer än man trodde inför tentan. Tisdagskvällen bestod alltså av nervositet över hur tentan skulle vara uppbygg.

Onsdag och utdelning av tentan på eftermiddan. Tror aldrig att tiden gått så långsamt som den gjorde då. Men när man fick tentan i handen kände man iaf att den var genomförbar dock en aning krånglig. Så hemåt för att leta reda på fakta på en gång. Hade bara nån timme på mig till detta så jag skulle vara hundvakt.

Torsdag upp tidigt på morron för att sätta igång med fråga 1 på hemtentan. Detta tog några timmar men sen var den iaf hyfsat klar. Den behöver dock ses över innan den lämnas in.

Fredag bestod av shopping i Marieberg först. Sen blev det att färga hår för hela slanten. Tacos blev det till middag för att sedan stressa iväg till SF för att se Flickan som lekte med elden.

Lördag vaknade jag tidigt och istället för att göra ingenting i några timmar fortsatte jag med tentan. En tredjedel av fråga 2 blev avklarad på ca 1,5 timme. Sen blev det lite dötid innan jag stack till Nina för att fixa mig inför kvällen. Tiden gick jävla snabbt och det blev stressigt på slutet. Hann knappt dricka något så fick typ halsa vin i taxin på väg ner på stan. It´s så 09 var kanon! Har nog inte haft så roltigt på länge och träffade massa trevligt folk som man inte träffar allt för ofta. Är det inte coolt att man springer på så mycket folk på ett sånt stort ställe?

Idag var min bakisdag och jag har njutit av det till fullo. Jag har mått kanon dessutom så jag ska inte klaga. Blev inge plugg idag, men det gör inget för det känns väldigt lugnt. Jag har gott om tid så det kommer inte vara några problem alls. Blev en massa prata i telefon också, först pappa i typ 1 timme, sen min syster också i typ 1 timme och så ringde mamma och vi pratade ett bra tag. Kvällen avslutades hos Nina framför Top Models, Ensam mamma söker och Hitch med glass och jordgubbar.

Nu ska jag hoppa i säng så jag är redo att fortsätta med tentan imorron. God natt!

Inget bättre än kall cola när man är bakis

Det var sjuk kul igår. Promoe var skit bra, Millencolin vad skit bra. Resten minns jag inte att jag lyssnade på innan vi åkte hem. Och bäst av allt, jag är inte bakis, inte ett dugg. Elelr beror på hur man ser på bakis. Jag är bakis i den mån att jag är lite seg efter gårdagen men that´s it. Känns skönt. Nu sitter jag här med min kalla cola och tänker bara softa idag.

Det är formel 1, Singapores GP om ett tag vilket jag tycker är lite roligt eftersom det körs på kvällen där nere så det är mörkt.


Promoe
 

Millencolin
   

Tror denna är en av de vackraste sångerna ever!

John Denver - Annie´s song

Ska få en liten kusin

På pappas sida äntligen.

Fick ett mail från min faster igår där hon berättade att de blivit tillfrågade att adoptera en liten tjej från Colombia. Valeria heter hon och kommer från Cali. Och de har verkligen väntat jätte länge på detta. Så jag är väldigt glada för deras skull. Så nu slipper jag vara ensambarn på den sidan av släkten. Har bara fått vänta 22 år hahaha. Bättre sent än aldrig.

Grattis än en gång! =)


Rättning

Angående min hårfärgning så är det mocha brunt med ljusa highlights.. Vilka kommer lägga sig så kommer inte alls vara lika skrikigt. Plus att det alltid är svårt att fånga rätt ljus så man gör det rättvisa..

Flickan som lekte med elden var skit bra. Rekommenderas!

Skit trött är jag men känns dumt att gå och lägga sig före 00 på en freda liksom men imorron ska jag försöka plugga lite och så innan det är tillfixning hos Nina inför It´s så imorron kväll på conventum.

Ny hårfärg

Sådär nu har jag färgat håret klart och jag är nöjd med resultatet! Känns bra.. den här gången blev det ljust istället för mörkt.

Ikväll blir det bio, Flickan som lekte med elden.

Shopping!

Shopping på schemat idag.. Jihooo Kan man bli gladare? hahaha Jag ser det som välbehövlig paus i tentaskrivandet. Mena man kan ju inte gräva ner sig helt plus att vi har ju till onsdag på oss och jag har gjort fråga 1 av 2 fast ska finslipa lite på den. Så jag tycker jag förtjänar lite shopping idag.

Sen ska Nina hjälpa mig att färga håret vi har inte riktigt kommit fram till hur det ska bli men ni lär ju få se resultatet ganska snart.

Dagens sötaste!


Lilla plutt

Denna lilla plutt hittade jag igår när jag var ute och gick med Bulten. Hade nästan glömt bort den men hittade bilden nu när jag kollade mobilen. Tur Bulten var upptagen med att försöka springa efter tre tyskar som höll på å flyga drake eller vad de höll på med. Aja söt var den iaf =)


Ny dag, nya möjligheter eller?

Knappast. Är bara 2 saker som står på mitt schema idag och det kan ju vara roligare.

Ska snart dra igång och sätta ihop min hemtenta för att sedan tvätta ikväll. Jag känner iaf att jag har bra koll på grejerna. Det är mesta att få ihop allt med litteraturen. Då menar jag att jag skulle kunna ordbajsa ihop hela tentan med det går inte utan jag behöver fakta från böckerna som stärker det jag säger.


Hundvakt

Håller på kasta i mig maten som det brukar bli när det kommer till mig. För jag ska vara hundvakt till Bulten när Nina är på valpkurs. Jag vet att man kanske borde ha hunden med sig då men det är teori de första gångerna. Är han inte söt?

Lite bilder från förra veckan då jag var krasslig så vi sov i varsit hörn av soffan.
 
 

Hemtentan har påbörjats

Från idag till nästa onsdag kommer jag skriva hemtenta så det skriker om det. Jag fruktade det värsta när jag satt på föreläsningen idag innan vi fick ut den. Satt som ett frågetecken och tänkte skjut mig när vi fick den i handen. Men efter att ha suttit nu i min tentahörna så har det lossnat. Det är två frågor och har jag nu strykit över, markerat, skrivit ut anteckningar och klottrat massa stödord till den första inför morgondagen då jag ska skriva på allvar. Mena man behöver lite tid på sig att hitta all fakta och får en bild av det som ska göras innan man sätter igång.

Jag känner att denna tenta kommer att bli relativt lätt. Det är bara att hitta fakta som understryker det man vill säga i 4 böcker och ett häfte med massa artiklar men det känns bra.


Min lilla tentahörna...


Tenta dags

Ska om ca 30 minuter ta mig upp till universitetet för att hämta ut hemtentan. Det första för terminen. Måste säga att jag är lite nervös men det kanske är för att jag inte känner att jag har full koll på vad som ska vara i fokus. Elelr halva tror jag att jag har koll på men inte andra. Eller vem vet. Det sägs att det ska vara två frågor, alltså två stora frågor. Vi får se hur det går men jag är ju sjukt bra på att ordbajsa. Som sagt bara jag blir godkänd så är jag jäkla nöjd.


I löv Calle

Idol 2009? Ja man kan ju hoppas, han verkar iaf ha min, Ninas och Soran Ismails röst. haha


Låg humor! haha


Seminarie dags

Och jag är sjukt otaggad måste jag säga. Just nu vill jag bara få tentan och sätta igång. Orka hålla på och vänta liksom. Jag vill bara köra köra och köra hårt så den blir klar någon gång också. För att efter tentan är inlämnad händer så mycket kul och något som jag sett fram emot typ ett halvår.

Kanske ska sminka mig lite och klä på mig. Mjukisar på seminarium är ingen höjdare, man måste ju se seriöst ut haha. Även fast det blir en relativt tyst från min sida. Låter som en knarkarkärring när jag pratar så haha.

Lite bilder jag tog i onsdags för att molnen var så coola för att inte tala om ljuset.
  

Hallelujah

Tror mitt super vitlökssmör gjorde susen igår. Asså känslan av att vakna upp på morron utan ont i halsen är befriande! Fortfarande lite småhostig och täppt i näsan med det är lättfixat. Så det känns skit skönt. Speciellt när jag får hemtentan imorron som jag kommer köra järnet på eftersom det är it´s så på lörda. Det betyder för mig och Nina en heldag med att fixa till oss. Vi ska båda typ färga håret och så ska det bli diverse håruppsättningar och smink. Vi får se hur vi ser ut i slutändan helt enkelt men jag ser fram emot det =D

Efter hemtentan som ska lämnas in i mitten av nästa vecka åker jag hem. Så kommer vara hemma i Uppsala från 2a oktober och åker tillbaka till Örebro den 12e oktober pga att Green Day koncerten är på söndan.

Det är min plan just nu. Så ja nu vill jag bli helt frisk! 

Beroende av sociala sajter?

Enligt nån studie som Aftonbladet.se precis publicerat så verkar fler och fler unga tjejer bli beroende och siter som facebook och bilddagboken mfl. Detta beroende ska tydligen få dem att prestera sämre i skolan.

Om man tar facebook så förstår jag helt. Mena jag är själv inne i det just nu och spelar Farmville med det och typ det. Kanske är bloggberoende också? Räknas det?

Tyckte deras symptom på om man är beroende eller inte var kul.

TIDEN:
du lägger fler och fler timmar på sidan.
FOKUS/UPPTAGENHET: du pratar, tänker och "lever" med sidan all din vakena tid.
LÖGNER: du ljuger om att läxor är gjorda för föräldrarna när det i själva verket är "annat" som tagit tid.
SKOLARBETET: blir lidande.

Jag vet dom inte om jag vill påstå att jag lägger flera timmar på det men det blir ju en stund några gånger om dagen. Och ja mellan mig och Nina har det blivit värsta seriösa samtalsämnet. Det är lite roligt, vi är båda helt inne och det. ibland känns det som man planerar sin tid efter när ens grödor måste skördas. Det är sjukt egentligen.

Vill dock inte påstå att det påverkar mitt pluggande speciellt mycket. Visst händer det väl att man skördar lite grönsaker unger en föreläsning då och då men jag vill inte påstå att plugget blir lidande för det.

Lite som det säger också. Kanske är det så att tjejer använder sig av sociala sajter iställer för som killarna med data- och/eller tvspel. Kanske föräldrarna ska ha bättre koll på deras barns surftider och läxor?

Tokio Hotel

Jag har velat skriva om dessa herrar länge men det har bara inte blivit så. Och nu sitter jag och fördriver tiden genom att kolla på deras videos på youtube. Jag skulle inte påstå att jag är ett jätte fan men de är helt klart bra. Jag gillar deras skiva. Kollade på videorna till de bästa låtarna på skivan, enligt mitt tycke (Monsoon, Ready set go och Don´t jump). Jag kunde inte låta bli att bli berörd på något sätt. Det finns ett djup i deras låtar som jag inte tänkt på tidigare och som slog mig nu tillsammans med videorna.

Det är kanske galet att säga men jag tror jag har drunknat i Bills ögon. Asså det är något med bruna mörka ögon som paralyserar mig varje gång. Vet inte om det i hans fall också har något med sminkningen att göra. Kan ju inte påstå att killar med smink är något jag faller för haha.

Här är iaf länkar till deras videos: Don´t Jump, Ready set go och Monsoon.


Pitbull

Asså det finns ingen bättre när det kommer till party musik just nu. Det går inte att lyssna på denna snubbe utan att vilja dansa med. Många av hans låtar har fullbordat väldigt lyckade utekvällar hela sommaren! Helt enkelt ett underbart sound =)

I know you want me


Krazy


Hotel room service


The anthem

Sagan om ringen

Jag har sett många filmer i mina dagar men måste säga att de som jag gillar mest är Sagan om ringen trilogin. Jag har också läst böckerna och blev nästan deppad när jag läste sista boken. Precis som Harry Potter är det något som fångar och fängslar en som gör att man bara vill ha mer och mer. Lite som Twilight kanske? Men inte på samma sätt. Skillnaden dock mellan Sagan om ringen, Harry Potter och Twilight är att Sagan om ringen är så välgjord och i mitt tycker väl genomtänkt och väl genomförd. Så många lysande skådisar som ändå inte haft storhetsvansinne har medverkat. Enligt mig är det inte välkända skådisar som gör bra filmer.

Något som också märks i mitt tycke är att Sagan om ringen filmerna är mer lika böckerna än både Harry Potter och Twilight filmerna är till respektive böcker. Det kanske är för att det är en grupp hängivna fans som faktiskt gjort den? Det känns inte riktigt samma med de andra. Harry Potter filmerna 1 och 2 var nog de mest välgjorda och de som var mest lika böckerna sen bytte de regisör och det blev inte alls samma standard även fast de är bra. Lite besviken på den sist filmen dock. Men twilight så tycker väl jag som många andra att den kanske inte är allt för lika boken, visst storyn är den samma men det är lite detaljer som inte är helt korrekta.

När jag hörde att de ska göra Bilbo blev jag glad för jag har längtat efter den. Egentligen tycker jag att de skulle ha vävt ihop den i samma veva efter trilogin men den har fått vänta. Är dock lite skeptisk att de ska göra 3 filmer på boken. Mena boken är inte så jädra tjock att man ska behöva dra ut den på 3 filmer. Eller?


Rethosta from hell

Det är precis som det låter! Vaddå kunna slapna av en hel natt och sova? Nehe det är överreklamerat i mitt fall. Har vaknat minst 7 gånger under natten med värsta hostattackerna. Sen har det tagit evigheter innan man kunnat somna om. Inte konstigt det känns som man har sirap innanför pannbenet. Aja ska ner till stan om ett tag och gå in på apoteket och se vad de har att erbjuda. Såhär kan jag inte ha det även fast jag sagt till mig själv att jag måste klara mig utan men men. Finns roligare saker att lägga pengarna på än medicin!


Bilder

Tänkte dela med mig av två bilder som jag tycker jätte bra om. Båda än nog tagna vintern 2007-2008.


Detta är mest en härlig vinterdag som jag bara tycker är mysig.


Denna är cool då jag tog den en morgon på väg till universitetet och det är precis när solen håller på att gå upp så något med ljuset gör att det ser ut som att husen brinner!


Myskväll med mig själv

Efter några tuffa dagar av sjukdom och annat som det bli riktigt skönt att bara ligga framför tvn hela kvällen. Först är det idol om ca 15 min sen får jag väl hitta på något en timme till kl 22 då de visar Dirty dancing på SVT. Alltså en myskväll. Och eftersom ingen verkar vara kvar i den här staden denna helg så har jag hela helgen på mig att softa och bli frisk. Jag orkade inte heller åka hem eftersom jag inte orkar med packning och annat. Så om det är någon som har tråkigt eller bara massa tid över så får ni gärna hälsa på.

Har också blivit smått beroende av sims igen. Sims 2 i mitt fall eftersom jag inte köpt 3an än. Är också lite osäker på om den verkligen är så bra som reklamen vill påstå och att den faktiskt är värd 500 spänn.

Ne dags att poppa lite popcorn nu och bänka sig framför Idol.

Uttråkad

Tråkigaste föreläsningen EVER!! Fattar ingenting!! Bara massa ordbajs.. Lyssna på denna:
Strukturerade strukturer fungerar som strukturerade strukturer...


WTF

Asså nu blir jag lite vrång och vresig (som Emilias bror skulle uttrycka det). Är det någon annan än jag som upptäckt att de tagit bort massa album på Spotify? What the Fuck säger jag bara! De jag upptäckt är Absolute dance summer 2009 eftersom jag hade massa party musik därifrån och Bandit Rock som jag tycker är skit bra! Kan de bara göra så? Varför? Mena artisternas låtar finns ju kvar bara inte dessa skivor...

Ne Emma är inte glad!

Så nu ska jag gå och sova.. ARGHHH

Känns konstigt

Just nu sitter Emelie och Gabriella på planet till Peru. Eller Madrid snarare eftersom de ska mellanlanda där. Och de kommer vara borta tills i början av Januari. Ganska långt dit.. Jävligt långt dit måste jag säga. Hur ska det här gå? Kommer kanske vara tom de första dagarna nu, precis som det varit sen Emelie åkte hem. Kommer sakna dem båda otroligt mycket. Mena vi är ett gäng och det blir konstigt om halva gänget är borta liksom.

Jag tror dock att de kommer ha väldigt kul borta i Peru och att de kommer att lära sig och uppleva massor så jag är inte ledsen. Sånt är livet. Förresten så går tiden jävla snabbt nu för tiden så innan man hinner blinka är det väl 2010.


VMA 2009

Video music awards 2009 har berört mig på många sätt. 

För det första så ville jag skjuta Kanye West när han gick upp på scen när Taylor Swift vunnit "best female video" och säger att Beyonce har det bäst. Shame on you! Taylor förtjänade det priset. Tycker jag, då hennes videor berättar en story precis som hennes musik inte bara massa juckande lättklädda brudar som Kanyes videor. Vaddå avis för att han inte vann.

För det andra så vann ju faktiskt Beyonce "video of the year" istället så. Och jag tyckte det var stort av henne att be Taylor komma upp och säga det hon ville säga.

För det tredje tycker jag inte att Lady Gaga är den bästa sångerskan att lyssna på live men hon har en jävla scen närvaro och gjorde ett väldigt spektakulärt nummer och det tycker jag hon ska ha cred för. Tycker att hon förtjänade pris för "best new artist" då hon slagit ner som en bomb och fått flera listettor på samma platta. Men som vanligt kan jag inte låta bli att tänka hur tänkte hon med kvällens outfits?

För det fjärde älskar jag Russel Brand, skönare kille får man leta efter haha. Galna engelsmän helt enkelt. Charmit eller vad?

Sist men inte minst så var Green Days framträdande med East Jesus nowhere grymt! Och att de vann tre priser bla för "best rock video" med 21 guns. Vilken jag älskar! Det är 24 dagar kvar tills jag ser detta underbara band i Globen. Och med framträdandet de gjorde kan jag inte låta bli att längta ännu mera. Det kommer bli så jävla bra jag känner det på mig. Se deras grymma framträdande här!

Upp och hoppa

Eller inte. Jag känner inte alls för att gå upp över huvudtaget idag så jag ska gå och lägga mig igen och kolla på film kanske? Hade tänkt kolla på Dirty Dancing redan i måndags men det har inte blivit av. Jag hatar att vara lite halvsjuk för jag kan inte bara ligga still i sängen och göra ingenting. Det finns liksom inget värre!

Ringde till vårdcentralen imorse också. Jag bli lite nojjig nu när det är massa som spökar och halsen kändes åt helvete imorse när jag vaknade. Så blir det massa sjukdomar som snurrar runt i skallen. Jag vill bli frisk liksom. Men kan ju säga att hon inte trodde det var Svinis iaf så det var ju skönt. Men jag ska in på lab. imorron och ta halstest. Hon gissade på att jag kanske fått en "halsinfektion". Som enligt henne inte var smittsamt men att det kan underlätta med medicin om det är bakterier, är det virus är det bara att härda ut.

Middagsdags

En middag som jag skulle vilja kalla hälso tallrik. Den består av kyckling, rivna morötter, quinoa med röda kidneybönor, keso och nätmelon. Skulle ha varit ännu bättre om jag hade groddar och avokado men avokadon smakade bajs så det ville jag inte ha med.


Vilken natt!

Jag måste säga att jag aldrig varit med på maken och då har ju jag ändå hunnit vara sjuk många gånger i mitt liv. Men jag kan inte minnas att det varit såhär! Det är inte så att jag mått dåligt eller nått, det är det som är så jävla konstigt.

Jag vaknade vid 02 inatt och då var min säng dyblöt, jag mena täcket, kudden, madrassen där jag låg och min t-shirt som jag sov i. Helt galet jag har alltså svettats så mycket att det blivit blött! Jag har aldrig varit med om det förut. Försökte somna om i blötan ett tag innan jag gav upp.

Fick gå upp och hämta madrassen och lägga den på golvet och bädda till det lite samt att jag fick byta t-shirt så klart. Alla andra grejer fick jag lägga och hänga i rummet så det skulle torka.

Jag la mig på madrassen och somnade ganska snabbt. Sen vaknade jag vid 04 igen och ville inte ligga på golvet längre så gick tillbaka till sängen som då hade torkat och somnade bums.

Jätte konstigt! Det var något nytt, vet inte om det är mitt nya täcke som är supervarmt som gjorde att det blev för varmt med feber också att jag svettades så. Eller kanske var det att jag pimplat så mycket vatten under dagen att det fanns så mycket vatten i kroppen att jag svettades ut det istället för att gå på toa. Jag vet inte.

Det verkar iaf varit en riktig uttömning.. Roliga är också att jag varit vaken nu i ca 1 timme och jag är fortfarande feberfri. Lite ont i halsen men inget annat. Inte ens ont i huve som jag hade igår hela dan.

Jag hatar när jag har rätt

Asså ibland önskar jag bara att jag inte kände mig själv och min kropp så bra som jag gör. Men tyvärr så verkar inte falskalarm funka för mig. Morgonen började med halsont alltså feber på g. Och ja jag har feber just nu eller för att vara jag låg feber 38.0 visade termometern precis och då har jag ändå normaltemp. på 37.4. Jag hoppas att det är en sån där endags grej och att jag mår bättre imorron. Det har hänt förr!

Det är så typiskt. Jag blir sjuk typ en gång om året och varför blir jag sjuk just nu? Eller okej hellre nu än nästa vecka när vi får tentan, hellre nu än om 3 veckor då det är Green Day koncert, hellre jaa när som helst som vi har mycket att göra så ja. Nu kanske är ett bra tillfälle iaf. Om jag nu inte tänkt avlida i svininfluensan förståss.

I love Europe!

Och då kan jag tala om att det inte är Christer Sjögrens skämt till sång han ställde upp i Melodifestivalen med utan det riktiga bandet Europe med Joey Tempest i spetsen. Kan man som svensk låta bli att gilla dem? Jag tycker inte det och jag är riktigt glad över att de är tillbaka och jag gillar nya skivan. För mig har det alltid varit så att några låtar är super och jag kan lyssna på dem om och om igen, medan några låtar vill jag inte höra talas om men that´s life.

Men denna låten från nya plattan med samma namn "Last look at Eden" är riktigt bra!

Doktorander

Asså jag har suttit inne på detta tema ganska länge nu och kunde faktiskt inte hålla mig efter dagens föreläsning som hållts av ännu en doktorand. Av egna erfarenheter har jag väldigt svårt för doktorander i föreläsningssammanhang. Jag kan inte sätta fingret på det men de är verkligen urusla på att förmedla den kunskap som de besitter. För jag tror verkligen att doktorande brinner för sitt ämne, ibland kanske för mycket som gör att de tycker att vissa saker är helt självklara fast de kanske inte är det.

Varför är det så med doktorander? Han som vi hade idag är verkligen inte den första och knappast den sista heller. Är det bara så att de är lite knepiga att ha att göra med? Mena han som vi hade idag var ändå skön på något sätt och lite snurrig kanske? Men jag fattade typ ingenting av vad han sa idag.

Kanske är lite att jag levde i min lilla förkylningsbubbla under föreläsningen dvs att mitt huvud arbetade så långsamt att när han sa något tog det så lång tid att fatta vad han sa samtidigt som jag antecknade att jag missade hälften och då fattar man ju ännu mindre av sammanhanget. Tack och lov för att jag hade Nina bredvid mig!

Vad jag vill säga är kanske mer en fråga.. Vad är det med doktorander som gör det så svårt att förstå vad de vill förmedla?


Urk

Kan säga att jag inte alls känner mig så pigg just nu. Även fast jag gör mitt bästa för att ignorera läget. Försöker att se det från den ljusa sidan, jag är ju inte helt orkeslös iaf. Som tur är har jag två lediga dagar framför mig nu så jag inte behöver gå upp tidigt och kan sova ut. Så det kommer förhoppningvis kännas bättre snart.

Halsonten är väl borta men är så jävla seg i huve. Känns som nån tagit ut innehållet och hällt i sirap liksom. Orkar inte tänka. Så just nu är man väl inte den vassaste kniven i lådan om man säger så.

Därför ska jag till "mamma" Nina om ett tag och käka. Så får hon ta hand om mig haha. Men ska bli skönt att röra sig hemifrån iaf. Finns inget värre än att ligga hemma och tycka synd om sig själv när man inte är sjuk på riktigt. För det vill jag inte säga att jag är eftersom jag varken har feber eller något annat. Bara väldigt trött i kroppen och knoppen.

Lunchdags

Hemmagjord Tacopaj med gurka och lite keso. Mums...


RIP Patrick Swayze

Allas våran Dirty dancer förlorade kampen mot cancern inatt. Han har visserligen medverkat i flera filmer men de som kommer sätta sig mest i mitt sinna är Dirty Dancing och Ghost. Av alla filmer i hela världen så kommer dessa fortfarande väldigt högt på min filmlista.

Det är otroligt tråkigt att vakna till dessa nyheter. Men han kämpade in i det sista och det ska han ha väldigt mycket för. Kan gissa att det inte var det lättaste.

R.I.P Patrick!


Fan också!

Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE bli sjuk nu. Har precis kommit ut sängen med förkylningshuvud och ont i halsen. Fan också säger jag bara jag vill inte! Jag har visserligen känt att något varit på väg men ignorerat det. För jag vill inte och orkar inte bli sjuk nu. Jobbiga för mig är att ont i halsen brukar innebära feber och jag vill verkligen inte. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Nej nu jävlar blir det massa vitaminer!

Min käre bror..

Kommer att bli en stjärna... eller inte?! Detta är iaf en rolig bild tagen för något år sedan.


Känns som höst idag

Tro det eller ej så känns det som en kylig höst dag idag. Även fast det är soligt ute så är det lite kallt tycker jag. Det är ju inte så att jag mer än gärna går ut. Har också insett att t-shirt och kortare byxor tiden är förbi. Igår när jag cyklade hem från Nina vid halv 12 efter jätte god middag och snacks framför tvn så var det riktigt kallt. Tror det börjar bli dags att dra fram dunvästen snart om man ska ut på kvällen burrr!

Sen har löven börjat bli röda utanför mitt fönster också. Behöver man fler höst tecken?

Vill sammanfatta detta med att vi haft en skit sommar och det har varit den värsta sommaren i mitt liv på många sätt. Ni vet vad jag menar.


Mer pengar till oss studenter?

Eller ska man kalla det en högre CSN skuld i slutändan?

Utbildningsminister Jan Björklund har lagt fram ett förslag som ska innebära att vi studenter ska få lite mer pengar i fickan från januari 2010. Eller ja 350 kr i alla fall. Mena vad får man får 350 kr extra i månaden? Och hur mycket av dem är inte mer på CSN skulden?

Enligt en uppgift de lagt upp på aftonbladet.se vill de höja med 430 kr men det är bara 40 kr av dessa som är bidragsdel. Men grattis!

Från januari 2011 vill de höja bidragsdelen också vilket enligt samma sida som länken ovan skulle tillåta studenter att tjäna mera under två månader av sommaren samt att vi kan jobba extra och tjäna mer pengar under terminerna också utan att bli av med studiemedel.

God tanke men kommer den att gå igenom? Det är frågan!

Men denna artikel tycker jag bara är rolig. Varannan student klarar sig inte själv. De menar på att pengarna vi får inte är tillräckligt och att de behöver hjälp med pengar av anhöriga. Men Bullshit säger jag om det, har någon frågat vad dessa studenter gör med sina pengar? Mena visst vi lever inte i överflöd med pengar men samtidigt beror det på vad man prioriterar, eller?

Kan ta mig själv som ex. studiemedlet ligger på ca 7800 kr/månad. Ca 3000 kr går till hyra och räkningar, ca 1000 kr på kurslitteratur och ca 1000 kr på mat (då äter jag bra mat). Då blir det alltså ca 2500 kr kvar att göra vad man vill för. Då får jag också bara 100 kr i bostadsbidrag. Nej denna artikel förstår jag mig inte på.

Separationsångest?

Tror jag drabbats av separationsångest, eller lite iaf. Det första jag tänkte när jag följt Emelie till bussen var faktiskt "jaha vad gör jag nu då". Som om att jag inte varit ensam förut liksom. Det är bara att inse att man vänjer sig ganska fort vi att ha någon runt sig hela tiden och när det sedan blir en ändring igen känns det konstigt. Helt klart människor är "vanedjur" och det tar lite tid att ändra på sina vanor. Tänkt dig själv då att ställa om sig 2 gånger inom loppet av ca 16 dagar.

Därför har jag bjudit in mig hos Nina ikväll för att se Top models och det pinsamma Ensam mamma söker. Få se om jag ser Notting Hill också, det är inte min typ av film. Men nu kanske jag ska röra på mig, magen börjar snart kurra (kanske).

Sista dagen

Idag blir sista dagen för "sambo livet". Emelie åker nämligen hem idag så att hon hinner fixa och dona hemma innan hon åker till Peru på torsdag.

Det har varit en rolig period och man har upplevt mycket kan jag säga. Det kommer bli väldigt tom när hon åker eftersom jag nu är van vid att ha någon här hela tiden. Så det kommer nog ta nån dag innan man vänjer sig.

Våffeldags

Ikväll blir det våfflor!! Måste ju testa mitt nya våffeljärn som jag fick av pappa i julklapp. Så tjejerna kommer hit och så ska vi göra massor av våfflor. Sen blir det chips och dipp till någon bra film. Det kallar jag bakishäng. Det är våran sista kväll tillsammans innan några av oss åker utomlands i några månader så känns skönare med att myskväll än att festa igen.


Party dags

Tjihoo nu drar det igång!! Party party party =D =D =D

Män som hatar kvinnor

Måste var den bästa svenska film jag någonsin sett. Jag blev positivt överraskad och chockad när jag såg den på bio. Kanske för att den inte kändes så svensk? Jag vet inte men jag är inte fan av svensk film måste jag säga. Vet inte vad det är som gör dem sämre. Visst finns det en och annan guldklimp. En del är väldigt underhållande men det är inte så att jag älskar dem och bara wow. Den måste jag ha. Så är det däremot med män som hatar kvinnor. Det är en film som jag tänker köpa såsmåningom.

Jag längtar därför till uppföljaren nästa vecka (18 sept). Flickan med elden eller vad heter den?


Idag om en månad

Tjihoo det är bara en månad kvar nu till Green Day i Globen!!

Och jag kan säga att mina förväntningar bara växer och växer. Bara för att få en nytändning precis innan så har jag bestämt mig för att inte lyssna på nya skivan förrän veckan innan. Kanske är bra under tenta skrivandet?

Jag ser verkligen fram emot det så himla mycket. Känns nästan som att tiden gått för långsamt sen vi köpte biljetterna. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad.

Att jag verkligen ska få gå och se dem live, det är som en dröm...

30 dagar...


Buenos dias amigos

Fredag! Yeehaaa.. Äntligen säger jag bara..

Okej min vecka har inte varit så jobbig att man måste längta efter fredag men det innebär att jag inte behöver plugga på 2 dagar plus att jag kan ta sovmorron och sova så länge jag vill utan att få ångest över att jag inte gör något samt att det är party dags. och ja igen.. tror inte det kommer bli så mycket party efter dessa 3 helger i rad.. kommer hålla igen tills den 24 (?) då det är It´s så dvs koncert (Promoe, Millencolin ect) och party på Conventum.

Tror dock att jag håller på att bli förkyld eller nått. Haft ont i huve 2 dar i rad nu och allmänt tung i skallen. Så vet inte ritkigt vad det är för något. Men tiden lär väl utvisa det.

För övrigt är det Örebro dagen idag vilket jag skiter i. Jag var med och tävlade för samvetet förra året och nu vill jag inte ha så mycket med dem att göra pga en tråkig sak som inträffade i vintras. Jag har fortfarande massa kompisar som engagerar sig i Samvetet och jag tycker inte mindre om dem för det. Så det så, men idag blir det nog hemma för min del och vila lite.

Ska göra kyckling wok senare och så förbereda lite inför kvällen.

Ostkväll

Ikväll blir det ost och kex kväll hos Maria. Som jag har längtat efter brieost, mögelost ohc diverse kex. Ska bli mumsigt måste jag säga.

Min huvudvärk är borta också nice!


Bloggtorka

Kan man väl säga att jag haft sedan igår kväll. Jag hann helt enkelt inte med att blogga igår. Det var fullt upp från morgon till kväll/natt.

Först var jag och Nina i Marieberg och shoppade lite nödvändigheter. Jag köpte ett svart linne på gina, lite underkläder på lindex och mascara och avsminkningsservetter på HM. Sen när jag kom hem blev det lite att greja innan jag och Emelie började med maten. På tal om det så har jag glömt tina kyckling till idag (grattis).

Efter maten blev det fotboll och matchen SÖG rent ut sagt. Det var riktigt dåligt av Sverige. Det känns inte som att de vill till VM för då spelar man inte sådär. Nu gäller det att vi vinner mot Danmark annars går vi inte vidare. Vore ju tråkigt men då är det. Klart för mig är ju redan att jag stödjer Spanien som vanligt hur det än går för Sverige. Jag kanske är hård mot dem men Malta är inte så bra, de skulle ha gjort bättre ifrån sig.

Efter det blev det idol och true blood med Anna och Gabriella kom hit också. När det kommer till True Blood vet jag fortfarande inte vad jag ska tycka och tänka om serien. Om jag säga såhär "Drugs, sex and rock n' roll" det är typ det ända serien känns som. Massa sex och naket, sprit och droger. Få se om det blir bättre, mena vart är Skarsgård?

Efter det blev det att kolla lite på Spaniens match samtidigt som det blev massa snack med vår nya granne. För att påtala att han var lite onykter men det var trevligt iaf.

Helt enkelt en fullspäckad dag! Nu ska jag nörda mig lite mer med FarmVille! haha

Backstreet Boys

Jag måste säga att jag aldrig riktigt tog del av BSB hysterin under 90-talet. Det var aldrig "my cup of tea" när det kommer till musik. Jag gillade inte heller Spice Girls eller Britney Spears särskilt mycket. Det kanske säger en del. Visst jag lyssnade på dem alla men jag var liksom inte åååååh de är så bra, visst hade jag en favorit som alla andra. Men vill fortfarande inte påstå att jag var ett super fan av någon av dem. Men det är något nostalgiskt över dem. Mena växer man upp under 90 är dessa samma nostalgi som kanske Lili & Susie på 80-talet? haha vad vet jag?

Med det vill jag faktiskt säga att jag gillar soundet på BSB's nya singel "Straight through my heart" det känns väldigt mycket 2009..

Beroendeframkallande eller?

Jag gav efter för FarmVille på facebook idag. Efter att Nina tjatat ett tag =P. Upptäckte också att flera jag känner håller på med det. Däribland min käre far. Men jag har tyckt det varit lite väl nördigt för mig måste jag säga.

Och se vem som nu är fast?! Synd bara att det går så långsamt att odla alla jävla grejer! Kanske är tur annars hade jag kanske suttit hela natten och det går ju inte.

Såhär ser det ut hos mig just nu:

Idol 2009

Ikväll kör ännu en säsong av idol igång. Med Laila, Andreas och Bagge (Anders) i juryn. Jag tycker de är bättre som jury än de som var förut. (sorry)

Som vanligt är det ju också alla auditions som är roligast att se på. Mena vissa har ju inte självinsikt för fem öre! Och varje år kommer det en och annan galning. Kan man inte älska dessa som ändå bjuder på sig själva?

Denna låt är den jag minns allra mest från förra årets idol. Den fastnar jag lovar!


Usch

Idag vill jag bara inte upp. Har inte sovit någe vidare inatt. Vaknat somnat och vaknat så har det flera gånger också blivit att jag legat vaken ett tag utan att kunna somna om. Så den här dagen kommer bli jobbig. Men what to do? Det är bara att bita ihop och försöka.

Sexpartyt igår var roligt och trevligt. Kommer nog göras om i framtiden. Kanske också när man har mer pengar hehe.

Åh Sara som vi var hos hade världens gulligaste kattunge. Jag blev kär allvarligt talat. Katten var visserligen inte hennes utan hennes mammas men iaf. Nu vill jag bara flytta till större och skaffa mig en liten plutt! <3

Taylor Swift

Jag måste säga att country kanske inte är min typ av musik men jag gillar faktiskt Taylor. Det är något med hennes låtar som berör mig. Kanske det är det faktum att hon skriver om saker som faktiskt händer i hennes liv och det är mycket känslor inblandat. Jag tycker att man kan känna igen sig själv i många av hennes låtar. Det är nog en av hennes styrkor som har gjort henne så populär.

Teardrops on my guitar


Love story


White horse


Detta är kärlek haha

Mena herregud man kan väl inte vara snygg och mogen jämt heller?? =D Den bjuder jag på!


Vad bra det går!

Eller inte... Vart tog all tid vägen? Jag tyckte att klockan var 12 för typ 1 min sen och tänkte jaja jag har gott om tid på mig att plugga innan Emelie kommer hem. Jo tjena nu är klockan 14 och jag har öppnat boken iaf. Bra där!

Det har istället blivit nostalgi i form av Queen. Jag har då lagt in mina favolåtar till min egna lista på Spotify. Asså jag älskar Spotify. Kan man inte älska Spotify? Det är frågan! Och bara för att jag är så snäll så delar jag med mig av min Queen lista här.

Förresten vad är det för fel på blogg.se? Min profilbild dyker aldrig upp!


Freddie Mercury the King of Queen...


Älskar Lily Allen

Jag har lyssnat lite på henne förut men det har inte varit någon wow känsla över det hela. Men nu jävlar, jag tycker hennes sånger är underbara och speciella faktiskt. Tro det eller ej men man blir glad av att lyssna på dem.

Denna låt har jag precis upptäckt:

Not fair

Måndag

Som vanligt veckans lataste dag. Speciellt idag när jag är ledig. Måste visserligen plugga men det är lugnt. Jag tycker att boken vi läser just nu är väldigt bra och intressant. (Ulrich Beck - Risksamhället).

Ikväll blir det desto roligare då jag blivit inbjuden på sexparty. Jag vet jag är väldigt öppen om sånna saker så det rör mig inte i ryggen att skriva här. Men det ska bli skoj.

Ikväll är det också säsongsstart för Heroes (kl 22:40 på tv4) och så är det Roast på Berns (kl 21:55 på kanal5). Har längtat efter Heroes såå mycket och på Roast idag är det Björn Gustafsson de ska mobba! Kan det bli bättre?

Åhh det också. Vårat "majsparty" igår var jätte trevligt, det får vi göra om. Raggmunk och majskolvar, det är grejer det! haha

Nee käka frulle kanske och sen börja plugga lite...

Katt åt...

Jag kan inte låta bli, jag tyckte dessa var så roliga när Josefin sa dem på Thai resturangen i Vingåker att jag inte kan låta bli att dela med mig. Har aldrig hört på maken men det kanske är för att jag är från Uppsala?

Katt åt glödlampa, lös i magen...

Katt åt kasse, sket påse...

Kanske är jag som har dålig humor? Vad vet jag hahaha.


Hittade några till på nätet:

Katt åt svärmor, släkt i magen

Katt åt stol, satt i halsen

Katt åt haj, hade inge´ val

Katt åt hip-hoppare, rapade

Katt åt hund, fick skäll

Katt åt JAS, blev Gripen

Katt åt trädgård, fick rabatt

Katt åt vulkan, fick utbrott

Katt åt batteri, gjorde volt

Katt åt ben, gick bort

Katt åt bil, blev ivägkörd

Katt åt boll, rund om magen

Katt åt cement, hård i magen

Katt åt deg, smet

Katt åt eka, fick ro

Katt åt elskåp, blev proppmätt

Katt åt fiskare, fick spö

Katt åt gitarr, blev stämd

Denna blogga har massor: ThePalm.se


Söndag igen då

Förstår inte att veckorna går så himla fort nu för tiden. Ska det fortsätta såhär kommer jag ju bli gammal på nolltid haha. Skämt å sido, det känns så.

Inte har man tid att sova länge heller. Eller okej jag skulle kunna men jag kan inte. Hänger ni med??

Jag känner mig på bra humör idag. Så jag ska ta mitt goda humör och städa rummet och sen eftersom jag har städvecka här i korridoren så ska jag väl ta tag i det också.

Ikväll ska vi tydligen ha majs och raggmunk kväll hos Evelina. Ska bli kul faktiskt. Jag är ju majsoman och raggmunk äter man inte allt för ofta. Rättare sagt jag minns inte när jag åt det sist och jag har ingen aning om hur man gör men det kan Gabi så jag litar på henne haha. Och eftersom Evelina frågar mig om chokladbollar varje gång vi ses så ska jag faktiskt bara för att göra några och så ta med mig.

Det innebär dock att jag måste till Willy´s och handla också, glömde ju pärlsocker när jag handlade igår.

Förresten så kan jag inte släppa vilken underbar fotboll jag fick se igår. Först Sveriges match som var lysande och sen Spanien som spelade röven av Belgien. Hallelujah!

Ne nu behöver jag frulle innan magsäcken krymper ihop till ingenting.

Fyfaan vilken match!

Ursäkta språket men jag har just sett den bästa matchen Sverige spelat ever! Asså det är obeskrivligt.. och overkligt.. För att inte tala om helt jävla galet. Zlatan gjorde mål på sekunden.. VI VANN, VI VANN, VI VANN!! HALLELUJAH PRAISE THE LORD!! (okej jag har inte blivit kristen). Men det är sååååååååååååååååå jävla skönt. Jag satt ett tag och funderade på om det verkligen var Sverige som spelade?! Förstår ni du hur bra de var ikväll? Alla i laget var stjärnor! Det går inte att säga att någon var bättre än någon annan.

Shit jag tror att jag är i sjunde himlen. Varför har de inte spelat såhär förut? Jävlar om de fortsätter så här har de säkerligen bra chanser i VM när de kommer dit.

Jag tror att denna låt passar in här:


Läs mer på Aftonbladet.se.

Gotta love Top Gear

Tycker man om bilar och motorer så är Top Gear definitivt något för dig. Asså det går inte att inte älska denna serie. Tråkigt nog så verkar inte svensk tv förstå detta så man får typ ladda ner det eller använda youtube.

Hittade några roliga klipp som jag tyckte förtjänade en plats i min blogg. =D


Dubbelt Sverige

Det är vad som gäller idag. Tre tronors match mot Tjeckien och Sverige mot Ungern i VM kval.
Kan det bli mycket bättre?

Just nu ser jag på Hockeyn och det går väl sådär för Sverige. Vi låg precis under med 4-1 men nu är det 4-2 så ja vi behöver iaf 2 mål till. Jag känner inte ritkigt igen laget efter vinsen mot Ryssland i torsdags.

Kl 20 är det dags för fotboll. Det är en måste match för Sverige. Hoppas det blir en bra match och att de verkligen spelar ut.

Kom igen Sverige!! Gå Blågult


Jag älskar...

... när man dagen efter vaknar upp och inser hur bra man mår trotts den mängd alkohol man fått i sig. Dvs inte lite och man varit snorfull att man inte kunnat gå rakt hem och däckat i sängen så fort man kom in. Äntligen känns det som på den gamla goda tiden då man knappt märkte att man druckit. Bra eller dåligt? Nja jag behöver ju inte så mycket booze för att bli full så är ju inte som jag får i mig en dödlig dos varje gång. De som känner mig vet att jag inte tål stark sprit så därför blir det heller ingen sådan.

Dansmatta på fyllan är jävligt kul också! Man hallucinerar ihop sina egna pilar så räkna inte med att vinna men jag försökt stenhårt iaf haha.

Nu ska jag gå och käka något. Vore gott med lite mat i kistan.

Ps få se om det kommer upp nå bilder från gårdagen. För en gångs skull var inte jag den med kamera!

Stor och/eller liten

Möjligen ett väldigt stort hallon eller en väldigt liten sköldpadda. You decide, hur som helst så är det söt.


Vilken håla!!

Jag får ursäkta om det är någon som läser det här och bor eller kommer ifrån Vingåker men... FYFAAN VILKEN HÅLA!!! Vem vill bo där?? Allvarligt?? Och Factory Outlet? Ja kanske om man är 40+! Hallå vad är det frågan om? Och inte var det billigt heller, ett enkelt svart linne kostade 249 kr. Aldrig i livet att jag köper det där när jag får ett för 49 kr på HM. Nej jag kommer aldrig bli märkesnörd det är en sak som är säkert. Okej kanske Adidas då med det är så långt som jag sträcker mig..

Vingåker var en stor besvikelse, kommer aldrig sätta min fot där igen. Men höjdpunkten var att det var billig mat då vi åt på en Thai resturang där och att jag på system bolaget fick en drink och snacks bok för att jag svarade på några frågor. Det säger kanske en del..

Nu ska jag kanske fixa till mig för kvällens festligheter, vill inte påstå att jag är så sugen på alkohol men det för väl gå...


Shopping idag

Hallelujah det är shopping på schemat.. IGEN!! Hur lycklig är inte jag på en skala 1-10? Hela gänget ska ta bilen och åka till Vingåkers factory outlet. Har aldrig varit där så vet inte hur det ser ut eller någonting, inte ens vad de har att erbjuda. Jag hoppas inte att jag blir besviken! Jag behöver nya kläder och har de bra och billigt utbud så kommer det bli mycket mindre plats i mina lådor när jag kommer hem hahaha.

För övrigt har inte det person som gett mig pengar fortfarande inte givit sig till känna.


Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Ja tro det eller ej men jag har ännu mer dator problem. Det verkar aldrig vilja lösa sig. Varför tar eländet aldrig slut?? Jag installerade om min dator i måndags och det var allt annat än problem fritt. När jag äntligen trodde att allt var klart kom bakslaget idag. När jag fick förfrågan att installera en ny komponent till mitt virusprogram verkar hela programmet fått knäpp. Och så har den lyckats få ett virus. Kan en dator ha svininfluensan?? I så fall tror jag att det är det min dator har. Nu håller jag iaf på att formatera om den för säkert 10e gången denna vecka. Snacka om att jag börjar bli trött! Mena vad finns det för andra torsdags nöjen liksom, jag kan ju sitta här med min dator. Tur att jag nu har min lilla, blir det problem med den nu ger jag upp tekniken...

7 månader

Idag firar jag och mitt körkort 7 månader ihop. Och jävlar vad jag har kört bil i sommar. Det är underbart som satan. Finns det frihet så är det att ha körkort. Även fast man inte har bil. Man kan alltid låna av någon.

Körkort = Kärlek <3


Nice surprise

Idag när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot. Så fick jag en trevlig överraskning. Någon (troligtvis släkting) har fört över 1000 kr till mig utan att säga något. Jag är väldigt tacksam för då kan jag köpa mitt träningskort men det vore lättare att säga tack om du/ni sa något. Eftersom Swedbanks internetbank inte ger något kontonr. eller nått från den som för över lever jag just nu i ovisshet.

Tack du kära i alla fall! <3

Hur har de tänkt?

Jag har velat posta det här inlägget sååå länge nu men har inte alls haft tid. Man kan ju undra vart tiden tar vägen men nu jävlar (ursäkta språket).

Tog lite bilder innan jag åkte ifrån Uppsala när jag var ute på en av mina kvällspromenader. Det verkar som att ett område har väldigt små rastplatser för sina hundar. Då undrar jag hur har de tänkt? För de får tydligen inte gå på gräsmattan iaf utan måste hålla sig på asfalten i en liten "hage". Principen med det hela är säkert lysande utan att jag kan se den men igen, hur har de tänkt?

Som jag ser det så blir det mer plats för en liten hund än en stor. Hur ska man rasta en stor hund här? Jag skulle dock aldrig göra det. Se själva vettja!

Fix och trix

Idag har det blivit lite fix och trix här hemma. Köpte ju ljuslykta som jag satte upp på väggen. Tycker att det blev väldigt fint. Ingen idé att använda den än dock så fönstret i rummet redan är öppet dygnet runt. Kanske är för att vi är två men det är iaf varmt så det räcker och blir över.


Tänkte också passa på att lägga upp en bild från i fredags där man kan se på ett ungefär hur min nya klänning ser ut. Jag älskar den faktiskt även fast jag kanske har aningen för stora (!) bröst för den. Ett boob problem alltså haha.

 


Jävla arbetare

Jag är lite putt att vi blev väckta halv 8 imorse av att de höll på borra i korridoren. Hallå liksom det är min lediga dag och jag ville sova till 9-10 iaf. Men men man kan väl inte få allt här i världen.

Är på banan nu iaf. Ska greja lite här hemma idag. Måste iväg och handla lite också.

Som kanske märks så har jag ingen inspiration för att blogga just nu. Få se om det blir mer snart.

Älskar denna låt!

Eller det är väl eg. en cover så är kanske den jag älskar? Sak samma... Det är iaf samma coola snubbe som gjort MJ videon jag postade tidigare. Jag tror jag fått en ny idol! hahaha skämt å sido men det är lite coolt ändå! =D

Den heter iaf Don´t stop believing gjord av Journey från början.


Busy day

Har varit fullt upp hela dagen idag. Första föreläsningen är avklarad och jag tycker nya föreläsaren är jätte bra så det känns toppen. Var dock bastu i föreläsningssalen så höll på dö.

Efter det blev det lunch hos Nina för att sedan åka till Marieberg med henne och Lina. Blev massa shopping i flera timmar så nu är jag helt slut. Köpte mest nödvändigheter faktiskt, hör och häpna. Blev ljusstakar och en kniv på IKEA, en ljusstake att sätta på väggen och sköljmedel på lågprisvaruhuset samt ett fodral till min lilla dator.

Nu har vi haft korridorsmöte här och det är sjukt kul att vara tillbaka. Det är ett underbart gäng jag bor med!

Fick också mitt mobila bredband idag så nu jävlar ska surfas haha..

RSS 2.0