På kontoret

Idag är jag tillbaka på jobbet. Skönt att vara tillbaka i rutiner. Lite segt är det allt efter att ha gått hemma och degat i 3 dagar. Turligt nog blir det 2 rätt lugna dagar innan helgen. Hoppas jag blir helt frisk tills dess. Synd man inte jobbar inom kommunen som har halvdag på fredag men lär ju kompa ut lite tidigare jag eftersom jag har lite att stå i. På lördag kommer nämligen kattungen och på söndag drar vi på hockey i Gävle. Som om inte det var nog så har jag lovat syster att vara chaffis åt henne och karln när de ska in till stan och fira 6-årsdagen tillsammans.
 
Åååh jag längtar efter min Meeko!! <3
 

Tack mitt immunförsvar!

Två dagars degande och två nätter med 10 timmars sömn har uppenbarligen gjort susen. Mår mycket bättre idag, lite täppt i systemet och slemhostig men det är inte mycket. Borde tacka mitt superimmunförsvar lite oftare. Blir sällan sjuk (peppar peppar) och när jag väl blir det så går det över väldigt fort (peppar peppar). Kanske är efter alla mina år som nagelbitare? Vad vet jag... Nu biter jag inte på naglarna längre. Kanske kan kalla det ett beroende eller mycket dåligt beteendemönster men när jag började fixa naglarna för några år sedan så försvann också bitandet. Kan fortfarande hamna i perioder då jag dödar mina nagelband men det är inte samma sak. Förut spelade det ingen roll om jag hade medel som smakade skit på fingrarna eller inte, jag bet och jag bet.
 
Så imorgon går jag till jobbet med ny energi. Först ska jag iväg nu och fixa naglarna (när vi ändå pratade om dem). Har storstädat lägenheten under dagen också, heja mig. Ikväll är det äntligen match!

Vad är detta?

Någon som tagit får-looken till en ny nivå. Vem vill ha den på sig?
 

Dö baskilusker dö!

Kände det redan när jag klev upp att detta kommer att bli jobbigt, men skam den som ger sig. Vinglade mig till bussen, det kändes nästan som om jag var full, i slowmotion dessutom. Såklart började det regna precis också, för att göra det hela ännu värre. Jäkla tur att det var lite folk på bussen - höstlov. Jag vill också ha höstlov men det var ju ett tag sen man hade lov överhuvudtaget. Hade visserligen nån veckas semester i somras men det känns inte som det just nu.
 
Snubblar iallafall in på kontoret, pratar med en kollega som direkt konstaterar att du ser ju inte frisk ut... man tackar. Vidare till mitt kontor där jag direkt får frågan om jag är sjuk när jag säger "god morgon", nej vaddå får man inte kraxa fram orden eller? Tog en sväng upp till min chef för en stund sen och fick "Oj mår du verkligen bra?". Nej det är därför jag står här. Jag måste bara göra... sen ska jag gå. Jag fick bara göra det som var viktigast sen ska jag gå hem.
 
Det har jag gjort nu och tänker åka hem och lägga mig och sova nån timme. Hoppas att jag inte har feber men med  tanke på hur jag känner mig så är sannolikheten stor. Kanske bara ska acceptera att alla blir sjuka ibland och att det kanske är värt lite löneavdrag för att bli frisk istället för att sitta och må dåligt och ändå prestera dåligt på jobbet... dessutom fick jag reda på att två andra är sjuka de också.

Förkylning på g

Tror jag har en rejäl förkylning på intåg. Började få ont i halsen igår, idag är det väl lite gränsfall feber än ingen ännu. Har tagit det rätt lugnt i helgen. Åkte ut på landet och fredagsmyste lite i fredags efter att ha varit till Thuns med pappa. Där hittade jag en rätt snygg kofta (visar senare när jag ser mer levande ut). Igår tog jag en ordentlig sovmorgon, riktigt skönt. Tänkte ta mig iväg och träna men orkade inte, såhär i efterhand är jag glad att jag inte gjorde det men tanke på hur jag mådde på eftermiddagen. Var med mamma och Inga-Lill på lite shopping. Vill inte påstå att vi stressade, IKEA, Rusta, Jysk, Ö&B och Willys på 5 timmar.
 
Hemma blev det soffläge men hockey sen gick jag och la mig tidigt. Imorse sov jag länge, vintertid till trots. Sen har jag mest legat i soffan, var en sväng ut på landet men det var inte länge. Konstaterade nyss att jag har 37,6 på termometern, är trött och seg men är inte riktigt feber. Hatar att vara sjuk men har jag inte feber imorgon så tänker jag gå till jobbet, har ett möte jag måste gå på då min kollega är föräldraledig hela dagen. Vi ska ta ställning till tilläggs program för hantering och attestering av leverantörsfakturor.
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och äta lite glass. Det får man är man är krasslig ;-).
 

Avicii i Tele2 arena

Fick precis tag på biljetter. Hur fett är inte det?!?! Dessutom kul att få kika hur Tele2 Arena ser ut. Lär ju inte åka dit på fotboll direkt. Kul att man har något att se fram emot iallafall. Lär ju vara februari snart med tanke på hur snabbt tiden går...
 
Kul ska det bli iallafall. Minns ju Swedish house mafia i Friends arena. Även om det var två dagar innan jag skulle operera ryggen och hade väldigt ont så var det grymt!
 

Torsdag betyder...?

I vanliga fall betyder tordag att det imorgon är fredag (igen) och äntligen helg (igen). Vart tiden tar vägen är det väl ingen som vet egentligen. Fullt ös medvetslös, så jag jobbar men i helgen blir det jävligt lugnt om jag ska orka till julledigheten. Ja, då trött har jag känt mig denna vecka.
 
Att det idag är torsdag betyder ytteligare två saker. Den ena är att det äntligen är dags för träning med Manne igen. Han har det absolut bästa passet på friskis, han kan gärna få ha det en gång till i veckan. Det är ett sånt där pass som man flera gånger om vill lägga sig och dö under men på något mirakulöst sätt fortsätter man kämpa. När man kommer hem på kvällen är soffläget totalt vill jag påstå.
 
Den andra är att det äntligen är dags för match. Våra krigare drar ner till Linköping för att stjäla ytterligare 3 poäng med hem till Dalarna... Måste påpeka att jag inte tycker det är okej med 5 dagars paus i spelschemat såhär när vi kommit några omgångar in i säsongen. Det blir lätt hockeyabstinens! Igår var den så illa att jag och Gabi drog till ishallen för att se Almtuna ta emot Mora. Såhär i efterhand blev det är grisigare och hetsigare upplevelse än jag planerat. Almtuna må vara mitt hemmalag och jag önskar dem all framgång, men det är ju inte alls samma passion som när jag ser Leksand spela. Igår kom vi nog ganska nära men med tanke på leksingar och ex-leksingar i laget, samt laget på besök tog det inte lång stund. Måste dock säga att A I S kändes mycket konstigt på tungan när man är van med L I F. "Krigare" känns mycket bättre än "Vi ger oss aldrig, AIS". Nog sagt om det. Gillar inte Moras filmande grishockey bättre nu är förr, de lägger sig definitivt på platsen bakom Karlskoga på den punken.
 
Så en roliga eftermiddag/kväll väntar. Nu är det bara att jobba järnet så jag får gå hem någon gång!

Ungefär så!

 

Levande väckarklocka

Alltså att inte sova en av nätterna under en helg då man borde satsa på att sova ut är inte bra. Tror jag dras med någon form av jetlag. Kroppen känns tung och trött samt att huvudet inte riktigt vill vara med innan 10 på dagen. Men det flyter på, man får roa sig med lite rutinarbete som att öppna och stämpla post tills hjärnan är tillräckligt vaken. Sen har vi fenomenet dödstrött efter middagen och så blir man pigg när det är dags att sova.
 
Behöver jag dessutom nämna att min fyrbenta, håriga, självgående väckarklocka har sig egen regelbok. Vid 06 börja hon krafsa på sovrumsdörrens insida, varpå jag börjar säga ut henne att fara och flyga (typ). Strax därefter börjar hon istället sitta på golvet nedanför sängen och dra i madrasskyddet, här börjar jag försöka vifta bort henne. Så lämnar hon sovrummet en sväng och man börjar tro att hon fattat vinken. Icke. Ca 06:30 smyger hon upp på sängbordet, sitter troligtvis och tittar på mig för att se att jag somnat om, DÅ jamar högt som tusan i mitt öra så jag nästan flyger ur sängen, för att kasta ut henne. Jag går tillbaka till sängen och lägger mig för det är ändå 10 min kvar tills det riktiga alarmet ringer. När de alarmet ringer kommer hon in i sovrummet igen, hoppar upp i sängen och lägger sig på mitt ansikte, ibland bredvid och vänder upp magen i mitt ansikte. Sen börjar hon spinna som en jag vet inte vad... så ligger vi och snoozar till ca 07, då jag motvilligt tar mig ur sängen.
 
Så ser min morgonrutin ut. Konstigt man ser ut som en zombie påväg till jobbet och när man kliver in på kontoret. Snart blir de två hårbollar dessutom men då kanske se lämnar mig ifred? Knappast.
 

Den helgen passerade snabbt

Jag förstår inte vart helgerna tar vägen. Går inte veckorna för fort så går helgerna det. Det är inte många dagar kvar i oktober heller nu. Efter två helgen med fullt håll igång så kan jag lova att nästa helg blir jävligt lugnt. Tror jag behöver det för att någon gång hinna ladda batterierna. Dagarna fungerar väl, när morgontröttheten släpper sisådär vid 10-11. Innan dess känner jag mig som en zombie. Känns inte så hållbart kanske.
 
Har iallafall haft en helt underbar helg. I fredags stod storhandling på schemat, följt av hockey och galenskap med bästaste Gabi. Äntligen en trepoängare på hemmaplan! Lördag körde jag på som vanligt med ett träningspass på förmiddagen sen grejade jag hemma. På kvällen träffade jag några tjejkompisar och kollegor, så drog vi vidare ut i natten och dansade. Halv 5 på morgonen var jag hemma. Kan säga att det inte var speciellt skönt att gå hem i -5 grader i lackleggings, känns som att gå utan byxor överhuvudtaget. Tar visserligen bara ca 30 min att gå hem men ändå. Trots en varmdusch när jag kom hem så fick jag inte upp värmen så låg och huttrade under täcket nån timme innan jag började må lite halvdåligt. Har en tendens att bli dålig av att jag är så jäkla hungig men blir en ond cirkel som gör att jag inte får i mig någonting. När klockan var halv 8 hade jag med andra ord fortfarande inte somnat. Halvslumrade lite i kanske 1 timme men var inte mer innan jag vid 9 var tvungen att ta mig ur sängen. Släktträff i Snättringe var anledningen. Såhär i efterhand skulle jag kanske ha stannat hemma, med tanke på den extrema magonten jag drabbades av på eftermiddagen som sedan höll i sig resten av kvällen och även lite idag.
 
Som sagt, nästa helg ska jag ta det jävligt lugnt!

Kan ha hittat min soffa

Jag börjar kika mer och mer på ny soffa nu. Detta går inte! Den jag har håller på att falla isär, bokstavligen. Den är heller inte speciellt snygg i gul/rött-rutigt tyg. Det känns som att jag aldrig kan börja få till vardagsrummet om jag inte köper en soffa.
 
Hittade denna på MIOs hemsida. Sjukt snygg i mörkgrått!
 

Så var det fredag igen

Sitter just nu och har världens matkoma. Tyckte inte att jag hade så jäkla mycket mat i matlådan men det var så gott! Hade tärnat laxbitar och gjort en sås på creme fraiche franska örter och Oatleys matladningsgrädde till det hade jag spagetti. Krämigt och gott vart det! Kommer göras igen kan jag lova och grädde gjord på havre funkade hur bra som helst. Använde den även i blomkålsmoset. Gött gött.
 
Försöker hitta lite nya vägar till matinspiration just nu när jag är inne i en "orka laga mat"-period. Har även konstaterat en än gång att gröt till frukost inte riktigt fungerar för mig. Går runt och känner mig uppblåst och har ont i magen hela dagen. Vet inte om det blir lite för mycket för min stackars mage. Dock äter jag ju Pauluns granola till keson men blir ju 1/2 dl bara.
 
Annars är det en jävligt lugn fredag. Sitter och ankomststämplar fakturor och väntar på en leverans med stora gem så jag kan sätta in handkasseredovisningarna i pärmar. På listan att göra finns även att skicka in uppgifter om en anställd till AFA och räkna så beloppet på fakturan till Skandia stämmer. Det är nämligen där vi har våran privata pensionsförsäkring här på företaget. Annars kan jag rekommendera SalusAnsvar som är en sjukvårdsförsäkring vi har. En kollega har gjort illa knät och ringde dem, fick tid samma dag, röntgen dagen efter och sne besked om att han kommer få operationstid inom 6 veckor, försök med det landstinget. Även jag har använt denna försäkring när jag sträckte armen i våras men det var inget allvarligt. En skada som börjar försvinna nu när jag typ tränar bort den, troligtvis relaterad också till kontorsarbete. Men nu mer bra stol, rullmus och andra rutiner så känns det bra!
 
 

Tre aktiva år

God förmiddag.
 
Idag på morgonen har jag varit och lämnat blod. Fick där veta att jag varit aktiv blodgivare i 3 år och fick en bronsnål. Shit vad fort tiden har gått egentligen. Hamnade dessutom hos en jättetrevlig yngre kille som var jätteduktig. Jag tycker som sagt inte att det är så jätteroligt att lämna blod då jag är nålrädd men gör det eftersom det värsta ändå bara är att sätta i och ta ur nålen. Vissa som jag hamnat hos har inte riktigt förstått det utan kört på, en del har reagerat på att jag vänder bort huvudet och då frågat om jag tycker det är obehagligt. Att man är blodgivare innebär faktiskt inte per automatik att man inte har några problem med nålar utan snarare att "för den goda sakens skull" väger över obehaget. Brukar inte tänka så mycket på gåvorna man får men nu har de tagit fram en riktigt snygg t-shirt som jag känner mig stolt ägare av.
 

Älskar julmust

Såg för flera veckor sedan att Hemköp inne i stan började packa upp julmust. Då tänkte jag "herre gud inte redan det är inte ens oktober". Nu några veckor senare efter att ha sprungit förbi julmusten några gånger kunde jag inte hålla mig. Köpte en julmust light, tror det är det bästa som uppfunnits faktiskt. Jag älskar julmust men det blir för sött efter några klunkar. Räddningen var lightversionen som är minst lika god, tycker jag.
 
Vad tycker ni om Julmust light?
 

Trött är bara förnamnet

Hur kan man vara så trött? Tar evigheter innan jag känner mig levande på morgonen. Fattar inte, visst jag är rysligt morgontrött och det gråa och trista vädret gör inte att man känner sig peppad direkt. Många snackar om höstdepp men jag känner inte på det sättet men kanske är en lightversion? Igår satt jag i soffan kl 20 dessutom och höll på att somna sittandes även när det var  en riktigt bra hockeymatch mellan Boston och Detroit. Lyckades hålla mig vaken iallafall sen somnade jag ganska snabbt när jag gick och la mig.
 
Blev väckt imorgon först av alarmet, brukar snooza säker 20 min haha, sen av en katt som hoppade upp och la sig mitt i ansiktet, vände upp magen och kurrade som bara den. Tror ingen blir förvåndan när jag säger att vi ofta sover så dessutom. Jag med huvudet i magen på henne och hon med tassarna runt mitt huvud. Så mysigt det kan bli, synd jag inte kan ta bild på det själv.
 
Inser dessutom att det blivit dåligt uppdaterat angående helgen. Jag har inte hunnit tömma kameran på bilder. Direkt när vi kom hem från dalarna i söndags åkte vi ut till garaget på pappas jobb och meckade cykel och grejade med bilen. Det ska tydligen bli snö i veckan så passade på att byta till vinterdäck. Cykeln fick en helrenovering med nya däck, slangar och nu funkar lyset fram och bak. Meen bilder kommer, kanske ikväll!
 
Ni får nöja er med tre bilder från instagram sålänge ;-)

Hur snyggt?

Nyheter via mail från nelly.com. Kunde inte låta bli att spara bilden och lägga upp. Detta kan vara något av det fulaste jag sett i klädväg! Finns det någon som vill ha det på sig? Tycker det här med spets börjar gå lite för långt nu. Modeindustrin, gör om, gör rätt!
 

Lite måndagsinspiration

Fick ett mail från Members.com med lite fina tavlor. Vill verkligen ha något snyggt på väggen i vardagsrummet. Dags att kirra en ny soffa tror jag, om jag så ska ta den på avbetalning framöver. Känns som att det börjar bli en prioriteringsfråga. Jag kan inte ha den jag har längre. Känns dock som att jag behöver en soffa innan jag kan bestämma vilken tavla som är bäst. Dessa gillade jag iallafall!

Leksand här kommer vi

Som vi längtat till den här dagen. Sen påskafton för att vara exakt. Nu är det äntligen dags att fara upp igen. Blir ett jäkla åkande iår men så blir det när motståndarlaget som ligger närmast inte värnar om supporterkulturen (Ping AIK). Så ses i Tegera och på Legends ikväll kamrater =).
 
Jag och den här bönan gör byn osäker idag...
 

Full fart framåt

Som om jag inte haft fullt upp hela veckan så blir det inte mycket av vila och återhämtning i helgen direkt. Imorgon far vi upp till Leksand. Blir kvar tills på söndag. Jag och BFF ska muppa oss så mycket som bara vi kan. Det blir med andra ord synd om pappa hehe. Kanske kan rycka upp honom lite. 
 
Tror vi är lite övertaggade, få se hur detta slutar!
 
Annars så måste jag rekommentera ett hårmousse jag fick hem igår, från Tigi Catwalk. Det är verkligen allt som jag saknat sedan Sunsilk slutade tillverka det mousse jag hade fram till 2010. Jag har helt enkelt varit lite vilsen sedan dess, har använt Tigi Bed head produkter men de har inte varit hundra rätt i alla väder. Lockigt hår kräver lite mer. Detta däremot är toppen. Inget klet, inget kladd. Jag upplever att frizzet hålls borta nu när det är fuktigt samt att håret förblir mjukt och glansigt. Tigi Catwalk Curl Collection Lightweight Mousse.
 
 

Att bli dumförklarad

Det känns som att jag flera gånger den senaste veckan blivit dumförklarad för att jag är ung och jobbar med det jag jobbar med dvs personalfrågor och lönehantering. Jag är utbildad personalvetare och att jag delvis jobbar med löner är något som man kanske kan säga att jag halkade in på. Nån gång i våras sökte jag en tjänst som var 50/50 lön och personal, tänker att den får jag aldrig men jag har iallafall gjort en riktigt bra ansökan och försöker men motiveringen "allt går att lära sig om man är öppen för det". På något höger gjorde jag två riktigt bra intervjuer och det klaffade, så bestämmande i företaget bestämde sig för att ge mig chansen.
 
Jag kan inte beskriva känslan av att få det där samtalet om att de faktiskt ville ha mig, efter 18 månader som arbetslös efter examen, de hade även styrt upp det så att jag skulle gå dubbelt till att börja med för att lära mig lönehantering. Såhär i efterhand var det inte speciellt svårt och det tog kanske 3 månader innan jag kände att min hjälpreda höll mig tillbaka mer än hjälpte mig. Jag lär mig rysligt lätt om jag vill. Sen uppstår det såklart saker ibland som jag inte kan eller inte har någon skuld i men ändå har förmågan att lösa.
 
Det mest irriterande dock som folk inte verkar tänka på är hur de tilltalar mig. Visst "lönetanten" heja mig i all ära men detta är något annat. 9/10 gånger det blir fel med någons lön är det inte mitt fel. Det är oftast att deras chefer inte ger mig den information jag måste ha för att lägga in rätt men det är också så att det är alla anställdas ansvar att lämna in ett korrekt underlag för sin lön, i tid dessutom. Det är samma tid varje månad och har alltid varit.
 
Ändå får jag skit, eller blir dumförklarad när saker händer. Ungefär att jag är så ung att jag inte förstår bättre. Jag fattar att lön är känsligt men kan folk bara tänka lite längre? Det går så väl att uttyda de där lätt spydiga kommentarerna eller tyngden på vissa ord när folk talar. Jag står dock upp för mig själv, jag tänker inte vika ner mig för deras kommentarer och förblir proffsig i mitt agerande även om det ibland brinner till inom mig. Jag vet vad jag kan och vill.
 
Kan dock förstå att många yngre och nyexaminerade tar för mycket skit från andra. Att de pga att de ses som mindre kompetenta även projecerar detta. Jag säger iallafall stå upp för det du kan och lär dig det du inte kan. Du är inte värd skit bara för att du är ny eller yngre. Det finns äldre som är precis lika nya. De kan inte heller allt!
 

Häftig eller äcklig?

Fick denna bild i min mail. Har svårt att bestämma mig för om den är häftig eller om den är äcklig. Det är iallafall en bild på ett öga, med väldigt bra skärpa så man kan se hur regnbågshinnan ser ut. Inget man tänker på i vanliga fall liksom! Cred till den som tagit bilden...
 

Sjukt snygg lampa

Hittade en sjukt snygg lampa på nätet, kommer inte ihåg märket men guuud så snygg den hade varit i min hall. Problemet är väl dock att den kostar 800 spänn eller mer. Är inte riktigt beredd att lägga 1/8 av min kommande nya soffa på en lampa till hallen.
 

Laddar för roadie!

Sitter och kirrar en ny skiva med musik till roadien på lördag. Vi ska upp till Tegera (Leksand) och se LIF ta emot svenska mästarna Skellefteå. Som vi laddat inför denna match. Vi har inte kunnat åka tidigare än såhär så kan ju gissa hur vi gått och stampat, sen påskafton ungefär. Så musiken är redo, får väl roa mig med å speedpacka på fredag natt eller lördag morgon. Vi har planerat att stanna kvar en natt. Gaaaah längtar!
 

5 timmar senare

5 timmars sönn senare och jag känner mig mer död än levande. Men det är bara till att ta sig upp och kämpa igenom dagen.

Förresten. Ny hårfärg :-).



Promenad i höstsolen

I brist på annat tog jag en promenad på förmiddagen. I väntan på att Emilia ska komma hit. Var länge sen vi umgås och nu blir det lite uppdatering i livet och så blir det filmmys.
 

Fina naglar

Lite färg istället för vanligt franskt. Gillar färg på hösten när man inte klär sig lika färgglatt som på sommaren.
 

Formsvacka?

Både torsdag och fredag har jag dragits med ett riktigt dåligt humör och trötthet kanske ska tilläggas. Vet inte riktigt vad det berott på egentligen. Känt mig allmänt fet, ful, äcklig osv osv, PMSig helt enkelt. Brukar vara rätt lugn i humöret när det är dags men denna månad har varit extrem. Tur det bara var två dagar iallafall. Har sovit riktigt bra inatt, somnade till och med om imorse innan jag drog pch tränade. Passet var underbart och på mycket länge kände jag effekten av den träning jag gjort de senaste veckorna. Håller mig på 3-4 pass i veckan och det känns bra och tillräckligt. Träning har blivit min drog och mitt sätt att komma bort ett tag. Att det även ger resultat kan man inte låta bli att le åt. Jäklar vad jag orkade pusha mer idag och tänkte det ska göra ont! Det ska kännas om det ska ge resultat. Det är bara att kämpa vidare. Har dock varit lite slapp i matväg, vi har typ haft bullar eller något bakverk på kontoret varje dag och har emellanåt ätit mer än jag kanske behöver. Det har gjort att jag emellanåt går och lägger mig och mår illa för att jag ätit för mycket. Blir ändring på det nu.
 
Känner mig iallafall som en prinsessa just nu. Harmoni. Att en kompis jag inte hört av på evigheter skickade sms just idag och vill träffas i veckan gör inte det hela sämre direkt. Nu ska jag köra en sväng med dammsugaren, fixa lunch och diska. Sen ska jag duscha och färga håret. Ikväll är det match igen, Leksand tar emot AIK, de ska mosas, så är det bara!
 

Svårt att få tiden att räcka till

Känns som att jag hela tiden har fullt upp. Alltid något projekt på G, eller träning. Kan undra hur länge jag orkar. Problemet är egentligen att jag aldrig kommer till ro på kvällarna. Rysligt morgontrött men på kvällarna är jag pigg. Det går inte riktigt ihop kan man säga. Spelar ingen roll att jag får sova få timma, är ändå inte trött på kvällen. Alltså roar jag mig med diverse projekt. Har på senaste tränat rätt mycket, gick runt på 4 rätt hårda pass förra veckan och denna började med ett som var skittråkigt igår. Motivationen att slutföra passet var sådär. Åkte till mormor efter då hon bjöd på middag mot att jag hjälpte henne med inställningar på mobilen. Blev kvar aningen för länge och kl vad nästan 19:30 innan jag var på väg hemmåt, missade bussen så gick istället.
 
Kvällen spenderades sedan framför tvn, höll på att bygga ihop byrån som jag köpte i måndags på jysk. Har länge behövt något i hallen så jag får lite belysning där. Kolsvart nu när det börjar bli mörkt, förstår inte hur de planerade där egentligen utan en taklampa. Men blev sjukt snyggt iallafall. Idag får jag drar med blåsor i händerna istället. Är inte van med kroppsarbete, haha. Det svider kan jag säga. Brukar heta "vill man blir fin får man lida pin" men i det här fallet gäller det nog mer om man vill ha fint hemma...

RSS 2.0