Andra gången på kort tid

Alltså det är andra gången på väldigt kort tid som jag kommit in i köket och "lådan" under spisen är utdragen. Antingen har Tingeling lärt sig öppna lådor eller så är det något annat/annan (?). Just denna gång vill jag dock svära på att Tingeling satt i fönstret bredvid mig hela tiden efter det att jag lämnade köket och satt vid datorn ett tag. Men jag kan ju ha fastnat med det jag gjorde och missat att hon gick in i köket??


Räddaren i nöden

Höll på att avlida med mitt långsamma internet. Japp dagens i-landsproblem. Dessutom har mitt mobila internet krånglat sedan förra veckan någon gång och då sprack det för mig. Sen hjälptes beslutet av att Gabi ska flytta in här på obestämd framtid och då behöver vi båda internet. Så jag har äntligen skaffat fast bredband hemma. Ångrar det inte en sekund heller. Allt går supersnabbt och nu kan jag, enligt tips från coach Emilia, spendera dagarna med att slösurfa på youtube!


Nu klär jag väggarna!

Äntligen har jag lyckats få upp tavlorna på väggen. Köpte större krokar igår på Clas Ohlson och det blev superbra tycker jag. Dessutom känns det lite bättre med lite saker på väggarna. Även om jag bott här några månader har jag inte brytt mig om att sätta upp något men idag blev det ändring på det. 5 tavlor uppe samt min papyrusbild från Egypten med bild på pyramiderna och så satte jag även upp en bild i köket då jag tyckte det var lite tomt där också =)





Hatar segt internet

Igår gick min obegränsade surf ut, eller ja jag kan surfa upp 20GB i månaden i snabb hastighet och när det är slut så sänks hastigheten något fruktansvärt. Det är som ett gammalt modem från den gamla goda tiden haha. Då klagade man inte så länge det gick att surfa och nu klagar man när det går långsamt. Dock ny månad imorgon så får försöka stå ut idag men å andra sidan ska mitt nya modem finnas att hämta på posten men behöver hjälp av pappa att installera så allt blir rätt med det trådlösa.

Blir så glad

Tingeling är helt underbar just nu. Hon börjar gå tillbaka till sitt vanliga knäppa jag men under nätterna sover hon faktiskt. Hon är väl upp nån gång och typ käkar lite och går på lådan men annars ligger hon i sängen och myser med mig. Det bästa med det är ju att jag får sova hela nätterna igenom och känner mig piggare än på länge. Dock är hon emellanåt väldigt ivägen i sängen istället haha.

Det var dessutom en hungrig liten tjej som ville ha mat imorse och åt ganska mycket på en gång. Då känner jag mig lugn också för hon har ätit dåligt! =)


Att något så litet kan ställa till det

Håller på sätta upp mina tavlor på min "egovägg" men det går sådär. Har försökt med spik och andra grejer för att få upp skiten men det går inte pga att 1. väggen är för hård så spik fungerar icke, 2. krokarna jag har som man alltid kan lita på är för små för att kunna hänga upp tavlorna på. Jag måste alltså införskaffa större.



Dessutom blir det nog inte alla bilder på samma vägg som jag hade tänkt. Med smakråd från mamma så kom vi fram till att vissa bilder passar ihop och andra inte. Alltså kommer de sitta två och två. Så blir den enda bild som är svarvit på egen vägg. Tror det blir kanon.

Ibland kan man undra

Ibland kan man undra hur folk arbetar i detta land. Känner att jag skulle kunna göra det mycket bättre. Mena hur svårt ska det vara om man ringer och ska ändra sin adress? För comhem verkar det vara en process som tar över 7 månader och inte ens då får de det rätt. Ringde ju som sagt dem i slutet av februari för att fixa att mitt abonnemang skulle funka när jag flyttade till Uppsala. Jadå det fixar vi till början av maj säger det. Okej, sedan dess eftersom att digitaltv fungerar har jag inte tänkt så mycket på det, räkningen kommer i internetbanken och är bara att klicka iväg.

Sen i söndags när jag skulle beställa hem bredband så upptäcker jag ju att de inte alls bytt adress. Kontaktar kundtjänst omedelbard för att ändra detta. Är inge kul att få åka till Örebro och hämta modemet liksom. Får till svar att de absolut ska fixa detta direkt och att det var mycket tråkigt att det blivit på detta sätt. Okej tänker jag, det är fixat.

Vad händer idag då? Jo jag får iallafall en avi från posten i Örebro att jag har ett paket att hämta från comhem AB. Jahapp bara att ringa kundtjänst igen och förklara läget en gång till. Fick dock det glädjande beskedet att de skickat ut två modem så det andra är hos mig imorgon. Bra där! Kille skickade även ut löpnummer så jag kan hämta det på morgonen om jag vill. Han kollade så jag inte fick dubbla avgifter och lite sådant. Han tyckte det var väldigt konstigt att det blivit så mycket strul för att byta adress och jag kan bara hålla med.

Avslutningsvis passade jag på att dubbelkolla om allt var ok med adress å så.. så rabblar han upp adressen.. eeeh jag bor på 6A och inte 2A.. varpå han halvsvär lite typ men faan vilka jobbar här egentligen. Jag fixar det här nu så att det ÄR rätt! Så nu håller jag tummarna för att modemet verkligen finns att hämta ut och att det inte är strul på nästa räkning!


Fick lite att göra iallafall

Så tråkigt att sitta hemma. Man behöver miljöombyte ibland. Så jag och mamma åkte ut till åkerlänna och hälsade på en kompis till henne och pappa. Hon har gård så fanns massa djur att gosa med! Fick alltså lite att göra iallafall så jag är glad.

Dock tycker jag det är tragiskt med folk som försöker svälta djuren för att de ska dö och inte bara avlivar dem. De hade nämligen tagit hand om en minigris vars föredetta ägare gjorde så. Grisen var typ bara skinn och ben stackarn. Blir så arg, vissa SKA INTE HA djur, så är det bara!

Innan dess blev det dessutom en promenad till mormor för att hämta bilen. Så dagens promenad avklarade med det.

Utan internet

Jag som många andra blev utan internet igår när något hos Tre gick sönder. Den officiella förklaringen bryr jag mig inte riktigt om eftersom det är fixat nu. Dock kan jag förstå dem som inte ens hade någon mottagning på mobilen hela dagen igår. Mena i dagens samhälle är det många som har endast sin mobil istället för en hemtelefon. Iallafall bland de yngre.

Jag fick iallafall papper hem och snart kommer mitt nya internet hem. Hoppas modemet kommer senast på fredag iallafall annars på månad. Ingen katastrof men vore skönt att ha det innan helgen så pappa kan hjälpa mig installera det då han har lika modem hemma hos sig.


Dålig humor idag haha (och igår haha)


Seg dag

Ja vad ska man säga om denna dag. Har varit uppe sen 9 och har inte fått mycket gjort. Eller ja jag har ju inte så jäkla mycket att göra heller som måste bli gjort. Har kollat efter jobb men har inte hittat ett sketet enda jobb att söka.. fanns några av intresse men när kraven är att man ska ha erfarenhet av diverse dataprogram så kör det ganska hårt samt några års erfatenhet. Mitt liv just nu!

Jag har iallafall varit ute på en långpromenad och efter det körde jag lite styrkeövningar hemma, rumpa, lår, armar, mage och lite så. Blev en skön genomkörare så jag är helt slut i kroppen. Men på ett skönt sätt, om det nu går?

Annars är det sjukstuga här hemma. Tingeling är inte alls sugen på mat, jag är lite orolig men det är nog normalt att de inte vill äta efter så tar kanske till kvällen eller natten. Hon ligger mest och sover iallafall men jag håller koll på henne i form av uttorkning iallafall.


Äntligen

Lyckades efter nästan 3 timmar och 2 kräkningar senare att få Tingeling att gå tillbaka till buren och sova. Så ja in en mjukare handduk och la en över så det skulle bli lite mörkare. Då kröp hon in och nu sover hon. Ganska däckad också, ligger jätteroligt. Skulle ta bild men vill inte störa henne.

Jäkla envis

Kom hem med Tingeling för ett tag sen och sedan dess har jag fått springa runt och passa upp på henne. Ligga i buren eller på en handduk, det går inte. Hon ska vingla runt och ramla omkull helt enkelt. Slutade med att hon är ju så groggy och vinglar att hon inte hann till kattlådan så hon kissade en stor pöl liggandes på golvet. Toppen nu luktar hon kiss också.

Efter lite mer vinglande ser jag att hon kommer att spy. Så jag försöker skynda mig fram med en tidning för att inte behöva torka upp på golvet men hon ramlar och typ spyr halvliggandes precis bredvid. Så traskar hon vidare, tror jag hörde henne i badrummet nyss i lådan som har helt ny sand.

Supernöjd med jobbet veterinären gjort, ser inte mycket ut alls samt att han sytt med någon ståltråd som gör att hon inte kommer vilja slicka eller bita för att det är obehagligt. Bra att hon slipper tratt! Så nu blir det tillbaka om 14 dagar för att ta bort stygnen.

En groggy kissemiss!


Hos veterinären med Tingeling

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Just nu är jag och farmor på väg till veterinären med Tingeling. Det känns bra och Tingeling är hur cool lugn som helst. Hon gick t.o.m in och satte sig i transportburen redan 2 timmar innan vi skulle åka och där satt hon. Skönt att det inte är några problem att få in henne i buren. Men kan inte låta bli att undra om hon vet vad som är på g.


Vet inte hur lång tid det tar innan jag är hemma men lär ju ta någon timme. Tror att allt går bra, får se om hon får en tratt eller inte så jag kan gå runt här hemma och skratta åt henne. Hon borde få det men har hört från olika håll att inte alla veterinärer ger en.

Sovit rysligt dålig

Har sovit väldigt dåligt inatt. Oroligt och jaa jag vet inte. På tok för några timmar också. Syster behövde prata inatt så tror vi la på luren vid 2 tiden då höll jag på å somna. Sen vaknade jag under natten av världens jobbigaste dröm. Är ju så inne i dieten och livrädd för ett felsteg haha. Vilket märktes i drömmen då jag tydligen utan att tänka mig tog en stor tugga av en snickers... Lägger ifrån mig den kvarvarande bitet och tuggar lugnt och sen nån sekund senare så upptäcker jag vad jag gjort och faan helvetet är löst. Jag blir helt hysterisk för jag nu måste börja om med att komma in på fettförbränningen igen. Vaknade med ett ryck och jaa.. Har jag gått och blivit livrädd för mat? hahaha

Sen ringde min syrra halv 9 imorse och väckte mig igen. Men nu är jag iaf uppe och har duschat så det är ett plus. Nu ska jag betala räkningar, fixa med internet, ringa och säga upp mitt abonnemang bla å så hoppas jag hinna dammsuga så det är rent när jag kommer hem med Tingeling.

Imorgon händer det

Imorgon är det en hel del saker att hålla reda på känns det som. Till att börja med går jag in i vecka tre på dieten. Helt galet vad tiden gått fort om ni frågar mig. Annars måste jag ringa och säga upp mitt mobilabonnemang på förmiddagen och så ska jag även beställa hem internet. Kommer inte fungera med endast mitt mobila om Gabi också ska bo här. Comhem har ju så smart gjort modemen så de har trådlöst i ett nu så bara att trycka på en knapp så har man trådlöst.

Dessutom ska Tingeling kastreras imorgon. Jag känner mig ganska lugn faktiskt, tror att hon kommer vara i säkra händer. Kanske för att jag inte tror att min vän Isabel skulle gå till en veterinär hon inte gillar haha. Farmor är också positiv, hon tycker det ska bli jätteintressant. Låter som om hon tänkt vara med under operationen haha.

Tingeling var lite rastlös idag så lät henne inspektera ena överskåpet medan jag diskade...


Vart tar tiden vägen?

Inte för att jag har gjort så mycket mer än vanligt men det blir mer att göra under helgerna eftersom alla är lediga då och vi umgås. I fredags och igår hängde vi hemma hos mig. Det var tänkt att vi skulle se på film båda kvällarna men det slutade med att vi snackade så mycket skit att tiden flög fram och det var dags att dra sig hemåt för folk.

Vad vi pratat om kanske ska förbli en hemlighet. Vad som sägs i denna lägenhet stannar där. Annars är risken att de förflyttar oss allihopa till mentalsjukhus hahaha. Nej men vi har pratat seriösa saker, privata saker men vi har även spårat ur fullständigt och kommit in på saker som vi kanske inte behövt höra haha...

Men att av gårdagens klassiska citat lyder som följer: Mmmmm kaffekiss...
Ni kanske förstår att det är ingen idé att redogöra för det som hände igår eller i förrgår haha. Men jäklar så kul vi har haft... Om ett skratt förlänger livet så kommer vi leva länge efter denna helg!


Två nya låtar att lyssna på

Agnes - Don´t go breaking my heart


Aqua - Playmates to Jesus
 

Infektion/Inflammation

Det står ju ganska klart att jag fått nå skit i läppen. Jobbiga med det är uppenbarligen reaktionen. Jag får ju inte sår och sådant så ofta eller blir sjuk så antar att hela kroppens försvar nu vill vara med för en sån "liten" grej. Infektionen har lett till att jag först inflammation precis på stället dvs munsår. Dock är det jobbiga att det känns i hela vänstersidan av ansiktet... Jag har lite ont i käken, tandkött, lite upp till ögat så det är irriterad. Det får även ner i halsen så det gör lite ont i örat när jag sväljer samt att jag är öm i körteln under hakan.

För ett litet munsår!!! Heeelt galet tycker jag men det kanske går över snart. Hoppas det ser lite bättre ut tills jag ska till veterinären med Tingeling iallafall! Det är inte snyggt!

Ska passa på och kolla om det finns nå jobb från igår att söka medan jag ändå väntar på 3e Formel 1 träningen. Den brukar vara kl 11 men jäkla Singapore-tid gör att det är kl 13 istället.

Blir sambo

Ibland går det jäkla fort saker och ting. Den 2a Oktober blir jag alltså sambo med Gabi som fått jobb i Uppsala. Så vad gör man inte för vänner? Ställer upp och det är inte första gången heller. Emelie bodde ju hos mig några veckor innan de skulle åka till Peru. Då hade jag mindre boyta dessutom så detta kommer funka också. Det ska bli kul faktiskt! =)

Nu vill jag ha ett jobb också så skulle jag bli väldigt glad ;)


Det är fredag

Inte för att det påverkar mig mer än någon annan fredag eller vardag eller helgdag. Denna helg är det visserligen Formel 1 från Singapore = glad Emma!! Det innebär också att mina andra planer får planerar efter och mellan de hålrum i schemat som finns under en F1-helg. Bara att acceptera höhö.

Men har inte mycket planerat för helgen iallafall. Håller på å tvättar nu, ska väl fika med brudarna senare, eller de fikar jag ser på eftersom jag inte äter och dricker sådant just nu. Sen blir det film ikväll och kanske imorgon kväll. Hänga ska vi göra iallafall. Jag är lite sugen på en spelkväll men få se vad de andra tycker haha.

Slänger in en lite bild på knasfia!

Jag HATAR Socialtjänsten

Det är väl inte meningen att man ska älska soc och bli överlycklig av kontakten med den. Meeeen jag kan inte låta bli att bli sjukt irriterad. Min nya jävla handläggar-kärring är den mest petiga i världen. Svårt att vara lite human?

Såhär ligger det till. Uppenbarligen har Campusbokhandeln i Örebro universit sålt en av mina gamla kursböcker och en summa om futtiga 241 kr har satts in på mitt konto. Det har min handläggare räknat som en inkomst och dragit bort från de pengar som jag ska få denna månad. MEN VAFFAN är ni puckon på soc eller vad är det frågan om?

Jag kunde förstå om det var över 500 spänn. Men en insättning på så lite pengar som för mig är sjukt mycket pengar just nu. Det täcker precis Tingelings månadskostnad, dvs torrfoder, mat och sand.

Nej dra åt helvete säger jag bara... vem vill jobba med det där? Nej biståndshandläggning måste vara det sämsta jobb i hela branschen.. ungefär som P-lisa liksom. Asså är ju inte konstigt att handläggare är hatade när de inte ens kan vara humana över en sån lite grej.

Jag har iallafall skickat ett vänligt mail till kärringen för att fråga om saken. Berättat att det är både jag och en kompis som har böcker på mitt "bokkonto" vilket innebär att pengarna kommer till mig osv. Vi får se vad som händer...

Och ja jag ber väl lite om ursäkt till de socionomvänner jag har ang detta inlägg, men det är så jag känner och jag vet att iallafall två av er håller med om situationen.


God dagens

Hallå!!

Vet inte riktigt vad jag vill säga. Är bara på jäkla bra humör idag. Det går inte att beskriva. Pigg och glad, kexchoklad ;)

Förutom att jag har jäkla ont i vänstra halvan av underkäken. Har fått ett hejdundrande munsår som blivit en stor bulle och så verkligen värker det ner i käken och även öm i körteln som sitter under. Tror tredje världskriget utspelar sig i mitt ansikte just nu. Jag har aldrig munsår så detta är både äckligt och obehagligt. Ska det vara såhär?

Jaja kanske går över under dagen...

Nu ska jag klä på mig och ta en promenad till pappa och hämta hans stegräknare. Det får nog vänta med att sätta upp tavlorna till nästa vecka då jag behöver lite hjälp med det.

Godis i stora lass

Kom precis hem efter att ha varit med mamma och Osama och handlat. Varför inte åka med och göra något istället för att sitta hemma liksom? =) Men jag är fortfarande chockad. Tror nästan att det är en dröm, känns som om vi gick och plockade godis på Ö&B i nästan en timme.

Osama har handlat godis för nästan 800 kr! Det är visserligen inte till honom själv. Har åker ju hem till Libien på lördag och godiset är till hans familj. Hade jag varit dem... det kommer vara julafton för dem. Om de hade firat julafton det vill säga haha.

Var lite pinsamt då jag hjälpte till att packa upp på rullbandet och två killar bakom kommenterade att jisses här var det godis. Inte konstigt kanske när hela korgen är full! haha



Detta är dessutom mitt 2400e blogginlägg... Hejja mig!

 

 


Mitt lilla bildprojekt

Jag har ju hållit på med ett litet projekt här hemma och ja det har tagit tid. För det första så blev det problem med en beställning och sen har det varit lite ont om pengar i kassan att fixa det sista. Men nu är det klart. Det enda som saknas är att det ska upp på väggen. Min såkallade "egovägg". Som sagt jag var väldigt nöjd med bilderna från fotograferingen i somras och ville ta fram några bilder som jag kan kolla på och få beviset framför mina ögon att jag inte är ful osv. Mitt sätt att jobba med självförtroende och självkänsla. Vad spelar det för roll om andra säger det om jag inte ser det själv. Jag måste se och förstå det själv för att kunna uppskatta vad andra säger.

Hoppas kunna få upp dem imorgon, men behöver lite hjälp med det.



Det var ju inte så jäkla svårt

Något som tog max 10 minuter har tagit hela sommaren att göra. Kan ju inte säga att jag har haft så mycket att göra att jag fått prioritera direkt så... ja jag har ingen förklaring till det helt enkelt. Lathet? Inge lust? Finns roligare saker? Vet inte men så brukar det inte vara haha. Brukar oftast få saker gjorda när de ska göras.




Jag gör ett nytt försök

Dagens planer:
1. Plantera min blomma
2. Promenad till pappa och tillbaka (planerar att sno hans stegräknare)
3. Söka jobb

Det där borde ju inte vara så jäkla svårt att klara av eller vad säger ni?

Har varit mycket lat och inte sugen på någonting de senaste dagarna. Suttit framför datorn eller legat framför tvn och så kan vi inte ha det. Promenader måste gås varje dag och där med basta sen så känns ju söka jobb ganska centralt det också. När jag är klar med det kan jag väl greja i hushållet, ett steg i taget.

Har för övrigt en förkylning i kroppen som det känns. Vaknade med svullet öga av en vagel, dessutom håller jag på att få munsår och jag får ALDRIG munsår. Det är lite äckligt faktiskt. Just nu bara en blåsa men ja få se vad som händer med den. Kan iofs vara höstdepp pga detta jäkla skitväder, men för att tänka positivt det är iaf uppehåll.

Bara att acceptera

Jag får helt enkelt inte mycket gjort här hemma. Frågar mig om och om igen hur det kommer sig. Vet inte om tristess är en bidragande faktor. Det som finns att göra är inte stimulerande nog, vilket resulterar i att endast någon sak per dag blir gjord. Skulle jag göra allt samma dag skulle jag ju inte ha något att göra nästa dag till exempel. Så jag har bestämt mig för att planerat blomman imorgon, har iallafall varit ner i källaren. En bock på listan då haha.

Har i och för sig sett Sunes sommar också. Jäkla sjuk film!

Dags att få lite gjort

Har skjutit saker framför mig i en veckas tid nu. Egentligen inga saker som är varken jobbiga eller svåra så förstår egentligen inte vad problemet är. Jag har några saker som jag ska ta ner i källaren. Jag har tänkt plantera min blomma i evigheter och så kanske det är dags att sätta upp något på väggarna. Tavlor, bilder osv. Det har varit tomt för länge tycker jag. Men av någon anledning så görs det ändå inte när jag går hemma hela dagarna. Sen måste jag diska, har skaffat mig ett litet berg även om jag nästan inte får någon disk alls om dagarna.

Mena göra något när hemsidan för ett jobb jag vill söka ändå inte fungerar. Typiskt om ni frågar mig men men. Det visar att vi inte alltid kan lita på att dagens teknik fungerar som den ska. Kanske ska sätta mig ner och se Sunes sommar den, det var längesen och den är underskattat även jäkla töntig emellanåt =)


Hallelujah, äntligen

Får ju glädja mig för all ny musik som släpps just nu. Efter nyår och efter sommaren är bra perioder för sådant. Nu har Loreen från Melodifestivalen släppt ännu en singel efteråt. Den heter Sober och I LIKE!!! Kanske inte lika bra som My heart is refusing me men ändå bra. Kommer bli ett bra album tror jag! Ja lyssna själva =)


Ska bli skönt

Har tid för kastrering åt Tingeling på måndag eftermiddag. Skönt att jag kunde få en tid så snabbt. Veterinären var dessutom väldigt trevligt, blev lite skämt i telefon också haha. Så nu blir det lugn och ro här hemma (hoppas jag). Mena hennes vanlig personlighet lär inte bli lidande å då kommer hon fortfarande vara gosfia! =)

Tingeling gör kaos med klösbrädan




Agnes nya singel

Släpps på onsdag och heter Don´t go breaking my heart. I like!

Efter solsken kommer ösregn

Tycker det varit väldigt fint men framförallt skönt väder i helgen. Lördagen var underbar. Såklart är det ösregn idag då. Mycket tråkigt måste jag säga. Framförallt så har man ingen lust att gå ut alls. Jag behöver inte egentligen men har bestämt träffa med Emilia inne i stan. Vi hann inte riktigt diskutera gårdagen då hon var väldigt trött och gick samtidigt som Jonas. Så prata lite om det, få klarhet i vad vi vill och se om vi är på "samma sida" så att säga. =)

Tur jag fick ett hemskt grönt paraply på Career Days då annars hade det varit jobbigt haha.

Busy day

Det är söndag men ändå har det varit full rulle. Tror jag gjort mer idag än på hela vecka totalt.

Först var Jonas här och pratade jobb dvs få in mig och Emilia i hans företag och med Millbert event. Kan bli spännande så få se om det blir möte i veckan med Millbert himself. De söker förresten säljare så någon som är intresserad hör av er till mig, de rekryterar via kontakter och inte typ Arbetsförmedlingen. Det är inte vad jag kommer jobba med men det är deras huvudsakliga syssla.

Efter det kom Emelie och Marris på besök. Vi satt och snackade skit i evigheter tror jag. Det blev någon timme iaf.

Nu är jag precis hemkommen från en tripp till Gränby centrum med mamma. Hon shoppade grejer till Osama som han ska ha med sig hem till sin familj, alltså presenter. Jag köpte kattmat till Tingeling och avsminkningsservetter.


Kluven

Idag ska jag träffa en person som jag kanske egentligen inte har något emot. Vi har känt varandra, men skulle inte påstå att vi gör det nu. Vi är snarare bekanta från långt bak i tiden. Ja så långt bak i tiden som första skolåret.

Dilemmat är dock att han tillhör en tid och en del av mitt liv som jag vill glömma och helt lämna bakom mig... Kan inte rå för att detta rör upp massa jobbiga minnen. Men jag är inte den personen nu, jag är starkare än så. Ingen kommer någonsin få trycka ner mig på det sätt som det var då!

Men jag gillar inte situationen! Ärligt talat...

Anledningen till detta möte är möjligheten till ett tillfälligt jobb... jag tänker och vill fortfarande jobba med det jag är utbildad för. Vägrar kasta bort tre års studier, vilket egentligen är fyra om jag ska räkna med Uppsalas PV-program.

Trött som bara den

Dagen har varit intressant, spännande och kanon faktiskt. Har suttit i min solstol och kollat på bilar som försökt ta sig upp för väggar av sand i backar. Passade på att jobba på brännan också. Trodde inte att solen tog så mycket nu som det verkar göra. Men lite rött och svidande ansikte har jag väl inte dött av.

Är så trött att jag faktiskt tänkt krypa ner i sängen nu och kolla på Buffy. Såg klart säsong 4 igår så nu går vi över på säsong 5.. Hejja mig!

Yes det är min lördagskväll... meen jag klagar inte! =)


Kastrering bokas på måndag

Har precis pratat med farmor i telefon. Hon tänker hjälpa mig med att kastrera Tingeling. Jag är evigt tacksam faktiskt. Egentligen skulle föredetta ägaren ha gjort det (för länge sen faktiskt), eftersom hon inte ska avlas på. Så vi gjorde ju en deal när jag tog över henne och det var att vi skulle dela på kostnaden för kastreringen. Men nu är det som det är och jag har inga pengar och han har inga pengar. Därför hjälper farmor till så länge tills den dealen kan slutföras.

Tingeling måste kastreras för min nattsömns skull men framförallt för hennes egen skull. Mena faan å gå runt och vara konstant kåt i en vecka var 3e vecka? Men hon är helt slut om dagarna... Springer runt och jamar massor och så däckar hon. Hur söt som helst min älskling men jag kan förstå att det är jobbigt och påfrestande för henne.


Uttråkad, inte ens Idol roar mig

Men dessa gör... haha


Dagens låt


Är det möjligt?!

Kan en katt löpa om igen efter 2 veckor redan?

Tingeling har påbörjat det irriterande löpbeteendet iallafall. Inte helt säker på att det är löp men hon går runt och jamar och är extra kelig. Så började det sist innan vrålandet, rumpan upp och andra beteenden kom in i bilden. Asså jag orkar inte, jag vill kunna sova om nätterna. Kanske får införskaffa tabletter haha.

Som det ser ut nu så kommer inte jag ha råd att kastrera henne i slutet av månaden. Jag får på tok för lite pengar helt enkelt. Med dieten så blir det 2000 kr i månaden, plus mat och sånt till Tingeling som är ca 250 kr och så behöver jag köpa shampo och lite sånt denna månad. Går inte riktigt ihop om man har ca 2800 kr kvar efter att alla räkningar är betalda så får väl spara 500 från denna och 500 från nästa månad.

Det löser sig väl. Ska ringa och kolla med en veterinär idag och se vad han tar.



Upplevelsen av tid är ologisk

Jag sitter och funderar över det här med tid. På något konstigt sätt känns det som att tiden går mer långsamt nu än vad hela sommaren har gjort. Då gör jag inte mer eller mindre än vad jag gjort under sommaren. Låter inte det konstigt? Det är nästan som om jag gör det mesta på samma sätt nu men ändå är massa tid kvar att ta död på innan det är dags att sova.

Tid är inte helt logiskt. Det upplevs så olika.


Jobb på G

Ibland önskar jag att de kontakter jag verkar ha kunde ploppa upp lite tidigare. En gammal vän skrev till mig på facebook igår om att han håller på starta eget eller nått och hade tänkt på mig. Dubbelkollade vad jag hade för utbildning (nu igen) och så pratade vi lite allmänt om vad det innebar.

Med det så har jag kanske fixat jobb till både mig och Emilia. Vi ska ses på söndag och diskutera så får vi se vart det leder men han sa iaf att han troligtvis kunde fixa jobb åt mig. Även om det kanske inte är jobb som jag är utbildad för så är det något till att börja med (?). No offense liksom men jag vill jobba med rekrytering, lite arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor osv. Åååå längtar!

Okej jag erkänner...

Jag kör diet igen. Mycket för att stabilisera upp mitt liv som jag insett börjat gå utför igen med typ inga matvanor, jag har ätit skitdåligt. För att detta inte ska ta upp för mycket plats i denna blogg så har jag skapat en egen blogg till detta. Några har den men känner att WTF jag kan lika gärna slänga ut den till alla som läser denna blogg.

Länken dit: www.alskamigfordenjagar.blogg.se



Det är lite i samarbete med min nya rådgivare och Cambridge också. För att motivera och inspirera andra. Så folk som läser den vet nödvändigtvis inte vem jag är.

Faan också!

Håller på och grejar med ett av mina projekt. Jag framkallade ju förstoringar på 5 bilder från fotograferingen i somras som jag tyckte var fina. Det till min s.k. egovägg. Yes jag behöver en sån, då jag vart så nöjd. Men vad upptäcker jag när jag ska sätta in bilderna i ramarna som jag köpte igår. Jo de har klibbat ihop i varandra och 3 bilder blev förstörda pga det. Väldigt tråkigt måste jag säga. Förstår inte hur det blivit så heller. De har legat i en byrålåda sen jag fick dem. Tror inte att fuji ersätter det hela heller. Kan visserligen skicka ett mail och kolla för detta är ju inte mitt fel precis. Har kollat på dem 1 gång när jag fick dem, då var de ok och nu har de klibbat ihop sig. Så får väl vänta ett tag med att sätta upp bilderna.

Måste säga att de två bilder som klarade sig, och nu sitter fint i sina ramar, blev jättefina.

Ringa och störa före kl 8

Blev väckt idag av att systeryster ville prata. Personliga skäl, så fick ju ställa upp. Så efter en dålig nattssömn blev man väckt tidigt med hua ;). Det kompenserades såklart med att sova till efter 11 när jag väl fick somna om. Men men jag hinner ju det jag behöver om dagarna iallafall så behöver inte stressa direkt.

Ska ta mig ut på en promenad nu när det för en gångsskulle är sol. Sedan greja lite här hemma...

Vart tog tiden vägen?

Dagen har rusat förbi. Jag har typ inte hunnit med någonting, jag vet inte vad jag gjort hela dagen. Ja jag har tagit en promenad till mamma, hämtat mormors bil och hämtat blomjord i mormors förråd. Har tänkte planerat mitt blomskott imorgon som skulle ha planterats för flera månader sen. Efter det var jag till Ö&B och IKEA med pappa. På IKEA köpte jag några grejer till ett projekt jag startade för 2 veckor sen, som med lite tur också kan bli klart imorgon eller kanske på torsdag. Det kommer upp i bloggen när det är dags ;)

Favoritlåten just nu


Bara jag som påverkas av fullmåne?

Visst månader på året påverkas jag mer av fullmånen än andra. Tydligen är denna månaden extrem. Det är liksom som om jag blir superpigg och rastlös under 3 nätter. Helt stört faktiskt men så är det. Det gör ju såklart att hela dagen efter blir seg och oproduktiv. Kan ju tvinga mig själv till att göra massor även om jag inte har lust med det.

Någon annan som påverkas?


Vill ha en Samsung galaxy s2

Jag tänker faktiskt gå emot hela iphone hysterin faktiskt. Jag tänker inte säga något emot att det är en snygg telefon men jag har upptäckt för mig fler brister än vad jag vill leva med. Visst skulle jag inte säga nej om jag fick telefonen men jag vill inte köpa den. Därför tänker jag satsa på en ny Samsung när det är dags, dvs i december men men.

Till att börja med trodde jag inte heller att det fanns skal till det något som faktiskt lite är tjusningen med iphone. Ja jag som inte kan hålla mig till samma bakgrund i bloggen ens hahaha. Meeen jag har hittat massa skal till galaxyn också. Jag är glad, tror denna passar mig, är lite motorsport över den då det är Carbonfiber (materialet man bygger dagens racebilar med, för er som inte vet).


Arabiskt påfund?

När Osama hade sin Ramadan så åt de speciella saker. Jag förstår det inte riktigt men de äter speciellt rätter under den månaden. Antar det symboliserar olika saker. De har iaf någon form av dessert, jag vet knappt vad det är i men gott är det faktiskt. Eller lätt att äta? Jag är lite fundersam. Grunden smakar lite vanilj men inte jättemycket, sen är det nå gelégrejs å så bananskivor i den.


Seg dag

Dagen har varit riktigt seg. Har suttit och sökt jobb med Emilia samtidigt som jag har tvättat massa tvätt. Var ju massor av sängkläder från det att jag hade folk här. Men nu är allt rent, även i min säng. Sen sov jag ca 1 timme eftersom jag var så trött och nu har jag duschat.

Resen av kvällen kommer spenderas med Halv åtta hos mig, Idol och Sveriges historia.

Måndag den 12e september

Idag börjar mitt nya liv. Det som innebär ändrade kostvanor och nya motionsvanor. Men vad gör man inte? Det är inte så allvarligt som det låter. Berättar mer sen... kanske ;)

Natten har varit förjävlig. Började med halsont igårkväll, något som jag typ bara har i samband med feber. Vilket för övrigt brukar vara något jag åker på varje höst när skitvädret kommer igång, ibland lite senare men på hösten då blir jag sjuk men typ enda gång om året. Jag blir nämligen inte sjuk speciellt ofta. Feber är 1 gång om året, magsjuk aldrig, minns inte när jag var det senaste. Fyllesjuk, ja det brukar vara självförvållat ;)

Så natten har känts som om jag legat och feberyrat, varmt och svettigt plus att jag varit så svag att det varit en kraftansträngning att ta sig till toaletten. Tingeling har vakat över mig hela natten kan jag säga, nästan så jag tror att hon inte sovit något. När jag "rest" mig ut i sängen för att gå till toan har hon kommit springandes och kurrandes, och gått med mig till toan sen tillbaka till sängen. Hon har även hoppat upp i sängen emellanåt och typ luktat i ansiktet och tryckt nosen i ögat på mig. Sen hoppat ner eller lagt sig vid fotändan.

Hur söt är hon inte? Hon måste ju ha känt av att något var fel =)

Testar Great. från AXA

Fick med mig lite smått och gott från Career Days igår och en av dem var en bruka med gröt från Axa. Typ ready to go gröt, som en risifrutti eller annat mellanmål. Jag tyckte den var jättesmart. Tog en med äpple/kanelsmak.


Det enda man gör är att tillföra varmt vatten upp till en markering på bruken, låta den stå 1 minut så det gojsar till sig och sen kan man äta den. Hur lätt som helst att ha med sig ut i skogen eller vart som helst. Går ju lätt att ta med sig en termos med varmt vatten och eftersom det är torrvara så behöver man ju inte bekymra sig om att hålla det kallt som med tex. en risifrutti.


Vad tyckte jag då. Jo den var god och helt okej om man gillar gröt. Det fanns lite frön och grejer i den men jag saknade lite salt faktiskt. Man hade kunnat ha i lite allt innan men å andra sidan så är inte jag nån grötälskare så jag ska väl inte klaga. Men mätt det blev man!

11 September

Det är 10 år sedan World Trade Center rasade efter att flygplan kapats (som det sägs) och flög in i dem. Kalla mig okänslig men jag var bara 14 år då, jag fattar väl att det är en katastrof, men det har inte påverkat mig mycket. Det är såklart väldigt sorgligt när oskyldiga människor mister livet men det händer ofta, typ hela tiden.

För mig betyder inte 11 september något speciellt och så är det bara. Jag vet inte heller hur det påverkat världen mer än att USA alltid kommer vara USA och alltid lite paranioda i sitt sätta att tänka och handla.

11 september för mig innebar med att vi mista Anna Lindh, utrikesministern, som blev knivskuren på NK 2003. Inte mer tragiskt än de tusentals som dog i USA men varje död som är onödig är tragisk. Jag menar att det är mer denna jag minns.

Men 10 år sedan... om man ska minnas WTC-tragedin så minns jag inte mycket. Det är vad jag vill säga. Det är ju inte så att vi firar att det var 10 år sedan ;)

Career Days

Career Days i Globen var intressant måste jag säga. Först snurrade jag och Gabi runt lite i Stockholm och sen lite runt Globen men vi kom fram och hittade en parkering.

Synen vi möttes av när vi klev in i Globen var något speciellt. Snacka om företag som var där. Tror inte jag insett hur stor Globen är alltså. Vill dock påstå att jag valt fel yrke. Det mesta som eftersöktes på stället för ingenjörer, IT-folk och civilekonomer. Då vi mötte upp Emilia där fick vi lite fint gå fram till olika montrar och fråga ifall de möjligvis har plats för HR-folk. Det är svårt. Kan tycka att alla företag har behov av det men när det inte är huvudsysselsättningen är personalavdelningen väldigt liten. Men det var ändå kul. Dessutom fick vi med oss goodiebags med diverse olika grejer i. Tror inte jag har koll på det.


Vi hann runt stället på ca 2,5 timme sen var det dags för oss att dra oss. Gabi skulle med sitt tåg hem och jag skulle gasa hem för att se slutet av Formel 1 kvalet. Men vi fick gasa runt Globen några extra gånger för att lämna Gabi vid tunnelbanan då jag inte kände för utmaningen att köra in till stationen och sen ta mig ut i en del. Men vi klarade det.

En mycket trevlig dag men jag är helt slut! Skulle vilja sova men funderar på att dra ner till stan en stund. Är ju ändå kulturnatten. Men det kanske var roligare när man var fjortis och satt och söp i slottsbacken?


Mot Globen

Idag ska jag och Gabi på Career Days i Globen. Har ingen aning om det är användbart men det är iaf gratis då jag fick biljetter via Poolia. Så varför inte åka dit någon timme och kolla runt? Kanske får möjligheten att slänga ut några CV:n också!

Så lär inte vara hemma förrän på eftermiddagen.

Idag kommer bli en bra dag

Jag känner det på mig. Idag är en bra dag. Kanske för att regnet är borta och solen skiner? Nej inte bara. Idag kommer Gabi till stan igen. Hon ska på intervju hos Soc. Men vi ska därför luncha inne i stan före och när hon är på intervju ska jag till arbetsförmedlingen och lämna lite intyg, kan inte vänta på att examensbeviset kommer så får skriva ut betyg. Sen ska jag hämta ut biljetter till Career Days i Stockholm imorgon.

Sen ska väl jag och Gabi traska hemåt. Handla lite så vi kan göra egen pizza ikväll. Sen är det väl inte mer än att dega framför tvn ett tag och gå och lägga sig tidigt. Vi måste åka hemifrån före kl 10 imorgon.


Tagen på bar gärning

Tingeling och hennes plastpåsfetish. Nu är den fångad på bild hahaha.



Tråkigt är bara förnamnet

Så tråkigt som jag har haft idag har jag inte haft på väldigt länge. Tiden går så långsamt att det känns som jag gått igenom 2 dagar i samma dag. Jag har bara kollat på Buffy hela dagen. Visserligen har jag sökt några jobb, vilket är bra med tanke på att de knappt funnits några att söka.

Jag ska väl snickra ihop ett allmänt CV med personligt brev att ge ut på Career Days i globen om det behövs. Som sagt man vet aldrig men kan ju försöka och vet ju inte vad jag kan hitta där.

Har även lekt lite med Tingeling. Vi körde lite Hawaii-tema idag ;)


Skitväder!!!

Kan det sluta regna eller?! Jag tycker det har regnat tillräckligt med tanke på att det öste ner heeela dagen igår förutom när jag skulle iväg vid halv 7 på kvällen. Det var på håret då när det öste ner igen 30 min innan jag skulle åka.

Idag vaknar jag också av att det öser ner. Positivt är att de satt igång värmen i elementen redan vilket för att det inte blir lika fuktigt inomhus. Men med tanke på vädret får jag väl klura ut något att göra inomhus. Kanske de saker som jag inte gjorde igår? Tydligen väldigt svårt att ta tag i vissa saker även om man har tid!

Dessutom känns det som att man sover mycket längre när det är såhär bara för att det är mörkt. Jaja var iaf uppe före 10 det måste ju vara ett plus. Är inne i en sovaperiod just nu. Inte för att det gör något då jag ändå går och lägger mig vid 00. Göra det jag behöver under dagen gör jag iallafall.

Vila i frid Stefan Liv

Asså jag kan fortfarande inte fatta det. Jag har allvarligt även gråtit en smula. Asså Stefan Liv har varit en av mina favoritmålvakter någonsin. Vem ska jag nu snegla efter i svenska båset när Tre kronor spelar?

Olyckan är väldigt tragisk för hela ishockeyvärlden dessutom. Ett helt jäkla lag!! Vad är oddsen på det? Läste att kanske 2 spelare överlevde och nå besättning. Snacka om att lura döden, men hur bra kan de må just nu när deras lagkamrater är döda?

Är detta vad vi kallar ödets ironi? Visst är ishockey en tuff sport men dödsfall brukar där inte vara. Därför känns det ännu värre med denna olycka. Lite som Colin McRae, rallyföraren, som ständigt lurade döden med sina spektakulära krasher. Och vad händer, jo han omkommer i en helikopterolycka!

Jag kommer sakna Stefan. Hela ishockey-Sverige kommer att sakna Stefan. Kan inte sätta mer ord på det. Jäkla osis räcker liksom inte till. Ord är helt överflödiga...

Vila i Frid Stefan!


Nee nu måste jag komma igång

Tänkt gå till Willys och panta alla brukar och PETflaskor efter helgen. Har ju ingentanns att göra av skiten! Sen måste jag ner i källaren med lite saker. Där bland extrasängen. Gabi får helt enkelt sova på soffan på fredag men det gjorde hon ju i lördags också (haha). Ska nog köpa lite gröt också så jag har frulle resten av veckan (inget jag behöver tänkta på f.r.o.m måndag). Sen ska jag nog försöka tvätta, pallade inte igår och nu är det ju så dåligt väder iaf så why not.

Laddar igång med denna låt...

Daddy Yankee ft. Prince Royce - Ven Conmigo (version 4)

Törnrosa eller?

Jag bara sover och sover och sover. Tyckte jag gick och la mig tidigt för att vakna tidigt och sedan komma ur sängen tidigit. Okej allt är relativt när jag menar tidigt menar jag inte före kl 9 men att sova och vakna kl 11 var inte planerat om jag säga så. Ingen idé att äta frulle nu och gå direkt på lunchen. Inte mig emot då jag inte är en frukostmänniska direkt.

I vilket fall så vaknade jag ju upp till regn och rusk. Jag behöver då inte direkt ha bråttom med någonting idag så jag hinner söka den dagliga dosen av jobb (om det finns några nya att söka).

Bjuder på några bilder från helgen sålänge!




Bemanning


Veckan är upp och ner

Full rulle hela helgen. Tror måndag är söndag. Tror tisdag är måndag. Egentligen borde det inte spela någon roll vad det är för dag eftersom det ofta inte gör någon skillnad för mig. Eller när jag inte har någon aning om vad det är för dag som bryr jag mig inte (?) och när det borde vara en dag som det inte är blir det fel (?). Ja jag blir förvirrad själv faktiskt!

Jag har iallafall kommit till insikt. Det är ingen idé att deppa för att inte ha något jobb för det blir inte bättre av det. Det enda det leder till är att man blir ännu mer låg och deppig. Ingenting är kul även fast det inte är speciellt kul som det är nu... Vilket sedan leder till desperation, något som jag är övertygad över att en arbetsgivare märker redan i telefon när de ringer.

Jag måste leva i nuet. Vara nöjd över vad jag faktiskt har åstadkommit i mitt liv såhär långt. Det är en helt del. För att inte alla om alla svårigheter och all skit jag kämpat mig igenom. Jag är stark, jag tänker inte ge upp. Allt är inte bara lätt, det är svårt emellanåt också för att man ska lära sig något. Jag ska lära mig något av denna period också. Men jag vet att jag kommer klara det och att det kommer bli bra. Jag är övertygad, inget kan ändra på det.

Sådär ja, några peppande ord till mig själv men kanske också till andra som har det lite tufft och vill ge upp... Så länge du har mat på bordet så överlever du perioden. Det tror jag på även om det är sjukt tråkigt men någon vis person sa att "man måste ha tråkigt för att uppskatta när det är roligt". Eller varför inte en klassiker som "man kan inte ha roligt jämt". Klyschor kanske men det löser sig.


Ett samtal

Jag är ett samtal ifrån att göra en förändrig i mitt liv men... av någon anledning är detta samtal väldigt svårt att ringa. Jag förstår inte själv varför det är så svårt. Jag har gjort det förut, jag har ringt massor av andra samtal. Nu får jag ta mig i kragen alltså! Boka detta möte och se vad som händer. Det är inte så att det är något som kommer döda mig utan snarare något som kommer hjälpa mig.

Vi får se! Kan ju inte sitta och stirra på telefonen hela dagen...


Mycket att göra


Från Isabelle Söders blogg http://www.unt.se/blogg/blogg.aspx?blogg=485457


Idol 2011 har börjat

Var tvungen att lägga in ett kort inlägg om detta medan jag tar en paus i städandet.

Idol började som sagt igår. Vad ska jag säga.. Anders Bagge forever?? Nej då men skämt å sido. Vad är det för jävla bitterfittor i juryn iår? Gillar Bagge, gillar Laila... i vanliga fall gillar jag Bard men vad har han för problem "detta är inte en sångtävlig det är en artisttävling" och surgubbe jobbar på skivbolag kan ju gräva ner sig. Han letar efter den han kan tjäna mest pengar på. PUNKT SLUT! De verkar ju bara bråka och försöker vara bättre än den andra, vart är det roliga?

Kanske därför den där lilla killen med gitarren gick vidare. Asså jag, Gabi och Emelie satt som frågeteckan och typ "var det där bra"?... Seriöst, för det första hörde jag inte vad han själv, för det andra what´s with the uttal och dialekt? Lät som en bebis med talfel om du frågar mig men han var ju söt (?). (detta är inte en sångtävling det är en artisttävling / Bard) Alltså går han att jobba på för han kunde ju lira gura!

Dock tycker jag att de två tjejerna som körde egna låtar var toppen...


Okej, tillbaka till städningen och sen en dusch... Efter det hinner jag nog lägga in lite bilder från helgen sen kommer pappa på middag.

Jag lever men det är nästan

Fullt ös medvetslös hela helgen typ. Så jäkla trött är jag och ont i hela kroppen har jag. Men det har varit jävligt kul. Snacka om att vi dansade asset av alla på BJ i lördags. Vilket verkligen känns i mina ben. Jag är för tillfället Agda 90+ hahaha. Asså jag kan inte gå. Bara att gå på toa är ett helt företag!

Håller på å röjer här hemma. Verkar som jag haft ett gäng grisar på besök xD. Så det lär ju ta lite tid. No stress! Sen ska jag väl kolla om det finns lite jobb. Fixa lite med papper som ska till arbetsförmedlingen.

Nu äre helg med Tybblemaffian!!

Hela dagen har gått till att städa och dona här hemma. Har dessutom tvättat. Vad inte så mycket tvätt denna gång men det är ändå skönt att bli av med. Fick precis något i magen så jag står mig till middagen som kanske blir efter 18 nån gång. Om ca 1 timma ska jag hämta upp Gabi vid bussen. Sen kommer Anna och Emelie nån gång mellan 16-17. Sist men inte minst kommer Catarina vid 18 tiden. Kommer vara fullt hus hela helgen så jag kommer inte hinna blogga något. Så blir väl uppdatering när folket åker hem på söndag! Blir en helg av galenskaper. Tyvärr kunde inte hela Tybblemaffian samlas, 1 saknas men annars blir vi fulltaliga!

Ha en trevlig helg!

Tybblemaffian






Tröttast

Känner mig helt död. Har varit full rulle hela dan. Jobbsök med Emilia, sväng till mormor och mata hennes fisk samt vattna blommor, handla med Emelie inför helgen så det är klart sen så har jag diskat och lagat mat. Efter det har inte mycket gjorts. Helt slut i huve.

Sängdags nu tror jag. Tingeling börjar väl vråla vid 4 så vore skönt med någon timmas sömn innan dess.. Peww jobbigt att vara mamma ;) hahaha

Jobbsökande i Blåsenhus

Sitter med Emilia och söker massa jobb i Blåsenhus (del av Uppsala Universitet). Vi har en lista med olika jobbsidor som vi prickar av. Bara att köra hårt helt enkelt. Men det känns bra, har sökt några jobb än så länge och har bara avverkat Arbetsförmedlingens hemsida.


Dessutom sitter vi och langar lite järntabletter mellan varandra samt funderar ut hur vi ska hjälpa Karoliska att få in fler lik. Vi läste nämligen att de hade brist på dessa!

Två timmar

Inatt spenderade jag två timmar mellan klockan 04 och 06 på köksgolvet. Varför kan man kanske fråga sig. Jo för att Tingeling låg där inne och vrålade och kurrade som sjutton och vägrade ligga kvar någon längre tid i sängen när jag hämtade henne. Höll på bli galen kan jag säga så tog madrassen till gästsängen, en kudde och en filt och la mig på golvet i köket. Låg där och kliade henne på magen och hon var tyst och glad. Så somnade jag och vaknade två timmar senare och gick och la mig i sängen igen då hon också gått och lagt sig på sin filt i soffan och sov.

Vad gör man inte? haha men kan säga att jag hade ont både här och där när jag vaknade!


RSS 2.0