Imorgon händer det

Avicii kommer till Tele2 Arena. Jag ska dit och är aspeppad! Vi sover dessutom kvar i Stockholm på hotell, blir fint med hotellfrukost dagen efter he he. Ska bli så jäkla kul. Lite osöker på vad jag ska ha på mig fortfarande men kan bli så att jag har klänningen jag köpte på Desigual. Är ledig imorgon också så denna dag får gärna passera extra snabbt! Jäklar vad det ska dansas =D.
 

Oral B 3D White

Nu har jag testat Oral Bs borsthuvud 3D White i en vecka.
 
Första reaktionen är iallafall att det ser ut som att mina tänder blivit lite vitare. Dock har jag med borsthuvudet fått lite problem med tandköttet på vissa ställen. Brukar inte blöda men det har jag gjort nu. Svårt att säga om det är just detta borsthuvud eller bara hur den borstar. Jag brukar få ont eller lite problem med dessa runda borstar, kan vara anledningen till att eltandborste inte varit en hitt i mitt hem.
 
Skulle dock kunna tänka mig att ha denna och kombinera med TriZone borsten lite då och då för att få bort missfärgningar också. För mig funkar det inte att använda morgon och kväll.
 

Första Desigualplagget

Blev en snabbsväng på stan efter träningen och lunchen med Emilia. Av någon anledning hamnade vi på Desigual. Brukar gå in ibland och kolla men har aldrig köpt något då det är svindyrt.Titta på denna klänning förra året men köpte inte pga priset. Nu var den nedsatt med 65 % så det var bara att slå till 😜.
 

Halshögg ödlan

Har visst inte filat till naglarna ordentligt. Rev mig på armen när jag krämade in mig i bodylotion igår. Mitt på ödlan dessutom!



Lönesamtal på måndag

Har idag suttit och förberett mig inför mitt lönesamtal på måndag. Eftersom det är mitt allra första riktiga lönesamtal vet jag inte riktigt vad jag har att vänta. Jag har inget föregående år att basera mina argument på.

Huvudfokus har därför blivit Kompetens, ansvar och prestation. Jag har utgått från vad jag började med när jag anställdes, vart jag står nu och vad jag har framför mig.

Såhär såg det ut... få se hur det går på måndag ;-)



Att unna sig

Ibland måste man helt enkelt unna sig lite lyx. I vanliga fall så gillar jag inte ytligheter. Att man ska fixa så mycket för att se ännu bättre ut utåt. Det finns folk som lägger hur mycket pengar som helst på det, varför egentligen? Huvudsaken är väl ändå att man känner sig fin, annars kan det kvitta.
 
Jag brukar fixa naglarna för att det har hjälpt mig sluta bita. Jag har varit frenetisk nagelbitare så länge jag kan minnas, dessutom är det ett lätt sätt att se lite finare ut. Jag tycker jag har rätt små och fula händer och de blir snyggare med längre naglar. Mina naturliga är dock så tunna och sköra att de går av direkt, något en förstärkning löser.
 
Nu fick jag även möjligheten att testa ögonfransförlängning, mina mostrar har börjat göra det på salongen. Lite ovant men nöjd med resultatet. Vet dock inte om det är något jag vill fortsätta lägga pengar på. Då är massage t.ex. bättre men det syns inte på utsidan ;-).
 

Ny tröja

Låg i postlådan när jag kom hem i fredags! Äntligen, har bara tagit 2,5 månad.



Lady Gaga i september

Jag har ju helt glömt att skriva att vi fått biljetter till Lady Gaga i september. Såg henne för ca 2 år sedan och det kan vara en av de bästa konserter jag varit på. Showen och musiken var hur bra som helst. Enda som var problemet just då var mitt diskbråck som förstörde rätt mycket!
 
Ska bli kul att se henne igen!
 

Oral B TriZone

Nu har jag testat tandborsthuvudet från Oral B som heter TriZone. Bilden nedan förklarar rätt bra hur borsten jobbar.
 
Personligen tycker jag om denna. Det känns som att borsta med en vanlig tandborste men den är ju mer effektiv och man behöver inte själv borsta så mycket fram och tillbaka. Borsthuvudet är rätt mjukt också.
 
Tror att denna kan testa rätt många. Kommer att fortsätta använda denna!
Påbörjan en ny vecka och denna ska jag testa 3D White.

OS

Ja det är OS och JA jag tänker prata om det.
 
Eller ja, har väl inte mycket att säga egentligen. Med tanke på att jag var sjuk i lördags så såg jag mer skidor än jag hade planerat men det var kul med två silver då iallafall.
 
Eftersom jag jobbar så ser jag i regler bara lite curling på morgonen innan jag lämnar hemmet och det som är på när jag kommer hem, samtidigt som jag gör annat. Eller igår, satt jag spikad då Tre kronor spelade. Jäklar vad bra.
 
Stor skillnad mot Damhockeyn. Kan inte rå för att jag inte tycker den är lika rolig.
 
Annars är P4 igång på kontoret hela dagarna så får ju uppdaterat vad som händer där iallafall.
 
Sitter just nu och är smått missnöjd över att jag inte kan se Kanada - Norge på Viaplay. Tänker inte betala 279 kr för resterande veckan när jag jobbar hela dagarna ändå. Betalar redan för sportpaketet på tv liksom.
 
Jaja, mat vore något. Håller tummarna för att Ryssland inte kör över våra damer...

Operation "Äpplet"

BOKA BRÖDER BUMS!!!
 
Stiko Per Larsson släpper ny EP. Bröder - bara framåt vi kan gå! Boka på Itunes HÄR!
 
EPn släpps även på Spotify på torsdag (13/2), håll utkik! Du kan även köpa den som CD på Stikos spelningar. Bor du i Uppsalatrakten spelar han på Katalin, måndagen den 26:e maj. Ett av många stopp på Vandringsturnén.
 
Ni ser även mig medverka i videon, hade världens skrattanfall igår när jag spelade in.
 
Men vad gör man inte ;-)

Oral-B borsthuvuden

Har fått möjligheten att testa tre av Oral-Bs borsthuvuden. Jag hade dålig koll på att de hade flera olika innan jag fick detta erbjudande. Visste du det?
 
Så nu har jag dammat av min eltandborste och satt den på laddning. Här ska testas.
 
Borstarna som jag ska testa, en vecka var är dessa:
 
Oral-B Floss Action
För djuprengöring mellan tänderna. Oral-B Floss Action har micropulse-strål som når djupt mellan tänderna för att svepa bort kraftig plackansamling.
 
Oral-B 3D White
Tar bort missfärgningar på tandytan. 3D White har ett refillborsthuvud som är utformat för att göra tänderna vidare på ett naturligt och varsamt sätt. Med en tandläkarinspirerad polerkopp i gummi avlägsnas ytliga missfärgningar från t ex. katte, te och läsk.
 
Oral-B TriZone
För renare tänder och friskare tandkött. TriZones borsthuvud har en innovativ trippenverkande djuprengöringsteknologi för överlägsen plackborttagning och friskare tandkött jämfört med en vanlig manuell tandborste. Borsthuvudet sveper djupt in mellan tänderna och ger en rengöring överlägsen en manuell tandborste.
 
 
Till borsthuvudena får vi även testa Oral-B Pro-Expert, en tandkräm med åtta olika verkningsområden. Har testat den förr och tyckte den var rätt god också. Tror jag ska börja med Oral-B Floss Action, så får vi se hur det går. Man brukar känna sig fräschare i munnen efter att ha borstat en enda gång med eltandborsten än en manuell så ska bli intressant.
 

Filmar videoklipp

Blev tillfrågad igår om jag ville hjälpa till och filma ett videoklipp till en liten "kupp". Försöket är att få upp en nyversion av en riktigt bra låt som 1:a på itunes. Igår verkade det som en jättebra idé. Idag när jag ska spela in klippet håller jag på att dö. Känner mig riktigt ful och tillgjord. Hur många klipp har jag inte spelat in nu när jag sitter här och skriver om det... säkert 20 klipp, det ena värre än det andra. Övervägde ett tag att öppna flaskan bubbel som jag köpt till igår som ändå inte blev av... men nej.
 
Tror jag fått till det där videoklippet, och känner mig rätt nöjd. Jag är inte helt hundra hur stor del jag kommer få i den större videon men det var ändå riktigt kul. Känner säkert dö när videon släpps men WTF man måste ställa upp haha.
 
Nu ska klippet skickas iväg ;-).
 

Planerar lite nytt

Suttit och kollat på lite möbler och suttit och klurat på om jag ska måla om någon eller några möbler jag har. En sak som är klart är iallafall att en ny tv-bänk ska införskaffas när soffan kommer. Behöver dessutom en helkroppsspegel!
 
 

Inte den helg jag tänkt mig

Planen för helgen var OS-invigning med bästa Gabi igår, på menyn Tacos.
 
Idag var tanken att åka till Stockholm, på födelsedagskalas hos Evelina. Vid lite i 04 inatt grusades de planerna rätt rejält när jag vaknade och mådde riktigt illa. Hann nog inte mer än upp ur sängen och in i badrummet innan spyan var ett faktum, på golvet. Spydde lite till, sen var det ju bara att göra rent i badrummet.
 
Kunde krypa tillbaka till sängen innan det var dags igen, sen spenderade jag väl närmaste 30 minutrarna i badrummet, skakandes bredvid toan. Kröp tillbaka till sängen med hinken. Låg i fosterställning bra länge. Försökte få i mig lite vätska men det resulterade i ännu ett besökt till badrummet.
 
Helt plötsligt var klockan rätt mycket. Somnade en stund, mådde fortfarande illa när jag vaknade...
 
Vad dessvärre tvungen att avstyra alla dagens planer.
 
Nu precis har jag fått i mig lite nyponsoppa och sockerdricka. Magonten har börjat ge med sig och jag mår inte illa på samma sätt längre även om jag känner mig trött och sliten.
 
Blir soffan ikväll, matchen mellan Örebro - Leksand, som jag inte hade kunnat se annars. Sen lär det väl bli ett öga på melodifestivalen också.
 
Hoppas alla andra haft en bättre lördag!

Mitt liv

Mitt liv består just nu av en jäkla massa jobb och stress. Jag sover dåligt om nätterna för att jag drömmer konstiga jobbrelaterade saker. Jag gör det jag kan för att komma ifrån och släppa men när jag känner mig bunden att jobba istället för att gå och träna så jag ska hinna så blir det kontoret. Önskar ibland att jag inte tänkte så eftersom det finns folk som klagar på att de har mycket att göra så går de iväg på arbetstid och ändå går hem som vanligt.
 
Då skulle jag vara ännu mer stressad.
 
Ska bli kul att åka till Evelina på lördag, lite födelsedagsfirande, komma bort lite. Ska bli riktigt kul! Blir nog lugnt med alkoholen ändå så ska nog vara lugnt på söndagen iallafall. Hoppas att det lättar på jobbet snart!
 

Tavla till vardagsrummet

Nu när soffan är beställd är det dags att planera nästa steg. Har helt tomma väggar i dagsläget eftersom jag inte vet hur jag vill ha det, eller har inte vetat iallafall. Så nu är det iallafall dag att kolla på något att ha på väggen bakom soffan. Hittade dessa "kombinationstavlor". Varje del är 20 cm bred och eftersom jag är kung på matte så blir det ca 110 cm brett på väggen med lite mellanrum mellan delarna. Perfekt!
 
Såklart har jag lite beslutsångest och vet inte vilken jag ska välja. Så, jag har valt ut några jag gillar och tänkte be om åsikter från er som läser bloggen. Väggarna är helt vita så har ingen tapet att ta hänsyn till. Jag har såklart tre favoriter men de avslöjar jag inte nu...
 
Vilken tycker ni är snyggast?
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
 

Dreamcather tattoo inspo

Efter mycket om och men har jag kommit fram till att jag vill tatuera en Drömfångare, på ryggen/skuldran. Vill inte ha en jättestor utan "lagom". Vill inte heller ta någon direkt från google och använda utan jag vill ha min egen, gjord för mig. Så kollade lite inspiration, det skadar aldrig ;-).
 

 
Denna tog jag mest med för att jag pratat om att jag skulle vilja ha en Fågel Fenix men ska den bli snygg så ska den vara i färg och vara lite större och jag känner inte att jag vill tatuera en stor fågel på ryggen tex.
 

RSS 2.0