Ben&Jerry's

Godaste glassen. Testade ny smak idag och blev inte besviken!Winter wonder land

Det är ganska mysigt med snö när man inte måste ut i det. Eller ja jag var ut en sväng igårkväll när jag skulle kolla på lägenhet och vill ju komma iväg en sväng. Funderar på att ta mig in i duschen och så ta en kortis till kyrkan och tillbaka. Tar kanske 15-20 minuter.

Sjukhusäventyret

Har inte skrivit så mycket om min sjukhusvistelse än. Hände ju så mycket på en gång där och har inte haft ro att sitta och blogga direkt när jag kom hem så tänkte dela med mig lite nu.
 
Lades in på måndagskvällen och fick börja min vistelse med att äta middag med två karlar, Lars och en gubbe från Rasbokil (vad är oddsen för det liksom). Eftersom en kvinna som precis opererats låg och kräktes i sängen bredvid min fick jag spendera större delen av kvällen i allrummet med en Lars hög på morfin och min dator. Överlevde väl och sen var det dags för mig att duscha två gånger till innan jag fick gå och lägga mig. Till det hör även att syrrorna tjatade som bara den att de skulle med in i duschen och tvätta min rygg. Kände mig lite lagom trotsig med fick göra som de sa och sen gå och lägga mig. Så var jag och datorn tills de gick rond vid midnatt och kontrollerade alla patienter.
Väcktes dagen efter vid 6, då personalen gick rond hos patienterna igen. Halvslumrade till lite i 07, då Helene, patienten som var före mig i kön och min nya vän kom till avdelningen. Hon fick göras iordning och kördes sedan ner till operation. Vid halv 10 var det min tur att rulla ner, var lite förberedelser med piller, sprutor som kortison, antibiotika och lite andra saker innan jag halv 11 rullade in i operationssalen. Väl därinne är det lite luddigt faktiskt med tanke på vad man fick i sig och sedan narkos. Vaknade väl upp i uppvaket vid halv 12 första gången då de kollade så man var vaken och så. Halvsov till och från till halv 2 kanske då jag verkligen piggnade till och gick på toa för att sedan åka upp till avdelningen igen. Vid det här laget var jag riktigt pigg faktiskt. Jag och Helene höll låda på avdelningen resten av eftermiddagen/kvällen, med stålmormor på ett hörn. Mådde toppen och hade inte mycket ont alls. Tror jag hade räknat med det värsta. På eftermiddagen kom en syrra in med en lapp till mig från Lars jag träffade kvällen innan och hade hade lämnat sitt telefonnummer hahaha. Jag tar det som en komplimang med tanke på hur het man var men jag tänker inte ringa honom faktiskt. Efter ronden vid 12 var det dags att sova, sen väckt vid 06 för nästa kontroll.
Frukost nästa morgon intogs i matsalen. Vi tog lite promenader till och från men hängde mycket på vårat rum. Mådde fortfarande bra och det enda ont jag hade var ju ömheten vid själva operationssåret. Läkaren som opererade var in och pratade lite, avdelningsläkaren var in med intyg och recept som skulle med hem och sjukgymnasten kom med lite övningar så fick vi gå en sväng med stavar genom korridoren. Sist men inte minst innan jag fick åka hem vid 11-tiden bytte de plåstret på såret. Inte mycket för världen!

Efter första natten hemma

Känns som Tingeling vakat över mig hela natten. Hon har antingen legat uppe bredvid huvudet eller nere vid fötterna. Hon brukar inte göra det hela natten faktiskt bara i perioder annars. Hon kanske har saknat mig också. När jag behövt gå upp på toa har hon gått med precis som en hund går fot. Det är lite roligt. Hon kanske inte är så dum som hon verkar ibland hahaha. Hon vet nog att jag inte är helt hundra.
 
Annars så var det jävligt skönt att få sova i sin egen säng. Jag har sovit som en stock. Sov en 2-3 timmar på eftermiddagen sen hoppa jag isäng igen vid 11 och sov säker till 10 med litet uppvak vid 05. Med tanke på hur jag sover och har ingen som väcker mig lär jag inte kunna följa tiderna för medicinering till punkt och prickar men ska försöka så gott jag kan. Ska ju medicineras vid 4 olika tillfällen under dagen och det är bara på morgonen jag ska ha alla tabletter så blir till att göra ett bra schema.
 
Snö igår också. Lär kanske inte bli de längsta promenaderna för mig nu ifall det är halt. Jag är inte så sugen på att ramla just nu faktiskt. Men ska väl försöka ta mig ut en sväng under dagen iallafall. Annars har jag en lägenhetsvisning att gå på kl 18 och efter det kommer väl Gabi och ser lite hockey med mig! Pappa kommer hit och käkar, tänkte fixa kyckling/curry pizza så kanske ska tina kycklingen.

Hemma nu

Nu är jag hemma. Har sovit några timmar i min egen säng och det var jävligt skönt. Funderar på att ta mig in och ta en dusch också. Man känner sig inte så fräsch av att ha legat på sjukhus. Annars kanske jag får göra det sen. Kanske ska göra något åt matfrågan. Inte så sugen på att laga mat faktiskt, någon som känner för hemkörning?
 
Kanske går ner till ica och handlar något gott, sugen på att köpa lite smågodis iallafall. Det tycker jag att man får äta mitt i veckan om man är nyopererad.
 
Annars mår jag ruskigt bra faktiskt. Trodde inte att jag skulle må såhär bra. Har endast lite ont vid själva operationssåret och att det stramar och känns lite när jag byter position och så. Annars har problemen som jag haft redan släppt. Kan gå utan att ha ont överhuvudtaget och det är underbart. Så kommer verkligen få hålla mig själv tillbaka för att inte gasa med för mycket.
 
Nu är jag alltså sjukskriven till 25/12 på heltid och så 9/1 på halvtid. Känns rätt bra faktiskt så nu kan varken soc eller AF bråka på mig för jag har intyg. Kommer såklart hålla utkik efter jobb ändå.
 
Så det var en liten uppdatering. Nu ska jag ringa farmor tror jag och uppdatera lite.

Mobilblogg: operation avklarad.

Operation avklarad imorse och jag mår bra. Mer än jag kan säga om hud och hår efter 5 omgångar med descutan/hibiscrub.Mobilblogg: Lyxsjukhuset

Operationen är avklarad och det verkar ha gått bra. Hittills har jag inte behövt något extra smärtstillande. Har legat på vårdavdelningen sen kl 14. Sen dess har jag hunnit med lunch, middag och kvällsfika. Mina rumskompisar är underbara och vi har det väldigt trevligt. Helene, 34 och Monica, 71 är gänget på avdelningen.

Dock är frillan och huden kaos efter alla duschar. Såhär såg jag ut imorse ;-).

Operationsdags

När ni läser detta förbereds jag nog inför operation. På återseende när jag är vid medvetande.

Förberedelser

Nu är det inte långt kvar innan jag far till Nacka för operation imorgon. Det medför såklart en hel del förberedelser såhär dagen innan. Har fått massor gjort i form av att jag skickat sökta jobb till min arbetsförmedlare, ringt och sjukskrivit mig samt betalt räkningar.
 
Men värst av allt är väl duscharna inför operation. Säg hej till mig fiende nummer 1. Descutan!
 
Hur huden och håret känns efter denna behandling behöver jag väl inte nämna kanske? Luktar som att hälla desinfektionsgel över sig och man blir torrare än torrast, håret känns som stripor som inte ens borsten vill glida igenom.
 
Sådär ser det ut efter 2 omgångar dusch med Descutan. Hoppas vi aldrig behöver ses igen. Ja förutom imorgon innan operationen då. Nu kan iallafall INGEN kalla mig för smutsig, finns väl inte en bakterie kvar på kroppen!

Bildbomb: Swedish house mafia


Try

Det känns som att jag kan relatera till denna... Pink - Try (sjukt snygg video för övrigt)
 
 
Ever wonder 'bout what he's doin'
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better
To never ask why

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die

You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try

Funny how the heart can be deceiving
More than just a couple times
Why do we fall in love so easy?
Even when it's not right

La, la, la
No-o

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die

You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try

Ever worry that it might be ruined
Does it make you wanna cry?
When you're out there doin' what you're doin'
Are you just getting by?
Tell me are you just getting by by by

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die

You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try

You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try
You gotta get up and try
And try and try

You gotta get up and try
And try and try
(Oh, oh, oh
Ou, ou, oh)
You gotta get up and try
(Ou, ou, oh)
And try and try
You gotta get up and try
And try and try

Jag överlevde Friends arena!

Skämt å sido! Sjukt mycket folk igår och kan undra vad folk har ätit. Jag och Emilia fastnade ganska långt fram på arenaplan mitt framför Grabbarna (SHM). Så vi såg ju sjukt bra eller ja när inte alla män runtomkring oss stod ivägen. Helt ärligt manglade de oss. Vi kastades runt som vantar kändes det som även om killarna runt oss var jättegulliga och frågade hur det gick för oss och så. Typ tog tag i oss om det blev för mycket och framförallt fick de hämta upp Emilias saker som hon kastade runtomkring sig hela tiden hahaha.
 
Fick massa bra bilder men eftersom pappa hämtar mig för avfärd till Stockholm om ca 20 minuter så hinner jag inte. Måste få något i magen först känner jag så ikväll laddar jag upp och beskriver mer. Får bli en instagrambild istället.
 
Helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv hittills, iallafall iår slår den allt med hästlängder!

Swedish house mafia

OM JAG ÄR PEPPAD JUST NU!!! Verkar inte krävas så mycket, sjukt sugen på att öppna något drickbart redan nu och dansa runt i min lilla lägenhet. Kommer bli så fett jävla grymt!!

God morgon!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Swedish house mafia som showar idag!!! Helt galet!! Känns som det var evigheter sedan vi köpte biljetterna och nu är det äntligen dags. Får dock lite lätt panik av tanken att det är 45.000 pers i samma arena samtidigt. Det kanske man inte tänker på när man väl är där men det är rätt mycket folk. Vet ju hur mycket Globen rymmer och där är det rätt mycket folk emellanåt.
 
Har precis diskat upp grejer från gårdagens fredagsmys med Emelie och Gabi. Har stekt på tacofärsen tills ikväll och så skurit löken. Jäklar vad ont man får i ögonen, då har den ändå legat i kylen. Men då slipper vi lukta taco senare å ha rödsprängda ögon av löken. Straxt in i duschen och efter det dumpas Tingeling hos Gabi i några dagar. Kommer kännas tomt utan henne men då behöver jag inte lägga energi och tid på att ha koll på henne mitt i allt kaos iallafall.
 
På återseende senare. Min kära stylist Sandra ;) kommer vid 13-tiden och ska hjälpa mig få ihop något snyggt till kvällen. Kanske har en liten bild i huvudet men annars så får vi se vad Sandra säger. Har förberedd en lite goodiebag till henne samt snickers som tack för hjälpen!

Tvätta själv!

Passade även på att tvätta Bettan i en gör-det-själv-tvätt innan hon ställdes på parkeringen. Börjar se ett mönster mellan att pappa meckar och jag ser på, nu pappa tvättar och jag ser på hahaha. Men det är ju han som är bilägaren och jag som rastar det, såå det borde väl vara hans jobb? ;)
 
Intressant system och inte speciellt dyrt heller. 25 kr per pollett. Pappa använde 2 polletter och då körde han rengöring, sköljning, varmvaxning och högglans, alltså alla stegen ;).

Handyman

Idag har jag varit produktiv jäklar i min lilla låda!
 
Först imorse började jag röja undan alla grejer samt att jag hann städa större delen av köket innan mormor kom med lunch. Passade på att installera lite användbara appar på hennes telefon, starta upp spotify och lärt henne surfa (ja det återstår att se). Efter det fortsatte jag mitt städande och hann med att göra klart köket med disk och allt samt badrummet innan pappa ringde. Han skulle hjälpa till och inhandla proviant till morgondagen samt att vi skulle parkera Bettan på hans andra parkering då jag inte kommer använda henne på några dagar (fullt upp hela helgen samt operation).
 
Kom hem, fortsatte mitt städande. Eller ja jag fastnade först med att kolla på filmer jag hade på datorn för att se vilka filmer som kan vara intressanta att föra över till min laptop så jag har något att kolla på när jag ligger på sjukan. Meeeen nu så har jag dammsugit och moppat. Har till och med gjort det äckligaste jag vet. Rensat avloppet, tänkte att när jag ändå höll på så fick jag väl göra det med eftersom jag irriterat på mig att det börjar bli stopp. Tveksam till att det är något jag vill roa mig med postoperation. Mår lite smått illa just nu men det är sånt man får ta. Det blir bra snart!
 
Känner mig även lite händig eftersom jag tog även tog mig tiden att laga persiennen. Eller ja pinnen som gör så att man kan vinkla dem iallafall. Den lossna för några månader sedan och jag har inte orkat. Men nu så behöver jag inte sträcka mig på tå varje morgon och kväll. Det är jobbigare än det låter ska ni veta ;).

Fredag 23:e november

Jag borde verkligen sätta fart. Förstår inte att jag är så seg i starten på morgonen?! Har visserligen suttit och grejat med administrativa saker framför datorn som måste göras de också. Snart dags att sätta igång och röja i lägenheten iallafall. Måste hinna med att dammsuga idag innan jag gör något annat. Städa, packa Tingelings saker som ska med till Gabi, handla mat till oss imorgon samt ha en liten mobilkurs med mormor. Det kan gå hur som helst men hon har varit jätteduktig hittills så hon kanske inte är helt oteknisk ändå.
 
Har för övrigt insett att jag har för mycket böcker eller för lite plats i bokhyllan. Skulle behöva en till Benno-hylla från IKEA. Har en där jag blandat CD-skivor och DVD-filmer, några CD-skivor har ett eget ställ och DVD-filmer har hamnat i bokhyllan. Så med en till hylla skulle jag kunna ha en av varje och skulle få plats med mina böcker. Hyllan kostar 350 kr så får se vad jag gör åt det i mellandagarna.
 
Annars är det väl bara att sätta fart. Hade en jättetrevlig kväll med Susanne och Tina igår. Det är skönt att mötas upp emellanåt och diskutera vad som hänt sedan sist och vad som kommer att hända framöver. För min del (som jag tjatat om en del) är det operationen som står i fokus just nu.

Free yourself from all worries


Det närmar sig

Efter att ha bråkat med min laptop större delar av gårdagen fick jag till slut se mig slagen. Det nödvändigaste är installerat så att jag kan föra in filmer eller serier att se på när jag ligger på sjukan. Det går även att koppla upp internet med mobilen, hallelujah! Det måste jag försöka hinna också.
 
Annars har jag idag ringt massa samtal, varit i kontakt med diverse myndigheter osv osv. Pratade en sväng med farmor på telefon innan jag skulle iväg till min moster. Har nu fått ögonbrynen fixade och lite nytt jobb att utföra på facebook och hemsidan inför julen och allmänt för den delen. Efter det en sväng och handla med mamma.
 
Tråkigt som satan att det ska vara mörkt dygnet runt nu alltså. Känns inte som att det blivit ljust! Hatar den här årstiden, från att löven faller av tills snön kommer är så jäkla deppig alltså. Blir inte bättre av att ha nada sysselsättning kan jag säga!
 
Pratade precis med operationskoordinator i Nacka. Tror jag börjar bli lite nervös samt att jag då blir frågvis och vill ha koll på läget. Kände inte att materialet jag fått gav tillräckligt med svar på mina frågor. Nu är jag lite lugnare iallafall. Ska såklart inte lyfta tungt efter och jag kommer få ett program av sjukgymnasten på vårdavdelningen efter op. Den finns det så jag kan låsa in mina grejer bredvid min säng och det var ju en tröst, panik av tanken på att nån skulle sno mobil eller datorn hahaha.
 
Snart ska jag ner på stan och träffa mina kära föredetta kollegor på Lst över en fika som nog mer blir en middag. Är sugen på paj så ska nog kirra det faktiskt! Men ska bli trevligt att träffa dem igen och lufta lite tankar, åsikter och diskutera lite. Man kan lära sig mycket av de äldre ;).

Mobilblogg: Bråkar med dumburken

Fick för mig den briljanta idén att återställa min lilla laptop till fabriksinställningar då det varit knas länge. Men tror ni att fanskapet vill samma sak som jag? Icke! Den vill inte koppla upp sig på mitt trådlösa nätverk och jag lyckas fan inte lösa problemet. Hur svårt kan det vara? Jag är ju uppkopplad med mobilen. Det funkade innan och jag har inte ändrat lösen så ja vi får se vart detta slutar. Så länge det går att ansluta med mobilen får det vara så länge. Då kan jag surfa när jag ligger på sjukhuset iallafall.Last night


21a november

Dagarna rusar iväg denna vecka och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting. Unnade mig en rejäl sovmorgon idag, eller egentligen vaknade jag ganska tidigt men låg kvar i sängen och gosade med Tingeling i säkert 1,5 timme. Sjukt skönt var det, sen kom jag ju ihåg listan med att göra så då fick jag gå upp.
 
På tal om Tingeling så hörde jag att hon höll på att kräkas under natten men hittade aldrig var och orkade inte leta, nu kräktes hon nyss i köket och jag kom ihåg nattens bravader och hittade även stället, såklart precis på mattan! Aja får väl ta den med på söndag eftersom jag ska ta sängkläder och allt inför operation. Ooorkar inte...
 
Har reagerat på att hon kräkts några gånger på senaste tiden dock. Vet inte om det beror på maten hon får, jag har reagerat på att maten hon äter dvs Pussy blötfoder (som hon bara får en gång om dagen) har sett konstigt ut. Då menar jag att de varit väldigt geléiga och rinniga, vilket de inte varit förut och det är i samband med dessa burkar som Tingeling börjat kräkas emellanåt. Först trodde jag att det var Willys som fått in dåliga burkar eller något men sen har det varit samma när jag köpt på ICA Maxi, Kvantum och Coop. Så jag har ingen aning, jag föredrar Pussy (haha) för de luktar och ser inte lika äckligt ut som Whiskas. Testade Willys egna och då luktade ju Tingeling död i nyllet när hon ville kela! Det går ju inte för sig hahaha.
 
Aja kanske får skicka ett mail eller något till Pussy och fråga eller iallafall påpeka att jag uppmärksammat förändringen?
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och ringa till Nacka och ställa lite dumma frågor, men jag börjar ju bli nervös och känner att jag behöver ha koll!

Som man bäddar får man ligga

Rubriken på detta inlägg stämmer ganska bra. Idag känner jag mig slut som människa, har inte hunnit vara hemma och typ vila en sekund. Har fått dragits med världens ryggont efter gårdagens aktivitet samt mensvärk (tack för den!) hela dagen.
 
Morgonen startade med ett veckoenligt möte med dietisten. Det kändes bra och vi fortsätter på samma visa så länge. Jag känner ändå att jag börjar få lite rutin på mina matvanor, kanske inte igår men ska man vara tv-stjärna och shoppa så blir det så ;). Efter det hem snabbt som sjutton för att sminka mig lite då jag inte orkade innan dietisten pga att jag inte ville lämna sängen samt hämta paket som skulle postas.
 
Vidare hämtade jag upp mamma då vi skulle åka och checka den nya Outlet butiken som öppnat "Arge Kaj´s Outlet" hette den tydligen. Intressant namn måste jag säga. Det fanns mycket smått och gott där. Fick mamma att köpa mig ett par Canada mjukisbyxor samt ett storpack med 1000 (JA TUSEN) topps! Mormor kom också dit och shoppade, vet inte riktigt vad hon handlade till slut, om hon nu vet själv ;).
 
Efter det drog vi vidare till Thai Villiage, mamma och mormor bjöd på lunch. Tog fyra små rätter, åt inte ens upp hälften innan jag var mätt så var lagom värt men mysigt ändå. När lunchen var avklarad drog jag vidare till min jobbcoach. Tror jag vill ge den nya jobbcoachen en kärleksförklaring faktiskt, han förstår mig och det känns som att vi är på samma bana. Framförallt kommer han med konkreta tips och säger att "jag ska fixa det här" eller "jag ska kolla upp det här", då har verkar ha kontakter. Nu blir det ett hopp på ett tag pga operationen och efter det så ska vi hjälpas åt att fixa ett tillfälligt jobb medan jag söker det som jag faktiskt vill ha. Jag är beredd att göra det nu. Jag vill ha ett liv tillbaka!
 
När det mötet var klart, åkte jag på lite ärenden. Ett paket skulle postas och ett annat skulle hämtas ut. Drog till pappa och skrev ut våra biljetter till Swedish house mafia på lördag och diskuterade var det var bäst och lättast att bli avsläppta och hämtade i samband med eventet. Blev även kvar där ett tag och degade eftersom jag inte orkade åka hem mellan det och att jag skulle hämta mamma i närheten. Så vid lite i 17 hämtade jag henne, en snabb sväng förbi Donken för glass (vilket man får äta på en tisdag när man har mensvärk för övrigt).
 
När jag kom hem tog jag tag i min disk som jag mest gått och kollat på i flera dagar. Det började bli riktigt äckligt och luktade säkert inte så gott heller, något jag lyckats maskera med mina nya doftspridare haha.
 
Såååå nu är jag helt slut, orkar inte röra mig. Hade jag haft pengar hade jag ringt efter hemkörning till middag men det är dåligt på den fronten alltså. Men blir hockey om en 30 minuter iallafall. Västerås tar emot Leksand, det kommer bli en bra match, det är jag säker på! Med ryggont och magont samt allt fläng idag kommer jag säkerligen somnat ovaggat.
 
Imorgon blir det till att ta det lugnt kan jag lova.

Hollywood nästa

Inte visste vi att de höll på med tv-inspelning på Strömsholms idag. Vi hoppades väl att vi skulle slippa vara med till att börja med men slutade med att vi blev filmade ändå. Ebba (världens goaste hund för övrigt) somnar väldigt snabbt av det lugnande de får inför röntgen och liknande men hon är inte lika snabb på att vakna efter. Det tar lite tid helt enkelt. Sist vi var där så vaknade hon snabbt som tusan när jag räkade säga "vill du ha korv" högt till henne. Ebba älskar korv så hon lyfte huvudet snabbt som bara den. Vi skämtade om att vi skulle göra samma sak den här gången. Vi håller på att dra igång det hela när en kille kommer fram och börjar prata med honom. Vi förklarar läget lite snabbt och han skiner upp, förklarar att de filmar för tv-serien Djursjukhuset på Tv3 och frågar om de skulle kunna få filma oss när vi försöker väcka Ebba med korv och att vi ska hem. Vill inte påstå att jag och Malin är några framtida skådisar men Ebba var klockren hahaha. I vilket fall som helst så var det riktigt kul att göra. Ingen aning om när det kommer att visas på tv men det kanske vi får veta när det är dags.
 
Sen åkte vi till Dollarstore och shoppade loss...
 
Eller ja jag shoppade inte så mycket men blev 6 nya muggar (40 kr) då jag knappt har några alls, grythandske med matchande grytlappar (20 kr) och lite smått och gott bara. Det hela avslutades på MAX innan vi for hemåt efter en heldag på vift. Klockan var efter 20 innan jag kom innanför dörren, vi åkte halv 12.

Mot Strömsholm

Idag blir det roadtrip till Strömsholms djurklinik med Ebba. 2 månader sedan hon opererades så förhoppningsvis en sista koll nu och att det ser bra ut. Hon är iallafall mycket piggare och mer sig själv nu. Har inte sätt så mycket haltande heller så det är bra!
 
För min del är det skönt att komma hemifrån en stund. Ger mig möjlighet att rensa tankarna lite dessutom. Gjorde nämligen det sämsta man kan göra igår inför en operation och gick in på ett forum/blogg där folk som opererat diskbråck har skrivit. Från 2009 och framåt. Såklart de värsta fastnar på näthinnan liksom. Men det verkar iallafall som att de unga som opererat sig blivit bättre och det såg även ut som att ju längre in i nutiden det kom så verkar folk mer positiva. Kanske visar på hur ingreppet förbättrats. Ska ändå ringa operationskoordinatorn imorgon samt till vårdavdelningen. Erkänner att jag vill ha koll på läget, gillar inte att leva i ovisshet.
 
Aja nog babblat om det, nu måste jag fixa till mig så vi kan åka någon gång.

Är man nyfiken så är man

Hittade precis in på mina vårdkontakter hon landstinget när jag letar efter vilken vårdcentral pappa ska ta kontakt med och hittade detta utlåtande efter min MR röntgen i våras.
 
MR ländrygg Undersökning 2012-05-10
Utlåtande 2012-05-11: MRT-undersökning av ländrygg: I nivå L4 - L5 finns diskdegeneration och ett vänstersidigt paramediant diskbråck med sagittalmått på 5 mm. Diskbråcket fyller vänstra recessen, dislocerar och komprimerar den vänstra L5-roten ordentligt. Ingen spinal stenos. Övriga nivåer är utan anmärkning.
 
Lite grekiska och lite som man förstår. Men jag är ju inte läkare heller så jag ska väl inte ha koll på allt. Huvudsaken är att skiten ska fixas till den 27:e. Sen kanske jag får bli människa igen! =) Hade hoppats på att mina röntgenbilder fanns men det verkar de inte göra.
 
Så ut liknande denna hos ryggkirurgen iallafall fast lite större.

Ibland får man ryck

Bestämde mig för att ta mig upp ur sängen relativt tidigt idag så när jag vaknade lite i 9 så låg jag inte kvar så jag skulle somna om. Tror jag börjar bli helt förslappad ibland med tanke på hur lätt jag bara kan somna om. Dock tillbaka till nattugglemode! Låg vaken till efter 02 inatt, jag som varit så bra på att ändå hoppa i säng i tid.
 
Har dock fått ryck här på förmiddagen. Rensat ut skit och sorterat i alla mina sminknecessärer. Slängt massa skit som jag inte vill ha eller använder, och som är gammalt. Har även fått bort all reklam som jag i stort sätt oftast slänger på golvet. Vidare in i köket där jag klippt bort och sensat mina blommor, några av dem började se förjävliga ut med gula eller torra blad. Men nu är de fixade. Började även diska, bara besticken kvar. Ska väl sortera lite tvätt om en stund och se om jag kan ta mig upp till apoteket och ta ut mina medicin (om jag har råd).
 
Sen är det dags för månadens pappersarbete så jag kan lämna in i eftermiddag, kommer inte hinna imorgon när jag har annat att pyssla med innan vi drar till Strömsholms djurklinik igen med Ebba.

Ibland bara vet man

Fick för ett tag sen reda på att en gammal vän gått bort i någon hjärtrelaterad sjukdom tidigare i veckan. Har känt att något inte varit helt rätt utan att kunna sätta fingret på det. Nu på något sätt kunde jag sätta fingret på det och känslan har släppt. Mycket tråkigt. Fick reda på det av hans son via hans hemsida och även chatt. Detta är en inspirerande man jag lärde känns via vårt gemensamma intresse för motorsport 2006. En person som stöttat mig när jag haft det tufft och behövt någon att prata med. Vila i frid!

17e november

Har inte haft så stor lust att blogga. Humöret är ungefär som vädret, eller har varit. Känns bättre nu, har varit ute på vägarna en sväng, kört mamma ut på landet bland annat. Annars har jag beställt lite kläder, jag och Emilia hade telefonkonferens mitt på dagen. Båda skulle beställa så då gjorde vi det ihop. Så en klänning och ett linne tills på lördag är beställt. Sen roade jag mig med att söka jobb ett tag, hittade faktiskt ett gäng som jag ville söka. Det här med att skicka ansökan till min jobbcoach innan sket jag i och kommer att skita i, kan säga det till honom också. Jag är ju inte den enda "kund" han har så söker jag 10 jobb är jag tveksam att han tänker läsa alla. Men känns bra att jag sökt några jobb iallafall, det ökar ju chanserna mer än att inte söka alls ;).
 
Nu står lite F1 träning på schemat. Eftersom de kör i Austin, Texas så är det ju kvällstider som gäller. Träning nu och kval klockan 19. Efter det blir det raka vägen ner på stan för att gå på bio med Gabi och Emelie. Breaking dawn del 2 ska äntligen ses. Hoppas bara inte att jag blir besviken. Nu är jag iofs inget superfan så lär inte grina men vill inte att de ska ha gjort om för mycket från boken.

On the road

Såhär kan det se ut i bilder efter den dag i lastbilen med pappa. Jag hann surfa slut på mobilen, hade kanske 5% kvar när vi kom till jobbet. Jag hann läsa ur ett nummer av Amelia-tidningen. Blev ganska allmänbildad med. Fick höra minst 10 gånger om vilka problem Akademiska sjukhuset har men minst lika många gånger att Challe Berglund inte längre är tränare för Djurgården hockey. Tråkigt men samtidigt förståeligt, hoppas nu på en nystart. Tror dock inte på något mirakel tills på söndag när de möter Leksand på hovet men så är det. Roligt radioprogram i P4 också, olika dialekter och vilket djur denna skulle vara på film diskuterades haha. Inte helt kloka folket bakom hipp hipp.
 
Kan tyckas att det inte är så jobbigt att sitta bredvid men ja, efter 5 timmars sömn, matkoma efter lunchen och ja allmänt harmonisk känsla guppandes på vägarna med prat i bakgrunden så var jag helt slut. Det resulterade även dumt nog i att jag försökte tvätta håret med tvål. Är huvudet dumt får kroppen lida brukar det väl heta? Nu var det väl ingen panik men ändå typiskt.

Snart snart snart!!

Typ bara en vecka kvar tills det smäller på riktigt. Då blir det Swedish house mafia i Friends arena för min del. Alltså jag är sjukt peppad inför det även om det kommer vara sjukt mycket folk. Tänker ha skitkul iallafall! Aja vad är väl en bal på slottet? ;)

Mobilblogg: Good morgon

On the road med pappa idag. Orkade inte hänga hemma och sitta idag. Så offrade min sovmorgon och gick upp tidigt. Sitter just nu i lastbilen någonstanns i Uppsala. Får se vad dagen har att erbjuda. Är om inte ett bra sätt att vända dygnet till rätta. Som det är just nu har det hamnat iallafall 1-2 timmar för sent.

Ha en bra dag!Med glimten i ögat

Med glimten i ögat och kanske lite allvar (haha) skickade jag detta till en av Leksand IFs hockeyspelare på twitter idag. Klart det är lite på skämt men vill ju gärna ha biljetter till derbyt liksom. Daladerby för er som inte är insatta är en ishockeymatch mellan Leksand och Mora som hålls i Globen den 5e Januari. Jag och Gabi vill väldigt gärna gå på den men biljetterna såldes slut lite snabbare än vi trodde. Då får man söka andra vägar. Haha
Ja jag insåg även att jag stavat fel men skickat är skickat. Tror han förstår budskapet ;)

15e november

På något vis går dagarna jäkla fort ändå. Gårdagen lämnar vi där den är och blickar framåt. Huvudvärk dagen till ära, vette sjutton hur jag sover egentligen. Somnar väl vid 01 sen vaknar jag vid 05-06 för att ligga vaken till ca 07 då jag slocknar på allvar och helst sover till 10. Något måste göras åt dygnsrytmen nu alltså. Börjar kanske imorgon då jag i brist på annat tänkte hänga med pappa och jobba.
 
Fint väder idag iallafall och jag känner mig lite mer inspirerad. Dessvärre verkar det vara torka på jobbfronten denna vecka. Kommer nästan inte ut några jobb för mig överhuvudtaget. Det är som det är men så brukar det vara inför december månad, det märkte jag förra året också. Slutet av november och december är segare samt slutet av april och maj om det inte är vikariat för sommaren förståss.
 
Igår satt jag och drömde mig bort i djurjobb igen. Saknar ibland att jag valde bort den karriärsvägen. Det är visserligen inte för sent för det men kanske ska börja där man är nu, dvs personalvetarexamen. För det känns verkligen rätt och jag älskade mina månader på Lst. Har även fått reda på att de pratar om mig på bygget fortfarande och hälsar emellanåt då jag fortfarande har kontakt med några kollegor via mail och så har vi setts en gång och så ska vi väl fika nästa vecka. Men ska jag jobba med djur så är det plugga vidare som gäller, typ djursjukvårdare eller nått. Som det är nu med den utbildning jag har så känns inte djurparker som djurskötare så lockande efter all skit de senaste veckorna med alla skandaler. Men älskar fortfarande djur och det är något som jag kommer fortsätta att syssla med.

The past cannot be changed

 
 
Jag har placerat min blogg i Uppsalabloggkartan.se!

I´ll find my strenght in pain

Mindre än 2 veckor kvar till operationen nu. Eller 12 dagar tills jag blir inskriven iallafall. Det börjar kännas lika nervöst och läskigt faktiskt. Kanske något som påverkar mitt humör? Nej jag vet inte. Samtidigt ska det bli så jäkla skönt att få det gjort. Snart har jag gått med denna konstanta smärta i 11 månader. Det är ju helt sjukt att det ska ta sån lång tid! På så sätt ser jag fram emot operationen och att bli bättre. Att kunna leva ett normalt liv igen. Tror det är det jag saknar, för om sanningen ska fram så har jag detta påverkat en hel del andra personer. Personer som trots allt ställt upp för mig i vått och torrt för att jag ska kunna göra någonting. Även om det känns som om andra har svårt att förstå vad jag gått igenom bara för att det inte är ett synligt fel liksom. Men ja mitt sociala liv har definitvt blivit lidande detta år. Tyvärr men så är det, ibland orkar man inte umgås med folk eller så är det ingen idé att hänga på. Kommer ta rehabiliteringen på största allvar, jag är livrädd för att något ska gå fel eller att min vilja att återgå till "normalt" liv frestar på istället för gör det bättre.
 
En sak är iallafall säker, jag har blivit mycket starkare som person detta år!

14e november

Måste säga att jag påverkas sjukt mycket att vädret just nu. Skitväder idag igen, vilket resulterar i att jag först och främst inte ville lämna sängen. Sen så känner jag mig på sjukt dåligt humör också. Verkar vara standard denna vecka! Kan inte påstå att det blir bättre heller när det börja trilla in mail om att "si och så många sökande på denna tjänst, vi har valt x antal till intervju och du är inte en av dem". Det är sjukt många som söker jobb just nu, det är liksom inte max 50 utan på en tjänst var det 99 stycken. Risken att det då är 5 som de tar till intervju som har mycket erfarenhet och utbildning är ganska stor. Skulle dock vara intressant att veta vart av dessa 99 personer man själv kommer. Eller är väl lika bra att inte veta så man fortsätter kämpa på.
 
Men med tanke på vädret och allmänna humöret just nu är jag inte så jäkla sugen på att sätta mig och söka jobb ens. Jag borde och jag måste för orkar inte med denna situation hur länge till som helst. Känns som det äter mig levande emellanåt. Får ta några djupa andetag och kolla runt efter jobb iallafall. Går ju att lägga in dem så jag kan söka imorgon om det går åt helvete. Men å andra sidan så kanske det vänder om jag hittar jobb som jag verkligen vill ha. Något måste jag göra åt livet iallafall. Känns inte ens som att hockey om kvällarna skänker den glädjen jag hoppats på. Kanske är att de lag jag hejar på har en tendens att förlora just nu och man blir ju inte lyckligare av det precis. All in var det jag annars behöver man inte engagera sig alls.

Mobilblogg: födelsedagsfirande

Mamma bjöd på mat och lite tårta. Köttgryta och grönsaker för min del och en liten liten bit tårta iallafall. Hallon/gräddfyllning är bra gott alltså! Sen sammanfattningsvis var jag med mormor till Telia och hon är nu en stolt ägare av en Samsung galaxy s2. Värsta är väl att det blir jag som får agera lärare. Får be om lite tålamod haha.

Syster plattade även mitt hår och gjorde en fläta. Inget jag brukar ha kan jag säga men det vart fint.Grattis mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år. Så ska hem till henne och käka lite middag senare. Ska väl även försöka göra mig iordning och åka upp med mormor till Gränby C och fixa ny mobil till henne.

Breathe

Försöker få mig själv på bättre humör genom att lyssna på lite bra musik.

Irritation deluxe

Som om jag inte kunde bli mer irriterad idag liksom. Ska till jobbcoachen om ca 1 timme. Känns som om jag kommer spy rejält med galla på honom stackarn. Men jag är trött på all skit som tar mer än det ger. Alltså allvarligt, har gått hos jobbcoachen 1,5 månad med dagens möte, alltså 6 möten. Vad har jag gjort? Jo fått skriva på papper att typ jag är jag, hej ni får kolla upp mig. Fylla i ett häfte med frågor över vad jag gjort och vad jag kan (hallå läs mitt CV för i helvete). Sen fick jag skicka mitt CV, där jag får kommentaren att det är skitbra har du verkligen skrivit detta själv? NEJ jag anlitade en chimpans som improviserade ihop mitt CV på två minuter. JAAA såklart har jag skrivit det själv!! Har inte du fattat att jag är utbildad inom ämnet och har hjälpt flera vänner med sina CVn. Nästa möte diskuterade vi vad jag ville ha hjälp med och jag tyckte jag vad ganska tydlig med att allt som rör mig, vad jag kan och gör i jobbsökande och intervjusituation inte behövs jobbas på. Simulerad anställningsintervju ger mig inget eftersom jag vet att det är fejk. Sååå jag försökte berätta för henne att jag behöver hjälp med att hitta arbetsplatser där jag kan söka jobb som inte är utannonserade. Alltså dolda jobb. Jättebra tycker hon, då kolla vi på lite annonser och så kan du ringa ett företag till nästa gång. Typ eeeeh? Här någonstanns tror jag att hon fattar att jag är så kunnig inom området att jag skulle kunna ha hennes jobb, kan typ mer än henne. Sååå tills idag ska jag få träffa en ny person, en kille denna gång. Hans första kommentar var typ, måndag kl 13 blir det bra, då ses vi då och ta med ditt CV så kollar vi på det.
 
Då gick jag i taket, hon som jag hade innan kan väl för faaaaaaan ge dig mitt CV? OCH FÖR I HELVETE. Ska vi kolla på CV ännu en gång?!!? Såhär är det, jag valde ert företag för att det stod att ni hade BRED ARBETSMARKNADSKUNSKAP. I mina ögon betyder det kunskap och företag och branscher som JAG kan tänkas söka jobb inom. Jag håller på att få damp på att allt går runt i cirklar hela tiden. Jag försöker och försöker men olika instanser och myndighetspersoner krånglar till allt, tar mer än de ger och ställer massa krav men jag får typ inte ställa några krav tillbaka. Det har jag väl fan rätt till. Nej jag vill inte göra saker som inte ger någonting. Speciellt inte när jag en gång i veckan ska gå och inte få någon hjälp och bara slösa både bensin och pengar på parkering för ingenting. Nej dags att vara tuff mot de tuffa. Sjukt trött på det här jävla samhället alltså!
 
Såhär känner jag typ!

Kunden har alltid rätt?

Vad hände med kunden har alltid rätt?
 
Efter mycket om och men beställde jag iallafall en Piece of Norway, med betalning i februari ska tilläggas med tanke på min ekonomi. Det gav ju mig möjligheten att lägga undan någon hundralapp i 4 månader framåt. Men såklart ska det bli strul med det. Är så trött på mitt liv just nu.
 
Såhär är det. I och med att min kropp verkar vara noll proportionell, dvs jag har ungefär lika lång överkropp som underkropp, gör att tröjor eller byxor är för långa eller för korta i den storlek jag bör ha. Sen har vi det här med att jag inte är speciellt bred i överkroppen men jag har ju riktiga barnfödarhöfter som Evelina så fint förklarade för mig en gång, inte på ett negativt sätt ska tilläggas. Sen är jag väl ganska lång men inte jättelång, 175-176 cm.
 
Sååå jag chansade på att beställa en One piece i L iom mitt dilemma när det kommer till kroppsproportionerna. Mycket riktigt sitter fanskapet otroligt dåligt ändå. Stor som satan på överkroppen, känns som jag skulle kunna få plats med en person till där men såklart aningen tight över röven å att tillägga gällivarehäng from hell, så jag fick inte den riktiga myskänslan i den iallafall.
 
Kontaktar kundtjänst om att byta storlek först. Tänkte är det ingen skillnad över röven men mindre till de andra ställena så sitter den nog bättre på mig ändå. Fine det kan jag få göra men jag måste skicka tillbaka den jag har först. Varav jag påpekar att jag inte kan jämföra storlekarna då. Ifall den stora ändå är bättre måste jag skicka efter den igen en tredje gång. Någonstanns där känner jag att jag lika bra kan skicka tillbaka den, orkar inte med krångel. Får då tillbaka att höver jag köpet måste jag stå för frakten på 149 kr samt att jag måste betala för att skicka tillbaka plagget med spårningsbar post. Alltså ska jag lägga ut 200-250 kr på att bara bli av med den.
 
Så ja just nu är jag måttligt irriterad över att jag ens beställde den överhuvudtaget. Känner att det inte riktigt är mitt fel att den inte passar min kropp. Vill verkligen ha en, de är skitmysiga OCH varma men får inse att det kanske inte är för mig. Stora mjukisbyxor is the shit liksom.
 
Just nu känner jag bara att jag lika gärna kan behålla den och sälja vidare på tradera eller nått. Eller om någon läser detta och vill ha en One Piece, vi kan säkerligen enas om ett bra pris under 1000-lappen. Skriv till mig! Jag har som sagt bara provat den och sen fint vikt ihop den i sin påse igen.

Hemmagjord snickers

Några har frågat om receptet på mina snickers så lägger upp det här:

Ingredienser:
10 dl cornflakes
1 tsk vaniljsocker
1 burk jordnötssmör (helst med bitar i)
2 dl sirap
1 dl strösocker
250 g mörk blockchoklad

Så här gör du:
Jordnötssmör, sirap, vaniljsocker och strösocker smälts tillsammans i en kastrull. Grovkrossa cornflaksen och häll sedan ned i smeten. Slå allt i en liten ugnsform med bakplåtspapper i och platta ut. Ställ att stelna. Smält blockchokladen och häll över kakan. Ställ att kallna igen. Skär i bitar. Njuuuuut!

Lunch och fika hos farfar

Har precis kommit hem efter god lunch och lite fika hos farfar. Är det fars dag så är det. Lika bra att passa på att bli bjuden på god man när man kan eller? Kött, potatis och riktigt god brunsås blev det men lite grönt till. Efteråt nybakade bullar och chokladtårta. Unnade mig iallafall en liten bit.
 
Gjorde hemmagjord snickers åt pappa igår som jag skar i bitar och la i burk tidigare idag. Lyckades få ihop det hela i en bild på Instagram såklart. Vet blir mycket sånna bilder i bloggen men jag tycker det är lite roligare eftersom mobilbilder inte har den kvalitet jag skulle vilja ha ändå. Men ja jag ska väl bli lite bättre på att ha andra bilder än från Instagram. (emmah87 är mitt användarnamn förresten om ni vill följa mig där).

Loka vintersmak

Testade Lokas nya smak dvs Vintersmak igår. Äpple och kanel skulle den smaka. Kan säga att det inte ver specielt god. Luktade visserligen äpplen men jag vet inte om det vart så lyckat med kanelen. Jag gillade den iallafall inte så köper den inte igen.

Fars dag

Jahapp då är det Fars dag idag då. Skönt för min skull att den iår inte sammanfaller med mammas födelsedag. Det gjorde den förra året och det var lite stressigt att få ihop. Iår fyller mamma som tur är på tisdag istället.
 
Idag händer väl inte mycket för det. Ska väl upp till farfar en sväng på eftermiddagen när pappa också ska dit. Eller jag fick väl se till att han pallrade sig dit ;) Har gjort min egen lilla farsdag present åt honom och jag vet att han kommer gilla't. Men kan inte avslöja här än!

Så mycket bättre

Tycker att denna bild säger allt. Miss Li's låtar tolkades och utvalda tre tycker jag hade bäst tolkningar. Precis som förra veckan men man har ju sina favoriter. Trevligt dessutom att alla låtar finns på spotify redan!

Mobilbogg: Sushilunch

Lunch med Emilia. Fick testa sushi med typ bläckfisk och andra läskiga saker. Fick iallafall 30 bitars för 100 kr. Vi åt inte upp allt ska tilläggas. Vågade inte testa alla å ingen av oss är förtjusta i laxen.Är jag bakis eller?

Lördag och jag känner mig bakis. Hur det har kunnat gå till kan man undra men tanke på att jag inte druckit en droppe alkohol på flera månader. Kan inte påstå att jag umgåtts med någon som druckit heller. Igår kom Gabi till mig med en godispåse och julmust light, tycker lighten är godare. Så vi gottade i oss den påsen och flaskan till ishockeyn medan vi hade våra skrattattacker. Sånna behövs emellanåt kan jag lova.
 
Så jag tror nog att vi var lite sockerhöga igår, med tanke på att jag heller inte fått i mig en gnutta socker på över 6 månader pga detoxen och så. Kanske är den effekten jag känner av idag när sockret sakta men säkert tar sig ut kroppen? Tror Gabi sagt några gånger att hon ofta känner sig bakis dagen efter hon ätit godis. Har inte reflekterat över det förr men nu måste jag ju det. Någon annan som varit med om samma sak?
 
Annars kan det vara dagens skitväder som spökar. Så gått och tråkigt att man kan kräkas. Fatta inte ens att det var morgon när jag vaknade lite efter 9. Ska väl iväg om ett tag och ha sushilunch med Emilia.

Klänning till juldagen?

Suttit och slösurfat inne på nelly.com. Guud så mycket fint det finns men blev sugen på att klicka hem denna klänning till juldagen. Har kollat på den flera gånger men har inte riktigt velat beställa den. Men nu tror jag sjutton att jag ska göra det. Hittade även ett snyggt hårsmycke. Vet inte om det är riktigt min stil men får väl skaffa en ny stil?

The baseballs julskiva

Snart är det jul och såklart ska varenda en börja göra sina versioner av jullåtar som redan finns. The baseballs var inte sena med att hänga på. Det är väl lagom såhär 46 dagar till jul ;). Lyssnade lite på skivan och visst kan jag väl ha den på i bakgrunden i jul. Inga konstigheter!

9e november

Fredag igen då. Var händer med veckorna? Snart bara 2 veckor kvar till operationen. Jag vet inte om jag känner mig lugn eller om jag faktiskt börjar bli lite nervös. Dock känns det som att jag har koll på läget runt omkring det hela så tror jag är lugn på så sätt.
 
Sitter just nu mest och funderar över livet. Ska till jobbcoachen på måndag så får se om han är bättre än den förra, kanske faktiskt kan hjälpa till med något. Annars känner jag att jag inte behöver deras hjälp och klarar mig själv om jag ska vara ärlig. Ska jag köra nå administrativ utbildning inom löneadministration via AF för att eventuellt öka mina chanser. Känns som att det är så sjukt många som söker samma jobb just nu och därav blir det svårare och att det kanske inte spelar någon roll med eller utan en sån utbildning. Jag vet ju vad det är och med lite tid skulle jag kunna göra det absolut, utan utbildning innan.
 
Annars sitter jag och väntar på ishockeyn som börjar halv 2. Sverige spelar mot Ryssland, Karjala cup. Vi förlorade mot Tjeckien i onsdags så spelar vi inte bättre torskar vi nog mot Ryssland också. Finland vann ju med nöd och näppe på straffar. Ska tilläggas att Ryssland faktiskt vann VM iår, så ja med NHL-lockouten så har de inte ett sämre lag direkt. Positiva tankar var det ja!
 
Innan dess kanske jag ska putsa mina vinterstövlar lite. De behöver fettas in så att de blir fina och håller för snö och slask. Såg att de ser förjävliga ut just nu. På återseende!

Ida Sjöstedt for Nelly

Såg att Ida Sjöstedt samarbetar med Nelly.com och har fått upp en fin liten kollektion. Hittade 3 klänningar som jag tycker är jättefina. Sen vet jag inte om jag faktiskt skulle vilja bära dem av den anledningen att jag skulle vara sjukt rädd att de skulle gå sönder.
Kolla in hela kollektionen HÄR.
Copyright Nelly.com

Envisa färg

Envisa, envisa, envisa röda hårfärg. Det är nästan så att jag ångrar att jag färgade rött från första början. Jag har ju använt toning dessutom eftersom jag ville bli av med den efter X antal tvättar. Icke, färgade i Augusti och det verkar inte som den röda nyansen har några planer på att ge med sig alls. Så igår tänkte jag att "aaaah jag färgar över skiten". Valde en färg som heter Gyllne askblond eller något sånt. Den vart tydligen för ljus och det röda syns fortfarande igenom. Jag som inte ville färga det mörkare. Aja så nu får jag väl ha askblond med röd skiftning ett tag istället då. Annars får jag väl köra någon ljusare brun permanent färg men tänkte ju att toning är bättre för håret men blir ju bara besviken när den intensiva färgen försvinner och så släpper inte allt.
 
Jaja orkar inte bry mig mer i det just nu, får se ut som det gör helt enkelt. Är ingen total katastrof iallafall, då hade jag nog grinat för länge sedan. Tog bild i dagsljus när jag hämtade paket på posten tidigare.

Ni ska ge fan i Bettan

Pappa ringde mig i panik vid lunchtid, säger att polisen precis ringt honom. Tydligen hade de sagt att larmet går på Bettan som står parkerad nere vid skolan och att dörrarna står vidöppna. Klart som tusan att pappa får panik och ringer till mig och gapar. De har varit osäkert vid parkeringarna kring torget men det var i somras något hände senast. Men klart jag får panik och dåligt samvete också eftersom det är jag som har bilen och jag som parkerade den där igår för jag hade massor att bära. Brukar i vanliga fall ställa på torget eller i backen vid bibblan.
 
Så det är ju bara att springa ner till parkeringen fort som tusan, diskbråck till trots och se efter. Till min lättnad när jag kommer fram till bilen så har ingen varit inne i den, dörrarna har inte alls varit öppna för den var fortfarande låst. Lampan visar dock på att larmet faktiskt har gått men ingen verkar ha varit i bilen. Inget var borta, inte ens det oöppnade tuggummi-paketet mellan sätena. Av ren rutin så tar vi ju bort stereon när jag lämnar bilen för natten för att göra den oattraktiv att bryta sig in i. Bettan har klarat sig i 17,5 år utan incidenter så det hade varit tråkigt om det hänt nu.
 
Lättad ringer jag upp pappa för att rapportera läget. Så även han kan pusta ut. Men vad är det för polis som ringer och slänger ur sig felaktiga uppgifter sådär undrar ju jag? Vi ska kolla på larmsystemet efter pappa slutat jobba, jag kan ju inte så mycket om sånt där om det är något som måste bytas, har ju reagerar på att det knäppt och låtit från själva lampan om att larmet är på.
 
Men som sagt, ge fan i Bettan. Hon är gammal och skruttig, går som en smäck men hon har aldrig stört någon så tycker inte andra ska störa henne ;).

Mobilblogg: just nu

Detta roar jag mig med just nu. 3 maskiner kläder plus sängkläder och handdukar ska tvättas idag. Bläää...

Hemmagjord pizza och hockey

Vet inte vad jag sysslade med igår egentligen. Det tog evigheter att bara åka och handla. Sen så försvann eftermiddagen med en jäkla fart och det var dags att börja med middagen. Bjöd Gabi på hemmagjord kycklingcurry med banan pizza. Vi såg även på hockey, i vanlig ordning förlorade Tre kronor mot Tjeckien. Hur svårt ska det vara egentligen? Tror jag får sluta se på hockey, verkar som alla lag jag håller på klappar ihop efter första eller så får de inte ens igång sitt spel förrän i sista perioden. Så vinner man inga matcher.
 
I samma veva hjälpte Gabi mig att ha i färg i håret. Hade tröttnat på mina 5 nyanser av blond, brunt och rött typ. Så nu blev det gyllene askblond istället, jag vill nog snarare kalla det ljusbrunt men vem är jag att säga att de satt fel på förpackningen. Aja bild på det kommer senare, gick i säng med blött hår igår och det kan bara sluta på ett sätt. Bad hairday Deluxe. Men är väl ingen som ser det i tvättstugan.

Concrete Angel

Blev tipsad igår, här i bloggen, om en jättebra låt. Såklart förtjänar den att få lite mer uppmärksamhet än en länk i kommentarsfältet! Tack Marone för tipset! =)
 
Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete angel

Stycka rådjur

Igår var vi ut i Lindsbro som vanligt. Börjar bli en del av familjen eller snart möblemanget kanske? hahaha. Vart lax till middag och tror bara att vi hann duka av innan Malin slängde upp ett flått rådjur på köksbordet. Efter lite förberedelser var det dags att stycka den. Alltså kan säga att det inte luktar så jäkla mumsigt men rådjurskött är jävligt gott, speciellt i gryta. Men det är sånt som händer i mitt liv eftersom jag inte bara sitter och ugglar inne i stan haha.

Obama vann presidentvalet

Kan tycka att det är jävligt skönt att han vann faktiskt. Jag tror han är bättre i längden för USA och faktiskt för resten av världen. Kan iofs hålla med några av Romneys frågor också angående jobb och lite sånna saker men mycket som jag tycker ska få finnas var han emot så för mig var Obama alltid störst. Okej Romneys uttalande om att kvinnor som blev våldtagna inte kunde bli gravida, typ att kroppen skulle veta skillnad på våldtäkt och samlag, där tappade han mig redan från början. Hur kan man vara så korkad?
 
Aja Obama är iallafall ny president och världen jumblar. Kan vi släppa det här nu och gå vidare i den svenska vardagen? Förresten hur gick det i Kina? Inte en jävel som bryr sig?

Mobilblogg...

Insåg precis att mitt inlägg från kvällen inte kommit upp. Jäkla typiskt! Aja får visa er vad jag roat mig med ikväll imorgon istället.

God natt! :-)

Dagens fråga?

Var på Rusta igår och såg att de hade ett stort utbud lavalampor. Det känns lite slutet av 90-talet, början av 2000-talet för mig. Jag hade själv en som jag gjorde allt för att bli av med haha.
 
Nu gjorde jag en liten research i ämnet och de uppfanns tydligen redan på 60-talet och var populära till 70-talet för att sedan komma tillbaka på 90-talet fram till idag.
 
Har dock inte sett någon lavalampa hemma hos någon jag känner de senaste åren iallafall.
 
Så frågan är alltså, använder folk fortfarande lavalampor?

Ändrade planer

Jahapp, då sitter man här helt klar att dra iväg så blir det inget. Det är irritation på hög nivå, hade alltså kunnat hänga i myskläder hela dagen. Jaja, får väl vara lite extra fin dagen till ära. Mamma och mormor ska luncha på stan och det är ju ingen idé för mig att betala för buffé när jag knappt äter. Det är lite för tidigt för sånt. Så jag får njuta av en av pappas älgfärsbiffar istället.
 
Förmiddagen har kanske inte varit helt bortkastat iallafall. Ringde om mina biobiljetter som fortfarande inte kommit och de ska vara på väg, så kanske trillar ner i brevlådan när som helst. Ringt vårdcentralen, behöver nya Citodon, så de ringer väl upp snart. Även ringt om ett annat paket som inte dykt upp trots att jag beställt den den 25/10. Tar väl mer tid från Storbritanien helt enkelt. Såg att jag fått samtal från länsförsäkringar när jag var i duschen, hoppas de ringer upp igen för jag har en del frågor angående att lägga till en person/olycksfallsförsäkring (så dags när jag redan gått med diskbråck i ett år typ). Men tänkte det kan vara bra om det går åt helvete med operationen (nej det kommer gå bra ;)). Pratade även med Inger och hon och farfar kör mig till Nacka då det är dags för operation. Skönt att det faller på plats. De lämnar dagen innan och pappa hämtar efter, Gabi tar Tingeling i några nätter. Alltid skönt när man har vänner och familj som ställer upp!
 
Såg att det fanns nya lägenheter ute också så ska kanske kika lite på dem. Kanske något som faller i smaken ;). Tror min moster hade lite jobb som behövdes göras också men hon har inte ringt upp än.
 
Nu återstår väl då att sätta mig ner och söka jobb.

6e november

Hatar verkligen att "stressa" ur sängen. Ja jag vet klockan är inte ens 10, eller ja nu typ. Men jag vill kunna knalla upp utan att behöva ställa alarm och så. Typ krypa upp och sätta mig vid datorn en stund innan jag behöver göra något annat. Men så är inte fallet idag, fick kasta mig in i duschen så nu sitter jag här och funderar över nästa steg. Hur gick jag med på att åka och shoppa med mamma och mormor mitt på dagen, jag har ju inte ens tänkt shoppa någonting så varför egentligen. Gör ju mest bara ont pga ryggen.
 
Blev dessutom inte något jobbsökande igår heller, WTF. Mamma och jag var på Biltema och Rusta en sväng. Sen var mormor här och käkade middag med mig. Och försökte lära Tingeling den dumma vanan att dricka vatten i glas, så det blir det ingen favorit i repris på. Det var tydligen skitkul för så törstig kan hon inte ha varit. Resten av kvällen gick jag mest runt och lullade.
 
Nej får nog bestämma mig om jag ska med och shoppa eller inte. Har egentligen en lista med "att göra" som jag borde bocka av så jag har koll på läget inför operationen och allt sånt. Just nu behöver jag som sagt någon som kör mig till Nacka dagen innan operation eftersom jag måste sova kvar tydligen. Vad är det för skit? Hur tråkigt som helst, kan ju inte köra själv heller eftersom det inte lär vara aktuellt dagen efter. Först frukost så får vi se vad som händer.

Apa som liknar dig

Darin är definitivt underskattad. Gillar båda hans tolkningar som han framfört i Så mycket bättre, kan vara för att han är yngre och att stilen tilltalar mig mer. Denna tolkning gör mig riktigt glad iallafall.

Seg måndag detta

Har varit hos dietrådgivaren på förmiddagen. Nöjd med det jag tappat trots 1 mål vanlig mat om dagen men framförallt känner jag mig mycket piggare, gladare och mer hälsosam. Vi har gemensamt kommit fram till att det nu är dags för nästa steg, dvs 2 mål om dagen och då MÅSTE jag lägga till kolhydrater som jag dissat totalt hittills. Dock tipsade hon mig om Mathavre och Matkorn, det är bra och lågt GI så.
 
Sjukskrev mig från jobbcoachen imorse. Pallade helt enkelt inte att gå när det inte ger mig någonting. Vilket jag tänker säga till henne också. Skumma är dock att det var en man från samma företag som ringde och bokade om tid med mig till nästa måndag istället och att det är honom jag ska träffa. Vad är det om egentligen? Varför ska jag byta efter lite mer än en månad och börja om igen. Nej nu är det stopp alltså, kände hon sig också hotad av mina kunskaper och mitt driv, kanske rent av faktumet att vi troligtvis var lika gamla och hon kände att jag inte behövde hennes hjälp. Men jag kommer vara ärlig mot honom och säga vad jag tycker, tänker fan inte syssla med saker som bara tar min tid och inte ger någonting. Skulle framförallt vilja ha en förklaring för det gav han inte på telefon.
 
Dags att fixa lite lunch nu innan jag ska till IKEA med mamma, ska även förbi Jula och köpa timers till mina fönster, eller ja kanske inte behövs då det känns som om det är konstant mörkt just nu iallafall.
 

Tänd ett ljus och låt det brinna

Var äntligen iväg på Skyfall. En Bondfilm helt i min smak, jag gillar den starkt. Älskar även Adeles låt Skyfall som är ledmotiv till filmen. Det finns något arrangemang i Uppsala just nu då de tänder olika ljusarrangemang. I fyrisån vid biograferna fanns ett träd i ljus. Häftigt!
 
Efter det var vi till minneslunden och tände lite ljus. Nu är jag helt slut som människa. Tänkte nog hoppa i säng snart. Spelade in dagens hockey så ska väl kolla lite på matchen.

Piece of Norway

Vill ha, vill ha och vill ha! Jag har velat ha en Piece of Norway hur länge som helst. Men är ju svårt när man inte riktigt har råd. Sitter nu och överväger om det är värt att köpa en på rean och köra avbetalning på 2 månader eller nått. Jag har sedan länge sagt iallafall att jag inte vill ha någon billigare kopia, som jag upplever att, ziperall och vad de nu heter är så det inte aktuellt och vill inte köpa någon på tex. Stadium bara för att.
 
Här är några av de jag kollat på. De två (svarta) jag funderat på då de är enklare och kunna passa i tvätten men de andra är riktigt fina i färg och mönster.

Att se genom dimman

Vi var ute i Lindsbro igår. Lite dimmigt det var då?!?! Skulle köra Malin och Lisa till nå festligheter på en gård mitt i skogen. Måste säga att Malins bil har helt kassa lysen. I vanliga fall brukar man se bättre i dimman genom att inte ha helljuset på men när ena lampan i halvljus inte funkar ser man inte mycket. Så var att puttra fram på skogsvägar med helljus. Kom fram i ett stycke och hem igen. Blev middag och plump. Jag vann nästan men det räknas väl inte? Sen blev det massa gos i soffan med hundarna.
 
Vid 01 var det dags att hämta Malin, Lisa och Paulina. Ännu en gång denna vecka lyckas en bil haverera i mina händer. Eftersom jag inte var vad vid Malins bil så fick jag motorsport på gårdsplanen när jag skulle hämta dem mitt ute i skogen igen. Sen ville inte bilen starta igen och jag tänkte vad sjutton nu då. Visade sig att bilen är så när den är lite halvvarm men vet man vad som måste göras så var det inge problem. Malin pillade lite med något under motorhuven och så var vi på väg. Vid det här laget var de en hel del berusade och högljudda också hahaha. Fick reda på att de skulle in till stan och svira och ville åka med oss in och bli skjutsade till motorgården. Så tillbaka till Lindsbro gård, byte tillbaka till Bettan, hämtade mamma så for det in till staden. Fortfarande så sjukt dimmigt att man knappt såg de mötande bilarna framför sig på vägen. Men var bara att rulla på i lagom temp. Släppte av Paulina på vägen sen mamma och så till motorgårn med Malin å Lisa. Klockan var väl 03 nånting när jag äntligen kröp ner i sängen.
 
Var ingen idé att sova så länge imorse men låg kvar och drog mig med Tingeling iallafall. Har precis diskat, inväntar F1 sen till pappa och käka och så blir det Skyfall ikväll följt av en sväng till Minneslunden då vi inte hann det igår.

Magnus Uggla - Jag och min far

Såg gårdagens avsnitt av Så mycket bättre och jag älskar verkligen Magnus Ugglas tolkning av Jag och min far. Likt deltagarna fick jag tårar i ögonen och en härlig känsla i magen. De som säger att de är chockade över att han gjorde en sån bra tolkning vill jag bara säga att Mange faktiskt har en hel del djupa och fina låtar om man faktiskt lyssnar ordentligt! (mvh sann Uggladiggare).

Mobilblogg: Inget budskap

Kan säga så mycket att jag inte fick något budskap på seansen idag. Kanske var lika bra, vet inte om jag velat höra någonting heller. Men hade varit kul med en bekräftelse från någon släkting som gått bort, alltså en hemlis som ingen annan kan veta.

Iväg på seans

Eftersom jag gjorde bullar till mammas förening som får jag som tack för hjälpen gå på seans i eftermiddag. Få se om man får något budskap denna gång som inte innehåller att vara eller bli gravid inom en snart framtid samt att jag kommer få flera barn efter varandra (läs: tvillingar/trilligar). Efter det bär det av raka vägen ut till Lindsbro.
 
Har för övrigt fått igång det här med bloggning i mobilen nu så blir väl någon uppdatering senare.

Bullbak och husmanskost

Gårdagen var sjukt hektisk. Vet inte riktigt vart jag ska börja egentligen. Förutom att jag sov rysligt dåligt så åkte jag och mamma iväg ganska tidigt, vid lunch, och handlade grejer så vi kunde göra vaniljbullar till hennes förening. Kan inte påstå att jag var speciellt sugen på att göra bullar, var trött, seg i kroppen och framförallt drogs jag med en rygg som inte ville vara med. Men jag hade lovat så var bara att bita ihop.
 
Bullbaket inleddes och jag kom plötsligt ihåg varför jag inte bakar bullar med jämna mellanrum, eller överhuvudtaget ska tilläggas. Det tar ju sån sjukt lång tid, degen ska jäsa och så ska bullarna läggas i formar och jäsa lite till osv. Själva momentet när de ska in i ugnen går jävligt fort däremot vilket jag gillar så har man kommit dit går det undan. Mamma stod även som en hök över min axel, kan ju undra om hon tror jag är född igår men hon vill helt enkelt ha koll på läget. Det resulterade iallafall i att det blev ett antal bullbilder på Instagram igår haha.
 
När baket äntligen var klar drog jag och Gabi med pappa till IKEA, min julklapp (från pappa) inhandlades och jag krävde att han skulle slå in den till jul och inte ge den till mig redan nu. Det är inte så det funkar även om jag fått vara med och köpa den. Alltså själva överraskningsmomentet var kul när man var barn, eller inte, man kunde bli besviken med. Sååå jag får en gjutjärnsgryta och en lykta. Pappa köpte även lite värmeljus till mig. Även Gabi hamstrade både värmeljus och doftljus så hon klarar sig i vinter hahaha. Sen åkte vi till Willys så Gabi fick handla och jag komplettera lite saker jag inte kom ihåg på Citygross häromdan.
 
Hem, jag började med att göra kålpudding medan Gabi slängde in sina varor hemma. Enkel mat men ändå så gott. Var första gången jag gjorde kålpuddig och till nästa gång vet jag att jag kan ha ännu mer kål men annars var det ruskigt gott. Så jag och Gabi avnjöd mat och Cola i vinglas framför matchen Oskarshamn - Djurgården. Vinst Djurgården 1-0.
Fint blodgivarvinglas ;)
 
Sist men inte minst fick jag åka ut och hämta syster i Järlåsa och köra hem henne. Jag var väl hemma någon gång vid halv 1 och då var jag helt slut som människa. Somnade ganska omgående när jag la huvudet på kudden och vaknade vid 9 imorse. Najs!

Bedrövlig natt

Natten har bestått av allt annat än sömn känns det som. Somnade väl vid lite efter 23 och vaknade vid halv 1. Lyckades sova till halv 3 kanske och från det låg jag vaken till strax efter kl 6. Somnade och vaknade igen halv 8 av att grannarna höll på att flytta. Det lät förjävligt kan jag säga så sov inge mer på morgonen. Så jag har roat mig med att diska.
 
Det kanske är lika bra att jag kommer ha fullt upp hela dagen. Som det verkar så ska jag iväg snart och handla massa bakgrejer, åka till mamma och göra bullar tills imorgon. Efter det blir det väl en sväng och handla med Gabi, möta upp pappa på IKEA för att kolla på gjutjärnsgryta. Sen blir det raka vägen hem och sätta igång och göra kålpudding innan ishockeyn börjar. Blir hockeykväll för hela slanten med Gabi.

Recension: Loreen - Heal

1. In my head
Känns som en typsik poppig Loreenlåt men ingen wow-känsla.
 
2. My heart is refusing me
Ett lite annorluna sound på en låt som de flesta känner igen från Melodifestivalen. Jag tycker nog att det har gjort låten lite bättre.
 
3. Everytime
Skönt feeling i låten men känns inte som det egentligen hör till denna skiva utan kanske nästa?
 
4. Euphoria
Lite längre intro än orginalet kanske men det är ju fortfarande samma låt som hon vann med.
 
5. Crying out your name
Vet inte varför men jag har ogillat denna låt sen jag hörde den, känns som en b-version av både My heart is refusing me och Euphoria. Sen var uppträdandet i x factor sämst också, saknade energi.
 
6. Do we even matter
Känns lite mörkare och lite djupare än många andra av hennes låtar. Även ett långsammare tempo.
 
7. Sidewalk
Helt okej låt, lite som My heart is refusing you men långsammare tempo och tydligt beat.
 
8. Sober
Har gillat mystiken i denna låt sen jag först hörde singeln, albumversionen bjuder på en gnutta mer mystik.
 
9. If she´s the one
Denna känns lite mystisk på något sätt. Känns lite som en blandning mellan My heart is refusing me och Sober.
 
10. Breaking robot
En lite annorlunda låt men det låter ändå väldigt mycket Loreen. I like!
 
11. See you again
Början på något nytt. Känns lite som en annan Loreen men gillar låten.
 
12. Heal
Något i känslan på denna berör mig mycket. Riktigt fin låt, fint djup. Ja, heal!
 
Sammanfattningsvis: För mig personligen ingen WOW-känsla. Det är en blandning mellan dansvänliga låtar med lite djupare myslåtar. Jag ställer mig fortfarande frågan om det inte har gått någon månad för länge mellan segern i Eurovision och att albumet släppts. Euphoria är jag riktigt trött på men har hittat några nya sköna favoriter att lägga till i min Spotifylista. Men ja den känns väldigt Loreen och det är tur!

En blå Skyddsängel

Idag fick jag min Skyddsängel som Ewa gjort. Tycker den är jättefin! Så den åkte på och sitter runt halsen direkt. Är inte det första smycket jag beställt av henne men kan inte skriva mer om dem eftersom det är presenter ;). Så gå in på sidan och kolla. Det finns både färdiga att köpa eller så kan man beställa precis så som man vill ha dem. Ewa är väldigt mån om att man som kund ska vara nöjd med sitt köpa och kommer med bra idéer.
 
Varför valde jag då blå kan tänkas? Jag just för vad färgen faktiskt betyder och vill förmedla. Sen att jag älskar blå är en annan femma. Såhär beskriver wikipedia färgen:
 
"Blått ses som tillförlitlig, pålitlig och hängiven och är reformavvisande och högt ansett.Det associeras ofta med djup och stabilitet och symboliserar tillit, lojalitet, visdom, förtroende, intelligens, tro, sanning och himmel. Blått kopplas starkt samman med stillhet och lugn. I motsats till bland annat rött, orange, och gult är blått kopplat till medvetenhet och intellekt."

Gamla bilar måste varmköras

Bettan dog för mig idag. Det verkar som att hon protesterar lite mot att hon fått stå orörd i 3 dagar för jag har inte haft någon anledning att ge mig ut på vägarna. Och eftersom hon är gammal behöver hon köras emellanåt för att batteriet inte ska ta slut och sträckan ner till af med mamma var tydligen inte tillräckligt så när jag skulle ut från Lager 157 så ville hon inte starta. Så där stod jag på en parkeringsplats mitt i stan och kom ingenstanns. Ringde pappa i panik, typ vad gör jag. Han skickade Mia för att hjälpa mig. Kvinnorna på parkeringen verkade inte veta hur man laddade ström till en annan bil så de ville inte ens försöka hjälpa. Att det inte kunde råka komma förbi en karl som kunde hjälpa en kvinna i nöd. Inte ens mitt livs kärlek kom till min undsättning hahaha.
 
Till slut stod jag nästan på knä bredvid Bettan och bad henne att snälla starta. Gick in och satt mig och... YES hon startade! Vid det laget var Mia förståss påväg redan men hon skulle ändå till området så hon åkte inte ut i onödan. Sen kunde jag hämta upp mamma och åka till Citygross. Det tog ju tid i sig kan jag säga. Har nog aldrig tagit så lång tid att ta sig från början till slut på den affären. Ändå handlade jag inte så mycket. Typ grönsaker, grönsaker, grönsaker, kyckling, keso, turk på burk och fetaost. Det är typ vad jag lever på just nu hahaha. Minimalt med kolhydrater och massor av grönsaker. Imorgon tänkte jag göra kålpudding iallafall. Då blir det lite mer näringsintag är kyckling iallafall ;).

1:a november 2012

Vart tar tiden vägen? 2 månade kvar av det här året bara. Känns helt galet faktiskt. Men ska väl bli skönt att få börja om på nytt i januari, förhoppningsvis med jobb också. Sitter och hoppas på att de ska ringa ang vikariatet på NOKAS. Vill verkligen ha det. Jobbet på Lst rekommenderas jag att inte söka pga internt tjaffs och strul. De jag har kontakt med vill därifrån och det säger kanske en del? Dessutom så verkade jag inte helt kvalificerad ändå när man läste mer av annonsen, vad man faktiskt ska jobba med. Visst kan man lära sig men svårt att bara kasta sig in och så ska man lära andra om jämställdhet och social hållbarhet. Man ska nog ha jobbat lite mer med det än att ha ett intresse för frågorna. Med det så låter jag bli att söka det jobbet, den Lst jag var på verkar inte vara den samma. Det fanns visserligen intriger och lite så då med men det verkar bara bli värre och jag vill inte jobba på en sån arbetsplats där det låtsas som om arbetstagarna har något att säga till om som hierarkin sedan skiter fullständigt i. Nytänk och förnyelse kanske är bra ord men de gäller just nu inte på det bygget tyvärr.
 
Annars var gårdagskvällen jättetrevlig. Vi var på Katalin, satt och pratade massor om allt och ingenting. Det känns inte som om det skiljer 30 år mellan oss utan vi känns på samma nivå förutom att jag får mycket hjälp av de med erfarenhet som jag uppskattar. Tror vi satt och gaggade i över 3 timmar hahaha. Tiden går fort när man har roligt brukar det väl heta.
 
Vet förresten inte var som hänt med min statistik de senaste dagarna, har varit konstigt sen jag blev tillsaggd att byta till twingly istället för bloggportalens gamla. Blir kanske bra såsmåningom.
 
Ska köra mamma till AF strax så måste väl göra mig iordning. Sen måste jag handla mat. Kan ju inte äta vad som helst än men det jag får äta känns som tillräckligt. Ska även göra ett nytt försöka att undvika kolhydrater. Det känns faktiskt som att man klarar sig bra utan. Risk kan vara att man tröttnar på grönsaker igen...

RSS 2.0