Älskar denna låt!

Denna låt gör mig så jävla glad!! Asså jag tycker den är underbar att plugga till, ligga och fundera till och tom dansa om kan känner för det. Riktigt mysig låt att bara lulla till liksom! Kommer spelas mycket i fortsättningen.

Ja som vanligt med mig hör jag bra låtar men har noll koll på namnet så jag tappar ju bort den men nu nu har jag dne =D

Milow - Ayo Technology

Lady Gaga - Paparazzi

Här är Lady gagas nya musikvideo till låten Paparazzi.

Där bla Alexander Skarsgård får sig en riktigt het scen med gaga. De talar även svenska i den vilket jag tyckte var roligt!
Andra svenskar i videon är de blonda trillingarna från en svensk grupp jag inte minns namnet på.

Lady Gaga - Paparazzi

Videon är också gjord av svenske Jonas Åkerlund. Bra där Sverige.

Tycker också det är kul att Alexander skriker jävla fitta till Lady gaga i videon hahaha.

Måste ju helt klart säga att hon är speciell. eller??


Varför jag?!

Ibland hatar jag mitt liv. Jag kan bara inte förstå varför allt ont händer mig. Det sårar mig och det är tungt att göra men jag måste lätta mitt hjärta och vem vet om denna person kanske läser det här, men ibland verkar det som att allt annat är viktigare än vad jag är. Då menar jag alltid, har alltid varit, är och kommer troligtvis alltid att vara.

Anledningen till detta är min mamma. Jag vet att det är mors dag, det är kanske anledningen till detta. Från min sida av saken iaf som jag upplever och har upplevt den.

Missförstå mig inte nu jag älskar min mamma, hon är faktiskt min mamma även fast hon ofta sårar mig väldigt djupt. Och jag tror inte att hon förstår hur jag känner även fast jag många gånger försöker säga det till henne.

Ända sedan jag varit liten, så länge jag kan minnas har jag alltid kommit i sista hand. Först min syster och sen min bror.. Aah jo min bror ja, sladdisen som får allt han pekar på, där allt verkar vara tillåtet. Sen min syster med sina problem men av vissa skäl kommer jag inte ta upp dem här, söker alltid uppmärksamhet och verkar aldrig växa upp och se världen som den faktiskt ser ut. Och så har vi mig som är äldst. Jag har alltid varit relativt lugn även fast jag var lite av en Emil i lönneberga/gangster tills jag började 4an. Efter det så fick jag i stort sätta klara mig på egen hand. Läxor och annat gjorde jag utan problem och skötte mitt helt enkelt.

Emellan det har det kommit perioder av ups and downs. Vilka jag hanterat själv, alldelse själv. Det har inte varit lätt men vem har sagt att livet ska vara det? Men borde anledningen till att jag sköter mitt själv göra att jag får mindre uppmärksamhet eller den ständiga kommentaren, så var det för mig när jag växte upp...

Men några saker som verkligen har sårat mig är när mamma och min styvpappa skulle skilja sig. Det kom nästan som en blixt från blå himmel och jag rådade höra när jag var i köket. Jag blev jätte ledsen såklart! Och det var Thomas min styvpappa som satt och tröstade mig i över 1 timme och sa att det skulle lösa sig. Vart var mamma? Ingen aning men troligtvis på balkongen och rökte.

En annan som fått mig att reagera var att nästan knappt efter att min styvpappa flyttat ut som kom en ny man bara in sådär. Det känns som att vaddå visa respekt för att vi var skit ledsna och att det kanske tar lite tid att komma över saker.

Och sen nästa sak. En person som många känner till vid det här laget - Osama. Många vet att det var ett helvete när han först kom in i bilden, iom att jag halvt blev tvingad att sitta med och vara trevlig fast jag hade feber och att killen Osama hade med sig stötte på mig (skyller inte på Osama här). Och ännu mer kanske anledningen att det var bara Osama, Osama och Osama som gällde. Visst min bror också så klart och sen min syster med sina problem. Jag fanns inte ens på kartan. Det är det som jag tror sårade mig mest.
Mena jag har inget alls emot Osama som person, jag känner att han bryr sig. Men mamma gjorde inte det.

Tänker avsluta detta inlägg med det som sårar mig allra mest emellanåt.
Tror det är när jag träffar folk som shoppar och annat med sin mamma. Att de är som bästa vänner också. Ibland önskar jag att jag också kunde ha det så. Men jag älskar min mamma, jag önskar bara att hon kunde visa samma sak tillbaka. Jag vet att jag kanske inte är bäst på det alla gånger heller men det kanske är alla de här sakerna som jag har i bagaget som gör det.

Jag vill bara att min mamma ska vara lycklig. Och jag hoppas att hon förstår det även fast vi inte alltid haft det så lätt. Men jag vill inte bli inblandad i deras liv på vissa plan som eg. inte angår mig. Kommer hon att förstå?
 
Jag älskar dig mamma. Puss

Laleh - Mamma

Städningen har inletts

Idag har storstädningen i korridoren inletts.. Jag och Annie håller på avfrosta stora frysen och har precis tvättat av alla lådor.

I och med tatueringen måste jag ha handskar på mig så kommer gå runt och lukta gummi hela dan! Jätte kul! Eller inte...

Shoppingen igår blev inte direkt som jag hoppas. Man ska helt enkelt inte vara taggad för att shoppa och absolut inte ha några hundra att spendera för då hitta man ingenting. Tror vi åkte hemifrån halv 11 och var hemma lite över 18. Snacka om full dag. Gisses vad man hade ont i fötterna!! Iaf det jag köpte var 2 nya flaskor till min sodastream, 7-pack strumpor (sånna där låga) på HM och så blev det ett linne på Wear It.. Skopunkten var värdelöst, tror jag provade över halva skopunkten och hittade inget som passade.

På kvällen blev det iaf Tacos och film hos Malin i grankotten. Såg först Robinson finalen, jag höll på Anna men har inte sett hela så gjorde det samma. Sen såg vi en japansk skräckis Apartment 1303 tror jag den hette. Skit äcklig emellanåt. Japanerna vet helt klart hur man ska göra!

Tjohoooo

Jag är uppe, jag är inte helt levande men det tar sin tid som sagt. Ska iväg och shoppa i Marieberg med Emelie och Malin om ett tag. Ska blir skit kul. Behöver massa grejer så hoppas att jag hittar det jag vill ha.

Så blir en full dag shopping.. Tjihooo!! =D


Igår var jag på Kina Muren för första gången. Riktigt mysigt! Å de hade lite mer utbud än vad Uppsala har så var lite skojigt, testade dock inte allt eftersom det såg lite läskigt.

Tillbringade också eftermiddan med att rensa ut massa kläder ur mina lådor som jag inte använder eller kommer använda mer. Blev 2 sopsäckar faktiskt. Ena ska slängas och andra ska med hem till Uppsala då mormor, mor och syster vill ha några fingrar med i var jag slänger bort.

Passade också på att sy ihop min favorit sove t-shirt som är hur gammal som helst och skön som bara den. Enda problemet var som sagt att det var hål överallt men det är fixat nu! =)
Klippte också till ett par gamla jeans och gjort shorts av dem eftersom benen var så fula på den.

Ikväll måste jag väl fortsätta med att lägga böckerna i bokhyllan i lådor eller nått och ställa ner i förrådet. Ska hyra ut rummet 2 veckor i sommar så måste tömma lite.


Lite roligt!

Fick ett mail tidigare av en kompis med lite roliga grejer så tänkte varför inte dela med mig av den som jag tycker var roligast. haha

Jag hade lärt min man att göra sin del i hushållsarbetet och nu stod han i tvättstugan och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit där ute i ca 2 sekunder då han ropade:
- Vilket program ska jag använda?
- Det beror på, svarade jag. Vad står det på t-shirten?
- Manchester United, svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma....

Bevis på att våra svenska system inte håller

Som jag skrev nedan så har jag tid hos soc i Uppsala och att jag måste folkbokföra mig i Uppsala över sommaren för det.

Ringde också till skatteverket och frågade om detta. Där säger de att ska man vistas någonstanns mer än 6 månader bör man ändra sin folkbokföring, de såg helst inte att man gjorde det om det var kortare tid.

Men enligt soc måste jag ju det. Och han som jag talade med sa också att det är kommunerna och skit som alltid ska krångla. Men att om jag nu måste får jag väl göra det.

På soc visste inte hellre tjejen om man kunde skriva sig som CO hos någon utan man måste vara folkbokförd där. Funka inte att jag sa att det bara var för sommaren heller.

Men jag vill ju och behöver pengarna så jag får väl vara tyst och göra som de säger även fast de 2 parterna inte håller med varande i frågan. Alltså svenska systemet är inte alltid så jävla bra som folk säger!

Varför tar allt sån tid?

Har precis pratat med en tjej på soc i Uppsala. Och jaa jag hade ju hellre redan haft ett jobb är att hålla på springa där. Det är ju nästan så man blivit omyndigförklarad igen, typ massa skuldigheter noll rättigheter.

Detta måste jag bla. göra:
- Söka jobb från Sthlm till Gävle typ
- Skriva in mig hos arbetsförmedligen
- Kunna visa på papper att jag sökt 3 A4 sidor med jobb (hört talas om finanskrisen?)
- Gå på jobbcenter 2 gånger i veckan
- Fixa nån form av folkbokföring i Uppsala igen

Det är just där jag sitter nu. I telefonkö på skatteverket för att kolla hur jag ska göra med folkbokföringen. För jag ska ju inte flytta och det är ju bara ca 2 månader under sommaren.

plats 26 i kö nu wohoo.. vae 48 när jag började...


Tokio Hotel

Dags att promota ännu en skiva här i min blogg.

Denna gång är det Tokio Hotels skiva Scream... riktigt bra måste jag säga.
Har lyssnat hela kvällen på spotify.

Monsoon
har väl de flesta hört på radion men tre andra riktigt bra låtar är Ready, set, Go!, Scream och Don´t jump

Ska nog skicka efter den på CDON eller nått också.

Rekommenderas!!

Trimma en "buske"?!

Haha ja jag vet jag är enormt lättroad just nu då jag är både uttråkad och sjukt trött!
Ingen idé att sova redan liksom!

Hittade på denna i en annan blogg när jag kollade runt och tyckte det var ganska roligt. Testa att trimma en egen "buske".
RSFU Intimguide Ansa skruden or stay luden!! Jag tyckte det var skit kul iaf. Testa vettja! Man kan vinna intimprodukter med om man är intresserad av att tävla med sin kreation hahaha.

Säger bara att det finns uppenbarligen ingen gräns för vad folk hittar på!

Oj så det går!!

Har äntligen lyckats pumpa däcket i min cykel. Har ju varit skit trögt att cykla på den så det nästan gått snabbare att gå. Men nu är det fixat och jag var precis till Ö&B och köpte städsaker. Seriöst hur mkt blev det inte då! tror allt som allt att det gick på 150 kr. Massa grejer. Som sagt den stora korridorsstädningen äger rum på tisdag.

Men oj så det gick. Cyklade tom ifrån regnet som föll vid Ö&B men som sen kom ikapp mig igen när jag parkerade cykeln. Härlish!

Nu ska jag bara gå och dö på sängen ett tag och se Grey´s Anatomy som jag spelade in igår. Tycker jag förtjänar det efter en hel dags gruppande.

Vi har för övrigt kommit ganska långt på 1,5 dag tycker jag. Typ halvvägs skulle jag vilja säga. 2,5 dag återstår samt en dag för att kolla igenom så det ser bra ut och så.

PS Jag vill ha sommarlov!!

FC Barcelona!!

Vinner Champions league!!

Helt värdiga vinnare tycker jag efter en av de sämre matcher från Manchester Unided jag sett. Ronaldo var väldigt pigg i början men vad hände? Hela laget verkade ge upp?!?

Eller matchen i sig var faktiskt ganska tråkig.. Var lite annat förra året. Snacka spänning!!

Aja nu är det gjort, bara att se fram emot nästa år.. Liverpool jihooo =D

Tänker dock inte gå in på vem som är bäst av Messi och Ronaldo.. Idag kanske det var Messi men över lag är de båda grymma fotbollsspelare!

Jag blir så irriterad!!

På folk i tvättstugan ibland. Har ju haft några krig i mina dar. Nu har det faktiskt varit lugnt ett tag.

Men nu jävlar var det dags igen. Jag har bokat 3 maskiner nu kl 19-21 och när jag kommer ner är det någon som snott ena maskinen. Nog med att de kanske inte tänker på tiden ibland och slänger in tvätten så det drar över 10 min på min tid det kan jag acceptera men inte som andra gånger så det är över halva tiden kvar när min tid börjar.

Idag har det nått nya höjder. Någon har alltså varit ner precis innan jag kommit dit och lagt sin tvätt i min maskin och startat så det var 58 min kvar när jag kom ner. Så gör man väl inte??

Som tur var så fanns det en annan ledig så jag bytte.

Men bara för att jag blev så irriterad på personen i fråga, vem det nu är, så avbröt jag dennes tid bara för att jävlas. Så nu får personen komma ner till blöt, löddrig tvätt om ca 45 min. Det skiter jag faktiskt i. Finns en anledning till att man bokar då kan man inte bara gå in och ta första bästa om nån annan är uppskriver på den.
Dålig stil! Så åter igen tänker inte jag känna mig dum över detta. Kanske lär personen att ta en maskin som inte är bokad eller en ledig av dem man inte kan boka.

Och där med Basta!!

Snälla, snälla, snälla

Kört windows-skivan i datorn nu i hopp om reparation men nej. Det funkar fortfarande inte.. Jävla skiiit!!
Att det ska vara så svårt??

Okej jag älskar fortfarande Markus för att han försökte! Men dataproblemet verkar vara lite för komplicerat för mig. Går iaf inte att köra den fortfarande.

Alltså dags för operation rädda Emmas filer 2. Testa om något av data minnena är trasiga. Alltså ska jag in i datorn och böka med det. Suck suck suck!!!

Är helt död redan och jag ska tvätta om 40 min.

Mer hungrig är jag också. Det går framåt! Men jag har precis käkat så nej inget mer nu! Finns det inget antingen eller??
Valet verkar vara att inte kunna äta alls eller bara äta. Inget av alternativen är lysande direkt.

Nej göra något produktivt kanske? Mitt rum ser ut som nån har släppt en bomb och jag har bara varit hemma i 3 dar! Hur lyckas man?

Jag älskar Markus!!!

På Alina alltså!! Haha

Har precis fått mail från dem angående mitt lilla dataproblem. Det verkar som att jag kanske kan lösa det hemifrån iaf.
Den andra Johan han tänkte bara på Alina och massa pengar. Så jag antar att Markus precis kommit ut med massa i studieskuld för han la upp lite tillvägagångssätt jag kunde testa. Annars fick jag komma in med den.

Så dagen består av att förbereda lite inför seminariet, ha seminarie, äta hälsotallrik på uni och efter det blir det full rulle med examinationsarbetet. Sen efter 17 när jag kommer hem blir det att röja lite i mitt rum och försöka få ordning på min kära dator och tvätta kl 19. Har inga kläder alls att ha på mig, förstår inte hur allt kan vara skitigt!

Ikväll är det fotboll också. Hade tänkt se det på O'learys men nu skiter jag i det och ser det hemma med Emelie istället.

Ps jag har fortfarande problem att få i mig mat, det går bara inte. Fick igår tvinga i mig isvatten med sugrör. Kanske är därför jag börjar känna mig kanske trött i kroppen. Så mission 1 är att få i mig hälsotrallriken! Fick visserligen i mig lite rödcurry kyckling och ris igår det var gott!

Varför bor vissa i korridor - del 2

För er som bor eller har bott i korridor så vet ni kanske att det sker storstädning varje år före alla åker hem över sommaren (eller de flesta åker hem iaf). Vissa har turen att de bara behöver röja ytorna så sköter en städfirma resten, för oss i Örebro finns inte den lyxen och det är upp till varje korridor att planera detta efter en lista som ÖBO lämnar ut.

Som många vet har vi en person i våran korridor som man knappast ser och har verkar definitivt inte sköta sin städvecka. Idag på mötet visade det sig iaf att jag inte var den enda som var irriterad på detta. Mena det är 1 person av 8 som kör sitt eget race. Vad gör man?

Det roliga idag var iaf att personen i fråga kom hem några minuter innan mötet skulle börja. Kommer han ut? Nej det gjorde han icke även fast vi var och knackade på hans dörr. Han öppnade för övrigt inte heller och ignorerade oss totalt. Åter igen, vad gör man?

Vi skrev en lapp och satte på hans dörr.. och fick helt enkelt välja åt honom vad han skulle göra under städningen. Fick ju välja något som inte var allt för kompicerat ifall han inte dyker upp.

Jag tycker det är jävligt tråkigt, för vi hade en väldigt bra gemenskap alla 8 från början men nu gömmer han sig bara på rummet. Tycker lite synd om honom också emellanåt men det gör inte hans beteende acceptabelt!

Så varför bor han i korridor över huvudtaget?!?!


1a i USA, 2a i Norge och 3a i Sverige

Säger det vilken tur att man har sånt fint namn. Populära namn

Men jag känner att det måste ha gått i vågor ändå. Mena jag känner att när jag växte upp så döptes alla till Emma jag har varit van att få kalla mig typ Emma H genom hela min skolgång eftersom det alltid fanns en till.

Sen var det ganska lugnt ett tag, är inte många som jag vet i åldrarna 13-3 som heter Emma längre men nu verkar det som att det blivit populär igen.

Så snart heter väl varenda unge Emma istället. Vad är det med dessa trender. Men jag håller ändå med att det är lättare att ta ett sånt namn kanske som man ändå tycker är fint. Än att krångla och försöka komma på något riktigt bra den dagen man ska döpa sin unge.

Jag vet iaf att när den dagen kommer så kommer jag ha de skitsvårt. Iaf när det kommer till flicknamn. Jag har helt enkelt inget på lager som jag tänker åååh det vill jag ha. Pojknamn som jag alltid gillar är Benjamin och Oliver men uppenbarligen så är Oliver populärt också så kanske inte. Det är iaf ett problem för framtiden!

HALLELUJAH, Hallelujah, hallelujah!!

Fyfaaan vaaaa sköööööntt!!!!

Klarade Personalekonomi tentan!!

Känns så jävla braa!!!!


Nu ska jag iväg till uni och gå igenom seminarieuppgiften iför imorron sen är det korr. möte angående den årliga storstädningen. Lovar jag ska visa på den galna listan vi fått!!

Mitchel Musso

Vad säger man? Disney/Hollywood records nya stjärnskott som släpper en skiva om nästa vecka (2a Juni).

Har nu lyssnat på 2 av hans låtar och jag tycker de är helt ok. Stör mig dock att alla ska vara så jävla unga och göra karriär i det där landet men han förtjänar det väl?

Mitchel Musso - The in crowd


Mitchel Musso - Hey
 

Änglar och Demoner

Vi var på bio igår kväll och såg Änglar och Demoner. Den är baserad på den andra boken av Dan Brown.

Jag tycker att det var skit bra! Och jag älskar filmer där det verkar som man listat ut the good guy och the bad guy. Men igår hade jag helt fel. Me like!! Hade visserligen inte läst boken innan men det funkade iaf.

Jävla roligt att Stellan Skarsgård fått en större roll i en modern film. Annars brukar han ofta vara nån elaking i medeltidskrig eller annat konstigt. Som sagt jag gillar Stellan!

Sen älskar jag Ewan McGregor också som spelade munk eller vad han skulle föreställa. Tror jag fastnade för honom som skådis i Moulin Rouge eller var det kanske Star Wars?? Vilken kom först?? Måste undersökas!

Rekommenderas!

Vad är det med mig idag?

Hela dan har jag haft skit svårt med att äta. Jag får liksom sitta i evigheter och nästan pressa in både mat och dryck.
Inge roligt alls. Det går bara inte. Har försökt med allt möjligt..

Faan inte bra asså!


Förresten: Datanörd sökes!!
Jag behöver hjälp med mitt dataproblem se tidigare inlägg för nån dag sen. (Vad är oddsen?)
Kan nån hjälpa mig please?! *blink blink*
Tar du natura? haha skämta bara!


För övrigt så ska vi nu skriva om Brandmän och inte mellanchefer.. Oooh la la!!!

Ibland hjälper det att klaga!

För nu har vi sol och varmt i Örebro. Det gör mig otroligt glad även fast jag inte kan sitta ute och njuta av det för tillfället.

Mellanchefer, Giddens och Bauman står på schemat. Även fast Giddens är viktigast just nu! Jävla gubbe att skiva krångliga böcker asså! Rena rama grekiskan och nu ska vi byta kapitel också.
Nina ska jag nog skicka på stresshantering snarast! Haha <3 Tur jag inte tar åt mig allt för mycket då hade jag varit nervvrak just nu. Jag tror att vi hinner men god marginal, har som sagt skrivit en del arbeten på universitets-nivå i mina dar.

Jävla examinationsuppgift att vara krånglig?!?!!?

Verkar som vi får personalekonomi tentan imorron. Snacka om att jag är nervös. Den var inte det lättaste jag gjort. Håll tummarna!


Ikväll blir det iaf bio. MYS!! Änglar och Demoner... Har inte läst boken eller böckerna men har sett Da vinci koden.. Och att inte ha läst böckerna har inte gjort filmer sämre förr så.

För övrigt har min ödla börja flaga nu, dvs huden med svart svarta färgen. Och jag måste slå mig själv för att inte vara där och pilla. Men jag gillar att pilla.. HJÄLP!!!

Skitväder som vanligt

Asså vad är det med vädret? Flera dagar i April var det skit fint men nu får vi ingen sol alls. Jag vill ha sol! det gör mig piggare och på bättre humör...
Mena hur kul är det att gå upp varje morgon och kolla ut på en grå himmel, bara det inte regnar då blir det ännu värre.

Kan inte vädret bara överraska mig nån gång?? Nee verkar vara för mycket begärt.

Idag börjar iaf de mest fullspäckade veckor på ca 1 år. Föreläsningar, sista seminariet och så full rulle med arbetet. Kan inte jag få sommarlov nu??

Nej vänta sommarlov med jobb vill jag ha.. money money money PLEASE!!!

Back in Örebreewww

Äntligen tillbaka i min lilla rum här i Örebro. Trött som bara den är jag, känner mig IQ befriad och har på något mystiskt sätt fått halsbränna. Tror inte mitt hetsdrickande av vatten a la kräkas efter var så bra för min mage.

Huvudsaken var iaf att det var sjukt kul på Manges 25-årsfest. Han hade ingen aning och blev så förvånad över att se alla där. Som han sa tur han var full redan annars hade han nog stått och bölat. men sa också att han blev så glad att han inte visste om han skulle skratta eller gråta.

Blev en riktig Hagberg-släktfest. Galet som det brukar vara med fylla, kärlek, massa dans och Elvis. Säger bara att min släkt är one of a kind. Men jag är ändå stolt.. Jag älskar dem allihopa.

Jag har för övrigt återigen konstaterat att jag måste vara en äcklig människa haha. Inte ens myggorna vill suga mitt blod! På gott och ont. Slipper ju myggbett iaf.

CSN imorron och ingen hyra att betala. NICE!! Och gissa om jag är shopping sugen. Shoppade visserligen i helgen för mina sista slantar, blev träningsband så jag kan träna hemma, pirat jeansleggins och en jätte söt tunika på Gina. Men jag vill shoppa meeeer.

Aja veckan kommer vara busy värre så får se när jag får tid för den. En dag i Marieberg.. yes please!!

Hemma och snart på väg hem

Har precis kommit tillbaka hem till mamma. Och ska nu typ packa mina saker.

Sen är det tillbaka till Örebro. Är dödstrött så kommer sannolikt sova på tåget.
Blev inte så mycket plugga den här helgen som jag planerat men jag har iaf hunnit halva. Kanske kanske kan roa mig med lite på tåget. Beroende på om jag kan hålla ögonen öppna.

ZZzzzzz...................

Ps fortfarande deppad över att min dator inte funkar men tror jag ska testa få igång den när jag kommer hem.

25-årsfest!!

Är det dags för nu. Lilla Mange fyller och han vet inte att alla kommer haha.. så sssssh säng inget..

Nu är jag klar och låter som att pappa är utanför också.
Är väl hemma nån gång imorron eftermiddag. Så tro int att jag dött ;)

ciao ciao

Jahapp hur gör man nu då??

Precis fått svar från multitech data i Örebro och de säger att startfilen för windows kan ha krashat. Det kan tydligen hända vid felaktig avstängning. De kan också hjälpa mig att lösa detta utan att jag förlorar något på den. Dock vill de ha 700 kr för den tjänsten.

Jag har också en annan kompis som varit med om samma sak på sin laptop 2 gånger. Då stod den ena gången över 1 timme och startade om tills den till slut gick igång. Andra gången använden windows cd för att typ uppdatera och inga filer gick förlorade.
Om jag inte minns fel försökt jag mig på samma sak på min laptop, dock med syftet att nolla den helt eftersom den var full men alla grejer fanns kvar så jag testade igen och det var då jag lyckades få windows på båda diskarna som emellanåt jobbar emot varandra.

Så vad gör jag nu då?
1. Väntar 2 veckor och tar den till Alina i Uppsala där det kanske går på garanti att fixa och i värsta fall kostar 400 kr för en felsökning. ev. mer för att fixa eventuellt problem?
2. Går till multitech data när jag kommer till Örebro och låter dem lösa problemet dock för priset av 700 kr.
eller
3. Kör in windows skivan och hoppas på att alla mina grejer inte raderas?

Är väl lite typiskt datafirmor också att inte ge ut tips på hur man kan göra hemifrån för att de vill tjäna pengar?!

Jag säger bara det att jag ska köpa en större extern hårddisk om det så ska vara på avbetalning!

Angående mitt dataproblem...

Så verkar Alina tycka att jag ska lämna in den på felsökning. Fick också reda på att om det bara blivit nå fel i windows så kan mina filer räddas men de speklerade också i om hårddisken kanske varit på väg att gå sönder innan och att det som hände med strömbrytaren hjälpte till.

Jag har ingen aning. Jag vill bara ha min dator tillbaka! helst med alla filer intakta.. please.....

Ska vänta in svar från Multitech data också. Data affären på campus i Örebro.

Beroende på vad de säger så kanske det kan lösas tidigare. Annars måste jag vänta 2 veckor som är kvar av terminen innan jag kan lämna in den på Alina.

Positiva med att lämna in den på Alina är väl att det kan gå på garanti att fixa eftersom jag köpte den där. Annars är det typ 400 kr för felsökning. Det är det väl värt om jag kan rädda min kära dator?
 
Fyfaan att behöva leva på min skit laptop i 2 veckor. Men å andra sidan har jag den varje gång jag åker hem till Uppsala och jag hade den hela julen här hemma så kanske klarar mig 2 veckor.

Skönt att sova

Ibland önskar jag att man bara kunde sova så länga man ville utan att få halft ångest av att man inte hunnit med det man ska eller ligger efter i planeringen.
Hur kommer det sig att man hellre vill ligga kvar i sängen och sova när man faktiskt har planer? Borde inte det vara motivation att vakna till och gå upp??
Ja det verkar bero helt på aktiviteten som väntar kanske? Föreläsningar med doktorand Hanna är ingen höjdare.
Men dagen ser jag fram emot. Eller delar av den iaf. Jag, Sandra och Emilia ska träffas på stan kl 13 och käka lunch buffé på Dragon Palace. Tycker de är bäst. Och det ska bli jätte mysigt, träffas ju knappt längre.
Sen efter det ska jag gå en sväng på stan och se om jag kan hitta något roligt. Fortfarande chockad över att jag har så mkt pengar kvar och får nya på måndag.

Senare ikväll vet jag dock inte vad jag ska göra.. Blir väl Så ska det låta eller Talang på tv.

Hur kan saker upplevas så olika?

Dagen började jävligt långsamt jag höll allvarigt på att dö av tristess. Kom bara någon sida i Giddens blaaa blaa...

Sen åkte jag med mamma och Osama till Rusta och Ö&B bara för att ha något att göra.. Köpte ett träningsband så nu kan jag träna hemma i sommar. Så körde jag min syster till en kompis. I brist på annat åkte jag till pappa och åt middag. Sen blev det en sväng till Anna i Eriksberg för att ge henne min och Emelies present. Blev en glass på Västertorg också.

Men min riktiga upplevelse hände på vägen hem. Var ju tvungen att ta god tid på eftersom jag fick ett sms av mamma där det stod: "Kom inte hem för snabbt vi ska älska". Jaa inga problem!! Så jag tog en sväng förbi Gottsunda. Varför kanske ni som vet ad det är tänker.. För er som inte vet kanske man kan säga att det är Uppsalas ghetto.. you get the idea!
Saken är iaf det att jag växte upp där, nästan 7 av mina första år faktigt innan jag flyttade till Salabackar.

Poängen är iaf att jag fick för mig att åka förbi och kolla på huset vi bodde i, mitt gamla dagis och mitt gamla lekis. Jag minns som sagt inte så mycket av det hela, hur man hitta dit och så så fick gå lite på känn. Hittade till slut rätt och tankarna som slog mig var:
Var gården verkligen såhär liten? Var det verkligen inte längre avstånd mellan dagis och hem? Varför kan jag helt plötsligt minnas massa händelser som ägde rum här?
Tror inte att jag blivit nå klokare av att fundera på detta. Men det var lite nostalgiskt att komma tillbaka efter alla dessa år. Ja jag har faktiskt inte varit tillbaka sen jag flyttade därifrån flr ca 15 år sen. samtidigt gör det mig lite sorgsen att jag inte har kontakt med någon från den tiden, alla försvann när jag flyttade. Det suger!

Sköööönt...

att sova. Var dödstrött igår och kom aldrig isäng heller.
Låg i evigheter och kollade på jackass, wildboys och så massa musik på MTV.

Har för övrigt ockuperat min systers rum nu när hon inte var hemma. Så behövde jag inte oroa mig för att bli väckt av alla rökare där ute!

Uppdate:
Har fått massa frågor om det gjorde ont att tatuera mig. Och svaret är att nej det gjorde absolut inte så ont som jag hade föreställt mig att det skulle göra. Men snacka om att jag var nervös när mallen satt på plats alla grejer var framtagna och det var bara att börja. Men återigen nej det gjorde inte ont men såklart att det kändes, är ju ändå en nål. I slutet gjorde det dock lite ont när sista ifyllningen skulle på plats eftersom huden var lagom irriterad.

Värst var nog faktiskt när man tog bort plastfoliet runt om. Man har ju det och vaselin över i 4 timmar efteråt. Vet inte riktigt varför men då var det skönt. Men när man tog bort det och tatueringen fick "syre" så sved det. Tänk dig en riktigt jävla solbräna, typ så.. Så fick jag skölja av den och smörja på Bepanthen. Sen blev det bättre. Känns lite när man rör handen eller göra något eftersom senorna rör sig osv. Men jag är jävligt nöjd och det är ingen smärta som tar död på mig. Mena man är väl kvinna och har haft mensvärk nån gång, det här är piece of cake!

Nu ska jag försöka lägga upp ett schema för dagen så jag hinner läsa lite Giddens...


Har skaffat tatuering!

Som i tidigare inlägg så har jag äntligen hittat mitt motiv. Äntligen bestämde jag mig!
Hade egentligen inte tänkt att det skulle hända så snart..
Men nu är det gjort. Syrrans pojkvän gjorde den nu på eftermiddan efter att jag kommit hem.
Och jag är nöjd. Jävligt nöjd faktiskt...

Processen och resultatet.. Vad tycks?? =)
   
  

Vad är oddsen??

För att en dator ska krasha bara sådär?? Rättare sagt min dator och den här gången är det inte mitt fel!

Igår när jag höll på stänga av den för att jag skulle sova så ramlade nått jävla skrot ner på strömbrytaren som jag har på golvet (skarvsladd) och datorn stängdes av. Tänkte inte mer på det och gick och la mig.

Nu på morron när jag skulle sätta på den så går det inte. Står något i form av att datorn stängdes av på felaktigt sätt prgram eller maskinvara kan ha ändrats. Försök starta om med inställningar som senaste fungerade.

Så stod den i 20 min. Och jag får smått panik, kastar mig in i duschen. Snacka om att jag aldrig duschat så fort i mitt liv!

Sen får jag försöka inse att det är kört. Fortfarande panik och hjärtklappning. Faan jag har hela mitt liv på datorn, dokument, musik, filmer, bilder you name it..

Varför jag??
Aja är väl bara att försöka leta reda på någon datanörd som kanske kan rädda mitt liv.

Så jag fick tyvärr ringa och väcka Nina (stackas) för att få hjälp med telefon nummer till dataaffären på kampus och alina där jag köpte datorn. Klart de öppnar 10 också när jag måste åka!!

Just nu sitter jag för övrigt på min skit laptop som troligtvis kommer krasha snart de med men.. he´s hanging in there!!

Aja nu måste jag packa det sista, röja lite och så ta bussen till tåget!

Fääärdig!

Äntligen klar med allt jag planerat att göra. Precis packat inför morgondagen. Visserligen kan inte allt packas nu så lite får packas imorron också.

Snart är det nog sängdags också. Skit trött efter dagen och ska upp halv 8 imorron så jag hinner duscha och lite sånt innan jag åker.

Tåget går 10.56 så måste åka hemifrån 10 iaf. Hade tänkt åka med 12.56 tåget men det var tydligen fullt elelr nått. Tyckte inte det var värt 500 kr för 1a klass.

Så yes jag skolkar från föreläsningen imorron. Ingen förlust dock!

Så Uppsala here I come!

Avslutar med en bild på vår kära Domkyrka!

Det går framåt...

Avklarat:
- tvätta
- gå ner med vinterjackorna i förrådet
- slänga sopor
- laga mat
- lägga in nya låtar på mobilen

Kvar:
- bädda rent i sängen
- packa
- duscha
- se på house

Full rulle med andra ord. Något säger mig dock att packningen kommer få vänta till efter House dock!


Idag har jag...

... sovit mig igenom en föreläsning (nästan) satta och ritade och spelade luffarschak
... växlat pengar hos en söt kille
... jävlats med Nina
... solat
... planerat tentamens arbetet med Nina
... ätit lunch hos Nina
... degat framför tvn och gosat.. hm också med Nina haha
... pratat massa skit med Martin
... degat lite till
... bokat tågbiljett hem imorron
... städat rum och badrum (torkat, dammsugit och rengjort)
... dansat till tingaliin
... diskat
... snackat skit med Anna
... sorterat tvätt

Det som återstår är:
- tvätta
- gå ner med vinterjackorna i förrådet
- slänga sopor
- laga mat
- bädda rent i sängen
- packa
- duscha
- lägga in nya låtar på mobilen
- se på house


Vaddå Medmänsklighet??

Man kan inte tvinga upp en stackars student före 7 på morgonen. Speciellt inte bara en gång mitt i veckan sådär.

Man är faan inte van!

Det resulterar i en halvdöd student... Det kommer bli intressant. Sover på Hannas föreläsningar i vanliga fall.. Idag hallelujah kommer jag definitivt sova. Kanske ska ta med mig något ätbart för att hålla ögonen öppna??

Ingen som har en Kalle anka tidning att låna ut?? Eller en bra skvaller blaska kanske??

Ska sola senare iaf kanske gör mig gott. Annars kommer dagen bestå av städning och tvättning samt att jag måste packa. Hem till Uppsala imorron =)

Poets

Det är Jimmy Janssons band.. Eller var??
Det enda jag vet är att jag hittade på deras album på spotify och jag verkligen älskar denna låt..

Jag finns kvar med Poets från disney filmen Skattkammar planeten (Treasure Planet)


Jag är en fråga utan svar
aldrig tydlig, aldrig klar
ingen knähund att klappa ibland
Och jag tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt
Era drömmar, dom har aldrig handlat kring mig och mitt liv


Och vad är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är
Och när ska nån fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar finns inte kvar


För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
Och det som vill styra allt jag gör
det är just det som förstör mina drömmar
men jag finns kvar


Men du ser vad andra inte ser
Att det finns så mycket mer
Under ytan som jag nästan glömt
Hjälp mej att visa att jag kan
gå från pojke upp till man
att ta steget och ändå förbli den jag är


Andra drar mig längre ner
Jag är inte den ni ser
Jag försöker att glömma och fortsätta drömma ändå
Era ord, era lögner ska jag aldrig mer lita på


För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
Och hur kan ni säga att jag ska
bli en sån som ni vill ha, utan drömmar
när jag finns kvar
Jag är här
För jag finns kvar
jag finns kvar
jag finns kvar


Och med detta går jag och lägger mig. Föreläsning klockan 8.15 imorron.. Bläääääääääääääää

Tatuering på G?

Jag har velat skaffa mig en tatuering sen jag var typ15 år. Men det har inte blivit av eftersom jag inte hittat ett motiv eller bild jag velat ha.

Jag har däremot varit ganska säger på att min första tatuering ska vara enkel och bara i svart.
Jag har också haft svårt med placeringen av den eventuella tatueringen. Man vill ju kunna dölja den om man måste.

Nu har jag iaf hittat mitt motiv. Jag vill ha en liten ödla. Tycker de är jätte fina och denna som jag hittat är enkel men ändå lite cool tycker jag.
Problemet med placering återstår dock. Men områderna har minskat. Jag vill ha denna lilla rackare antingen på insidan av vänsterarmen eller på utsidan av höger vaden så det ser ut som den klättrar ner.

Jag har iaf skrivit ut 2 st i olika storlekar som jag ska klippa ut litegrann och sen testa vad som känns bäst. Kan eventuellt komma en bild på detta.

Batman seminariet avklarat

Känns som vi hållit på med det i evigheter eftersom vi kollade på filmen och analyserade den i onsdags. Men nu är det iaf gjort.

Och precis som jag trodde så fick jag inte ut ett jota av det hela. Jag satt där och framförde det jag hade lust men angående diverse sociologers teorier som kunde appliceras på olika delar av filmen.
Det får mig för övrigt att undra om personerna som skriver story och manus har någon form av sociologiskt tänk bakom det hela eller om det är så att sociologi är när man senare studerar det utifrån olika synvinklar som man inte tänkt på från början?

För övrigt var det Batman - The dark knight vi analyserade.. Jävla bra film och i mitt tycke relativt välgjord.
Säger bara det, Jävlar om Heath Ledger inte hade fått pris för sin roll som Jokern, Brilliant säger jag bara. Oslagbart!

Vilket för övrigt också kom fram på seminariet där vi fick lära oss två nya benämningar, Clownen (Jokern) Och Bertman (Batman). Tack Glenn för detta! =)

Man kan ju säga såhär... Jag har ingen aning om ifall vi kom fram till något i slutändan men jag skulle vilja understryka att alla har olika åsikter och ingen kan säga att han eller hon har mer rätt om den andre.

Kanske ska gå och fundera över meningen med livet när jag ändå håller på?? Hungrig är jag också... Nja kör lite vaniljglass istället för det är jag sjukt sugen på!

Hallelujah

eller något sånt.

Jag har nu varit vaken i sisådär 2 timmar och jag är fortfarande inte vaken. Vad ska man göra? Vad kan man göra? Det är faktiskt frågor som jag skiter i just nu hahahaha

Jag kör nämnligen lite högstadie-spanska-nostalgi för tillfället. Ni vet när vi hade fredags erm "mys" en gång i månaden med Lingo och vad det kallades så lyssnade vi alltid på massa spansk musik och tro det eller en så har vissa låtar fastnat. Bachata rose.. fina grejer..

Jag säger bara HALLELUJAH för Spotify!!! Life saver just nu! Vad skulle jag göra... om det inte fanns.. Jävla Ipred grrr...

En annan låt jag kör benhårt på just nu är Fronda - En stor stark.. fina grejer =)
Jag har för tillfället också glidit in på ett sidosår i form av Roxettes livespelningar som jag också hittat på.. Okej Roxette har aldrig varit min grej men de har en del trallvänliga låtar som jag gillar.

Som sagt... Spotify is the SHIT!! =D

Förresten är det skitväder.. Vad ska jag ha på mig?? =/

Vad säger man? haha

Jag hittade den här bilden för någon dag sen men har glömt bort den. Nu blev jag påmind om den igen när jag var inte och lurkade på det bästa Green Day forumet i Sverige. Join!

Så jävla skön.. Vad säger man?
Riktiga män är öppna män??

Tur vissa vågar stå ut i mängden.. Och trust me... det är inte första gången detta händer och troligtvis inte den sista heller! Hahahahaahahaha

Billie Joe och Tré från Green Day, Kiss baby haha


För övrigt är det nya albumet skit bra. Men försöker fortfarande reda ut om det är bättre,sämre eller likavärdigt med American Idiot!?! Hmm det kräver nog lite mer tid är jag rädd. Ser fram emot att se den live i Oktober så jävla mycket iaf.

Jävligt god cider

Jag upptäckte för ett tag sen en ny cider som jag tycker är jävligt god. Peach Melba herer den, smaken en blandning av persika och vanilj. Det är också en Hannas cider, vilket gör att det är mindre socker i den. Därför är den inte lika söt och sliskig som cider kan vara ibland.

Servera denna riktigt iskall. Säger bara mums!!

Enda nackdelen är att det är bara 4,5 % i den. Vilket kanske inte är mycket om man ska festa på den (beroende på hur lättpåverkad man är). Men att ha till mat eller att kanske börja en förfest med.

Tycker dessutom att burken är väldigt fin! Om man nu kan säga det om en burk? =D

Rekommenderas!


Hannas Peach Melba

Norge vann!!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig något annat. Men var dock förvånad att de flesta verkade vara eniga..

Mena de vann jävligt stort med över 100 poäng mer än 2an som blev Island va? Före Azerbaijan? Så 3 av mina favoriter längst fram. Känns bra! Eller det är kul.

Marlena var väl bra. Låten har växt men det funkade uppenbarligen inte. Vårat bästa bidrag gick till ett annat land som vanligt. Vad ska vi göra för att placera oss bättre igen? Jag tror faktiskt att Alcazar hade funkat bättre.
Finland gick det heller inge vidare för som jag ändå trodde lite på. Sen har vi ju Ukraina som föll ganska mycket.
Och Tyskland, älskar låten men vad sjutton skulle de in med Dita där att göra?? De fick ju inte ens röster för det! Patetiskt!
En annan låt jag tyckte mycket om var Storbritanien, definitivt en av deras bättre på länge!

Men det var ganska många bra låtar med igår och jag är inte så besviken med det hela.

Glad är jag iaf över att Norge vann. Det betyder också att vi åker och ser det live i Oslo nästa år.. Fyfaan va roligt!! Längtar redan!

Nu kanske jag ska äta lite...

What a night!

Vad kan man säga. förfesterna är alltid roligast. Eller?

Igår kväll var det väl så. Tror vi kom ner på stan kvar i 12. Var ingen kö alls på Klaras.

Betalade 100 spänn för att komma in. Dansade lite sen var det nån tjej i bling bling baddräkt aktigt som kråmade sig på scen. Så vi tröttnade och gick därifrån ett tag. Sen insåg vi också att där var bara småbarn typ. WTF!!!

Så vi var kanske där 30 minuter innan vi sket i det och gick. Vid den här tidpunkten hade jag rejält ont i fötterna också =(

Så vi gick till Max och käkade lite hamburgare, så vi missade precis bussen hem. Vilket betydde att vi fick gå hem och vid den här tidpunkten höll mina fötter på att ta död på mig. Så jag tog av mig skorna och gick med bara strumpor hem. Snacka om att jag har ont idag asså.. ajaj aj asfalt är inge vidare asså, knappast slät!

Väl hemma satt jag nog vid datorn ett tag innan jag kom i säng.. Tog som sagt ett tag att sminka av sig allt skit i ansiktet. Så fick jag dricka massa vatten och så tog jag en ipren, brukar hjälpa så jag inte blir illamående dan efter. Sen somnade jag nog ganska omgående.

Vaknade vid 7 och var pigg, gick på toa, drack vatten och satte en filt för fönstret för det var skit ljust, sen tillbaka ner i sängen för att sova vidare.. vaknade igen och kollade på klockan. 9 vaffan, somnade om igen när jag vaknade var kl 10 och jag kände mig typ död så jag sov lite till och vaknade lite i 12. Sen ringde mamma.

Nu är det dags att duscha.

Partydags!!

Nu är det partydags och jag är redo..

Sjukt taggad!!! AAAAAAAH

Airguitar på Klaras!! Jäääjj =D


Här är Ninas fina frilla som hon fixade på mig förresten =D


Här syns min nya hårfärg ganska bra också =)

Så var det fredag igen..

Och den här fredagen gör mig otroligt lycklig på något sätt. Gissa varför?

Jag ska helt enkelt festa idag, det var ett tag sen. Jag minns inte ens när det var för att vara ärlig..

Under dagen måste jag också röja i mitt rum samt dammsuga och slänga massa skräp som kom fram när jag rensade bokhylland förra veckan. Har helt enkelt inte hunnit gå ut med skiten eller kommit ihåg det när jag varit på väg ut. Måste ner med feta resväskan i förrådet med, den börjar störa mig. Den är liksom bara ivägen och samlar damm!

Men först en skål sallad.. mumsi

Förresten hade jag den sjukaste drömmen inatt, sjukare än på länge och nästan världsrekord för att vara jag skulle jag tro. Men kan inte skriva upp den här då får jag skämmas resten av livet! haha

ÅÅhh det också. Kvällen igår var jätte trevlig. Eller jag hade skit kul, tror inte jag skrattat så mycket på länge. Vi var hos Maria och spelade spel före Eurovision började. Som sagt skit kul va det, men jag och Malin som team, erm ja vi kanske ska lämna det där.. hahaha säger bara kommunikation!

Eurovision semi 2

Det är dags idag igen. Andra semifinalen står på schemat. Och ikväll blir det uppsamlig hos Maria istället för Emelie. Trevligt!

Så klart har jag favoriter även denna gång och dessa är:

Irland har satt sig ordentligt i mitt huve så vill gärna ha dem vidare likaså Norge. Även fast deras sångare är mer söt än låten är bra. Sen har vi Danmark med sin egen Ronan Keating och så Klart Azerbajian då låten är kanon och det är ju Arash! Jag anser att han har med sig landets svar på Kat Deluna men det kanske jag är ensam om?

Några andra låtar som är helt okej är Grekland, Ungern och Albanien. Är också lite kluven till Slovenien som kanske hade varit ännu bättre med mer sång för sångerskan är bra.

Jag kunde inte heller låta bli att lägga in mina 2 favolåtar: Enjoy

Sinéad Mulvey & Black Daisy - Et Cetera (Ireland)


AySel & Arash - Always (Azerbaijan)


Studenter får inget internet..

Om amerikansak filmbolag för bestämma. Klicka här!

Jag tycker det är galet. Bara för att vissa studenter har möjlighet att logga in sig på universitetets intenet hemma i korridoren eller sitter med sina laptops och laddar i skolan. Det ska väl inte behöva straffa alla?

Finns ju faktiskt (otroligt med sant) de som inte har tillgång till internet hemma! De blir ju drabbade om nån när det kommer till skolarbeten och liknande.

Snart kommer de väl göra något åt mobilt bredband också. Man kan ju liksom ladda vart man än är med det. Tycker det är konstigt att det inte debatteras mer om det!


Vaken...

Efter mycket om och men. Tror jag snoozade i 1 timme.

Under den tiden funderade jag på att skita i föreläsningen och sova vidare eller eventuellt snooza lite till.

men nu är jag iaf uppe även fast jag inte förstår vad jag ska på föreläsningen att göra. Men har tagit med mig 2 böcker ifall att jag håller på somna eller skiter i det hon säger. Känns inte så viktigt iaf!
Så jag känner mer för att börja fokusera på det andra arbetet vi ska skriva, så Giddens ska jag börja läsa.

Blir sallad med till lunch. Mums

Klä på sig kanske? Måste gå om ca 10 min...

Är jag ett klantarsel?

Svaret är nog: Ja det är jag!

Eller sinnesförvirrad??
Jag ska förklara varför så får ni göra er egen bedömning.

Del 1:
Efter att vi sett på Batman och analyserat inför seminarie på måndag skulle jag och Nina gå till Willys och handla lite.
Och det gör vi. När jag står där i kassan med alla varor och ska betala visar det sig att jag tagit med mig leg. och körkort. Vaffan går ju inte att betala med. Tänkte ju det var lättare att köra korten i fickan istället för hela plånboken. Där fick jag för det! Så jag får ju gå bak till Nina å typ.. huhu Nina jag har ju tagit leg och körkort med mig har du pengar? haha Tur man har sin sugar mummy med sig ibland ;)


Del 2:
På willys mötte jag Nille och Björn också. Eller Nille hejade på mig jag såg dem inte alls och var inne i mina egna tankar. Får iaf ur mig jaha så ni är också här och handlar. Ja vi ska köpa k(å)l säger Nille.. erm jaha kål tänker jag hmm okej.. Sen säger han att de ska grilla, då fattar jag grillkol! haha dum!
Å du ska ha krydda ser jag! erm nej nej eller ja kanske.. så står jag ju med en örtagård krydda i handen.. Vaffan (pinsamt). När jag upptäcker detta inser jag hur konstig jag måste verka och hur pinsamt det blev så jag klämmer ur mig något i stil med: Ja nu kanske jag ska leta redan på Nina ni får ha det så bra. varpå jag springer iväg!


Lysande dag eller vad?? Undra om Emelie vågar lita på mig att färga hennes hår ikväll?? haha


Jag är på sånt festhumör!!!

Jag känner att det är dags att parta för min del. Var ett tag sen då valborg blev lugn och vill inte påstå att fotbollskvällen med öl räknas. Jag vill dans. Svänga de lurviga om ni förstår vad jag menar.

Men låter som att det blir av på fredag iaf. Klaras yeah!! Om Malin lyckas ta sig dit dvs! Men jag vill påstå att Klaras har den bästa musiken på dansgolvet i den här stan. Jag är inte petig men man blir ju på bättre humör med riktigt bra partylåtar ;)

Och snacka om att denna låt lever upp till det. Man kan ju inte sitta still! Me like!!

Sean Kingston - Fire Burning

Sååå Jävla bra!!

Justin Timberlake och Beyoncé parodi på Single Ladies när de var med i Saturday night live!

denna snubbe är ju också i en klass för sig!! haha =D
 

Eurovision ikväll

Eller semi 1 iaf.

Ska väl se den hos Emelie. Alltid trevligare att se med någon.

Favoriter för ikväll är Schweiz, Island och Finland. Måste väl hålla på Sverige också? Det är väl inte jätte dålig men var inte min favorit. Kanske funkar i Europa?
Andra låtar som jag heller inte blir alltför besviken om de går vidare är Montenegro, Belgien, Andorra och Malta. =)

Nej käka lite kanske.. Spenatsoppa mums!!

Jag överlevde!

Rollspelet gick smärtfritt. Det var ganska kul faktiskt!

Förstår mig inte på mig själv emellanåt.. att jag alltid hetsar upp mig för ingenting.

Alla i vår grupp blev godkända. Och alla var verkligen jätte bra! Så bra jobbat! =D
Tur att jag inte hörde ryktet om att en av grupperna före blev helt sågade!

Nu ska jag ta mig en lite powernap. Är helt slut, sen blir det väl nå käk och så Eurovision semi 1 hos Emelie


Varför är det så skönt att sova?

Helst vill jag ligga kvar i sängen hela dagen.

Jaa har lite smått ångest över rollspelet. Inte det att jag inte kan det vi ska göra rollspel på utan mer att rollspel inte är min grej, jag improviserar inte. Plus att vi fortfarande inte har gjort något och det ska vi träffas och göra nu kl 9.

Sen är seminariet kl 13.

Jag är sååååå död. Läraren verkar ganska sträng också!

Aja kan fakta iaf det kommer lösa sig (på något sätt)

Majsoman

Kan man vara det??

Jag tror iaf att jag är det. Jag älskar verkligen majs i alla dess former.
Mena tänk dig en majskolv på grillen, Mums! Lika god är det kokt med lite smör och salt men utan går också bra.. Vanlig majs på burk skulle jag kunna äta ihjäl mig på. Minimajs har jag precis insett att det är ganska gott när man får bort konservsmaken. För att inte tala om rostad majs, finns tydligen med chili på och allt. Och herregud popcorn. Skulle inte kunna leva utan popcorn! Mmmm

Så JA jag är en majsoman! =)


Shopping = Bästa medicinen

Har äntligen kommit hem efter lite shopping på stan.. Tog en sväng förbi Ö&B också på vägen och därifrån gick jag hem. Duktish!

Man blir faan gladare av shopping och i och med att det totalt kanske minskade med 100 kr från mitt konto eftersom jag hade presentkort är jag nöjd.
Dessa saker inhandlade jag på H&M brons puder, nya ögonskyggor, puderborste, smink svampar och Nivea clean-up strips.. Sen köpte jag nya örhängen på Ur&Penn. Och sist men inte minst så blev det Shampoo och Balsam på Ö&B samt popcorn.

Nu känner jag mig på bättre humör men lite sol skulle inte skada!

Vart tog solen vägen?

Seriöst!! vad är det för skitväder??
Det blåser och är halvkallt. vart tog solen och värmen vägen?

Nu ska jag iaf ner på stan.. Tidsfördriv tack då vi uppenbarligen var lediga idag!

Enligt SMHI är detta prognoser för veckan och det ser ju inte positivt ut =(

Att det ska vara så svårt?

Jag kan bara inte ta mig ur sängen före en viss tid på dygnet. Helt galet skruvat har mitt dygn blivit efter öl-kvällen i tisdags och jag har inte lyckats vrida det rätt heller. Även fast jag gjorde typ Nada hela helgen. Det kanske har märkts iom allt bloggande, twittrande och annan terror i diverse forum.

Men idag jisses. Kom kanske i säng halv 2 somnade nog inte före halv 3. Hade ställt alarm på telefonen kl 9 för jag hade tänkt gå upp då och duscha mm.
Kom man upp då?? Nej jag snooza i 2 timmar, sen kom jag upp.. BÄTTRING!!

Ska snart bege mig ner på stan för att komma ut lite. In på Hm vet jag sen hade Ur & Penn massa fina örhängen för 25 kr styck. Man kan ju kolla iaf. Så måste jag in på ÖB på vägen hem, mitt balsam börjar ta slut.

Patrik 1,5 (cm)

Så jävla skön!! haha

Brons till Sverige!!

Gick inte bättre i hockey-VM än så. Okej en medalj är väl bättre än ingenting.
Jag såg bara sista perioden så kan väl inte bedöma matchen i sig. Men 4-2 mot USA är väl helt ok.

Vem är i finalen mot Kanada egentligen? Förresten är väl Kanada med K ganska fult? Jämför med Canada!

Det här VM måste jag säga att jag gjort så mycket annat att jag inte hunnit med alla matcher. Okej alla och alla. Har haft noll koll på när Sverige spelat emellanåt. Men att jag missat vilken tid det var idag kan inte usäktas. Shame on me!

Aja dags för skönsång = nationalsången!! =D


Vaffan!!

Är det bara jag sov verkar ha problem med blogg.se??

Flera kvällar när man är inne och skriver något tar det upp till 10-15 minuter innan ens inlägg visas.
Och idag så tar det evigheter att ladda för att ens få posta.

Skumt. Hoppas det åtgärdas snart. Säger bara att det aldrig varit problem såhär på blogspot.com!

Nu har jag iaf pluggat det jag ska, hoppas jag. Blir alltid lite nervös inför seminarier, vet inte varför. Är ju inte så att något försökt bita mig hittills eller mördat mig för en åsikt.
Men nu ska vi köra rollspel också, suck. Men hur svårt ska det vara att spela upp en Hierarkisk arbetsgrupp? En chef, en Stab, en underchef och arbetare. Det kommer lösa sig!

Bläääää

Noll motivation att plugga just nu! Vill inte, vill inte, vill inte.

I torsdags var jag kontigt nog på plugghumör men nu neheeee då.. Håller på somna när jag öppnar boken. Men kanske ska ta tag i det 30 min iaf innan formel 1 börjar.

Känner mig dock mer motiverad att läsa boken jag påbörjade igår. Brukar aldrig läsa annat än kurslitteratur men jag blev lite sugen..

Patrick Dunne - En visa för de döda.

Detta gör mig lite sentimental

Dödsfall i F1 genom tiderna. De stora som offrade sina liv för sportens bästa? Man man säga det? Dödsfall är väl ändå ett dödsfall.

Men klart att det ska kräva livet av den största för att folk ska reagera ordentligt. Ayrton Senna kommer alltid vara den bästa F1 föraren genom tiderna. Jag skiter i att Michael Schumacher slagit de flesta rekord. Han fick ju köra mycket längre. Ayrton fick aldrig den chansen.

Är lite som vår egen Ronnie Peterson. Som visserligen inte dog direkt på plats. Han fick istället göra det under smärtstillande och falska förhoppningar på sjukhus. Kusligt egentligen hur ett benbrott kan förorsaka något sådant.

Så vare sig de dog för 15 eller 30 år sedan. Har dessa personer gjort att vi sällan har allvarliga skador i F1 nu för tiden. Och det gör mig ändå stolt att en svensk är med på den listan. Grymt men sant.

Tack!

Ja jag är en svag människa!

Det av anledningen att jag givit in för Twitter. Jag som hade lovat mig själv att inte hoppa på denna trend (också).

Men det funkade några månader tills jag började följa vissa utan att synas eller höras.. Ja man kan ju följa vissa utan att vara med bara man kan länken.

Jag är ju luska och lurka mästaren emellanåt. Vet inte hur många sidor jag lyckats ta mig in på (oops)
Det är inte så att jag är en hacker på heltid bara i smyg för att få tillgång till high res bilder och annat. Jag har ju min partner in crime också ;) Vi kan säga såhär, jag har kontakter hehe.

Tillbaka till twittter. Där finner ni mig på följande länk.. http://www.twitter.com/theEmzi

AAAH Lycka!!!

Tro det eller ej. Jag kan och jag har lyckats!

Jag har fått tag på 6 låtar från Green Days kommande album och aaaaaaaaaaaaaaaah vad jag ser fram emot det nu!! Sen att gå och se dom i Oktober... det är lycka!

Jag kan säga att de är riktigt bra och ni vet vart ni hittar mig om någon vill ha låtarna =)

Juste Albumet släpps typ om lite mer än en vecka (15 Maj).. Nedräkningen har börjat muahahaha

Seriöst.. finns det någon snyggare än Billie Joe?? (mitten)

Vackra Örebro väder

Eller hur.. Ironi på hög nivå. Det regnar som in i helvete och jag vill inte ut! men jag måste ut om mindre än en timme.

Enligt SMHI ska det dock sluta regna till klockan 18. Kan man lite på det?

Smart som jag är har jag inte skaffat mig ett nytt paraply efter mitt gick sönder i Holland förra året. Samt att min mest regntäta jacka är kvar i Uppsala. Smart!

Nej fixa till sig och käka lite kanske??


Freedag!!

Sov till halv 11 tror jag. Sjukt skönt. Okej vaknade väl vid 9 när nån granne spelade hög dunka dunka musik men somnade om igen.

Helt ledig är man idag.. Sköönt...

Ska visserligen tvätta mellan 15-17..

Kvällen blir lugn, kolla på film i grankotten..

Nu kanske jag ska klä på mig om jag ska träffa Nina och få min bok innan hon åker samt att jag ska pallra mig till Willys och köpa lite juice och grönsaker kanske?

Ps. Sverige vann mot Tjeckien (3-1) Så Semifinal ikväll mot Kanada!! Holy!!! det kan bli svårt....


Fyfaaan va sköööönt!!

Latinogympan idag var grym! Och jag gav järnet. Hade faan så bra engergi och var skit blad.

kändes underbart efter också!! jahooo

Så precis käkat och duschat...

Dags för ishockey.. Sverige - Tjeckien.. Kan bli bra!

Sen känner jag att jag kommer sova fett gott!! =)

Mår sjukt bra idag

Föreläsningen var toppen!! Föreläsaren var rikgit bra.. Och nej vi hade inte den andra bitchen. Detta var en nya och jag skulle vilja ha henne hela delkursen. Hon känns lite sträng men det kanske är intrycket hon vill ge utåt?

Jag tror också att "dieten" har gjort mig gott. Är inte alls lika trött som jag varit. Jag ser nästan fram emot att kliva upp på morgon (bortsett från att ha föreläsning) och idag hade jag sett fram emot att läsa kurslitteratur. Yes ni hörde rätt jag är nog sjuk?
Men lånade ut boken till min lilla Nina som inte har fått sin och det är seminarie på den på tisdag och hon åker bort i helgen. Erkänn jag är en snäll människa?! =) 
Får väl läsa Giddens kanske som vi ska göra arbetet på?


Vill passa på att lägga upp en bild på Emelies fina presenter som jag fick igår =) Chokladsnoppar och 2 snoppsugrör haha


Sen gjorde jag sjukt god fruktsallad också. (apelsin, mango, grönt äpple och banan med turkisk yoghurt och flytande honung på) 
Varit toksugen sen i måndags men inte fått tid.

Varför bor vissa i korridor egentligen?

Vi har ju en speciell kille som bor me oss. Man får liksom inte grepp på honom. Ibland är han jätte pratig och ganska social om jag får säga det? Men sen låser han typ in sig på sitt rum i flera veckor och man ser inte skymten av honom och ser man honom är han allmänt associal, så jag har faktiskt slutat heja.

Men igår gick hans dåliga humör ut över Olof i köket stackarn!

Det i att Olof skulle värma sina bullar och den andra personen kommer ut. Mena Olof är väldigt trevlig och så tänker han presentera sig typ. "Jag tror inte vi har träffats, Olof heter jag" och sträcker fram handen.. Han får då tillbaka ett svar i form av. "Nej, det tänker jag faan inte" nått sånt på ett väldigt otrevligt sätt.

Men vaffan gör man så?? Är han på dåligt humör ska väl det inte gå ut över andra?

Jag och en kompis spekulerade om han kanske var sur för att han trodde Olof var min dejt eller nått.. haha
Är lite allmänt känt nu vad som hände på Annas fest här i korridoren när denna person pussade mig 2 gånger och var helt till sig!! haha

Det går inte riktigt som jag planerat.

Angående min diet/detox vecka. Maten i sig fungerar bra jag känner mig inte hungrig som man gör när man kör allevo eller sånt skit. Mina pluppar har liksom kommit på kvällarna.
I måndags blev det ju sallad hos Emelie och feta kanske man inte ska äta och det blev öven lite popcorn. Tisdag blev det massa öl och tror inte man kan hålla diet på det heller haha. Sen igår så hade Emelie bakat en jätte god kladdkaka när hon kom hit för att se fotbollen. Gulligt och då kan man ju inte tacka nej!

Men idag då jävlar. Har inte ens köpt hem popcorn för att det inte ska ätas. Tänker nog göra en fruktsallad istället.

Alli ska det börjas med idag också. Har köpt multikvinna för att få i mig alla vitaminer och mineraler.
Köpte avocado igår med mumsi!! =)

Så peppa peppa!

Lite kul bara...

Jag kan faktiskt säga att jag sov hos Nina och ingen annanstans!!

Min mamma ringde imorse när jag var yrvaken och snacka nått om pengar. Då kom det också fram att jag var ute och drack öl igår samt att jag inte var hemma och hade inte sovit hemma.
Mamma frågar du vart är du? Vi pratar sen säger jag och lägger på..

Sen nu på eftermiddan ringer min syster och försöker fråga ut mig om var jag haft för mig på natten.. Jag försöker i evigheter att få henne att inse att jag har sovit hos Nina men icke. Jag kunde inget annat än att skratta åt henne och det tog hon som att jag ljög. Eftersom mamma sagt att jag sovit borta och ev. fått ragg så vägrar min syrra tro mina ord. Hon vägrade ringa till Nina och kolla också av anledningen att Nina skulle säga ja bara för att..
Sen var mamma tvungen att ha telefonen så sista jag fick höra var: Jag ringer senare jag ska få veta allt!

Så nu ser ni vad min familj tror om mig. Så nu kommer väl hela släkten fråga om det nästa gång jag kommer hem.

Fotboll och Öl

Yes det var precis var som hände igår kväll!!

Efter en eftermiddag av hårfärgning och tvättning och annat fix. Träffades jag, Nina och Lina på Olearys här i Örebro för att se matchen Man United - Arsenal. Blev några öl, natcho snacks och en jävla massa skitsnack och tokigheter. Förstår inte varför jag inte varit där förut, jätte mysigt ställe.

Matchen då, jaa spänningen försvann efter att united gjort 2 mål då ca 17 min gått. sen blev det ännu 1 i andra perioden vill jag minnas och Arsenal gjorde 1. Jag tippas och hoppas nu på United och Barca i finalen. Nån om vill slå vad??

Missade bussen gjorde vi med då vi glömt kolla när sista gick så fick ta taxi med en jätte trevlig kurd. Sen fortsatte efterfesten hemma hos Nina med vin och msn med cam med nån av Ninas polare som vi jävlades lite med haha. Ingen aning när vi kom i säng men sist jag kollade på klockan var den 01.30 och då var vi nog fortfarande upptagna med annat.

Så jag fick skeda med Nina i natt.. Inte många som får!! eller?? haha
Nejdå blev ingen skedning vad jag vet. Inga blåmärken heller var jag sett  =)

Så idag har varit segdag på hög nivå, tror vi kom ur sängen runt 12 sen gick jag hem efter 15. Har dock städat rummet så det kan visas upp under dagens fotbollsmatch mellan Barca och Chelsea..

Bilder från gårdagen kommer inom kort.. Haha de är så jävla bra =D

I´m alive... not

Vaknade 7 imorse och var ganska pigg men hallå jag ville ju inte upp då. Så jag låg kvar i sängen till 9 för då hade jag ställt alarmet. Tror jag slumra till nån minut före för just nu känner jag mig halvdöd.

Känner mig inte bättre av att vi har föreläsning med Hanna feminist/jag vet inte vad... Jag tror säkert att hon har mycket kunskap om det hon föreläser det är inte det som är grejen. Hon suger ju på att förmedla den. Saker som jag tycker är självklart, eller iaf förstår efter första förklaringen maler hon på med massa exempel istället så man blir helt förvirrad. Om man tar saker istället som är krångligt och svårt, de går hon knappt igenom alls!

Nej det blir nog till att gå upp till Sara och framföra ett klagomål.. Ingen i klassen gillar ju läraren och ingen vet varför hon är här egentligen om hon bor i Umeå.

Aja efter blir det roligare iaf. Nina, Lina och jag har bestämt oss för att gå och dricka öl ikväll på Olearys, samt se fotbollen. Före det ska Nina hjälpa mig färga håret för jag är mäkta trött på min utväxt nu. sen ska hon tvätta så blir det väl lite förfestning hos Nina och fix innan vi åker ner på stan!

Ciao så länge....

Wiiihooooo

Gissa vem som ska se Green Day i Oktober?!?!

JAG!!!! :D :D :D

Så jävla lycklig och inte allt för dyrt heller tycker jag.. 510 kr..

Faan att man måste vänta ända till Oktober bara!! Aja det kommer lösa sig och det är bra att ha något att se fram emot!

Måste ju visa den coola bilden jag hittade!! Grymt!! <3


Förresten

Någon som har tips på hur man ska göra för att få i sig vätska under dagen?

Jag är nämligen skit dålig på att dricka vatten och det är inte alls bra. Speciellt nu när det börjar bli varmt. Har alltid problem med det varje vår innan jag kommer in i det. Vilket resulterar i en smaskig huvudvärk på eftermiddagarna!

Äntligen hemma!

Efter världens värsta föreläsning blev det shopping på stan för mig och Nina så nu är jag på bra humör!! Blev hårfärg på Hm (jävla utväxten tar död på mig), en kjol på Gina och så mascara och leggins på Åhléns. Säger det presentkort är fina grejer. Sen blev det att hämta nya kurslitteraturen på posten och en snabbis in på Willys.

Mätt som bara den är jag nu också. Diet/detoxveckan har börjat idag med Fullkorns välling, en hårdmacka med mjukost och proviva till frukost, sen en banan mitt på dagen och en skål med  vanilj yoghurt, linfrö, fiber havregryn och müsli med hallon, tranbär och nått annat i. Det här kommer nog gå bra, det är mat som man står sig på.

Jag och Nina ska också testa på den här bantningshjälpen Alli som idag blev receptfritt på apoteket. Grejen med pillret är att det gör så kroppen inte tar upp fett i maten som man tar samtidigt med pillret. Det betyder inte att man kan äta som vanligt för vi fick goda råd av damen på apoteket som sa åt man fet mat och tog pillret så får man turistsjukan. Ja tack jag fattar det, vill inte bo på toa de kommande veckorna!
Så ikväll eller kanske imorron ska jag ta lite mått på kroppen dvs magen, lår och lite sånt för att kunna följa resultatet. Har liksom ingen våg och känner inte för att ställa mig på en heller.
Det här ska fan gå, bara att följa med kommer uppdatera på den fronten. Wish me luck!

Jag avlider!!!!!

Föreläsningen suger!! Jag fattar nada.. HJÄLP MIG HÄRIFRÅN!!!!
Äntligen paus sen ska jag shoppa!!! muahahahahaha

Nya delkurs idag

Och jag är så in i helvete trött!!

Hjälper kanske inte heller att jag hatar läraren vi har. Eller är inte säker på att någon tycker om henne. Så ser inte fram emot dagen alls! Inget nytt skivhäfte har jag hunnit införskaffa heller så får väl anteckna på bänken eller nått.

Hemtentan ska lämnas in också. Efter mycket om och men har jag fått ihop den och jag är ganska stolt. Så bära eller brista är det som gäller. Ska kanske printa ut den.

Nämnde jag att jag hatar måndagar??

Seriöst skön låt!!

The Lonely Island - Jizz in my pants

Älskar IKEA

Idag var jag på det nya IKEA här i Uppsala och GISSES vad stort där är!! Var lite wow känsla över det hela. Tur de fortfarande har pilar i golvet annars hade jag varit lost för länge sen. Var på tiden att vi fick ett riktigt IKEA här i stan. Det andra var så litet även fast jag gärna åkte dit iaf. Köpte inget direkt bara lite godis haha.

Men det roligaste med det hela vart att jag hittade på hundparkeringen. YEs du hörde rätt. Sånna finns tydligen. Ganska bra egentligen om man har en större hund så slipper den sitta i bilen men tyckte det var lite nära mellan platserna. Men hundrarna får väl klara det eller köra varannan plats om man har en sån hund. Men frågan är fortfarande varför?


Vakna Sverige!!

Seriöst.. Mcfly äger!! Varför har inte svenska folket upptäckt detta underbara band som slog igenom med dunker och brak i England 2004. De har släppt 4 album och 1 greatest hits, de har även startat sitt eget skivbolag. Och nu har de släppt ännu en singel som jag bara älskar. Säger det älska Mcfly!! Hoppas de kommer hålla på i evighet hahaha. Länge iaf för deras musik är bra och lättlyssnad!!

www.myspace.com/mcfly och www.mcflyofficial.com där kan du lyssna på deras musik.
Annars är Spotify ett bra alternativ!

Mcfly med Falling in love
 

Valborgs baksida

Nu har jag insett varför alla super som bara den på valborg. Man har ju något att göra dagen efter. Juste att ligga bakis. Då behöver man inte bekymra sig om något annat.
I nuläget så drack jag inget igår vilket resulterar i att jag inte är bakis heller. De som är bakis har väl inte ens vaknat än och så kommer de att dega hela dan.
Därför suger det extra just nu. Vaffan ska jag göra?

Jag är såååå uttråkad att jag finslipade lite på hemtentan i brist på annat men nu är det klar att lämnas in på måndag iaf.
Kanske ska kolla lite på Twilight i brist på annat men jag har egentligen ingen lust att sitta still och göra inget. Snacka dilemma.
Ska på bio med bror ikväll och vill kanske hinna piggna till för just nu känner jag mig jävligt seg!

Blev ingen kase igår heller, var för trött och hungrig å så va det svinkallt så vi ville inte gå ut igen.

RSS 2.0