I´m back

Gabi åkte hem för nån timme sedan. Har varit jättetrevligt att ha henne här. Hoppas inte det dröjer alltför länge tills nästa gång. Efter det var jag ut på landet och tog ett dopp hos mamma och Kenneth + lite fika = jordgubbar och grädde. Åkte till en kompis och pratade lite efter det. Nu är jag hemma, helt slut och ska snart gå och sova. Önskar dock att det kunde bli lite svalare innan jag gör det. Är väldigt varmt i min lägenhet just nu, även om alla 3 fönster är öppna så är det svårt att få korsdrag utan vind! Imorgon är det en hel del som ska hinnas med innan jag och Emilia styr bilen mot Månkarbo där jag ska vara "barnvakt" åt mina kusiner i några dagar medans min moster och hennes man firar bröllopsdag. Tror det är 10 år iår.

Natti!

Såhär tycker min katt om värmeböljan



Bloggpaus

Kommer ta lite bloggpaus i några dagar. Nått inlägg kan komma upp men eftersom Gabi är här kommer jag kanske inte komma ihåg att blogga. Ni lär ju märka när jag är tillbaka men lär bli torsdag/fredag.

Ordet är fritt

Som jag nämnt tidigare så skulle en insändare jag skrivit publiceras i Må bra tidningen. Jag har äntligen köpt tidningen så jag kunnat läsa insändaren och ja vad ska man säga. De har ju redigerat den rätt rejält. Det känns nästan som att åååh tyck synd om mig men nu är jag så jäkla stark blablabla. Asså min poäng kom inte med för fem öre, de gjorde sin egen poäng och tog med det som passade. Under rubriken "Jag lät inte mobbarna knäcka mig". Visst motivation till andra och ingen annan som läser det vet ju vem jag är så. Å andra sidan vet jag att många som känner mig och läser bloggen vet sanningen och ni kommer antagligen skratta lika gott som jag. Kan ju iaf tacka för den fina och användbara goodiebagen som jag fick, den var toppen så skit samma vad de skrivit om det kanske peppar någon annan. Men för att bevisa skillnaden så har jag tagit en bild av det som skrevs i tidningen och det jag faktiskt skrivit till tidningen. Ja ni kan ju jämföra själva =)



Här är en prinscreen av mitt mail.

Svårt att se kanske så kopierar texten här:
Jag är snart 24 år. Jag har alltid varit kraftigt byggt men började lägga på mig onödigt massa vikt, något som grundades i väldigt svår mobbing i grundskolan.
Allt började nog när jag var 9 år och min morfar hastigt gick bort, vi var väldigt nära och jag blev ett lätt byte pga att jag redan mådde så dåligt.
Mitt självförtroende var i botten och jag ville inte leva längre. Allt blev bättre när jag fick byta skola på gymnasiet, fick nya kompisar och fick möjligheten att bearbeta allt som hänt.
Det har tagit sin tid och idag mår jag bättre än någonsin. Med det har jag även på 9 veckor lyckats tappa 17 kg. Jag har aldrig vägt så lite och mått så bra som nu. Vilket känns perfekt till mig universitetsexamen i sommar. Med det vill jag säga till alla där ute som mår dåligt att aldrig ge upp, allt tar sin tid men finns viljan finns en väg. Man orkar bara inte göra allt på en gång.

Tack för en underbar tidning!

Mvh Emma


Tjihoooo idag kommer Gabi!!

Denna vecka bli lite roligare iaf. Om inte annat slipper jag vara ensam iallafall eftersom Gabi kommer hit. Vet inte riktigt när hon planerar att åka hem men det är en annan femma. Jag ska iaf vara "barnvakt" till mina kusiner på landet Fredag eftermiddag till någon gång på tisdagen. Innebär alltså att jag inte kommer vara hemma under helgen.


Asså jag ruttnar

Formel 1 racet var skittråkigt även om rätt person (i mitt tycke) vann. Banan är helt enkelt inte underhållande och jag som många andra hoppas på att den försvinner snart.

Efter har det känts som nå antiklimax. Sjukt uttråkad är jag och vet inte vad jag ska göra. T.o.m Tingeling verkar vara uttråkad. Hon har inte gjort annat än att sova heeela dagen hittills! Jag är inte så jäkla sugen på att sova om man säger så. Tror jag ska öppna en flaska vin! haha eller kanske inte. Måste nog ut snart och flytta bilen iaf och så borde jag fixa middag. Åt ganska sent igår och det är inget jag vill fortsätta med faktiskt!


Jäkla sugen

Så jäkla sugen på att ragga upp ett billigt Nintendo 64. Det är lite nostalgi med Mario kart, Pokemon stadium (nördigt I know) och så Worms. Jag ägde aldrig något själv utan vi hade ett Nintendo 8bit och så ett Sega med Sonic. Sen på senare tid hade min bror playstation och nu playstation 2. Jag är som sagt en tv-spelsperiodare. Jag kan bli hel beroende för att sedan inte vilja spela alls. Det kan vara samma med dataspel faktiskt. Därför har jag inte installera något på datorn nu haha.


Det underbara vädret är tillbaka

Har varit sol och varmt faktiskt på förmiddagen men nu har det underbara svenska sommarvädret kommit tillbaka. Det var en jäkla tur att det var uppehåll hela dagen igår så man kunde grilla och spela spel. Men nu gick det tydligen inte att hålla inne på regnet. Typiskt att det tydligen måste vara 1 vecka värme och sol och 2-3 veckor regn och rusk. Vore underbart med lite värme igen faktiskt. Jag har en bränna att underhålla!

Är dessutom väldigt uttråkad och sötsugen! Men tänker ju inte gå ut i det här vädret!


Min skinka är blå

Inte hela kanske med en del av den. Då menar jag inte bara blå utan mörkt lilablå. Så är det om man ramlar. Jag vill inte påstå att jag var så onykter att jag ramlade omkull igår utan det var bara ett missöde som kunde ha hänt i nyktert tillstånd. Jag skulle sätta på mig mina tygskor. Jag står på ett ben och ska dra skon över hälen med pekfingret. Jag känner att jag håller på att tappa balansen och ska ta tag i väggen vid sidan om mig men fingret typ fastna i skon vilket gör att jag fallet och landar med skinkan på en kant. Ja det gör ganska ont faktiskt. Kan inte sitta bakåtlutad på en stol då måste jag typ ligga.

Trots detta var gårdagskvällen riktigt trevlig!

Glad midsommar!


Knäpp katt!

Knäppaste katten i stan. Hon kan sitta i den där lådan i evigheter. Roligt?


Morgonrutiner?

I brist på annat sitter jag och kollar på F1-träning och filar naglarna. Det är sjukt vad de växer när man har gele över dem. Helst skulle man behöva fila ner dem ordentligt 1 gång i veckan!


Dagens låt

Älskar Within Temptation och nu har de äntligen släppt sin nya skiva. Detta är deras andra singel från den.

Within Temptation - Shot in the dark


Fick min goodiebag idag

Som jag sagt tidigare kom en insändare jag skrivit med i tidningen Må bra. Som tack för att jag skickat in och "inspirerat" andra fick jag en goodiebag med varor från Garnier på ett värde av ca 600 kr. Trodde det skulle vara några få grejer men det var verkligen en hel kasse full med grejer. Ska se om jag kan punkta upp det jag fick. Kommer även posta min insändare när jag läst igenom tidningen.




Goodiebagen innehöll:
Respons Shampoo och balsam, hårinpackning, solskyddsfaktor 10, rengöringsgel för ansiktet, ansiktscreme, anti-mörka ringar under ögonen grej, hårspray och brun utan sol-spray.


Idag händer inte mycket

Fick skeda med Tingeling inatt, det innebar att jag fick ligga in mot väggen och hon hade hela sängen typ. Nej skärpning på den punkten haha. Sen påbörjade jag att tvätta kläder men fick skippa torkningen eftersom vi skulle iväg och handla mat till imorgon. Nu har jag varit ner i tvättstugan och hängt grejerna på tork så kan jag få torra kläder till senare. Vettesjutton vad jag ska göra nu?


Ja då var man guldblond!


Färgar håret...

... får se hur det blir. Jag och färgmakaren verkar inte vara helt överrens om färgnyanserna. Jag valde naturligt blond som känns lite mer som ljusbrunt. En nyans ljusare hade varit platina blond och det känns jag var lite väl överdrivet. Kanske är så att platina blond inte är platina blond i tjeckien där märket kommer ifrån eller ja det kan vara slovakien eller ungern också. Svenskt är det då inte!

Inte som planerat

Tänkte åka ut på landet idag men vädret blev aldrig tillräckligt bra. Fick dessutom besök av farmor som kollade på lägenheten och gosade med Tingeling. Sen på något höger eller vänster hamnade jag hemma hos mamma där systeryster låg sjuk. Hon har haft halsfluss men smittar inte längre annars hade jag lämnat placet snabbt. Blev kvar där ett tag och syrran målade mina tånaglar i tristess. Guuud så tjejig jag känner mig nu! haha



Nu ska jag färga håret, hoppas det blir bra eller ja det är utväxten som ska bort men eftersom jag har slingor så måste jag färga hela. Huvudsaken är iaf att det inte kommer bli mörkt igen. Trivs i ljust hår faktiskt!


Så jäkla bra!!

Ulrik Munther kommer bli framgångsrik. Typ Per Gessle kanske Ted Gärdestad stor t.o.m. Älskar hans tolkning av Lady Gagas låt "Born this way" och nu kommer hans egna riktiga och den är underbart bra. Trallvänlig & glad! Det är en känsla i den som iaf inte jag får av många låtar! ♥

Ulrik Munther - Moments ago

Presenter är till för att användas

Lagade mat med rödbetor igår och ville inte få det på kläderna så använde för första gången förklädet som jag fick av Landstinget efter att jag gjort klart mitt uppdrag där. Snyggt eller inte kan man ju diskutera men jävligt praktiskt!

Har även insett att Tingeling är som en hund när man står och lagar man. Jäkla tiggare!


Om jag hade lite mer pengar...

... skulle jag nog ändå inte har mer kvar på kontot eller i plånboken. Var på Chilli en sväng idag och de har så mycket fint. Dagen till ära fastnade och vid flera av de stora tavlorna som de har. Men de kostar ju mellan 400-700 kr också. Det är inte alls roligt! =(





Denna fotpall är också fin!


Mot centrum

Nu åker jag ner till stan en snabbis. Ska käka lunch med mamma och sen ska jag vaxa mina "håriga" ben. De är inte så håriga men det är ändå dags för att vaxa dem. Är skönast så under sommaren. Jobbigt att raka bort småfjun som är det som återstår typ haha

Chris Medina - What are words


Det går framåt

Idag är det iaf sol. Känns som det var evigheter sen man såg solen. Det är ett högtryck påväg som kommer slå till efter midsommarhelgen. Jag längtar så jag vet inte vad! Ska bli så jävla skönt med sol och värme om jag säger så. Även om det regnade igår så förde det ändå något fint med sig. En riktigt stor regnbåge utanför fönstret. Tyvärr har jag så dålig kamera att det inte gjorde regnbågen rättvisa på bild.


I´m into you

Älskar bara JLo's nya låt. RedOne har verkligen lyckats med hennes album! Nytändning much!


Ge mig ett liv!

Jag har så tråkigt att jag kan ruttna bort alltså. Skitväder ute är bara förnamnet. Har sökt dagens skörd av jobb vilka inte var många alls. Ploppar inte upp så jättemånga nu under sommaren tycker jag. Men men jag gör iaf ett försök, mer kan jag inte göra. Funderar på att ta bilen till Chilli och kolla lite men är ju inte så kul helt själv! Kanske får tvinga med mamma.

Annars var eventet i Stockholm igår jättebra. Det var en förhandsvisning av en dokumentärfilm om en av de största föraren någonsin i F1 dvs Ayrton Senna. Måste säga att det var riktigt jävla bra gjord. Intressant för mig om inte annat att se hans år i F1 före den tid jag själv var född. Jag kommer som sagt bara ihåg delar av 93 och dödsracet 94 eftersom jag var 6-7 år då. Dessutom var det en intervju med en svensk förare "Lill-Lövis" som körde med Senna. Var kul att höra hans minnen från den tiden.


Jävligt intressant bakgrund framför bioduken!


Mot Stockholm

Nu drar jag iväg till Stockholm och en s.k. "motorsportsnörd träff". Här ska ses en förhandsvisning av Senna-filmen... Kommer bli great tror jag! Hinner kanske blogga lite på plats från mobilen =P

PS. Det här jävla skitvädret har förstört mina klädplaner så jag tänker låtsas om att det är soligt och fint och tar mig långklänning jag hade på examen. Så kanske är dags att fixa till sig lite nu då och måste få lite mat i magen så jag endast ätit vattenmelon än så länge!


Lugn lördagskväll

Såhär såg det i stort sätt ut hos mig igårkväll. Jag satt och läste och Tingeling låg och sov!


Ibland blir det inte som planerat

Jag och Emilia skulle som sagt ut och dricka lite öl bara med hennes kusin och hans kompis igår. Det hela slutade med att vi gick hem till Emilia och fortsatte dricka rosé vin och så grogg. På tal om grogg så var den ryska vodkan hon hade livsfarlig. Den smakade inte sprit för fem öre något som är den största anledningen till att jag inte dricker det i vanliga fall. Eller ja kanske inte helt, jag kan inte hantera starksprit heller men det är en annan femma. Kan hursomhelst inte dricka något som smakar skit och detta smakade inte skit så det gick lätt i med lite apelsinjuice, något som jag tycker om att grogga på.

Sen började det spåra ut lite "Farbror Jocke" började typ däcka. Det resulterade i att vi fyra personer skulle slåss om Emilias säng. Asså tänk er själva med 4 fullvuxna personer i en liten 90 säng i ett studentrum? Jaa det var mycket närhet ett tag där kan man säga haha. Blev lite klaustofobisk så bestämde mig för att gå hem och sova istället men de försökte övertala mig ett bra tag iaf. Vid 02 inatt bestämde jag mig ändå för att jag skulle hem. Har ju en kissekatt här hemma som skall utfodras. Tänkte inte på att jag skulle vara borta så länge från början. Men det resulterade såklart i att jag missade bussen. Emilia bor på andra sidan stan från mig så det var bara att traska på. Så från henne till mig, tvärs igenom stan, i högklackat... Ja det tog väl sisådär 45-50 minuter så kl var ju 03 innan jag kom hem.

Kan ju gissa hur min kropp känner sig idag?! Jag har ganska ont i fötterna om jag säger så, har t.o.m ont i vader och höfter. Skulle kort och gott behöva en rullator men helst en rullstol eller varför inte en permobil på en gång?

Jag ser ett mönster!

Jag har insett att när jag har tråkigt eller inte har något att göra så åker jag ner på stan och shoppar. Med det hela känns det som att jag drar med mig alla andra också. Anna har en uppsats och skriva men ändå kan jag inte låta bli att slänga iväg ett sms med förfrågan om lite fika och shopping var och varannan dag känns det som. Iaf nu när det är skitväder. Innan lurade jag med henne till "stranden" för bad och sol även om hon inte badar i första taget. Så blir inte Anna klar med sin uppsats nästa vecka så är det mitt fel och jag erkänner det hahaha.

Iaf idag så shoppade jag två par skor. Köpte ett par sköna tygskor tidigare men lyckades paja dem då jag tyckte jag skulle tvätta dem i maskinen. Inget bra beslut! Sen så var det ju så att de nu kostade 99 kr istället för 149 kr så jag tog ett par svarta och ett par vita och det blev 149 kr! Sen blev det ett par "cykelbyxor", ja det är absolut det fulaste man kan ha på sig men jävligt praktiska under en längre kjol eller klänning när det är varmt. Så ingen kommer behöva se dem.... eller? Sen blev det en t-shirt på gina men lite mönster på. Det är alltså det roligaste jag hittat på rean bläää för den! Räkna in också att jag köpte ett par shorts på ICA Maxi igår, de var snygga och sköna faktiskt. ICA Maxi är inte att förakta, köpte mina bästaste och skönaste trosor där förra sommaren!

Nee nu kanske man ska diska berget och göra lite middag innan man ska ta sig ner på stan och vara Emilias "cockblocker" över en öl med hennes kusin och hans kompis.

Aj aj aj

Slog i fingret på något konstigt sätt i skafferihyllan igår när jag skulle ta ner en tillbringare. Börjar allvarligt fundera på om jag börjat få problem med motoriken på senare dagar. Kanske supit bort mina hjärnceller helt? Mena varför köra upp fingret med full kraft i hyllan för? Då går det såhär: Ett stort jack i nageln och lite blod. Gör skitont bokstavligen! Så måste ner till moster och nödlimma det tills hon kan fixa hela nageln istället för det gör ju ont när man fastnar med den i kläder eller håret när man fixar det, tex duscha var inte nice!


The edge of glory

Lady gaga har gjort det igen. Nya videon har precis släppts och jag måste säga att den är förvånansvärt "normal" för att vara Lady Gaga. Nästan så jag känner mig en gnutta besviken faktiskt! Men samtidigt måste jag säga att det finns något fint och konstnärligt över den.


Dagens kap

Var in en sväng på Willys i jakt på blommor åt mormor då jag såg en stor skyld med nedsatta priser på sollotion. Hur bra som helst, jag har hållit på mig ganska länge eftersom det är snordyrt. Nu fick jag en after sun och en med styrka 10 för 110 kr. Det är vanligtvis vad en kostar! Förresten är det bara jag som anser att Nivea är bäst?


En dag för ärenden

Mormor sitter bra uppe i sin stuga i norrland men passar ändå på att ringa ner massa ärenden som hon behöver ha avklarade här nere. Självklart är det jag som åker på att göra dessa, eftersom andra jobbar eller inte har körtkort. Så det är väl bara att åka iväg och göra allt på en gång så man slipper hålla på i år och dagar för att få klart allt. Det innebär några varv runt stan idag men det är bara att görat! Tjarå!

Har iaf dammsugit och städat min egen lägenhet så den är fin! =)

Åka båt

För en gång skull passade jag på att köpa upp ett litet lager med dricka. Tycker att det behövdes, eller rättare sagt så har jag velat det ett tag men inte haft pengar till det. Nu behövs bara nån flaska vin så har jag mångfald i barhyllan ;) haha

Eckerölinjen

Nu drar jag till Åland över dagen. Kommer hem någon gång på eftermiddagen så kommer inte bli mycket uppdatering här i bloggen. Ska bli skönt att komma iväg och göra något annat. Man kommer väldigt snabbt in i gamla vanor när man bara springer hemma.

Slänger in en bild på Tingeling från igår.. tror hon ville hjälpa till och sortera tvätt =)

Det verkar som om jag har lite flyt ändå

Först förra veckan fick jag besked om att min insändare kommer att publiceras. Vilket är jättekul, mena hur ofta händer det?

Men idag fick jag ett besked jag inte trodde skulle komma eftersom beskedet skulle ha getts för 2 veckor sedan typ. Jag har vunnit två biljetter till att se dokumentärfilmen om Ayrton Senna. Och jaaa det är typ den bästa föraren som kört F1 enligt mig. Visst har Schumacher fler titlar men Senna fick inte chansen eftersom han krashade och dog alltför tidigt. Men han gjorde det inte förgäves om man får säga så. Efter har sporten blivit sjukt mycket säkrare! I vilket fall som helst ska det bli hur kul som helst! Jag tar såklart med mig pappa på denna event. Han har inte så mycket val hehe. Nej då han såg Senna köra mer än vad jag gjorde eftersom jag var så ung i början av 90-talet ;) Så på söndag blir det till Stockholm och sen filmen =)


Lite färg

Fixade ju naglarna idag. Bestämde mig för lite färg istället för vanligt franskt. Ovant but I like it! =)


Fixat naglar och snart anställningsintervju

Har varit hos min moster precis och fixat naglarna. Sitter nu och käkar lunch på väg till Sthlm. Lite pirrigt men jag känner mig väldigt lugn. Anställningsintervju för en personaladministratörstjänst. Egentligen vill jag inte ha den, eller helt inte då jag vill ha ett annat. Men en intervju är en intervju och ett jobb är ett jobb!

Wish me luck!

Tingeling tingeling lala

Igår kom lilla kissemissen hit. Lilla Tingeling som är en helt vanlig bondkatt men otroligt söt. Som ses är hon ingen kattunge men hon är ändå inte så gammal (1,5 år). Supermysig är hon också. Riktig gosflicka måste jag säga.


Drag racing på Tierps Arena

Idag har jag och pappa varit och kollat på Drag racing hela dagen. Det har varit jättekul om inte lite väl varmt men men man kan inte få allt här i världen =) Även om det kostade mycket pengar så var det värt vartenda öre. Arenan var dessutom jättefin. De har verkligen lyckats med den även om de inte är helt klara. Ryktet säger att det blir två events nästa år, vilket låter toppen.

Nu är prio Formel 1 kval istället! =)

Sommar och sol

Vad gör man bäst då? Solar och badar kanske... Idag har inte tiden riktigt funnits till det så blev väl 1,5 timmes solning. Vilket räcker gott och väl för mig. Har kommit fram till att jag har sommar-ADHD typ. Jag kan inte ligga stilla och pressa en hel dag. Det går inte, det kryper i kroppen på mig. Minst en gång i halvtimmen vill jag gå och bada, simma lite innan jag kan ligga still ett tag till. Pressa kommer ALDRIG bli min grej!

Sen har jag och Anna handlat inför kvällens grillning. Jag har nu kokat massa potatis till egna potatissalladen. Asså den är så jävla god. Mammas recept faktiskt, alla älskar den. Lägger upp receptet sen för den är underbar till sommaren! Så blir det såklart vin och kubbspel till det.

Kommer med andra ord bli en lagom skön fredagskväll!

På landet



Underbar start på dagen

Först så har de ringt och sagt att min mobil redan är lagad. Trodde det skulle ta till åtminstone måndag. Så på två dagar har de lagat den. Det är vad jag kallar service. Även om jag stör mig på att de sagt i mail att det skulle kosta 900 kr men när jag var där och lämnade in den sa de 1200 kr. Men men sak samma orkar inte tjaffsa om det. Kommer betala det som de sa i butik men kommer fråga hur de kan säga en sak i mail och sen nån vecka efter säga ett pris högre än det förra. Summan av kademumman är iaf att jag får min mobil tillbaka då jag håller på ruttna med den som jag har!

Jag fick dessutom ett trevligt mail från redaktören på tidningen Må Bra som jag prenumererat på. Nån gång i februari skickade jag in en insändare om min viktminskning och lite bakgrund. Den insändaren kommer att vara med i nästa tidning. Hur coolt är inte det på en skala? Hade inte räknat med det alls och som tack så får jag en liten goodie-bag med grejer hemskickad.

Sen inte att förglömma. CSN har nu gett besked om att jag får pengar imorgon. Inte en dag för tidig om jag säger så. Lever bokstavligen på min sista 100-lapp just nu. Så just idag är allt toppen. Det firas med att dra ut på landet och bada lite. Få se om det blir en sväng förbi farfar också!

Jag förstår inte

Asså jag älskar Robyn och hennes nya stil. Nya plattan innehåller en hel drös med bra låtar. Men videon till "Call your girlfriend" förstår jag mig inte alls på. Varför gör hon konstiga dansrörelser helt själv i lite olika ljus?


Fy tusan

Tråkigt väder! Vad ska man göra? Har sökt jobb, skickat in VFU-arbetet till landstinget och påbörjat fylla i ansökan om examen tills jag fastnade. Fattar ju inte ens hur jag ska fylla i skiten. Så väntar mail från universitetet nu. Har dessutom fått tag på bästa referensen =)

Försöker ta mig ur lägenheten en sväng men det är skittråkigt också. Borde lämna ett paket på posten innan det är för sent. Tråkigt att inte ha pengar. Får troligtvis på måndag så denna veckan suger. Mat finns men bara 100 kr på kontot, vilket gör att man inte kan göra så mycket.

Kanske ska sätta mig och leka lite mer grejerna jag fick i examenspresent. Inte vad jag tänkt mig men ack så användbart resten av livet! Lägger in bilder sen...

Jag, Ann och Kajsa =)


Knull de Luxe

Unga vuxna i Sverige är sämst i Norden på att använda kondom. Samtidigt ökar bland annat klamydia och HIV i Sverige. Attityder och beteende behöver ändras.

Nu finns ett nytt sätt att sex. På knulldeluxe.se finns en film där metoden presenteras, allt om Knull de Luxe och en app att ladda ner till mobilen. Appen innehåller Sveriges första nationella kondomfinnare där du där söker på kondomer nära dig. Dessutom innehåller den Förspelet, spelet för två, där ni testar hur ni synkar. Perfekt till flörten.

Bakom Knull de Luxe står Nationella Hivrådet i samverkan med SMI. Det har också funnits en referensgrupp med representanter från bland annat Sveriges kommuner och landsting, RFSU och RFSL.

Länkar:
Knull de Luxe
http://knulldeluxe.se

Teaserfilm
http://vimeo.com/nationellahivradet/knulldeluxeteaser

Nationella Hivrådet
https://www.facebook.com/nationellahivradet 


Jäklar vilken värme!

Asså det är helt jävla galet. Jag har 29 grader i köket och solen är inte ens där än. Det måste ju betyda att det är hur varmt som helst ute i solen. Funderar på om man kanske ska dra till beachen senare men nu är det ingen idé för det är alldelse för varmt att ligga ute nu. Mena det var 24 grader ute vid halv 9 när jag gick upp för att de skulle byta låset i min dörr. Uscha jag är inte avundsjuk på de som jobbar nu. Men varför kan inte värmen ha kommit lite i taget?

Jaja ska ut och käka med mamma snart, sen blir det väl beachen eller ut på landet iaf där man kan kasta ALLA kläder! Fick ju köpa ny bikini för mina sista pengar igår!

Bästa "soundstracken"




Bildbomb: Examensmiddagen

Fick jättefina bilder av Ann från förfesten innan examensmiddagen i onsdags.








Dålig fotograf eller dålig kamera?

Kollade igenom de bilder som min syster tog med mig kamera under examensceremonin. Alla är suddiga, grötiga och ur fokus utom EN enda bild då jag står precis framför henne typ. Väldigt tråkigt måste jag säga. Vilket även innebär att det nu är dags att införskaffa en ny kamera! Det är ju från sånna tillfällen som man vill ha bilder ifrån!

Detta är den enda bild som såg ok ut!


Datorproblem

Det är anledningen till att jag inte bloggat så mycket. Så gårdagen tillbringades med att installera om hela skiten med program och allt för att sedan inse att det var ett nyligen uppdaterat program som spökade för samma problem kom tillbaka igen när det installerades. Nu är det borttaget och datorn går som på räls igen. Även om det är vissa funktioner som stör mig nu när den verkar ha uppdaterat service pack och allt på windows... Jag vill liksom inte komma till startskärmen när datorn startas eftersom jag är ensam användare jag vill in direkt. Men som det är nå måste jag först klicka på mitt namn för att komma in. Något som vet hur man löser detta så är jag tacksam för hjälp!

Gårdagen spenderades också med att storstäda lägenheten. Det var allt från popcorn, chips, cheeseballs, vin och glas på mitt golv efter lördagskvällen. Sen fanns massa disk att ta hand om och tvätt att tvätta. En lagom bakisdag alltså!

Idag är det en annan femma. Lite ärenden ska fixas, lite jobb ska sökas och även kontrollera inför sommarkursen som börjar på måndag. Men annars så är det ledigt denna vecka, vilket är otroligt skönt efter VFU och allt. Man behöver lite ledigt emellanåt.

Oj oj oj så dålig uppdatering!

Det är lite som händer och sker nu för tiden. Har inte riktigt tid att sitta vid datorn... Samtidigt så har jag rysliga problem med min stora dator just nu vilket gör att det inte blir mycket uppdaterat. Lovar att jag ska bli bättre när den är fixad. Något som jag troligtvis kommer spendera dagen med imorgon. Kram på er!

Examen

Då är dagen här. Dags för Examen äntligen. Känns helt overkligt faktiskt. Så om ca 1,5 timme är det examens ceremoni på universitetet. Ska bli skönt. Så just nu sitter mamma, pappa, farmor och syster i en bil på väg hit.

Studenten WTF?? Jag har tagit Examen!! =D

Jag lever

Tänkte bara uppdatera snabbt om vad som hänt de senaste dagarna så ni vet att jag lever. Just nu bor jag hos Lina och därför har det inte blivit så att jag suttit vid datorn.

I tisdags flytta jag ur studentrummet och hade opponering på VFU-rapporten. Det gick väldigt bra.

Gårdagen bestod av lite shopping och lunch inne i stan först. På kvällen var det lite förfest hos Kajsa och sen till Strömpis. Hade börjat må lite småilla redan när vi fixade oss för kvällen men ignorerade det. På väg till strömpis blev jag dålig på riktigt och spenderade mesta tiden på toa. Så blev ingen middag eller Björn Rosenström för mig. Tråkigt men sånt är livet ibland. Mår iaf bra idag så det är huvudsaken.

Imorgon är det examens ceremon sen hem till Uppsala igen.

RSS 2.0