Jedward i Eurovision 2012

Alla Jedward-lovers har en anledning att se Eurovision song contest även iår. De tävlar nämligen för Irland iår igen med låten Waterline.

Själv tycker jag inte att den är bättre än Lipstick som de tävlade med förra gången men vem är jag att bedöma? Eller ja jag har ju lika stor rätt som alla andra hahahaha. Den påminner mig dessutom om en annan låt. Vet inte vilken... Någon??


Om någon undrar...

Om någon undrar hur det ser ut innuti en dator...

Såhär kan det se ut ;)


Och dagen blev bara värre

Ibland undrar jag hur människors öden styrs. Jag kan ärligt säga att jag inte tror på någon gud men jag tror på ödet och att vi väljer det själva. Men ibland börjar man ju fundera över vem som har bestämt att vissas val i livet gör saker lätt medan andras blir svåra. Några kanske träffar på små motgångar som går lätt att fixa om man vill men när det man gör sedan ligger i någon annans händer, har man då valt helt fel från början?

Ibland känns det som om jag skulle ha utbildat mig till något annat. Men samtidigt när jag tänker efter vad skulle det vara? Jag vill inte jobba inom vården tex. inte för att jag ser ner på de som gör det men det passar inte mig lika lite som att jobba med äldre eller jobba som säljare. Jag säger inte att de är sämre, alla behövs men jag vill inte gör det.

Jag är glad för andras framgångar även om det emellanåt känns som ett knytnävsslag mitt i solarplexus. Men vad ska jag göra. Jag är så trött på att bara bita ihop, försöka vara den starka och kämpa vidare. Hela tiden i tron om att kämpar jag lite till så löser det sig. Men när är det då. Hela tiden, ju mer jag kämpar, desto hårdare känns motgångarna.

Det har gått 9 månader, jag hade nästan kunnat föda barn på den här perioden men vad händer? Jag står och stampar, sitter och väntar på något som jag inte har någon som helst kontroll över. Jag känner mig sjukt otillräcklig. Varför skulle jag utbilda mig och gå med en CSN-skuld på några hundra tusen. Varför kunde jag inte bara nöja mig med att mocka skit eller jobba på ICA tex. Nej nej, jag ska bryta "klassmönster" och göra något mer.

Tror det som stör mig mest är att myndigheterna i det här landet inte kan kommunicera. På något sätt blir allt så mycket mer komplicerat än det hade behövt vara. Mena jag kom med i Akademikertraineen 25e oktober i hopp om att yes nu får jag praktik. Nu är det snart mars, har jag någon praktik klar. Svaret är nej. Å sen att folk inte fattar vilken jäkla press man är under ständigt! Snart orkar jag inte längre glädjas åt andra, jag förstår varför arbetslösa blir marginaliserade och osociala i slutändan. Man orkar inte höra på hur bra det går för alla andra.

Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan, vad händer när man knappt orkar hoppas längre? Är det över, är det slut? Det sägs att början alltid är tuffast, hur länge räknas det som början?


Riktigt seg dag!

Orkar inte göra speciellt mycket idag. Jäkla huvudvärk och så har jag ju mitt ben eller ja min höft men det är benet det gör ont i numera så domnar det. Skulle till sjukgymnasten på fredag men han var tvungen att byta tid. Har inte kunnat träna på 1,5 vecka och det känns förjävligt.

Ska dessutom försöka förhandla mig ur teoridelen på akademikertraineen. Det är två veckors teori på Uppsala Universitet och ämnen som jag läst i 4 år redan i min utbildning. Det känns lite onödigt och slöseri med tid istället för att komma ut på praktik direkt.

Så jäkla onödigt

Tydligen tycker de pubertala barnen på min gård att det är helt okej att klottra på väggarna. När jag skulle ner till tvättstugan igår så hade de klottrat med silver och idag var det även svart text där. Vem har lärt dem att det är okej att förstöra andras saker, att det kostar massor att få bort det? Kan även gissa på att det kommer mer text de närmaste dagarna. Har en börjat så är det ju okej att fortsätta (!?).

Igår


Idag


Allt blir bra med Pitbull?

Oftast tycker jag att en låt kan få en extra touch om Pitbull gör en remix på den och vi ska inte tala om samarbeten mellan artister och Pitbull. Han är helt enkelt jävligt bra på musik.

Dock jag jag inte säga samma sak om denna remix med Michel Telo. Den går att lyssna på men orginalet är bättre.

En helt vanlig dag i Lindsbro

Dagen till ära så mockar vi ankhuset. Så vi fick ju skicka iväg dem på beachparty först ;) haha. Men fyyysjutton vad ankskit luktar. Jag tackade nästan för att jag var täppt i näsan. Men i vilket fall som helst tycker jag att det är jätteskönt att komma ut på landet och göra lite sånt som jag inte gör annars. Jag är inte den som är den, tar i om det behövs! Är glad att möjligheten finns =). Så tog lite bilder sist vi var ut och hälsade på.Fina Ebba!Det gick ingen nöd på Gizza heller... massor av mat men kaffesump är inte gott =)Det är djungelns lag som råder när något ätbart finns!


Utelåst

Är huvudet dumt så får kroppen lida brukar man ju säga. Det får den ju om man glömmer sin nyckel i tvättstugan och det är ganska kallt ute. På ett sätt är det bra med portar som öppnas med tagg, men ibland är det jäkla dumt. Hade fått lite värme om jag hade haft kod. Turligt nog kom brevbäraren. Fick iaf ringa mamma som fick skicka bror glidanded ner för källparken med min extranyckel. Detta är andra gången på kort tid som jag låser mig ute, dålig vana? Till mitt försvar blev jag distraherad när jag pratade med mormor i telefon.

Vad tycks?

Vad tycker ni om förändringarna i blogglayouten förresten?? =)

Vårkänslor i kroppen?

Vaknade kl 8 idag av mig själv och jag var pigg. Vad handlar det om liksom? Fick iofs rusa på toa också annars hade det hänt en olycka ;) Inte helt accepterat när man är så gammal hahaha eller ung (?). Tvingade dock tillbaka mig i sängen till nyss. Tyckte det var lite väl tidigt! När man inte behöver som sagt, dagen blir ju bara längre.

Min höft känns för övrigt lite bättre varje dag. Trots lite oidentifierbar smärta lite då och då så är det väl okej. Jag vill iallafall inte grina av smärta och behöver inte ta smärtstillande för att ens kunna röra mig. Problemet med domningar i foten återstår men som sagt, tid hos sjukgymnasten på fredag.

Tror just därför att jag ska dra och träna idag. Om Thomas är frisk dvs annars får det vara. Måste även förbereda mig för vad jag ska säga och hur jag ska lägga fram mitt beslut angående praktiken till Ingemar som jag måste ringa. Väntar lite på att länsstyrelsen ska få chansen att ringa först så jag faktiskt vet att jag har en intervju inbokad.

Så ska jag tvätta, något som känns ganska onödigt just nu då jag knappt hunnit använda några kläder sedan förra veckan så kanske ska skita i det och boka om en tid till helgen då jag inte planerar att göra ett dugg faktiskt.

För sakens skull när jag ändå punktar upp det som händer. Näsan är fortfarande svullen men fick spritlappar av farmor så nu kan jag suga ur finnen på riktigt ;) Förkylningen är i stora helt borta då jag inte ens behöver använda mig av nässpray för att andas.

Tävling hos Maija design

Är med och tävlar om dessa jättesöta örhängen hos Maija Design. Några kanske minns att jag uppmärksammade bloggen tidigare i veckan. www.maijadesign.blogg.se är adressen.


Tävla ni också eller gå in och kolla på hennes jättefina barnkläder som hon syr själv! Ni kan även gå direkt till facebooksidan och GILLA! =) 
http://www.facebook.com/pages/Maija-design/113645138763734

Sant som det är sagt


Stalkers ;)


Syndar

Här ligger man och gosar i sängen halva dagen när det är sånt fint väder ute. Det måste ju vara en ren synd i Sverige ;). Väntar på Anna så går väl vi en promenad.

Förresten känns min höft mycket bättre. Tänk vad en liten förändring i sängen kan göra. Min sjukgymnast kan ta sina övningar och ge till någon annan ;) Dock kommer han få göra något åt domningsproblemet för det uppkom när jag var hos honom sist.

Om man skulle få sig lite mat i magen kanske, blodpudding och knaperstekt bacon =)

Inte mycket som känns rätt

Den här jäkla förkylningen irriterar mig som satan. Det är som om den bara ligger och jäser på samma nivå och kommer med påhitt som jag inte riktigt var beredd på. I torsdags började jag få en finne/blåsa precis i näsan vilket resulterade i att hela nästippen var röd och började svullna upp. I dagsläget är den hård, svullen och lite röd. Jag känner mig jävligt het med andra ord! Sen nästäppan som är bra ena sekunden för att helt täppa igen så jag inte kan andas nästa. Så konstant molnande huvudvärk som inte lindras av ipren. Känns som jag blivit värsta pillerknapraren för övrigt eftersom jag varit tvungen att ta smärtstillande varje kväll pga höften så jag kunnat sova. Men inte igårkväll så verkar som jag hittat något som gör att det blir lite bättre varje dag. Har inte heller kunnat träna sedan i måndags, det suger. Å andra sidan gör smärtan att jag inte är så sugen på att träna.

Tillbaka till min förkylning =P. Har jag berättat om mina körtlar under hakan som också är stora och svullna. Man kan tro att jag har värsta dubbelhakan hahahaha. Ont gör det också om man känner och klämmer lite. Vill även välkomna ett tillskott sedan igårkväll. En blåsa i gommen, välkommen, välkommen!

Nej jag tror bestämt att den bästa medicineringen mot detta är en massa sprit. Japp ni hörde sprit. Ikväll ska supas av bara helvete. Skiter i alla sjukdomssymtom och att jag känner mig fet som en gris pga allt vatten i kroppen innan lingonveckan ;). Det tar lite mer än att ta död på mig kan jag säga muahahahaha. Först är det kalas hos farmor.

Irriterad som fan!

Känner mig jäkla sur och irriterad just nu. Varför kan man ju fråga sig? Jo det är nämligen så att jag inte fått några pengar utbetalade idag. Jag får alltid pengarna från soc den 25e vilket är imorgon. Alltså betalas det ut idag istället men icke. Resten av mina pengar vet jag kommer på måndag så det är inget att göra åt.

Det går inte att ringa någon heller, så jag kan inget göra. Jag får helt enkelt finna ett sätt att göra något roligt under helgen för min 12 kr som jag har på kontot. Så jag är irriterad. De kan väl iallafall ringa eller skicka ett email om de inte tänker betala ut som de ska eller brukar. Nu blir man ju taget på sängen, sitter här och kan inget göra. Det blir ju till att låna pengar för att kunna göra något alls denna helg.

Är bara skit på tv så kan lika gärna gå och gräva ner mig i sängen. Ciao

AloeVera Drycken

Testade denna igår när jag var i Stockholm. Jag älskar den, lite svårt att sätta fingret på vilken smak den har men det är inte som andra smaker iallafall. Tyckte den var toppen, ville genast ha en till men då satt jag förståss på tåget hem till Uppsala så får se om jag kan hitta ett ställe som säljer den här.

Var lite läskigt första klunken med tanke på aloe vera bitarna i den, är inte riktigt som fruktköttet i vanlig juice direkt ;). Får ni chansen så köp en och testa. Den innehåller massa kalcium. Vilket är bra för mig som inte dricker så mycket mjölk längre. Man måste ju tänka på det när man är blodgivare =)


Mitt Stockholmsäventyr

Var som sagt i Stockholm igår då jag skulle till KTH Campus där jag skulle träffa Ingemar som är personalansvarig på Dans och cirkushögskolan. Jag tyckte jag hade gott om tid att ta tunnelbanan då mitt tåg skulle vara inne 20 över 12, jag skulle vara där kl 13. Men på morgonen stressade min faster upp mig lite, vilket gjorde att jag sedan var i Stockholm kl 11.50 istället. Jäkla typiskt alltså. Sen var jag på KTH 12.25 och det tog kanske 10 min att gå längst upp på campusområdet. Attans hahaha.

Men det var trevligt, tycker jag och Ingemar fick bra kontakt. Han visade mig runt i olika studios och rum. Kanske ju säga att det inte är salar med bänkar iallafall, snarare stora rum med olika sorters golv, massa speglar och i vissa fall rep och andra anordningar. Det han vill ha hjälp med är som sagt lönekarläggning, förnya jämställdhetshandboken och göra någon form av medarbetarundersökning. Det verkar jätteintressant och något jag absolut kan tänka mig att göra. Pendla är väl egentligen inget problem, man kommer in i det ganska snabbt. Det är snarare ekonomin som spökar och där vet jag ingenting än så länge. Vi ska höras av på måndag igen och se hur allt känns. Nu vet ju jag att även länsstyrelsen är intresserade av att ha mig hos dem och det finns flera anledningar till varför det skulle vara bättre. Dels att jag inte behöver pendlar och bekymra mig över ekonomin, jag kan gå till "jobbet" på 35 minuter. Sen finns det inga möjligheter att få vara kvar på DOCH, vilket är synd.

Så kort och gott jag har lite fundering att göra. Känns som om jag inte kommer kunna ge ett svar på måndag iallafall men kan vara ärlig med hur det står till. Som sagt tyckte personkemin fanns (låter som en dejt typ haha) men det är omständigheter utanför som påverkar mycket.Denna tyckte jag var skitrolig så var tvungen att fota hahaha

Kom hem nyss

Är dötrött. Berättar om dagens bravader imorgon. Hade inte tänkt komma hem så sent men hamnade hon Gabi och åt pizza och snackade massa skit.

Nu ska jag sova. Lovar fet uppdatering imorgon =)

Just nu är jag här


Hade inte tid att blogga igår

Var till barnmorskan tidigt på morgonen, sen hem och runt på massa ärenden som att lämna in papper till soc och fixa virusprogram till mamma, bror och Inga-lill. Sen drog vi ut på landet och kom hem sent igårkväll. Då hoppade jag direkt i säng.

Har en del bilder, vi rensade skit i ankburen och lite sånt.

Hinner inte blogga mycket idag heller. Ska till Stockholm på intervju om praktik. Kanske kan mobilblogga lite om jag hinner annars blir det ikväll när jag kommer hem igen.

Ha en bra dag!

Fettisdagen

Är det tydligen idag. Jag har tydligen varken koll på dagar, datum eller tid i veckan. Ringde barnmorskan för jag behöver nya p-piller och fick tid imorgon, superbra. Förutom detaljen att jag skrev in det på tisdagen i kalendern. Smart där. Insåg typ nyss att jag skrivit fel, å andra sidan vet jag ju att det är imorgon. Är skönt att få det fixat innan praktiken, då är det ju lite svårt att komma iväg. Hoppas att praktiken kan få mig att ha koll på dagarna.

På tal om praktik så väntar jag fortfarande på att Länsstyrelsen ska ringa mig. Min agent ringde på förmiddagen och sa de var intresserade också. Det vore superkul eftersom jag hade dem på min lista över vart jag ville ha praktik och det skulle bli mycket bättre med tanke på pendlarproblematiken. Då skulle jag vara 30 minuters promenad hemifrån =). Så i slutändan kanske de får slåss om mig? Skämt å sido men om både dans-och circushögskolan, länsstyrelsen och primärvården är intresserade så får den som vill anställa mig i slutändan äran (?). Jag kommer självklart välja det som jag tror ger mig mest i slutändan, förhoppningsvis ett jobb.

Pappa kommer hit senare. Han skulle köpa med sig semlor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i semlor då det är för mycket grädde men lite ska jag väl få i mig? Å jag tänkte bjuda på torsk i citronsås med potatis kanske?


Dagens blogg

Idag vill jag lyfta min kompis Isabels blogg, Maija design. Hon gör egna, jättefina barnkläder. Skulle jag ha barn skulle jag lätt lagt in en beställning =). Så hoppas inte att hon kommer att sluta innan det är min tur haha ;)

www.maijadesign.blogg.se

Här ett urval på kläder hon gjort hittills.


Bilderna tagna från maijadesign.blogg.se

Finns även på Facebook.

...

Lika bra som dagen igår kändes lika förjävligt känns det idag. WTF, är mina känslor helt schizofrena eller? Kan iofs också bero på det just nu minst sagt intensiva smärta som jag har i benet/bäcknet/ryggen. Jag vettesjutton vad sjukgymnasten gjorde sist alltså, det gör ju bara ondare och ondare för varje dag som går och det är nästan 2 veckor till nästa tid. Vet inte om jag pallar. Trodde det skulle bli bättre, inte sämre. Från början var det mest smärta vid vissa rörelser nu är det typ konstant, varesig jag sitter, står eller ligger ner. Övningarna verkar inge göra något resultat heller.

Humöret blev inte heller bättre av att det inte finns några jobb som jag vill eller kan söka. Det suger hårt! Å andra sidan så ser jag fram emot praktik, om det nu löser sig med pendlingen.

Tingeling har blivit förvisad till golvet haha


Känns lite konstigt

Det känns faktiskt lite konstigt att det var en grön kulle här för typ 1 år sedan. En kulle jag lekt på många gånger som barn faktiskt. Tänkt hur tiderna förändras hahaha. Det går jäkla fort för dem att få upp ett helt hus nuförtiden. Det är ju högt som satan också! Pensionärerna ska ha det fint!


Måndag

Idag är det måndag men det känns ändå helt okej. Jag har fått två nätter då jag verkligen kunnat sova ut även om jag kommit sent isäng. Med det verkar förkylningen ha kurerat sig ganska bra. Är pigg i kroppen idag även om jag fortfarande är lite täppt i näsan men det överlever man. Så jag tänkte dra och träna, har och gjort det sen i onsdags. Pallar inte sitta still inne längre så nu jäklar. Kan ju ta det lite lugnare men träna ska jag.

Seg dag

Har varit en riktigt seg dag idag. Sov ganska länge för att jag för en gångsskull kunde sova. Den här jäkla smärtan som jag har i höften just nu är inte rolig. Tror jag ska ringa min sjukgymnast imorgon. Har fått riktiga smärtstillande på recept av mamma iaf så får som om det hjälper. Får väl gå och ha ont under dagen men vill kunna lindra den när jag ska sova.

Annars har jag laddat ner första säsongen av Legend of the seeker. Tycker den serien är skitbra men den gick så dåliga tider att jag inte såg den så ofta på tv. Vart lite sugen på att ladda ner Förhäxad men hitta inga bra. Så har jag gjort pannbiffar, de blev väldigt goda. Har så jäkla mycket köttfärs i frysen och kan inte äta bara köttfärssås heller. Måste dessutom tömma den lite om jag ska gå plats med cheesecaken till farmor till nästa helg.

Nu ser jag lite på så ska det låta, sen kanske lite mer legend of the seeker, lite fotboll eller reprisen av melodifestivalen. Jag får helt enkelt se. =)

Ranelid vidare till final

Det verkar tyvärr inte finnas något video över det hela någonstanns. Så jäkla bra tyckte ju inte jag låten var när jag lyssnade på den. Och att han sjunger om den manliga säden som ett mirakel kan man inte annat än skratta. Sorry men den manliga säden vore ingenting utan en kvinna ;)

Jaja vi ser ju vart musikSverige är påväg iallafall. Dvs ner i botten haha. Asså jag hade hellre tagit Sean Banan ;) Men att Molly gick vidare var ingen skräll kanske. var en fin låt men stack inte ut tycker jag. Aja ska kolla på reprisen ikväll hade jag tänkt haha.

Sitter just nu och kurerar förkylningen med diverse piller, känns så iallafall. Ska väl iväg med pappa och ett tag. Ska fixas nytt grafikkort till bror min.

Bild på mig och bror från bröllopet haha

Middagsdejt med Gabi

Nu drar jag iväg på middagsdejt med Gabi. Grekiskt ska bli rysligt gott. Har konstaterat att jag inte tänker gå till stan i det här slasket iallafall som planen var från början utan det blir bussen. (Tog en fulbild med blixt då den andra inte gjorde färgen på byxorna rättvisa, yes spegeln är mucho skitig också!).


Idag bojkottar jag melodifestivalen

Det är okej att låtar är dåliga, det är okej att vissa rent av sugen för det finns alltid någon som gillar dem. Men ärligt, hur många bra låtar som vi faktiskt vill höra mer av har spelats i melodifestivalen iår? Jag tycker att det är ett skämt. Jag brukar kolla av tradition och att det kan underhållande men iår får jag inte ut något utav det hela. Hur blev det sååå dåligt? Hur kunde dessa låtar bli valda? Är det det bästa som fanns att välja på blir jag mörkrädd.

Ikväll bojkottar jag det helt enkelt. Jag vill inte ens spendera min lördag framför sörjan. Jag kan bara inte. Tycker vi ska göra svenska folket en tjänst och skicka Loreen på en gång. Gillar Dead by April men tror hon har större chans om det nu är det som räknas för det är det väl?

Så kvällen kommer spenderas på först resturang med Gabi och sen bio, Hamilton med henne och pappa. Kan ju iallafall inte bli sämre eller? Nej lite grekisk mat, kanske vin och biomys. Det är min melodi haha.


Mitt livs äventyr

Tänkte berätta om mitt livs äventyr, dvs semestern i Egypten sommaren 2008. Det kommer vara lite text men mycket bilder (klicka på miniatyrerna för större). Jag är med och tävlar om att en Canon EOS 600D hos feber.se. Vill du också tävla klicka Här. Detta är mitt livs äventyr av många anledningar. Dels pga det helt annorlunda kulturen som finns nere i arabländerna men dels pga de olika kontrasterna som Hurghada och Kairo bjöd på. Jag fick uppleva en hel del roliga, intressanta och mindre trevliga situationer. Men det är helt klart ett minne för livet!

Det första började redan på resan ner. Jag blev riktigt risig i kistan (jag kommer här vara helt ärlig så ni förstår hur jobbigt det var). Jag går inte på flygplanstoan så är det bara. Rusar av planet in på toa, såklart är det bås, men vad gör man när det trycker på?! Det var riktigt jobbigt eftersom det stod en kvinna utanför och hjälpte en att torka händer å så. Men jag "sket it´" (haha). Svalde pinsamheten och låtsades som ingenting när jag gick ut.

Det var nu bara att se fram emot en 50 mil lång resa tvärs igenom öknen till Kairo. Tidigaste stoppet fanns typ halvvägs, jippie. Och det var bara sand. Vi var ju tvugna att stanna minst 1 gång pga min mage också. Tänk er då bara sand med små buskar typ men de skyddar inte mycket och där får man sitta med diarré (ursäkta), precis bredvid motorvägen och folk hängde ur bilarna när de passerade för att se vad man gjorde!

Vi kom iaf till Kairo, jag var superdålig vid det laget och fick inte behålla något i magen. Osama fixade mig dock dunderpiller och jag behövde inte göra nummer 2 på en vecka efter det haha. Det var ganska hemskt i Kairo på ett sätt, fanns massor av tiggare och folk ville tjäna pengar på allt! Det var även stor skillnad mellan det skitiga gator, fina moskéer, stora köpcentrumet, trädgårdar/djurpark och museét med mumier i som vi kollade på.
   

Även pyramiderna fick vi se. Tyckte det var en jättebra att rida upp till pyramiderna eftersom jag trodde att vi endast skulle rida dit och sen gå runt. Icke vi red runt heeeela dagen. Jag hade sån träningsvärk i flera dagar efteråt och kunde knappt sitta på toa, trevligt värre. Fick även rida kamel och Pyramiderna var häftiga, skitstora!
   


Oontrasten mellan religion och kultur blev mest påtaglig på kvällen. Jag tyckte inte jag visade alltför mycket hud men killar glodde verkligen och slickade sig om munnen typ. Fick berättat för mig att de kunnat få en och annan kamel för mig. Tack!

Resan gick efter 1 vecka tillbaka till Hurghada. Och jaa ännu en gång en resa med massa sand och grud förutom avstickaren som vi gjorde vid havet. Älskar verkligen havet!
   

Sen blev det solsemester slanten på finaste hotellet kanske? Många timmar spenderades vid strander och poolen.

   

Blev en båtresa också så vi kunde kolla efter "Hitta nemo".


Det var en härlig resa med mamma, mormor, bror samt Osama och hans bror.

Lööördag

God morgon eller god förmiddag på er.

Hoppas allt är bra. Här är det lite sådär. Förkylning som bara verkar bli värre och värre. Bihålorna är mest drabbade, vilket är jobbigt. I vanliga fall är jag bara täppt i näsan vid förkylning med inte denna gång. Det rinner som en vårflod. Kliar och sticker så jag antingen nyser eller blir tårögd. WTF liksom. Huvudvärk är ett faktum.

För att inte tala om min höft. Bäckenled eller vad sjutton nu problemet är. Känns som det bara blir värre ju mer vältränad jag blir. Alltså vad är problemet? Att jag går hos sjukgymnasten och hans övningar hjälper inte ett dugg. Förr var smärtan hanterbar, jag är inte så känslig. Då kom den sparpt lite då och då, nu är den molnande mest hela tiden. När jag inte ens kan sova för att jag inte kan ligga som jag vill i sängen, då är det jobbigt. Inatt fick jag gå upp och ta två ipren. Jag ville nästan gråta, då på måndag är det jag som ringer och kollar om det går att få nå bättre mot smärtan.

Nu ska jag försöka få något i magen... Inte ett dugg sugen!

Marabou Black

Detta är min nya älskling! Så jäkla gott med choklad och saltlakrits, det trodde jag inte. För dem som inte testat så är det vanlig chokladkaka med saltlakritsströssel i typ. Godast är det att ta en bit som legat i rumstemperatur och bara låta den smälta i munnen... mmmm marabou... typ hahaha

Den svenska sjukvården alltså

Har spenderat hela förmiddagen på Akademiska sjukhuset med mamma. Berättade ju att vi för ungefär 3 veckor sedan var på När Akuten och de gav henne diagnosen rosfeber och antibiotika i 10 dagar. Det har inte alls blivit bättre så mamma ringe vårdcentralen igår. Husläkaren skickade då en remiss till röntgen för hon ansåg inte att hon kunde göra något innan dess. Så vi väntade först på röntgen. Varpå de säger till oss att gå ner till ortopedakuten och väl där får vi beskedet att mamma har en spricka i ett av benen som sitter i foten. Detta har hon alltså gått på i nästan 3 veckor eftersom det var ju "rosfeber".

Alltså jag trodde de skulle kolla med röntgen iallafall innan de anser att de ska skriva ut antibiotika med tanke på debatten om resistenta bakterier men icke, så hon har nu gått på en helt onödig kur medicin i 10 dagar och även gått på en fot med en spricka i. Nu kan inte läkarna göra så mycket åt det utan det har ju börjat läka och det är ingen fara att hon går lite på foten. Bra där sjukvården, bra där. Kan ju säga att jag inte åker till när akuten om jag får problem iaf då blir det "riktiga" akuten!

Måste även säga att det verkligen är vårväder ute idag. Solen skiner och fåglarna sjunger. Ute är det -2,5 grader ca men i solen är det nästan 11+. Ute i Oxsätra har de 16+ på verandan. Mysigt värre! Men det stör mig att det skulle komma så mycket snö som nu blir moddigt och slaskigt på vägarna nu när kommunen inte verkar ha anställt folk att ta bort det ;)Morsning korsning

Kanske inte är det bästa att utsätta kroppen för en långpromenad när man håller på att bli förkyld men det gör jag för jag har inte råd att ta bussen. Då har gått från mig till fyrishov idag och det tar väl nästan 1 timme. För vaddå undrar ju jag då. Jobb -och utbildningsmässan sög balle! Kanske finns en anledning till att min kontaktperson på af inte begärt att jag skulle gå dit. Vi var där kanske 15 minuter och gick runt, fanns inte ens några roliga gratisgrejer. Några hade pennor och halsremmar typ, alla hade godis. Men det var typ det. Snackade lite med de på Academicum bara som fixar min praktik eftersom chefen stod där.

Så jag och Anna gick till donken och käkade istället. Och fattiga som vi är hade vi en lapp där vi fick 2 mål för priset av 1. Ja tackar jag, lunch för 26 kr på donken. Efter det blev det fönstershopping, finns så mycket jag vill ha men inte har råd med! Gissa om min första lön (när jag nån gång får ett jobb) kommer att gå till shopping första gången! Fyndade iallafall en t-shirt för 29 kr, har lite dåligt med tröjor/överdelar nu när jag fått nya byxor (WTF).


Vi lånade lite böcker på bibblan också. Så nu har jag tänkt fixa lite te, krypa ner under min varma filt i soffan och läsa lite tills Gabi kommer eller tills jag känner för att börja med maten haha.

God morgon

Det är helt klart en förkylning som härjar i kroppen. Inte kul alls, vill INTE bli sjuk nu. Nu när saker och ting äntligen börjar rulla på men antar att man inte får bestämma sånt som vanligt. Går något bra så är det något annat som ska komma gåendes. Jäklar vad man ska lära sig av allt här i livet ;)

Jag är verkligen extremt morgontrött. Att gå upp tidigt är det värsta jag vet, om det inte är för F1 förståss ;). Men kan vara att jag de senaste typ 6 åren i stort sätt kunna bestämma mina egna tider. Yes vi studenter är lite förslappade kanske, iaf vi som varit bortskämda med tidigaste föreläsningen kl 10.

Lite rutin på detta så ska det nog gå bra det också. Ska fixa till mitt CV nu, orkade inte igår men det är inte mycket som måste ändras för att göra ett ganska allmänt CV att ge ut om det skulle behövas. Blir tidig lunch som satan eller snarare att jag får slänga ihop lunch och middag i samma idag och fixa med mig ett mellanmål för eftermiddagen.

Klart det är massor av snö också, verkade inte vilja sluta igår... idag verkar det vara kallt igen. Typiskt, jag som ska gå till Fyrishov.


Bakar bullar igen

Hjälper mamma att baka bullar nu igen. Det gick smidigare än förra gången, se jag lär mig. Men kan inte påstå att det var roligare. Känner mig hur trött som helst just nu. Var på ett ganska tufft pass på friskis vid lunchen. Sen gick jag hem och bara det var ett träningspass. Är det svårt att ploga liksom?


Lepigen

Fick en fråga igår om vad jag tycker om Lepigen superstrong?

Har ätit det i snart 2 veckor och varken jag och min vän som började äta dem samtidigt har märkt någon skillnad. Jag tycker inte att jag känt mig piggare av att äta dem och det är definitivt inte mycket förändring på vågen. Jag har oftast ätit 1 tablett men nån gång när det varit ett hårdare träningspass som i söndags tog jag 2 men ingen större skillnad. Så följer man rekommendationerna på burken verkar det inte göra så stor skillnad men min kropp verkar inte veta var förbränningen är, knappt ens när man tvingar den till extrem lågkalorikost.

Så enligt kommentarerna när man köper lepigen superstrong verkar det endast fungera om man överdoserar som satan eller om man har bra ämnesomsättning redan från början. Mena jag träna 3-5 gånger i veckan samt att jag mellan det rör mig en hel del då jag är för snål för att ta bussen samt att jag inte äter så stora portioner.

Hoppas det gav någonting, det är min ärliga upplevelse iallafall. Ska ställa mig på vågen imorgon.

Ett av mina bästa köp någonsin

Det är såklart min kokbok.


Även om jag inte alltid använder den, dels för att jag inte vet hur man följer ett recept till punkt och prickar ;) men också för att jag troligtvis är dålig på att testa nya saker. Men när det ska göras så finns alltid det jag söker i den.

Idag letade jag reda på receptet till att göra scones. Hur bra som helst =)

Nu ska tvättas

Inte den roligaste sysselsättningen kanske men det behövs verkligen nu. Har både sängkläder och handdukar plus kläder idag då jag inte fått någon tid innan. Vi har så konstiga tider i vår tvättstuga. Ska jag bara tvätta kläder så klarar jag mig på 2 timmarspassen men ska jag ha lakan och handdukar måste jag slåss om de längre passen. Och nu har jävla Uppsalahem tänkt att man ska börja betala per timme i tvättstugan. Hoppas bara de har uppdaterat systemet men att det inte blir så här innan de renoverat. Har inte lust att betala 20 kr/timme för att tvätta. Då får jag väl åka till farmor med min tvätt eller pappa =P

Alla hjärtans dag

Tror ingen missat vad det är för dag idag. Eller ja det är ju typ tryckt i ansiktet på oss sedan flera veckor tillbaka. Tänker inte skriva om hur lite jag faktiskt bryr mig om denna dag. Kärlek ska visas jämt och det ges inte genom köpta gåvor. Personligen blir jag hellre överraskad vilken annan dag som helst och något personligt.

Jaja hoppas i vilket fall som helst att alla får en bra dag! Jag själv kommer att spendera den i tvättstugan men sen kommer även Anna och vi ska göra scones och titta på film =)


Stora ambitioner


Sexy and I know it

Min favvolåt just nu tror jag. Det gör mig på så jäkla bra humör. Fungerar skitbra när man ska göra något tråkigt som att städa, då åker den på kan jag säga. Men den är även perfekt för att pusha lite extra på pass eller i gymmet =).

Sen kan man ju inte sluta garva åt musikvideon heller! =D

Nej, vad är det här?

Vaknade konstigt trött i kroppen samt tjock i halsen och täppt. Nejje jag vill inte bli sjuk nu när jag klarat mig heeela hösten utan minsta sjukdom. Å andra sidan klarade jag mig hela våren och sommaren också. Då tycker jag att jag kan undvaras en förkylning nu också. Pallar inte, har dessutom inte råd att köpa medicin om så blir fallet. Min sjukgymnast tar allt haha. Okej det gör han inte för jag får ju knappt något från början.

Tänker iallafall gå och träna vid lunch. Palla sitta här hemma och glo hela dagen. Ska dessutom tvätta kl 17. MAssa sängkläder och handdukar. Blää så tråkigt det är!

Jag har nog satsat på fel yrke

Dagen har gått sjukt fort! Å andra sidan så låg jag kvar i sängen ganska länge (?), till 10. Fixade och åt frukost. Gick till friskis och tränade. Det var en sjukt, jävla jobbigt pass. Det klassas som medelpass på papper men jag har tränat tillräckligt mycket så jag kan säga att det är en helt del mer styrka i detta pass. Skönt men jag kände mig död efteråt och jag skulle gå hem. Träffade Emilia och lämnade hennes laddare, blev den del skitsnack också innan jag kunde bege mig hemåt. Snabbt i med mat, en dusch, sen vet jag inte vart tiden tog vägen.

Kollade lite på ishockeyn, såklart kicka vi finnarnas ass igen. Längtar redan till VM. Men längtar ännu mer tills Formel 1 säsongen börjar och gp2 såklart, här ska hejas på de svenskar som finns.

Var med pappa på Dragon Palace, med Mia och Gabi också. Sjukt gott, har velat ha kinamat skitlänge dock är inte min mage lika glad som jag var när jag stoppade i mig. Men jag kommer aldrig att tjäna på buffé så det är lugnt.

Sen har jag lekt datatekniker. Alltså jag valde helt fel yrke igen. Arbetar man med datorer finns det alltid något att göra. Nu var det min brors polare som behövde hjälp. Vet inte hur många datorer han köpt och pajat så han fått lämna tillbaka dem. Men nu kollade jag ut en bra till honom så fick han köpa den. Så har jag satt igång den och säkerhetskopierat systemet och lite sånt. Efter på listan ligger att fixa grafikkort till bror. Blir väl senare i veckan. Måste erkänna att jag blev sjukt sugen på att köpa en ny dator, min börjar som sagt få ett par år på natten och ett xxx antal hundra timmars trogen tjänst. Meeeen som allt annat lär det få vänta till jag får ett jobb om jag någonsin får det *rolleyes*


R.I.P Whitney Houston

Är väl ingen som missat nattens nyhet? Att Whitney har hittats död. Även om det är ett mysterium just nu så kan man väl ändå gissa sig till vad som hände. Kroppen orkar inte längre helt enkelt efter så många år av missbruk. Dock trycker jag att det är skittråkigt, även om jag inte var ett stort fan så hade hon en fantastisk röst och en del bra låtar som jag gillar.

Så är väl lika bra att hedra henne med att lägga upp dessa låtar här i bloggen. De kommer iallafall finnas kvar i min spotify tills den slutar att fungera. Mina favoritlåtar kan hittas i min spotify här.

I look to you


I will always love you


I wanna dance with somebody


I have nothing


How will I know


Greatest love of all


When you believe (med Mariah Carey)


One moment in time


Where do broken hearts go

Känns mycket bättre nu

Gäller att försöka se det positivt och ta sig ur så snabbt som möjligt när man har en dipp. Tror även att jag påverkas av att det inte finns jobb att söka för de har sånna jäkla krav på erfarenhet samt att jag har ont i ryggen/höften. Det är ett bäcken/ländryggsproblem som inte verkar bli bättre trots flertalet besök till sjukgymnasten. Känns som om jag fått mer ont sen jag blev mer aktiv med träningen.

Bjuder på två oerhört vackra bilder på mig själv när jag provade Annelies brillor från några årtionden sedan hahaha. Alltså jag och brillor, bara det är humor =P

Idag är en sån dag

Jahapp då är vi där igen. Den underbara vardagen hos en arbetslös. Idag känner jag för att göra absolut INGENTING. Är inte sugen på ett dugg. Vill egentligen inte äta för jag är inte hungrig men är ju bara att stoppa i sig lite och vara nöjd. Usch jag hatar sådana dagar. Inte ens musik duger och då är det illa. Även fast man vill göra något eller ens tänka positivt så finns inte energi till det. Just nu maler det på i mitt huvud angående praktiken.

Fick ett mail från min agent. Uppsalahem funkade inte för de ville att jag skulle ha mer erfarenhet, tom för praktik ville de att jag skulle ha mer erfarenhet för. Asså hallå! Sen får skulle tydligen primärvården kolla upp om de hade något projekt till mig, då de visste vem jag var sedan tidigare. Det var ett av de ställena jag trivdes bäst på efter OTM som jag var längre på. Men det riktiga problemet heter Dans -och cirkushögskolan i Stockholm. Det ligger på KTH Campus tydligen. Jag har inget emot att pendla, det är snarare möjligheten till att pendla som känns omöjlig. Var jag hört av min vän Emilia så måste man ligga ute med över 2000 spänn själv i 2-3 veckor innan man får dem tillbaka plus att man från egen ficka måste lägga typ 600 spänn för man får inte ersättning för allt. Ska jag ligga ute med 2600 kr i 2-3 veckor innebär det att jag har 200 kr att leva på då jag har 2800 kr kvar efter alla räkningar är betalda.

Alltså vad faaan är det för jäkla system. Hon har möjlighet att låna det från sina föräldrar. Det har inte jag! Som min vän Anna sa. Det ska inte heller behövas att man ska låna pengar varenda månad för att ta sig till en praktik som det är meningen att jag ska ha nytta av för att få mig ett jobb... Man kommer verkligen känns inspiration och glädje över att vara där känner jag lite spontant =/

Marabou cookies

Snubblade över dessa av en slump på Årstahallen igår. Har velat testa men tänker inte betala 25 kr för 8 kakor liksom. Men man fick två paket för 20 kr. Blev perfekt fika igår när Anna och Elin kom förbi.

Kan säga att Schweizernöten var skitgod, det var även vanliga mjölkchokladen iofs. Tycker att ni ska testa om ni gillar cookies, jag är inte så förtjust men älskar dessa. Bra där marabou! =)


Färgade håret igår

Tyckte mitt hår blev lite för ljust och nästan gult när jag gjorde slingor i det så färgade håret igår. Var ändå dags pga utväxten som inte började bli rolig. Så nu är allt bra igen tills det är dags att fixa utväxten igen. Det som är bra är att färgen nu är rätt nära min egen att det inte behöver färgas så ofta.

Seansen - Budskapet

Jag sa att jag aldrig mera skulle låta mig luras med om jag inte fick ett budskap. Ja hur gick det då? Kan ju säga att jag fick ett förjävla budskap så det hette duga. Det verkade aldrig sluta heller hahaha. Ska berätta lite om hur Mediet la fram det hela.


Först började han prata med Inga-Lill som satt bredvid mig. Jag minns inte riktigt vad han sa till henne förrän han kollar på mig och undrar hur vårat band är till varandra. Nu vet jag sedan tidigare att vi har varit nära i ett tidigare liv men i detta är vi bara bekanta. Sedan som vänder han sig till mig på riktigt. Å säger att han har morfar med sig men dubbelkollar att morfar är på andra sidan. Vilket han varit sen jag var 9 år gammal.

Så säger han något i stil med oj, det här är ett budskap med lite mer privat karaktär och jag tänker Oj då! hahaha. Så frågan han om jag är gravid? Vad ska jag svara på den liksom haha. Så jag säger inte vad jag vet om. Så säger han att han gett ett sånt här budskap till 6 personer på 4 år och i alla fallen har det visat sig att de varit gravida eller blivit kort därefter. Han sa också att preventivmedel inte spelar någon roll för att det är "menat att hända". Jo men tackar! Eeeh... Så säger han, jag kan redan nu tala om hur många barn du kommer få, vill du veta det? Men vaffan han har redan kläckt ur sig att jag kan vara gravid eller snart kommer bli så WTF. Jag ska iallafall få 3 barn och de kommer komma ganska snabbt efter varandra. Jag tackar ja. Han påpekade dessutom att jag inte direkt velat ha barn förr men att tanken har mognat och ja det är ju sant.

Sen börjar han prata om en person i mitt som är barnskötare och som precis flyttat till en lägenhet med 3 rum. Ja men det är ju min syster, hon både jobbar som och pluggar till barnskötare och flyttade i november till en 3:a. Så säger han att denna personen kommer att vara ett stort stöd i graviditeten. Så han säger grattis ännu en gång hahaha.

Sen så pratar han vidare om att morfar alltid följer mig, något jag redan vet om, och att han fokuserar på att hjälpa mig. Roligt är också att han tog upp mig skeptism mot den andliga sidan. Och tycker att det är okej att jag förhåller mig till det som jag vill, på mitt sätt. Så kommer alltså inte låta mig tvingas in i det jag inte har lust med.

Jaha hur ska jag tolka detta i min situation?? Typ som att jag blir gravid med en karl jag aldrig mer kommer att träffa? Och att min syster då kommer vara ett stöd genom graviditeten och efter... Eeeh alltså i min nuvarande situation så skulle det ändå bli abort om jag blev gravid nu för jag har inte någon stabil tillvaro för ett barn att växa upp i eller fadersgestalt till den heller. Men om preventivmedel inte funkar så kanske inte en abort heller gör det? Å andra sidan är snart alltid relativt för personen i fråga, för mig kanske om 1 år?

Såhär ser lokalen ut där man sitter.


Inte nu igen!

Ja såhär kallt var det när jag parkerade bilen igårkväll. Kollade just på termometern och kan ju inte påstå att det är mycket varmare. Fortfarande -12 grader fyfaaan.

Varit på seans

Hejsan svejsan. Har precis varit på seans. Fick ett meddelande!

Är dock för trött för att skriva om det nu så gör det imorgon. God natt

Till sjukgymnasten

Dags att dra iväg på dejt med min snygga sjukgymnast igen ;) haha. Denna gång ska jag dock skälla på honom och säga att övningarna han gett mig inte gör någon skillnad alls! Så nu jäklar! hahaha Så får vi se när jag får tid nästa gång =P

Det verkar ge resultat

Förra veckan skrev jag att jag börjat äta Lepigen superstrong. Jag tror fan att de ger lite resultat, äter 1 tablett per dag, 2 dagar har jag tagit 1 extra under dagen då jag tyckte jag behövt det. Dum som jag är vägde jag mig inte samma dag som jag började men jag vägde mig i lördags. Med det har jag tappat nästan 1 kilo, men eftersom det är torsdag idag så har jag alltså två dagar till på mig att se det riktiga resultatet. Då ska kanske tilläggas att det blev chips och dipp till melodifestivalen i lördags och fika hon Emilia på söndagen så har inte varit helt fläckfri med nyttig mat. Igår blev det 1 eller 2 bullar dessutom. Men jag tränar ju för att hålla igång så bli ett eller annat sådant snedsteg inte lika big deal.

Som jag var aktiv förra veckan kanske det inte är konstigt heller. För att summera den:

Måndag: Långpromenad
Tisdag: Långpromenad och medelpass
Onsdag: Promenad till stan och hem (2x30min ), gick till gymmet, medelpass.
Torsdag: Promenad till stan och hem (2x30min)
Fredag: Gymmet 80 min, promenad hem (30 min)
Lördag: Långpromenad
Söndag: Medelpass

Inte konstigt kanske att jag varit död denna vecka och endast tränade igår för jag kände att kroppen behövde vila måndag och tisdag. Frågan är om jag hinner med träning idag. Tror inte det då jag ska till sjukgymnasten kl 13, sen färga håret och vid 18-tiden göra mig iordning för att åka på seans med mamma.

Det blev en massa bullar

Blev två bullberg idag. Är väldigt stolt över mina bullar för att vara första gången. I know, det är lite konstigt att jag inte gjort bullar förr men jag är inte så mycket för att baka. Laga mat är mer min grej så det gick bra. Första halvan av degen blev det monsterbullar av, tror dock att de smakar lika gott iallafall. Av andra halvan av degen blev det normala bullar.

Dock fick jag inte några bullar för mig själv. De bullarna jag gjorde var som sagt till mammas förening och som tack för hjälpen får jag gå på seansen imorgon gratis.

Då har man varit och tränat

Har precis varit och tränat. Såhär gick det idag. Kände inte för att köra så mycket styrka så körde två rundor a 25 min på crosstrainern istället. Gjorde lite armar, mage och rygg men det var inte så roligt.


Tycker det är så roligt att kolla på folket på gymmet. Först har vi spänniskillarna som står och pumpar och kollar man på dem ja då jäklar tar de i för kung och fosterland. Sen har vi småtjejer som inte ens kan låta sig själva bli svettiga så de låtsas träna. Ett typexempel är gå och prata 5 minuter på löpbandet och så en snabb spurt på typ 20 sekunder sen är de klara. Sen har vi de som verkligen kämpar på och springer som satan att svetten nästan sprutar. Jag vet inte vilken kategori jag passar in i hahaha.

Såhär ser iallafall jag ut =P


Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner innan Sveriges mästerkock börjar... Per Morberg <3

Bakar bulla
Gardinshopping

Såhär ser det ut när mamma ska visa upp en gardin som jag måste skicka till min syster i mms. Vi shoppar på det moderna sättet när inte alla kan vara med hahahaha.


Medan jag väntar

Har precis ställt in grönsakslasage i ugnen. Första gången jag testar det på recept som jag fått av Gabi även om jag gjorde det lite till mitt egna som vanligt. Jag och följa recept alltså =P Roligare att ha inspiration av ett recept och köra själv när lusten faller på hahaha.

Annars har dagen till stor del bestått av att tvätta, vaknade ju nästan halv 11 för sjutton. Men kan ju bero på att jag aldrig kom isäng igår heller. Var hemma vid 01 och var inte i säng förrän efter halv 2. Tog en promenad ner på stan för att kolla lite på marknaden med Anna. Hon köpte norska ullstrumpor och jag köpte honung. Vi passade även på att testa olika smaker för det fanns mycket konstigt. Honung med smak av lakrits rekommenderas ej! Honung med mintchoklad var lite skum men väldigt söt så skulle nog inte vilja ha den heller. Eucalyptus och nå pepparmint var helt okej och säkerligen bra vid förkylning. En som jag gillade var Lime så köpte en liten burk och så en vanlig.


Sist men inte minst så har jag varit och handlat. Mamma och jag ska baka bullar till hennes förening imorgon så jag kan få vara med på seansen gratis på torsdag. Mamma vill ju tvinga med mig och jag vill inte betala för det. Så är väl en helt ok kompromiss tycker jag. Så ni lär ju få se uppdateringar om mitt bullbak imorgon då jag inte bakat bullar förr. Mat är min grej inte bak!

Shopping

Pappa köpte nya byxor till mig häromdagen. Har en väldigt brist på byxor har jag insett. Alla mina jeans är förstora efter alla kilon som jag rasat så de sitter inge bra även om man kan ha dem på sig. Så var hög tid. Då fick jag 2 par byxor för 298 kr. Det tycker jag var hur billigt som helst.

Så nu har jag suttit på hm.com och klickat hem 3 par byxor till och en tröja (har svarta byxor av dessa redan och ett par mörkblå jeans). Allt detta för endast 440 kr typ. Byxorna kostar 99 kr styck. De var jättesköna och satt bra så tänkte det vore kul med lite olika färger. Vet dock inte hur de ser ut på än så det får vi se när paketet kommer hem =) Tyckte färgen på tröjan var superhärlig dessutom!


Min katt är som en hund


Produktiv förmiddag

I brist på annat så har jag plockat och grejat här hemma på förmiddagen. Har samlat ihop all tvätt som legat lite här och där. Förstår inte att det ska vara så svårt för vissa plagg att hitta ner i tvättsäcken direkt ;). Men nu är det fixat. Har även tagit hand om disken som jag inte orkat göra något åt sedan i lördags, även det skönt för det ser mindre stökigt ut i köket. Passade även på att byta sängkläder. Tyckte det var dags, brukar ju byta varannan vecka sådär.

Förstår inte vad jag gjort under natten men bad hairday var ett faktum när jag klev upp så var bara att platta skiten hahaha. Men men så kan det vara ibland. Så nu kan jag gå ut och se ut som människa ;)

Såhär kan det gå...

... när Micke är ensam man bland massa "kärringar". Han blir målad med diverse olika lagellack för att vi inte ville blanda på våra naglar. Chefen hans var den enda som reagerade hahaha. Men visst är det fin!?

Har blivit Buzzador

Blev lite inspirerad av min vän Isabel.

Hej! Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är TheEmzi) 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.


God morgon

Nu har jag tydligen sovit klart och det var inte så jätteroligt att ligga kvar i sängen idag. Kanske är för att jag känner mig en aning stressad? Ja på en söndag och allt. Ska iväg och träna snart sen blir det i stort sätt hem, fräscha upp mig innan jag ska till Emilia. Efter jag varit där på fika så ska jag med mamma ut på landet, tror jag iallafall. Det blev inte riktigt bestämt igår. Men det skulle ändå inte förvåna mig om jag säger så.

När jag vaknade imorse så trädet utanför ut såhär... Hmm har det varit fuktigt eller nått?

Melodifestivalen - deltävling 1

Alltså vart ska jag börja? Det var inte bra på många punkter ikväll. Dead by April var awsum och även Loreen. Till resten säger jag bara GÖR OM GÖR RÄTT!!! Inte ens programledarna får många plus. Tyckte Christer Björkman sa att mellanakterna skulle bli något helt extra iår. EEEH i form av toapauser eller? Tyvärr alltså. Det kan ju inte bli sämre iallafall, så mycket kan jag ju säga. Gillar dock Sean Banan och att han har lite självdistans och driver med sig själv konstant! Får se vad nästa deltävling har att bjuda på om en vecka.


bilder från svt.se

Promenix

Varit ute på en promenad för att bättra på brännan och underhålla köldskadorna!
Brrr kallt men skönt ;)
Såhär får man se ut om man ska utanför dörren


Dagens frukost

Detta petade jag i mig till frukost idag. Sitter just nu och laddar för att gå ut på en promenad men det är ju så kallt!!!! Brrrr... Men kanske ska passa på medan solen är uppe så man får lite solenergi?

Give me all your luvin

Madonnas nya singel är släppt. Det är även videon. Alltså låten är väl helt okej, jag är inget stort Madonnafan men jag gillar en del låtar hon gjort. Men videon STORT FRÅGETECKEN ??????? Vad är poängen?? Förstår inte hur den hör ihop med låten och jag blir lite förvirrad. Det är lite typ highschool musical blandat med desperate housewives och Marilyn Monroe... I just don´t get it!

Vad tycker ni?


Den här plutten gosade jag med igår

Säg hej till Hedlund (fråga inte om namnet jag har inte riktigt fått grepp om det). Skitsöt blandning basset griffon petit/springer spaniel. Ska bli intressant att se hur han ser ut när han blir större =)


Bilderna är lånade av Malin... Hedlunds ägare ;)

Såhär kan man se ut...

... om man glömmer ta bort mascaran innan man hoppar in i duschen. Det går oftast inte få bra att gnida bort allt med tvål och vatten. Iallafall inte alla sorters mascara. Men men... nu ska jag göra lite käk!


Viasat motors quiz

Gjorde Viasat motors quiz på facebook igår och ja det gick ju ganska bra. Dock har jag trillat ner på 3e plats nu men planerar att kämpa mig upp till första platsen igen, om inte iaf ett steg till. Top 3 får efter avslutad tävling biljetter till Speedway i Göteborg i Maj. Ska jag få göra något iår så verkar det som om jag får ta och vinna.

För att testa, klicka på bilden =)

Nee nu kanske jag ska hoppa in i duschen så jag kan fixa käk innan Anna dyker upp! =)

Fixat bryna

Har varit hos min moster och färgat och fixat brynen. Hon gjorde det som tack för att jag hjälper till och administrera hemsidan och facebooksidan för salongen. Inge mig emot att gå dit och bli lite fin. Tycker faktiskt att det gör skillnad med lite mörkare bryn. Håller även på att forma om dem lite men får ta en liten bit i taget då det värsta jag vet är massa hårstrån som står åt olika håll hahaha.

Bilden gör inte riktigt rättvisa men men... ska se om jag hitta nå bra före och efter bilder att jämföra med senare. Borde ju finnas men kan vara svårt att jämföra iallafall.

Lepigen superstrong

Idag började jag äta dessa tabletter; Lepigen superstrong.

Kände mig lite som en knarkare igår när jag gick med dem i fickan. Eftersom jag och Gabi ska dela på en burk så fick ju jag ta mina i påse. Gissa om jag var lite orolig på bussen för en polisrazzia eller liknande hahahaha. De är iallafall till för att få lite extra fart på fettförbränningen och ämnesomsättningen. Min kropp verkar inte svara speciellt bra på träning om jag säger så.  Äta nyttigt och träna funkar ju förfaan inte! Då får vi hjälpa den jäveln på traven. Får se hur detta går. Rekommenderat 1 tablett om dagen men alla som gett omdömen tar flera. Det tycker jag är mycket konstigt att folk vågar ta 2 tabletter, 3 ggr om dagen när det står 1 tablett på förpackningen. Jag börjar iallafall med att se vad som händer med det rekommenderade intaget.

Såhär står det om produkten på hemsidan:
Källa

Lepigen Superstrong
Ett kraftigt fettförbränningspreparat som effektivt och skonsamt ökar ämnesomsättningen, ger mer energi och ökad prestationsförmåga vid träning eller annan ansträngande aktivitet. Motverkar även din fysiska och mentala trötthet vid exempelvis nattarbete.

Ökad ämnesomsättning
När du äter Superstrong ökar din ämnesomsättning med ca tio procent och dina hungerkänslor dämpas. Superstrong kan fungera som kroppens adrenalin, vilket innebär en ökning av blodtrycket som gör att blodet snabbare rusar genom kroppen. Blodet levererar syre till kroppscellerna och kroppens celler använder syre och fett för att producera energi (metabolism). En ökad ämnesomsättning ger dig mer energi som i sin tur ökar fettförbränningen. Därför fungerar Lepigen Superstrong Synephrine väldigt bra som fettförbrännare.

Synephrine
Superstrong innehåller ämnet Synephrine som är kemiskt mycket stark och ger samma typ av effekt som efedrin men med mindre biverkningar. Synephrine är idag det bästa alternativet till efedrin och ephedra.


Ojoj vilken dag

Började i stort sätta dagen med att gå in till stan, fixa naglarna, en snabb sväng på HM, sedan gick jag hem igen. Det var dagens första långpromenad. Sedan har jag suttit och kollat lite på jobb och lagt upp månadserbjudande på min mosters hemsida (www.malinspa.se) och salongens facebooksida (MALIN hudvård & spa). Det är i stort sätt jag som får administrera sidorna men det gör ingenting. Min belöning kommer imorgon, brynfärgning och plockning haha.

Sen har jag gått till friskis&svettis som ligger inne i stan. Alltså andra svängen ner. Var på ett medelpass som var skittråkigt så efter halva gick jag in på gymmet och körde roddmaskinen 15 minuter innan jag gick in på passet igen och körde sista konditionslåten. Så var jag med på stretchen.

Sen mötte jag upp Gabi, gick hem till henne och käkade sen hämtade vi ett paket (vilket jag berättar mer om imorgon) och snackade lite skit. Nu har jag precis kommit hem, övervägde faktiskt att gå hem också men jag pallade inte. Vill inte gärna slösa pengar på bussen men halv 10 på kvällen får man det så man inte blir våldtagen på hemvägen!

Nyfixade naglar

Har varit och fixat naglarna. Känns så fina precis när man gjort dem. Mina naglar verkar aldrig sluta växa dock. Min moster sa att det är ett tecken på att kroppen mår bra iallafall.

Igår kom tårarna

Igår kunde jag bara inte hålla tårarna tillbaka. Jag har försökt vara stark, bita ihop och se framåt men igår blev det bara för mycket och skitjobbigt. De ringde nämligen från psykatridivisionen och gissa, ja jag fick inte jobbet denna gången heller. Känns förjävigt rent ut sagt. Jag ville verkligen ha det så känns jäkla surt. Kunde inte hålla tillbaka tårarna så lät dem komma. Kände mig jävligt töntig men det sket jag i just då.

Det känns inte som någon större tröst heller när de varje gång säger att det inte är jag. Intervjun var jättebra och de ser inte att jag kunde gjort det annorlunda för de gillade mig som person... men. Erfarenhet växer inte på träd direkt, hur ska jag få erfarenhet om INGEN ger mig chansen? Nej jag är inte bitter, jag är jävligt bitter!

Men bara att blicka framåt idag. Känns lite bättre men inte helt. Kommer nog ta någon dag till att smälta. Kan ju också vara den blandade känslan av ångest också eftersom jag klämde i mig marängswiss igår så jag fick ont i magen och mådde illa. Ångest är bara förnamnet. På fredag har jag iallafall möte med min agent angående praktiken så det blir nog bra. Jag får lägga min tilltro att det ska hjälpa mig med den erfarenheten jag uppenbarligen saknar.

Nu ska jag snart iväg till min moster och fixa naglarna. Lär ju vara sista gången på ett tag känns det som. Måste ta det steget. Har varit så van att bygga på mina naglar i 1 år nu för att de är så sköra och mjuka. Hur ska jag kunna gå tillbaka till korta för jag vet ju att de komma gå av snabbt som sjutton. Men det måste göras om jag ska köpa busskort till praktiken sedan om jag inte vill gå fram och tillbaka varenda dag. Skulle jag visserligen kunna göra om jag får någonstans här i centrum men det vet jag inte.

RSS 2.0