Coolt

Var precis inne på SMHI och hittade lite intressant fakta om att vi får mer sol på norra halvklotet än det södra. Tydligen är solen starkare här också under sommarmånaderna. Vilket innebär att man bör vara försiktig, vilket är anledningen till att jag inte pallar ligga ute på beachen och pressa en hel dag. Eller nästan jag kan faan inte ligga still längre stunder och slappna av för jag blir enormt uttråkad och så känner inte jag att jag vill delta i jakten på hudcancer.

Här är iaf den intressanta artikeln som jag läste: Öppna pdf!

Jobbcenter igen då

Snart dags att åka. Ännu en dag på jobbcenter. Får se om jag kollar på andra halvan av filmen jag såg siter eller sitter och lyssnar på någon som pratar om den dolda arbetsmarknaden dvs svartjobb och vad det kan få för konsekvenser. Men det blir nog bra.

Läg för övrigt vaken och snurrade innan klockan ringde idag. Lite stolt blir jag över mig själv! hahaha

Förresten, pappa betalar tv-avgift så fattar inte vad det var för pucko som ringde igår. Han skickade iaf ett mail till dem igår och ska ringa idag så det löser sig. Men säger det ändå igen, jävla puckon på radiotjänst alltså, ska bara ha pengar även fast de ligger inne på flera miljoner på banken!

Jag har bara en sak att säga!

För nu är jag jävligt förbannad!
 
Ringde precis en (ursäkta språket) kärring till mig från radiotjänst och frågade om tv-avgift på min nya adress. Så säger jag att ja det är väl min pappa som har hand om den. Så knappar hon på nån dator och frågar vad heter han då och jag säger namnet. Så säger hon att han inte betalat något. Nehe säger jag, vad ska jag göra åt det när jag bara ska vara bokförd där 1,5 månad till. Det får ni väl ta med honom?!

Nej vet ni vad jag får då.. Nee det är lag i Sverige på att man måste betala där man är bokförd så jag skickar en faktura i ditt namn, den kommer inom 10 dagar. Ha en bra dag, hejdå. Så lägger hon på! Vaffan är det för jävla fasoner?!?!

Så jag är sjukt jävla förbannad nu så jag skulle kunna slå något eller någon. Va i helvete!

Säger bara det.. Avskaffa den där jävla tv-avgiften! De som vill betala den kan väl göra det men jag tänker då inte betala den när jag inte ens bor där!

Tror de där jävlarna på radiotjänst ligger 2a på mäst hatade yrket med parkeringsvakter och telefonförsäljare!! FYFAAAAN!! inte nog med att de jävlarna kommer och ringde på dörren, nu ringer de också! Ringer nån med nummer 098075166 svara inte!

Nya singel från Cascada

Här kommer Cascadas nya singel Evacuate the dancefloor som släpptes på singel idag! Tycker den är helt ok. Verkar som att även Cascada har ändrat stil (lite iaf).

Gathania

Det är lite svårt att se att detta är samma Gathania som en gång sökte till idol i Sverige (2007 rättare sagt).

Hon är nu signad av ett bolag Storbritanien och det verkar som att det gått bra. Diggar låten som bara den och jag var tvungen att google för att inse vem hon var.

Gathania - Blame it on you
 

Från idol (när hon sökte och veckofinaler)
 

Ny vecka

Men allt vad det innebär.

Eller nja jag är ju "ledig" måste fortfarande gå på jobbcenter för att få pengar av soc.

Kommer inte bli nån badvecka heller. kanske efter onsdag men det får man se.. Faan att man blev född kvinna! Iaf under sommaren när det är fint väder.

Ska väl ner på stan snart för att lämna in de sista papper som soc behöver, dvs csn beslut, arbetsförmedligen papper och kontoutdrag.

Hoppas på att få hämta ut min älskade dator i veckan med.

Min cykel är lagad nu, tur man har en pappa som svär och grejar men det brukar ordna sig. Däcket hade tydligen mest hamnat snett på nått konstigt sätt.

Studiemedel beviljat!

Känns väldigt skönt att det är avklarat så jag vet att jag bara kan lämna min studieförsäkran när det drar igång igen så får jag mina pengar. Det var nog därför jag valde att ansöka så tidigt. Nu under Juli kommer typ alla göra det eller under augusti. Fatta vilka väntetider det kommer vara innan man får sitt beslut. CSN säger tom att man ska vara ute i tid och för en gångs skull är jag det.

Anser att de som inte gjort det bör göra det så snabbt som möjligt.

Ska för övrigt till Soc på måndag med de sista papper som de vill ha. Sen hoppas jag att det inte dröjer allt för länge innan pengarna kommer. Börjar nämligen sina på mitt konto.

Nu blir det ett kvällsdopp i Fjällnora eller Länna! =D


Sommarvärme? Jomenvisst

Enligt SMHI kommer det iaf se ut såhär i Uppsala nästa vecka.

Söndag

Och jag är skit trött. Har vaknat flera gånger under natten med de mest konstiga drömmarna. Ibland kan man undra vart man får allt ifrån. Sen kom mamma in och väckte mig vid halv 8 och undra om jag skulle med till Älvkaleby för mormor ville dit och de skulle med. Vad ska jag dit och göra? Vill jag sitta vid vattnet är det närmare till lyssnarängen och inte halv 8 på morron tack.
Så nej det blev ett nej och jag kanske ska iväg med pappa senare så kände inte för att åka flera mil bort för att se på vattnet. Och nu när jag gick upp så ser jag att mamma och de inte åkt heller. Jaha vad nu då?

Idag komer bli en lat dag. Funderar på att börja läsa första Twilight boken. Sex and the city på bok suger. Jätte svårt att hänga med i den så jag orkar inte läsa vidare. Så Twilight blir det!

Förresten är det inte konstigt. Det är så varmt nu på dagarn och man har börjat vänja sig vid det att när jag cyklade hem från pappa igår så va det 20 grader men jag tyckte det var svinkallt! Snacka om kontraster. Hade det varit vår precis och det var 20 grader så hade man tyckt det var varmt och skönt.

Måste också erkänna att jag saknar folket i Örebro nu!

Ny layout

Kände för att göra bloggen lite somrig nu när det är så soligt och fint ute. Är nöjd!

Detta är bilden jag använt -->Här<--

Lördag

Igår blev lite stressat och emotionellt. Var till pappa och fick låna hans blir för att ta oss till sjukhuset. Mormor verkade ok och var kanske ett falskt alarm. Men hoppas att hon håller koll på det några dar och går på en riktigt undersökning också. Resultatet på blodprovet hon hade fått när jag skulle lägga mig såg bra ut men de skulle ta ett till för säkerhetsskull.

Idag blir det dragracing i Västerås. Ska bli kul, tur jag hittade min solskyddsfaktor 20 så jag inte ser ut som en tomat i fejjan ikväll om det blir nå platina. Ingen aning om jag har lust, kommer inte ha nå alkohol iaf eftersom jag glömde köpa det igår men vi får se när vi kommer får Västerås kanske fortfarande är öppet. Stänger kl 15 va?
Får helt enkelt se om jag har lust att gå ut ikväll iaf efter allt som hänt på sistone, kanske bara hänger med på förfesten.

Nu måste jag sminka mig, käka frulle, packa lite och sen ta bilen till pappa.

Vad händer?!?!

Fick precis reda på att mormor är på väg in till sjukhuset med ambulans i vad hon tror att hon håller på få en hjärtinfarkt. Hon mår sådär konstigt som hon mådde när hon hade det förra gången.

Vad sjutton är det som händer?!!?
Jag pallar inte det här en gång till!!


R.I.P. Michael Jackson

Det är helt galet. Jag kan inte fatta det! Men han är död. Nu efter över 1 timmes väntan är det officiellt från doktorer på sjukhuset. Aftonbladet - TMZ - LA Times
Har var helt klart en av de stora. Han kommer alltid att leva kvar genom musiken som ingen kommer sluta lyssna på tillsammans med Elvis, Freddie Mercury mfl.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Känner mig helt tom. Det är hemskt och hela världen sörjer, med all rätt. Mina tankar går därför till hans familj och alla hans fans. Idag har något förändrats för alltid. Det kommer med största sannolikhet ta ett tag att komma över.

Kan bara säga.. R.I.P. The King of Pop!

Kjell Enhager

Nu har jag gjort allt som jag måste göra idag. Ja juste det finns inget måste för vi väljer att göra dessa saker.
Tex när vi säger att vi måste städa, nej vi måste inte men vi vill ha rent alltså vi väljer att städa för att ha rent. Samma sak med att gå till jobbet, vi måste inte vi gör det för att försörja oss själva och/eller vår familj.

Det säger iaf en av de roligast föreläsare jag lyssnat till (även fast det var inspelat). Mannen i fråga heter Kjell Enhager och jag måste säga att han är helt underbar. Fångar publiken och kommer med saker som man aldrig tänkt på samtidigt som han är som en komiker. Kan inte alla lärare ha små komiker i sig? Man skulle helt klart lära sig mycket mer.
Det är svårt att sätta fingret på varför Kjell är så bra. Han har massa teorier som alla andra föreläsare men det är något med sättet han förmedlar det på. Men här kan du iaf läsa mer om honom. -->Klicka här<--

Ja det är vad jag har sysslat med på jobbcenter idag, kollat på film. Kanske inte är så illa iaf. var på arbetsförmedlingen också och jag slipper gå på deras möten. Hallelujah!! OCh jag får söka jobb på egen hand utan att de kollar mig så det är oerhört skönt.

Nu håller jag på och tvättar i brist på annat innan jag ska träffa girlsen på stan 17:30.


Torsdag = Löning

Utom för mig då förståss som är ett soc-fall. Haha skämt och sido det är ju faktiskt bara för att jag inte fått nå jobb under sommaren och jag går faktiskt iväg på saker 2 dar i veckan. Så är iaf inte helt ledig. Sån tur har man ju inte direkt. Eller det skulle inte vara så kul att vara helt ledig. Man skulle inte veta vad man skulle göra till slut. Är inte så kul att ligga och dega dag in och dag ut. Och ska till Soc på måndag för att se om jag får nå pengar, så tills dess får jag överleva på det jag har.

Å just nu sitter jag faktiskt och försöker vakna till. Det är faktiskt svårare än man tror. Antingen är man pigg när man vaknar eller så tar det ett tag. I mitt fall brukar det ta ett tag iom att jag somna vid 01. Då är det inte så kul att gå upp 06.30, eller klockan ringde då iaf gick upp 07.
Ska snart iväg på jobbcenter. Vet inte ritkigt vad jag förväntar mig av dagen. Ska väl kolla på nån film och ev. slipa lite på mitt CV och kolla lite jobb. Lär inte finnas några men men.

Sen måste jag till arbetsförmedligen igen, pallade inte att ta mig ner igår eftersom foten gjorde ont på morron. Men nu känns den tack och lov bra. Nästan helt bra men får inte börja pusha för mycket direkt så jag får ont.

Måste in på HM och köpa underkläder med. Jag förstår inte varför har jag inga vita underkläder för? Har typ allt annat men det ser inte så bra ut under en ljud klänning eller ens vita leggins när man har kjol. Hur har jag tänkte här?

Såg att jag fått mitt CSN beslut också. Men kan inte kolla det eftersom jag inte har min bank-ID på denna dator. Synd eller inte. Är ju inte så att jag har bråttom att läsa det då jag inte får pengar före september iaf! Störigt värre.

Aja frulle kanske?

Nivea after sun

Köpte idag denna produkt eftersom jag insåg att den troligtvis kommer att vara bra om detta fina väder håller i sig. Även fast man inte bränner sig så man lyser rött så är det iaf bra så huden förblir len och fin. Tycker även att brännan ser bättre ut!

Men till mitt lilla dilemma. Jag tycker jag går runt och luktar karl!! Den luktar som nå parfym, deo whatever som min pappa brukar ha... Nått liknande iaf. Inte så att den luktar illa, bara det att den luktar mycket.

Aja sånt är livet. Jag tänker iaf fortsätta att använda den.


Sooooool

Orkade inte blogga igår. Var helt enkelt för slut för att orka sitta vid datorn ens.

Som sagt dagen bestod av 1 timme på jobbcenter. Ja jag fick gå upp 07 för 1 timmes information. Men det verkar helt okej, man får faktiskt göra precis vad man vill där. Dvs att man bestämmer själv vad man vill ha hjälp med eller lära sig mer om och det är helt fritt. Så det kommer nog bli bra iaf. Vill faktiskt lära mig mer om min branch, hur man ska gå till väga om man ska besöka företagen istället för att maila och också hur man säljer sig själv i ett CV tycker det är skit svårt.

Sen tog jag en sväng till arbetsförmedligen för att skriva in mig men tänkte att det inte skulle ta så lång tid men det gjorde det för tydligen hade deras system stannat. Så jag hann inte sitta där och vänta eftersom jag skulle vara på akademiska. Så jag får ta det i eftermidda om foten pallar eller imorron när jag ändå måste ner på stan till jobbcenter.

Så fick stressa som en dåre upp för backen till ingång 96 som ligger längst upp. Springa in och anmäla mig och sen fick jag sitta och vänta jättelänge. Drygt att sitta där när svetten rinner och pulsen är skyhög. Kanske var tur ändå. Kom in prata lite och vägde mig. Fick mitt recept och gick därifrån. Och det tog ca 5 min.

Efter det stressade jag hem för att ha 15 min på mig att byta om, packa och käka för att ta bussen ner på stan. Sen åkte jag och Emilia till Lyssnarängsbadet och träffade Emelie och Marris där. Där låg vi och stekte i några timmar. Var skit kallt i vattnet men nu är årets första dopp avklarat iaf.

När jag kom hem lite i 6 var det bara att andas ut lite innan jag var tvungen att ta mig till Gränby Centrum och Apoteket.

Idag kan jag säga att jag har ont i foten igen. Kommer den någonsin bli bra? Snart måste jag nog gå och kolla den för såhär kan jag inte ha det!

Orka?!?!

Seriöst har inte gått upp kl 7 på evigheter. Minns inte ens när jag gjorde det sist men det var nog mitt i terminen nån gång. Så förstå hur jobbigt det känns. Kunde inte sova före 01 nån gång heller då mamma och Osama kollade på film tills dess. Jaja de får igen så småningom iaf så.

Idag är för övrigt ingen rolig dag som jag ser fram emot.

Först jobbcenter klockan 09. Vilket jag inte förstår mig på alls. Jag ska alltså sitta där och försöka söka jobb, putsa på CV och annat men massa personer som också är arbetslösa. Men hallå hade det funnits något jobb så hade vi väl fått? Jag bor ju på diverse jobbsökar sidor på nätet var och varannan dag. Let´s face it! Det är en annan sak om man söker ett heltidsjobb men föär 2 månader under sommaren. Hallå folk tar inte ens in vikarier längre när ordinarie personal är sjuk för att de inte har råd. Pappas jobb tar inte ens in sommarjobbare som de brukar. De har för övrigt sålt 3 lastbilar för att gå runt, säger inte det lite om situationen. Så här ska jag gå på jobbcenter och tryckas ner i skiten lite mer!

Aja får väl tänka positivt, jag får iaf gå vid halv 11 istället för 12. Ska som sagt till Gyn. Yay bättre saker har man ju haft för sig! Kommer väl återigen säga att jag måste stressa ner och massa annat. JA sorry att jag kommer den tiden varje månad då man är som mest stressad efter allt som måste göras och nu veta om man ska överleva sommaren eller inte. Stressad, jag?? Förstår inte vad ni menar!

Sen måste jag förbi arbetsförmedligen så jag kan skriva in mig där och sen tillbaka till soc med diverse papper. Kul dag indeed.

Sen nån gång 1, halv 2 kanske jag kan komma iväg till Skarholmen och bada med Emelie, Marris och Emilia. Yes jag känner mig lite deppad just nu att denna kommer sist i min lista men sånt är livet.

Minigolf och Shopping

Idag är det som sagt jätte skönt väder och då kan man ju inte sitta inne. Så mitt tidsfördriv har varit minigolf med Emilia, glass på stan samt lite shopping. Kan ju säga att vi inte hade bråttom på vår väg genom stan.

Emilia och jag har kommit fram till att vi ska bli livsnjutare så kan vi bara ströva runt tills våra pengar tar slut. Vad vi gör efter är en annan femma.
Vi har kommit men alla möjliga förslag bla kanske hoppas framför en bil så man blir tillräckligt skadad för att slippa gå på Soc's jobbcenter.

Vilket jag för övrigt har turen att få uppleva imorron, samt att jag ska till gyn efter det. Ännu roligare eller? Måste även till arbetsförmedligen och skriva in mig där yay jag är officiellt en av de arbetslösa och så måste jag med papper till Soc så jag får lite pengar. Med lite tur sa mig handläggare att jag kanske slipper gå på jobbcenter. Hoppas hoppas hoppas!

Blir eventuellt bad imorron också. Ut och visa upp valkarna alltså. Jippie!

Vaddå utklassning?! =P (Jag 73p, Emilia 115p)


Köpte mig en t-shirt och standunderlag...


Finally

Äntligen har solen kommit fram. Blir så glad av något annat än regn. Mena seriöst det är deprimerande att varje morgon titta ut på en grå regning himmel.

Funderar på om jag ska spela lite minigolf idag. Nån som vill hänga på? Är faktiskt lite kallt att åka ut och bada redan. Det tror iaf jag, vattnet har liksom inte fått en chans att värmas upp hittills.

Ute ska jag iaf vara. Passa på att skaffa sig lite bränna när solen väl är framme. Ciao

Metro Station

Ett band som jag bara älskar just nu. Skön musik och det gör mig oerhört glad och partysugen!

Metro station - Shake it

Metro Station - Seventeen Forever


Metro Station - Control

13 år utan dig

Idag är det på pricken 13 år sedan min kära morfar gick bort bara 53 år gammal.

Den dagen förändrades mitt liv för alltid. Det gick neråt för att så småningom blir bättre. Idag känns det bra men det finns dagar då man tänker tillbaka.

Jag saknar dig fortfarande men jag vet att du finns där ute och vakar över oss. En del av dig kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Kommer aldrig glömma allt du lärt mig och alla minnen.

Som alltid kommer jag gå upp till Vaksala kyrka och lägga en blomma i minneslunden. En röd ros för du tyckte de var så vackra.

Midsommar

Midsommar igår var jätte trevligt. Var ute i Rasbokil hos pappas Mias mamma och släktingar. Blev nykter för min del då jag erbjöd att köra. Var inge sugen på alkohol heller så gjorde det samma.

Känns iaf skönt att veta att min släkt inte alltid är värst eller ska man säga equally bad?

Blev massa äta med boule och kubb som mellan aktivitet. Mia och jag utklassade alla i Boule (bäst till 30 p). Säger det, tävlingsinstinkten kom fram igår. Skämta inte. Det fortsatte i kubben. Nån fick för sig att vi skulle köra killar mot tjejer och det gick vi med på. Bäst av 5 rundor. Efter 2 låg vi under med 2-0 men sen jävlar. Grabbarna var bra malliga där ett tag. Men sen kom vi tillbaka och vände, så jävla skönt. 3-2 till brudarna. Då blev där tyst hahaha.

Idag är jag rysligt förkyld dock, lite rasslig i halsen och så. Huve känns flera gånger större också.

Ska ner till SF på eftermiddan också och hämta ut våra biljetter till Harry Potter om 2,5 vecka =D Längtar!!

Godkänd!

Var inne på studentforum igår för att bara kolla om resultatet på sista delkursen hade kommit. Tyckte det var dags men man vet ju aldrig om Hanna skulle dra över tiden som sist.

Men där var det. Resultatet bifogat i ett mail. Gissa om mitt hjärta dunkade som faan när jag skulle öppna det. Tog ju hur lång tid som helst också så fick panik ringa Nina. Men hon låg ju och sov så inget svar där.

Vi har liksom kämpat som bara den med det här arbetet som inte var logiskt för fem öre.

Men yes vi blev godkända!! lite konstiga kommentarer på det hela bara. Kvinnan måste ha glömt att det var Giddens vi skulle utgå från och inte Beck och Parson. Vilket var varför vi valde att inte jämföra våra brandmän med dessa.

Fick även kommentaren ett bra G men kunde vi inte ha fått VG då?? Ska bli intressant att se statistiken sen.


Trevlig Midsommar

Tänkte bara passa på att säga Trevlig Midsommar till alla innan jag åker iväg.
Hoppas ni får en trevlig dag med när och kära.

Jag hade hoppats på bättre väder men det verkar förbli mulet och regnigt.
Svenska sommar när den är som bäst?? Det är ett skämt, vart är solen?!

Lily Allen - F***k you

Seriöst jag älskar den här låten. Aldrig hört den innan jag skaffade mig Absolute summer hits 2009.
Rekommenderar skivan!!

Lily Allen - F***k you 

Brandy - Long distance

Mycket fin låt som jag just hittat. Visserligen är den från Brandys album Human som släpptes 2008 men har aldrig varit ett Brandy fan. Därför hittade jag denna nu ;)

Brandy - Long distance

Irritationen växer!

Jag börjar blir riktigt irriterad på min fot nu som vägrar att ge med sig. Ska bara veta hur handikappande det är att inte kunna göra någonting. Jag kan verkligen inte gå ut och gå eller någonting.

Trodde foten var nästan bra idag men icke. Var tvungen att ta mig till Gränby för att köpa ipren och jaa sen har foten gjort ont som in i helvete.

Snart har det gått en vecka och man kan ju inte bara blir liggande på sängen eller soffan. Visst har läst ut 2 tjocka böcker på en vecka men jag vill gärna kunna gå ut och göra nått nu när det varit fint väder idag me nej. Balkongen blev det för min del.

Vi får helt enkelt se hur det blir. Enda positiva med det är att mamma inte kan be mig att göra massa saker åt henne.
Men jag hatar att inte kunna göra något!

Gammal goding!

Maria McKee - Show me heaven


There you go
Flashing fever from your eyes
Hey babe, come over here and shut down tight
I'm not denying
We're flying above it all
Hold my hand, don't let me fall
You've such amazing grace
I've never felt this way

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

Here I go
I'm shaking just like breeze
Hey babe I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

If you know what it's like
To dream a dream
Baby hold me tight
And let this be your...heaven

Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please


Förkylning??

Jomenvisst!!
Vad annars när det är sånt skit väder?!

Har hela natten vaknat flera gånger pga halsont som bara kom från ingenstanns. Hade visserligen en släng av illamående igår kväll och så däckade jag 1 timme för att sedan piggna till lite. Helmysko om ni fråga mig.

Positivt är väl att foten känns mycket bättre men den gör fortfarande ont och eftersom jag fått gå konstigt för att försöka kompensera för det hela har jag fått lite ont i knät.

Förresten någon som har planer inför midsommar? Slog mig nyss att det är snart!

Slog mig också att jag bara har 300 sidor kvar i sista Harry Potter boken. Vad ska jag läsa efter det? Twilight eller kanske Låt den rätta komma in. Eller varför inte en bra deckare? Vi får se...


Mer bakning

Det har blivit mycket bakning på sista tiden känns det som. Igår gjorde jag och mamma diverse bullar och kakor också men jag glömde bort att ta bilder.

Nu har jag precis gjort en hallon/blåbär paj. Ska blir jätte gott! Väntar bara på att mamma ska prata klart i telefon så ska vi fika. Vaniljvispen är också klart så nu återstår bara familjen vid bordet.
Angående sommarjobbet så var det upptaget under den timme mellan 15-16 man kunde ringa så ska försöka ringa imorron igen så får vi se vad som händer. Är fortfarande kluven dock. Soc borde ju betala pengar till mig iaf för jag får ju inge pengar före slutet av augusti iaf. Men kanske ska maila min handläggare imorron.

Sommarjobb

Jag sitter nu här och inväntar att klockan ska blir 15 så jag kan ringa och söka sommarjobb. Det är på ett hundpensionat i täby. Enda problemet med det skulle vara att komma dit. Det är ju trots allt en bit till täby och jag har helt klart kommit fram till att det är lättast att ha bil dit annars måste jag pendla till stockholm för att därifrån ta buss eller pendel till täby.

Någon som har en bil att låna mig i några veckor? Eller nån vecka?
Det lär väl gå att lösa på något sätt hoppas jag.. Kanske får hoppa mellan olika bilar?

Det är en annan femma

Verkar för övrigt som att alla andra också ska jobba de veckorna så varför inte jag också annars kommer jag få sitta här som en jag vet inte vad och göra ingenting!
Som sagt, jag både hoppas och om man kan säga inte hoppas att jag får jobbet eftersom det blir lite krångel med att ta sig dit

Jag längtar...

... efter 4 saker.

1. Fotbolls vm nästa år.. Skit samma om inte Sverige går vidare. Det är fotboll när den är som bäst iaf och jag hejar ju på Spanien. Ser deras match mot Nya Zeeland nu på tv 5-0 varav 3 mål gjorda av Torres.. I will say no more! Det kommer blir GREAT!

2. Harry Potter och halvblodsprisen på bio om 3 veckor. Har precis läst boken och längtar, längtar. Helt klart att jag ska gå på premiären. Sanna mina ord. Det kommer blir sjukt bra. Älskar boken!

3. Green Day i Globen i oktober. Jag har blivit frälst genom att lyssna på deras senaste album. Kan helt enkelt inte bärga mig att få se dem liv. Har ju varit ett fan sen jag vet inte hur länge, nån gång i mitten av 90-talet iaf. (Guf vad gammal jag lät nu, är som att tänka tillbaka på typ Spice girls och Backstreet boys!)

4. Twilight - New moon premiären i vinter. Är helt sold på första filmen. Det är nått med vampyrer som farscinerar mig. Som filmen Queen of the damned. Ska läsa bäckerna i sommar så kanske kommer vara ännu mer fast efter sommaren. Kommer knappast ha tid att läsa skönlitteratur när man kommer tillbaka till universitetet.

Nej nu ska jag se Mumien - Drakkejsarens grav med min bror!

Regn, regn och mer regn

Allvarligt!! Jag börjar blir riktigt trött på detta väder nu. Fick gå ut flera gången igår och det var inte roligt alls.

Det är sommar! Vart är solen??
Första man hör när man vaknar är att det återigen regnar och ser it ut som att det kommer spricka upp under dagen precis. Första veckan på sommarlovet brukar alltid vara fin, sista veckan innan lika så för då brukar man få tentaplugga i värsta värmeböljan men inte iår. Iår ska det regna så man blir deppad varenda dag. Kul, jätte kul verkligen!

Allt regn fick mig för visso att börja nynna på en sång som jag tror vi sjöng i högstadiet (grundskolan iaf) och den verkar sitta kvar än så varför inte föreviga detta i min blogg?

Vattenkanon
Vattenmoln som faller ner som regn och snö
som smälter ner och rinner
i snabba bäckar som porlar,
glider fram i älv och flod,
vilar i en blank sjö
eller gungar ut i havet,
solen värmer hav och sjöar,
fukten stiger upp mot himlen och bildar://


Så går den om och om igen tills man tröttnar. Inte svår att lära sig direkt, inte konstigt att den fastnat!

Jag och Emilia igår på BJ


Matlagning

Idag har jag inte gjort mycket alls. Sov till 12 så min faster ringde och väckte mig med en trevlig överraskning. Hon hade fått tillbaka så mycket på skatten att hon satt in 1000 kr på mitt konto. Inte illa. Vad säger man? Tackar tackar!

Sen har jag bara degat i stort sätt. Börjat läsa Harry Potter och dödsrelikerna medan mamma och osama städade och dammade i hela lägenheten. Hade hjälpt till om jag kunde stå på benen men nej. Min fot blev värre igår när jag bokstavligen drack alkohol för att den inte skulle göra ont och dansade från halv 12 till 2 på natten. Aja ibland får man lida i efterhand för att ha roligt. Och jag hade skit kul.

Mia har iaf lindat min fot nu och det känns lite bättre.

Är för övrigt fylle chaffis till min far ikväll när han är på fest hos Herr Larsson (pappas chef) mitt ute i ingenstanns men jag klagar inte. Har iaf bilen och det är tur att det är automat i den med min fot.

Kvällen har jag spenderat med att göra mig en broccolipaj efter följande recept: Recept!!
Enda skillnaden är att jag använde vitlök istället för purjo och det blev jätte gott iaf. Hade ingen fransk senap heller men det gick bra. Kunde visserligen ha kryddat med men det är alltid svårt att veta. Var också gott att ha lite limeaioli till pajen som blev kvar efter jag och mormor åt räkor.

Jahapp, what to do?

Vad ska man göra idag då?? Familjen åker bort för att fira att min kusin tagit studenten.
Grattis Ronja!

Men ikväll blir det iaf BJ, frågan är bara vad jag ska göra tills dess. Har nästan läst ut Harry Potter så skulle behöva ta mig till bibblan för att låna sista boken. Jag kan ju inte släppa den när jag väl börjat läsa och på något sätt skriker hela kroppen att jag vill läsa nästa bok också men har den inte hemma.

Har dock ett problem. Mitt lånekort för Uppsala har mystiskt försvunnit. Tror inte Örebros universitetskort funkar. Men man kan väl låna på personnummer om man har leg? Har för mig att jag gjort den förut..

Måste ta mig till systemet också. Ingen aning om vad jag vill dricka. hmm

Är också sugen på att göra broccoli paj senare. Måste nog hitta ett bra recept först!

ps min mystiska fotvärk is back. Jag ska faan dansa ikväll iaf om jag så ska gå på kryckor!

Nu ska datorn fixas

De ringde från Alina imorse angående min dator.

Tydligen var det fel på hela hårddisken och inte konstigt då att den inte kunde startas. Nånting om 3 sektioner var skadade, hur många finns det?? Men var kul när han ringde och sa: Hej nu har vi felsökt din dator och den verkar helt ok, förutom att 3 sektioner på hårddisken är skadade så vi måste byta den. Vaddå då är den väl inte helt ok??

Som tur är gick allt på garanti så behöver inte betala någonting. Då byter de hårddisken till en ny, installerar windows och kör en annan koll. På något sätt trodde jag att det var något fel på hårddisken eftersom datorn betett sig underligt en tid nu.
Är iaf en jävla tur att garantin täckte allt annars hade jag inte haft en chans att fixa den. Är inte så att jag är gjord av pengar den här sommaren. Eller vänta det har jag aldrig varit och kommer kanske inte ha gott om pengar att bara kasta omkring någonsin.

Något som jag dock måste betala är 695 kr för att de ska köra en backup på det som kan räddas från min hårddisk. För mig är det faktiskt värt det och pappa skulle hjälpa till så jag klarar mig. Mena om de kan rädda så mycket som möjligt på den så är det värt det!

Seger!

Äntligen en seger! Äntligen ett mål till Zlatan!

Men suger att det tog 1 period innan det hände något. Till slut 4-0!
Bättre än ingenting få se hur långt det räcker!

Ps tror jag inbillat mig att Hysén den yngre såg bättre ut än han gör. No magic!

VM-kval - Sverige vs Malta

Detta är måste matchen om Sverige vill vara med i VM!!

För det första så saknar vi både Nilsson och Elmander sen så verkar vi ha alla odds mot oss. Varför funkar inte det svenska spelet? Vad saknas?

Hört rykten om att vi får se Tobias Hysén, då blir det mums mums på plan ett tag.

Zlatan må vara bra i Inter, jag tror att han är bra men jag hatar när folk pratar om honom som om han var den enda spelaren på planen. Saken är ju klar. Lagerbäck måste göra något åt det svenska spelet. Som vi spelar nu kan vi inte utnyttja Zlatan. Det anser iaf jag. Han kan inte göra allt själv för att han är en individuellt skicklig spelare.

Just nu ser de svenska spelarna ut som yra höns på plan. Va sjutton håller de på med?!? Kanske ska läsa lite Harry Potter samtidigt?

Har precis gjort stuvade makaroner och stekt mig en Schorizo, lite johnnys senap på det här så. mumma =D
-------------------------------------------
Uppdate: Precis när jag skrev detta gjorde Kim Källström mål. Den pojken kan han! T.o.m fler mål än Zlatan i landslaget så här långt!

Idag har jag fyndat!

Äntligen fick jag min efterlängtade shopping!!

Jag har behövt skor i evigheter och hittade flera par idag.
Fick faktiskt 4 par för det ynkliga priset av 200 kr. Slå det om ni kan =D
Blev ett par stövlar, ett par flipflop, ett par tygskor och ett par ballerina skor som man spänner runt vristen.

Känner mig hur nöjd som helst. Fick även en ny deo, har tröttnat på mina.Här är förresten också en bild på all packning jag hade med mig till Uppsala!

Sömnsvårigheter

En sak som jag vet med att vara hemma igen är att jag inte får sova. Eftersom min säng är bakom en liten vägg i vardagsrummet blir det lite svårt varesig det är ljud eller ljus. Resten av familjen verkar inte bry sig om att jag ligger där heller. Balkongdörren är nästan precis där jag ligger å de jävla rökarna måste ju klampa ut som en hjord flodhästar. Sen klampar de också runt i köket. Ibland önskar jag att det var lite avskilt med köket sitter i stort sätt ihop med vardagsrummet.

Sen till nästa problem som blivit en ond cirkel. Jag är dödstrött på kvällarna eftersom jag blir väckt tidigt vilket resulterar i att alla blir sura och förbannade på ingenting. Jag försöker hålla mig vaken så fort jag kan men sen måste jag ju säga ifrån. Kan ju inte vara vaken hur länge som helst för att mamma och Osama är lediga och sen blir jag väckt tidigt på morron för att min bror ska upp och min syrra håller på springer.

Visst öronproppar och musik i hörlurar är ett alternativ men jag är inte van med öronproppar så jag kan inte sova pga och musik i öronen funkar inte så bra längre eftersom jag får ont i öronen.

Som tur är åker min syrra till Kroatien om ca 1 vecka så jag får väl hålla ut.

Fortfarande skit ont i foten. jävla mysko det där, kom ju bara och så kan jag inte gå. Regnar gör det också och jag ska ner på stan och träffa Emilia om ett tag.

Räkor och aioli

Det är faktiskt jävligt gott. Jag och mormor har precis klämt i oss en stor påsa räkor med limeaioli till.. Mums mums säger jag bara.
Det var också väldigt mysigt och oj så kul vi har.

Jag har skit ont i vänsterfoten och den är helt svullen så kan inte gå och mormor har problem med sitt knä så vi har kört med Osama. Han har fått serva oss med diverse saker och vi bara sitter och gapskratta. Var länge sen jag skrattade så jag grinade!

Nu ska jag väl lägga mig och läsa lite. Håller på läser Harry Potter - Halvblodsprinsen eftersom jag vill ha allt fräscht i minnet när den har premiär på bio om ca 1 månad.. Längtar!!

Tjihoo

Tro det eller ej. Jag är jävligt lycklig.

Full rulle igår så har inte hunnit skriva så mkt. Var på soc och lämnade in papper går men måste in senare den här månaden igen och lämna andra papper då jag eg söker för nästa månad och inte denna. Suck vad krångligt!
Sen var jag runt halva stan med mamma och Osama på diverse uppdrag, allt från att handla till ett besök på migrationsverket.
När jag sedan kom hem blev det massa annat också, bla lämnat in min dator på reparation, hoppas det går på garanti. För att avsluta dagen med en 1,5 timmes lång promenad i raskt tempo. Tror jag ska köra en sån långkörare varje kväll.

Och med det har mitt nya liv börjat också. Som jag sagt i tidigare inlägg gick jag på diet i ca 2 veckor. Igår kunde jag äntligen mäta resultatet. Vägde mig innan jag åkte tillbaka till Örebro efter sista april och sen nu igår. Resultatet är minus 4,5 kilo. Mycket stolt!

Och igår började också min nya diet så får vi se vad som händer. Vill ju faktiskt försöka våga mig ut till Beach 09. Kommer återkomma om vad jag har i kikaren senare.

Piratpartiet

Det skrälldes tydligen ordentligt igår när Piratpartiet kom med i EU och slog ut Junilistan eller vad de heter. Piratpartiets skräll!

Tänkte rösta på dem men fick inte för Emelie haha, skämt å sido jag är ju noll intresserad av politik så gjorde inget för mig. Jag gillar dock att ladda ner musik och som alla andra stod piratpartiet för bättre klimat. Så 7,1 % av rösterna fick de iaf utan min röst. Nu får vi se vad som händer!

Socialdemokraterna och Moderatderna fick flest men det var kanske ingen skräll? Folkpartiet fick tydligen många röster med.

Men som sagt, jag är inte ett dugg intresserad av politik. Det är bara en massa snack och liten verkstad i min mening. Fast kul är det att ett nytt parti kommit med.

Joe Jonas och Single ladies dance

Nu kan jag officiellt inte lyssna till denna låt längre. Ännu en traumatisk upplevelse i samband med en video till Beyonce´s låt single ladies. Första gången var det en väldigt överviktig kille som dansade, sen var det Justin Timberlake som dansade till den i Saturday night live. Och nu har Joe Jonas gått och gjort samma sak i högklackat och tight body. Aja låten kommer för all framtid associeras med konstiga personers dans till den.


En tanke...

Går till Henke Larsson och hans familj.

Hörde imorse att hans bror hittats livlös i sitt hem igår på dagen. Henke och de andra blev dock inte informerade förrän efter matchen igår. Ingen verkar veta vad som hänt hans bror men kanske får veta tids nog. Jag vill iaf inte spekulera mer i det hela.
Kanske på gott och ont. Det verkar iaf vara klart att han inte spelar mot Malta på onsdag. Vilket jag anser är förståeligt.

Rykten har därför också börjat gå att Tobias Hysén kommer hoppa in i landslaget istället för Henke. Vi får helt enkelt se. Jag har inte följt honom så mycket då allsvenskan inte är min grej. Men får han en plats så kan han inte vara allt för dålig iaf.

EU-val, kalas och sport

EU-val idag. Jag ska faktiskt inte vara delaktig i och med att jag glömde mitt röstkort i Örebro. Eller råkade jag slänga det kanske? Sak samma, hade iaf ingen aning om vad jag ska rösta på. Rösta fel eller inte rösta alls! Inte alls i mitt fall.

Har också varit kalas hos pappa idag. Han fyllde ju 45 år i torsdags. Blev en chock för alla med mig tatuering. Var ju bara min faster och hennes man som visst om den. Farmor fick typ panik för hon hatar ödlor haha. Köpte en ljudbok i brist på annat men det är så svårt att hitta bra presenter. Speciellt med en väldigt begränsad budget.

Har också kollat på Formel 1 racet som var idag. Jävla Button verkar vinna alla race i år. Skit tråkigt!
Sen blev det så klart matchen mellan Söderling och Federer. Men tyvärr tog det tvärstopp för Söderling som gjort så bra ifrån sig. Men jag tycker att han ska vara stolt med sin insats. Han kom ändå till final och Federer är ändå en av de bästa. Jag tycker det är bra att han försökte hela vägen och gav inte upp i första taget. Grattis och bra kämpat!

Kan man få jetlag av en 2 timmars resa? Jag tror jag har det iaf efter att ha åkte hem från Örebro igår. Som Emelie sa, känns lite som man varit på en fest-resa och är på väg hem. Jaa kan bara hålla med. 1 års fest är nu över, hem och ladda batterierna så vi är redo i höst igen =D.

Bröderna Elm - Next big thing?

Efter att ha sett en, från svensk synvinkel, hemsk match mot Danmark. Måste jag säga att det finns ljusglimtar i det svenska spelet.

Dessa två herrar heter Viktor och Rasmus Elm. Jag tycker de varit lysande. Rasmus var med från början och så kom Viktor in i andra halvlek och bjöd på 2 superchanser. Jag spår dem en lysande framtid i det svenska landslaget. Är på tiden att vi får in lite nytt blod i laget efter att Ljungberg mfl slutat. 

Men vad hjälper det när bollen bara in vill in i mål. Antar att det kan vara så ibland?
Alla försöker om och om igen, Henke, Zlatan, Elm, Elmander mfl men det fungerar bara inte. Bollen vill inte in i det danska målet.

I skrivandets stund så har Danmark precis vunnit med 1-0.

Vad behövs egentligen i det svenska laget? Kan vi någon gång visa att vi faktiskt kan!! Jag tror att man förlitar sig lite väl mycket på Zlatan som verkar ha svårt att få till det i landslaget. Lagerbäck borde ha insett det by now. Men icke!


Sverige - Danmark

Ser jag på tv just nu.

Ca 30 min har nu gått...
Det som hänt är att Sverige brännt en staff av Källström. Osis där men en miss är en miss.

Sen ställde Nilsson till det framför vårat mål vilket gav 1 mål till Danmark. Är ändå inte orolig. Känns som att Sverige är vassare. Det kommer nog gå vägen.

Men danskarn är inte att leka med!! Skärpning!!

Jag har dock en fråga.. Vart är Elmander och Rosenberg??


Döööööööööööööööööööööööööd!!

Det är typ så jag känner mig. Skit trött, huvudvärk och ja jag vill bara sova. Tack.

Har packat klart i mitt rum. Bara laptopen som ska ner och lite smått och gott. Pappa är på väg ner hit nu så har lär väl dyka upp snart antar jag. Ska bli otroligt skönt måste jag säga.

Har inte heller pallat att göra något avancerat att äta utan det har blivit yoghurt som jag haft nästan en helt oöppnad i kylen. Bra där. Blir nog donken på vägen hem.. mums eller vet inte om jag är jätte sugen eg. Cola vill jag ha!! ååååååh en stor kall cola!! varför tänkte jag inte på det igår??

Gårdagen var väldigt rolig men känns inge kul att säga hej då till folk även fast man troligtvis ses i höst. Men det är evigheter det.

Aja Trevlig sommar allihopa! =)

SOMMARLOV!!!!

Äntligen!! Eller egentligen tog jag sommarlov redan igår eftersom vi var klara med arbetet då och skickade inte det. Jag är faktiskt jävla nöjd med det så nu får vi se hur det går. VG tack?!

Blev vin och lite mat och massa skitsnack hos Nina igår. Riktigt trevligt och mysigt faktiskt. Tror jag kom hem 02.30.. Så var lite jobbigt att ta sig upp idag.

Har som sagt massor att stå i idag så är bara att gå upp! Packa och förhoppningsvis köra allt utom moppning och dammsugning. Tror det är bäst att köra det imorron innan jag åker.

Sen har jag även massa papper jag måste fixa med till Startcentrum för uthyrning av rummet och så soc eftersom mamma inte har någon hemma. Så måste skriva ut allt nu. eller imorron kanske om det inte blir för stressigt.

Aja dags att sätta igång kanske om jag ska hinna utan att stressa ihjäl mig. Vet inte vad kvällen kommer bjuda på heller så vi får se!

Bra städat!

Var vad vi fick från ÖBO angående våran städning. Skönt! Hade inte pallat en rest eller nått. Så då är det avklarat och jag kan börja springa i köket igen. Har typ inte vågat vara där ute för att inte skita ner haha.

Det enda som stod på lappen från Öbo var typ att det var skit på diskbänken (jaa smulor vi bor faktiskt här) och så att lilla frysen skulle stå öppen när den är avstängd. Så det är inget jag tar åt mig för det var typ skitsaker för att de var tvugna att säga något.

Nu har jag tvättat och rensat lite i mitt rum. Massa kläder har också hamnat i resväskan och i en annan väska. Mina underkläder får ju inte plats i resväskan hallå?? Tror jag behöver skaffa mig en större! Men är svårt att packa. Jag måste verkligen tänka på allt eftersom nycklarna hamnar hos STARTcentrum när jag åker hem på lördag. Kommer bli en liten resväska med skor och annat som måste med samt att smink och hårgrejer lär ta en liten väska med. Sen kommer jag få slänga diverse skit i min IKEA kasse och ta med. Haha pappa kommer få spader och det är väl inget emot vad mamma kommer säga om allt jag kommer hem med Hahaha!

Nee nu ska jag röja det sista och sen till Nina för lite finlir på arbetet innan det skickas in samt lite mat och vin a la mjukiskläder stil haha =D
Ska också passa på att slänga iväg sopsäcken med utrensade kläder och skit. Vart tog kontainern vägen? får väl slänga det i brännbart!

2 dagar kvar...

Tekniskt sätt iaf innan terminen är slut. Men som sagt arbetet är så gott som klart så blir klart för att skickas in imorron..

Fredagen kommer bestå av massa packande, städande och förberendade inför rumuthyrningen och hemflytten över sommaren som sker på lördag.

Kan inte förstå att jag har så mycket skit. I slutändan kommer jag väl tappa tålamodet att försöka placera bort allt så det kommer hamna i en säck och så in i närmaste skåp. Som sagt en del ska hinnas med under morgondagen samt fredagen.
För att inte tala om alla saker som jag ska ha med mig till Uppsala. Helt galet, jag har frågat mig själv flera gången redan om det verkligen behövs och jag kan inte få mig till ett nej. Så kommer bo i diverse väskor och påsar hela sommaren.. yippie!

Men nu.. Sängdags ZZzzz

Helskumt väder idag

Det är helknas alltså.

Ena sekunden öser regnet ner och är svinkallt för att sedan blir skinande soligt och varmt.
Jädra närkeslätten!! haha

Nu kanske jag ska passa på att ta mig till Ica medan solen skiner igen.


New Moon

Någon mer än jag som längtar järnet?!?!?! AAAAHHH

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Inte att förglömma.. Harry Potter och halvblodsprinsen!
Här är ett roligt klipp! Ron är kär hahaha

Harry Potter and the Half-Blood Prince clip

Göttans

Fyfaan vad skönt!! Arbetet i stort sätt klart. Vi ska väl bara kolla igenom det en sista gång innan det skickas in imorron.. FAAAAN VA SKÖNT!!!! =D =D

Kolla vilken människa man fått umgås med flera dar i stäck!! Vaddå normal? =D
Men det gör inget =) vi har iaf haft kul <3

Helt slut är jag också. Märks att det är slutspurten nu. Jag kommer vara helt död på sönda och där med basta eller redan får lörda eftermidda när jag är tillbaka i Uppsala kanske?

Slöseri!!

Jag vet det blev jävla massa bloggande på kort tid nu men gud va mycket det fanns att blogga om som inte får plats i ett inlägg. Jag har helt plötsligt vaknat till och jag har fått världens snilleblixt angående vårat arbete och så måste man ju uppdatera sig om vad som händer i världen.

Slöseri på systemet!! Systembolagets transport har vält på väg till butik och flera pallar med öl och annat flög åt alla håll antagligen. Faan att det inte var i närheten. Snacka om att man hade kunnat får gratis alkohol!! MAssa slöseri blev det också då mycket fick slängas men snacka om att chaffisen måste ha fått med sig hem asså. Kanske ska skola om mig??

Köra sprit för systemet?? Det ni!! hahaha


Förresten så tycker jag Robin Söderlind är mycket underskattad tennisspelare. Såg matchen nyss på tv. Eller lite av den. Fyfaaan va bra!! Söderling till Roland Garros seger säger jag bara! Waam baam Grand Slam!

Mysko

Hur kan ett flygplan bara försvinna? Poff upp i rök??
Omständigheterna är helt klart mysko...

Är ganska kul att folk börjar spekulera om det passerad bermuda triangeln direkt. Det märks verkligen att det är något som satt sig i folks minnen. Jag vet dock om jag tror helt på denna story men vem vet? Största delen av jorden som vi fortfarande vet lite om är ju det som finns under vattnet. Helt klart farscinerande!

Nu har det iaf hittat vrakdelar och annat som kanske kommer från det saknade planet. Hoppas vi snart får veta vad som hänt. Kommer följa detta med spänning. Tråkigt för de som var på planet och deras anhöriga. En tanke till dem.

Kokain i Red Bull!!
Något annat som jag fann lite lustigt var något jag just hörde på nyheterna. De har hittat spår av kokain i Red Bull!! Helt galet! Detta ska nu utredas i Sverige. Kommer också följa detta med intresse! Inte konstigt jag inte klarar av Red Bull. Blir ju hög en hel helg av en liten burk!


Något som också är hemskt är den 3 åriga pojke som drunknade i hemmapoolen igår kväll. Fyyy så hemskt! R.I.P

Pewwww

Äntligen är dagen över!!! Eller så gott som över iaf och jag är dödstrött. Kan inte minnas när jag var såhär trött senast.
Helt galet.

Idag har jag nämligen gjort massa skolarbete och så har vi städat korridoren hela eftermiddagen. Jag tycker alla var skit duktiga och jag tycker verkligen att vi hjälpte varandra. Utom en viss preson förståss som jag tror alla är irriterad på nu.

Sitter nu och kollar på Paris Hiltons program om att hon ska skaffa ny bästis i stil med bachelor nästan. Folk röstas ut för att de inte vill vara henne till lags i allt. Sen blir det House och efter det sova...

Skulle ha läst igenom arbetet men jag kan inte ens fokusera blicken på texten så tar det imorron innan vi ska ses för att avsluta det hela. Det är nästan klart iaf. Ska väl vävas ihop och reflekteras mest.

ÅÅÅHHHHHHH

Jag är mer död än levande!!  Eller känns så iaf...

Kunde inte somna igår heller så nån gång efter 1 blev det som vanligt och alarmet ringde halv 8. Räkna själva det är inte normalt för min del men vad kan man göra? 4 dar kvar nu...


Smickrande

Nu får man inte ens äta ifred! Vad sägs om denna väldigt smickrande bild som Nina tog under dagens bravader?! Haha


Mums med skagen macka!! =D

Undrar dock vad jag tänkte när jag tog den där tuggan?! hmm


Sååå, sååå trött!

Efter dagens trauma på universitetet och sen kom jag hem sent. Blev mat sent och så blev det röj i korridoren inför morgondagens städning. Så massa skitsnack med Anna i brist på annat.

Nu har jag röjt undan mina dvd-skivor och cd-skivor plus lite annat mer viktigt ur bokhyllan. Har bestämt mig för att inte tokröja rummet. Istället kör jag att lämna böcker kvar i bokhyllan, röja småskit från skrivbordet så det är tomt, packa det mesta jag kanske inte behöver i garderobers och typ tejpa för eller nått sånt.

Orkar faan inte tro att alla människor vill ha mitt skit liksom. Plus att skulle något hända med grejerna jag har kvar står ändå firman som har hand om det för att ge tillbaka och sånna saker bara jag kan bevisa att grejerna fanns där.

Har precis gjort en checklista över papper och annat soc behöver så imorron måste jag ringa till skatteveket igen! Jävla roligt. och eftersom min dator är trasig har jag ingen möjlighet att använda skrivaren. Suger hårt måste jag säga. Ett annat problem också. Hur ska jag komma åt CSNs utbetalningar när Bank-ID inloggningen är på den krashade datorn?!
Blir mäkta trött måste jag säga!

Tror faan att jag ska gå och lägga mig nu asså. Examinationsarbete tidigt imorron sen hem för snabb lunch innan städningen drar igång. På allvar den här gången.. Faan va fint det kommer vara när vi är klara! Sen blir det väl lite mys med pizza och cider när städningen är avklarad med korren, lite sista innan alla åker hem =)

AARGHH Så jävla förbannad!!

Asså vi har en fitta till lärare eller egentligen är hon doktorand. Jag säger bara det. Några av er vet att jag försökt typ skjuta henne i mina tankar några gånger redan för hon måste ha nån form av problem. Jag lovar jag delar detta med många i våran klass!

Första gången handlade det om 0,5 poäng på en tenta som hon inte kan kommentera på vad jag gjort otydligt så jag kunde ev. klara den halva poängen muntligt eller nått men nej. Inget svar.

Nu har hon slagit till igen och jag är fly förbannad. Nina har precis gått upp till Sara vet inte vad hennes roll än men man kan iaf gå till henne och klaga på grejer, hämta ut tentor och lite annat.

Detta är vad denna inkompetenta lärare har gjort. Vi håller på att skriva ett arbete och har haft uppgiften klar för oss sen halva terminen eller nått nu kommer hon idag med ändringar som har betydelse för hela arbetets utforming. Och det är 4 dagar kvar tills det ska vara inlämnat. Kan man göra så?
De anvisningar hon nu skickat ut är inte ett dugg lika de vi haft på papper i evigheter samt vad hon sagt muntligt när folk hr haft frågor.

Det här är iaf helt sjukt. Jag vet ine vart jag ska ta vägen. Vet heller inte och jag ska gråta eller skratta åt det hela. Vad gör man?? Håller fastvid det man påbörjat och hoppas på att hon kanske inser att det hon la till inte håller eller ska man snällt rätta sig och skriva om hela skiten?

Jah tänker faaan inte ge vika för detta iaf. Glöm och dröm. Hon ska faan få. Ska se till att hon får kicken! Där med basta!

Sista rycket!

Nu jädrar är det sista veckan! Detta år har gått sjukt sjukt fort. Vart har tiden tagit vägen??

Nu är det iaf sista rycket med arbetet, korridoren ska storstädas och kontrolleras av ÖBO och min rum ska packas ihop båse för att ta med saker hem och så ner i förrådet. Då jag ska hyra ut det 2 veckor.
Så sömn kommer inte att prioriteras denna vecka eller visst måste jag sova men ingen idé att räkna med 8 timmar per natt direkt.

Peppa peppa... Nu vill jag ha sommarlov! Även fast jag vill jobba.. Så nån som har ett jobb på lager. Ring mig!!

RSS 2.0