Bloggtorka

Kan man väl säga att jag haft sedan igår kväll. Jag hann helt enkelt inte med att blogga igår. Det var fullt upp från morgon till kväll/natt.

Först var jag och Nina i Marieberg och shoppade lite nödvändigheter. Jag köpte ett svart linne på gina, lite underkläder på lindex och mascara och avsminkningsservetter på HM. Sen när jag kom hem blev det lite att greja innan jag och Emelie började med maten. På tal om det så har jag glömt tina kyckling till idag (grattis).

Efter maten blev det fotboll och matchen SÖG rent ut sagt. Det var riktigt dåligt av Sverige. Det känns inte som att de vill till VM för då spelar man inte sådär. Nu gäller det att vi vinner mot Danmark annars går vi inte vidare. Vore ju tråkigt men då är det. Klart för mig är ju redan att jag stödjer Spanien som vanligt hur det än går för Sverige. Jag kanske är hård mot dem men Malta är inte så bra, de skulle ha gjort bättre ifrån sig.

Efter det blev det idol och true blood med Anna och Gabriella kom hit också. När det kommer till True Blood vet jag fortfarande inte vad jag ska tycka och tänka om serien. Om jag säga såhär "Drugs, sex and rock n' roll" det är typ det ända serien känns som. Massa sex och naket, sprit och droger. Få se om det blir bättre, mena vart är Skarsgård?

Efter det blev det att kolla lite på Spaniens match samtidigt som det blev massa snack med vår nya granne. För att påtala att han var lite onykter men det var trevligt iaf.

Helt enkelt en fullspäckad dag! Nu ska jag nörda mig lite mer med FarmVille! haha

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hehe tycker trueblood är fantastiskt iaf gårdagens avsnitt det börjar flippa rejält me like:)

2009-09-10 @ 17:34:58
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0