Nyårslöften

Vet inte varför man ens försöker göra upp löften som man oftast inte håller, om man ens kommer ihåg dem när någon månad har gått. Jag kan inte minnas att jag gjorde några förra året och jag kommer inte direkt göra några nu. Det enda löftet jag tänker ge och det jag faktiskt tänker hålla är att jag tänker ta examen i vår och där med basta. Det är så kort tid dit om man tänker efter. Jag längtar samtidigt som det gör mig lite rädd. Men det är en annan femma.

Idag kommer jag bara njuta. Det blir middag hos Anna, tacos eftersom vi inte kunde enas men jag är inte bitter. Jag älskar tacos samtidigt som det är smidigast eftersom man kan ha det man vill i. Efterrätten kommer bestå av marängswiss. Till det blir det väl lite vin.

I vilket fall som helst vill jag önska er alla...

Gott Nytt År!!


Sanning


Ut på ärenden

Måste ner på stan och fixa lite saker såhär på nyårsdagen. Ska fixa böcker på bibblan till Personalarbeteskursen. Jag undviker att köpa böcker om jag kan och nu fanns alla böcker inne i stan så då är det bara att hämta dem eftersom jag inte vet hur det är öppet på söndag. Jag vet iaf att det inte är det imorgon. Dessutom ska jag nog köpa den där BHn som jag testade på New Yorker. Har dessutom lovat min bror att köpa energidryck till honom. Känner mig som värsta langaren här hahaha.


Klättrar på väggarna

Idag har jag varit riktigt rastlös. Det är nästan så jag velat gå ut och springa men det går inte med mitt knä som uppenbarligen vägrar att bli bättre. Det gör inte lätteont men läget är oförändrat och överanstränger jag det så känns det mer. Så blir nog att ta en sväng till sjukgymnasten när jag kommer tillbaka till Örebro. Har planerat att åka hem på måndag morgon, då blir det buss eftersom jag inte orkar vänta på ett försenat tåg. Det känns som en garanti speciellt nu när det står mer snö på schemat.

Var iaf ute och åkte lite med pappa på eftermiddagen. Käka jättegod sallad på Rixos och sen har jag bara hängt hemma. Kvällen har spenderats framför tvn. Samtidigt har jag suttit och kollat på priser för att åka till Amsterdam i slutet av April, början av Maj. Så nu har jag några hotell upplistade till mig och Emilia.

Gissa vad jag läser

Kände att jag behövde lite lätt läsning mellan varven med c-uppsatsen så lånade denna bok på bibblan. Kan säga att det väckte diverse reaktioner bland mina vänner. På ett kul sätt faktiskt och jag bjuder på den. Jag erkänner jag har velat läsa den men samtidigt vill jag inte köpa den. Aldrig i livet så nu har jag lånat den iaf och läste ca 50 sidor igårkväll. Så ny citatet framöver blir som Emelie sa på msn "hoppa i säng med Andreas Carlsson" haha.

Det suger!!

Försökte mig årigen på att kolla in rean, denna gången i form av kläder nere på stan. Men icke, inte ens de som inte var på rean var bra. Så jag får helt enkelt gå utan kläder snart. Eller ja tack vara Nina har jag en del plagg som faktiskt sitter bra och så får jag sno lite av Emelie haha. Så jag slipper gå naken ett tag till.

Nu ska jag leka arabisk hemmafru och göra middag till Osama och hans kompis för mamma är på kurs i Stockholm och kommer hem imorgon. Mamma tror uppenbarligen att Osama pajar hela köket om han ger sig på matlagning.

Ananas funkar väl i matlagning med kyckling och curry?


Lunchdags

Nu åker jag ner på stan. Blir lite lunch med tjejgänget och lite shopping. Hoppas jag kan hitta något på rean, om inte så vet jag andra saker jag behöver som jag får köpa i så fall men rea är kul. Billigt är nästan lite bra som gratis om det är rätt saker.

Tron Legacy 3D

Kom precis hem efter att ha varit på bio med pappa. Lika mysigt som alltid. Vi såg Tron legacy i 3D. Jag måste säga att jag emellanåt hade svårt att fatta när det var och inte var 3D eftersom vissa scener är gjorda för att inte vara det. Antar att det är väl gjort om jag inte märkte det? Tycker annars att filmen var helt ok faktiskt, kanske inte den bästa man sätt men den var iaf värd pengarna att gå på. Nice film om man gillar Sci fi och action. Vi har även planerat att gå på Narnia någon dag, när är dock inte planerat än.

Nu ska jag hoppa i säng. Har inte tid att sova halva dagen imorgon när jag ska träffa typ alla på stan. Var först meningen att det skulle vara jag och Emilia sen blev det Anna och Emelie också. För nån timme sen fick jag reda på att Katarina och Elin också kommer. Kanske inte vad jag hade räknat med men antar att det är lika bra att alla träffas samtidigt även om jag nöjt mig med oss 4. Anledningen är väl inte okänd, jag är besviken kan man väl säga men säger bara, respekt.

Mer vuxenpoäng till mig

Senaste månaden tycker jag, nej jag anser att jag samlar vuxenpoäng på ganska lätta saker som att baka och laga mat. Jag har verkligen inte varit den som gjort massa avancerade saker varken till matlagning eller baka dessutom. Eller har jag bakat så är det till någon annan och inte mig själv. Men på senare tid (efter dieten) har jag faktiskt lagt ner mer tid på mat eftersom jag vet att maten är bättre om man skippar "snabb maten" då menar jag att man köper det mesta färdigt. Men där är massor och åter massor av tillsatser. Jag har iaf börjat utforska nya maträtter och det har blivit bra. Idag sattes jag på "prov" då jag skulle laga mat till de mest kräsna i Sverige typ, dvs mamma och Osama. Testade mig på en kyckling thai-currygryta men bananer i, till det ris för dem och broccoli till mig. Säger bara, satan vad det var gott!! Tom mamma och Osama gilla det och det borde ses som något positivt. Osama har beställt samma sak till imorgon när han får besök.

Åtgärder måste vidtas snarast!!

Med uppsatsarbetet har också en väldigt ful ovana kommit tillbaka. Jag har bitit ner mina naglar fullständigt. De som varit så fina hur länge som helst nu och så bara för jag hade tänkt att göra något fint med dem hos min moster försvann allihop. Det är inte så att jag slutar heller när de redan är borta utan jag har gått vidare på nagelband och runt naglarna och det är inte skönt. Speciellt inte när man får vatten på dem. Och tror ni jag slutar bita då? Nej det fortsätter iaf. Så nu har jag fått göra något åt det och något som alltid fungerat. Stopp och växt fungerar ju inte på mig, att det smakar skit verkar inte spela någon roll. Därför har jag nu roat mig med att täcka mina fingertoppar med sporttejp. Det är skitbra för man kan inte bita och den är vattefast samtidigt som den släpper igenom luft. Men jag är inte bitter! haha



Skärpning!!

Måste göra något åt mina sovtiden och det är pronto. Somnade säkert före 01 igår och klockan var efter 10 när jag vaknade. Över 10 timmars sömn är inget att rekommendera då man knappast bli piggare, bara degig i skallen. Nu har jag hunnit med att duscha iaf så man är lite fräsch. Hårinpackning och ansiktsmask på det är nice.

Funderar lite på vad man ska göra idag. Är inte van med fritid längre. Kanske ska dra till Gränby och kolla vad de har att erbjuda? I vilket fall som helst blir det en promenad, jag behöver röra på mig!

Mellandagsrea

Idag har jag varit ute och kollat på lite av mellandagsrean men måste säga att den suger. Riktigt dåligt utbud och bara massa reagalet folk i farten. Mormor shoppade dock massor men det enda jag köpte var en ljudsladd till min högtalare.

Fick presentkort på Thuns av farfar. Hade kanske önskat mig till Uppsala föreningen istället eftersom (förlåt) men Thuns har bara tantkläder numera. Men pappa och jag var iaf dit nu på kvällen. Kom hem med ett par träningsbyxor, sov t-shirt, ilägg till skorna eftersom de blir kalla när det blir -20 och så lite småkraffs. Inte mycket intressant. Klänningarna som pappa skickade efter kom också idag. Den ena var jättefin men för stor typiskt och den andra kändes bara väldigt vid och konstigt. Framifrån såg den bra ut men inte bakifrån eller från sidan. Så båda åker tillbaka. Därför får jag nya högtalare till datorn av pappa istället.


Måndag huh?

Dagarna går verkligen in i varandra nu. Jag har noll koll men ser fram emot ledighet några dagar till, det har jag förtjänat. Dagen kommer bestå av massa ärenden med mormor, vi har en del att uträtta och om vi har tur kommer det inte vara alltför mycket folk i farten men många är väl lediga.

Kan säga att alla poäng är uppe på studentcentrum. Jag kan vara lugn! 

Inte mycket bloggande just nu

de senaste dagarna har jag knappt varit hemma och därför inte heller hunnit med att blogga. I stort sätt känns det som att jag sovit, ätit och umgåtts med folk. Har stuckit tidigt på dagen och sen kommit hem sent.

Idag är jag dessutom skittrött. Var skitkul igårkväll, har officiellt min allra första minneslucka. Det är helt svart men inte så konstigt om nu Anna fick mig till att dricka tequila. Men är läskigt när man verkligen inte kan minnas någonting, när allt är helt svart och man inte alls känner igen saker folk pratar om. Jag vet iaf att jag inte gjorde något dumt under tiden jag uppenbarligen inte minns.


Seg, seg och lite mer seg

Det var full rulle igår. Vid 10 tiden åkte jag, mormor, mamma, Osama och Ida ut till Järlåsa för att fira min bror som fyllde 14 år. Inte det roligaste att fylla år på julafton kanske men så är det. Vid halv 2 gick jag över till farfar iaf och firade jul med den sidan av släkten. Sen blev den en snabbis hem till mamma igen för att öppna lite julklappar där innan jag drog ut till den tredje halvan av släkten i Järlåsa igen på kvällen för att hälsa lite. Med andra ord hann jag träffa en jädra massa människor under en och samma dag.

Idag är jag ganska trött och seg men är väl bara att peppa för utgång ikväll. Same procedure as every Chrismas Day. Men innan det måste jag fixa till mig och sen dra till farmor och käka.


GOD JUL!!!!

Tänkte passa på att önska er alla en riktigt God jul. Snart drar stressen igång här hemma. Är nästan så jag ser på julen numera. Mycket att göra och minimalt med sömn nägra dagar i sträck.

I vilket fall som helst hoppas jag att nu har det trevligt!


Sitter och väntar

Sådär nu är jag klar med ALLT. Så sitter och väntar på pappa. Brukar alltid vara så... Och som vanligt sitter jag och tror att jag glömt någonting men jag vet att jag inte gjort det. Typiskt det där. Men har jag glömt något så kan det inte vara något livsavgörande och då har mamma när jag kommer hem.

Därför sitter jag nu och roar mig med att limma min sko. En gammal vintersko som jag funderar på om det går att göra någonting åt. De skorna jag har nu är inte så varma när det är mer än -20 ute. Alltså måste jag fundera ut något annat. Jag har tänkt fixa extra ilägg i dem så de blir lite varmare men det blir ett problem att lösa i mellandagarna nu är det frågan och ett par tillfälliga skor eller om det bara är att slänga dem. Annars försöker jag klura ut vad jag ska ha för andra skor med mig, vore trevligt med några med högre klack till juldagen men pallar mitt knä en hel knäll på högklackat, det är frågan. Svaret känns ändå givet som nej, jag vill inte riskera något nu när det känts ganska bra i flera dagar.

Nej ladda ipoden med lite mer musik innan jag drar kanske?


Att det ska vara så svårt

Håller på packa för fullt men var sjutton ska man ha med sig. Just nu så känns det som att jag går igenom massa lådor av "den här kanske jag använder". Att det ska vara så svårt? Jag ska vara hemma en vecka, 1,5 max 2. Och jag lovar det finns tvättmaskin. Dessutom kommer jag troligtvis handla nya grejer så kanske får tänka om där. Mena behöver man 4 par leggings och 3 par jeans? Nej troligtvis inte! Nej Emma skärpning sånt här har du inte tid med!

Pratade precis med pappa och han åker snart. Det innebär att jag har sisådär 2 timmar på mig att få klart allt. Med förutsättning att det inte är så mycket trafik åt det här hållet. Jaja håret är iaf klart så på 2 timmar behöver jag bara få ihop min packning, äta lunch och diska. Det ska man väl hinna med, eller?

Snart får jag åka hem!!

Sjuk hemlängtan har jag just nu. Om några timmar kommer pappa ner och hämtar mig. Ska bli så skönt att få åka bil och slippa ta tåg. SJ kommer hela tiden med diverse ursäkter så orka. Igår hade rälsen spruckit, liksom hallå? Men det är bra de är kreativa när det kommer till ursäkter. Så nej jag åker bil så jag vet att jag kommer hem i år.

Men innan pappa kommer har jag lite att stå i, måste diska, packa och fixa håret inför imorgon! Kan inte bestämma mig om jag ska ta stora resväskan eller den mellanstora. Dagens i-landsproblem! Men tror det är bästa att ta en väska för kläder och en annan för annat skit så man slipper rota igenom hela resväskan efter plattången. Jobbiga är att jag heller inte vet hur länge jag blir hemma.

Ööhhhhh mår illa

Förstår inte varför jag envisas med att äta kokta ägg när jag bara mår illa av det. Äggvita är ju skitäckligt, förstår inte att man tycker om det egentligen. Bläää brukar bita bort det mesta och bara köra gulan men nu var jag tvungen att äta allt för att inte vara hungrig. Nej stekt ägg är mycket godare!

Så blir nog till att slänga mig på sängen ett tag innan jag tar tag i min rena tvätt och min packning!

Willow Smith - Whip my hair

Nu kommer nästa barn till Will Smith och gör karriär. Först Jayden i Karate kid och nu Willows debutsingel. Vet dock inte vad jag ska tycka. Den har tydligen blivit en hit i USA men där vet vi ju hur de blir så fort en unge visar lite talang behöver jag nämna Miley Cyrus eller Justin Bieber?? Nej tänkte väl det! Stackars barn!


Nu har det gått en månad

Satt precis och funderade över det där med Cambridgekuren och insåg att det är snart är 1 månad sen jag slutade och var helt klar med upptrappningen. Då känns det väl lite aktuellt att köra en uppdatering om vad som hänt sedan dess. Ställde mig på vågen imorse för att se hur det såg ut, har inte stått på vågen direkt sen jag slutade och efter hur jag levt vad jag ganska nyfiken. Med tanke på att jag varit på Thanksgiving middag, festat 3 gånger riktigt ordentligt, jag har syndat med bakispizza vid ett tillfälle samt att jag förra helgen åt kebabtallrik plus att det var julmiddag på fredan och rester på lördagen, juste vi var på Lucia movienight också och det var inte direkt sallad vi åt under den tiden och vi har faktiskt haft en moffarkväll med film.

Ska också tillägga att jag inte kunnat sätta min fot i gymmet på nästan 4 veckor nu också pga mitt knä som för övrigt nu börjar bli bättre, hade lite ont igår efter en heldag på Marieberg men inge ont idag tack och lov.

Så hur ser det då ut med vikten? Om sanningen ska fram har jag inte gått upp ett hekto, inte ens ett gram jag har gått ner litegrann. Så jag var riktigt förvånad. Men jag har varit väldigt strikt med vad jag stoppar i mig i veckorna. Saker är lite den att jag faktiskt får ont i magen när jag äter kolhydrater så jag har undvikit dem eftersom det inte alls är värt det egentligen. Så ser ut som att det kommer vara fortsatt kolhydratsfattigt i min kost.

Fyra anledningar att se Let´s dance

Behöver jag säga mer än Alexander Rybak, Anders Bagge, Andreas Weise och Tina Thörner? Nej tänkt väl det, dessa fyra är några av de som kommer tävla i kommande säsongen av Let´s dance. Ska bli intressant att se.
   

Paren som tävlar i Let's dance 2011:
- Björn Ranelid och Maria Lindberg
- Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner
- Alexander Rybak och Malin Johansson
- Tina Thörner och Tobias Karlsson
- Andreas Weise och Sigrid Bernson
- Jessica Andersson och Kristjan Lootus
- Frank Andersson och Charlotte Sinclair
- Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander
- Anders Bagge och Cecilia Ehrling
- Helena Lundbäck och Jonathan Näslund
- Figge Norling och Oksana Spichak
- Denise Rudberg och Tobias Wallin

Källa

Länge sen jag kände sån lycka

Kunde äntligen lyssna på Jay Smiths album på spotify igår eftermiddag. Allstså om jag älskar det eller. Det är ju tamefan helt jävla underbart. Det var nästan så att jag ville grina. Jay är nog det bästa som kommit genom idol efter.. aj aj jag vill inte säga det.. Okej Darin! Men Jay är ljusår bättre än Darin, I´m just saying!

Nä nu blir det att lyssna lite mer på skiva. Se om Minnahs kommer upp under dagen så man kan såga den hehe okej jag har hört att man ska vara snäll när det är jul, för nu är det nästan jul.


Sådär nu är alla julklappar fixade

Dagen har skridit fram utan stress, vilket är otroligt skönt. Jag är verkligen jättetrött nu men ska snart laga mat och så kolla på tv.

Träffade iaf Lina på stan och hämtade mina körkortsgrejer (spel & böcker) eftersom min systeryster behöver dem nu när hon ska börja övningsköra. Kanske är tur man inte bor i Uppsala på ett halvår till? hahaha Träffade också Jennie och hennes kille Emil, har inte träffat honom innan men jag kan säga av första intrycket att han är en jättetrevlig kille.

Sen drog jag iväg till Marieberg. Man kan ju säga att det tog sin tid med en buss som var proppfull. Sen gick jag och skrotade för mig själv i några timmar innan jag tog mig tillbaka till stan några julklappar rikare. Nu blir det till att slå in dem bara.

Sen jag kommit hem har jag i stort sätt skrotat i mitt rum, satt in gamla räkningar i en pärm och lite sånt. Bäddat rent i sängen så faan om jag inte kan sova inatt alltså då blir jag lack. Nästan så man får införslaffa starkare grejjer hahaha.

ÅÅhhh nu vill jag bara hem!!!

Dags att handla julklappar

Idag äntligen kan jag ge mig iväg och handla lite julklappar. Har inte allt haft tid de senaste dagarna men nu ska jag slita mig från dator och dra iväg till Marieberg.

Jag är dock fortfarande dödstrött, ännu en sömnlös natt. Det är inte kul måste jag säga. Senaste 4-5 nätterna går jag runt på 4 timmars sömn vilket är för lite för mig.

Har för övrigt fått mig en egen liten julklapp. Fick mitt nya mobila bredband igår. 4G vilken innebär snabbare internet, inte för att det behövdes kanske men "som trogen kund blabla" fick jag ett erbjudande och eftersom jag ändå vill fortsätta ha det så var det inte så mkt att säga.

Tävlar om en Canon IXUS 130

Är med och tävlar om en Canon IXUS 130 digitalkamera. Vill du också tävla gå in hos DennisM

Den rosa är väl jättefin??


Orkar inte tänka mer

Den som inte skrivit uppsats intensivt i flera veckor vet inte hur det känns men jag ska försöka förklara det kortfattat. Huvudet känns 10 gånger så stort och det ekar där inne, jag skämtar inte och kroppen värker efter alla timmar framför datorn. Framförallt kan man inte sova på nätterna, svårt att somna, man ligger och snurrar samt att man egentligen inte har problem att komma upp eftersom man är som en zombie.

Idag är typ sista dagen. Jag har visserligen imorgon eftersom min handledare insåg att hon skulle ha tid att läsa den tills på onsdag iaf men jag orkar inte, har planerat att julhandla imorgon eftersom jag annars inte hinner! Sen fick jag inatt reda på att jag kan få skriva på uppsatsen tills på onsdag vid lunch. Men SNÄLLA sluta ändra tid! Just nu är jag så trött på skiten att jag bara känner att skitsamma om den inte är helt klar, att allt flyter jag gör opponeringen senare istället. Samtidigt kämpar jag med näbbar och klor eftersom jag VET att det inte är mycket kvar som behöver göras!

Julmiddagens bästa citat

Evelina: Mannen, myten, legenden... HAN FICK UPP DEN!!!

Det efter att hon och Marias bror Bosse försvunnit ut i köket för att få upp korken på hennes vinflaska. Just då var det jävligt roligt när hon kom inspringande hahaha. Det var liksom jävligt oväntat om man säger så!

Tävlar om presentkort på HM

På HM kan man faktiskt handla allt som inte är ätbart. Håller ni med?

Jag är iaf med och tävlar om ett presentkort på 1000 spänn i DennisMs julklappskalender. Skulle vara jättekul att vinna då jag har stora klädproblem nu för tiden. Student + "bantning" = för stora kläder och inga pengar..

Vill ni också tävla om presentkortet gå in på:
http://dennism.se/2010/december/dennis-julklappskalender-lucka-19.html

Fjärde advent

Det är helt sjuuukt vad tiden går. Var det inte nyss sommar? Denna termin har gått så jädra fort att jag blir galen. Den har varit väldigt intensiv redan från början också tycker jag. Och att det är julafton på fredag kan jag inte alls förstå. Trots snö och julmiddag i fredags har jag ingen julkänsla alls faktiskt. Det är konstigt men så är det. Bara att inse att julen är inte lika rolig nu som när man var barn. Eller så är det att man uppskattar andra saker nu än när man var barn. Har lite svårt att sätta fingret på det där faktiskt.

I vilket fall så kommer dagen spenderas med uppsatsen. Lyckos mig eller? Först blir det lite lunch i Tybble med Evelina och Gabi. Man behöver trots allt en paus ibland och jag vet att jag tagit alltför få pauser och det känns i kroppen.


Så jävla TRÖTT!!

Nu är det verkligen slutspurten på uppsatshelvetet. Det känns i hela kroppen efter två intensiva dagar av skrivande, huvuden är helt tomt och axlar och rygg ska vi inte tala om. Dessutom sover jag skit, jag kan inte slappna av och bara sova natten igenom. Jag vaknar konstant, ligger vaken och tänker på formuleringar, rullar lite och somnar en stund. Ett bevis på det är att jag var vaken inatt när jag fick sms av Gabi lite i 05. Ja alla fest igår utom jag som satt hemma och skrev uppsats!

Men peppa peppa det är så lite kvar nu att det nästan går att ta på det. Är nästan lite avis på de som redan lämnat in sina uppsatser.

Bra boyband!

Älskar verkligen denna låt. Det gör mig sååå glad.. Det är kärlek fan! =D

Separationsångest

Jag känner mig oerhört töntig just nu även fast jag mår skitdåligt för det. Tror inte jag mått såhär dåligt sen jag flyttade hemifrån. Då jag utåtsätt uttryckte att jag ville flytta och att det skulle bli så skönt att komma hemifrån, när jag sedan när flyttlasset skulle gå grinade som en bebis tills jag somnade i bilen. Sen blir det uppenbarligen kaka på kaka som gör det ännu värre, uppsatsen, hemlängtan och separationångest.

Ungefär så känner jag mig nu...

Det är ett X antal personer som betyder otroligt mycket för mig som snart kommer flytta ifrån mig. Jag tror inte jag insett hur mycket dessa personer betyder för mig förrän nu. Verkligheten börjar komma ifatt mig när det är mindre än en månad kvar. Ska jag vara ärlig, hade jag hoppats på att det här studentlivet skulle vara för evigt, då menar jag den sociala biten och inte plugget för det klara jag mig utan. Men verkligheten säger något annat. Vi kommer bli klara, vi kommer gå vidare och skapa oss våra egna liv.

Att dessa personer nu tar examen och ska ta sig ut i arbetslivet, ut i vuxenlivet, ut i världen i januari, dit jag inte kan följa dem än smärtar något otroligt. Jag vill framhålla att jag inte vill att dessa personer ska stanna här för min skull, det vore väldigt själviskt även om de vore trevligt. Jag kommer på mig själv emellanåt att favorisera allt som möjliggör att de stannar, kanske t.o.m. håller med argument mot varför de alternativ de pratar om inte är så bra även om det inte är min mening. Jag vill självklart att de ska göra precis det som de själva känner för att göra. Och allt velande och olika alternativ var och varannan dag gör mig ledsen. Men det är inte det som är problemet. Jag har bara insett hur jävla mycket jag kommer sakna dem, det kommer aldrig igen bli som det varit, det är snart slut. Jag är sjukt stolt över dem för alla tar inte examen, vägen dit är inte en dans på rosor direkt, något som jag fått erfara själv.

Tror bara att igårkväll rann bägaren över och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Det här är verkligen skitjobbigt! Sanningen är att tårarna inte slutar rinna heller, kommer de att sluta? Jag vet att det här inte är världens undergång och att det knappast är sista gången vi ses så varför är det så svårt? Tror att boven i dramat är att man blir som en liten familj, man umgås intensivt för det är samma för alla och sen när det är över ser man inte hur man kan fortsätta sitt liv utan alla andra. Det är inte jag och du längre det är vi. När vi försvinner så står man ensam kvar.

För mig är ensamheten det svåraste. Min värsta mardröm är att se alla gå medan jag själv står kvar. Så har det alltid varit. Men jag har klarat det förr, kanske för att jag visste att det var temporärt. Som det är nu, vet jag ingenting och det är nog det som skrämmer mig.


Vill sluta existera

Idag är en sån dag då jag helst bara skulle vilja försvinna. Inte synas, inte höras... Ingenting. Jag orkar inte. Så jag kommar isolera mig sen resten av dagen. Skulle inte tro att jag är nå vidare sällskap i vilket fall som helst så det är lika bra.

Har dessutom lite fix och trix att greja med i min uppsats. Det närmar sig verkligen slutet nu, det är jag tacksam för. Jag behöver något annat att tänka på så är det bara.

Tror för övrigt aldrig att jag jobbat så intensivt, under en längre period med någonting, någonsin! Jag är stolt över mig själv!

Kort och gott. Försöker ni kontakta mig idag, räkna inte med att jag svarar, jag vill vara ifred!

Julmiddag!

Nu är det dags att dra på julmiddag. Känns som det sista vi hinner göra tillsammans innan alla åker hem för julen. Ska bli riktigt trevligt. Och finklädd är man också! Så nu är det bara att inte messa till allt på en gång! Sjukt fint blev håret iaf. Tack Evelina, synd att alla kort jag försökt ta inte gör det rättvisa bara en som är apsuddig! Jaja


Redigering!

Sitter just nu och skriver om min tidigare forskning lite. Man får ofta ett annat perspektiv på dem efter ett tag. Då menar jag att man först översätter den tråkiga och krångliga engelskan till svenska först. Det känns lite osammanhängande till att börja med. Men efter att ha läst det några gånger inser man att en del är irrelevant och att man kan korta ner och skriva om.

Sen håller jag på att lägger in text till min analysmetod i inväntan på respons från min handledare. Det tog lite längre tid än hon trott eftersom hon inte förväntat sig att jag skulle hinna få ner så mycket text, vilket är bra. Så jag får den senare idag men måste sysselsätta mig med något.

Evelina var för övrigt precis här och fixade mitt hår. Nu är det jättefint så kan inte röra mig, vill inte riskera att det blir förstört! Har vågat håret, blir lite annorlunda än lockar eller krull hehe. Tror mitt hår blivit med lockigt/krulligt sen jag bytt till ett mycket bättre schampo och balsam!

Ungefär såhär ser det ut just nu!

Träningskläder

Alltås varför finns det inte så mycket snygga träningskläder? Eller det kan finnas snygga men då är allt slut. Är det enda alternativet ett svindyrt tight linne från en sportbutik det enda man får ha? Skickade efter lite träningskläder från HM iaf då jag tycker de är helt ok. Deras sportBHar funkar mycket bra för mig och eftersom jag inte längre kan ha min gamla så fick jag skicka efter nya. Tog två faktiskt, det är jobbigt att gå runt på bara en. Och de var skitbra! Skickade även efter en tröja att träna i. För STOR!! När ska man lära sig att man inte längre har den storlek som man haft men jag tänkte att den säkert var liten i storleken men det var tvärt om så det blev ett tält iställt. Jaja hoppas mina två klänningar från Bonprix kommer snart iaf.

Nu ska jag platta håret så Evelina kan komma och göra det vågigt senare. Man måste testa något nytt, trots allt julmiddag ikväll så vill man vara lite fin! Fick ju sovmorgon eftersom min handledare har min uppsats och kollar på. Sen har jag helgen på mig innan den ska in för bedömning på måndag.

650 år senare...

Äntligen har jag fått ihop analysen i min uppsats. Det känns riktigt förlösande och det har tagit sån jävla tid. Alltså man uppskattar andras sällskap när man skriver helt själv. Mena jag tyckte b-uppsatsen var förjävlig men då var vi 3 och nu är c-uppsatsen ännu mer förjävlig när jag skriver själv. För jag måste ju verkligen göra ALLTING helt själv men lite hjälp från min handledare då men det är JAG som måste göra jobbet.

Den som inte skrivit en stor uppsats helt själv förstår inte alls det jag går igenom, inget som jag förväntar mig heller. MEN kom inte till mig och säg att detta varit det värsta ni varit med om för ni har inte skrivit den själv för det ÄR det värsta jag varit med om. Men samtidigt så har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv. Jag har tvingar mig själv att göra något jag aldrig trodde jag skulle klara av.

Så nu åter till uppsatsen. Ska försöka få ner slutsats och egna reflektioner samt fortsatt forskning innan jag skickar in den till min handledare för koll så allt är grönt inför fortsatt arbete med den under helgen. På måndag ska den in, förhoppningsvis tillräckligt klar för att bli godkänd till opponering.

Tror jag ska injicera lite koffein i.v så man piggnar till! (det är ett skämt)


Vad händer?

Lovar att inatt när jag gick hem från Catarina var det snorkallt och minusgrader. När jag tittar ut genom fönstret nu är där nästan plus och snöstorm. Är det inte konstigt vilken skillnad det kan vara? För övrigt så är det mörkt, gissa om jag ville upp halv 9 när klockan ringde när det var mörkt? Nej inte direkt men nu har jag tvingat mig ur sängen, håller på kokar ägg till mina äggmackor. Mina LCHF-mackor blev lyckade denna gång så jag är glad!

Sen sen har jag en heltdag med uppsatsen att se fram emot, det är inte alls mycket kvar nu.... åååååh


Det flyter

Är det bara jag eller är det sjukt krångligt att sätta ihop resultatet för att få ett bra flyt och ja det ska se bra ut. Man måste få med allt man vill ha med och inte glömma något. Inte för att någon skulle märka det kanske men för sin egen skull?

I vilket fall som helst, efter mycket om och men, några rivsår senare, lite hår mindre, så har jag äntligen flyt.. säger bara flyyyyt. Sen om det är bra eller rätt det får nog min handledare bedömma imorgon snart lämnar jag ifrån mig allt ansvar.

Uppsatsskrivande kan nästan beskrivas som en utdragen resa till psyket!

Börja känna pressen

Slutet närmar sig på uppsatsskrivandet. Handledaren vill ha in den på måndag för att läsa och kunna bedömma om den är tillräckligt redo för att gå upp på opponering. Det känns lite som att ju närmare det kommer desto svårare har jag att knyta ihop säcken. Som det känns nu så kommer uppsatsen vara "klar" på måndag men i vilket skick det vet jag inte. Då tänker jag på att alla delar finns och så MEN att det inte hänger ihop så bra. Men som min handledare konstaterade så hinner inte alla klart och det är inte hela världen. Men det vore så jävla skönt att vara klar direkt. Men har sagt det förut går hellre upp senare men en uppsats som är 100% klar som jag verkligen kan stå för istället för att stressa ihop något och det finns massa som opponenterna kan ta upp och riskera att få en hel del att ändra efter.

Så nu blir det frukost, sen ska uppsatsen få sig en omgång. Förhoppningsvis med mer inspiration än igår.

Tävlar om en iPad

Jag måste nästan föreviga detta tillfälle. Jag tävlar om en iPad hos OnOff och man skulle skriva ett julrim på denna och jag kan helt säga att rimma är något av det som jag är allra sämst på. Jag står för det dessutom så brukar låta bli att lägga mig i sånna rimsaker och det lär dröja innan det blir några rim på mina julklappar!

Men tävlig iaf, man kan inte gå mer än lottlös eller? Så detta var mitt bidrag. Tyckte det var lite roligt varav varför jag vågar dela med mig av det i bloggen. Muahahaha (det gör inget om ni tycker det suger haha)

Inte mycket till bräda,
men något som gör att du glömmer städa
Du slipper surfa på en våg,
du fastna i nätet kommer du väl ihåg?
Varken sol, vind eller snö,
med denna present du kan ha kul på en öde ö
Som du kan skratta med denna
surfplatta.

Man var tvungen att ha surfplatta med i rimmet vill jag bara påpeka. Var tror ni, har jag någon chans? haha

Klänning till jul/nyår

Jag vill gärna ha något nytt och snyggt att ha på mig till jul och nyår eller något av det. Vet visserligen inte vad jag gör på nyår, kanske super mig redlös för att dränka mina sorger haha. Okej sånt ska man inte skämta om! Det enda jag planerat hittills är att jag ska till farfar på julafton och sen blir det väl jullunch hos farmor på juldan följt av utgång som alla andra år!

Men kläder är ett problem som består. Jag har jättedåligt med kläder just nu eftersom jag inte haft möjlighet att uppgradera min garderob.

Hittade iaf dessa två på Bonprix och blev lite sugen. Tycker de har många fina klänningar på den sidan men har aldrig skickat efter något. Det är inte så billiga kläder tyvärr.

Alltså vad är det här?

Är det bara jag som den senaste tiden fått massa kommentarer på bloggen på engelska. Det roliga är att det är på gamla inlägg från typ i våras eller förra vintern som får kommentarer. Hade det bara varit någon hade jag kanske inte reagerat men nu är det minst en om dagen den senaste veckan. Vad är poängen liksom? Det verkar dessutom vara personer som har en egen blogg dessutom så det är ju inte bara en anonym kommentar. Sen är det genomgående temat i dessa kommentarer att jag skriver intressanta saker eller att de gillar min bloggdesign.

Detta har jag lärt mig hittills idag

Att män som fixar håret och/eller sminkar sig är bögar.

Att kvinnor bara sminkar sig för andra kvinnor eftersom män inte bryr sig.

Män ska vara fula för att vara riktiga män.

Och...

Det finns ingen finsk man som skulle sminka sig...

Nu vill jag påstå att det inte ligger någon direkt sanning bakom dessa påståenden utan det är Jannes åsikter.. haha

Bläää bläää

Jag får nog sluta att skära lök eller ha handskar på mig när jag gör det. Verkar nämligen som att mina händer drar till sig all löklukt så de stinker i någon dag efter och det hjälper inte att man tvättar dem, det går inte bort. Hur kul är det att gå runt och lukta lök liksom?

Sitter och mentalt förbereder mig för att sätta igång med uppsatsen. Men ärligt talat är jag så trött på den att jag kan kräkas! Det är inte roligt alls just nu men det är så lite kvar så peppa peppa.


Allt går långsamt

Alltså varför går allt så jävla långsamt idag samtidigt som tiden går skitfort? Jag skämtar inte om jag säger att jag stått i köket och lagat mat i 2 timmar och då är det inte klart än. Allt går bara långsamt, jag tänker långsamt, jag gör sakerna långsamt men tjoff så har det gått 1 timme.

Och inte råga på det så gav jag mig själv en omgång med ostyveln när jag fixade vitkålssallad. Så mycket som jag äter vitkål just nu var det väl bara en tidsfråga.


Nu ska jag käka och sen över till Catarina och tv-hänga ett tag.

Bildbomb: Johnossikvällen






Juste Johnossi spelade ju också ;)



Trött!!

Varit i stan hela natten på Lucia movie night.. började väl vid sisådär 23.30 och tror jag var hemma 08.30. Vi fick iaf se tre filmer (127 timmar, love and other drugs och the town), en trollkarl, extra materian till Tron i 3D och så var där tävligar och annat. Jag tycker att det var ganska trevligt och mysigt fast jag var jävligt trött. Tror inte att det direkt hjälpte att filmerna var väldigt lika varandra. Hade varit kul med lite variation men men. Har aldrig varit med om att det hållit på så länge förut heller.

Så jag har sovit sisådär 4 timmar när jag kom hem. Ville inte sova mer eftersom jag vill kunna sova inatt och komma upp i tid imorgon för att sätta igång med analysen av uppsatsen då jag gjorde klart med resultatet igår. Så på två dygn har jag nog inte sovit med är 9 timmar, hårt att ligga på topp.

Nu måste jag in med lite text till min analysmetod sen på möte med mig handledare och efter det ska jag hem och dö lite haha. Har även lite ärenden till bibblan och posten innan jag kan slappa.

Dagens goda gärning

Jag anser iaf att det är dagens goda gärning eftersom det hände tidigt imorse. Jag hittade nämligen någons "handväska" på marken utanför Frimis. I vanliga fall brukar jag inte rota men jag tänkte att hade jag tur kunde hon ha glömt sin mobil eller något i den. På så sätt kan man ringa den kompis som ringt eller smsat senast då vi tjejer ofta festar tillsammans med någon och inte helt själva. Så jag ringde och en tjej svarade. Turligt nog hade de inte kommit så långt så jag kunde direkt lämna tillbaka den och tjejen blev jätteglad, typ kastade sig över mig och kramade mig. Så det var det.

Sen kanske jag ska tacka Andreas för kvällens goda gärning igår. Johnossi var ju på scen på Frimis och folk var som galna, man kastades fram och tillbaka. Det slutade med att jag från typ mitt i, längst bak, hamnade längst fram. Där hittade jag Andreas och ja ha hjälpte till att hålla emot så att jag inte blev mosat mot staketet precis framför scen. Måste ha varit skitjobbigt för honom men det var snällt gjort! Trots detta har jag blåmärken på ena höften och armen och är öm fram på bröstkorgen. Men det var kul!

Jag som för övrigt inte hade tänkt gå ut igår. Då jag inte hade nån biljett och fick stå i en annan kö än de andra terroriserade jag en australiensisk utbytesstudent. Hon var verkligen skittrevlig och rolig. Tur det annars hade jag säkerligen dött av att stå i kö ca 1 timme.

Tredje advent

Fyfaaaaan. Redaaaan... Tiden går sjukt fort nu, snart är det jul wihoooooo.

Jag är bakis.. Jag är på sjukt bra humör... Jag har ont i huve... Jag hade så sjukt jävla roligt igår... Jag kommer sakna alla socionomer i vår alltså! Mycket roligare än personalvetare! (helt ärligt jag vill inte umgås med folk i min egen utbildning). Bara några, ni vet vilka ni är men vi festar inte ihop.

I vilket fall som helst så ska jag plugga nu. Måste plugga, plugga och plugga lite till så jag kan slippa ha ångest hela natten igen. Det är inte roligt även om jag ligger bra i tiden, att det ska vara så jävla svårt att slappna av eller se positivt. DET ÄR INTE HELA VÄRLDEN OM JAG INTE FÅR GÅ UPP PÅ OPPONERING DIREKT. Det är sjulvklart målet men jag tar hellre senare med en bra uppsats än en i sista minuten ihopsatt uppsats, så jag borde kunna vara lite lugn men neeeeeeeeej. Ångesten kommer krypandes när jag gör annat eller när jag ska sova!

Det ska bli ändrig på det. Ska vara så jävla produktiv några timmar framöver. Sen ska jag skicka in den till min handledare som jag ska träffa imorgon igen, så kan jag se på film och mysa hela natten på SF med gott samvete!

Hmm värst vad jag svär när jag är energidryck hyper! hahaha
Daniel la upp denna bild på facebook igårkväll från mobilen. Den säger nästan ALLT =)

Fler bilder kommer senare!

Lördagkväll

Och ja man kan ju helt enkelt inte sitta inne helt själv. Därför sällskapssjuk som jag är drar jag på Evelinas Johnossi-korridorsfest. Jag ska inte med ut sen men i vilket fall som helst en anledning att göra sig lite fin och träffa folk. Jag känner mig sjukt isolerad här i min ensamma uppsatsbubbla.


Dreaming people

Har faktiskt laddat ner vinnarlåten till idol. Jag var tvungen! Kan säga att jag fortfarande är lite besviken på låten men jag tror att den behöver flera lyssningar innan den blir riktigt bra, mena den blev ju bättre när man hörde den igen och igen. Men vid första lyssningen var det WTF är det här vinnarlåten, besvikelse faktiskt!

Men nu är jag ägare av den rackaren iaf. Tycker för övrigt det var bra att Jay vann hade inte accepterat något annat även om jag är kluven. Vill han verkligen satsa på den karriären så kommer han inte ge upp hoppas jag och bli lika anonym som alla andra idolvinnare!


Idol-finalen 2010

Snart är det dags. Jag tycker det är superspännande. Det av två anledningar. Jag älskar Jay och jag vill att han ska vinna samtidigt som jag inte vill att han ska vinna. Jag vet det är lite komplicerat det där. Men faktum är att statistiken talar för sig själv. Mena hur bra går det för alla andra idol-vinnare? Den enda som egentligen gjort något är Agnes. Annars känns det som att det är tvåorna som kommit någon vart (om man bortser från förra årets idol, vart tog Calle vägen liksom?).

I vilket fall som helst, varesig Jay vinner eller inte så är han den totala vinnaren. Finns inte en chans i universum att han inte får släppa skiva iallafall!

Så nu beger jag mig till Catarina...

GO JAY SMITH!!!!

Mikrofonkåt på engelska?

Jo September har tydligen gjort en engelsk version också. själv måste jag säga att jag föredrar den svenska versionen. Hon gör det så jädra bra, det får en helt annan glädje, en annan känsla än den engelska!

Vad tycker ni?

September - Me and my microphone

Superkit från Björn Axén

Vill du vinna ett superkit från Björn Axén på ett värde av ca 1500 kr??

Det vill jag!

Kitet innehåller:
- Björn Axén Fiber Fudge Strong
- Björn Axén Megafix Hairspray Superstrong
- Björn Axén Care Normal Shampoo
- Björn Axén Extreme Care Conditioner
- Björn Axén Care Deep Repair Conditioner
- Björn Axén Straight & Curl Nano Pro (locktång & plattång i ett)

Vill du vinna det kan du gå inte på DennisMs blogg och tävla i hans julkalender. Du kan faktiskt tävla om jättefina saker varje dag. Både saker att ge bort eller ha själv. Hur bra är inte det?

Länken är: http://dennism.se/2010/december/utkast-dec-10-2010-1.html

Kategorisering

Sitter just nu på golvet och klipper och klistar med min analysram och material. Jag är så trött på att sitta framför datorn och göra detta, vilket jag kunde ha gjort i NVIVO men jag vägrar teknik just nu. Sen är jag inte helt säker på om det gått lite fort heller, eller fort och fort mindre långsamt kanske. Så jag har skrivit ut mina texter och klippt den i remsor som jag sedan ska lägga i kategorier. Så trevlig är min fredag, är inte många som har det så, eller? Blir lite mys framför idolfinalen här senare.



Ibland ska man ha flyt

Idag rullar det mesta på faktiskt. Lyckades komma upp relativt tidigt imorse utan att snooza halva dagen. Dessutom så tog jag tag i mitt rum, dammsög, torkade och gjorde rent i badrummet. Eftersom jag inte heller lagt in den rena tvätten från i måndags så fixade jag med det så nu är lådorna fulla igen. Sen åkte träningsväska och lite annat in i garderoben, ingen anledning att det står framme när det ändå inte kommer användas på ett tag framöver.

På tal om det så vaknade jag imorse av att jag inte kände mycket alls i knät. När jag går känner jag visserligen lite lite att det inte är helt okej men vad kan man vänta sig? Känner att det var en jädra tur att jag inte fick någon tid hos sjukgymnasten den här veckan, hade varit onödigt men fick ju lite tips och så via telefon iallafall.

Nu håller jag på för fullt med uppsatsen som vanligt. Man måste ju jobba med den några timmar varje dag för att slippa ångest, vilket jag har likförbannat när jag tycker jag är klar för dagen, sitter och ser på tv i min ensamhet eller ligger i sängen. Det ska bli så skönt när den är klar men då kommer den säkerligen ångest för framtiden istället. Men nu nu jädrar ska resultatet in och sen analys på det. Wihoo!

Michael Jackson and Akon - Hold my hand

Jag är lite kluven till det här med Michael Jacksons nya låt som han gjorde med Akon innan han dog. Mena det finns väl en anledning till att den inte släppts? Varför då släppa den över 1 år efter hans död iallafall? Det får mig att undra vem vill tjäna pengar på honom men hela den nya skivan dessutom? Vad hade jag själv velat om jag varit MJ? Det känns som att han aldrig kommer få vara ifred och bara vara. Låt folk få leva med hans gamla mästerverk, låt de nya låtarna som han inte släppte vara.

Dock är låten bra, den är fin men ja jag hade kunna leva utan den faktiskt!

Lite ironi men tack ;-)

Jag vill bara påpeka att jag inte är sårad på något sätt. Jag vet att alla har pikat med glimten i ögat. För erkänn ni vill följa mig? Om inte så skulle ni ha blockerat eller slutat läsa! Jag var faktiskt inte helt seriöst när jag skrev föregående inlägg. Lite sanning låg väl i det men lite var också en act av trisstess då jag helt ärligt knappt varit online idag. Eller för att jag sitter isolerad med min jävla uppsats.

Men är absolut inte sur på någon eller så. Men är kul att några reagerat iaf. Måste ju innebära något? Mena vad gör man inte för uppmärksamheten? =)

Skämt å sido så är alla mina vänner väl medvetna om hur jag är och vad jag märkt hittills så är det ingen som inte tycker om mig fast jag är som jag är! ♥

Men nu måste jag ifrån datorn ett tag annars kommer ögonen gå i kors eller nått. Väldigt trött i ögonen är jag efter att ha suttit vid datorn och läst artiklar hela dagen.


Försöker detoxa mig själv

Senaste dagarna har jag fått höra en del pikar angående mitt uppdaterande på nätet. Då menar jag blogg, twitter men framförallt facebook. "När jag loggade in på facebook så var varannan post från dig", det har några personer sagt till mig. Mycket av det måste jag erkänna är av tristess när jag behöver lite andrum i uppsatsskrivandet. Mena jag sitter helt själv framför min dataskärm dagarna i ända och skriver och pysslar. Något utlopp för mänsklig kontakt borde jag väl få ha? Igår hängde jag i köket med Markus och Jin bara för att jag behövde hänga med folk. Slutade med att Markus tvingade in mig i mitt rum igen för att skriva på min uppsats.

Ja vad ska jag säga? Jag har inget liv just nu och är sjukt sällskapssjuk. Att de som uttryckt dessa kommentarer skrev sina uppsatsen med två andra personer visar kanske skillnaden? Att skriva på facebook eller någon annanstanns ger mig förhoppningsvis lite respons på det jag säger om det är en tanke jag har. Jag vill kanske inte gå så långt att säga att det inte är mitt fel att deras andra kompisar inte uppdaterar oftare men tanken har slagit mig. Jag är väligt öppen som person, kanske för öppen men det är så jag är. Love me or hate me!

Men jag ska köra detox veckan ut. Max 3 statusuppdateringar per dag. (med andra ord har jag fyllt dagens kvot med mina sjukgymnastuppdateringar) Ska försöka att inte vara online någonstanns faktiskt, så lite som möjligt iallafall. Om det nu stör folk eller jag vet inte, men jag kunde uttyda en viss underton i framförandet. Kalla mig töntig för att anse det men ja jag får väl sitta här isolerad i min bubbla. Den som mår mest dåligt av isolering är jag, så jag ska inte tvinga mig på andra.

Överbelastning i mjukdelarna

Har precis pratat med en sjukgymnast. De hade inga tider till mig just nu så det är bara att vänta. Dock sa hon att det lät som en överbelastning av knät när jag beskrev hur det uppkom och hur det har utvecklats. Tror inte att knäa väggen är boven i dramat. Som hon sa överbelastning av mjukdelarna i knät. Se ut som jag haft en liten blödning så tror det stämmer men jag är inte jättesvullen.

I vilket fall som helst så tar det 4-6 veckor att bli bra. Men bra då kommer jag inte kunna gymma förrän efter årsskiftet, då har jag det klarlagt iallafall. Hon förstod att det var frustrerande att det tar sån lång tid men så är det ibland. Dock ska jag röra på mig, inte mer än nödvändigt men jag ska röra på mig lite. Ha bandage på knät men inte hårt utan bara som lite stöd sen ska jag äta ipren om det gör för ont. Så det ska jag gå och införskaffa nu hade jag tänkt.

Med andra ord får jag nog acceptera att jag inte kommer kunna somna så lätt på kvällarna framöver och att jag kommer sova längre på morgonen. Bara att plugga senare på eftermiddagen alltså. Igår satt jag tom med uppsatsen medan jag hade tvn på i bakgrunden, brukar inte göra det men höll ändå på med delar som inte kräver massa uppmärksamhet.

Nej nu vill jag vara klar med uppsatsen och ta några dagars "jullov".

Jay Smith - Von Benzo

Von Benzo är faktiskt namnet på det band Jay är/var med i. De har släppt ett album som finns på spotify och det är skitbra tycker jag. Är det ungefär så Jay kommer låta efter idol så köper jag hans skiva utan tvekan! Eller som det känns nu köper jag hans skiva likförbannat så länge han kör den musik han kör.

Lyssna på skivan HÄR (om du har spotify)


Har jag beställt väckning?

Det är nästan så man kan tro att jag beställt väckning imorse. Vid 09 ringer Markus (trodde det var mamma men upptäckte att det inte var det när jag svarade) skitglad och undrar vad jag gör. Ermm sover, Markus fortfarande lika säger att nu är det väl dags att gå upp då. Jo det var väl det men så underbart skönt att ligga kvar i sängen. I vilket fall så hade han låst sig ute men snäll som jag är så ska jag öppna till honom senare.

Strax efter får jag sms av Nina. I stort sätt samma uppochhoppa men med detaljen att tentaresultatet kommit. Ville verkligen inte ur sängen än men upp kom jag efter ett tag iallafall. Tentaresultatet orkar jag inte ens diskutera, jag förstår faktiskt ingenting. Tentan var inte lätt, den var inte heller svår, den var klurig men jag kände ändå att jag fått till det å suttit flera timmar med den. Tydligen inte tillräckligt bra.

Jag förstår inte varför jag alltid ska bli slagen till spillror ner på jorden igen när allt för en gångsskull flyter på? Varför, varför, varför? Kanske är så att jag egentligen inte ska göra det här, att det görs svårt för mig för att jag egentligen borde jobba på ica och föda barn ect? Nöja mig med att ta samma väg som resten av släkten? Jag blir så uppgiven ibland alltså. Känner tomhet just nu, jag har egentligen inte tid. Samtidigt som jag önskar att jag kollat tentaresultatet ikväll eller något så hade det knappast blivit bättre, hade jag ens kunnat hålla mig?

Nej nu skärper vi oss. Jag har klarat det förr jag kan göra det igen. Känns som jag konstant arbetar i uppförsbacke men det är väl så det är, jag tänker inte ens skriva ibland för det vore en lögn. ALLTID är det något och ALDRIG inget. Så nu blir det mer jobb med tentan, något som jag vet kommer gå vägen om jag inte slappar nu, det sa min handledare. Hon har mer tro på mig än vad jag själv har, kanske är det som är problemet?


Gissa vem som inte kommer sova så bra inatt?

Jo juste precis. JAG! Kom precis hem från att ha varit på bio. Vi såg Paranormal activity 2 och saaatan den var minst lika läskig som den första. Alltså jag brukar inte bli rädd och så men dessa två filmer är riktigt obehagliga på ett sätt jag inte riktigt kan sätta fingret på. Det var nästan så jag ville springa ut från salongen. Creapy liksom.

Jaja nu ska jag hoppa isäng iallafall. Hoppas att jag får sova ostört men man vet ju aldrig. Efter jag och Emelie sätt första filmen sov jag inte så himla bra direkt men jag hade inga konstiga drömmar. Inte som Emelie som vaknade av att hon trodde att något satt på musik på hennes dator. Ja jag önskar ibland att någon kunde säga till mig att jag är för liten för att se skräckfilmer och att jag får mardrömmar.

God natt!

Köttfärsomelett i ugnsform

Testade detta idag för första gången och det var såååå gott kan jag lova. Eftersom jag i veckorna försöker hålla mig ifrån allt som heter kolhydrater så måste man testa på något nytt emellanåt för att inte tröttna. Denna är även lätt att ha i matlådan med sallad till.

4 portioner, tar ca 45 minuter att tillaga

Ingredienser:
Fyllning
400 gram köttfärs
salt och peppar
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
3 msk vatten
1,5 msk tomatpuré

Botten
4 st ägg
1 dl grädde
2 msk smör/margarin
rosmarin (behövs inte men ger lite smak till omelettbotten)

Täcke
2 dl riven ost
1 dl grädde
0,5 dl fréme fraiche
8-10 st cocktailtomater

Tillagning:
1. sätt ugnen på 200 grader.
2. Hacka lök och vitlök och bryn i pannan (jag vill ha mer vitlökssmak så jag pressade i dem). Tillsätt köttfärsen och bryn tills den är genomstekt. Salta och peppra. Häll i vattnet, tomatpurén och låt puttra tills vätskan kokat bort.
3. Vispa ihop äggen med grädde och lite rosmarin och häll i en ugnsform. (Bli inte förvånad om det ser lite ut men det sväller i ugnen). Grädda i ugnen i ca 8-10 minuter. Ta ut och lägg på fyllningen. Höj värmen i ugnen till 225 grader.
4. Fördela köttfärsen i ugnsformen. Blanda grädde, créme fraiche och ost i en bunke och häll över köttfärsen. Fördela halva cocktailtomater över "pajen". Grädda ca 10 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.

Ha även lite grönsker och sallad till...
Smaklig måltid!

Måste sätta fart

Mötet med min handledare gick kanon. Lite småjusteringar i texten eller rättare sagt omstruktureringar annars bra. Vilket betyder att analysramen ska läggas upp och fyllas med allt material HEJJAA! Ska in med en till artikel om tidigare forskning också men det går snabbt!

Annars har jag spenderat de senaste 75 minuterna med mamma på mobilen. Jävla kacklande alltså om allt och ingenting. Men det var kul eftersom det var länge sen vi hade tid att prata nu.

Jag har en del att hinna med idag som det ser ut. Artikeln ska in, sen lite annat fix, söka andra artiklar till analysen och så måste jag till Willys och handla lite grejer samt att jag borde dammsuga, jag hann inte det igår jag vet inte vart tiden tog vägen.

Sen låter det som att vi ska på studentbio ikväll. Paranormal activity 2. Jag lär ju inte kunna sova inatt, någon som frivilligt skedar med mig inatt? haha


Här händer grejer

Tror inte jag varit uppe och helt färdig någon gång den här tiden de senaste dagarna. Jag har varit en riktig slöfock faktiskt. Har varit så skönt att ligga och kura under mitt täcke men nej sånt har vi inte tid med. Ska på möte kl 11 så det är väl en av anledningarna och har lite att fixa innan.

Håller för övrigt på att bli galen nu när jag inte kan gå och gymma. Ser ut som att knät tänker förstöra denna vecka också. Nästan så att jag börjar fundera över om jag borde gå och kolla upp den. Men samtidigt känns det som att ja jag har slagit i den och sen överansträngt den med att gymma i 1,5 timme innan det blivit riktigt bra. Det blir liksom lite bättre varje dag men det går inte tillräckligt fort. Jag blir otålig och snart klättrar jag på väggarna. Samtidigt vet jag att det aldrig kommer bli bättre om jag går till gymmet ändå så jag får väl sitta här hemma och uggla tills det är bra.

Idag blir det mer uppsatsskrivande. Tror det blir till att börja på resultat/analys idag. Inte fy skam det. Men jag är sååååå trött på denna uppsats nu. Samma sak varje dag!


Vinn presentkort på nelly.com

Gör som jag och tävla i DennisMs blogg. Chansen att vinna 1000 kr att handla för.

Gå HIT och följ instruktionerna!


Något jag lärt mig

Är det något jag lärt mig efter en pain-in-the-ass b-uppsats och dessa veckor med en pain-in-the-ass c-uppsats är att hur bra man än tycker att man skrivit kan man dagen efter ändå gå in och skriva om lite, ändra om meningar eller ord, lägga till och ta bort. Det finns inget nej jag är helt klar med det man skrivit i en uppsats. Det kan alltid göras om och erm göras bättre. Allt kan alltid göras bättre, det finns inget som är perfekt för alla. Men nog försöker vi nå perfekt när vi gör något? Vad är annars poängen? Hur kul är det att göra något halvdant?

Iaf så är det nu lite mat i min mage. Jag ska snart tvätta, man kan ju tycka att man inte får så mycket tvätt av att bo in en uppsatsbubbla men det får man. Om inte annat är mitt rum ganska åtsidosatt just nu. Börjar krypa fram dammråttor under sängen så antar jag får ta tag i det senare också. Uppsatsbubblan var det ja.


Idag lider jag! Tyck synd om mig haha

Skämt och sido så har jag (ärligt talat) sååååån jävla m***värk. Jag skulle kunna döö men det gör jag inte för att jag är kvinna och vi är vana att ha ont lite då och då eller? Kan ju säga att det inte är ofta jag vaknar mitt i natten av att jag har så ont att jag måste ta en ipren. Så nu blir det jag och vetepåsen ett tag framöver. Men ska fortsätta mitt uppsatsarbete i vilket fall som helst.

Okej till något roligare. Eller roligare och roligare. Sålde en MP3-spelare som jag aldrig använt på tradera igår. Tror jag gav 249 kr för den en gång i tiden och sålde den för 235 kr. Det är väl en ganska bra deal? Sålde också ett displayskydd till Samsung Jet för 21 kr som jag fick gratis. Aldrig fel!

Idol-Olle eller Tom Dice?

Jag har funderat på det här länge men har inte tagit tag i det helt enkelt. Men enda sen audition har Idol-Olle påmint mig om någon annan. Då menar jag röstmässigt inte utseendemässigt. Så varför inte dela med mig av det nu. Någon som minns Tom Dice som tävlade för Belgien i årets Eurovision song contest? Inte? Man måste väl vara lite mer nördig för att göra det kanske. Så jag ger er en jämförelse..

Olle med Free fallin


Tom Dice med Me and my guitar


Kanske är något jag inbillat mig eller hör ni likheten? I vilket fall som helst älskar jag Tom Dice och jag kommer garanterat att köpa Olles skiva!

Ca 4 timmar senare

Sådär ja. Nu har jag fått mat. Är en aning lyckligare faktiskt. Men nu blev jag trött istället. Samt att jag har ångest, uppsatsångest. Inte för att jag inte gjort något utan för att tiden håller på rinna ut. Men det ska vi inte tänka på men det går liksom inte att inte tänka på det. Tekniskt sätt har vi kommit halvvägs och det är att få ihop allt material man samlat in och finslipandet kvar. Det borde inte vara ett sånt stort problem att ha ångest för men antar det är något jag får leva med de kommande 3 veckorna!

Irriterad som tusan

Min blogg och jag kan klaga hur mycket jag vill. Så det så! :P

Tror det var länge sen jag var så här irriterad som jag är nu. Det på de kineser som numera bor i våran korridor. De liksom förökar sig skitsnabbt och det är inget vi kan göra åt det. Nu råkar det vara så att de utan förvarning bestämt sig för att bjuda in halva kina på middag också. Skämtar inte hela köket är fullt av kineser. I vilket fall som helst har de lagat mat i flera timmar till hur många som helst. Alltså ska man bjuda in massa folk vid middagstid om man bor i en korridor med 8 andra så måste man förvarna om man ska ha storkok för minst 20-30 pers under den tid då normala svennebananer lagar middag. Speciellt på en söndag också då man brukar laga mat som blir matlådor också. Men här sitter jag snällt och väntar. Eller nej jag är inte snäll längre, jag var ut och frågade hur länge de skulle laga mat och fick till svar iaf 30 minuter till. Det var för en kvart sen. Jag håller på att dö av hunger. Och ja jag är grinig just nu. Varför ska ALLTID jag få vänta? Antagligen för att jag är för snäll och tänker det är kösystem i Sverige. Men även vi blir irriterade när antalet minuter i kö växer sig tvåsiffriga och speciellt tresiffriga.

Roliga är att hur irriterad jag än är så hjälper det inte. Hur sur jag är känner mig så kan jag inte gå ut och skälla ut dem eftersom de var i köket först. Det skulle inte heller hjälpa att skälla ut dem. Det skulle bara leda till dålig stämning och med 20 till kineser som kollar på en känner man sig inte så kaxig kanske? Jag är troligtvis extra grinig just nu eftersom jag är jättehungrig verkligen. Jag gillar inte att behöva vänta när jag är hungrig. Jag börjar laga mat när jag börjar bli hungrig och inte när jag är det för det blir inge bra.

Nej flyttar de inte på sig snart så kommer jag sätta mig på golvet i köket och grina för att visa att jag tycker jag väntat tillräckligt länge. Hur gulliga och trevliga de än må vara. Det här går inte mycket längre. Imorgon blir det nog jag (för övrigt korridorens egen Hitler) som får ta tag i lappen om ett korridorsmöte.

Dagens låt

The Saturdays feat. flo Rida - Higher.


Helt ok låt. Hade kanske förväntat mig lite mer eftersom jag gillar Flo Rida. Egentligen förstår jag mig inte på detta engelska flickband. Verkar ju inte vara så att de fått fram värsta hitten men ändå är de ganska stora i Storbritanien. Å andra sidan är det inte alltid band man gillar som slår igenom heller med buller och brak.


Ett stycke linslus, tre stycken linslöss?

Så kan man nog beskriva fredagskvällen i fototermer. För jag är linslus och stolt över det, men i fredags var vi tre som återfanns flitigt bland mina bilder. Så jädra kul!! Här är några av dem. Erkänn det är kärlek! ♥





Andra advent

Tiden går sjukt fort. Jag får ååångest! Jag gillar inte att ha ångest :(

Men om man ska se det positiva i det hela så får jag snart åka hem till familjen. Och jag vill åka hem, helst åka hem och inte behöva göra någonting annan än att bara vara!

Jaja nu ska jag se reprisen av idol då jag missade den i fredags. Jag vet vem som åkte ut dock och jag är inte glad så mycket kan jag säga. Vinner inte Jay idol nu så kommer jag aldrig mer se på det. säger bara Olle i mitt ♥

Två månader kvar

Insåg precis att igår var det precis 2 månader kvar till prövotiden på mitt körkort går ut. Alltså jag kan inte fatta att jag snart haft mitt kära körkort i 2 år. Tror fanemej att körkort är min bästa bedrift so far ;) Och ja jag var ganska gammal när jag tog körkort. Det har absolut ingenting med att jag är en dålig förare eller att det tog tid att gå det med prov osv. Nej faktiskt inte för jag klarade allt på första! (med det menar jag inte att de som inte gjorde det är sämre)

Anledningen är nog att när jag var 16 år var jag inte alls redo att börja övningsköra. När jag var 18 var jag inte heller redo och hade inte varit redo att äga ett körkort heller. Och det skäms jag inte alls för. Men stor problem var pengarna. Jag hade inte råd eller möjlighet att övningsköra då. Sen fick jag i present när jag tog studenten att min farfar skulle betala hela skiten. Så han tog tag i det och i stort sätt tvingade mig att börja köra innan presentkortet på körskolan gick ut. Men jag var egentligen inte redo mentalt då heller, jag var ett nervvrak när jag satt i bilen, alltid nervös och osäker. Det hjälpte inte heller att min körskolelärade kallade mig fegis och inte förklarade så jag förstod. Sen flyttade jag hit till Örebro, fick en underbar körskolelärare. Hon trodde på mig, berömde mig och visade mig så jag förstod. Och vips någon månad senare hade jag köpkort. Jag mognade och klarade det. Alla är inte redo vid 16, 18 eller 20 år, vissa är inte ens redo när de är 25 år. Jag tycker inte det är något fel med det eftersom är man inte redo och ger sig ut kan det bli jättefel.

Sen är det ett problem med att det är så jävla dyrt! Det blir bara dyrare och dyrare också så man kan ju inte ta så många lektioner som man kanske skulle vilja för att bli helst säker. Något som blir ett större problem för dem, jag är en av dem med en förälder som inte har körkort och den andra bor man inte med så man kan ut och köra så ofta som man skulle önska.

Körkort är något av det bästa jag haft. Det är en sån frihet. Jag kanske inte har råd med bil själv men det finns alltid en man kan låna. Så alla borde skaffa körkort men inte hetsas av att man måste göra det när alla andra gör det.


Sleeping with the light on

Riktigt trött är jag just nu. Känns verkligen att jag inte sovit så bra inatt. Av någon anledning blir det alltid värre av att vara ensam och inte ha något att göra. Mena jag var trött förra helgen också men då var Emelie och Gabi här och bakade hela dagen så jag hann inte tänka på att jag var trött. Nu sitter jag här med tunga ögonlock. Vi ska inte ses förrän kl 19 för att förbereda myskvällen. Vi ska se Eclipse hade vi tänkt. Hade sån tur att den fanns kvar att hyra på ica.

Man kanske ska lägga sig och powernapa en halvtimme innan man ska fixa käk?

Mår som jag förtjänar

Det verkar som att jag absolut inte kan sova när jag varit ut och festat numera. Jag upplever vad man kanske kan kalla störd REM-sömn? Gick och la mig i stort sätt direkt när jag kom hem men har vaknat flera gånger under natten, snurrat och snurrat, somnat om, vaknat. Ett tag var det nästan så jag önskade det var morgon så jag kunde kliva upp. Klockan var då 07.33, lite tidigt kanske. Somnade om till 10 sen dess har jag legat vaken. Så jag har ont i huvudet, trött och seg men framförallt är jag hungrig. Gabi gjorde förjävla goda drinkar igår och antar det sätter sina spår hahaha. Caipirinha

Bilderna tyder på att vi hade jävligt kul igår dock. På förfesten iaf, utekvällen var inte den bästa. Musiken var inte alls som jag hade tänkt och det var 18års gräns, ni kan ju gissa tre gånger vilka som var majoritet. Men men förfesten var iaf röj och har en del erm.. "fula" bilder och ja roliga bilder. Tur man bjuder på sig själv, eller alla gjorde det faktiskt :cool:

Bilder kommer senare ;)

Sminkning pågår

Har bestämt mig för att bara låta håret vara, orkar inte hålla på med det. Ser ju aldrig lika bra ut när man gjort sig iordning som när man kommer hem i vilket fall som helst. Kläder är också utvalda i stort sett vet inte om jag ska ha lackleggings eller vanliga men det tror jag får bli slumpen eller det som blir bäst när jag klär på mig.

Nu till sminket. Har bara kommit till foundation och lite mascara OCH tiden börjar bli kort!

Ikväll ska dansas reggaeton

Winterjam på Satin ikväll. Gissa vilket gäng heta brudar som ska dit? Jo Tybblemaffian men kompisar och erm respektive haha. Det är iaf Jamaicatema på ett dansgolv vilket innebär reggae och lite annat, på det andra dansgolvet är det club, reggaeton och hiphop. Blir ju hur kul som helst! Eller ja, club och reggaeton iaf och jag kan nog stå och gunga med till reggae om jag är tillräckligt full. Vilket det känns som att jag kommer att bli med tanke på att Gabi planerat att bjuda på Margarita, Caipirinha och Rosa pantern. Jag kommer dessutom ta med min Dooleys så fanskapet blir slut någon gång. Det är inte gott alltså!

Väldigt peppad för ikväll och inte ens mitt jävla knä ska få förstöra för mig! Just nu är det inlindat i bandage så jag nästan stasat hela benet men vaffan. Amputering av ena benet har väl inget dött av ;) Måste kanske börja göra mig iordning. Vad ska jag göra med håret? Med de nya hårprodukterna känns rakt bäst men det krävs ju lite jobb. Lockigt, stå-åt-alla-håll får det bli typ. Eller så illa ser det inte ut faktiskt än, men det kommer göra innan kvällen är slut. Vad ska jag ha på mig? Känns ju som att man vill ha något som flyger lite när man dansar? Haha dagens i-landsproblem typ!

Nej får klura på det där ett tag... Har inte mycket tid på mig nu!

DennisM's julklappskalender - lucka tre

Jag tävlar om att vinna en goodiebag from Makeup store. :D

Vill du också tävla gå in på DennisM's blogg och skriv en kommentar.. Länk!

Kanske bara är jag som tycker det är kul med presenter?? ;)


Måste vara lite egoistisk men...

... gillar denna bild starkt från förra helgen. Problemet är att jag inte vet hur? när? var? och av vem den är tagen? Men bilden fanns i min kamera. Jaja kanske är lika bra eftersom det var en del mysko bilder :) hahahaha


Fredag igen

Var det inte helg precis? Varför går tiden så jädra snabbt helt plötsligt? Jag börjar få lite smått uppsatsångest här. Men tanke på att det efter idag, tekniskt sätt bara är 3 arbetsveckor kvar, alltså 15 dagar att få ihop en uppsats. Sjukt eller var. Visst jag har kommit halva uppsatsen. Jag håller på med det som tar mest tid, men iaf. Jag kommer klara deadlinen om jag jobbar på inga problem. Så varför denna småångest som kommer krypande? Det är nästan så jag vill umgås med folk så mycket som möjligt att jag slipper tänka på det. Ska det krävas så har jag någon extra dag plus ca 1 veckas finslipning i mellandagarna.

Nej nu kör vi!

Har trotsat kylan

Nu kan jag iaf säga att jag gjort någonting idag. Var precis ner på stan och hämtade ut våra biljetter till Lucia movie night den 12 december. Eller rättare sagt det är bio hela natten från 23.30 den 12e till nån gång tidigt på morgonen den 13e. Hur nice är inte det? Man brukar få se 3 filmer, förhandsvisning sen brukar de ha lite tävlingar och så brukar de bjuda på snacks och något annat ätbart under natten.



Sen fick jag faktiskt in den teori jag behövde få in idag. Imorgon får jag jobba lite vidare med uppbyggnaden av min analys. Tror inte jag är helt på det klara än hur jag ska lägga upp den för att det inte ska bli rörigt. Alltså får det bli en mer praktisk dag imorgon.

Har någon sett min motivation?

Idag är verkligen en sån dag då ingenting händer. Känns som att jag mest sitter och stirrar på skärmen framför mig. Tankarna står helt still faktiskt. Inte ett dugg går in eller ut genom mitt huvud just nu. Jag har inte tid med det heller eftersom jag gillar när det är helg och jag inte behöver plugga om jag jobbat på bra under veckan. Förresten är det bara jag som tyckte att det precis var helg?

Har iaf lagt in text om maktstrukturer och könsordning i min uppsats, nu ska lite text om könssegregering in också. Sen tror jag faktiskt att jag skiter i det här för idag. Sätter mig och letar artiklar eller något istället. Det måste ju göras i vilket fall som helst.

Fler poäng i påsen!

Loggade in på studentforum idag och japp, fler poäng har rullat in med att tentaresultaten också kommit. Känns mycket mycket bättre eftersom jag fick resultatet på måstetentan i början av veckan och sen idag den jag var tvungen att komplettera eftersom mina feberhallucinationer uppenbarligen inte var tillräckligt bra ;) hahaha

Så nu är jag helt i fas, väntar på samma tenta som alla andra. NICE!!

Man gör det man kan

Ser ni nya saker i bloggen de kommande dagarna är det för att jag roar mig med bloggdesign. Testar på olika saker. Den största skillnaden just nu är profilbilden på sidan med text men också kommentars rutan. Tycker det är jättekul att greja. Det är lite avslappnande faktiskt. Man får klura lite, fixa och trixa. Min design må vara enkel och inte flashig men jag gillar det. Dessutom har jag varken råd, tid eller lust att låta någon som är ännu mer "datanörd" än jag själv göra det. Är min blogg så jag vill göra det på mitt sätt även om det blir lite i taget.

Något annat nytt är att när ni kommenterar och gör smileytecken så kommer det bli en smiley :D Samma för mig när jag bloggar. Bara för att göra det lite extra kul. Ja jag vet jag är jättenördig ibland :P haha
Vill ni också lägga in det i era bloggar gå HIT så får ni veta precis hur ni ska göra.

Lista över smileys man kan använda:

Lite bilder från Thanksgivingmiddagen/festen

Måste sägas att det var jättetrevligt i lördags. God mat, trevligt sällskap och lite för myket alkohol (för mig som inte druckit på evigheter iaf). Men om man ska tänka positivt så betalade jag inget inträde på krogen. Jag gick visst bara in och ingen sa åt mig, så det kan bli?!

Hela gänget som käkade, blev dock tre mindre eftersom de skulle på konsert sen.



Evelinas kalkon som ska vara med i hennes ansökan till att bli Zlatans hemmafru.




In i dimman!


Vi passade på att sminka Markus lite.


Erkänn att jag ser smart ut i brillor!


Dagens julklapp av DennisM

Jag är med och tävlar om Dagens julklapp som är presentkort på 2500 kr i massor av butiker, hotell, resturanger osv. Detta gör jag i DennisM's blogg.

Vill du också tävla gå in HÄR och se vad du måste göra.

Om inte annat kan ni väl hålla tummarna för att jag vinner =)


Melodifestivalen 2011 - alla bidragen

Deltävling 1 - Luleå
Danny - In the Club
Jonas Matsson - On my own
Pernilla Andersson - Desperados
Swingfly - Me and my drum
Dilba - Try again
Jenny Silver - Something in your eyes
Rasmus Viberg - Social butterfly
Le Kid - Oh my God


Deltävling 2 - Göteborg
Brolle - Seven days and seven nights
Elisabeth Andreassen - Vaken i en dröm
Christian Walz - Like suicide
Loreen - My heart is refusing me
Sanna Nielsen - I'm in love
Daniel "The Moniker" Karlsson - Oh my God!
Anniela - Elektrisk
Babsan - Ge mig en spanjor


Deltävling 3 - Linköping
Sara Lumholdt - Enemy
Shirley´s Angels - I Though´t It Was Forever
Linda Sundblad - Lucky You
Sebastian Karlsson - No One Else Could
Eric Saade - Popular
Sara Varga - Spring för livet
The Playtones - The King
Simon Forsberg - Tid att andas


Deltävling 4 - Malmö
Linda Pritchard - Alive
Julia Alvgard - Better Or Worse
Anders Fernette - (eftersom första låten blev diskad söker man ny låt)
Linda Bengtzing - E de fel på mig
Lasse Stefanz - I Surrender
Nicke Borg - Leaving Home
Melody Club - The Hunter
Love Generation - XXX


Bilder från msn.se

Första december

Helt sjukt vad tiden går fort. Eller av någon anledning tycket jag alltid att slutet av året går snabbare än början av året. Hur kommer det sig egentligen? Tiden borde ju vara konstant. Aja i vilket fall som helst så blir man inte mindre stressad angående uppsatsen. Men är bara att kämpa på och göra det man kan. Som sagt, superviktigt att göra NÅGONTING varje dag, även om jag får lite småångest de dagarna när man inte skrivit så mycket. Men man ska inte hänga upp sig på det jag vet. Idag kommer jag dock skriva massor efter en dag igår då det blev mest söka, läsa och stryka under.

Men först frukost!

RSS 2.0