Lady Gaga i Globen

Har inte riktigt fattat att det är ikväll. Det har knappt skrivits någonting om att Lady Gaga kommer till Stockholm idag. Inte vad jag sett, var ju mer hype över henne förra gången. Nu verkar hon hålla lite lägre profil och grejar med Jazzmusik istället. Hoppas INTE det blir något sånt ikväll för då dör jag!
 
Hon bjöd på en härlig show för två år sedan när jag såg henne. Tror detta blir första gånger jag ser samma artist igen. Brukar nöja mig med en gång om det inte av en slump råka bli pga att något band eller artist råkar vara förband till någon annan.
 
Ska iallafall bli en kul kväll och något annat än hockey. ;-)
 

Rekommenderas!

Köpte nya hårprodukter förra veckan. Doves schampo och balsam funkade inte på mitt hår, det blev torrt och frissigt. Det sa även hårfrisören när jag var där sist och det är första gången jag fått höra det om mitt hår. Råkade se att de hade halva priset på denna serie från L'oreal på Åhléns så var ju tvungen att slå till. Det finns olika sorter så kolla vilken som passar just dig om du vill testa.
 
Jag köpte för torrt och frizzigt hår, samt inpackning för skadat hår. Nu jäklar ska jag kurera mitt hår. Och visst på bara 3-4 tvättar så märker jag stor skillnad i kvalitet. Doftar även riktigt gått och är väldigt drygt dessutom.
 
Rekommenderas!
 

Öppen fråga.

Hur snyggt är detta?
 

Ny hårfärg

Glömt nämna att jag färgade håret i fredags. Ovant men det känns bra. Spicy chocolate hette färgen, intensivtoning från Casting créme gloss. Tycker det är skonsammare för håret att använda toning samt att jag tröttnar emellanåt och det är då dumt att ha permanent färg.
 

Spegel, spegel

Har ingen helkroppsspegel hemma, hur jag klarat mig utan i över 1 år är ett under. Men nu har jag bestämt mig för att köpa denna. Snygg eller?
 

Knäckebröd♡

När vi ändå åkte upp till Leksand blev det såklart en sväng in på Leksandsknäcke. Äter typ bara knäckebröd så går åt en del i mitt hem. Blev lite olika sorter.
 
Blev även en mössa och en reflex i supportershoppen.

Vem bestämmer?

En sån här matta kanske man skulle skaffa hem? Ibland undrar jag ju vem som bestämmer egentligen ;-).
 

Går sådär nu

Torsk idag igen mot svenska mästarna. Tycker dock laget gör en riktigt bra match fram till 0-1 målet, sen rasar allt som ett korthus. Om det är bubblan med frustration som spricker kanske men blir en hel del boxplay efter det med onödiga utvisningar.
 
Har långt ifrån gett upp, vilket man absolut inte ska efter 4 av 55 matcher men det är klart att det är roligare att vinna. För att vinna måste man göra mål också. Chanserna saknas definitivt inte men pucken hamnar ändå inte i mål. Varför vet jag inte. 3 mål på 4 matcher är inte mycket att hänga i julgranen.
 
Det kan bara bli bättre, på torsdag är det match igen, lite stort glapp kan jag tycka men då får laget träna lite ;-).
 
Har även börjat twittra för Uppsalaleksingar så sök upp oss på Twitter om det är av intresse.
 
Kämpa på, vita blå!
 
 
 

Tillägg

Ang. gårdagens inlägg så vill jag göra ett tillägg. Jag förstår väl varför beslutet om bröllopet blev som det blev. Jag tycker ändå att det är tråkigt att inte fått vara med och därför känner jag mig besviken. Det kommer försvinna.

Nu flyr jag stan i några timmar och drar till landet.

Att lätta hjärtat

Hemkommen från matchen mot Brynäs och jag är bitter, väldigt bitter. Det pga två anledningar egentligen.
 
Ena är såklart pga att vi förlorade. Jag vet inte vad laget pysslade med i 3 x 20 min. För att vara derby var det riktigt dåligt med känslor och det hände ingenting i 2 perioder. Sen vann såklart Brynäs till råga på allt. Det var verkligen ingen bra match, nya tag på onsdag då vi åker till Stockholm och Globen.
 
Andra som känns ännu värre såhär efter förlust är att lillasyster gifte sig idag och jag fick inte komma. Tycker det är ett konstigt beslut. Så skickar mamma ett mms från det hela vilket kändes som en käftsmäll...
 
Där har ni de två anledningarna som gjorde min lördag pissdålig. God natt!

Dorsin for Statsminister

Henrik Dorsins imitation av alla partiledare i diverse debatter är klockren! Det var nästa så att jag lyssnade på de riktiga partiledarna när jag inte kollade på videon.
 
För övrigt sjukt trött på allt vad politik heter. Tur valet är över imorgon!

Dagens shopping

Har varit och shoppat lite efter jobbet. Köpte nytt mascaraborttagning och ansiktsrengöring. Vill verkligen rekommendera Garniers produkter, finns för olika sorters hud. Köpte även tvätt -och sköljmedel, skitkul :-D.
Köpte även nya kapslar till min kaffemaskin, I löv it. Nu dricker jag inte kaffe själv, så fick be pappa om hjälp med det, men det är roligare att bjuda på sånt kaffe än snabbkaffe.
Så nu har jag lite olika sorter av kaffe samt varmt och kallt te!

Premiärförlust

Premiärförlust precis som förra året. Jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Första perioden var grym och Leksand körde på. I period 2 var det Färjestad som tryckte på men vi höll nollan. Det gjorde vi även i period två tills det var 57 sekunder kvar då en puck tog olyckligt på Frögrens skridsko och in i mål.
 
Vi hade i alla fall riktigt mysigt hemma hos mig. Trots antiklimax i matchen så pimpade vi våra egna vinglas att ha med oss på turné denna säsong.
Imorgon tar vi över Gävlerinken istället. Har hört att 350 leksingar har bokat in sig på förfesten innan matchen, lär dyka upp fler. Vi åker buss från Uppsala. Hell yeah nu kör vi!

Seriepremiär!!

Äntligen är det dags. Visserligen började SHL-säsongen igår men Leksands första match är idag. Vi tar emot FBK hemma.

Jäklar vad jag är peppad. Denna dag får gärna gå fort. Ska träna sen åka hem och fixa käk till maten. Jag och Gabi tänkte lyxa till det med tacos (en torsdag). Så ska vi pimpa våra match vinglas ;-).

Gammal bild, är som sagt mer blond nu.

Kom igen land

En av få svenska artister (som sjunger på svenska) som jag lyssnar på är Stiko Per Larsson. Han släppte precis en ny låt som heter "Kom igen land", vilken i stort sätt speglar allt han sett under sina många vandringsturnéer.
 
Till denna låt skulle det såklart vara en video och då ombads vi fans att skicka in kreativa bilder med texten "kom igen land". Jag hakade såklart på, även om jag inte hade så mycket tid. Två av mina låtar kommer vid 2:55 och den tredje kommer vid 3:07.
 
Lyssna på texten och njut.

Tack blogg.se

Tack för att ni äntligen uppdaterat appen för Android. Nu är den mer användarvänlig och jag kommer kunna blogga mer från mobilen istället för datorn (som jag inte bär med mig överallt).
 
Inte en dag för sent. *tummen upp*

Gröna Lund

Igår drog jag och Gabi till Gröna Lund över dagen. Vi kom väl dit vid halv 1 och var kvar till stängning kl 22. Hur kul som helst och jäklar vad vi åkte karuseller. Sista timmen körde vi världens spurt och hann med 7 åk med olika katuselker, mest berg och dalbanor. Sen var vi helt slut!

Idag är man lagom mör i kroppen. Har inte ens vågar kolla efter blåmärken. Men det var helt klart värt det. Roligaste lördagen på länge och roligare blir det framöver.

Insane blev vår favorit samt Twister.

Snart börjar hockeysäsongen!

På onsdag börjar säsongen, men på torsdag är vår första match mot Färjestad. Nästa lördag drar vi till Gävle och röjer, förfest med massa leksingar innan match. Även matchen mot Djurgården 17e och Skellefteå AIK 20e är bokade. Hockeyabstinens såhär innan start är bara förnamnet.
 

Förtidsröstat

Kom igen nu. Utnyttja din rösträtt. Jag passade på igår kväll när jag var på Gränby Centrum.
 

RSS 2.0