Helvete också

Ja det gick åt helvete igår. Jag vet inte vad som händer egentligen men laget var stundtals som paralyserade av stundens allvar eller nått. Svårt att säga för jag är inte hockeyspelare på elitnivå och lär aldrig bli något annat på elitnivå heller. Det grusades för länge sen.
 
Denna dag har varit väldigt ångestladdad. Började dagen med både om i magen och ont i bröstet. Engagerad är bara förnamnet. Vill intala mig själv att de bara är hockey... men det är inte det. Det kan vara svårt för er som inte är insatta att förstå. Det kan jag acceptera. Men detta hockeylag och gemenskapen vi supportrar har är oslagbart. Skulle kunna skriva en hel uppsats om det men låter bli.
 
Resan till sista matchen på torsdag är bokad. Lär vara ångestladdat deluxe men tänker inte sitta hemma.

Hockeylag tag oss hem!

Idag är det dagen D. Match 6 av 7. Leksand har "matchpuck" då vi leder med 3-2 i matcher. Vinst idag och vi har nytt kontrakt i SHL nästa år. Face it, SHL behöver Leksand mer än Malmö. Inte pga hur många som kommer till den egna arenan utan pga hur många som besöker andra arenor. Där är leksingar klart i topp.
 
Vi räknade ut att vi Uppsalaleksingar kör 700-1000 mil på resor den här säsongen. Jag har varit med på de flesta resor, även ner till Göteborg. Men roligt har vi haft för det mesta även om resultaten varit emot oss. Nu vill jag gärna ha sommarlov från hockeyn och för det krävs att vi vinner nere i Malmö ikväll.
 
Jag kommer se matchen i goda vänners lag på Olearys, jag antar att vi inte kommer vara ensamma.
 
Kämpa L I F! #vadsomänkrävsvigördettillsammans
 
 

Jag lever

Denna vecka har det inte funnits något att blogga om. Jobb och hockey är väl bubblan jag jobbar just nu. Är ju ändå kvaltider. Igår åkte vi upp till Leksand för match 5 av 7. Säger bara, stämningen, WOW. Sittplats stod upp innan matchen startade. Slutar aldrig förvånas över alla som stöttar laget i medgång och motgång. Denna säsong har varit allt annat än lätt om man hejar på Leksand. Turligt nog slutade matchen med vinst och nu har vi möjlighet att avgöra på måndag.
 
Fastan då. Jorå det går bra. Jag mår toppen. Skönt att inte behöva bekymra sig över vad man ska äta och när det ska passas in att laga mat. Dock saknar jag att träna men tänker börja smått nästa vecka. Efter gårdagens hockeyträningspass på ståplats så ska det inte vara något problem.
 
Idag väntar släktträff i Stockholm.
 

En riktigt hjälte


Mitt liv 4 v framöver

Har varit så trött på mat sista tiden. Trött på att planera mat, trött på att laga mat men framförallt trött på att äta mat. Jag får sånna perioder så jag helst inte vill äta men ändå äter jag och äter helt fel. Äter allt annat är nyttig mat om vi säger så. Något som går snabbt och ibland ganska enformigt. Det är bara så jag är.
 
Därför har jag bestämt mig för att köra en 4 veckor Modifastkur. Soppor, shakes och puddingar. Tror det ska kunna ge mig lite motivtion och inspiration igen.
 

Fredag den trettonde...

Ja var ska jag säga om fredagen egentligen mer än att den började med kaos då min helkroppsspegel åkte i backen. Oklart hur det hände egentligen. Har inte satt upp den på väggen än så stod på golvet, lutad mot väggen. Men den har ju stått så ett halvår. Jag gick förbi på väg till toa och hörde krasch bakom ryggen. Märkligt. Vågar inte tänka på hur många års olycka det skulle vara.
 
På väg till jobbet fick jag iallafall tillfälle att göra upp för spegeln. Hjälpte en pojke att sätta på kedjan på cykeln. Han och syster var på väg till skolan och den hade hoppat av. Resten av dagen hände inget mer. Tack och lov.
 
Dagen innan hann jag iallafall prova ett par boyfriendjeans som jag älskar! Sjukt sköna!
 

Min vecka

Fullt ös medvetslös. Jag måste börja lugna ner mig lite. Det är något hela tiden nuförtiden.
 
I veckan har det blivit några långa dagar på jobbet. I onsdags var jag på handledarutbildning på körskola med min bror. Tanken är att jag ska börja övningsköra med honom. Det var väldigt intressant. Fick mer eller mindre bekräftat att jag är väldigt medveten om hur jag kör och förhåller mig ute i trafiken. Jag har även bra koll på regler fortfarande. Dessutom har jag lagt till väldigt få dåliga vanor. Ska nog gå bra detta!
 
Fredagen började med ett läkarbesök på vårdcentralen. Jag har känt mig trött och hängig samt haft koncentrationssvårigheter en längre tid så tänkte kolla upp om jag har dålig produktion av sköldskörtelhormon. Det är ett blodprov i vanliga fall men läkaren tog mina symtom på stort allvar så det blev kläm och känn på diverse kroppsdelar, blodtryck, EKG och blodprov. Trodde inte att jag skulle behöva visa brösten för en främmande man så tidigt på fredagsmorgonen hahaha. Men alla prover var jättebra. Det jag kom för att kolla hann jag inte få svar på så kommer med posten om några dagar.
Efter jobbet var det Me&I party och AW hos en kollega. Vid 21-tiden och 2,5 glas vin senare var jag dödstrött och åkte hem.
 
Vaknade pigg tidigt på lördagen så gjorde iordning en stor hallonproteinsmoothie och drog till Friskis och svettis för favoritpasset, jobbigt som satan och bra låtar. Efter var det bara att åka hem, duscha, käka och göra sig iordning för en kväll i stan. Först mötte jag upp Emelie för en fika innan teatern. Såg Robin Hood på Uppsala stadsteater. Riktigt bra var den!
 
Efter mötte jag upp Emilia för lite käk och sen bio. Vi såg The theory of everything. Jisses vilken film. Stephen Hawking, vilken kille! Fick diagnosen ALS i ung ålder men vägrade ge upp. Vilken skådespelarinsats av Eddie Medmayne, han vann ju en Oscar för rollen. Helt rätt.
 
Idag åt jag frukost i skönan ro innan jag drog ut på landet. Varmt och skönt har det varit, lite blåsigt kanske men bilen visade 15 grader mitt på dagen. Snacka vårkänslor!
 

Lite nytt

Min dator på jobbet har krashat. Eller ja kan inte använda något program just nu iallafall. Så jag får roa mig med annat (Läs: sitta och glo) tills det är fixat. IT jobbar med problemet.

Köpte nya blommor till vardagsrummet i söndags. Blommorna jag hade där trivdes inte och typ dog. Behövde dessutom lite större blommor där eftersom fönstret är så stort. Passade även på att byta gardiner. Skitsnygga men såklart var de för korta. Skickade efter från Jotex så får väl skicka efter längre. Har märkt att jag inte kan ha samma gardiner i sovrum och kök som i vardagsrummet. Skiljer ca 2 dm.

Agios Gordis

Agios Gordis, det är resmålet för sommaren. Det är en lite ort på Korfu tvärs över ön från Korfu stad. Vi kommer bo på ett lägenhetshotell som heter Poseidon. Kommer bli så jäkla mysigt. 3 augusti åker vi. Det blir perfekt. Då har jag hunnit ha semester ett tag och har lite kvar när jag kommer hem. Jäklar så gött!
 
Kul att ha något att se fram emot!
 
Slänger in lite bilder så ni också kan drömma er bort lite. Var inte alltför dyrt heller om någon är sugen. Vi betalade ca 4700 kr för en vecka.
 

RSS 2.0