Sagan om ringen

Jag har sett många filmer i mina dagar men måste säga att de som jag gillar mest är Sagan om ringen trilogin. Jag har också läst böckerna och blev nästan deppad när jag läste sista boken. Precis som Harry Potter är det något som fångar och fängslar en som gör att man bara vill ha mer och mer. Lite som Twilight kanske? Men inte på samma sätt. Skillnaden dock mellan Sagan om ringen, Harry Potter och Twilight är att Sagan om ringen är så välgjord och i mitt tycker väl genomtänkt och väl genomförd. Så många lysande skådisar som ändå inte haft storhetsvansinne har medverkat. Enligt mig är det inte välkända skådisar som gör bra filmer.

Något som också märks i mitt tycke är att Sagan om ringen filmerna är mer lika böckerna än både Harry Potter och Twilight filmerna är till respektive böcker. Det kanske är för att det är en grupp hängivna fans som faktiskt gjort den? Det känns inte riktigt samma med de andra. Harry Potter filmerna 1 och 2 var nog de mest välgjorda och de som var mest lika böckerna sen bytte de regisör och det blev inte alls samma standard även fast de är bra. Lite besviken på den sist filmen dock. Men twilight så tycker väl jag som många andra att den kanske inte är allt för lika boken, visst storyn är den samma men det är lite detaljer som inte är helt korrekta.

När jag hörde att de ska göra Bilbo blev jag glad för jag har längtat efter den. Egentligen tycker jag att de skulle ha vävt ihop den i samma veva efter trilogin men den har fått vänta. Är dock lite skeptisk att de ska göra 3 filmer på boken. Mena boken är inte så jädra tjock att man ska behöva dra ut den på 3 filmer. Eller?


Kommentarer
Postat av: Sandra

japp erik gick ett tag i min parallell klass i högstadiet..hehe håller med,han ser lika liten ut men gud så bra han var,vilken röst! Hoppas han går långt den här gången..han kan ju bli en riktig tjejfavorit hehe

2009-09-20 @ 10:20:06
Postat av: Sandra

jag var ju till läkaren och gjorde prover men dem visade inget..så dem antar att jag har IBS- kronisk inflammeraf tarm. Det finns ingen medicin mot det så får göra det bästa utav det..dem får inte vidare med det om det inte blir dramatiskt värre.

Ja det gör ju det..min familj ska ju åka i en bil och du pratade väl om att du kunde låna en bil..då kan ju du o ja åka i den men annars får vi väl ta tåg o pendeln i värsta fall..men helst inte för jag ska ju jobba dagen efter så vill komma hem så fort som möjligt..

2009-09-20 @ 12:15:21
Postat av: Sandra

vad bra,toppen:-) ja vi delar inga problem. ja det är så mkt smidigare och man kommer dit och hem snabbare

2009-09-20 @ 14:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0