Träning med PT

Idag fick jag för första gången i mitt liv chansen att träna med en PT. Det var inte alls planerat egentligen. Jag skulle testa på ett nytt pass på Fitness24Seven, Grit strenth. När passet skulle börja visade det sig att jag var den enda som skulle träna. Hon som höll i passet var PT, så hon frågade om jag ville köra passet eller köra med henne. Jag hade ju sett fram emot att köra passet så då blev det bara hon och jag. Därför blev det mer fokus på att jag skulle hålla kroppen rätt, spänna rätt muskler osv. Hon pressade även på när jag ville lägga mig ner och dö.
 
Det var riktigt jobbigt och jag är väldigt mör i hela kroppen men OJ så skoj det var. Det är nästan så jag är sugen på att skaffa mig en PT på heltid. Tror det gjorde skillnad idag att jag pressade mig mer än jag gjort på ett vanligt pass. Tyvärr känner jag inte att jag har den budget som krävs för det. Är som sagt inte gratis att ha en PT.
 
Kommer definitivt känna av detta imorgon. Anledningen till att jag tar sovmorgon istället innan jag ska möta upp Turkiet-brudarna för lite lunch och shopping innan avfärd. Snart bara 1 vecka kvar tills vi åker iiiih!
 

Semester skulle sitta fint

Trött, sliten, fryssen, you name it. Vart är värmen? 7,5 arbetsdag till semestern och det känns knappt. Sitter med elementet på, på kontoret.
 
Vid den här tidpunkten om 2 veckor ligger jag och steker i en solstol vid havet. I Alanya är den 30+ just nu. Väldigt nöjd med att det ändå blev en solsemester annars hade jag nog dött.
 
Tur jag fick lite sol och värme i Aten iallafall!
 

Då var midsommar över

Hade en trevlig kväll i vänners sällskap. Vi var ut och grillade sen röjde vi lagom mycket inne. Det blev lite fotboll, twister och Med andra ord innan vi gick till sängs runt halv 3. Natten bjöd inte på så mycket sömn men överlevde ändå.
 

Glad midsommar!

Glad midsommar! Jag hoppas ni all får en fin dag vad ni än har för er.
 

18 år har nu gått

18 år har nu gått sedan då lämnade oss morfar. För alltid saknad och aldrig glömd.
 

Köpt ny bikini

Köpte en ny bikini från Bonprix. Kostade mig hela 100 kr! Katching.
 

Kära Uppsalahem

Ju mer tiden går desto mer irriterad blir jag över att alla hus ska behöva skaffa tv, telefoni och bredband via fiber och Comhem släcks ner. Jag kan ju lika gärna gå igenom mina "irritationsmoment" för att få någon form av logik i det hela.
 
1. Hyran i husen är rätt hög redan och kommer att höjas ytterligare under sommaren.
 
2. Bredband. Idag betalar jag 199 kr i månaden för 100/10 Mbit. Med eran deal via fiber blir den billigaste kostnaden (med en operatör jag aldrig hört talas om) 231 kr i månaden alt. 254 kr med Bahnhof. Några av dem har lite rabatt just nu på startavgift och fria månader/halva priset. Ändå blir det dyrare.
 
3. TV. Jag kollar kanske inte jättemycket på tv men möjligheten att välja bland fler kanaler än SVT1, SVT2, TV4 och Bankanalen vill jag ha. Att få ungefär det utbud jag har i grundutbudet hos Comhem kostar 169 kr/månaden. Vill jag ha det jag har plus lite till kostar 225 kr/månad.
 
4. Digital-TV. Här kommer vi till den avdelning som jag i dagsläget utnyttjar mest, Viasats och C Mores sportpaket. De kostar 249 kr respektive 399 kr i månaden. Det priset är det samma mellan olika operatörer, HD är lite dyrare såklart. Kan bli så att jag tvingas välja bort det ena men det vill jag ju inte heller.
 
Problemet är att samtliga operatörer vill ha en startavgift på 300 kr samt att man måste betala 2000 kr för boxen. Det tycker jag faktiskt att Uppsalahem hade kunnat förhandla bort med tanke på att vi inte har något val från mars 2015. Jag hoppas att man själv kanske kan förhandla till sig en bra deal. Tex med Bredbandsbolaget, då jag varit kund hos Telenor i många år samt att mitt mål är att försöka skaffa samma operatör för både bredband och telefoni. Jakten fortsätter med andra ord.
 
Visst, jag har rätt bra lön så på så sätt är det väl lugnt för min del men jag tänker på tanten längst ner i mitt hus som måste börja betala för att se på TV. Eller studenten som bor en våning under...

Trötthet

Känner mig rysligt trött och sliten. Jag vet inte riktigt varför med förra veckan och denna veckan har bara varit tuff. Har sovit dåligt. Sover oroligt, vaknar flera gånger och drömmer konstigt. Drömtydning någon? Kan väl vara lite stress som kommer krypande med tanke på det som ska hinnas med innan semester. Så känns det emellanåt som att jag tar på mig för mycket privat också.
 
Trodde detoxkuren skulle hjälpa lite men nu är det dag 7 av 7. Nästa fast börjar imorgon om jag ska vara i form till Turkiet. Kommer väl aldrig vara helt redo för en solsemester och bikini. Varje år kommer jag iallafall lite närmare. När jag väl kommer till resmålet orkar jag inte bry mig. Jag gillar sol och bad, kanske inte har den snyggaste strandkroppen men jag måste acceptera läget.
 
Just nu är det 12 arbetsdagar kvar till semestern. Det kommer att gå undan sista veckorna! Om bara vädret kunde bli lite bättre!

Skön helg

Som vanligt passerar helgen på tok för snabbt. I stora hela har helgen bestått av träning, återhämtning, bio och minigolf.

Nedräkning 14 arbetsdagar till semester. Om jag längtar. Trött, trött, trött på mycket. Vill ha mer egentid och distans till vissa saker.















Imperfect


Svårt att jobba ;-)




Grattis alla studenter!

Känns som igår jag hade min egen Student, även om upplevelsen är lite luddig pga blandningen av lättnad, eufori och alkohol. Troligtvis mest det sistnämda. Det kanske tydligaste exemplet på det är att min bror nån dag efter studenten frågade om jag var full när han var på min skola (alltså när vi sprang ut). Jodå, visst var jag lite berusad men det var inte svårt på den tiden eftersom det fortfarande inte är svårt. En 3,5:a öl och jag är lullig.
 
Detta var för 8 år sedan, 8 ÅR?!?! Vart tog den tiden vägen? Men tanke på att jag tog examen för 3 år sedan börjar jag verkligen undra. Jag känner mig fortfarande som att jag är 22 år, stundtals även Agda 75 år men vad gör väl det.
 
Något jag har reagerat på nu på morgonen är att väldigt många har väääldigt korta klänningar, kan inte minnas att det var så på min tid, för 8 år sedan... att folk dessutom inte verkar ha insett att vita kläder ofta är genomskinliga, eller så bryr de sig inte. Måste dock påpeka att det inte ser så snyggt ut med illrosa BH eller svarta trosor under vita kläder.
 
I vilket fall som helst. Grattis alla studenter, ni har överlevt 12 år i skolan. Nu börjar livet på riktigt och inga "fallskärmar" finns kvar, plugga eller jobba. Så ha kul idag och njut för detta ögonblick kommer aldrig igen.
 

Kesella blåbär

Ny smak just nu. Jag tycker den är jättegod och hoppas den är här för att stanna.
 

Jobbigt med 3-dagars

Mycket jobb och en förkylning som släpar lite men inte vill bryta ut. Företagsfest, 50-årsfest och studentkalas. Det har varit mina lediga dagar.
 
Om jag ska börja med det första, företagsfesten. Jag och 3 kollegor har jobbat med denna "namnbytarfest" sedan mars månad och jag måste säga att den blev mycket lyckad. Vår VD tyckte att vi skulle fixa varje fest men hur toppar vi detta? Det var färgtema eftersom vår nya logga får i tre färger. Kvällen bjöd på underhållning i form av min släkting Johan Ståhl som är trollkarl och Riforama, ett riktigt bra coverband. Det resulterade i att det nog blev något glas för mycket för min del men ingen skandal, tack och lov. Däremot hamnade jag på scen med bandet och sjöng för fulla muggar. Antingen var alla tondöva eller för berusade men det blev många applåder och tillrop efteråt. Så tack alla kollegor som gjorde festen så bra som den blev! Första gången jag rockade grön ögonskugga!
 
Dagen efter hade pappa 50-årsfest men släkt och vänner. Jag var lite seg i början men det tog sig, inte så sugen på alkohol dock men lite gick iallafall ner ;-). Pappa fick en jättehäftig tavla av en väninna över hans släktträd, 5 generationer bak i tiden. Riktigt kul.
 
Fredag gick i samma stil. Gjorde mig iordning för att åka ut på landet då mina kusiner Filip och Rasmus tar studenten. Trevligt men släkten och fint väder hade vi. Lite bubbel och hamburgare är aldrig fel. Loka åt jordgubbar för fulla muggar haha.
 
Lördag var jag ut och shoppade lite men kvällen spenderades i soffan med Grimm.

Endless love

Även jag har trillat dit...
 
Köpte en Victoria´s Secret body mist idag. Just nu kostar de 99 kr styck på ICA Kvantum, Gränby Centrum. Fanns flera sorter men jag valde denna. Tyckte doften var lätt och somrig. Perfekt doft för sommaren helt enkelt!
 

Sommaren är räddad

Nämnde jag att det är 20 arbetsdagar kvar innan semestern börjar?
 
Nedräkningen har börjat för fullt, synd bara att solen och värmen här hemma lyser med sin frånvaro. Igår var vi iallafall ner till Ticket och bokade samt betalade resan till solen. Den 8/7 drar jag, Anna och Emilia till Alanya.
 
Sol och bad i massor ska det blir! Fritidsresor verkar ha de bästa och billigaste resorna till Turkiet just nu. Kolla upp det om ni är sugna. Kommer bli skönt att börja semesterna med att åka iväg!

STHLM Fields

Grym kväll. Inga fler ord behövs. Metallica levererade även om jag tyckte det var lite mycket ballader och lite för lite eld för att vara rock. Men jag är inte ett dugg missnöjd.
 

SlitenAB

Då var det måndag igen och ny arbetsvecka även om den blir kort för min del.
 
Har haft långhelg men det märks inte. SlitenAB är bara förnamnet!
 
I onsdags hade vi planeringsdag, efter gick vi ut och käkade och sedan såg vi Cabaret på stadsteatern. Även om jag bara drack 2 glas vin så var det tillräckligt. Mådde sådär dagen efter men tog mig ändå ner på stan för en liten shoppingrunda med Gabi. Hittade klänning till företagsfesten på onsdag iallafall (se föregående inlägg) annars blev det inte mycket.
 
Fredagen blev en tidig historia. Halv 10 satt vi på en buss till Stockholm eftersom det var tågkaos. Efter att ha förfestat hos Narin nån timme för mycket drog vi till Gärdet och STHLM Fields. Metallica var grymma tycker jag även om det var lite många lugna låtar och att gubbarna kanske ändå är gubbar nu ;-). Har tänkt lägga upp bilder men har inte riktigt kommit dit. Efter lite miss i planeringen så var jag hemma vid halv 4 på morgonen. Och fick inte mycket sömn den natten.
 
Lördagen bjöd på 50-årsfest hos pappa Thomas. Var inte speciellt peppad att festa när jag väl tvingade mig själv till bussen men sen gick partyhumöret upp. Blev sång och dans långt in på småtimmarna. Runt halv 4 krashade jag åter hemma i min säng. Sov lite längre men blev ingen produktiv dag precis. Tvätt och bio.
 
Nu kan min kropp stoltsera med en förkylning, ont i halsen och allmänt sliten. Men men så är det ibland. Denna vecka blir inte mycket bättre. Företagsfest på onsdag, 50-årsfest hos pappa på torsdag och lite studentfirande på fredag. Blir nog lite kalas på söndag också.
 
YOLO, 21 arbetsdagar kvar till semestern!
 
Eftersom jag inte kan träna efter jobbet ska jag försöka lägga upp lite bilder.

RSS 2.0