Kan inte den här dagen bara ta slut?

Det är så jag känner just nu. Är inte min dag alls. Förstår inte vad som hände? Visst var jag trött imorse men vad är det här? Helt apatisk och låg.

Känner inte att jag kunnat bidra till något idag. Min grupp har fått göra mycket av arbetet. Jag har verkligen känt att allt som de sagt varit jätte bra och smart. Medan mina egna tankar i huvudet framstått som skämt och jag har varit tyst. Jag ber så mycket om ursäkt för detta. Det har känts som att jag suttit i min bubbla hela dagen, observerat och lyssnat men inte kunnat tala? Förstår inte!

PMS? Möjligtvis en tyst sådan eller det är inget som brukar påverka mig mycket men nu... Vart kom denna depression ifrån? Hela dagen har visserligen känts långdragen. Flera timmar har gått utan att så mycket har blivit gjort.

Ska bli jävligt skönt att träna nu och bara inte behöva tänka. Det gör jag visserligen iaf. Ångest? Kanske för att jag känner att jag borde varit med bättre idag. Rätt för talan bak om ryggen? Ja jag kan inte göra så mycket. Idag var helt enkelt inte min dag. Får ta nya tag imorron.

Tror för övrigt inte att jag kommer blogga mer idag. Efter träningen blir det nog bara hem och dö på sängen. Orka röra sig...

Universitetsplugg

Tjejerna har rökpaus så jag passar på att blogga lite.

Nackdelen med att inte röka är att man får sitta kvar inne och vakta grejerna när det är dags för rökpaus. Men det är väl som med allt annat. Bara att gilla läget. Har inte tänkt börja röka för att få en ursäkt till att också dra ut emellanåt. Men det är lite tråkigt att behöva sitta kvar inne måste jag säga.

Grejen är väl också att det är något som man aldrig som icke-rökare kommer ifrån. Mena tom på arbetsplater är det acceptabelt att ta en paus då och då för att röka. Blir ju 5-10 min nån gång per dag. Men det är inte acceptabelt för en "vanlig" att göra det för då är man typ lat?

Det är sånna grejer som snurrar i mitt huvud ibland. Hur har det blivit såhär? Går det att ändra på?

Lite random pluggbild i brist på annat!


Ny vecka igen då

Nu kör vi! Fast jag är dödstrött. Vet inte vad jag gjorde med mig själv inatt. Vaknade 5 och var skit pigg sen somnade jag om. Kan ju säga att det inte var roligt när klockan ringde.

Sen blev man ännu gladare av det vackra Örebro vädret utanför fönstret. Snöblandat regn, det ni!

Ska iaf träffas idag och göra seminarieuppgiften tills på onsdag. Lika bra att ha det gjort sen får vi se hur långt vi hinner börja skriva på b-uppsatsen. Börjar känna mig lite stressad nu måste jag säga. Det är inte långt krav till jul!

Riktigt mys

Jag och Anna satt och drack glögg och åt pepparkakor i säkert 2 timmar. Janne kom och hängde med oss i slutet också. Tycker det är trevlig med sånhär genemskap i korridoren. Massa ljus tände vi och det var skit mysigt! Tog ut datorn också så vi fick lite julmusik.



1a advent

Helt galet egentligen. Vart har detta år tagit vägen? Det är liksom 25 dagar till jul det är 32 dagar kvar på det här året. Det är ju ingenting!!

Nu är iaf ljusstaken uppe i fönstret. Mycket fint och så har jag städat lite.

Om ett tag blir det adventsmys med Anna. Ska få bli lite mörkare ute först, blir mysigast då =)


Fy på mig igen

Är så sjukt dålig på att äta nu för tiden. Vet inte vad som hänt med mig. Jag äter iaf ett stort mål om dagen men resten blir kanske inte så mycket och när lusten faller på. Kom just på att jag varken ätit frukost eller lunch idag. Tänkte göra det när jag var ute i köket men började städa istället och glömde bort det helt. Sen blev det ner i tvättstugan och tvätta. Är först nu när jag känner hur trött jag är som det slår mig. Konstigt att man är orkeslös när man inte käkat något på hela dagen. Bra där! Eller inte..

Nu har jag iaf städat färdigt i korridoren och ska snart ner och hämta tvätten. Efter det då ska det ätas kan jag lova!


Är det skönt att...

... sova eller vad? Har sovit så jävla skönt inatt förutom att jag snurrat och drömt lite kontigt. Men det är väl som när man sover första natten i en ny säng. Det känns ju inte som vanligt. Ingen säng är den andra lik. Men det kommer gå bra.

Idag ska jag och Anna ha lite adventsmys med glögg och pepparkakor. Verkar som att resten av korridoren är för upptagen. Så får se om någon mer dyker upp.

Annars har jag tänkt dammsuga mitt rum. Det behövs nu. Sen tvätta lite. Måste ner i källaren också för att hämta min ljusstake. Nu åker den upp =D

Sen är det ju min städvecka också så måste städa korridoren. Kan inte påstå att det är vad jag har mest lust till att göra just nu men det går fort och jag tänker inte vänta tills ikväll faktiskt.

Myskväll

Idag har jag inte gjort mycket måste måste jag säga. Första halvan av dagen sov jag sen satt jag och degade framför datorn. Blev en sväng till Willys så fick jag ut och röra på mig lite.

Sen spenderade jag några timmar åt att avundsjukt studera Markus när han höll på bygga ihop lite IKEA möbler. Tror jag är den enda som tycker att det är skit kul så kunde inte låta bli att vara med på ett hörn. Mena man måste ju kolla vad som försigår. Sen kom även Anna ut i korridoren och målade lite.

På det så har jag nu fått en ny säng iaf. Temporär lösning med Markus gamla säng tills jag hittar en egen. Min gamla har nog sätt sina sista dagar.

Om ett tag kommer Malin hit och då ska vi se på Eragon och dippa lite grönsaker. Låter som att Anna gör oss sällskap också! Så blir lite mys istället för utgång.

Måste passa på att jag har den bästa korridoren ever! Synd att Anna sagt upp sitt rum nu när hon ska till Indien. Men mig blir hon inte av med i första taget iaf! muahhaha

Bäst igår

Helt klart så hade Mariette bäst låtar igår i idol. Två låtar så är så grymt bra att det nästan är synd att jagf glömt dem för stunden men nu har jag lagt dem till min Spotify lista. Asså Land of condusion och You´re the storm.. Fyfaan vilka låtar asså!

Erik var ändå klart bäst igår. Det kommer stå mellan honom och Tove i finalen. (sorry Calle)




Ibland är man bara inte på humör

Pratade med Ello igår och vi bestämde att vi skulle träffas och festa lite idag. Jag har inte varit ut på evigheter och det var ännu längre sen jag var på Klaras. De andra ville till Frimis och där har jag bara varit en gång, på vårat toga party under nollningen dvs förra hösten. Kanske är dags?

Till saken hör den att jag nu inte alls har lust att gå ut och festa. Kroppen typ skriker när jag en tänker tanken att ta mig ner på stan till systemet. Vill jätte gärna träffa Ello eftersom det var evigheter sen men pallar inte gå ut. Dilemma?!

Få känna efter lite till.. Systemet stänger kl 15. Annars får jag meddela att jag inte pallar.

Fy på mig!

Hur kan man glömma bort en så bra låt? (Tack Mariette som fick mig att minnas den).

Genesis - Land of confusion

Riktiga vänner

Riktiga vänner är de som alltid ställer upp i vått och torrt, som står vid din sida när alla andra sviker. Riktiga vänner är också de som du ställer upp för och hjälper så mycket som du kan, för att du vill. Riktig vänner är de som tycker om dig för den du är. Bra och dåliga sidor har alla. Riktig vänner är de som hjälper dig igenom svåra tider, de som du kan skratta tillsammans med under de riktigt bra. Riktig vänner är de som förlåter dina snedsteg. Allt löser sig om man jobbar tillsammans. Riktiga vänner är de som fortsätter kämpa fast de borde ge upp. Riktiga vänner är de som man kanske inte pratar med varje dag, varje vecka eller varje månad men när man träffas känns det som man aldrig varit utan varandra.

Jag har haft turen att träffa några av de bästa människor man kan tänka sig. Några som jag hoppas att jag aldrig förlorar. Jag vill inte ha massor av vänner, jag vill ha några få som jag kan lita på. Jag behöver trygghet och jag anser att mina vänner ger mig det. Ibland har vi alla våra dåliga dagar, ibland blir det lite tjaffs men det är vad som händer när man bryr sig om. Vi svenskar är så sjukt dåliga på att visa känslor för varandra, varför det är så vet jag inte. Jag kan bara säga att vi borde passa på medan vi kan. Vem vet imorgon kan det vara försent?!

Mina vänner, ni vet vilka ni är! Tack för att ni finns, I love you ♥



Plugg

Sitter just nu med gruppen och pluggar. Eller rättare sagt så sitter vi och märker böcker och kontrollerar litteratur som vi ska använda i B-uppsatsen. Efter som det är fredag tar vi det lite lugnt och softar samtidigt som vi får något gjort. Tror dock att vi alla är lite trötta. Det är ju fredag trots allt och det har varit en lång vecka med fullt upp. Ska bli riktigt skönt med helg nu!


Grattis!

Vill passa på att säga Grattis till Sofia som fick sin bebis igår. Blev en liten pojke.

Vi kanske inte umgås som vi gjorde i grundskolan men jag tycker att det är superkul och är glad för din skull! =) Hoppas också att allt kommer gå bra. Är övertygad om att du kommer vara en jätte bra mamma.

Titta jag har en bäver på huve!


Jag i Ninas mössa.


Godkänd

Glömde skriva igår att jag blev godkänd på förra delkursen. Känns otroligt najs!! Det är skönt att inte ha massa ligga på hög. Så 7.5 hp till på vägen till 180 =D..

Håller nu på att göra mig iordning för en pluggdag med brudarna på universitetet. Missivbrev och intervjumall ska göras. Efter det ska jag och Lina träna. Känns som att det var evigheter sen nu.

Full rulle hela dagen

Dagen började med föreläsning kl 10. En föreläsning som som vanligt på det här universitetet sög! Ibland kommer det en riktigt bra föreläsning men tyvärr är de flest inte så bra. Så efter två timmars pina tog vi oss därifrån.

Styrde kosan mot Marieberg och shopping. Blev lunch på donken först. Jag lovar att shoppingen var speciellt anpassad för mig idag då det var 30% på alla kläder på Cubus. Hur bra som helst eftersom jag såg hur mkt kläder som helst som jag ville prova i Uppsala. Köpte iaf en vit lång tjocktröja med luva. Jätte fin och mysig, står Los Angeles på den också. Det blev även ett par svarta leggins, ett grått långt linne och en vitgrå randig t-shirt som det står Oh, Deer på! Allt detta för bara 400 kr!! Gina hade faktiskt ingenting jag ville ha idag, kanske tur det? Inte Wear it heller, attans. Så köpte strumpbyxor och clear-up strips på HM istället. Det blev också värmeljus på IKEA, några med doft och 100-pack utan.

Sen körde jag strukturerad storhandling på Willys. I vanliga fall är Nina den strukturerade och jag helt lost. Idag var det tvärt om. Egentligen var det tvärt om i allt. Ofta brukar Nina shoppa loss och jag hittar en sak typ. Men idag köpte hon bara en "bävermössa" och julklappar.

Efter att ha packat in mina varor hos mig drog vi vidare till Nina. Där blev det riktigt god mat, räkor i nån form av currysås med ris och sallad. Jätte gott! Efter det färgade vi båda håret! Så nu har vi blivit av med våra utväxter! Och jag är tack och lov mörkhårig igen. Känns bra!

Tack Nina för all hjälp och en jätte trevlig dag =D


SHOPPING!!!

Idag är det alltså CSN dags. Och vad ska jag göra då?? Jo shoppa, shoppa, shoppa!! Wohoooo!!! Som jag längtat, det är helt galet. Finns så mycket jag behöver med lite pengar att handla för. Vi får se hur detta går? Sen måste jag handla mat också men det göra i samma veva. Så blir en hel eftermiddag i Marieberg känns det som.

Ikväll blir det till att färga håret också. Tjihooo!! Väldigt trött på slingor och hela kittet nu. Mörkt ska det bli!! Inte för att jag är deppad eller något sånt nu på vintern utan mer för att jag tycker jag passar bättre i mörkt och att det är snyggt!

Men nu ska jag käka frulle och sen betala lite räkningar så jag har det gjort innan jag spenderar allt på skit haha.


I found a map into your heart

Jag har blivit tillfrågad att sprida denna låt/video vidare (mamma jobbar med sångarens storasyster). Det är två Uppsala killar som gjort och skrivit den för att hedra sin bästa kompis. Han tog livet av sig i söndags för ett år sedan (081122). Så denna låt är till honom.

Själv tycker jag att låten är jätte vacker och blev berörd direkt. Rakt in i hjärtat! Det är nästan så att man känner den smärta och saknad killarna går igenom. Jag tror inte att någon kan förstå den smärtan och tomhet som finns när något sånt här händer. Därför en jätte fin gest att de fick släppa denna i söndags, ett år efter det inträffade. Riktigt fint gjort!

Jag hoppas att den kommer beröra många och att ni sprider den vidare. Det är precis vad killarna vill.

Landscape of a century - I found a map into your heart



Finns också en hemsida: www.landscapeofacentury.se


Ny säng behöves!

Ja nu är det verkligen officiellt. Min säng är gammal och skit dålig. Man kan säga att den varit väl använd och blivit utnött med tiden. Det kanske vara för att den varit använd som både säng och något att sitta/ligga i när man kollar på tv. Det har naturligvis resulterat i att innersidan av sängen har jätte dålig fjädring. Upptäckte i söndags att fjädrarna nött hål genom stoppningen och börjat nöta på bäddmadrassen. För att inte tala om att de dåliga delarna av fjädringen gör att det blir gropar och på senare tid har jag fått ont i ryggen då jag antagligen ligger snett och i groparna när jag sover.

Så nu söker jag en ny. Minst 105 men gärna en 120 säng. Inte allt för dyr heller då jag är student. Tips är välkommet!

Kanske ska skaffa en hamburgaresäng?


Champions league

Just nu sitter jag och zappar mellan kanalerna. Jag har ju den turen att jag har både viasat kanalerna och vanliga. Det gör att jag kan kolla lite på Liverpool matchen och sen Barcelona matchen. Ingen Torres och ingen Zlatan. Tråkigt!! Trodde dock att det skulle vara mer action i Barca matchen än vad det är faktiskt. Vet inte vad Inter håller på med?!

Aja 1-0 till Liverpool och 1-0 till Barcelona efter 20 min. Går åt rätt håll iaf

Måste erkänna...

... att det blir dåligt uppdaterat i bloggen just nu. Efter en långhelg av ledighet och slappande är det dags att återvända till verkligheten. Det var en välbehövlig ledighet. Tror faktiskt att jag laddat batterierna så passa att jag är redo att jobba järnet med uppsatsen fram till jul.

På tal om uppsatsen så satt jag och Nina på universitetet idag och jobbade om våran enkät som vi fått feedback på. Vi kommer också få jobba om upplägget eftersom 3 av 4 banker inte ville svara och den som svarade hade inte tid att hjälpa oss. Så nu ligger vi lite efter planeringen. Hoppas det löser sig!

Jag vill inte!

Är det inte typiskt? Nu har jag varit ledig så länge att jag längtat efter föreläsningen idag. Om jag varit uttråkad då?! Men nu när det väl är dags skulle jag hellre ligga kvar i sängen och sova. Är det inte lustig? Ingen aning om vem som föreläser idag heller. Men antar att är det någon annan än Kerstin så lär det gå åt helvete! Hon må vara lite övertydlig ibland men man förstår iaf vad hon säger!

Usch fyfasen vad jag är hungrig. Kanske ska klä på mig och käka lite? Låter bra

Dagens

Ja idag är det städning som gäller i brist på annat. Håller också på att kolla runt på blocket och annat efter en ny säng. Bara att inse att min inte är så bra längre. Det enda den bidrar med just nu är ont i ryggen. Inte bra alltså! Få se vad som händer. Min TV kommer paja när som helst också säkert samt att min DVD-spelare har varit koko ett tag nu och måste åtgärdas.

Varför det det alltid så varmt när man städar?

Nu måste jag vika tvätt iaf. Pallade inte igår!

Fan va bra!

Detta är några norska killars skolprojekt. Tycker det är lysande haha. Riktigt roliga! Tänk om man själv hade gjort ett sånt projekt i skolan? Ne vänta det gjorde vi, sort of iaf. Vi gjorde en dokumentär till pjäsen som skulle anordnas i gymnasiet. Det innebar att vi spelade ett media team som kom till skolan, filmade och blev sedan bortjagade. Kan ju säga att jag vet varför jag inte satsade på att bli skådis för det var riktigt dåligt och ingen av oss var lika bra som de här grabbsen på att redigera heller. Men det är iaf ett roligt minne som jag har kvar i bokhyllan. Tillbaka till poängen. Här kommer videon:


Luktar gott

Jag har då aldrig varit med om ett sköljmedel som luktar så mycket och gott när man tvättat. I vanliga fall luktar det tills man tumlar det och sen känner man lite lite om man verkligen luktar ordentligt. Det här fyller hela rummet nu när jag har bäddat sängen. Det luktar skit gott och fräscht! Det är Softlan Peach passion. Kommer jag fortsätta använda tror jag även fast de andra jag använt av samma märke också luktar gott.


Sådär ja

Då var tvätten klar. Riktigt skönt när det är gjort. Passade på att köra sängkläder också så blir nybäddad. Fan va skönt! Nästan så man vill hoppa ner och gosa i sängen direkt! Ska väl plocka lite på golvet. Förstår inte vart allt papper kommer ifrån?

Kvällen blir lugn. Seg i skallen så det skriker om det. Inte konstigt jag dricker för dåligt! Så nu massa vatten!

Din mamma

Asså den är så jävla bra!! HAHAHAHAHA


Typiskt

Macau GP blev inte riktigt som jag tänkt. Första varvet krashade några i en hög. Det var lite roligt men sen var det knappt en enda krash på hela racet. Väldigt dålig action och jag blev väldigt besviken. Hur gick den för svensken då? Jorå det gick väl sådär. Förlorade starten till båda folkvagnarna som hade otroligt stark motor till det här racet så var inte mycket att göra åt det. Men 3e plats borde han kunnat hålla tycker jag. Bilen var dock inte tillräckligt snabb och han blev omkörd mot slutet. Det blev iaf en 4e plats och det är bra jobbat av 28-30 bilar. Så över lag är jag ganska stolt. Mena han är ändå bara 19 år, är säker på att han får chansen nästa år igen!

Vad händer idag då?
Jo jag börjar bli riktigt trött på den här soffpotatisveckan. Asså har varit ledig sen i torsdags och har inte föreläsning förrän tisdag. Alltså är det idag och imorron att döda också. Så idag ska jag väl tvätta, kanske städa annars tar jag det imorron. Kanske rensa bort lite skit på datorn också? Annars kan jag alltid roa mig med att sätta in cd skivor i cdstället jag fick av morbror. (jag vet det har gått över 1 månad och jag har inte fått in en enda skiva i det än).

Skör som glas

Asså folk kan säga vad de vill om Molly Sandén men jag anser att hon är en av de svenska sångerskor just nu med bäst röst och som verkligen berör med sin musik. Hittade just denna låt och den är så fin. Sen får ni självklart bedömma själva =).

Molly Sandén - Skör som glas

Ironi på hög nivå

Ibland är det kul att jävlas när man får respons. I brist på annat kollade jag på dansbandskampen. Kan säga att jag älskade Spootlajtz för att juryn hatade dom. Det var en grupp skåningar i träningsoveraller. Hur kul som helst tyckte man men icke. Det är ingen nyhet heller att jag tycker Peter Zettman är helt underbart knasig. Därför skrev jag detta på facebook och min kusin svarade.. (skit kul tycker jag)


Nu har jag tröttnat

Nu är jag otroligt trött på min hårfärg. Har varit ljust lite för länge. Jag föredrar egentligen när det är mörkt för att jag tycker det är snyggare. Kan inte förstå att jag hade en period i mitt liv då jag fick för mig att jag skulle blondera mig. Tack de som övertalade mig att inte göra det och tack till Mia som sa hon skulle hjälpa mig göra det utan att säga något om det haha.

Iaf så blev jag inspirerad att gå tillbaka till mörkt efter att Lina blivit brunett. Blev riktigt bra på henne om jag ska vara ärlig. Så nu ska jag haka på trenden med mörkt hår till vintern som alla andra. Men det blir nån gång nästa vecka eftersom vi får pengar då!

Se mörkt är nice! =D

ÅÅÅÅHHHHH

Asså New Moon var såååååååå jävla bra. Kan inte fatta att den tog slut så fort bara. Kände typ nej vaffan är det här?!?! ÅÅÅÅÅH Nu måste jag läsa alla böckerna. Kanske ska sjukskriva mig i sisodär 1 vecka så jag har tid att läsa? Synd att säga att jag inte tyckte Edward var lika mystiskt och snygg i denna. Han såg mer sjuk ut ?! Men wow säger jag bara Jacobs kropp asså. Ojoj synd han är minderårig hahaha. Nej men skämt å sido han har biffat till sig ordentligt och jaaa det var ju inte en dålig syn. Haha första gången han visade sig i bild med bar överkropp lovar jag att hela biosalongen slutade andas! haha Fyfan vilka suckers vi är asså!

Aja nu måste jag ta mig samman haha. Men prio ett på min lista är iaf att läsa böckerna.

Åh för övrigt är det sol och relativt varmt här i Örebro. Man känner sig lite piggare faktiskt. Har dock varit storm inatt men jag har sovit som en stock. Först de ca 3 timmarna före Macau racet. Vilket Marcus kom 2a i så han har en bra chans för morgondagen som är det riktiga racet. Det som betyder allt! Sen sov jag ca 3 timmar efter men det får räcka. Har inte tid att sova hela dagarna. Nu måste jag fan ha sovit ut efter 3 dagar med 11 timmars sömn.


Vaken?

Japp nu är jag vaken. Klockan är 06.45.

Varför är jag vaken nu kanske några undrar? Det är pga Macau GP. Tävlingarnas tävlingar i motorsport. Okej kanske inte så bra som det låter. Det är de bästa snubbarna i F3 serier hela världen som samlas och tävlar. Banan är både svårt och lång och det är en tävlig många vill vinna eftersom den kan vara viktig för att nå till formel 1 dvs högsta klassen inom motoracing.

Iår är det extra roligt efter svenske Marcus Ericsson är med. Han har gjort ruskigt bra ifrån sig också. Han är i pole position och startar först. Sjukt imponerande! Så Emma goes patriotisk över denna helg.

Och ja jag har motosports abstinens redan och säsongerna har typ bara hunnit sluta för två veckor sen. Inte bra!

Snart är det dags

Ikväll är det biodags igen. Inte vilken film som helst utan New Moon. Snacka om att jag längtar! Men det är några timmar dit eftersom filmen börjar 23.45. Men ska till Lina först och se första filmen så man har den i minnet när man ser nya. Smart va?

Tycker för övrigt att dagen går skit långsamt! vad är det här?

Jag lever

Ville bara meddela det. Jag har inte haft tid att blogga än idag. Vet inte var tiden tog vägen faktiskt. Vaknade vid 12 idag också *chock* såhär kan jag ju inte hålla på. Kanske är tur jag ska upp 06.30 imorron. Grejen är att jag inte lägger mig så sent heller? Behöver väl sova. För ofta när man sover för länge blir man seg i skallen men det är inte jag så antar att jag behöver sova helt enkelt!

Nee nu ska jag göra lite nytta kanske?

Stackars Nasse!


Paketet från CDON har kommit

Äntligen säger jag bara. Tre nya DVD-filmer att se och två album att lyssna på. Perfekt nu när man är ledig länge.

Första är Dead by Aprils skiva. Tycker den är skit bra efter att ha lyssnat på spotify. Den kostade dessutom bara 79kr.


Jag har alltid velat ha Titanic på film eftersom den är så jävla bra. Nu fanns den dock bara tillsammans med Australia men vaffan 69 kr.


Denna hade jag förut men blev som sagt förstörd när förrådet svämmade över i somras. Nu kände jag lust att kolla på DVDn som följer med att jag var tvungen att införskaffa den 99 kr.


Lady Gagas skiva kommer nästa vecka!

Gulligt

Vaknade imorse av ett sms från min hur ska jag säga "andra" pappa Thomas fd. styvpappa. Ja det är lite krångligt det där. Men ska försöka köra det lite kort. Mamma och pappa gjorde slut lite innan jag skulle fylla 2 år. I samma veva träffade hon Thomas och de gifte sig samma sommar. För ca 3 år sedan skiljde sig mamma och Thomas iaf efter ca 17 år som gifta. Eftersom jag bott hos mamma hela mitt liv har han varit en stor del av det. Mamma har nu Osama, så känns det lite konstigt att kalla Thomas min styvpappa, alltså min andra pappa. Osama kommer av olika anledningar aldrig att kallas styvpappa och jag tror inte att någon räknar med det heller.

Tror ni hänger med nu va?

Iaf så har han alltid sagt att han har tre barn, jag, min syster och min bror. Smset jag fick imorse handlade om en tatuering som han gjort igår. Han har tatuerat in tre stycken hjärtan på armen med första bokstaven i våra namn. Tyckte det var jätte gulligt! Ska man tatuera in någons namn så ska det vara på ens barn för de kommer alltid vara ens barn.

Roliga är att hjärtana är gjorda på frihand och då blir inte den ena den andra lik. Med andra ord symboliserar det tre olika individer som betyder mycket. Smart! Mena hur tråkigt hade det inte varit om alla var efter en mall?

Såhär ser den iaf ut:


Vill ha!

Tror jag skrev ett inlägg för flera månader sen och sa att jag ville ha denna parfym: J Lo Miami Glow. Anledningen till att jag inte kunde köpa den var att det var sagt att den slutat tillverkas eller att den helt enkelt inte såldes i sverige längre. Men för några veckor sen såg jag den på Åhléns igen och blev skit sugen. Luktar precis lika gott som när jag luktade på den förr. Jag har nu tänkt köpa den eftersom jag fick 20% på valfri vara på Åhléns fram till den 24e. Tycker dock att den kanske är lite mer somrig i doften men man vet ju inte den kan ju försvinna eller ta slut så kommer köpa den iaf.

Nu känner jag mig lycklig. Håll tummarna för att den finns kvar när jag kommer ner på stan (imorron kanske).


Vilken sovmorron

Sov till 12 idag. Känns underbart att jag äntligen sover som en stock och länge dessutom. Tro jag har några dar på mig att sova ut för att sedan reda upp timmarna som vanligt igen. Tror att jag haft lite att sova ikapp.

Vad ska jag göra idag då? Ingenting har jag tänkte faktiskt. Har jag tur kanske mina DVDer som jag beställt från CDON kommer. Då kanske jag kan fördriva tiden med en film. Annars kanske jag ska röja lite i mitt rum. Det ur som något släppt en bomb. Eventuellt tvätta. Vore ju skönt att ha det gjort idag men som sagt har ju hela helgen på mig.


Skumt

Vet inte varför men det känns som fredag idag? Är det för att jag nu fått långhelg kanske? Känns väldigt skumt iaf och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills på tisdag? Oj det är ju nästan en vecka dit!! Aja får väl kolla på en väldans massa film eller nått? Imorron ska jag iaf träna annars blir jag galen!

Dåligt dåligt dåligt

Vet inte vart tiden tar vägen?! Är skit dålig på att blogga just nu. Kanske är för att jag känt att jag inte haft mycket att skriva om. Men idag har vi iallafall fått ordning på våran enkät till uppsatsen. Så den ska väl skickas in imorron. Känns som att vi börjar komma en bit på vägen nu och det är riktigt skönt. Mycket av jobbet är som sagt att få ut enkäter och medan de är ute så får man lägga ihop fakta och teori. Tror det kommer bli bra om vi jobbar på och är aktiva när vi träffas.

Nu ska jag fortsätta kolla på bonde söker fru. Efter det är det Grey´s anatomy eller efterlyst. Vet inte vad jag ska kolla på än.

Det där med väder

Är det inte ett konstigt fenomen egentligen? Verkar vara svårt tom för meteorologerna att få det rätt. Blir aldrig som de säger om ni frågar mig.

Mne idag tänker jag på något annat eftersom jag inte varit ut än. Vid 9 imorse vaknade jag av att det ösregnade. Bokstavligen ösregnade mot fönstet. Eftersom jag för en gångs skull sovit så jävla bra snoozade jag till 10. När jag gick upp och drog upp persiennerna var det sol och inte ett moln på himlen.

Typiskt närkeslätten väder eller?

Nu ser det dock ut som att molnen drar in igen så lär väl bli regn inom nån timme.

Lady Gaga? Hell yeah!!

Bokade precis Lady Gagas album The fame moster som släpps på onsdag nästa vecka (25e nov). Har lyssnat på flera av låtarna på youtube. Asså har jag nämnt att jag tror jag älskar Lady Gaga? Tror mer och mer att jag gör det. Men jag menar nog mer hennes musik än henne som person haha. Okej jag känner inte henne så kan kanske inte säga det men jag menar hennes outfits utåt liksom. Förstår mig inte på henne alls men musik kan hon faan göra!!! De flesta har väl vid det här laget både hört och sett Bad Romance. Den är awesome!

En annan jag gillar är den hon gör med Beyonce: Telephone


Sen har vi: Dance in the dark


För att inte tala om: Monster


Sist men inte minst: Alejandro


Som ni ser skulle jag kunna skriva på detta inlägg halva natten men jag tror jag nöjer mig här. Skivan kommer iaf vara grym och en värd investering om man gillar Lady Gaga. Skivan kostar 149 kr på CDON.


Längtar

Läntar tills på fredag. Då ska vi på New Moon. Tror faktiskt att jag lider lite varje gång trailern visas på tv. Tror filmen kommer vara sjukt bra. Det känns så i min mage. Har fortfarande inte läst boken dock men har inte haft tid. Får ta den till jul eller nått.

För övrigt känner jag inte lust till att göra något just nu så kanske ska gå och lägga mig och dra täcker över huvudet bara. Kanske ska leta reda på nå bra relax musik på spotify först.


Borttappad

Tror faktiskt att jag tappade bort migsjälv igår och bloggade inte så mycket alls. Eller rättare sagt så har jag inte bloggat speciellt mycket sen i fredags. Varför nu detta? Jag har inget direkt svar på det. Jag lider just nu av sömnproblem from hell och kan knappt sova på nätterna. Jag somnar, vaknar, somnar och vaknar, då menar jag att varje gång jag vaknar ligger jag också vaken ca 30 min iaf. Som ni ser funkar det inte i längden. Jag är helt slut! hjälper inte att det är sånt jävla skitväder ute heller! Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vad är det jag grubblar på liksom? Som jag känner så är det ingenting förutom shopplusten som växer sig starkare varje dag. Vet knappt var jag ska ha på mig längre.

Igår hade vi iaf SPSS. Det var skit kul tycker jag. Nästan det roligaste jag gjort på universitetet hittills. Och läraren är ju skit rolig och spontan. Sånt gillar vi! Okej måste erkänna att det kanske skulle vara jobbigt varje föreläsnign och så men nu ska vi bara ha honom vid tre tillfällen.

Nej nu kanske jag ska käka, klä på mig. Försöka skriva ut lite enkäter och så dra mig till universitetet i nån timme för att försöka påbörja våran enkät till B-uppsatsen.

Russian roulette

Som jag sagt tidigare skulle denna låt ta några lyssningar innan den verkligen fastnade. Det har den verkligen gjort nu. Det är i mitt tycke kanske Rihannas bästa låt någonsin. Gillar den skit starkt! Det är så många känslor inblandade också. Riktigt bra gjort även fast den sägs handla om henne och Chris Brown. Det är väl sånna riktiga upplevelser som man lägger mest känslor i och då blir det ofta en riktigt bra låt.

Rihanna - Russian roulette


Inte ok

Det är inte okej att gå upp före kl 8 på morron. Jag känner mig död idag också. Surprise surprise kunde inte somna igår heller. Bättre lycka ikväll. Måste vända på det satans dygnet nu. Blir helt slut av att inte kunna somna och sen gå upp tidigt. Får hoppas på att träningen ikväll gör susen!

Nu måste jag käka frulle som jag för övrigt inte alls är sugen på men måste få i mig. Kl 9 ska Kerstins uppgift vara inne.

Fyfaan

Ibland hatar jag lokaltrafiken. Inte bara för att de smyghöjer sina priser utan för att de aldrig kommer i tid. Idag fick jag stå ute i Enköping 50 minuter och vänta på tåget. Hur kul är det? Tydligen hade lokföraren kört mot rött i Stockholm och de var tvungna att göra en utredning där och då på plats. Men tack banverket och SJ. Sen var tåget såklart fullsmockat med folk. Hade dock tur att jag fick en plats efter Västerås.

Hamnade med tre riktigt pratglada och roliga personer. En student, och ett par. Det blev prat om allt och ingenting. Riktigt trevligt under omständigheterna. Så resan gick faktiskt väldigt fort när tåget kom.

Så nu är jag äntligen hemma, över en timme senare än planerat med vad gör väl det? Pfff jag är skit trött, hungrig, kissnödig och jaa lite smått irriterad! Men men dröjer ju ett tag innan jag åker tåg nästa gång.

Nu vill jag hem

Då menar jag hem till Örebro. Är så trött på den här gråa, trista och tråkiga staden nu. Det är bara regnigt och blött. Hur kul är det på en skala 1-10? Typ 2. Man blir så himla seg i skallen och det blir ju inte bättre av att man inte kan sova ordentligt! Så nu måste jag försöka hålla mig vaken hela bussresan till Enköpng (50 min) och sen hela tågresan till Örebro (75 min). Får se hur det går. Får absolut inte somna för då kommer jag inte kunna sova senare och det är inte bra eftersom jag måste kunna använda huvudet imorron när vi ska koda in enkäter i dokument. Har visserligen gjort det förut, men man måste ändå vara pigg i skallen. Gör man fel på ett ställe skiters sig allt. Hoppas inte det är betygsgrundande. Den ska Kerstins examinationsuppgift in också. Ska bli skönt att bli av med den faktiskt!

Det här saknar jag just nu!


Typiskt

Jag förstår inte att jag helt plötsligt sover skit dåligt. Har jätte svårt att somna, vaknar flera gånger under natten och helst vill jag sova halva dan. Vad har hänt med mig? Såhär har jag verkligen inte varit. Visserligen tycker jag inte att min syrras säng är så jätte skön. Den är mest hård och kuddarna platta. Med andra ord inte lika gosigt och skönt som i min egen säg. Tur jag åker hem idag. Tror verkligen att jag behöver det. På något sätt har helgen gått väldigt långsamt och jag längtar tillbaka till Örebro. konstigt va? Jag har hunnit träffa så mycket folk också iom att släkten var här i torsdags. Sen var jag hos Sandra i fredags och igår hade jag lite mys hos pappa och sen bio med Anna. En film som för övrigt var skit bra. Ska försöka slänga ihop en rapport senare.

Nu måste jag klä mig och käka för ska träffa Emilia på stan om ca 1 timme.

Mys hela helgen

Sitter nu hos pappa super mätt. Blev broccoligratäng. Riktigt mumsigt. Blir kanske lite efterrätt snart.

Senare är blir det bio med Anna. Jag är sjukt sugen på biopopcorn att jag kan dö! Måste ju erkänna att popcorn är bäst på bio?!

Klar!

Äntligen klar med examinationsuppgiften som ska in på måndag. Känns riktigt skönt. Så nu kan jag släppa det tills imorron kväll iaf. Då måste jag kolla igenom det en sista gång så det ser okej ut. Annars vet man aldrig vad man ordbajsade ihop igår. Var inte så jätte pigg i skallen.

Idag känner jag mig som vanligt iaf. Inget ont i armen heller. Skönt för det har inte varit roligt.

Måste be om ursäkt för de kanske inte så roliga blogginläggen. Jag har liksom ingen inspiration att skriva så mycket nu när jag är hemma. Kanske är för att det inte händer så mycket intressant. Om nån timme ska jag iaf till pappa och käka och ikväll blir det bio med Anna.

Biodags

Eller imorron iaf. Jag och Anna ska gå och se 2012. tror att den är ganska bra. Har fått den känslan. Kan dock inte riktigt säga då den har premiär idag och inte så mkt "vanligt" folk som sagt sitt än. Men det är något med katastrof filmer som är fängslande, jag vet inte vad det är. Kanske är för att man egentligen inte vet hur länge världen kommer existera? Och hur mycket man än skulle förbereda sig skulle man aldrig kunna göra något åt det. Det är vad jag tror iaf. Ska bli intressant att de hur verklighetstrogen den ändå är. Tror dock inte att det finns någon katastrof film som kommer slå Armagedon, ever. Älskar den filmen med hela mitt hjärta. Kan inte se den utan att grina som en jag vet inte vad. Ja jag står för det, jag är en emotionell människa och jag är hellre det än känslokall.

Nu ska jag iväg och käka med familjen eftersom mamma fyller år. ciao!


Vill kräkas på...

... Kvalitativ och kvantitativ design. Har suttit med våran examinationsuppgift som är ett fall sen straxt efter 12. Har inte mycket kvar men det är svårt att få grepp på allt. Det är så mycket som snurrar i huvudet och så mycket man vill ha med men det går inte så man får försöka avgränsa sig lite. Krångliga är också att inte spinna iväg och skriva om fel sak på fel plats och sen återupprepa sig senare. Tror det är det svåraste faktiskt. Men tror jag fått till det någorlunda bra iaf. Tillräckligt för att jag nu ska lägga ner för dagen och ta den sista frågan och sista delfrågan imorron. Mitt huve pallar inte mer just nu. Tycker ändå jag varit ganska produktiv med nästan 2 A4 sidor av krångel. Men så är det ibland. Kommer nog får skriva om lite av det jag redan skrivit men tror jag får göra det hemma vid min stationära dator och inte här på min lilla. Behöver lite perspektiv.

aja nu ska jag spela lite fia med knuff haha.

God morgon eller?

Ja okej jag vaknade för 1,5 timme sen. Skit skönt att sova, har sovit som en gris. Tror vi var hemma lite efter 06 så då hoppade jag i säng igen. Bara för att jag skulle vara lite pigg idag så tillät jag mig själv att sova till 11. Då jag måste skriva min examinationsuppgift om kvantitativ och kvalitativ design. När jga tänkt över den lite och inte hakat upp mig så mycket känns det inte alltför svår men den är lite klurig måste jag säga.

Senare blir det lite fredagsmys och idol med Sandra. Ska bli kul, vi träffas ju så sällan nu när jag flyttat.

Näää dags att sätta igång kanske.

Att det ska vara så svårt...

... att sova. Ännu en natt där jag inte kunnat sova. Gick och la mig för att jag skulle hinna sova några timmar innan jag ska köra mormor till Arlanda snart. Vad händer? Jo jag sover ca 2,5. Vaknade vid 03 och sen dess har jag legat och vänta på att kl ska bli 04:30. Helt galet.

Kunde inte somna om för den jävla cigarett lukten. Vet inte vad den kommer ifrån. Visserligen sover jag i min syrras säng och både hon och hennes pojkvän är rökare. Men borde ju ha känt det när jag gick och la mig? Aja det luktade urk askkopp så kunde inte sova iaf hur jag en vände och vred på mig.

Så nu sitter jag här. Bara att stiga upp och ta mig till Arlanda. Sen hem och hoppas på att jag kan sova ut.


På plats i Uppsala

Nu är jag hemma. Har inte hunnit blogga då det var fullt hus när jag kom hem. Kusiner, mormor, morbror och moster var här. Massa fika och gott gott. Tågresan tog skit lång tid och jag sov hela bussresan och vaknade precis när den kom in i Uppsala. Riktigt kul att träffa släkten. Vi ses ju så sällan nu när jag flyttat. Kul att se hur stora ens kusiner börjar blir. De som alltid varit så små och nu är de stora. Helt galet.

Roliga med att komma hem är också att jag får köra den här pärlan. Haha det är ett skämt jag tänker ju inte cruisa runt i den direkt. Helt omodern och liten. Som jag sa en burk på hjul.


Ska köra mormor till Arlanda kl 05 imorron bitti så är dags att sova. God natt!

Söta gubbe

Vill tacka den söta gubben på bussen för en väldigt trevlig resa in till stan på en full buss. Han berättade om sitt liv och när han flyttat till Örebro för 59 år sedan. Han kom från Uppsala från början precis som jag. Han talade om hur Uppsala såg ut på hans tid och hur mycket det hade förändrats. Nu har han nämligen bara tre barnbarnsbarn kvar i staden. Har var oroad över alla oroligheter med alla bilbränder och annat. Så fick man den klassiska "på min tid.." Han berättade också att han varit på Jermaijagården i Tybble för att hälsa på sin fru som blivit så dålig att hon inte längre kunde bo kvar hemma med honom.

Han pratade också om hur fantastisk människan blivit egentligen. Om hur mycket vi har kunnat göra med världen och hur vi överlevt när andra arter inte gjort det. Men samtidigt att människan är den enda som kan förinta sig själv.

Jag säger bara det. Tycker det är kul med sånna små gubbar. Och det är kul att höra deras resonemang om saker och ting.


Datanörd? Jag?

Jag förstår inte vad folk menar?


Skämt å sido. Jag har min stationära hemma för att jag tycker det är bättre. Sen har jag min lilla laptop som är skit smidig att ha till universitetet och så när jag åker hem till Uppsala. Den stora laptopen är min gamla som jag nu ska ta med hem till min far. Då jag inte behöver den längre kan han får ta den skrothögen.

Och ja jag åker hem till Uppsala nu. Eller bussen går om ca 30 min. Vi hörs på tåget om jag har tråkigt! =D


Torsdag

Åker hem till Uppsala idag. Ska bli riktigt skönt att komma iväg några dagar och träffa folk man knappt träffar annars. Mamma fyller år imorron så jag kommer få tillfälle att träffa släkten också, vilket blir alltför sällan numera. Är visserligen inte konstigt om man flyttar 18 mil hemifrån.

Jag mår riktigt bra idag faktiskt. Armen gör mindre ont. Lite ont i huve visserligen med jag tror det är mer relaterat till att jag drack jävligt dålig igår. Ingen feber har jag i alla fall.

Nu kanske jag ska hoppa in i duschen och sen äta frukost. Är bokstavligen vrålhungrig! Efter det måste jag röja lite i mitt rum och packa. Tåget går 16.06.

Dagens tevisdomsord

"Let your heart guide you".

Säger du det så!

Stolt!

Just nu är jag sååå stolt över mig själv och jag är stolt över Nina också. Vi har båda tagit vaccinet nu. Tro det eller ej så var vi på vårdcentralen i Vivalla 1,5 timme för tidigt och fick stå och vänta. Jag lovar att det kan ha varit de långsammaste minuntrarna i mitt liv. Hade hjärtklappning så det stod härliga till och Nina skakade som ett asplöv. När de väl satt igång gick det så snabbt att man knappt hann reagera. Jag hade könummer 1 för övrigt så var bara att köra på.

Det var med lättnad som jag och Nina lämnade Vivalla. Lättade och stolta att vi klarade av det. I ärlighetens namn var det inte så illa. Förstår inte varför man trissar upp sig så mycket innan och när man står där och väntar? Sprutan kändes knappt och jag har inte ont i armen nu heller. Lite kanske man känner när man har den i vissa lägen men that´s it.

Nej jag är väldigt stolt! Nina och jag firade med MAX på vägen hem. Satt riktigt fint i kistan efter att man knappt fått i sig någon frukost. Lyckades lura med mig Nina att gå hem också eftersom det bara är nån kilometer från MAX. Då känns inte hamburgaren lika syndig. Är skit trött nu så skulle kunna slänga mig på sängen ett tag men nej, ska tvätta om ett tag.

Imorron åker jag hem till Uppsala!! =D

ÅÅHHHHH

Äntligen uppe! Kan säga att det inte var den bästa natten på länge. När jag väl gick och la mig vid 01 kunde jag inte sova så låg säkert vaken till ca 03. Det resulterar självklart i att jag är skit trött. Kanske är bra för nerverna? Nina och jag drar till Vivalla om ca 1 tmme. Borde äta något innan, känner jag för att göra det? Nej inte direkt men det är ett måste.

ÅÅHhhh jag förstår inte att man ska vara så fjantig!? Det är en vaccination och inte donation av en kroppsdel liksom. Har ju gett sprutor till flera djur i mina dar. Skärpning! Har tom kastrerat grisar och annat. Varför är jag så jävla känslig när det kommer till mig själv?

Önskar att jag bara kunde stänga av min hjärna för några timmar så behöver jag kanske inte ha den här magonten och olustkänslan.


Skämt å sido

Det var en björn, ett lejon och en gris som satt och skröt för varandra.

- Om jag morrar så skakar alla av rädsla, sa björnen.
- Om jag morrar så flyr alla i panik, svarade lejonet.
- Äh, sa grisen och knyckte på nacken.
- Det är väl inget! Om jag nyser så tror hela världen att de ska dö...


Ångest!!

Jaa jag har ångest just nu... inför vaccinationen imorron. Jag måste och ska göra det men kan inte hjälpa de obehagskänslor som dyker upp. Jag har den där konstiga känslan i magen som jag inte blir av med. Jag är rastlös och kan inte sitta still. Försöker lyssna på musik och göra annat. Satt tom på golvet i duschen med rinnande vatten i 20 min. I vanliga fall brukar det vara avslappnande, idag hade det inte samma effekt.

Jag och Nina har suttit ett tag nu för att vara säkra på att det finns vaccin kvar. Det är bara i Vivalla så är dit vi måste ta oss imorron. Kanske inte förstahandsvalet men det ska göras. Så 11:33 imorron går bussen. Få se om jag kan sova sen. Är visserligen helt slut och har ont i huve men känslor har benägenhet att gå före ibland.


Fan va cool!

Lady Gagas musikvideo till nya singeln Bad Romance är nu släppt. Jag tycker att den är skit cool! Hon har verkligen en underbar egen stil på sina grejer! I like!

Se den här: Länk

Tekniksnille sökes!

Jag fick precis svar från Expert och tydligen kommer det kosta 700 kr att bara lämna in min DVD-spelare och se vad som är fel på den. Hallå jag får fan en ny för det priset och så trasig är den inte! AAAAAAH

Så nu söker jag ett tekniksnille som kan såna här saker med teknik som kanske kan kolla på den för lite mindre pengar.

Problemet med den är att själva läsa DVD funktionen fått fnatt. Att använda det och spela in och se på film genom hårddisken är inga problem. Det är när det kommer till att se en film. Luckan åker in och ut hela tiden. Den vill inte börja läsa skivan helt enkelt. Man får krångla en hel den innan man får igång skivan.

Aja får se vad som händer. I värsta fall får jag väl skaffa mig en liten billig DVD-spelare till att kolla på skivor och ha den andra för att spela in och kolla på hårddisk. Har inte alls råd att köpa en ny för flera tusen.


Uppe med tuppen!

Knappast. Då har tuppen försovit sig så det skriker om det. Vilken tid är uppe med tuppen egentligen? 6 eller 7? hmmm. Det kan ju jag fundera på idag. Kanske göra en liten research över hur uttrycker kom fram.

Skämt å sido. Har sovmorron idag så kände inte för att gå upp före 9 iaf. Men nu är jag uppe och jag har duschat. Ska greja lite med papper till Uppsats handledningen senare idag. Efter den blir det träning. Sköööönt! Tror faktiskt att jag har träningsvärk från idag men bara i musklerna på sidorna dvs ryggmusklerna med de som sitter mer på sidorna. Lite besviken på att jag inte får någon direkt träningsvärk av träningen. Så är att pusha på, har börjat pusha mig själv lite längre varje gång. Känns hur skönt som helst.

Nu är det bestämt!

På onsdag ska jag vaccinera mig mot Svininfluensan. Jag har övervägt länge att inte göra det men nu ska jag faktiskt göra det iaf. Det vill säga om jag får. Det är egentligen riskgrupperna fortfarande här i Örebro. Det verkar gå sjukt långsamt. Enligt rapport för nån månad sen skulle allmänheten få vaccinera sig från och med den 10e men är nu flyttat till 16e. Jag har inte tid att vaccinera mig den 16e om jag eventuellt blir sjuk. Känner mig dock hoppfull att inte bli sjuk eftersom Ann inte blev det efter att ha vaccinerat sig i torsdags.

Så får jag så blir det på onsdag. Jag och Nina, två studenter med ENORM sprutskräck. Det kommer bli grejer det. Usch får ont i magen och hjärtklappning bara jag tänker på det. Kommer ju ihop den exakta känslan från stelkrampen i grundskolan. Den var inte mysig och jag har hört att denna är likartad i känslan. Men bara att peppa och gå dit som en snäll flicka. Efteråt brukar det inte vara så illa men det är just att ta sig dit och göra det som är värst. Varje gång!


Skitguiden

Jag förstår inte hur folk kommer på så sjuka saker. Men det är tydligen någon sam namngett och beskrivit flera sätt att skita på! Lite kul tycker jag att det är iaf.

Känner ni igen er?

Läs här: Länk

New Moon

Nu är biljetterna bokade och ska hämtas ut efter träningen ikväll. Blir premiären. Verkar som att folk hellre super än går på bio kl 23.45 på en fredag. Men vi ska iaf gå på bio då och hinner supa lite innan hehe. Nejdå det blir att se första filmen hos Lina före vi går på New Moon.. Låter väl great? =D


God morgon

Måndag igen då. Idag innebär det föreläsning, plugg och träning. Nice!

Tänkte bjuda på en riktigt fin låt som jag helt glömt bort tills i fredags. (Tack Rabih)

All my life - K-ci & JoJo


Baby (x11)

I'm So Glad...

I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me Just Like My Mother,
Close To Me Just Like My Father,
Close To Me Just Like My Sister,
Close To Me Just Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing....

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

I'd Send You All That I'm Thinking Of........Baby

Said I Promise To Never Fall In Love With A Stranger
You're All I'm Thinking Of
I Praise The Lord Above
For Sending Me Your Love
I Cherish Every Hug
I Really Love You So Much

All My Life (Ohhhh..Baby, Baby)
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I...That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

You're All That I Ever Know,
When You Smile All Your Face Always Seems To Glow,
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known,
When You Smile Your Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
Say...You're All That I've Ever Known
When You Smile Your Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
And I Hope That You
Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

Repeat Chorus Till Fade

Dagens visdomsord

Det har blivit lite mer tedrickande idag. Med det kommer också två nya visdomsord.


Glass jag saknar

För några veckor satt jag och några tjejer på svenska Green Day forumet och diskuterade vilka glassar vi saknar. Mena det är ju alltid så att det kommer nya och gamla försvinner. Det var därför lite coolt att vi tänkte på exakt samma glassar. Något annat vi diskuterade var faktiskt hur länge sen det var en Piggelin kostade 4 kr. Aja till poängen.

Första glassen jag saknar är: Solero Shots! Anledningen till att den försvann sägs vara att kulorna var lätta att sätta i halsen. WTF liksom det är glass den smälter och okej den kanske inte är lämpad för småbarn då är det väl upp till föräldrarna att bestämma.

Andra glassen är: Brizz cola! Var en colaglass med kolsyra? vilket gjorde att det bubblade på tungan när man åt den. Någon som testat att dricka coca cola samtidigt som man har glass i munnen? Då får man iaf liknande effekt. Hursomhelst så var den hur fräsch som helst.

Tredje glassen är: Cool Bits! Ni kanske kommer ihåg glassen som var i en liten påse. I den var det några småglassar eller vissa såg ut som små fötter. Jag tyckte iaf om dem mycket när jag var yngre.

Farsdag

Ja idag är det dags att skämma bort alla pappor. I mitt fall blir det lite svårt eftersom jag bor en bra bit bort och inte kan komma hem två helgen i rad. Det pga att det blir för dyrt. Så får bli något till nästa helg när jag kommer hem. Men glöm inte bort era pappor!


Söndag

Vad ska man göra idag då? Känns inte som att jag är van att ha så mycket fritid. Två dagar i rad har jag legat kvar i sängen till 12 vilket är för länge. Tror det blir att lägga sig och kolla på en film om ett tag. Brukar aldrig göra det men idag tänker jag faktiskt göra det.

tror jag ska hitta något riktigt bra att blogga också. Har varit lite torka på sistone!

Dansbandskampen

Sitter och kollar på dansbandskampen. Kvällen till ära ska de göra om Markoolios låtar till dansband. Asså jag håller på att skratta ihjäl mig. Vad är det här? Av det jag sett hittills så var det klart bättre förra året. Men jag som alltid älskar Peter Zettmann kollar iaf.

Dansband finns ju in min uppväxt så det är inte det att jag inte gillar det utan mer att jag inte förstår upplägget men det ska väl inte vara lätt. Mena Markoolio? Aja han har sin stil och jag tycker inte den passar i dansbandsammanhang. Därmed basta!

Formula 1 2009 season review

Antar att detta är det bästa från F1 säsongen 2009. Säsongen som jag varit dålig på att följa men jag lovar att jag ska bli mycket bättre på det till nästa.

Tror de glömde halva säsongen men det kommer väl...


Lördag = degdag

Så känner jag just nu. Typ ingen kvar här i Örebro att umgås med över helgen. Så idag kommer det nog bara vara att slappa. Känner inte för att göra något annat heller. Kanske nån film ikväll? Vet dock inte vad jag ska se.. Några förslag? Vet iofs inte vad som finns på tv.

Det enda jag måste är att ta mig till Willys och köpa lite mjölk och andra frukostgrejer. Förbrukar knäckebröd som bara den just nu. Knäckebröd och leverpastej. Skit gott. Dock har jag inte haft nån gurka. Ska be mamma eller mormor göra lite åt mig tills jag kommer hem som jag kan ta med mig. Tror jag har en burk.

Tack Lina för igår. Det var skit trevligt =D.

Heir kommt Alex

Nu är jag hemma efter en väldigt trevlig kväll hos Lina. Blev lite vin och snacks till idol och guitar hero eller rockband heter det kanske? Kan iaf säga att jag äger på trummor! Kommer ha skit ont i ena benet imorron men men.. Så är det ibland. Men fasen vad kul det var! Kan säga att jag och Lina fått en favolåt, vet inte hur många gånger vi körde den haha. Kan inte riktigt sätta fingret på varför den är så bra heller, den bara är det.

Heir kommt Alex av Die toten hosen


Dags att göra sig iordning

Ska snart ta bussen till Lina. Kanske ska byta från myskläderna och hoppa i något annat bekvämt men ändå snyggare är mjukisar. Mena vad ska hennes man tro?? haha Nej då jag vet att Lina sa mjukisar var ok men nej hemma är mjukisar heliga man har dem inte på sig när man hälsar på folk =)

Så lite kläder och lite smink så är jag klar sen. Bussen går om en halvtimme. Tror jag hinner..

Uppsatsen om kon

Asså den är så jävla rolig. Tydligen någon på mellanstadiet som skickat in sin "uppsats" till Rix FM. Den som gjort den är nog min idol! hahahahaha Tror att den är extra rolig eftersom jag gick djurvård på gymnasiet och inser hur roligt det låter!
Hör själva:


Te rapporten

Kom just på att jag utlovade en rapportering över hur teet som jag köpte smakade. Den kommer nu =)

Himalaya - Luktar konstigt och starkt. Den var inte god alls. Den smakade väldigt starkt något som inte alls föll mig i smaken. Gav det till min granne Anna istället.


Choco - Luktar jätte gott, choklad helt enkelt. Smaken var däremot ingen höjdare. Smakade lite kaffe aktigt och jag tycker inte alls om kaffe så denna passade inte mig. Ska låta Nina testa det, gillar hon det är det hennes.


Licorice - Luktar lakrits, smakar lakrits. Visst det är lite speciellt i smaken så många kanske inte gillar det första gången. Jag var lite tveksam första gången jag drack det hon Nina men nu är det helt ok.


Classic Cinnamon - Luktar jättegott av kanel. Smakar lika gott och det är lite kryddigt. Är fortfarande mitt favoritte och jag kommer nog fortsätta med detta.


Roligaste med dessa teer är nästan den lilla lapp med visdomsord som sitter på snöret i slutet på varje påse. Detta fick jag idag:


Oj oj oj

Klockan är halv 1 och jag har inte bloggat idag! Dålig stil måste jag säga. Riktigt dåligt! Men men jag orkade inte imorse före föreläsningen om Kvantitativ design.

Vilken har varit en av de bästa föreläsningarna jag varit på. Tycker lärare än bra på att förklara och hon har inte bara massa powerpoint utan hon kör OH, skriver på tavlan och förklarar saker på ett annat sätt. Oftast när lärarna har Powerpoint så säger de inte så mkt mer än var som redan står och då är det helt värdelöst.

Vad händer idag då?
Till att börja med blir det nog inte så mycket på dagen. Jävla skitväder är det ute, mörkt och tråkigt. Men ikväll ska jag faktiskt till Lina och se hur hon bor. Det blir lite vin och snacks framför idol och så ska vi köra guitar hero. Skit kul!

Nu är det iaf någon form av lunch som står på schemat. Vet dock inte vad jag är sugen på.


Coolt akvarie!

Vet inte om det är så praktiskt dock!


Jag vill ha...

Denna skiva med Dead by April. Vet inte varför jag inte lyssnade mer på dem än jag gjorde efter två släppta singlar som jag älskar. Lyssnade iaf igenom deras album på Spotify igår och blev helt fast. Jag älskar den! Fick påstående av pappa "Gillar du hårdrock" igår när jag visade honom albumet. Ja pappa det gör jag faktiskt, jag lyssnar på allt =D.

Såg också att skivan bara kostar 79 kr på CDON (69 kr om man köper en till i samma kampanj), bara att slå till. Finns dessutom fler skivor jag vill köpa men får nog vänta lite.


Jag borde...

tvätta idag men jag känner inte alls för att göra det. Ingen aning om hur mycket kläder jag har att tvätta heller. Antar att det är en del. Aja kanske ska palla mig ner till tvättstugan och de om det finns nån tid.

Har för övrigt tänkt göra raggmunk ikväll. Få se hur det blir!

Snö

Nu är det snö på riktigt! Snöade som bara den igår men orkade inte skriva om det. Var för övrigt inte säker på att det skulle ligga kvar men det gjorde det. Känns riktigt kul.

Idag känner jag mig skit trött. Har inte sovit någe vidare inatt. Har varit väldigt orolig sömn och jag har vaknat flera gånger. Så med andra ord så är det tur att vi inte har någon föreläsning idag. Det enda som ska göras är att slänga ihop examinationsuppgiften tills imorron och så träna ikväll.

Avslutar med att bjudan på en bild, såhär ser det ut utanför mitt fönster =)


Hon har gjort det igen

Linas missöden och konstigtheter på Friskis verkar aldrig ta slut. Idag hittade hon på något nytt också. Varför göra samma sak varje gång?? Bra Lina! haha

Hoppsan!!


Varför inte låsa igen sitt eget skåp med ett lås som bytt kod när det åkte i backen!


Dålig stil!

Universitetet har lagt upp att vi har lektion idag på schemat. När vi kommer till universitet upptäcker vi att det är ena gruppen som ska ha handledning och inte hela klassen som ska ha lektion. Asså vad arg jag blir! Hade kunna sova iaf 1 timme till.

Nu sitter iaf jag, Nina och Lina på universitetet och fikar och myser i brist på annat. Det har börjat snöa så man blir lite glad iaf =D


Ett gott skratt...

... förlänger livet har jag hört. Då kommer ni leva jävligt länge om ni kollar på denna video varje dag. Jag tror jag ska börja med att kolla på den varje morgon för att den är sååå sjuk. Vad tänkte människan?? Börja dagen med ett skratt är väl bra? Aja se själva =)


Onsdag redan

Veckorna går så himla fort att man blir galen. Eftersom allt man måste göra måste göras ännu snabbare och effektivare. Just nu är jag som sagt fortfarande väldigt förvirrad. Har fortfarande inte fattat vad vi har idag liksom.

Idag ska iaf hemtentan in. Så mycket vet jag. Så är inte helt lost i lingonskogen! Se det positiva?

För övrigt ville jag inte alls upp ur sängen imorse, det var riktigt jobbigt. Hade hellre sovit lite längre men icke. Bara att bita ihop och in i duschen.

Asså jag bara måste...

... den är så jävla bra. Fick den av Nina.


Tråkdag

Den här dagen går så satans långsamt. Det händer ingenting. Mina vana trogen så kan jag inte sova längre än 9 på morron så då är det bara att gå upp. Dagar som idag när man inte har mycket att göra blir alltså extra långa. Men har fixat lite på hemtentan som ska in imorron. Den har visserligen varit klar i över en vecka men nu när jag kollade på den så hittade jag saker jag ville ändra och lägga till. Nu är jag grymt nöjd med den.

Började sen på examinationsuppgiften till på fredag på nya delkursen men gav upp ganska snabbt när texten mest bestod av engelska uttryck som man knappt förstod den svenska översättningen på. Så lämnar det tills imorron när jag ska träffa brudarna och bolla idéer.

Nu kollar jag på Race of Champions på deras hemsida då jag inte har Eurosport. Det suger!

Sen måste jag åka och handla, saknar ingredienser till köttfärssåsen!

Det kommer närmare

Läste denna artikel för en liten stund sen Aftonbladet.se Har börjar läsa en hel del för att hålla koll.

I korta drag så är det nu en man i Örebro län som avlidit i svininfluensan. Visserligen var han en av dem klassade som riskgrupp. Det är kanske inte det jag tänker på just nu utan mer den fakta om att smittan kryper närmare. Nu är den här i Örebro! I närheten där jag är. Alltså blir man lite mer osäker.

Jag som inte vet huruvida jag vill vaccinera mig heller. Det av anledningen till vad som är i vaccinet, att man blir sjuk efter vaccinering och att viruset kan har muterat sig vilket gör vaccinet oanvändbart och onödigt.

Med andra ord jag är fortfarande väldigt kluven till vad jag vill göra men dagen då jag måste bestämma mig närmar sig fort. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag och Lina har dessutom redan reflekterat över om det var svininfluensan vi hade redan i början av terminen. Jag var då sjuk i några dagar på ett konstigt sätt i mitt tycke dvs trött och hänging under dagen på tisdan, feber på kvällen och natten som var borta dan efter men det som återstod i några dagar var trötthet, hosta och en förkylning.


Linkin Park - New Divide

Riktigt bra låt och cool video. Gissa vilken film den är gjord för =D


Dagens citat

Under Granfejden så sitter Jonas Gåde på en häst, då säger Robert Aschberg såhär:

"Haha det där är som Brokeback Mountain.. Man blir kåt när man ser dig i cowboyhatt".


Då var det slut

Motorsport säsongen är nu slut. Måste vänta hela vintern tills det drar igång igen. Känns lite tråkigt även fast det kanske inte varit min flitigaste racing säsong. Jag har faktiskt varit ritkigt dålig på att titta på racing i år. Men så är det, man kan inte vara hundra procent intresserad jämt. Men nästa år då jävlar kommer jag vara fanatisk hahaha.


Vad ska man tro?

Läste nyss denna artikel om Svininfluensan på aftonbladet.se. Det står kort och gott att 700 personer dött i svininfluensan på kort tid och att det nu kommer till norra halvklotet. Jag står mig fortfarande lite frågande angående omständigheterna till dessa personers bortgång. Är dessa personer riskgrupper eller var de redan sjuka. Det är väl inget nytt att vissa saker mörkas för att få det att låta värre. Lite som manipulation även fast man inte säger rakt ut vi bestämmer att ni ska göra såhär. Därför försöker man skrämma folk istället.

Något annat som också beskrivs är att viruset kanske muterar/muterat sig. Då hjälper inte vaccineringen för fem öre. Då känns det inte alls aktuellt. Varför vaccinera sig mot något, om man ändå blir sjuk av vaccinet, när det inte hjälper mot det rådande hotet?

Jag vet flera som vaccinerat sig som blivit jätte sjuka med feber och magsjuka. Folk har blivit riktigt dåliga av att vaccinera sig. En kompis lilla syster fick uppmaningen om att inte vara själv de kommande dygnen efter vaccinationen. Mena vad ger det för trygghet? Tänk då på mig som inte har någon familj här som kan ta hand om mig. Alla bor liksom över 18 mil härifrån.

Vad jag vill säga så växer mitt motstånd mot vaccinet varje dag. Men klart man blir orolig när det hela tiden kommer rubriker om att folk dött. Samtidigt vet man inte orsaken. Det har ryktats om att folk dött av själva vaccineringen. Det känns inte så väldigt tryggt måste jag säga.

Vem ska man tro på? Ska man vaccinera sig bara för att man borde? Ska man göra det för att folk argumenterar mot en och ser en som en sämre människa om man väljer att inte? Om man är rädd, vad ska man välja? Vad är rätt och vad är fel? Finns det rätt och fel? Är valet verkligen ens eget?

Ny vecka, ny delkurs

En ny "helvetes" vecka håller på att börja. Det är dags att skriva B-uppsats. Jag är väldigt förvirrad just nu då det känns som att vi har hundra saker att hinna med på samma gång. Vi har typ 3 olika scheman med olika saker som vi ska hinna med samtidigt som vi ska försöka få ihop en uppsats. Hur planerar folk? Vi är väl inte robotar heller? Aja vi har första föreläsningen/info idag så det kanske klarnar litegrann? Vill också passa på att undra varför vi ska göra massa examinationsuppgifter också samtidigt som allt annat? Jag blir så trött ibland men det är väl bara att bita ihop och se glad ut!

Blame it on the alcohol

Nina visade mig den här tidigare ikväll.. Så jävla rolig!


Halloween i bilder!

Lite av bilderna som togs i fredags. Resten finsn här: Facebook


   
   

 

 

 

 


Vilken helg!!

Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn alls. Man vill inte vara taskig liksom! Men det har varit hur trevligt och mysigt som helst. Här kommer en liten rapport...

Fredag
Började med fix och trix hemma. Sen åkte jag och hämtade Anna på stationen. Vi började greja lite här hemma i väntan på Elin och grabbarna. När de väl kommit började vi fixa till oss lite medan vi satt grabbarna på att fixa tacopaj och sallad. Efter maten tog grabbarn även tag i disken medan vi gick och sminkade oss och fixade våra outfits. Blev hur bra som helst, alla hade fixaty något. När det var klart drog förfesten igång och jag förstår inte att den gick så fort. Så vi drog till COREn vid 23. Fick stå i kö en stund men inte länge. Väl inne tycker jag att tiden drog iväg och det kändes som man knappt hann komma innan det var dags att gå. Träffade mycket trevliga och intressanta människor, grymt kul att så många var utklädda! Det är ju då det är som roligast. Kvällen avslutades med korv på PUBlicum men blev också rester av tacopajen hemma innan vi hoppade i säng. Med andra ord en otroligt lyckad kväll.

Lördag
Vi vaknade väl vid 10, halv 11. Då var vi alla ganska pigga och vrålhungriga. Så vi drog oss ur sängen för att duscha och fixa oss lite innan vi käkade frulle. Vid halv 1 drog vi oss ner på stan för att shoppa lite. Eller Anna och Elin shoppade, jag har redan shoppat upp min budget för den här månaden så blev ingenting. Mötte upp grabbarna vid halv 4 och käkade kebab på Grill corner. Mumsigt var det kan jag säga. Vi bestämde då att vi skulle gå på bio och se Bröllopsfotografen. Måste säga att den hade sina ljusa stunder men måste säga att jag i mitten av filmen satt och funderade över vad den handlade om egentligen så... nej se den inte! Sen åkte vi hem och kollade på The Omen. Läskig stundtals och insåg att vi hade sett den innan. Anna som då typ låg och sov på mig. Så vi insåg att vi kanske var ganska trötta. Kl 00 var det släckt och tyst hos oss.

Söndag
Vi vakande vid 10 men gick nog inte upp före 11. Då blev det frulle och lite tv tittande, idol rättare sagt. Sen blev det packning och röjande i rummet innan Anna och Elin bestämde sig för att gå till Willys och handla lite mat. Jag passade på att ta igen lite av allt jag missat på nätet. När de kom tillbaka blev det matdags. Nå korv med bacon och ost i, stuvade makaroner och sallad. Jag ska inte klaga var skit gott. Efter det blev Elin hämtad så jag och Anna roade oss med att kolla på lite charterresor inför sommaren. Vi har nog bestämt oss för att det blir Cypern! Vid 16 gick jag med Anna till bussen så nu har de alla åkt hem. Känns lite tomt!

Bilder kommer upp senare. Måste kolla igenom dem och sortera lite! =)

RSS 2.0