Fruktskål

Fyndade en fruktskål på Röda korsets second hand-butik idag. 10 kr. Nu slipper jag kanske ha frukten utspridd över hela köksbordet haha.

Hockeyspelaren...

Det var riktigt jävla kul att åka skridskor i söndags. Trodde jag skulle slå ihjäl mig eftersom det på förhand var säkert 7 år sedan jag stod på ett par skridskor. Men icke, de som pikade att de ville stå och kolla på för underhållningen kunde gott stanna hemma. Det var nästa som om jag stod på skridskor förra vintern. Lite långsamt i början men det tog sig. Lär nog öva lite på mig klubbteknik dock. Hahaha men det kommer. Vintern är inte slut än. Tror det blir en sväng till Studenternas imorgon och åka lite!
 
Hade en paparazzi med mig så blev lite bilder xD.

Mango temptation

Nu vill jag inte påstå att jag är fast i "Victoria secret träsket" men det som är bra med deras body mist är att de inte luktar lika starkt som parfym. Det är inte så kul att sitta på kontor med folk som har massa stark parfym på sig så jag försöker undvika det.
 
Detta är min nya favorit även om den känns lite somrig. Ska börjas i tid ;-).
 

Nu ska grillorna invigas!

För ganska länge sedan, läs november, köpte jag skridskor med tillbehör för att jag hade tänkt åka. Det har inte blivit av förrän nu. Ska snart bege mig ut på landet och slå mig gul och blå. Är säkert 7-8 år sedan jag stod på ett par skridskor. Kan bli väldigt spännande detta. Men ska bli sjukt jäkla kul också.
 
Igår satt jag och provade hjälmen samt bytte skridskosnören skruvade ihop skydden. Köpte sådana bra snören som inte åker upp så lätt. Det är lite vax på dem. Passade även på att låna brorsans selfiestick. Haha herre så roligt. Tveksamt om han får den tillbaka ;-).
 
Dags att åka iväg nu då. Lär väl ha bilder på det hela!

Jag lever

Har helt glömt bort bloggen den senaste tiden. Semestern tog slut snabbt och man kastades in i verkligheten igen. Lite för snabbt till och med.

En kort uppdatering av senaste tiden. I helgen var jag i värmland. Vi var på hockey i Karlstad på lördagen. Tyvärr slutade det med ännu en torsk.

Har kört vegetarisk kost och fisk sedan årsskiftet och känner att jag är pugg och har mycket energi. Kommer nog inte ge upp kött helt men just nu klarar jag mig utan.

Kör även detox så inge alkohol och minimalt med socker under januari. Har även kommit igång med träningen igen efter ett litet uppehåll.

Gjorde en riktigt god sparrisrisotto med halloumi häromdagen😊

Favoritlåten just nu


Vart är Glenn?

I lördags var vi ett gäng som åkte ner till Göteborg för att se hockey. Vissa kallar oss galna, andra hejade på oss. För att avrunda resan så åkte vi 90 mil för att se Leksand spela mot Frölunda.
 
Matchen i sig kanske inte var så rolig men det var nära att vi tog tre poäng. Nu gjorde vi tyvärr inte det. Trots förlust hade jag riktigt roligt. Tack Scandinavium för att vi fick visa att Leksands IF har Sveriges bästa fans, hemma som borta. Det kändes stundtals som hemmaplan och även folk hemma i sofforna var nöjda.
 
Enda frågan vi hade när vi lämnade Göteborg var; vart är Glenn? Träffade ingen på hela vistelsen.

RSS 2.0