Gott Nytt År

Tänkte bara skriva Gott Nytt År till alla medan jag har lite tid över. Folket har inte kommit än och jag är nästan färdig. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder idag. Varit dålig på att ha med mig kameran på sistone. Eller ja jag har ju mobilen men har inte tänkt på att använda den. Så kan det gå.

Hoppas att alla får en toppenavslutning på detta år vad ni än har för er!


Trött och seg

Nu har jag varit en sväng till Gränby C. Köpte ett träningslinne så nu är det bara att träna järnet när jag blir "frisk". Ingen bra idé att träna med hosta som typ dödar halsen. Dessutom har jag huvudvärk och är trött i kroppen så något är ju inte bra och då ska man inte träna.

Helt ärligt hade jag hellre legat i sängen idag men går icke. Folk kommer väl vid 4-5 tiden. Så borde hoppa in i duschen nu istället. Har dessutom någon i badrummet som väntar på mig. Jäkla katt och vara med när man ska duscha, hur kul kan det vara? Hon sitter eller ligger på toan hela tiden. Låter man henne inte gå in så sitter hon utanför dörren och jamar, alternativt hoppar på dörrhandtaget.

Jaja in i duschen kanske?

Nyårslistan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog examen =) Körde bil hela vägen upp till norrland, 118 mil i sträck, det tog ca 16 timmar. Lämnade blod.

Har du några nyårslöften?
Nej, det brukar jag inte ha eftersom de oftast glöms bort.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte de närmaste vännerna men bekanta blev.

Vilka länder besökte du?
Nederländerna och Finland... Åland räknas väl inte ;)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Klandrat mig för att det inte finns så många jobb att få. Det är svårt att vara ung, ha examen och flera års erfarenhet så borde inte låtit ett nej påverka mig så mycket. Men jag vill ju ut och arbeta så gärna.

Bästa minnet från 2011?
Det måste vara min och Emilias Amsterdamresa... Jag lämnar det där ;)

Bästa köpet?
Får väl säga mig Samsung Galaxy s2 =)

Vad spenderade du mest pengar på?
Att gå ner i vikt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det finns många guldkorn under året så det är svårt att sätta fingret på det. Jag har bra folk runtomkring mig.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tyvärr med ledsen men det hör mycket ihop med livssituationen. Det är inte kul att vara arbetslös och kämpa som en galning för något man hittills gjort allt man kan för att nå och att det ny inte riktigt ligger i mina händer. Dessutom alla myndighetskontakter och att leva på existensminimum är inte en dans på rosor, det tär på psyket. Nog om det, man får ta vara på de bra dagarna istället. För det finns egentligen massor av bra dagar =)

Favoritprogram på TV?
True Blood.

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
Ett jobb vore inte dumt ;)

Vad ser du mest fram emot med år 2012?
Pappa Thomas bröllop om 1 vecka. Möjligheten till praktik för att få erfarenhet inom HR, vilket förhoppningsvis leder till ett jobb jag vill ha. Flytta till en större lägenhet. Förhoppningsvis hittar jag kärlek också =)


Årets sista dag

Då är det snart ett nytt år igen. Helt sjukt, vart tog detta år vägen? Känns som om det precis börjat och nu är det slut. Såklart det även avslutas med den kallaste dagen på länge. Själv har jag inte mycket planerat för kvällen. Nyår har aldrig varit party party för mig. Men några vänner kommer hit och vi ska käka och spela sällskapsspel. Det blir en bra avslutning.

Men tanke på att jag ändå hostat sönder min hals inatt så jag har skitont och låter som en knarkare. Så ska väl göra som knarkare gör.  Fast jag åker till apoteket och införskaffar mitt. Säkrast så. Vill ju hinna kurera mig då bröllopet är nästa helg.

Förresten shoppade jag ju igår. Alltså jag vet inte vad jag och Anna höll på med men så lång tid har vi inte lagt på att hänga på stan och i alla butiker på länge. Blev lite shopping i form av träningsbyxor och en tröja, sen lite avsminkningsservetter och ansiktskräm. Provade en jäkla massa jeans också men i slutändan kände jag inte att jag hade råd att lägga pengar på det just nu. Fick iallafall en ny mascara av Anna häromdagen. Ingen aning om vad det är för märke men den var bra som vardagsmascara =)

...

Bloggar mer imorgon. Har inte hunnit eller orkat. Shoppat hela dagen, eller ja provat massa jäkla jeans och så har jag tvättat massor massor och massor. God natt!

Drar till stan

Nu ska jag gå ner på stan och kolla in rean. Är inte alltför optimistisk faktiskt men skön promenad, snacka lite skit med Anna och så. Dessutom har jag ju presentkort så ska kolla efter nya träningskläder så mina byxor börjar gå sönder och ja mina linnen och sportBHar är för stora så måste fixa nya. Sitter ju som F-A-N just nu. Linnen är mest kris. Så få se vad jag kan hitta =D

Underskattat

Har precis upptäckt Nickelback kanske man kan säga. Har gillat några låtar sedan tidigare men måste säga att deras nya album Here and now är underskattat. I mitt tycke skitbra, att jag inte lyssnat mer på det?!


Det prasslar i påsen

Gissa vem som roar sig med att hoppa i och gömmar sig i papperspåsar. Jag förstår inte riktigt det roliga men det ser lite roligt ut när hon hoppar i och ur =)

Lite färg

Var på IKEA igår och shoppade lite. Min favoritfärgh just nu är turkos. Eller har väl alltid gillat färgen men nu har det verkligen slagit till så köpte turkosa handdukar till badrummet. 2 små och 1 badlakan. Ska tvätta dem imorgon så får vi se vad det blir av det hela! Är iallafall kul att kunna variera sig lite =)

Hallelujah!!

Städningen är klar. Det känns underbart när det är färdigt. Det är skittråkigt men det måste göras och ALLT känns så mycket bättre efter. Det är ju inte så att jag har största lägenheten att städa heller så borde inte klaga =)

Passade på att packa upp massa julklappar och sånt så jag kan slänga alla kartonger. Satte även upp mina nya ljusstakar på väggen. Asså väggljusstakar är bra skit! Först har jag inte så mycket plats att ställa ljusstakar på annars samt att det känns lite risky med tanke på katten som kör race i lägenheten med jämna mellanrum, dvs när jag städade och nu igen. Så går de att sätta på väggen blir jag glad, men det får inte bli too much.


Snart ska jag göra mig klar och åka till IKEA. Ska köpa nya handdukar, har varit sugen på de turkosa i evigheter nu så jag bestämde mig för att slå till. Behöver dessutom ny badrumsmatta, ansåg att den jag hade var gammal och äcklig nu så slängde dem =) IKEA är bra skit så kanske kan fynda något mer hehe.

Jag döööör

Har träningsvärk i hela kroppen idag eller ja det verkar som jag har träningsvärk där jag inte brukar ha det annars. Kan kanske konstatera att man använder andra muskler eller iallafall på annat sätt när man flyttar. Vi var typ 3 stycken som flyttade Emilias ALLA grejer. Kartonger och sopsäckar tog ALDRIG slut hahaha. För att ha bott i ett litet studentrum är jag chockad över hur mycket saker hon hade. Känns som dubbla mitt och då hade jag både från Örebro och så saker här hemma eftersom jag nu bor större. Fruktar den dagen jag måste flytta igen. Orka packa ner allt hahahaha. Så tack vare Emilia tar jag det kanske lite piano med lägenhetsletandet ett tag ;)

Efteråt blev det lite shopping med mamma. Såklart är denna månad den då typ allt är slut, tvättmedel, shampoo, balsam osv. Så var bara att köra raka vägen till Ö&B och fixa det =) Dessutom var jag tvungen att fixa en kalender för nästa år. Bättre sent än aldrig heter det väl? Eller nja nya året har inte börjat än men jag har nog aldrig köpt en i mellandagarna förut haha. Men jag är chockad över att de kostar så mycket pengar!

Jaja idag ska jag roa mig med att storstäda lägenheten... Yay! Not!

12 timmars sömn senare

Jag tror iallafall att jag lever fortfarande. Har visserligen haft mitt fyrbenta automatiska alarm på g några gånger under natten. Verkar inte som det går att stänga av ;) Så bara att plocka upp i sängen och gosa lite.

Idag ska jag hjälpa Emilia och flytta. Vill inte påstå att jag är jättetaggad direkt men har man lovat så har man lovat. Blir nog bra när man kommer igång.

Köpte förresten nya Sodastream flaskor iförrgår då jag slängt mina för de var så äckliga. Hittade någon form av limited edition på Media Markt. Tycker det var jättefina med lite blommor på =) Köpte även en ny platt-tång då den jag fick av farfar förra julen är värdelös på mitt hår samt att min gamla är ganska sliten även om den funkar fortfarande. Får se om jag behåller den eller lämnar tillbaka den dock. Är lite i valet och kvalet om jag inte klarar mig med den jag har ett tag till. Meeen den kostade ju bara 199 kr så WTF liksom. Har så jag kan köpa träningskläder och annat ändå. Sjukt egentligen att har man inga pengar så accepterar man att nee jag kan inte köpa någonting men nu när jag fått massor i jul i form av både kontanter och presentkort så känns det viktigare att lägga på det jag verkligen behöver och inte bara sånt jag vill ha.


Det var den julaftonen

Hade någon av er julkänslor? Jag satt under hela middagen och tyckte att det kändes fel att äta julmat när det inte var jul. Fast det är ju jul, snarare jul med vårkänslor? Kalle kändes också fel som om man kollade på det inspelat i brist på annat. Visst är det kul att öppna paket och så men det kändes inte som jul då heller.

Jaja ska inte fortsätta bre på. Solen skiner ju ute också. Ska njuta av vädret istället! Det är iallafall mysigt att träffa släkt och vänner så. Idag blir det lite festligheter efter en lunch hos farmor.

Ha en bra dag!

God Jul!

Julafton är här så tittar in en snabbis och önskar alla mina läsare och vänner en God Jul. Hoppas ni alla får en mysig dag med vänner och familj.

Det där var lågt

Ungefär på sånhär låg nivå är min humor på just nu. Kunde inte hejda mig. Förlåt!
Dags att sova kanske?

Mycket god yoghurt och mättande

Provade Skyr häromdagen dvs den isländksa yoghurten med mer protein. Finns i fyra smaker, jag valde blåbär eftersom jag inte kände för varesig vanilj eller jordgubb som fanns på Willys. Rekommenderar den verkligen som ett mellamål eller efter träningen.


Julafton imorgon?

Skulle jag inte veta att det var julafton den 24e så skulle jag säga att någon skämtade. Just nu regnar det typ utanför mitt fönster också. Vad hände med den vita julen?

Aja i vilket fall som helst har dagen varit trevlig. Glömde kameran men familjen är inga linslöss (?) iallafall så var väl lika bra. Eftersom man är "skilsmässobarn" så får ju jag öppna julklappar 3 dagar i rad. Okej mamma och pappa var aldrig gifta men det räknas väl iallafall? Så har fått öppna de från mamma och mormor idag. Har fått en skohylla, en stor lykta på väggen samt tändare, en mjölkskummare, två handdukar och en kastrull som jag redan har använt. Toppenbra grejer! Av mormor fick jag en såndär papperskorg med lock, vet inte var jag ska ha den än men får jag väl lösa.

Såhär fint blev det med skohyllan, planerar dock att måla den svart senare eftersom pinnarna i konstruktionen är i konstigt mixade färgen. Började nästan fundera över om den som satt ihop den var onykter haha. Det syns ganska tydligt på bilden, på undre hyllplanet.


Tingeling tror nu att hon fått något nytt att sitta eller ligga på!


Eftermiddagen och kvällen har spenderats med att tvätta. Sen kom Anna förbi då hon hade tråkigt hemma. Så vi snackade massa skit samtidigt som vi gjorde lite knäck och drack cider. Måste säga att Rekordelis julcider var jättegod, inte söt och sliskig som cider brukar vara. Det var lite som torrcider. Avnjuter just nu lite lax med brysselkål, var ju tvungen att äta lite.


Ingen rast, ingen ro

Håller på packa ihop alla grejer. Ska upp till mamma och fira lillebror som fyller 15 imorgon. Vi ska ha lite jullunch tillsammans så det blir mysigt. Dock kan jag inte hjälpa att jag känner mig liiite stressad. Egentligen vad har jag att göra? Jag är klar med alla julklappar. Det enda jag ska göra är att städa här hemma och tvätta senare. Det är inget att stressa upp sig för. Känner mig bara så jäkla trött och så får man inte sova ut på morgon när man måste ställa alarmet på kl 9. Skit också! hahaha

Jaja klä sig lite, packa julklappar och dra iväg kanske =)

Ha en trevlig dag allihopa =)

Vilken jäkla dag

Började lugn och harmoniskt men det jag känner nu är stress samtidigt som jag är helt slut. Drog på ett medelpass på friskis kl 12. Jäklar var det var jobbigt! Så redan då var jag helt slut i kroppen. Från passet var det bara att hoppa på bussen hem till mamma där jag slängde i mig yoghurt och två äggmackor. Efter det drog vi upp till Gränby Centrum för att kolla på de sista presenterna till mig bror som även fyller år på julafton. Vi ska fira honom imorgon då det är så fullt upp åt olika håll på julafton iallafall. Vi firar ju inte tillsammans nu.

Så efter den hann jag hem en snabbis och hann knappt varva ner. Då var det bara att göra en sats pepparkaksknäck som jag improviserat ihop själv. Hann precis klart när telefon ringde och jag kunde gå över till min moster och hämta nyckeln till mormors bil. Deras bil gick sönder häromdan så vi har fått turas om med mormors bil i två dagar. Mamma och jag väntade ju på att få komma iväg och handla.

Så efter mycket om och men så är det nu klart. Vi får mat imorgon också. Fick käka hamburgare på vägen idag också, gillar inte egentligen men jag var så hungrig att jag höll på avlida. Så kom nu hem för en liten stund sen, har hunnit slänga ihop en sats snickers till pappa. Fixar chokladen på den imorgon nu orkar jag inte.

Tänker nu bara sitta här och avnjuta några stenhårda djungelvrål innan jag går och lägger mig!

Bjuder på en bild av mig och syster =)


God förmiddag

Var ute på landet och härjade igår. Kom hem rätt sent men det är ok. Är inte då att jag har någon tid att passa egentligen. Var dock uppe rätt tidigt imorse eftersom Gabi åker hem idag och officiellt så flyttar hon också. När hon kommer tillbaka till stan så har hon ju sitt eget att flytta in i. Så japp, jag har lägenheten för mig själv igen ;) Tror det kommer kännas ganska tomt i början, eller ja efter jul någon gång då jag inte umgås med massa annat folk.

Blir både dåligt med bloggande och annat nu när man har fullt upp inför julen. Trodde jag hade allt klart i god tid innan men glömde bort faktorn som heter Mamma. Köra henne hit och dit, fixa det och det. Samtidigt är jag inte helt klar med julklapparna och får väl fixa det ikväll eller något sånt.

Ska snart göra mig klar och gå och träna. Tänkte köra ett medelpass vid lunchtid idag. Kände att jag inte vill hänga i gymmet idag också. Motivationen igår var sådär och jag fick köra de bästa låtarna jag kunde tänka på för att peppa mig själv och det är lite jobbigt faktiskt. Sen får kroppen vila tills nästa onsdag tror jag. Hinner inte på tisdag då jag ändå ska hjälpa Emilia å flytta så det får väl räknas som ett träningspass =)

ÅÅhh jag längtar

Var ju evigheter sedan Sagan om ringen trilogin tog slut. Har länge väntat på att de ska göra en filmatisering av boken Bilbo eftersom den hör ihop med trilogin tycker jag. Den beskriver ju mycket hur Bilbo får ringen från början osv. Boken är dessutom väldigt underhållande och jag skrattade mycket när jag läste den.

I vinter är det alltså dags. Då har den premiär, äntligen. Synd att det nästan är ett års väntan tills dess men jag har lärt mig att tiden går ganska fort ändå. Så får väl passa på att läsa boken en gång till så länge =)


Nu drar jag och gymmar


Hur gick det till?

Min router bestämde sig tydligen för att nollställa sig helt igårkväll. Idag när jag försökte logga in som admin gick det inte. Tänkte sjutton har jag glömt det lösenordet nu också. Av en slump trodde jag att jag skrivit upp allt på själva routern så jag kollade där. Då hittade jag nätverksnamnet med gamla lösenordet. Testade logga in med det i mobilen och det fungerade. Då även av en slump så testade jag fabriksinloggningen på routern i datorn. Det fungerade och jag kunde komma in i den. Så nu är alla inställningar återigen ändrade.

Jag hoppas att det bara var en slump pga att strömsladden verkar ha åkt ur och att det inte har blivit hackat. Skulle dock inte förvåna mig då mina grannar är dumma i huve och har säkert inget annat för sig.

Besviken

Var och shoppade med Anna idag. Eller "shoppade" skulle man kanske kalla det. Jag förstår mig uppenbarligen INTE på modet som är i butiker just nu. Ändå hade jag 500 spänn att shoppa för. Hittade ingenting som föll mig i smaken alls. Något litet kanske men över lag så var det inte roligt. Det är synd med tanke på att jag är i behov av kläder just nu.

Det jag var ute efter var väl något att festa i på juldagen men det hade ju varit trevligt att hitta vadsomhelst men icke. Jag köpte till slut ett svart linne på Gina Tricot med stjärnor på i silverpaljetter. Inte too much men ändå lite roligare än bara ett svart linne. Så blir väl det till lackleggings och mina nya leopardskor på juldagen helt enkelt!

Har även försökt göra pepparkakskola. Första satsen blev för hård och andra för mjuk. Jag har alltså gett upp det här med att göra kola i mikron och tänker imorgon göra efter knäckrecept istället och ha i pepparkakskryddan och ha i det i knäckformar.

Nu ska jag packa väskan och dra iväg till gymmet!

Blodgivare

Igår lämnade jag blod för andra gången. Det gick smärtfritt i stort sätt förutom själv isättningen av nålen samt att ta ur den. Känns fan som att ha ett sugrör i armen. Nejdå nu ska jag inte överdriva men det känns mer än att göra vanligt blodprov och mycket mer än en tex vaccination.

Dessutom passade jag på att dra med mig pappa och Gabi. Så väntar med spänning på om de får lämna blod eller inte =) Det innebar också att jag fick välja presenter. Jisses, jag som knappt kan komma på vad jag vill ha i julklapp. Men valde till slut två vinglas, en t-shirt som det står blodgivare på samt en bok, Morgan Allings bok närmare bestämt. Dessutom fick vi en liten julklapp på plats, ett första hjälpen-kit.

Jag vill iallafall uppmana alla som är friska och som borde kunna lämna blod att gå och testa sig. Gå inte på www.geblod.nu för att läsa mer. Det är en god gärning.


Alla julklapparna är inslagna

Sådär jag, nu har jag slagit in och fixat alla julklappar. Ska fixa en liten sak till sen är det helt klart. Ska bli skönt. Det får jag fixa med imorgon då jag inte hinner det idag. Ska ner på stan och shoppa lite till mig själv hade jag tänkt ;)

Slår in julklappar

Sitter och slår in alla julklappar nu. Tycker pappret jag valt är jättefint och så är det jättesmart med rutor och sträck att klippa efter på insidan.


Första är klar! Fin va? =)

Nu jäklar är det snö

Såhär såg det ut utanför mitt fönster när jag vaknade.

Julen närmar sig

Det är snart jul, hur sjukt är inte det? Jag måste erkänna att jag inte direkt har något julkänsla än. Kanske beror det på att det började snöa igår. Okej jag kanske börjar få en känsla efter att jag och Gabi gjorde massa julgodis igår som vi ska ge bort i jul. Tycker det är ett bra och personligt sätt att ge bort någonting. Varför köpa massa onödigt som folk ändå inte vill ha. Då gör man något eget och lägger i fina påsar och ger bort.



Idag har jag planerat att greja och fixa med alla julklappar så att det är klart sedan. Det är en del som ska slås in och så måste jag iväg och lägga några kort i brevlådan. Har dessutom sett att jag måste bege mig ut och kolla på något att ha på mig på juldagen. Av tradition så är vi ett par vänner som alltid ses, festar till det lite och har roligt. Jag tycker att det är en bra mix av familj och vänner under julen och jag hoppas att det aldrig slutar.

Julkalendrar

Det är många, emellanåt, som kommenterar och tycker att jag ska medverka i deras bloggar där de har lucköppningar för diverse kalendrar. Nu är det såhär att jag bestämt att inte medverka någe mer. Det pga att även om jag medverkar i flera kalendrar och gör så varje dag så har jag ännu inte vunnit någonting iår heller. Det var samma visa förra året också och då blir det inte kul att medverka efter ett tag. Det är ändå lucka 18 idag. Med andra ord bara 6 stycken kvar och jag är tveksam till att jag vinner någonting på de 6 dagarna så jag skiter it.

Nu fattar jag att det är många som tävlar men man blir ju lite ledsen när man inte vinner någonting i någon blogg om man är med i så många. Så därför ber jag er som har kalender och skriver till mig att inte göra det. Kommentera gärna något annat men inte om någon julkalender för jag har tappat suget. Jag har otur i spel och så är det bara =)

IKEAs julbord

Har glömt blogga om att jag och pappa var och åt IKEAs julbord i fredags. Kan ju försöka göra en bedömning av det hela.

Kallskuret.
Lime & chilisillen var god tyckte jag men inte pappa. Dock var jag skeptisk till både ramlösa sillen och den med lök& rödbetor. Julskinka är alltid god! Jag gillar ju inte kallrökt lax eller sillsallad så det kan jag inte ge något betyg på tyvärr. Tycker inte om sylta heller. Rökta korven var god. Kan nog sammanfatta det som att det kallskurna inte riktigt är för mig men det är inte IKEAs fel ;)

Varm mat.
Mycket besviken på Jansson, den var liksom blaskig på något vis, hemmagjord är bättre. Köttbullarna var väl okej men inte de heller hemmagjorda. Ost och baconkorven var goda. Biffarna var mysko men helt ok. Åt inge revben eller rödkål då det inte gå. Så den varma maten var väl helt ok men som sagt det är bättre hemma.

Dessert.
Ris a la malta är ju skitgott och det är ostkaka också. Så det var verkligen pricken över i:et. Godast på hela middagen, synd bara att man var så mätt redan.

Summan av det hela så kan vi konstatera att julmat hemma är godast. Maten på IKEA var väl helt ok och deserten var allra bäst. Skulle inte säga att åk inte och ät för jag tror ändå det uppskattas, jag kanske är lite känslig med ;)


Snart biodags

Ska dra iväg på bio snart. Det är undefär så mycket jag orkar idag. Eller ja det är väl inte fy skam det. Man behöver ju fan inte festa varje helg?! Det är iallafall inte min grej längre, så jäkla kul är det inte och att ligga bakis dan efter varje helg är inte heller kul. Så nej idag blir det bio! Blir Sherlock Holmes =)


Att jag alltid får stressa

Jag förstår inte. Jag verkar alltid få stressa nuför tiden. Även om jag tycker att det är gott om tid får jag stressa i slutändan. Whats the grej? Sen blir det inte bättre av atttyp alla andra är stressade. Kommer det som en överraskning att det är jul i slutet av december varje år?

Idag har jag tillbringat lite tid på gymmet. Var inte där före 12 eftersom jag vaknade vid 10:20 typ och så skulle jag ha frulle i magen, packa väskan och dra till gymmet. Snacka skitväder ute. Snö i all ära men inte i blandning med slask. Men men har gymmat, handlat och nu ligger jag och degar. Ska väl bakas lite idag för att slippa allt i veckan. Efter det blir det bio ikväll.

Fixade naglarna igår

Hann inte blogga mycket igår men hann fixa naglarna på dagen. Det är toppen att mostrarna har salong så man kan gå dit för diverse behandlingar och liknande. Var ju där och färgade ögonbrynen lite mörkare så de blir mer markerade i tisdags. Mormor tyckte det blev bra så då är det det, jag tycker väl att det syns mer så det är bra.

Tillbaka till naglarna. Eftersom det är jul så valde jag såklart röda toppar denna gång. Jag och röd går vanligtvis inte hand i hand med detta var inte illa! =)

Idag SKA jag dammsuga

Har dragit ut på det alltför länge nu och det resulterar såklart i diverse Tingeling-hårtussar som ligger här och där. Jag har inte hunnit och jag har inte orkat när jag väl varit hemma. Så blir lagom syssla idag på förmiddagen. Tänkte låta grannarna vakna lite innan jag drar igång. Å andra sidan varför ska jag anpassa mig när grannarna ovanför skiter fullständigt i det och låter krig efter kl 22 på vardagarna, varje jävla dag förresten. Så snart kommer jag att gå upp till dem och fråga vad deras problem är. Somnade visserligen som en stock igår ändå så det är väl sak samma. Vaknade inte av Gabi imorse heller eller jo av alarmet sen somnade jag om när hon gick ur sängen.

Tror jag har träningsabstinens förresten. Hela dagen igår drogs jag med huvudvärk och inget hjälpte. Sen drog jag och tränade på kvällen och efter det ingen huvudvärk alls. Haha kan ju önska ;) Troligtvis är det vätskebrist faktiskt, har druckit skitdåligt med vatten hela veckan och det måste ju slå bakut någon gång när kroppen är van att jobba med massor av vätska.

Å jag skulle ta det lugnt

Var till min moster imorse och fixade naglarna (resultat visas senare). Efter det drog jag hem till mamma och så åkte jag med henne och mormor till Thuns. Inte för att jag skulle handla men för att bara göra något. Dock hade jag inte räknat med att vara borta hela dagen. Kom hem nyss. Så jag har alltså inte hunnit dammsuga idag heller. Får bli imorgon så jag tvingar mig själv ifrån friskis tills på söndag åtminstone. Jo jag ska träna ikväll hade jag tänkte så kurerar just nu min huvudvärk. Har en timme på mig så det ska nog gå vägen.

Spela casino online

Om du känner att du vill testa att spela på casino utan att göra av med några pengar så är gratis kasino något för dig. Nackdelen är att du inte kan tjäna några pengar heller. Är du däremot en riktig casino expert så borde du ta reda på vart du kan få bäst bonus. För att utveckla ditt spelande och tjäna så mycket som möjligt så är rakebacklovers en bra sida att hitta bonusar och rakeback. Där finns även allternativ för dig som är en roulette expert. Det sägs att man inte kan vara expert på roulette. Att det är ett spel helt baserat på procentchans och tur. Det samma gäller black jack. Kan man vara skicklig på det eller inte? Vissa påstår att man till viss del kan det. Det vill säga att vissa kan vara bättre än andra men att det aldrig kan finnas någon blackjack expert. Oavsett vad så kan man spela för att det är kul.


Skalle bank

Jäklar vad jag har ont i huvudet. Måste nästan dåligt så tror jag ska krypa ner i sängen och däcka nu. Imorgon bitti ska jag till mig moster och fixa naglarna. Har inte blivit gjort på över 5 veckor nu så det ser för jävligt ut rätt ut sagt. Så ska bli skönt att få dem tillfixade. Få se vilken färg jag tar denna gång.

God natt!!

Detta har varit en jäkla dag

Trist väder, konstant huvudvärk och trött i hela kroppen pga mensvärk. Det är inte lätt nu, lovar jag tror jag ska föda. Inte roligt med andra ord. Har med det tvingar mig själv att träna men en och annan chokladbit har jag ätit idag när Anna och jag suttit och tyckt synd om oss själva. Eller ja allt arbetar ju emot oss emellanåt. Blir jobbigt när det är väldigt mycket på en gång. Just nu är det mycket för oss båda och det är klart att det är käppar i hjulen hela tiden när man på eget initiativ försöker lösa saker och ting.

Var så trött att jag sov en timme på eftermiddagen och det gör jag typ aldrig numera. Det var ganska vanligt under studietiden, alla som pluggat och haft massa kurslitteratur att plöja igenom vet vad jag snackar om. Ögonen går i kors ibland och då är det lite bra att sova en stund annars får man inget läst ändå. Känner mig trots det trött fortfarande men ska väl håll mig vaken någon timme.


Så söta!

Vi kollade på kaninerna och marsvinen på Grizzly zoo här om dagen.

Arbetsförmedlingen alltså

Håller på och eventuellt fixar ett jobb på egen hand. Eftersom det inte är ett rent HR-jobb vill jag inte använda en praktikperiod på det och jobba häcken av för "ingeting" dvs 136 kr/dag. Därför var möjligheten ett nystartsjobb dvs att arbetsplatsen betalar mig lön men via arbetsförmedlingen så får de 75% tillbaka. Just nu är det inget fel på min arbetsmoral eller viljan att arbeta, jag vill bara få något av det i slutändan. Men nej då ska arbetsförmedlingen krångla och hålla på. Vill de ha ut oss i jobb eller? Kan ju fundera.

På morgonen blev det iallafall träning först, sen grötfrukost och nu är väl tanken att jag ska kolla efter lite jobb. Inte för att jag tror att det finns många men kan jag hitta ett eller två så får det väl duga.

Lucia va de ja

Idag är det lucia alltså. Nej jag har inte glömt bort det jag har bara inte haft någon luciakänsla. Men men snart är det iallafall jul. Dit längtar jag! Innan dess ska jag på julbord på IKEA med pappa på fredag.

Så länge kan ni väl njuta av denna klassiker ;)

Mina nya älsklingar

Fyndade ett par skor på skopunkten igår. Kollade på dem för kanske 2 veckor sedan och då kostade de 349 kr och igår när jag var in kostade de bara 199 kr. Det var ju bara att köpa dem. Tror det var menat att jag skulle ha dem också då det var det sista paret i min storlek. Gaaah jag är överlycklig då det är assköna och skitsnygga. Jäklar alltså! haha

Dags att ta tag i livet

Måste iväg och lämna in papper nu. Lika bra att få det gjort så jag kan släppa det och bara vänta på besked. Ska förbi min moster en sväng också och kolla upp lite angående facebook-sidan för hennes företag. (MALIN hudvård & spa) få se om hon kanske har tid att färga mina ögonbryn också. Har tänkt testa en lite brunare nyans som passar nya hårfärgen och mina ögon bättre. Annars får jag väl dra hemåt igen.

Månadens papperskrångel

Idag är det dags för månades papperskrångel. Det innebär alla jäkla blanketter och allt som ska stämma för att jag ska få ut rätt mängd pengar i slutändan. Man får pyssla och puzzla varje månad för att det ska gå ihop. Framförallt får man ringa ALLA myndigheter som finns också för att kontrollera så att siffrorna är rätt. Blir inte bättre av att allt måste fixas mycket tidigare denna månad innan allt löst sig pga att man ska få några få korvöre före jul. Och det lär inte bli mycket eftersom det räknades fel från Soc's sida förra månaden!

Julkalender, lucka 13 hos eemma.se

Nu är jag med och tävlar igen. Gör ju bara det när det är något jag verkligen gillar. Eller jag skulle inte vilja vinna den till mig själv utan någon som jag älskar (just här är det hemligt ifall det blir en överraskning).

Idag tävlar jag om denna Silverängel med Bergskristall från Silverbiten.se.


Såhär står det om den:
Ängeln är budbäraren mellan dig och den kosmiska och andliga kraften. Den stärker din förmåga att avskärma negativa energier och endast släppa in det positiva. Ängeln är befriande och beskyddande ©

Silvret stärker kopplingen mellan din fysiska kropp och dina astrala kroppar. Det innehåller och förmedlar månenergier som stärker din intuitiva förmåga. Silvret ökar stenens energi samtidigt som den drar ut negativa energier.

Bergskristall är en länk mellan universums rena och ljusa energi och alla varelser på jorden. Den öppnar upp för det goda och positiva i tillvaron, på samma gång som den hjälper till att fördriva negativitet, både i din omgivning och i ditt personliga energifält.

VILL DU OCKSÅ TÄVLA GÅ IN HÄR:
http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-13.html#comment

Känner mig skittrött

Igår och idag har jag känt mig helt död. Inte i kroppen men i skallen. Tror den protesterar mot att den inte får arbeta så mycket nu får tiden. Är inte bara jag som fått nog alltså ;)

Eller så kan det vara allt annat runt omkring. Det är så mycket att tänka på just nu. Jobb, praktik, alla papper som ska hit och dit. Allt annat att hålla koll på. Julklappar, planering juldagen, nyår osv osv. Sen är det bröllopet i januari.


Lussebullsbak

Jag har varit på språng hela dagen och när jag kom hem var det dags att göra lussebullar så nu har vi massor av det i frysen och tills imorgon. Det är ju ändå lucia imorgon även om det är svårt att förstå då det för mig inte finns någon mysfaktor med slask och regn.



Dagens bästa

Jag och Anna åt lunch på IKEA idag. På vägen därifrån ville vi ha en glass. Så när vi stod i kön kom en mamma med två barn på släp, då de precis hade köpt korv.

Ena barnet var helt hysteriskt för han ville ha läsk. Varpå mamman säger:
- Jag har tagit vatten istället för det är gratis.

Pojken svarar då skrikandes:
- JAG TYCKER INTE OM GRATIS!!

Detta hördes då över hela IKEA tror jag och mamman såg väldigt generad ut och vi som många andra stod och skrattade åt det hela. Vänta bara, snart kommer även han inse att gratis är gott!!

Tidig morgon

Fick kasta mig ur sängen imorse. Det är inte ofta man försover sig när man egentligen inte har några tider att passa. Eller ja idag hade jag en gymdejt med Anna halv 10. Vaknade kvar i 9 så var att kasta ner sakerna i väskan, slänga i sig frukost och springa till bussen. Hann iallafall så det är väl huvudsaken.

Så nu har vi gymmat och jag sitter hos pappa, nyduschad. Ska väl landa lite och få något litet i magen innan jag och Anna ska iväg på lite ärenden. Lite julklappsshopping och sånt. Ingen av oss tycker det är speciellt roligt att sitta hemma så blir att hitta på lite saker som gör att man får komma utanför hemmets dörrar åtminstone.

Vi hörs senare när jag kommer hem!

Uppsalavimmel.se

Jag och fastrarna från i fredags dvs Möhippan. Minns inte ens att de tog kort på oss! xD


Förstår varför folk försökte ragga upp mig hela tiden!! hahahahahahaha DAAMN! ;)

Fireworks

Vid Uppsala slott har kommunen varje år på första advent fyrverkerier. Iår blåste det ju så mycket att brandkåren sa nej så det blev inställt. Så de hade det idag istället så pappa och jag åkte dit för att kolla. Under kontrollerade former och på avstånd tycker jag att det är fint men guud så jag hatar det på tex. nyår. Jag är livrädd men å andra sidan så fick jag ju håret på ena sidan av huvudet bortbränt av en raket som smällde mindre än 1 meter bakom mig sen. Så jag vet ju varför och jag tycker det är obehagligt speciellt eftersom de som håller på med det ofta har druckit också!




Att vara smal

Läs mina tankar om att vara smal i min andra blogg... dvs den jag använt som dagbok varje dag under dieten. Den uppdateras fortfarande men tankar, resultat och det kommer komma mer recept och sådant när jag börja lägga ner mer tid på att laga mat. Just nu är jag någonstans mitt emellan.

Älska mig för den jag är!


Gjorde knäck igår

Anna och jag roade oss med att göra lite knäck igår i brist på annat. Lagom bakisgöra tycker jag! De blev goda men blev en del kladd hahaha. Knäck är helt klart det godaste godiset på julen, håller ni med?




Dock rekommenderar jag inte ytspänning på knäck. Just igår var det jäkla roligt men såhär i efterhand när man vill få knäcken ur pappret var det inte så smart. Jaja lite extra fibrer har man väl inte dött av ;)


Tingeling var inte lika road men envisades om att ligga på stolen i köket ändå ;)

Blodcentralen terrar mig

Fick mail från blodcentralen för kanske 2 veckor sedan om att det snart var dags att lämna blod. Eftersom jag då var förkyld eller hade förkylning i kroppen iallafall så gick jag inte, strav efter fick jag en påminnelse. Nu tidigare i veckan fick jag ännu ett mail om att komma och lämna blod före jul och nyår, vilket jag har planerat men inte har tid just nu. Eller jag vill avsluta dieten ordentligt först. Så fick jag ett påminnelsemail imorse också. Jaja jag har inte glömt er. Nästa måndag kommer jag. Planerar även att dra med pappa och Gabi så de kan bli blodgivare. Emilia ska väl också med och göra test för att se om hennes blodvärden blivit bättre så hon får lämna blod.

Få se om det funkar bättre idag

Igår hade jag väldigt problem att lägga in bilder i bloggen så får hoppas att det är löst idag. Så bloggade inte pga att jag ändå inte kunde skriva och lägga in bilder till det jag ville. Så peppar peppar det kanske fungerar nu då. Eller om ett tag. Jag måste piggna till först.

Ärligt, känner mig mer bakis idag än jag gjorde igår?!

Jag lever...

Möhippan igår var jättekul. Dock blev det lite dyrare än jag tänkt mig men WTF har inte så mycket kvar denna månad som jag måste lägga pengar på. Så det löser sig nog förr eller senare. Skulle kunna skriva massor men tänker nog inte göra det av personliga skäl. Kan avslöja att det som hände verkligen gav mitt självförtroende en riktig bost. Kändes sjukt jäkla skönt samt att jag har gått vidare och är så mycket bättre. I like!

Slänger in en bild på den blivande bruden så länge tills jag får fler bilder.



Idag har jag mått bra men är lite seg. Började iallafall dagen med att äta brunch med pappa på O'yes, vi delade på en pizza. Supergod med diverse grejer så fick man tzatziki till. Så nu luktar jag nog en hel del vitlök hahaha.

Få se vad som händer resten av dagen men blir nog lugnt. Ska väl bara chaffis till pappa ikväll, dvs när jag är körbar haha. Just nu skulle jag inte sätta mig i en bil även om jag är pigg och så. Av princip!

Duscha... check

Nu är jag nyduschad och ren. Som sagt jag hatar att stressa när jag ska någonstanns så att ha duschat i tid är a & o. Det för att mitt hår behöver ca 2 timmar på sig att självtorka ordentligt för att sedan kunna styla till det lite till om man ska göra något annars har jag bara i grejs för lockigt hår när håret är blött. Det är ingen idé att föna mitt hår för då blir det risigt och står åt alla håll och kanter.

Så nu kan jag sitta i lugn och ro till ca halv 3 då jag får börja fixa mig på riktigt för att åka hemifrån vid halv 4. Tror bussen går 29 och sen 49 och då kan det bli lite tight till andra bussen som går 16.15. Sa jag att jag hatar att stressa? hahaha

Jaja ska väl roa mig med att kolla lite olika julkalendrar medan jag väntar =)


Möhippa idag

Just nu känner jag mig inte så jäkla taggad men det kommer väl. Just nu är jag mest trött och skulle vilja krypa ner i sängen igen men jag vet att jag sovit tillräckligt så det ska inte behövas haha. Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Har iofs inte mycket att välja på då finare kläder inte växer på träd hemma hos mig just nu. Allt är för stort, det är inte så kul. Men ska väl kunna hitta något att ha på mig iallafall. Känns ju inte bättre av att magen är så jäkla uppsvälld pga all vätska jag verkar samla på mig före mens.. Fasen också! Hata livet! hahaha

Har iallafall konstaterat att det inte är något idé att lägga energi på att platta håret! Det kommer vara blött, slaskigt och ev snöfall idag så. Det kommer inte hålla speciellt länge och då är det faan skit samma. Även om jag tyckte det blev snyggt men nya klippningen. Lite volym på det bara kanske xD.

Jaja måste pallra mig upp till gränby och fixa lunch och kanske kolla på något i klädväg att att sätta på mig. Har lite tid på mig. Annars är det som det är. Någon som har en One piece att låna ut? kanske ska ha en sån istället? haha


Nu är jag helt slut

Till att börja med är jag inte van med att gå upp och vara aktiv tidigt. Så att gå upp kl 7 imorse var skitjobbigt. Sen att vara aktiv i stort sätt hela dagen för att avsluta det hela med att jympapass plus 20 minuter i gymmet. Jag har en fråga:

Får jag gå och lägga mig nu?


Imorgon blir det iallafall sovmorgon så mycket vet jag. Det är möhippa på eftermiddagen men på morgonen ska det degas så länge som möjligt för att sedan göra mig iordning i lugn och ro.

Vilken förmiddag

Var på VIP frukost på Lindex kl 8 imorse med mormor. Det bjöds på fika och så fick man 25% på allt man handlade. Det blev inte mycket kan jag säga redan nu. Köpte ett par strumpbyxor som jag tänkte ha till klänningen jag ska ha på pappa Thomas bröllop i januari. Mormor shoppade desto mera haha, som vanligt.

Efter det for vi på lägenhetsvisning i Eriksberg. Jisses, hade inte fattat att lägenheten skulle vara så stor som den var. Sovrummet var gigantiskt och vardagsrummet lika så. Det var stort, öppet och ljust. Utsikten var ju underbar den också. Kanske inte konstigt när det är på 7e våningen. Mormor gillade den också och då är det bara att göra kors i taket hahaha. Så tänker nog tacka ja till den så får vi se vad som händer.

Efter det blev det shoppning på ICA Väst, ICA Maxi, Coop forum samt en sväng till Mixmix för att byta en vas jag köpt som var sne. Så blev det lunch efter det. Sitter nu hemma och andas en sväng innan jag snart ska iväg igen. Måste ner på stan och lämna tillbaka en bok och kolla på lite typ till slöja till möhippan imorgon. Sen är det friskis som gäller. Mitt favopass är ju idag!

Dagens låt

David Guetta feat. Taio Cruz & Ludacris


Massor av tvätt!!

Tvätt, tvätt och lite mer tvätt. Det är allt från sängkläder, handdukar till gardiner och mattor. Det eftersom jag inte har tvättat sen jag julstökade här hemma så blir högvis men kläder. Eller ja jag vet inte varför jag har så mycket kläder att tvätta i vanliga fall heller eftersom jag oftast går i mjukisbyxor hemma. Eller nej det brukade jag göra, nu gör jag allt för att komma ur lägenheten så ofta jag kan.


Första julklappen

Fick min första julklapp igår. Av mormor eftersom hon kommer åka upp till norrland den 18e. Så hon firar inte jul hemma och vill därför lämna iväg alla julklappar innan hon åker. Gissa om jag blev sugen på att öppna den, men icke. Det är inte jul än =) Så kommer att vänta till julaftonsmorgon med att öppna den hade jag tänkt faktiskt!


När det kommer till egna julklappsköp är jag nästan klar. Det är till min bror kvar och så till min lillkusin Vera Valeria. Men det kommer jag fixa på måndag eller tisdag då jag vet precis vad jag ska fixa till dem. Sen är det lite småpyssel och inslagning av alla andra som gäller!

God morgon

Nu drar jag till gymmet eftersom jag ska roa mig med att tvätta klockan 12. Sen lär jag hålla på med det och massa annat på eftermiddagen så blir på morgonen idag ;)

Middag hos mormor

Har varit ut på lite ärenden idag med mormor. Först var det Ö&B och lite Coop. Så var vi till min moster där jag hjälpte henne administrera hennes företagssida på facebook samt lite på företagets hemsida (www.malinspa.se). Säger ju att jag är lite allt-i-allo här i familjen/släkten. Å andra sidan är det helt okej, det gör ju att jag har något att göra när jag är arbetslös. Dessutom får jag ju lite rabatt på behandlingar och det är aldrig fel.

Sen hem till mormor då vi åt torks med riktigt god sås och broccoli. Till efterrätt blev det räkor och aioli hahaha. Gott var det hursomhelst. Man ska inte klaga har jag hört när man blir bjuden på mat xD.

Ibland blir jag galen!!

Varför är det ALLTID något som strular när det handlar om Arbetsförmedlingen eller Socialtjänsten? Idag kom nämligen nästa bakslag. Har ju pratat om att jag ska påbörja Akademikertrainee den 9 december. Så idag eftersom jag fortfarande inte fått något information angående tid eller plats så fick jag ju ta saken i egna händer. Så jag skickade ett email till Academicum som håller i det hela. Gissa vad jag får till svar?

Traineen börjar den 9e januari. WTF liksom. Hur faan gick det till? Hon som håller i det hela på arbetsförmedlingen har sagt 9e december till mig två gånger. Och nu måste jag alltså vänta 1 månad till. Gå och lulla runt som en annan mupp. Hatar det! Jag kommer aldrig bli någon som njuter av att gå hemma. Över min döda kropp säger jag bara.

Var iallafall på möte idag men en gammal klasskompis som eventuellt kanske har ett jobb till mig. Eller kanske till att börja med praktik iallafall. Så ska höra med min kontaktperson på arbetsförmedlingen hur det fungerar egentligen om det är möjligt att få göra praktik som man skaffat själv men att fortfarande få betalt med aktivitetsstöd. Å andra sidan så har jag klarat mig på soc innan men beror ju på hur lyckliga de blir över en praktik som af egentligen inte godkänner. Aja orkar inte tänka på det. Skulle hellre få göra något än å gå hemma men går det inte så går det inte även om det suger!


Jäklar vilken träningsvärk!

Det är sällan jag får träningsvärk. Jag vet inte varför men tycker att jag brukar jobba på. Får jag det så är det iallafall ALLDID i armarna. Numera verkar jag träna så jäkligt att jag har träningsvärk överallt!! Ironiskt nog. Men känner verkligen att jag kan kämpa på mera nu är förr. Kan vara att jag har mindre kropp som ska i rörelse, skämt å sido. Det är skönt men träninbgsvärk även om det gör ont. Men vissa ont bär ju något gott med sig brukar man väl säga och jag känner mig i bättre form än någonsin!

Annars har jag eventuellt fått ett jobberbjudande som lite allt-i-allo på Millbert event. Vad det nu innebär, få se om jag kan styra upp ett möte om vad det verkligen handlar om så jag inte kastar mig in i något istället för att ta den praktik jag kommer påbörja via AF. Dvs om jag får papper med info någon gång. Introdutionen ska börja på fredag och jag vet fortfarande INGENTING. Plats eller tid, ingen aning.

Så kommer inget med posten idag så måste jag ringa IGEN...

Lite shopping och gym

Hittade en fin längre tröja på HM idag å eftersom jag fortfarande hade procent kvar att handla på så passade jag på. Blev bara 79 kr för den. Det gäller att köpa lite kläder då och då om man hittar något och det är billigt!

Sen blev det till gymmet för hela slanten. Har en hel helg att arbeta bort så lär bli en sväng imorgon också om jag får bestämma hahaha. Var dock inte riktigt på humör, kroppen är fortfarande lite trött sen i lördags men men kom iväg iallafall och det är huvudsaken.

Lite bilder från i lördags







Helt slut som människa igår

Blev dåligt med bloggande igår. Jag orkade helt enkelt inte. Lördagens träningspass och utekväll tog verkligen ut sin rätt. Orkade bokstavligen knappt röra mig men det fick jag göra iallafall. Sov typ 4 timmar om ens det. Tog mig upp och kollade några julkalendrar och fixade sedan till mig lite och drog iväg med pappa och shoppade. Gabi skulle kontrollera ljusuttaget på sin laptop på Netonnet. Så vi gick runt där ett tag och fikade. Cola light, asså det var supergott efter att inte ha druckit något annat än vatten på typ 3 månader pga dieten.

Sen blev det en sväng till Boland city och HM, köpte mig 2 BH:ar, en med silverglitter och en lila. Skönt med lite nya underkläder som passar och fyller sin funktion hahaha. Passade även på att köpa nya strumpbyxor.

Det hela avslutades på IKEA där vi åt köttbullar hahaha. Sen hem för att torka tvätten som inte blev torr i lördags när vi tvättade, jäkla torktumlare.

Efter det var jag slut som människa. Satt och gapade framför datorn eller tvn. Gabi och jag gjorde kladdkaka som vi åt med glass. Mer än så säger vi inte mer om det...

Jag har vunnit!!!

Sitter här med gapande mun och är helt chockad. Jag har vunnit en tävling hos http://millahoman.blogg.se. Allvarligt!! Jag vinner ALDRIG någonting även om jag är med och tävlar om saker emellanåt. Inte för att jag är bitter för det även om det är kul att vinna =D. Detta är riktigt kul, nu förstår jag varför jag är med och tävlar hahaha.

Detta har jag vunnit: Ett Friendship wish pearl halsband från Silverbiten.se


Såhär står det i beskrivningen av halsbandet:
Friendship Wish Pearl är ett halsband som hyllar den eviga vänskapen. Hängets höjd ca 17 mm, kedjans längd ca. 45 cm. Pärlburen och kedjan är gjord av silverfärgad metall.

En fin och spännande present med en äkta mussla som innehåller en pärla. Önska något och öppna burken med musslan i. Ta försiktigt ut pärlan ur musslan. Lossa sedan kedjan från pärlburen så att den kan öppnas och placera pärlan i den. Pärlans färg varierar från vit till ljust aprikos/rosa.

Rösta på Robin!!

Vill du som jag att Robin ska vinna Idol 2011? Då tycker jag att du ska rösta och gör det redan nu! Yes jag har gått och blivit fjortis xD

Robin Stjernberg
Telefonnummer: 099-414 01
Sms: skicka ROBIN till 72 400

Förhandsvisning av vinnarlåten All this way


Vet redan vad jag får i julklapp

Av mamma det vill säga eftersom jag varit med när hon köpt allt och jag har ju fått välja helt själv. På ett sätt tycker jag det är skitbra så slipper man bli besviken men det förstör ju lite av överraskningsmomentet. Dock vet jag inte alls vad jag får av någon annan. Har iofs inte önskat mig så jäkla mycket eftersom mitt största behov ligger i att köpa nya kläder. Tråkigt men behöver man så behöver man =)

Detta kommer jag få av mamma =)




Julkalender, lucka 3 hos eemma.se

Är med och tävlar i julkalendern hos http://eemma.se/.

Idag kan man vinna detta set i svart, silver eller guld. För min del är det svart som gäller eller kanske silver inte säker än.



Gå in här om du också vill vara med och tävla om setet =)
http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-3.html#comment

God morgon lördag igen

Jaha då är ännu en vecka på väg att ta slut.

Jag och Gabi hade fredagsmys igår. Vi köpte lösgodis och julmust light (var ju tvungen att testa). Den smakade som vanligt tyckte jag men lite mindre söt. Dock skulle jag nog ändå dricka "riktig" julmust om det nu ska drickas. Ska det vara så ska det vara, eller? Så såg vi på Djävulen bär Prada. Blir sjuk av hur ytliga och klädesmärkesfixerad världen är. Men filmen var ändå bra, ingen av oss hade sett den innan.


Nu är jag och Gabi på väg till gymmet. Godiset ska jobbas bort! Hejja oss! Ska ju ha middagsbjudning ikväll med lite vin så det blir bra med att träna innan. Så kan man dricka lite med gott samvete ;).

Det börjar falla på plats!

Idag har jag kollat på lite plagg till min bröllopsoutfit. Hittade boleron på Cubus som jag vill ha. Den är svart med lite glitter i. Syns inte så bra på bilden men det är glittertråd i den.


Jag hittade dessutom ett par skitsnygga strumpbyxor på Lindex. Eftersom klänningen är kort och sen har lite flyg så blir det skitsnyggt med lite mönster på benen.


Dessutom har jag kollat ut nya underkläder på HM, BH och matchande hipsters. Såklart är dessa underkläder inte enbart till denna klädsen men tyckte det var snyggt och skönt.


För er som inte kommer ihåg hur klänningen ser ut så har jag köpt denna och jag är supernöjd. Blev skitsnyggt med ett skärp i midjan.


Nu måste jag skynda mig

Jag har en buss att hinna med ner på stan. Hade tänkt hinna shoppa innan jag ska vidare till min faster och fixa lite inför möhippan nästa fredag. ÅÅÅH kommer bli så himla kul!!!

Men jag behöver lite kläder och tillbehör tills dess. Gör lite skillnad i storlekar när man går ner 16 kilo. Något som fortfarande håller i sig efter ca 2 veckor på upptrappning iallafall. Kanske är för att jag blivit träningsnarkoman eller något sånt. xD

Så på med lite smink så får jag fortsätta kolla julkalendrar senare hahaha. Mitt nya förmiddagsnöje när det ändå inte finns några jobb att söka. Jäkla sugsverige! Man tycker ju att 3+ års studier ska resultera i jobb för tusan. Aja har fått roa mig hela hösta med att bli smal istället så ska inte klaga!

Bjuder på Mohombis nya låt In your head så länge (yes sampling from Cranberries Zombie.. I like!!!

En bra deal

Kollade in lite snabbt på CDONs julkalender nyss och fick en chock. Bara idag kan man skicka efter nya Harry Potter filmen för 79 kr på DVD, Blueray och vad det var med. Det var ju bara att skicka efter. Mycket billigare än så blir det inte och jag vill ha filmen. Så passa på ni också om ni vill ha den innan den kostar mer imorgon =)


Tiden har sprungit ifrån mig idag

Blev som sagt en långpromenad med mammas grannes hund Jack. Festligt för en Jackrussel hahaha. Okej hon var ju faktiskt min granne en gång i tiden också så vi känner varandra väl då hon bruka hänga nere hos oss och så. Jag har hjälpt henne med dataproblem ett ex antal gånger och jag hjälpte dem även att avliva deras sjuka hamster en gång i tiden när jag läste djursjukvård. Blev en intensiv promenix på 35 minuter.


Efter det så bjöd mormor på lunch. Vi var på Dragon Palace i stan och åt kinamat. Kanske inte lika gott som jag minns det men det var inte äckligt. Fick hålla mig lite ifrån kolhydraterna bara, eller ja jag åt ju lite glass hehe och lite ris och åt inte flottet på kycklingen. Efter drog jag till gymmet på styrkepass så känner att jag gjort av med kinamaten iallafall. Då kan jag vara nöjd ;)

Från det jag kom hem så har tiden rusat. Poff så var den halv 11 och jag har inte hunnit med någonting. Jag och Gabi har visserligen suttit och snackat en massa. Imorgon ska vi ha kvalitets tid hade vi tänkt. Lösgodis och lite film? Jag tackar jag =D


Julkalender, lucka 1 hos eemma.se

Tävlar om en Unbra som är en av många saker man kan tävla om i lucka 1 i julkalendern hos eemma.se


Kika in på denna länk om du också vill tävla och se vad du kan vinna!
http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-1.html#comment

Varför män kissar stående...

Sånt här får jag av farfar via email emellanåt. Vet inte vart har får allting ifrån men denna var lite kul. Jag tyckte att den var lite festlig iallafall, morgonhumor = låg xD

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem.
Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...

Adam avbröt:
- Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andra saken som Du skulle ge bort som gåva?

Gud svarade suckande:
- Hjärnan Eva, hjärnan.

SPRID DETTA TILL EN INTELLIGENT KVINNA SÅ ATT HON FÅR NÅGOT ATT LE ÅT I DAG OCH TILL DE MÄN SOM DU TROR KAN HANTERA VERKLIGHETEN!


Då var det december

Första frågan är:

Vart är snön och julkänslan? Trodde vi skulle få en riktig vinter i år också som de senaste 2 åren. Nej nej vi får skitsommar hela augusti och sen så kommer det aldrig någon snö. Yes jag gillar inte när det är grått, mörkt och tråkigt. Påverkar mitt humör kolosalt mycket.

Lite bra musik på detta så kanske jag blir på bra humör igen hahaha. Dagen till ära ska jag och mormor ut och äta lunch så det ska bli trevligt.

RSS 2.0