Skitsnygg klänning

Köpte en skitsnygg långklänning på Cubus i lördags. Inte riktigt väder att ha den på sig nu kanske men det kommer! Jättefin färg och mönster. Kostar 299 kr men det var 30% på den så jag slog till.


Kalas

Hade kalas hos pappa igår, därav ingen bloggning. Tog som sagt sitt tag innan jag piggnade till men tills alla gäster kom så såg jag levande ut iallafal... Tog en liten tupplur i pappas fåtölj efter de hade åkt sen var vi på bio. Avengers vad skitbra men det krävs att man sett Ironman, Thor, Captain America osv för att man ska hänga med. Men det är fina pojkar i den filmen så höll mig vaken. Hade dock konstant ont i magen igår så det var inte kul. Lite bättre idag men har ju knappt fått någon mat i magen.

Håller just nu på att göra mig iordning för att fira valborg på Uppsalavis. Dock ingen forsränning och det blir troligtvis ganska lugnt ikväll. Blir jag och nån skön rulle.


Jag ska aldrig dricka mer!

Dagen efter kan vara mindre kul är dagen före ;). Just nu mår jag sådär om man säger så. Inte mycket som är kvar i magen då jag tvingat upp det för att jag mått så dåligt. Just nu vågar jag inte ens dricka vatten för att låta magen vila lite men jag mår ju inte så bra pga att magen är tom heller. Jag vill äta, jag är hungrig men det går ju inte för stoppar jag något i magen så mår jag skitilla.

Typiska är att jag ska på mitt eget kalas om någon timme, jag ska åka till pappa snart så jag hinner kolla på DTM innan folk kommer så kanske piggnar till tills dess iallafall. Sååå kanske ska klä på mig nu då.

Men bålen vad god ;)

Man tar det man har

Fick en blomma av mamma, enda problemet är att jag inte har några krukor över. Ingeting jag samlat på mig under tiden jag bodde hemma direk ;). Så fick ta det som passade bäst haha.


Då var man 25 år gammal

Det känns helt okej. Känner ingen skillnad, inget konstigt alls. Har fått så mycke gratulationer att jag är helt rörd iallafall. Känner jag så mycket folk? hahahaha. Har inte gjort något annat än å vibrera i telefonen heeela dagen.

Så denna som jag fick av syster passar verkligen in =)


Här ska städas

Känns som om jag inte fått någon lugn och ro alls den senaste veckan. Huvudet är fullt av tankar och så har jag fixat inför diverse kalas och fest som händer i helgen. Så är bara att röja här hemma, finns en del att göra och sen ta fram snabeldraken en sväng.

Tingeling har blivit lämnad hos farmor över helgen. Känns sjukt tomt måste jag säga! Ingen som hänger i benet när man lagar mat och så blir det ingen att gosa med inatt...

Kollat på jacka

Har hittat en jacka på Cubus som jag gillar. Roliga är att man känner sig som en ballong när man provade den på i provhytten men det syns inte alls på bilderna som jag tog. Där sitter den ganska snyggt tycker jag. Konstigt det där. Inte konsigt man ska ha med sig någon och shoppa, second opinion är ett måste ;).

Så jag har sagt till syster att det är vad jag önskar mig när jag fyller år så har hängt undan en mörkblå i hennes namn ;). Så det är bara att hålla tummarna för att jag får den på fredag hahaha.


Bakar havrekaka

Har precis gjort klart den sista kakan inför kalaset. Nu pallar jag allvarligt inte baka någonting mer detta år! Chokladbollar, kokostoppar och havrekaka får duga, punkt slut ;) Så blir till att köra en tårta, eller måsta man ha tårta? Vill inte ha massor kvar =P


På jakt efter konferensrum

Idag har jag varit runt och ringt runt i jakt på en konferenslokal. Det var ju så att min chef bestämt dagar, skickat ut inbjudan samt hyrt in en föreläsare men hon glömde att boka lokal. När vi... erm jag upplyste henne om detta så var såklart våra lokaler uppbokade den ena dagen redan.

Så tills sist hamnade jag här och det är även där vi kommer vara nästa torsdag och fortsätta vår utbildning i professionellt bemötande. En kurs som även gav mig en tankeställare inför mitt möte med soc på fredag.


Ibland måste man släppa stoltheten för att överleva

Det är ungefär där jag står just nu. För mig känns det desperat men jag måste kanske acceptera att det är okej med tanke på omständigheterna. Jag måste släppa stoltheten att inte kunna låta någon annan betala för mig eller hjälpa mig finansiellt när omständigheterna kräver utan att tänka att de är tvugna. Tror jag erkände allt detta för mig själv på telefonen idag till en socionom på myndigheten för bostadssamordning. Det var nästan så jobbigt att erkänna att jag ville gråta där och då. Men jag kände verkligen att hon innerligt brydde sig och förstod min situation. Det var t.o.m att hon sa ge inte upp, vi ska försöka se vad vi kan göra för att hjälpa dig på bästa sätt. Det uppskatta jag väldigt mycket, eftersom det är ett känsligt läge. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert sitta och böla hos gruppchefen för försörjningsstöd på fredag. Inte för att jag tror det skulle hjälpa min situationer utan mer att jag är en känslomänniska och jag reagerar ganska starkt när jag gått och burit på något som är jobbigt.

Kanske är det iallafall detta jag ska lära mig... Släppa stoltheten och acceptera att andra gör saker för att de vill och inte för att de känner sig tvugna... men också att stå på mig, våga vara "jobbig", snälla flickor kommer ingenstanns, vi blir uppätna av de andra.


Förberedelser

Jag fyller ju som sagt år på fredag så igår satt jag och bakade lite. Detta har jag även fortsatt med idag. Så har gjort chokladbollar samt kokostoppar. Guuuud så goda kokostopparna blev. Annars har jag som sagt jobbat hela dagen, följt av tvättrace på kvällskvisten. Bjöd Gabi på lite middag och fick massa matlådor så veckan är räddad ;)

Professionellt bemötande

Tidsinställt inlägg!

Tidig morgon idag. Ska iväg och möta upp tjejen som ska hålla i en kurs i professionellt bemötande på länsstyrelsen. Det ska bli riktigt intressant. Det är framförallt riktad mot de medarbetare som åker ut på kontroller och så. De får ju träffa på människor i olika situationer och sinnesstämning. Vi som personalare är ju de som planerat och satt ihop dagen så har såklart kollar på materialet redan. Tror det blir intressant.

Sen har jag ett viktigt samtal att ringa på eftermiddagen så får vi se hur det bli med min boendesituation efter det. Uppsalahem verkade iallafall förstå allvaret i situationen, så jag fick massor av hjälp och tips så får vi se vad som händer efter det. Hoppas kunna ha så mycket kött på benen som möjligt inför mötet med gruppledaren på soc på fredag.

Världens finaste katt!


I´m a survivor


Stänga av

Ibland önskar jag att jag kunde stänga av mina känslor och omvärlden med för övrigt. Om inte det senaste året var jobbigt så känns det som en fis i rymden jämfört med vad jag står inför. Känner mig väldigt maktlös faktiskt.

Vet inte om jag orkar mer...

Pole position

Dagen till ära; Formel 1 kvar och Sebastian Vettel i Pole position för första gången iår. Erkänner att jag inte riktigt trodde det var möjligt efter alla problem hittills. Men racet är imorgon, en vinst är ett måste nu för att hänga med.

Annars har jag diskat mitt diskberg av matlådor, städat i köket och röjt undan massa saker.

Anna var här en stund, snackade lite skit och planerade lite inför festen om en vecka. Känns helt ok även om det inte verkar som att det kommer så mycket folk som jag hoppats på. Men är så när man bor på olika ställen i vårt avlånga land, ibland passar det bara inte in. Men vi kommer ha roligt ändå!

Kolla min sötnos!!

Middag hos pappa


Äntligen fredag

Idag har det hänt mycket, vet inte riktigt vart jag ska börja faktiskt. Egentligen orkar jag inte gå in på det. Men kan ju köra en god nyhet, det som är åt helvete så kan jag ju avsluta med något jag ser fram emot.

Jag har fått besked om att jag ska lämna in intyg och lite sånt på lägenheten. Det innebär att om Uppsalahem anser att min inkomst är tillräcklig så är den min! =). Direkt till det negativa då är att jag pratade med soc och de tänker inte hjälpa till med någon dyrare hyra eftersom jag eg inte måste flytta ifrån min lägenhet förrän i september. Denna lägenhet är det inflytt i juli. Det är 2 månader. Jag är kluven till det beskedet, samtidigt som jag är förbannad över det så försöker jag se anledningen (men det gör jag inte). Eftersom jag blir bostadlös 1 oktober och bostadsmarknaden är ju som den är, jag vågar inte vänta 2 månader till och hoppas att jag då får en lägenhet. Skillnaden mellan hyran jag har nu (som soc kan fortsätta betala) och den nya är ca 1400 kr. Ska jag ta det från normen på 3000 då?? Jag som i dagsläget har lite över 2000 kr när alla räkningar är betalda. Jaja orkar inte ens bry mig just nu. In med alla papper till uppsalahem först, sen har jag en möte med gruppledaren på bistånd på fredag. Kände att nu gäller det en så stor sak att jag vill kunna föra en dialog face-to-face...

Den roligaste nyheten idag är iallafall att jag lyckades få tag på biljetter till Lady Gaga i Augusti. Jag var lite skeptisk att det skulle gå men det gick och platserna är ganska bra dessutom! Längtar redan, fattar inte att jag ska få se henne live!?!


Ge blod

Ska snart iväg och ge blod. Emilia ska med som moraliskt stöd och ännu en gång testa om hon får bli blodgivare haha. Så det är mitt göra idag.

Full rulle på jobbet idag men det är roligt. Min chef var så nöjd med mitt arbete att hon tyckte jag skulle vara ledig sista april. Nice! Jag klagar då inte! Mycke långhelger här!

Jobb och lägenhetsvisning

Ja det är ju jobbar jag gör hela dagarna vilket gör att inläggen kommer innan eller efter jobbet. Dagen till ära har jag grejat med inbjudningar till utbildningsdagen i professionellt bemötande på tisdag, grejat med lönesättningsverktyg och medarbetarsamtal. Känner att jag sätter min prägel nu alltså! Har även diskuterat rekryteringsarbetet med min chef så nu ska jag arbeta igenom det igen så ska vi ha en diskussion igen nästa vecka eller så. Det är en ganska stor förändring av dokumenten så det sker i flera steg för att det ska bli bra. Så lär vara det jag jobbar med resten av veckan.

Sen var jag på lägenhetsvisning. Lägenheten var toppenfin, mycket finare än jag hade målat upp i huvudet. Det var en väldigt positiv överraskning måste jag säga. Så den tänker jag helt klart tacka ja till. Visst den är på våning 1, halvtrappa men det verkar vara så lyhört i hela huset ändå så spelar nog ingen roll. Jag är nummer 2 på den, innan mig är det ett äldre par. Mannen kunde knappt ta sig upp för halvtrappan så får se om det är något för dem, eftersom tvättstugan inte ligger i huset utan en bit bort.

Sen var jag hem till mamma och tog massa bilder på hennes blommor hahahaha.


Mmm frukost


Okej skämtar lite. Det där är smärtstillande och lite vitaminer. Åt faktiskt yoghurt och så en hårdmacka till! Svåraste målet på dagen för mig är frukost, ingen inspiration ingen matlust.

Vill ha!!!

Borde välja en annan färg dock, är mycket blått just nu hahaha. Skulle dock aaaaldrig gå ut med den bland folk. Den är för att mysa hemma. Lär dock få vänta tills jag får lön, känns som slöseri just nu!

Awww bebis =)


Oj oj oj oj!

Varit väldigt dålig på att blogga. Det beror till stor del på att jag träffade Gabi i stan direkt efter jobbet igår och sen åkte vi hem till mig och kollade på film. The triangle, väldigt mysko det där! Vi käkade sallad på Unico så blev det lite Polly rocks =).Idag har jag gjort köttfärssås, skitgod och det blev flera matlådor. Det är alltid bra att ha!


Monday morning

Då är det måndag igen. Det har varit en skön helg, den har varit lagom. Lite för lite sömn men så kan det vara. I fredags låg jag hemma och sov halva dagen, men tror jag kommit på varför värken varit som det varit så ska försöka få tag i min läkare idag om andra tabletter. Var på Mark Levengood i lördags och igår bjöd Emilia på bio. Vi såg Wrath of the titans, mycket bra action och bra skådisar ska tilläggas.

Såg att jag hade fått svar angående länsstyrelsens alkoholpolicy i fredags. Det är bra med tanke på att det tagit kvinnan över 1 vecka att återkomma så nu har vi lite att jobba med. Känns ju inte som om jag producerar någonting om jag ska sitta och bara läsa dokument. Text är till för att produceras. Just nu känns det ganska bra iallfall, inte så mycket smärta så känner att detta kan bli en bra dag.

Börjar den med denna låt!


Måste även ringa försäkringskassan, tror inte jag sjukanmälde mig på rätt sätt då jag inte kan friskanmäla mig igen! Jäkla typiskt! hahaha

Jag tycker till!

Jag tycker det är dags att blogg.se skaffar en app så man kan uppdatera bloggen lättare via mobilen (nu talar jag om både iphone och android). I dagsläget suger det verkligen, det finns en mobilversion men vill man uppdatera får man göra det i EN bild eller text via HTML hanteraren UTAN bild för det blir tydligen krångligt.

Annars så har jag inget att klaga på angående denna bloggportal! Men häng med i utveckligen =).


Uppsala var det ;)

Tog en fin bild från UKK igår. Tycker den blev lite häftig iallafall... Det som syns är Uppsala slott, Carolina rediviva och Domkyrkan =)Instagram: Theemzi ;) (bara så ni vet, är lättare att uppdatera än bloggen)

Bra föreställning!

Var som sagt och såg Mark Levengood igår med Emelie. Det var jättekul. Kände verkligen att jag behövde få skratta. Det är inte svårt att förstå varför Mark är så folkkär. Ödmjuk är han!Mark Levengood på UKK ikväll

Är jätteglad för att jag blivit medbjuden att se Mark Levengood på Uppala konsert och kongress ikväll. Det ska bli riktigt roligt, jag vet inte riktigt vad föreställningen innehåller men det är ju Mark. Räcker gott och väl för mig! =D


Fredag den 13e

Igår var det fredag den trettonde igen. Hände mig ingenting direkt, varken positivt eller negativt. Jag ringde in sjuk igår pga att jag knappt sovit pga molnande smärta i både rygg och ben. Var verkligen ett antiklimax efter en smärtsam vecka, hoppas det blir bättre nu. Så tog det lugnt på dagen, åt middag med pappa sen åkte jag ut på landet ett tag. Tro det eller ej, mycket bra för själen det där. Tacksam för möjligheten att kunna åka ut.

Sorry för alla instagrambilder men de blir lite finare och så ser maten godare ut hahaha.Loka likes mash-ups!


Testade denna smak och kan säga att NEJ det är fan inte god. Första klunkarna kände man smak av jordgubb först sen lakrits men efter några klunkar så är det nästan så man vill kräkas av eftersmaken. Rekommenderar att ni testar några andra av mash-upssmakerna! ;)

Lite nytt från idag

Har jobbar som vanligt ;). Dagen till ära har jag fräschat upp mina kunskaper i MBL, då länsstyrelsen kommer gå från samverkansavtal till att följa MBL istället. På något sätt känns det inte som att man gör någonting när man inte producerar något men är ju viktigt att jag bygger på och uppdaterar min kunskap också.

Jag har varit på akupunktur också. Eller ja det var både akupunktur och så fick jag koppning, dvs kinesisk medicinkonst där man värmer luften i "koppar" med eld och vakkumet gör att de suger fast på kroppen. Det var inte så läskigt som jag trodde, det gjorde inte så ont heller även om det kändes.

Tog två bilder i Instagram medan jag väntade på att få komma in.


Sen var jag och Malin till Gränby C där jag hämtade ut mitt paket med lite naturläkemedel för hår, hud och naglar och lite kosttillskott. Handlade även lite mat. Shoppade även en tröja på H&M jag velat ha länge och som blivit slutsåld på hm.com. Eftersom det var den sista i min storlek och den hade en fläck på sig, fick jag betala 50 kr istället för 200. Jag hoppas att fläcken går bort i tvätten annars verkar det som att den sitten där den inte syns.

Sen gick vi hem och snackade massa skit medan jag lagade mat. Jag vet inte om jag vill kalla det Flygande Jacob men det är liknande. Kycklingchilicurry med bananer och jordnötter. Mumsigt var det!

Dags att dra och jobba

Jag vet inte om jag är så peppad inför dagen. Får se vad jag kan göra. Gårdagen var ganska tråkig på så sätt att det var mer läsa och försöka förstå och att produktivt göra något. Jag måste få producera något annars känner jag att jag sitter och gör ingenting så får se om jag ska ringa och försöka fixa med alkoholpolicyn. Hon som är ansvarig har ju haft 2 dagar på sig att återkomma, dålig stil ;)

Sen har jag tid för akupunktur i eftermiddag. Gissa vem som håller på å skita ner sig?!

Instagram

Ni gissade nog redan att jag såklart också har ramlat dit och skaffat instagram. Tror det är lite beroendeframkallande men måste erkänna att bilderna blev lite roligare när man kunde lägga till en annan effelt på dem.

Mitt användarnamn är iaf: theEmzi

Lite bilder som jag laddade upp idag! ;)
Det här har jag gjort idag

Jag har satt upp "planscherna", från utbildningsdagen, på väggen i lunchrummet på jobbet. På så sätt kan alla anställda på länsstyrelsen gå och läsa vad som skrevs i olika grupper den dagen. Sammanfattningen kommer även att komma ut så alla kan ta del av den.

Sen har jag läst detta dokumten och försökt förstå det. Gör jag det? Nej inte direkt, jag behöver ett konkret exempel från Monica först tror jag. I korta drag är det hur man kodar in olika statliga tjänster med siffror så man lättare kan ta fram statistik på löner.


Jag har pratat med Jysk och konstaterat att jag inte får någon ny säng. Det pga att Örebro gett mig fel bultar att sätta fast medarna med. Trist men så är det, nu orkar jag inte mer men ska skicka ett mail till butiken i Örebro imorgon iallafall. Fick nya ben till sängen av killen i butiken, då de slarvade bort mina medar.. Sssshh

Jag har åkt Volvo och hämtat sängen. Blev dessutom middag på IKEA.


Sen var vi hem och skruvade ihop nya benen, tror det kan bli bra så länge så får jag skaffa ny säng när jag får en lön, vilket förhoppningsvis blir inom en snar framtid. Tingeling lyckades även rulla i statiska plastpåsar hahaha.

Trött, trött, trött

Om min säng vore skönare hade jag nog krypit ner och lagt mig redan men det är den ju inte. Kan man få be till typ sängguden eller nått så att Jysk ringer imorgon och säger att jag kan komma och hämta nya sängen? Läger väl för bra för att vara sant antar jag. Men kommer nog krypa ner snart iallafall. Inget roligt på tv ikväll heller. Ser top model sverige just nu men det är väl sådär. Kan ju säga att jag inte tänker se Wermland forever! haha

Får jag sova lite till?

Eller inte, kom på igårkväll att chefen ville ha möte tidigare så måste vara på jobbet kl 8. Kan ju säga att jag sovit skit innat. Kombinationen liten säng som är stenhård med en Tingeling som ska vara med på ett hörn. Finns inte riktigt plats. Men hon kan ju fortsätta sova när jag gått upp iaf ;).


Jag vill inte gå och sova

Var och lämnade in min säng till Jysk. Den ska ju tillbaka till leverantören och de ska ge tummen upp för att vi ska få ny säng, sen är det bara å köra. Kan ju hoppas på att en ny säng gör att ryggen blir bättre snabbare samt att den håller och inte behöver bytas inom ett år.

Nackdelen är dock att jag måste sova i denna lilla hårda 90-säng. Jag hoppas att de skyndar på!

Planterar blommor

Har tillbringat eftermiddagen med att plantera blommor, både nya och planterat om gamla. Nu är det så fint så fint, tillsvidare. Kommer få plantera några till snart. Problemet är väl att jag inte har plats för fler blommor om jag inte får en större lägenhet snart haha. Någon som vill adoptera?Vad gör jag?

Vart tog tiden vägen, hur blev klockan halv 3 redan? Jag som skulle plantera blommor och greja. Hoppas pappa kommer snart iallafall så vi kan åka iväg med sängen. Jag hoppas hoppas och hoppas att snart får ny säng.

Såhär såg sängen ut förra gången innan jag fick ny, nu är det inte lika illa eftersom jag hållit koll på den och skruvat fast benet några gånger.

Lugn söndag

Idag har jag städat och tvättat. Blev massa kläder, sängkläder, handdukar och mattor. Ja Tingeling kräktes ju på ena mattan så var lika bra att tvätta båda. Tänkte plantera om lite blommor men hann inte, så får göra det imorgon förmiddag då jag trolivtvis vaknar tidigt som vanligt.

Och ja för att slippa dumförklara mig i inlägget innan så är jag medveten om att en bil har parkeringsljus, halvljus och helljus. Det var halvljuset som var paj, det visade sig även att lampan i helljuset bränt sönder fästet så den sitter inte fast i lyset. Så tills vidare så bytte vi helljuslampan till halvljuset istället. Ska man inte köra i mörker på landsväg gör det inget, det är viktigare med halvljus just nu så får mormor göra något åt det när hon kommer hem i veckan.

Har även nu på kvällen varit på bio med pappa. Vi såg Hunger games. Det var inte speciellt bra i mitt tycke. Seg inledning, dåligt med action och sen hur töntig som helst. Nej, jag skulle inte se den igen, så mycket kan jag säga. Så om ni inte måste se den på bio, vänta tills den kommer på DVD istället!


Måste mecka lite bil idag

Såklart på vägen ut till Vendel igår så pajar lyset på vänster sida. Tur BMW har två lysen i ett så ena svaga fungerade iallafall. Man märker stor skillnad när ena inte fungerar och det är mörkt ute. Hade väl varit värre om helljuset inte fungerade alls. Men då hade vi fått åka hem tidigare så det inte hann bli mörkt iofs.

Mecka bil är inte riktigt min grej heller så får ta hjälp av pappa. Eller ja, jag kan ju lära mig till nästa gång ;). Men kan väl inte vara så krångligt att byta lampa, eller??

Hmmm...

Morbrors pannacotta

Morbror gjorde pannacotta tills vi skulle komma och han var så stolt. Vaniljsmak och så hallon och björnbär till. Supergott! Recept här.Även jag fick påskägg

Jag fick också påskägga av pappa igår. Men är sååå rysligt trött på godis nu så får se om jag inte gömmer det någonstanns för bättre tider ;)


Lååångfredagen

Jag är ganska glad att långfredagen inte spenderas som förr i tiden. Igår var jag hos pappa på påsklunch innan jag och mamma drog ut till Lindsbro gård. Jag kände mig lite handikappad när jag inte kunde hjälpa till, min sjukgymnast och läkare har ju sagt att jag inte ska anstränga ryggen i onödan. Så, jag fick kolla på när Malin matade ankor och höns samt hästar typ. Å juste där det finns fåglar finns det katter ;). Men då hade jag kameran i högsta hugg istället ;)
Det belönar sig ju ibland också ;)


Säg hej till finaste Hedlund =)

Fick påskhare på jobbet

Lite utdelning från ekonomiavdelningen =)

Klarar inte av att vara ledig

Klättrar nästan på väggarna. Ska till pappa snart på lite påsklunch men måste ju vänta tills det är dags och åka. Det är inte det lättaste nu när man är van med att arbeta i veckorna haha. Roar mig mer att leka med mitt påskgodis istället. Är inte så sugen på att äta det faktiskt. Tror jag förätit mig på godis. bläää hahahaha.


Hade myskväll med Tingeling igår, orkade inte så mycket mer heller. Nästan sprang hem från mamma efter vi käkat för att slänga mig i sängen och kolla på tv. Hahahaha

Nu är det påsk ;-)


Oj en uppdatering kanske

Kanske ska börja med att säga att det är fullt upp med praktiken. Det är jättekul och jag tycker att jag lär mig massor, allt kanske inte har med personalarbete att göra men har förstått att det är mer än att bara uppdatera policydokument, rekrytera, förhandla och greja med arbeträtt. Vi hanterar ju utbildningsdagar och administrationen runt olika saker. Men det gör mig ingenting, hellre mycket att göra än ingenting. Med det sagt så är snart min andra arbetsvecka avklarad. Bara halvdag idag och jag ska käka lunch sen gå. Har gjort det jag ska och kan idag eftersom chefen inte är här och personer som jag söker gått på påsklov.

Annars så var jag hos läkaren igår. Det kändes nästan som om han trodde jag var 10 år eller något sånt. Men jag uppskattar att han är övertydlig hellre än otydlig. Han konstaterade iallafall att det inte står helt rätt till med min rygg och har skickat en remiss till magnetröntgen för att se om det verkligen är ett diskbråck. Blev även förberedd på att ta ställning inför eventuell operation. Det kändes lite läskigt men om det är vad som krävs för att bli bra så får jag väl göra det. Kan inte vänta upp till 3 år på att denna smärta ska avta. Jag känner mig väldigt begränsad som det är och vill inte ha det så längre än jag måste. Men vi får se vad som händer och när jag får tid för röntgen och vad resultatet av det blir. Har iallafall fått bra smärtstillande nu så kanske kommer kännas lite bättre.

Nu är det dags för lunch sen ska jag möta upp Anna en snabbis i stan innan jag ska köra mamma ut till Thuns. Sen ska väl jag och Anna försöka planera vår födelsedagsfest om några veckor. Hög tid för det nu!

Typiskt!

Har sovit skitbra inatt, somnade typ halv 11 och det var skitskönt kan jag lova. Kände mig inte så trött men orkade inte kolla på tv när jag väl låg i sängen så det var ju bara att släcka. Så vaknade jag kl 06 pigg som bara den men låg kvar till klockan ringde halv 7.

Håller på och laddar för ännu en dag på jobbet. Jag trivs jättebra, igår blev det dock inte så mycket att göra för min del. Jag höll mig sysselsatt genom att fråga andra om de behövde hjälp med något men eftersom chefen var upptagen mest hela tiden så kunde jag inte tala med henne.

Idag ska vi iallafall ses på morgonen och prata lite rekryteringsrutiner. Har kollat igenom deras gamla dokument och kollat på det ntya material de fått från företaget som utbildat dem i kompetensbaserad rekrytering. Så dokumentet ska uppdateras, något som kommer bli min uppgift. Har en del idéer för det hela. Eller ja, det behövs uppdateras iallafall. Imorgon är det halvdag, eller kanske får vara hemma.

Sen är det såklart typiskt att jag inte har så ont i rygg och ben idag när jag ska till läkaren i eftermiddag. Vad är grejen liksom? Jag vet jag borde inte klaga för jag har hellre lite ont eller inge än mycket ont! Dags att packa väskan!

Besked från sjukgymnasten

Det faktum att mitt ryggproblem bara blir sämre har resulterat i att nu även min sjukgymnast tar det på fullaste allvar. Han ta att eftersom jag är ganska ung så kommer de göra något åt det tidigt. Det kan tydligen vara någon form av diskbråck. Nu har jag tagit tag i det själv och ska till läkaren imorgon, annars hade min sjukgymnast sett till att jag fått läkartid.

Så nu kommer jag troligtvis sättas upp på en tid för magnetröntgen och så hoppas jag på att jag kan få ordentliga smärtstillande! Men får som sagt mer besked om det imorgon när jag ska till läkaren.


Just nu på kontoret


Jäklar vad denna dag gick fort

Idag har jag suttit och sammanställt resultatet från enkäten som gjordes i torsdags. Snacka om att jag är trög i skallen nu. Men det bästa med att jobba är ju att jag kan dega i soffan eller framför datorn tills jag går och lägger mig om jag nu vill. Inga krav på att ens ta upp en bok och läsa på ännu lite mer om tråkiga teorier.

Vet inte riktigt vad det är på tv ikväll med det visar sig. Har precis diskat iallafall. Så då är den biten ur världen en stund. Jysk gick även med på att jag kunde lämna sängen på måndag istället. Mena vem vet med alla dessa röda dagar hur länge de tänkt att jag ska sova på madrass. Nej nej nej! Om min rygg är katastrof nu så är det inget mot vad den skulle vara.


Måndag igen

Ännu en jobbvecka börjar snart. Dock blir det en väldigt kort vecka med långhelg. Känns som att det för min del kvittar lite, jag kan jobba men såklart är det skönt med lite ledigt. Vad veckan bjuder på mer än enhetsmöte idag och läkarbesök gånger två vet jag inte. Får helt enkelt se.

Sova vad är det

Det tog 1 vecka för mig att komma in i vakna tidigt rutiner. Alltså har jag vaknat tidigt hela helgen. Men men, jag har gått och lagt mig ganska tidigt också för det har inte funnits något att göra. Igår satt jag väl och kollade lite på tv i min ensamhet. Det är värdelöst när man inte kan hänga med folk ut och liknande bara för att man har ont. Jävla skitgrej alltså. Men tid hos läkaren på onsdag så ska fan få till en röntgen!

Eftersom jag ändå var vaken så tidigt passade jag på att tvätta lite! Så snart är tvätten klar att hämta. Undra om min rygg och ben vill samarbete med mig idag så jag kan klara av att kolla på isracing på Studenternas nån timme. Jag hoppas verkligen det för det är kul att gå på. Men kan jag inte stå och kolla utan att ha ont så får det vara.


RSS 2.0