Uppdate ishockey VM

Jaa en förlust mot Ryssland hade jag kanske förväntat mig men inte på detta sätt. Vi hade kunnat vinna! För övrigt såg jag inte matchen så kan inte kommentera mycket mer.

Förresten är det bara jag eller görs det jävligt mycket mål i det här VMet??

Suger också att Honken är skadad, snart har vi inga spelare kvar. Det här kommer aldrig att gå vägen är jag rädd. Kanske ska gå tillbaka till att heja på Finland? =(
Vart är Murray?!?

Nej jag är dödstrött så ska nog sova!

Valborg!!

Inte så speciellt som det låter. Jag har faktiskt börja tröttna på de här högtiderna när folk bara snackar om att supa. Man kan ju supa alla andra dagar!! Samma sak med midsommar.. Varför ska man göra högtiderna till supa på stan, festa på krogen dagar?

För mig är det iaf tillfällen då jag kan umgås med vänner och familj. Varför supa bort det och kanske bråka över något som inte borde bråkas över.

Idag ska jag iaf avnjuta en underbar cupido-sallad med några kompisar i stadsparken. Skiter i forsränningen för den har man ju sett flera gången. Då man ser något. Känns som att när man själv är universitetsstudent är det lite töntigt med folk i ens egna ålder och äldre som bygger en frigolitflotte i ett visst tema. För att försöka dränka sig i fyrisån. Aja är deras problem. Skitigt och svinkallt är vad det är där.

Kvällen kommer består av grillning och lite annat. Ingen supande för mig iaf. Det blir lugnt.

Ha en bra dag alla!

Ps jag kanske kommer iväg för att se en kase iår också. Har missat det helt i 3 års tid nu.

Vilken match!!!

Sverige låg under med 5-3 när det återstod 12 min att spela i 3e och sista perioden. Bengans time out gjorde helt klart susen. Vi vände helt på matchbilden och slog in 3 mål. Sudden slutade efter ca 1 minut efter svenskt mål! Fyfaaaaan vad skööööönt! Trodde jag skulle dö flera gånger om. Var lite samma känsla som när Liverpool spelade mot Chelsea.. Mamma Mia sicken kämpar glöd!! BRAAAA Faan!!

Jag upptäckte precis att det är innebandy Jide som kommenterar i ishockeyn. Visste väl att båda bröderna var inblandade på något hörn av svensk sport.

Angående fotbollsmatchen verkar den ha varit relativt tråkig. Visst United fick ett mål i 17e minuten sen blev det bara 1 gult kort och massa skott "mot" mål som missade. rörligt mål till nästa match kanske?? skämt å sido så verkar inte matchen ha varit en nagelbitare iaf.. Men man lägger väl mer krut på match 2!

Nu kan iaf jag sova med gott samvete! =)

Dagens i-landsproblem!

Yes ni hörde rätt. Ännu ett problem i det moderna samhället. Som om vi inte hade tillräckligt nu med svin influensan och allt. Vilket jag för egen del inte är så orolig just nu mer för min mexikanska kompis Virginia. Hon kan liksom inte ta sig någonstans och kan inte gå ut heller. Till råga på allt hade de jordbävning på 4.7 i mexico city. Stackarn, men hon lever iaf!

Det får faktiskt mitt problem att verka stort som en fis i universum. Mena mitt problem är att flera saker jag vill se går på tv samtidigt idag och jag vet inte hur jag ska få ihop det.

Fotbollen.. Man united vs Arsenal.. Vinner inte United denna är det något fel. Eller tekniskt sätt kan de inte vinna av bara den här matchen men jag tror på dem i final mot Barca! Vilket kommer betyda att jag kommer ha stora problem i finalen.

Ishockey.. Sverige vs USA... Sverigen måste verkligen vinna, flera skador i laget så det är lite kris. Tveksam till att de hunnit få dit nå nya spelare än. USA är tuffa och fula i spelet så kör hårt!

Grey´s Anatomy, Roomservice och Fråga Olle får jag väl bortse från ikväll då och se på repriser eller på nätet. På något höger ska det väl lösa sig.

Nu ska jag försöka hinna med en powernap innan hockeyn börjar om sådär 17 min. Good luck!

Vad gör jag uppe så här "tidigt" egentligen?

Jo jag har ställt mig den frågan i ca 1 timme nu. Jag gjorde klart hemtentan igår och jag kunde sova hur länge jag ville idag men nej. Kan man sova då?? Nej!!

Hela familjen springer ju som yra höns, pratar i telefon, in och ut på balkongen. Är inte så jävla lätt då när man får sova på en säng bakom en liten vägg i vardagsrummet.

Ska visserligen åka till Elgiganten snart och köpa Twilight, filmen kostar bara 99 kr där. Som hittat. Jag gillar!!

Blev inget föl inatt så jag behövde inte leka akut-taxi till stallet åt min moster. På gott och ont.. Tjänade som sagt inga pengar heller då!

6 spelare lediga till VM

Jag vet är mycket sport just nu men det är faan mycket som pågår den här tiden på året. Och Hockey VM är faan kul, brukar inte missa en match. I vanliga fall brukar jag heja på Finland men nu kan jag ju faktiskt namnet på flera svenska stjärnor utan att behöva kolla upp dom.

Iaf så är nu 6 spelare lediga att hoppa in i den svenska truppen som har förlorat iaf 3-4 spelare.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/internationellt/hockeyvm2009/article5020577.ab

Personligen tycker jag inte att vi ska använda oss av Henke då han haft problem med knäna på senare tid, missförstå mig rätt jag gillar Henke men det kanske inte är hans år i år. Någon jag däremot vill se på planen är Douglas Murray. Det är en riktigt spelare i form av Jonatan Hedström (vart tog han vägen förresten??) som tacklar på allt som rör sig och är en liten retsticka på plan. Jag vet, jag har en förkärlek till dessa. Hmm hur platsar Jörgen Jönsson där då?? Aja skit samma, jag vill att det ska gå bra för Sverige och tror Murray och Näslund kan hjälpa laget samt att jag har för mig att Oduya är rätt bra han också.

Många frågor, jag hoppas de blir invalda i laget, kanska ska ta och ringa Bengt Åke och se vad han säger?? haha

Förresten någon jag saknar när det kommer till ishockey.. VART FAAN ÄR WIKEGÅRD?!?! Kan man göra annat än att älska den mannen?? Skönt och galen är ordet en riktigt hockey-älskare! haha

Green Day kommer till Sverige i Oktober!

Och jag tänker skaffa biljetter som släpps på måndag (4 Maj) på ticnet.se
Jag hoppas inte de kommer vara allt för dyra! Men ett problem, vem ska jag gå med?
Varför gillar inte folk samma musik som jag?
Men det är ett annat problem!

Fick iaf deras nya singel idag så jag är lycklig. Och nu kan jag se fram emot skivan som släpps om 2 veckor också!


Vad är det för jävla sport??

Ishockey i all heder. Ofta tycker jag att det är mer action där än i fotboll men vaffan hände igår egentligen?? Det är det enda man får höra från ishockey nu för tiden. Våldsamma skador hit och dit. Det är nästan så man tror att de vill ta livet av sina motspelare! Igår hände det igen i Sveriges match mot Lettland.

Våran back Tobias Enström blev brutalt tacklad i ryggen så han åkte in i sargen med ansiktet först. Det såg inte alls roligt ut och han var jävla groggy när han låg på isen och blödde. Såg ändå ganska okej ut efter att ha fått några stygn. Men nu kom det. Karln fick ju akutopereras inatt för 10 frakturer i ansiktet. Det är inte okej!  Det är helt galet!!

Så just nu skiter jag i att vi förlorade. Jag är mest sur på att letten som gjorde det kom undan utan ens en liten varning. Det är ju nästan så att man kan tro att sånt här är okej när inget händer!

Fler skador finns i laget också i form av Kenny Jönsson och Stefan Liv (som verkar ha sträckt sig i sista straffen) Sen är det en annans spelare som tydligen åkte hem också. Juste Joel Lundquist. Som tur är har vi Strålman tills på onsdag iaf. USA är ingen lätt motståndare! De är fula i sitt spel om någon. Nej målis galler till alla spelarna säger jag!

Hockey VM 2009!!

Äntligen börjar det för Sverige. Älskar hockey vm eller hockey så länge det inte är elitserien, är inte mycket att hämta där för mig. Vet inte vilket lag jag ska heja på heller så håller mig till Tre kronor. Patriotisk som man är! Eller jaa eller hur... har alltid hejat på Spanien och Holland i fotboll efter Sverige men det är en annan femma.

Nu kör vi iaf.. Halva 1a perioden har gått och det står 1-0 till Sverige mot Österike. Jag tror vi vinner denna faktiskt!

Men måste säga att mina favo-spelare alla tider är Jörgen Jönsson, Foppa, Sudden, Zäta, Bäckström och Lunkan så klart!! Det var tider det när alla var med. Historiskt förresten!! HEja Heja!!

Green Day in my heart!!

Tror inte det finns något band som har hållit på så länge (som fortfarande lever dvs) som jag skulle dö för att få se live. Jag säger bara Billy Joe!!! hahaha Seriöst.. Han och Johnny Depp är de 2 äldre män som jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med! hahaha Så jävlar om de inte kommer till Sverige nu!!
Jag är iaf så jävla glad för att den 15e Maj släpps deras nya album "21st century breakdown".. Fatta jag är sjukt lycklig!! Deras nya singen Know your enemy är skit bra och den officiella musikvideon till låten släpps imorron den 24e April.

Lite cool fakta bara så har Green Day hållit på med musik lika länge som jag har levt även fast de inte hette Green Day från början.

Här kan du lyssna på "Know your enemy":
 

Ny layout...

Måste säga att jag är jävligt nöjd med min nya blogg layout. Tog lite tid att få till den eftersom jag inte fattar någonting. Men någon gång ska ju vara den första. Så tack Nina fölr att du stod ut med mig och ändra det här och gör det där i några timmar. Inte att förglömma hur gör man det och vad är det där? Tacksam är jag iaf och fruktsalladen var supergod <3

Tror dock att du försökte förgifta mig för jag låg däckad i 2 timmar efter att jag kommit hem och så hade jag lite feber. Men är borta nu så ingen skada skedd eller? haha

Jävla fina killar!


Liverpool, Liverpool, Liverpool

I all satans jävla ära! Fyfaan vilken match idag igen. Jag klarar faan inte det här snart. Tror jag gått å blivit fotbollsgalen med! Vad är det här?!?! Och Torres mål såklart!! =)

Blev som sagt ett jävla målkalas på planen igen.. 4-4 mot Arsenal inte dåligt, inte dåligt!! Nej kanske ska slå slag i saken och skaffa mig en supporter tröja? vad tycks?? Torres såklart annars får det vara =P

Men vad kan jag säga.. Liverpool leder iaf på målskillnader tyckte jag att jag hörde/läste någonstanns(?)
Detta kräver respekt!!
Tjihooo


Jonas Brothers

Om du gillar Jonas Brothers som jag, eller okej jag gillar deras musik. Är inte med i fjortis rörelsen angående hur snygga de är blabla. Men till poängen, du borde i så fall veta att deras nya album släpps den 15e Juni!! Visste du inte det? Nu gör du iaf!

Nya albumet heter Lines, Vines and Trying times.. 15e Juni alltså!!!

Uppenbarligen har svenska sidor såsom cdon.com, megastore.se eller ginza.se inte fått nys om detta än. Eller det går iaf inte att boka in sig på denna skiva hos dom. Men det kan du göra här redan nu! http://www.jonasbrothersmerch.com/preorder

15e Juni släpps den men du kan beställa den redan nu!! Så var väntar du på? Själv har jag redan beställt!!


Om du inte visst det redan så kommer de också till Sverige i höst. I oktober kommer de till Stockholm och Malmö. Håll utkik efter biljetter redan nu på www.ticnet.se

Söndagsparty med Filip och Fredrik!

Programmet hade premär igår kväll och jag kände att jag behövde reflektera över mina intryck från programmet innan jag skrev något. Över lag tycker jag att det var riktigt underhållande. Men det kanske var lite rörigt emellanåt och tror ändå att grabbarna var lite nervösa för det gick jävligt snabbt i pratet emellanåt så man hade svårt att hänga med. Kändes kanske också att de försökte få med lite för mycket på kort tid. Men jag älskar Filip och Fredrik! De är speciella men riktigt roliga. Så kommer fortsätta kolla.

Angående gårdagens program då:

Förstod inte riktigt poängen med Rena rama Rolf som skulle förklara det här med fördröjningen men det påminner ju en om när man var yngre.
Snubbarna som skulle ha sönder en bil var galet. Fatta inte att de tröttnade. Höll på att krossa en bil med manskraft i över 1 timme, hoppas de fick bra betalt hahaha.
Man kan kanske säga att wrestling inte är grabbarnas grej då de bara gjorde bort sig och fick ont i slutändan. Men Filip verkade inte allt för missnöjd med att visa manligheten i tv! hahaha kanske inte är första gången?
Gästerna var sköna!! Asså Jonas Gardell är så jävla gullig och det skriker verkligen gay om honom men det är sååå gulligt! Efter att ha varit på gayklubb i lördags så har man väl kanske sett det mesta! haha
OCH för att inte tala om mannen med stort M. Marilyn Manson. Hur sjutton gick han med på att vara med där? Men snacka om skööön snubbe!! Jag hade föreställt mig honom som mer divig och nästan arg och otrevlig. Men nej han var hur mysig som helst. Så där ser man. Men han måste tro att svenskar är knäppa efter det där. Men det är vi väl?

Aja... som sagt över lag att mycket bra program som jag tänker fortsätta kolla på!

Äckliga fjortisar!

Seriöst! Jag blev lite äcklad idag när jag står på stationen i Enköping och väntade på tåget. Då är det 2 fjortisar som går fram och tillbaka på perrongen och letar på marken. Så jag tänker vad håller de på med?
Sen ser jag dem sitta i trappan och plocka med cigarett fimpar och typ nej den är för liten. Men eeeewww de letar cig. fimpar på marken som folk har kastat när de kliver på tågen. Fyfaaan va snuskigt! Finns kanske en anledning till att det är 18 år på sådant, man ska inte röka!! Inte bra, inte bra!! Stod där och tänkte faan hade jag cig. hade jag kastat åt dem hela paketet bara de lät bli fimparna på marken. Asså man har ju ingen aning om i vems mun de har varit?!?

Nej det var iaf äckligt! Till slut fattade iaf den ena mod och gick fram till en kille och frågade om en cig. Han kanske också hade sett dem gå och leta så de fick en och gick.. peww
Så jag säger det igen till alla fjortisar.. FIMPAR PÅ MARKEN ÄR BIIIG NO NO!!!!

Så ska det låta!

Måste vara ett av de bästa programmen i världshistorien för en musikälskare som jag! Seriöst!! Oftast är det grymt underhållande! Peter Settman är ju underbar! Gästerna är ofta helt ok också, tycker de är kul att de har med lite okända ansikten med nu. Jag älskar verkligen det här programmet för att det passar verkligen alla. Vare sig musiksmak och annat.

Tråkiga är väl att det är fredagsunderhållning då man för det mesta går ut på krogen iaf. Så har det iaf varit för mig de senaste 3 åren. Förr hade man kanske inte så mycket val än att sitta hemma med pappa (oftast) och kolla. Sen blev man laglig på uteställena och hemmakvällarna färre.

Därför tycker jag att Svt Play är skit bra. Kollade precis på programmet från i fredags som jag missade. Mena man kan ju inte alltid komma ihåg reprisen på tv heller och iom att det nu varit påsk har man inte varit hemma hela tiden heller. Kanon SVT!! =)

Måste bara göra en snabb not. om Ola som var en av gästerna. Har aldrig tyckt att han varit jätte bra men han var grym i programmet. Bra Ola! Passade på och diskutera hans lockar med mamma också och tror vi kom fram till att det är permanent då han såg ut som en pudel förut.

A1gp - Algarve, Portugal

Har precis kollat på Feature race av A1GP (World Cup of Motrsport) på Algarve banan i Portugal. Har inte hunnit med Sprint racet eftersom jag har varit på påsklunch hos farfar idag. Det var iaf ett spännande race, med omkörningar och krasher. För er som inte vet vad A1gp är så är det kort och gott länder som tävlar mot varande i likadana bilar vilket leder till att det är upp till förarna.

Top 3 Resultatet i racen är följande:
Sprint race
1. Nederländerna - Robert Doornbos
2. Irland -  Adam Carroll
3. Portugal - Felipe Albuquerque

Feature race
1. Schweiz - Neel Jani
2. Portugal - Felipe Albuquerque
3. Malaysia - Fairuz Fauzy
* Irland kom 2a men fick 25 sekunders straff och slutade 5a.

Ställningen Top 3 i mästerskapet är nu:
1. Schweiz 88 p
2. Irland 84p
3. Portugal 82 p

Nästa race är 3e Maj på Brands Hatch i Storbritanien och kan ses på Viasat motor!

Jag säger bara: Fernando Torres!!!

Här är hans grymma mål mot Blackburn!! Som folk (experter och andra kunniga, äldre personer) jämfört med Marco van Bastens mål mot Sovjet i EM 1988. Något som jag uppenbarligen var en aning för ung för att ha sett! Men kan bara understryka att Torres är en förjävla bra fotbolls-spelare!

http://www.youtube.com/watch?v=ewsm4Iu1Woo

Se jag påpekade inte hans utseende den här gången! Okej jag måste säga något och det är att han är för jävla het också! muahahaha

Dagens roligaste!

Det hände när jag skulle träffa en kompis utanför Forex. Hennes påse med böcker och annat hade gått sönder så jag sa åt henne att gå in på Forex och hämta en. Det gjorde hon. När hon var där inne körde en bil fram till mig med 3 killar. Vilket ledde fram till detta intressanta samtal.

Turk 1: Fin kompis du har!
Jag: Erm... jaa aaah
Turk 2: Kan du ge henne mitt nummer?
Jag: Nee asså hon har pojkvän.
Turk 1: Men det är inte honom vi vill ha!
Jag: Nee men hon kanske vill...

Varpå min kompis kommer ut från Forex och jag säger till henne vad som hänt och bilen kör iväg.
Och hon utbrister: Faaan jag är en Turkmagnet! Vad ska jag göra?

Not: Egentligen är jag inte säker på att de var turkar men enligt min kompis är alla det. Som hon säger hellre hets mot folkgrupp än total rasist. Och rasist är inget någon av oss är!

Förutom detta så blev det ändå en trevlig stund med Cupido-sallad och skitsnack plus lite shopping! Köpte ett par söta ballerina skor på Skopunkten.

GLAD PÅSK!!!!!

Idag är det iaf påskafton och jag har absolut ingenting planerat. Mammas sambo Osama ska väl ha hit några polare och käka ikväll. Vilket inte kommer bli en trevlig tillställning av anlednignen att de inte kan någon svenska alls. De har visserligen inte varit här så länge men det känns lite konstigt att sitta och försöka vara trevlig när de pratar arabiska och man sörstår inte ett smack, okej några ord här och där.

Känner väl egentligen inte mucket för att vara social idag iaf. Nu ska jag ner på stan och växla pengar på forex och kanske äta en cupido sallad med en kompis!

Tror jag ska avsluta mitt inlägg med min nyfunna party kyckling =)

Påskkärringar sökes!

Seriöst är det bara jag som inte har sett en enda påskkärring idag? Vart har de tagit vägen??

Min favoritsysselsättning när jag var liten var ju att springa till områdets pensionärer och tigga (muahahaha). Okej som barn ser man det kanske inte på det sättet, mer som de som har bör ge till den som inte har! Mamma var ju alltid så snål, minsta påskägget fick man jämt! Aja mer godis till mig nu när ingen kommit hit (muahahaha igen). Fyfaan vad jag är elak! Jag vill bara säga att det är bara ibland =)

Finanskrisen kanske har påverkat mer än bara ge oss massa arbetslöshet och en stackars student som jag blir utan sommarjobb som det ser ut.
PANIKÅNGEST!!! Dags att tröstäst lite, har ju 1 kilo godis att käka!

Nya svenska mästare!

Ja nu är det äntligen avklarat. Färjestad är svenska mästare i ishockey. (3-2) Visst det är inget lag jag hejar på eller ens något jag följer. Visst är jag på en och annan Almtuna match men är inget jag måste följa. Sen är det lite roligt i sig att mobba min pappa som är Leksand supporter. Mena ni måste ju hålla med om att det är sjukt kul att jävlas!

Okej tillbaka till poängen..
Hade lite svårt att välja sida iom att jag har gillar Stefan Liv (HV målisen) och Jörgen Jönsson min lilla nallebjörn. Asså trevligare människa får man leta efter. Svårt att tro att han skulle passa i hockey sammanhang men han är en jävla lirare som idag blev historisk med. Men kan väl säga att nu är både mina kusiner, min kompis N och min kära granne lyckliga iaf. Alla Färjestad supportrar! Men som sagt kul, jätte kul för dom!

Jörgen Jönsson


Nu ska jag följa Champions league matchen mellan Liverpool och Chelsea. Kan ju inte se det på tv här hemma i Uppsala (hos mamma). Suger! Och till min förskräckelse såg jag precis att Chelsea gjort ännu ett mål så det står 1-3 med ca 10 min kvar. Till min glädje gjorde iaf Torres mål!! Yay!! Go Torres!! två mål till kan du väl göra? Att Barcelona springer brallorna av Bayern är väl inget som förvånar mig (4-0)

Välkommen till min nya blogg!

Hej allihopa!
Jag har ny bestämt mig att skapa en blogg här också, mycket för att se om blogg.se är bättre än blogspot.com som jag använder sen ca 1 år tillbaka.

Det första som slår mig är att blogg.se verkar lite krångligare än blogspot i det här med layout. För mig som gillar koder och pill så vill jag gärna ha en bas att arbeta med. Från scratch är inte min grej riktigt och jag behöver någon som illustrerar det för mig innan jag fattar. Jag vet att för sånna som mig finns det folk som gör åt andra. Dock måste man ofta betala för dessa. Till blogspot däremot kan man hur lätt som helst googla och hitta diverse layouts gratis på nätet och man kan också ändra om lite som man vill.

Jaja jag vet jag ska ge det en chans iaf. Men i och med detta så kommer jag behöva trixa runt lite innan jag ev. öppnar denna som min officiella blogg. Så tills vidare behåller jag den jag har.

Något annat?

Nej inget nytt tror jag...

Ciao

RSS 2.0