Snacka seg dag

Det här dagen går oerhört långsamt. Det kryper i kroppen men samtidigt så har jag ingen lust att göra något. Har funderar på att åka hem med till Örebro 2 gånger på grund av tristess men när det varit dags att dra har jag inte varit klar. Sen somnade jag när jag kollade på Handbolls EM finalen. Så då var det bara att ge upp.

Nu sitter jag här och vill inget hellre än att sova så kanske jag kan åka hem jättre tidigt imorron.

Ingen festar som släkten Hagberg

Asså det är galet vilket festglatt gäng alla i min släkt är. Roliga är att det spelar ingen roll vilken ålder man har alla har skit roligt iaf och man är inte rädd för att fåna sig. Man kan vara som man vill och ingen ser ner på en. Eller rättare sagt man kan vara som man är och folk älskar en för den man är. Fick också reda på att alla saknar mig jätte mycket nu när jag bor så långt bort. Men familj är alltid familj och jag vet vart de finns och de ställer alltid upp. Riktigt trevligt var det och god mat! Fick marängsviss mums..

Bilder kommer lite senare när jag grejat med min kamera...

Cypernresan bokad!

Sådär nu är äntligen resan till Cypern i sommar bokad. Det blir Ayia Napa den 20e augusti. Det blir jag, Emilia, Emelie och Anna i en tvårumslägenhet. Jag längtar redan så otroligt mycket. Men det är kul att ha något att se fram emot. Tror hotellet kommer att vara bra, verkar som det är mycket yngre som bor där och inte massa barnfamiljer. Sen är det jätte nära till både hav och centrum. Det här kommer bli kanon!

Lite bilder från fritidsresors hemsida:




God morgon

Lite trött och seg i skallen är jag allt men annars bra. Känns som om det blir en bra dag idag. Ska snart ner på stan och träffa Anna och Emilia. Det är äntligen dags att boka våran Cypernresa tills i sommar. Vi har pratat om det jätte länge och nu är det äntligen dags att boka. Jag behöver något att se fram emot och detta är nog precis vad som behövs!

Efter det är det raka vägen hem, duscha, fixa och trixa inför min systers 20-årsfest ikväll. Vi ska vara där redan vid 17 tror jag så gäller att sätta fart sen. Hatar att stressa och så länge jag har duschat i god tid är det lugnt. Mitt hår blir alltid bästa om det får god tid på sig att självtorka. Ja det är så med lockigt hår om man inte vill att det ska stå åt alla håll hela kvällen haha

Den där Muhammed

Har precis kommit hem från en väldigt trevlig tillställning hos mormor. Det var jag, mamma, Osama, Faisal och Muhammed som åkte dit. Muhammed är en vän till familjen och inte riktigt som alla andra. Jaja jag vet är någon som har något med vår familj att göra normal? Knappast!

Iaf så är hans favorituttryck fy fan, något som Faisal lärt sig idag så om det är något han kan så är det att svära på svenska. Bra där! Så ni vet kommer jag nog vara smittad med fy fan ett bra tag framöver. På något sätt blir man inte av med det.

Förutom Muhammeds roliga historier så har han massa konstigheter och roliga idéer för sig. Därför måste jag dela med mig av det roliga som hände i bilen på väg hem nýss:

(på landsvägen) 
Muhammed: Fy fan vad fint det är när det är vinter och snö men jag känner mig orolig...
Jag: varför är du orolig du tycker ju att det var fint alldelse nyss?
Muhammed: Fy fan, tänk om jag skulle krocka med en älg!
Jag: Ja haha, då dör vi!
Muhammed: Nej fy fan jag menar om jag krockar med en älg kommer jag få hans könsorgan i ansiktet! Fy fan!
Jag: (skrattar så jag håller på dö) Jaha så du är mer rädd för att krocka med en älg och få hans könsorgan i ansiktet än att köra in i en älg och dö?
Muhammed: Fy fan, du förstår väl hur obehagligt det skulle vara fan!
Jag: Ja det skulle nog vara väldigt jobbigt att sitta och vänta på hjälp med en flera kilos balle i ansiktet, den luktar säkert också, man vet ju inte när älgen tvättade sig sist.
Muhammed: Fy fan säg inte sådär.

Sen pratade vi om något annat...

Det är iaf en del av vad vi fick till i samtalsväg under de 80+ minuter det tog hem. Notera att under tiden satt mamma, Osama och Faisal och gapskrattade också!

This is how we roll

Sitter och spelar Formula one 05 med min bror och med honom måste man uppenbarligen köra alla fusk som finns för att han ska kunna hålla sig på banan, komma längre än första kurvan osv.

Så ja this is how we roll...

Färdig

Nu är rummet klart och lite mer beboerligt igen. Tanken med det är att eftersom min syster inte är här så mycket ska det vara som ett gästrum. Min syster ville inte så att någon skulle ligga i hennes säng så det var bara att flytta på sängen.

Såhär såg det ut..



Nu ser det mer ut såhär...

Fysiskt arbete

Kan ju inte säga att stereotypa genus eller/och könsroller finns i min familj. Här är det kvinnorna som får sköta precis allt. dvs tvätta, laga mat, städa och greja med annat. Idag är det att ta isär min systers säng som står på schemat. Tror ni att det är Osama och hans bror som kommer göra det? Nej det är jag och mamma kommer hjälpa till litegrann. Jag älskar visserligen att sätta ihop IKEA möbler, vet inte om det är lika roligt att ta isär dem men jag gillar att pilla och pyssla. Där man får tänka logiskt och lösa saker utan att det är matte.

Sen måste jag till systemet och handla inför imorgon. Senare ikväll ska vi även till mormor och käka.


Snö och åter snö

Det ser inte ut som att det någonsin kommer sluta snöa och bli vår. Nu börjar jag bli trött på snön. Som en tjej som på radion idag "snön är kul i början men nu ska den bort"!


Shopping

Det blev en heldag nere på stan istället. Vid 13 åkte vi ner för att mamma skulle på möte, jag drog med mig Osama och Faisal in på apoteket för att Faisal skulle ha något mot sina svettningar. Jag förstår verkligen att han tycker det är jobbigt att hela tiden bli blöt under armarna. Men nu har vi fixat det så får hoppas att det blir bättre.

Efter det käkade vi lunch, de andra åt kycklingkebab men jag nöjde mig med en sallad. Sen började det riktiga "shoppingen". Det fanns faktiskt inte så mycket roligt att shoppa om jag ska vara helt ärligt. För min del blev det nyttigheter i form av avsminkningsservetter, deo (nu ska jag testa den uppenbarligen populära gurkdeon), bomullsrondeller, nagellacksremover och gummisnoddar. Jag har nu också kommit in i en fas då jag inte biter så mycket på naglarna. De har därför fått växa ut lite och jag har börjat tycka det är roligt att måla dom. Det har aldrig varit min grej tidigare, det är lite för "tjejigt". Men köpte också 4 små nagellack på Cubus.



Sen åklte vi bort mot jula och biltema då det behövdes en spade, med vår lilla bil och såhär mycket snö blir det lätt att vi blir inmurade när plogbilen kör förbi.

Det skulle vara riktigt intressant att se hur många steg jag gått idag. Måste ha blivit en del. Har iaf sjukt ont i fötterna!

I brist på annat sitter jag nu och installerar World of warcraft till min bror...


Skönt

Glömde nämna att jag (innan jag började äta) testade att väga mig. Det har alltid varit min skräck, får ångest så det skriker om det vad vågen än står på. Men idag kändes det lite bättre. jag har gått ner 2 kilo på några veckor av att byta ut nån måltid mot Herbalife och jag har inte kunnat träna så mycket och mitt träningskort gått ut. Så nu ska jag ta tag i det här på allvar på måndag. Ska köpa träningskort och dra igång med Herbalifen på allvar men extra vitamin och allt.

Förresten tycker jag att berocca fungerat jätte bra. Har känt mig mycket piggare på dagarna. Har visserligen alltid lite svårigheter att dra mig ur sängen men jag gör det alltid i tid och när jag väl kommit upp är det lugnt. Men jag har haft lättare att koncentrera mig och så. Så jag kommer nog fortsätta med berocca även fast en förpackning som räcker 30 dagar kostar 129 kr på apoteket. Jag tycker att det är värt det!

Intressant

Här vaknar man och logga in. Tänkte vaffan har hänt med min blogg och inser att de än en gång gjort om i den. Eller inte bloggen utåt men det ingen annan ser inåt. Återstår att se om detta är bättre eller sämra än det förra som var sämre än det första. Men lite förändring och uppgradering har man väl aldrig dött av.

Vad jag ska göra idag vet jag inte. Sitter nu och äter gröt och dricker mango jouice. Vet det låter lite konstigt och är nått arabiskt påfund tror jag. Vi drack det i Egypten första gången och det är jätte gott. Osama dricker det så då köper de också sån juice. Rekommenderar att testa.

Iaf så har jag inga som helst planer för dagen mer än att softa. Eventuellt om jag får med mamma ska vi ta isär idas säng eftersom den tar så mycket plats och hon knappt är här längre. Det behövs en kvinna som jag för att fixa detta för det gör inte Osama haha. Kompicerat med IKEA möbler vettu. Annars kanske jag ska gå upp till Gränby centrum och se om de har nått roligt kvar på rean eller om det ens finns nån rea kvar? Vissa har det iaf.

Äntligen framme

Har äntligen kommit hem, sisådär 3,5 timme senare. Min resa började 16.08 och 19.45 var jag i Uppsala. Helt sjukt att det ska ta sån tid! Men nu är jag iaf hemma och i en del. Mitt tåg var så sent att Anton (en kille i min klass) kom på samma buss som mig till Uppsala. Han tåg tåget som gick en timme efter mig. Jag fick visserligen stå 30 minuter i Enköping och vänta på bussen också.

Tyckte dock mest synd om 3 killar, de gick säkert i 9an eller nått. De hade hoppat på tåget från Enköping till Västerås där de skulle byta till ett tåg till Sala. Men i allt virrvarr med flera tåg som var försenade så hoppade de på fel tåg och kom tillbaka till Enköping. Jag vet att det var taskigt att skratta åt dem i smyg men det var lite roligt faktiskt.

Så ja min tröst i det hela är faktiskt att jag inte var den enda som råkade ut för kaoset och det är en liten tröst. Fick också naturgodis och smågodis så nu är jag glad igen.
Eller nästan.. Är vrålhungrig så nu blir det lasagne!


Vaffan

Stopp för 3e gången nu. Kommer nog aldrig hem. Just nu fast i Västerås. Om jag har tur kanske vi börjar rulla snart. Hoppas jag kommer till Enköping innan 18.07 då bussen går. så nu har vi stannat före Arboga, Västerås och i Västerås så skulle inte förvåna mig om det blir stopp före Enköping också. Sen vet man inte hur snabbt bussen kommer åka heller.

Resedags

Sitter just nu på stationen i Örebro, väntar på tåget som går om ca 30 minuter. Som det ser ut just nu är det inte försenat men man vet ju aldrig. Mycket kan hämta på 30 minuter. Tur i oturen så slutade vi mycket tidigare än vi skulle idag vilket innebär att jag måste sitta här och vänta. Finns det något värre?

Än så länge ser det inte ut att vara någon storm heller men vet vet hur det ser ut på vägen uppåt? Här snöar det bara och det är ju närkeslätten så att det blåser hör till men det är inte mer än vanligt.

Så håll tummarna nu att det inte blir något problem på vägen. I så fall är jag hemma i Uppsala strax efter 18.

Broken heels

Tror denna är en av mina absoluta favoritlåtar just nu. Det är lite attityd och tempo. I like!

Alexandra Burke - Broken heels

Allmänbildning?

Det finns tydligen inte i Storbritanien. Läste i tidningen idag att jordbrukarnas fackorganisation där gjort en undersökning för att se om britterna vet vart deras mat kommer ifrån. Tror det var runt 800 barn och vuxna som tillfrågades.

Det otroliga var dock att var fjärde barn trodde att bacon kom från fåret. Det är helt galet!! Hur kan man tro det? 29 % var säkra på att havre växte på träd också! Seriöst kan de ingenting? Å andra sidan trodde de att Hitler var en rockgrupp också.

De verkar inte använda ägg särskilt mycket då 17 % trodde att ägg var huvudingrediensen är bröd.

Denna okunnighet skyller de på att de brittiska barnen aldrig åker till nån bondgård. Hmm om jag inte minns fel så fanns det diverse gårdar överallt när vi var i England. Jaja man måste skylla det på något iaf. De tror också att anledningen är att barnen inte får vara med i köket och lära sig laga mat. Detta påminner mig lite roligt om min granne Andreas som blev helt förvånad när han upptäckte att ris skulle kokas i 20 min hahaha.


Nästan klar

Jag har nästan packat klart min väska. Som det ser ut nu slipper jag hela stora resväskan även fast jag ska vara hemma i några dar. Det kanske att jag inte behöver så mkt mer kläder än till festen på lördag och typ myskläder. Inget fancy alltså. Visst har jag väl det med mig också men inget måste.

Har laddat mobilen med massa ny musik också så nu kan tåget vara försenat om det så vill. Skulle nästan vilja ha ännu mer att lyssna på men det är lite brist på ny rolig musik just nu.

Nu ska jag se paradise hotel, sen packa det sista inför imorron och sen hoppa i säng. Är skit trött redan nu så det tycker jag att jag förtjänar hahaha.

Är sååå trött

Tror inte att jag varit såhär trött på länge. Sov inte så bra, var uppe tidigt och hela dagen på universitetet. Kan lova att man är trött i skallen efter en heldag med LAS och andra grejer i arbetsrätten. Känns som att min skalle ska explodera av all information vi fått idag. Känner att jag inte alls kan ta in mer. Okej inge huvudvärk men den känns fullt. Så nu får huve vila resten av kvällen. Få se vad jag kan roa mig själv med. Någon som vet om det går något bra på tv ikväll eller om man ska sitta och ruttna bort som vanligt?

Har svårt att bestämma mig för om jag är hungrig eller inte. Klockan är inte mycket så kan inte äta nu iaf, bara att hålla ut!

Juste jag måste packa också. Åker hem till Uppsala direkt efter föreläsningen imorron. Verkar som att vi slutar tidigare och då hinner jag med ett tidigare tåg. Det vore sååå skönt annars är jag hemma efter 19.

God morgon

Om det är en god morgon det vet jag inte för jag är nog mellan ett stadie att vara zombie och levande. Fysiskt kan man väl säga att jag är vaken men psykiskt vet jag inte. Hade velat sova nån timme till men icke. Så tur har man inte, föreläsning kl 10-16. Hallelujah vad roligt eller? Inte pepp på det just nu kan jag säga.

Gårdagen var jätte trevlig. Vi var som sagt på Kina Muren och åt buffé. Efter det var det biodags. Vi såg Sherlock Holmes. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filmen än. Den var väl helt okej men inte jätte bra. Lite seg på vissa ställen vilket gjorde att flera av oss tydligen blivit lite rastlösa. Aja nu har jag sett den iaf även fast jag blev lite besviken. Som det ser ut kommer det en två på den också.

Höjdpunkten med kvällen var nog när jag och Emelie skulle försöka komma in i Malins bil. Vi fick låna den för att ta med hela gänget ner på stan och se på bion eftersom det inte går några bussar efter 11 i den här stan på vardagar. Iaf så hade den bokstavligen frysit fast, vi kom inte in! Slutade med att det enda vi fick upp var bakluckan så Emelie fick klättra in där och öppna en dörr i taget, utom förardörren då så jag fick hoppa in genom passagerardörren för att komma in i bilen. Sen äntligen bar det av in mot stan, inte alltför sen och vi va faktiskt bara 10 min sena till vår reservation på Kina Muren.

Kan man inte plugga så...

... sysselsätter man sig med något annat. Ja jag pluggar inte för att jag inte vill utan för att jag inte kan. Mina böcker har inte kommit och jag hoppas de hinner komma tills jag åker hem till uppsala så jag har något att läsa.

Därför fördriver jag tiden med att damma, dammsuga. moppa och tvätta. Allt är klart utom tvätten just nu. 3 maskiner är på tork och 3 maskiner är igång och tvättar. förstår inte att det blev så mycket men det var handdukar, sängkläder och allt, var nästan så att jag funderade på att ta gardinerna på en gång men glömde så det får vara.

Ikväll blir det Kina Muren och bio med socionomgänget. Det var våran present till Emelie när hon fyllde år. Vi ska alltså bjuda henne på en helkväll.

Ostkväll och the Nun

Kom precis hem från Grankotten. Jag, Emelie, Malin, Maria och Gabi bestämde oss bara sådär att ha ostkväll och kolla på film. Ibland är det bra att vara student! Jag har längtat efter riktigt möggelost skit länge, gillar nästan det mer än brie även fast det också är gott.

Till det hela såg vi på The Nun som var någon form av skräckis då en nunna kommer tillbaka från det döda genom vatten och dödar sina elever som dödat henne 17 år tidigare. Över lag var den väl okejh, hade sina läskiga delar och att man hoppade till, slutet sög verkligen. Det var jätte konstigt. Kanske inte är en film jag rekommenderar men om ni vill se något för att fördriva tiden, visst Do it! Måste dock påstå att skådisarna sög.


Mitt nya ord för idag är Makabra men i mitt fall blev det roligt för att jag uttalade det maka bra men lite utlänsk dialekt. Emelie påstod att jag lät som en turk och vi skrattade gott åt det.

Älskar Willys

Jag är nog inte ensam om att älska Willys? Det kanske är för att man faktiskt får hur mycket mat för lite pengar. Har nyss varit och handlat och kom hem med 3 fulla kassar och det gick bara på strax över 300 kr. Det är underbart. Nu har jag mat och så jag klarar mig tills vi får pengar nästa gång. Måste visserligen köpa färskvaror men det är inte alltför dyrt.

Ska snart kolla på tv. Kunskapskanalen.. Det är nå debatt om LAS, anställningsskyddslagen och lite sånt. Jag tänkte eftersom det är arbetsrätt jag läser nu och vi ska gå igenom LAS på onsdag vore det kanske intressant att kolla. Finns inget annat att göra så varför inte? (kunskapskanalen 16.00 om nån annan vill kolla)

Ännu en söndag

Frågan är vad jag ska roa mig med idag. Har sovit hur gott som helst inatt. Har sovit nästan 11 timmar! Hur skönt som helst, få se hur mycket jag får sota för det ikväll. Suger fortfarande att jag inte har nån DVD-spelare. Jag vill kunna se på film, är inte så jätte kul att sitta vid skrivbordet att göra det. Hoppas de ringer på måndag så kanske den är klar. Det vore underbart. Eller att de äntligen fått reservdelen som saknas så de kan laga den då kanske den är klar senare i veckan då jag kommer att vara hemma.

Få se om jag ska ringa Emelie om ett tag och se om hon är vaken. Hon festade igår och då är regeln att inte höra av sig före 12 om hon inte ringer mig först dvs. Så jag behöver alltså vänta 20 minuter. På den tiden kanske jag ska fixa mig något att äta men har inget roligt i kyl och frys.

Mario Kart

För er som någon gång spelat Mario Kart på tv-spel eller vet vad det är så är nog denna video extra rolig. Snubben har verkligen tagit spelet på allvar och åkt ut på gatan i en gokart! Jädra dåre säger jag bara!


Suck...

Nu har jag legat och degat nån timme sen jag kom hem efter att ha skrivit tentan. Jag har kollat på F1 repris på tv, läst ut New Moon och påbörjat Eclipe, pratat skit med Emelie ett tag och med Janne. Kan inte rå för att jag känner mig upprörd över tentan samtidigt som jag inte riktgt vet vad jag nu ska göra med min fria tid tills på tisdag då nästa föreläsning är.

Hur gick tentan då kanske ni undrar. Ja jag har ingen aning. Den kan ha gått hur som helst. Både jag och Lina hade reagerat på samma sätt när vi fick den dvs IG jaha då kan vi gå hem. Men båda satt kvar och gjorde det bästa vi kunde av situationen och det vill jag påstå att jag gjort. Det var 4 frågor, 6 poäng på varje och man skulle skriva 2-3 A4 sidor på varje. Jag lämnade in 8 så jag fick ihop något men ingen aning om det är rätt eller inte.

Varför det var så efter att jag förberett mig? Ja kan kanske vara att vi bytt lärare och inte hade nån aning om vem som skulle skriva den, hur läraren tänkte osv. Men framför allt trodde vi iaf att det som var den stora delen i litteraturen när vi skrev den första gången var det som fokus skulle ligga på men icke. Den som gjort tentan var indien mannen som bara hade den lilla delen i helheten. Hela tentan var byggd på hans område inte resten och det var inte de 6 frågor som han sa man skulle kunna från början.

Så jag tentan kan ha gått hur som helst... Jag hoppas han är snäll i rättningen då jag behöver 12 poäng för G. Aja det är som det är. Lika bra att släppa tills resultatet kommer. Kan dock inte undgå att känna mig besviken på mig själv, men samtidigt som Lina sa, det är inte vårt fel. Får vi U ska vi överklaga så det står härliga till.

Förresten så va det såhär mörkt när jag gick hemifrån imorse...


Vill sova!

Och det ska jag snart gå och göra. Har tenta imorron kl 08.15. Jag vet det suger att behöva gå upp så tidigt på en lördag. Känner mig förberedd för en gångs skull sen beror det på hur läraren lägger upp tentan. Bara det bestämmer faktiskt hur bra jag pluggat men jag hoppas att det går vägen iaf.

Ska läsa igenom grejerna nån gång till innan jag går och lägger mig. På något sätt verkar det som att om man läser det man ska kunna innan man går och lägger sig så rabblar man det i sömnen. Inte mig emot! Då kanske man memorerar det på ett annat sätt.

God natt!

Be a man

Riktigt bra låt gjord av gruppen AQUA. Den är visserligen gammal, men man kan ändå inte ungå budskapet i den som gör den väldigt fin och meningsfull. För mig iaf!

Aqua - Be a man


The world is quiet,
Like there's no one around,
But I feel you beside me.
I know the secrets,
You keep locked away inside,
Don't understand why you're fighting.

I know, she must be special,
This new girl by your side,
I seek the answers,
When I look into your eyes,
And it hurts like hell but I will be strong.

For once in your life,
Be a man,
Just tell me the words,
'Cause I know that you can,
Don't leave me with scars,
That no one can heal.
For once in your life - be a man.

You made me love you,
Love you right from the start.
You're controlling my heart, babe.
Don't pack your bags yet.
Give me time to say goodbye.
(Say goodbye.)
Just don't leave me wounded.

Now,
I just hope you will regret the things you do
Come back to me,
'Cause our love is the real thing.
And and it hurts like hell but I will be strong.

For once in your life,
Be a man,
Just tell me the words,
'Cause I know that you can,
Don´t leave me with scars,
That no one can heal.
For once in your life - be a man.

I knew that I,
I fought to keep our love strong.
If you leave me now,
You come running back for more, babe.
And I hope for,
And I wish for,
And I pray,
That the words from your mouth can,
Eventually make you a man.

For once in your life,
Be a man.
When everything stops...
...for a minute in your life,
I'll hope that,

For once in your life, be a man
Be a man.
Just tell me the words,
'Cause I know that you can,
Don't leave me with scars,
That no one can heal.
For once in your life - be a man.

Be a man.
Tell me the words.

Once in your life.
Be a man.
Tell me the words.

Dagens höjdpunkt!

Våran ack så snygga föreläsare!! hahaha..


Orka?!!?

Jag vill inte gå ur min varma säng. Kan jag inte få ligga kvar hela dagen? Men nej det går inte för jag har arbetsrätt idag eller introduktion till juridiken står det på schemat. 3 timmar! bläää känner jag just nu.

Positivt är att det jag pluggat på till tentan imorron verkar ha fastnat. Låg och gick igenom det innan jag gick upp.

Online shopping

Jag hittade en sida på nätet med jättefina kläder, skor och lite sånt. Jag har tröttnat på sidor som Ellos och HM. Halens eller Cellbes har aldrig direkt varit något för mig. Nelly och Bubbleroom har inte heller haft kläder som riktigt gått i min smak så blev glad när jag hittade denna. Finns ocks åsnygga kläder i större storlekar.

www.bonprix.se

Dagens aktivitet

PLUGG. För hela slanten. Håller på att gå igenom en teori på mikro, meso och makro nivå. Tro mig det känns som att jag kan dem nu med tanke på att jag vaknade imorse av att jag tänkte på Rational choice, Nätverksteorin och Klassteroin. Det är bra det här. Nu har jag Anders frågor att plugga in och lite andra grejer. Som sagt jag vet fortfarande inte vad jag ska kunna så man får sprida ut sig lite. Vidga sina vyer och hoppas på att det hjälper!

Roliga med det är att jag känner igen det mesta jag läser men att jag kanske inte helt lagt det på minnet. Det är nästan kul att plugga när man känner igen grejer. Någon smart människa sa till mig för länge sen att det spelar ingen roll om du förstår helheten efter 1 termin, 1 år eller 2 år, du kommer att se sammanhanget när du är klar. Jag känner lite så nu, när vi hade denna kurs för 1,5 år sedan var det skit jobbigt men man har snurrat lite runt dessa begrepp och kommit i kontakt med dem efter att man förstår dem lite bättre nu när man läser dem igen.

Åker för övrigt hem till Uppsala på onsdag kväll.

Betala dubbelt?

Det är helt sjukt egentligen. Läste denna artikel på aftonbladet angående att Air France tvingar sina "feta" resenärer att betala för två säten för att garantera att de ska få åka med. Vad räknas som feta eller överviktiga? 5-10 kg? 20 kg? Om man väger över 100 kg? Jag tycker att det är helt sjukt, är ver verkligen lagligt?

Ni kan iaf läsa lite av artikeln nedanför eller lär hela HÄR!


Lill-lördag

Jag man kan ju tro att man festar en dag som denna men nej. Jag skulle också kunnat plugga hela kvällen men nej. Det finns mycket jag kunnat göra ikväll men jag tror inte ni kan gissa er till vad jag faktiskt gjort.

Jag har tillbringat min kväll med min granne Markus, kompisarna Evelina och Olof. Ja vad har vi haft för oss då? Kan säga att jag tor inte att jag skrattat så mycket på länge. Har värk i magen så det skriker om det. Vi har nämligen spelat in film och inte vilken film som helst utan två kortfilmsparodier. Den ena var Markus McGyver och sprang genom korridoren jagad av Olof. Den andra var en norsk version av Batman. Asså jag kan inte ens förklara hur jävla roligt det var. Det måste ses för att förstås helt enkelt. Får lägga upp en länk när Evelina lägger upp dem på facebook. Måste bara påpeka att jag var ljudtekniker och allt-i-allo till Evelina som var regisör.

Koffeinberoende?

Jag börjar fundera på om jag gått och blivit koffeinberoende. Jag kanske nte dricker kaffe och te men i slutet av våran b uppsats började jag dricka energi dryck typ Red Bull och Power King. Det för att piggna till helt enkelt i slutet och jag tycker inte om kaffe och är inte speciellt förtjust i te så då blev det energidryck.

Anledningen till att jag tror detta är huvudvärken som jag får varje eftermiddag. Många som dricker kaffe säger att hela deras dag blir förstörd eller att de får huvudvärk om de inte får sitt kaffe. Det måste ju tyda på att kroppen behöver koffeinet. Hur kom jag då fram till det här? Jo huvudvärken släppte på nån minut efter att jag svept ett glas kall cola. Jag tog ingen tablett eller någonting.

Det här måste göras något åt! Brukar aldrig ha ont i huvudet men på senste veckan har det varit mycket av den varan och det har jag varken tid eller lust med. Så nu är det slut på koffeindricka tills jag klurat ut det här...


Slutade tidigare

Trodde allvarligt att vi skulle hålla på till kl 16 idag. Orka det liksom men vi slutade tidigare som tur var. Vår lärare är helskönt tycker jag och för en gångsskull verkar hon verkligen seriös och kan det hon pratar om. Man förstår också vad hon säger så det kommer nog bli bra det här. Känns mycket bättre också angående läsningen, vi har fått lite mer beskrivet vad vi ska läsa och hur vi ska hänga med och så. Det kommer säkert bli intensivt och mycket att lära sig men jag tror det kommer bli kul. Jag känner mig väldigt positiv till det hela iaf.

Min vana trogen så har jag åter igen huvudvärk på eftermiddagen. Det verkar inte spela någon roll vad jag gör jsut nu får huvudvärk iaf. Så ska dricka lite vatten och lägga mig på sängen ett tag, jag vägrar värktablett! (till att börja med iaf). Sen ska jag plugga lite till tentan på lördag, vilken jag fortfarande inte har någon aning om vad jag ska kunna men jag får gå lite på känn och läsa lite här och lite där. Vi får se hur det går helt enkelt. Annars är hela dagen imorgon tillägnad mitt pluggande utom en kort stund då jag ska vara Ninas moraliska stöd när nå ska hämta hennes tv.

Arbetsrätt

Det är introdution till arbetsrätten idag. Hoppas de ger lite klarheter angående schemat som jag fortfarande tycker är helskumt. Det pga att det enligt schema är 10-16 varje dag vi har något samt att det känns som att "klassrummen" är lite små för att alla ska få plats i dem men jag vet inte. Kan vara jag som har konstig uppfattning om forum och prisma rummen men vi har bara varit där när vi haft seminarier tidigare så är inte jätte stora rum. Annars ska det bli väldigt intressant. Känns kul att börja med något nytt efter att ha suttit och gjort samma sak så länge. Var nästan kul att läsa igenom alla papper tills på lördag för att det inte handlade om uppsatsen.

Ont, det gör ont..

I lördags köpte jag en spikmatta för 99 kr på coop. Idag har jag testat den eller nyss rättare sagt. Seriöst det gör ont som in i helvete! Förlåt att jag svär men jag förstår inte att folk utsätter sig för det där frivilligt. Kanske är jag som är känslig men det var inte skönt. Klarade 5 minuter. Får väl försöka längre nån annan dag. Just nu bränner det mest på ryggen men det är väl så det ska kännas? Känner mig kanske lite avslappnad.. Hmm


Rockn'Roll is in da house

Rockn'Roll var ordet. Är just nu helt besatt av det tyska rockn'roll coverbandet The Baseballs. De har gjort covers på Rihanns Umbrella och Katy Perrys Hot N' Cold. De har också gjort covers på låtar som The pussycat dolls' Don´t cha, Leona Lewis' Bleeding love och Beyoncés Crazy in love. Jag hörde en av låtarna och började svänga med. Jag gillar ju sån där gammal rockn'roll musik så det passade mig utmärkt. Måste säga att de verkligen sticker ut ur mängden angående vad jag lyssnar på just nu! Men det är bara kul tycker jag.


Som jag visste

Har fått massor av papper av både Nina och Lina (tack tjejer) så nu har jag massor att plugga på tills på lördag. Men saken är väl den att jag inte riktigt kunnat slappna av och plugga nu när Emelie sprungit runt här som en yr höna. Vi har varit över till Olof och provat hans säng (okej det är inte som det låter) och kollat på hotell i cypern. På tal om Olofs säng så är det för att Emelie skulle köpa den.

Emelie har precis åkt så nu ska jag försöka läsa lite men har skit ont i huve så kanske inte blir så mycket av den varan idag. Känns nog värre än det är men jag vill verkligen klara tentan nu och chansen känns större nu när vi har Martin Lind som lärare han verkar inte lika sträng och har konstiga grejer för sig.

Rik för en dag

Ja det är faktiskt sant. Igår fick jag mina CSN pengar och vi fick faktiskt ca 12 000 kr. Idag efter att jag betalat alla räkningar och räknar in böcker som kommer kosta mig ca 2000 kr denna månad så är jag inte så rik längre. Som tur är så har jag iaf lagt undan och sparat så vi kan betala utomlandsresan i sommar sen är det bara att spara pengar igen. Positiva i att lägga ner så mycket pengar på böcker på en gång är att det är böcker för hela terminen! Så kommer inte behöva köpa några fler. Känns ändå surt att behöva köpa EN bok som kostar 1000 kr!

Nu ska jag försöka sätta igång och plugga lite innan jag ska iväg och köpa några böcker begagnade iaf.

Något roligt..

Jag var bara tvungen att dela med mig av en liten detalj från i lördags. Det tog faktiskt ett tag tills jag upptäckte det. Dock har jag ett minne av att jag reflekterade över det utanför graderoben på Strömpis. Okej såhär är det. När man lämnar in jackan/väskan i garderoben så får man en papperslapp med ett nummer på. I vanliga fall brukar dessa vara vita vad jag kan minnas men på Strömpis i lördags var de blå. Jag minns inte heller hur jag brukar vika dem men den här gången vek jag färgsidan utåt och stoppade i BHn. Det var väldigt varmt och full rulle på dansgolvet så såklart som alla andra blev jag lite varmt och svettig men som tur är så var det inte så varmt som det brukar vara på sommarn då svetten typ rinner. Aja till poängen och det roliga iaf. Det har ju gjort så att lappen jag stoppade i BHn blivit fuktig så färgen släppt.

Jag märkte därför dagen efter att jag var blå på ena bröstet och där står också nummer 7. Lite komiskt så jag antar att jag hade nummer 7 i garderoben haha. Lite kul bara nu har jag delat med mig av detta. Eller ja det går inte riktigt att tvätta bort heller så få se hur länge jag måste vara blå. =)

Vill resa!!

Jag har sån lust att bara packa mina väskor och dra iväg till något varmare ställe. Jag är så trött på snö, kyla och detta gråa trista väder. Ge mig sol, strand och minst 30 grader tack. Helst vill jag inte ha några människor om kring mig heller. En öde ö kanske? Någon som vet vart jag kan hitta en sån ö och helst ska det inte vara dyrt heller. Gratis är bra hahaha. Skämt och sido, jag känner bara för att dra iväg någonstanns.

Efter denna månad och lite till med kyla, för att inte tala om extrem kyla så vill jag nu ha vår. Just nu är det visserligen plus grader och snön börjar sakta men säkert smälta undan. Något som fick mig att komma ihåg varför jag vill att snön ska försvinna på en natt. Jag hatar snöslask det finns inget värre. Det var nästan så att jag hade glömt hur det kändes med snöslask. Insåg dock ganska omgående att det inte var något jag saknat.


Telenor är ett par jävla nötter

Jag hade problem med dem tidigare som jag också skrev i ett inlägg men nu har min bägare runnit över. Såhär är det att jag först var i kontakt med dem i november när en kille typ lurade mig att förlänga mitt abonemang fast billigare, vilket jag sedan ringde och ville ändra. Ett samtal som de inte verkar ha registrerat och det blev inget ångrande av förlängning. Efter det ringde jag igen och sa att nu får ni fan fixa det här och då gjorde de det. I samma veva frågade jag angående om att jag ville ändra till kontantkort när mitt abonemang går ut i januari. Då fick jag till svar att det får du göra ca 1 veckan innan abonemanget går ut. Jaha sa jag och tackade för mig då ringer jag när det närmar sig att byta.

Nu ringde jag nyss igen då mitt abonemang går ut på freda så att det inte skulle börja på en ny faktura. Gissa vad jag får till svar. Ja vi har ju 3 månaders uppsägningstid så om du vill avsluta ditt abonemang så görs inte det förrän 18e april. JAHA tack för den!! Den ena säger en sak och den andra något annat.. Det är helt jävla sjukt.

Jag har sagt det förut men säger det igen. Har aldrig haft problem med Telenor eller deras kundtjäst förut men sen jag velat säga upp och ändrat mitt abonemang så har det bara varit strul och nu ska jag alltså betala 199 kr i månaden för ett abonemang som jag inte använder längre? Det är ju helt jävla sinnessjukt! Nej fyfaan Telenor!

Så med andra ord kommer mitt gamla nummer kvar men för er med tele2 eller comviq så har jag nytt.

Nu ska jag tröstäta glass istället för att åka och träna, sträckte låret när jag halkade imorse så kan inte träna iaf.


Mer bakis idag?

Börjar fundera över om jag är mer bakis idag än jag var igår. Igår var jag bara trött men idag är jag seg, ont i huvudet och trög i skallen. Men det kan ju också höra ihop med att man inte hade en dag emellan att vila ut på. Sak samma, nu börjar iaf en ny vecka med ännu mer saker att göra.

Idag ska vi fixa till uppsatsen, bara för att vara lite snälla då vi inte behövde egentligen. På onsdag drar arbetsrätten igång och på lördag har jag uppsamlingstenta att göra. Skoj? Nej inte precis eftersom jag bara har denna veckan till att plugga. Skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig stressad!

I´m alive!

Ja jag lever faktiskt fortfarande efter mycket om och men. Gårdagens fest var den bästa och roligaste på mycket länge. Det även fast ett missförstånd gjorde att den fick ett lite mer olyckligt slut men det löste sig och blev bra. Kan bara säga att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

Iaf så började kvällen här, det tog sig lite långsamt först då vi som bodde i korridoren gick runt till varandra och bjöd på något att dricka i våra rum, samtidigt satt Emelie som var födelsedagsbarn i köket med kompisar. Efter 21 nån gång drog det verkligen igång på allvar och mer folk trillade in. Sen var det fullt ös medvetslös som gällde.

Nån gång ganska sent så fick folk för sig att vi skulle ut på krogen så det blev taxi ner till Strömpis. Tror faktiskt att jag gillar stället riktigt bra då det var väldigt blandad musik på ena dansgolvet (allt från Green Day, rock, schlager och ronny & ragge haha). Jag tog mig också en sväng om med en kille. Det blev bugg för hela slanten tills en vakt sa åt oss att lugna ner oss. Antar att man inte får dansa bugg på krogen längre!

Kom hem nång gång runt 03 och satt i köket och pratade med Emelie, Janne och Adde till efter 05 då Adde somnade på soffan och vi andra gick och la oss...

Idag är jag väldigt trött och seg men mår ypperligt. Det är iaf värt det efter gårdagen!

Slit och släng

Har varit nere på stan och handlat på systemet. Ikväll är det korridorsfest och lite födelsedagsfest för Emelie eftersom hon fyller år idag. Vi var också på Ö&B och köpte massa grejer till ikväll så var ett väldans släpade hem. Typ värker i rygg och armar men det löser sig. Nu ska vi käka lite sen lunch sen städa och typ duscha efter det blir det lite softande innan det är dags att göra sig iordning inför kvällen.

JAG ÄR HELPEPP PÅ FEST ASSÅ!!! Kommer dansa natten lång. Det är mitt mål iaf =D

Så hörs kanske imorron när jag piggnar till...

Godkänd

Har precis kommit hem efter opponeringen. Det blev ett starkt godkänt eller G+ om man kan säga det men det syns ju inte. Jag är ganska nöjd men lite besviken, tyckte våran uppsats var bättre än så. Men med tanke på att den är plan C och att vi fått kämpa rejält med den från dag 1 så borde jag vara mer nöjd. Antar att det kommer när jag får lite mer distans till det hela. Just nu känner jag mig mest tom men sånt är livet. Ont i huve som bara den har jag också men men. Ipren kanske gör susen? Tror att det var dålig luft i klassrummet som vi satt i.

Nu är det dags att laga mat, Gabi kommer över och käkar med mig och Emelie. Sen blir det let´s dance och troligtvis inge mer bloggande ikväll.

Opponering

Nu är dagen här. Dags för opponering på b uppsatsen. Efter att ha läst igenom allt en gång till känns det ganska bra men är fortfarande lite nervös. Men det är väl så det ska vara. Ska snart dra iväg till universitetet och äta lunch med Nina och Lina och förbereda det sista. Opponeringen börjar kl 14 och slutar kl 17. 3 timmar!! Wish me luck!

See you later! ;)

Nervös

Jag börjar bli lite nervös inför imorron. Jag vet inte varför, mena det är ju inte meningen att någon ska vara elak mot någon utan det är för att få en bättre bild av sin egen uppsats. Det är inget fel på det. Egentligen borde jag inte vara jätte nervös över vad vi får för betyg heller eftersom jag vet att våran uppsats inte är sämst även fast den inte är bäst på något sätt. Jag är nog mest nervös över hur gruppen vi opponerar på ska reagera. Eller jag vet inte varför jag är nervös egentligen, jag känner mig väl förberedd även fast jag inte kan det vi ska säga utantill. Antar att det bara är nerver som spökar eftersom vi lagt ner så mycket tid på uppsatsen och dagen som vi längtat efter ett tag nu är här. Det är en skum känsla, mix av känslor och jag vet inte riktigt vad jag ska känna.

Massa shopping

Vi kom hem från Marieberg efter en hel eftermiddag av massa shopping. Jag köpte ett par svarta leggins, träningsbyxor och en jätte söt rosa tubklänning tills på lördag. Jag vet rosa är inte riktigt min färg men den här rosa är mörkare rosa så det funkar. Sen blev det ett par skit coola trosor, lovar de är limegula! haha Köpte lite bodybutter för jag är skit torr om händerna samt att det blev massa ljus på IKEA. Emelie shoppade loss värre än mig hon också och ingen av om vågar tänka på pengarna vi gjort av med men man måste unna sig ibland. Får ju pengar snart igen!

Nu ska vi kolla lite på tv, sen måste jag läsa igenom våran opposition en gång till. Efter det är det nog dags att sova. Efter grannfejden det vill säga, även fast det är repris. Bättre än ingenting det är ju bara skit på tv nu för tiden.


Skönt med sovmorgon

Eller jag glömde ställa klockan igår så jag sov tills jag vaknade helt enkelt. Emelie hade inte heller ställt nån klocka så vi sov till 10. Då fick jag ett sms av mamma som väckte oss båda. Visserligen inte mycket planerat idag mer än att läsa igenom våran uppsats en gång till, läsa igenom uppsatsen vi ska opponera på och sen det vi har skrivit på opponeringen. Hoppas därför att Nina kommer till datorn snart så jag kan få det dokumentet.

Emelie och jag ska nämligen ta en sväng till Marieberg senare, hon ville plugga först och jag behöver också göra lite så är skönare att ha det gjort på dan så vi kan åka sen.

Jag har hittat hem

Jag vet att jag inte brukar vara borta såhär länge från bloggen. Har blivit dåligt med uppdateringar idag. Kanske hör ihop med att Emelie är här och det känns inte så snällt att sitta massa vid datorn då. Ikväll blev vi dock bortbjudna till Maria på sushi så har ätit det och spelar Mario kart. Hur kul som helst haha. Men vet fortfarande inte riktigt om sushi är min grej, känner mig konsig i magen. Men jaja jag äter det iaf inte alltför ofta.

Huvudvärken har fortfarande inte givit med sig men det har bara varit att ignorera. Ingen idé att gå och tycka synd om sig själv.

Är för övrigt skit trött så blir nog att stänga ner snart och lägga mig och läsa. Imorron ska jag ta mig till Marieberg och se om de har någon rolig rea, måste till IKEA också och köpa stearinljus. Mina är slut efter att det varit min enda värmekälla i några dar.

Förberedelser klara

Nu är våra förberedelser inför opponeringen på fredag färdiga. Jag tycker att vi har varit ganska rättvisa, det handlar som sagt om att ge konstuktiv kritik och inget annat. Såklart är jag orolig för hur det kommer gå med vårat arbete men jag tycker ändå att vi fått med allt. Men som sagt tidigare, man är så inne i sin egen uppsats att man blir blind. Våran är inte bättre än någon annan men jag är ändå väldigt stolt efter allt slit med den och med tanke på att den är lite plan c också haha.

Ska iväg och träna om 1 timme hade jag tänkt men nu får jag nog se pga av den här jävla huvudvärken som verkar hålla i sig. Har tagit ipren men det verkar inte hjälpa. Det är inte fullmåne eller nått? Och efter att ha kollat upp det så nej det är nymåne på freda alltså är det fullmåne den 30e. Det är en skum huvudvärk iaf så få se om jag kommer iväg och tränar. Om inte annat kanske jag ska ta mig till Willys, påbörjade sista toarullen igår och med både mig och emelie så kommer det inte funka samt att det kommer massa folk på lördag så måste köpa toapapper i vilket fall som helst.

Undra vad man ska äta idag?

Take it off

Ke$ha är just nu min musikguru. Vet inte varför men gillar hennes skiva starkt och det är typ bara den jag lyssnar på nu för tiden. Därför lägger jag nu upp ennu en av låtarna från skivan: Take it Off!


Seg i skallen

Jag känner verkligen inte för att plugga idag men det är slutspurten på riktigt nu. Sista delen av opponeringen och sen ska vi gå igenom vårat eget arbete. Jag är så trött på uppsatsen nu att jag skulle kunna kräkas på den. Kanske efter opponeringen när det är helt slut och man fått lite distans till den kan man vara glad med det man gjort. Men ju nu är jag bara jävligt trött på den.

Men antar att det är dags att sätta fart. Antar att jag inte blir påklädd av mig själv eller att magen fylls med mat utan att jag är delaktig.

Slutar SJ någonsin förvåna en?

Rätt svar är NEJ. De är alltid försenade och det är alltid något strul. Speciellt nu när det är kallt. Men likförbannat ska tågen gå. Fast å andra sidan skulle folk bli irriterade om det inte gick några tåg heller. Så det är smällar man får ta antar jag men det är inte kul!

Anledningen till att jag skriver detta nu är att Emelie suttit fast i Västerås över 1 timme pga att det var något signalfel runt hela Örebro. Först skulle hon tydligen få ta buss från Arboga, sen fick de gå ur tåget i Västerås redan och stå där. Så fick de meddelande om att de skulle kunna ta bussen till Köping. Jaha sen då? Men nu är hon iaf i rullning så jag kanske ska börja med maten.

Har haft så mycket annat för mig att jag varken blivit hungrig eller tänkt tanken att börja med mat!


Uppdatering: Nu är Emelie på ingång sisådär 2,5 timme senare än det var från början.

Hemmafru?

Idag verkar jag ha blivit något i den stilen. Emelies hemmafru kanske? Har varit och hämtat ut ett paket på posten, varit ner med julsakerna i källaren och så har jag varit ut med massa soppor. Håller just nu på att tvätta en massa tvätt. Fem maskiner blev det med kläder, handdukar och sängkläder. Som tur var så var hela tvättstugan ledig och ingen hade bokat så jag passade på att köra alla på en gång. Hur underbart är inte det? Brukar max ha tre men nu har jag inte tvättat på ca 2,5 veckor, då blir det en hög. När jag är klar med det är det dags att laga mat, ska göra lasagne idag hade jag tänkt och en god sallad till. Om allt går enligt planerna så ska den vara klar tills Emelie kommer. Hon blir kvar här i ca 1 vecka då hon har saker på universitetet och ännu inte fått ett rum.


Fy på dej

Idag var det dags igen. Lina är expert på satt skita ner och göra knasiga saker. Förra veckan hällde hon massa kaffe på golvet och idag blev det massa skagenröra. Hoppas städtanterna i teknikhuset får löneförhöjning så mycket som de måste städa efter Lina.. hahaha.. Fy på dej!


Tisdag

Och idag är det dags att påbörja opponering av den andra gruppens arbete. Vi måste väl gå igenom vårt också men det känns som att man är så trött på den att man har tunnelseende när man läser den. Det är inte att man tycker sin egen uppsats är bättre än någon annans utan mer att man verkligen inte ser sina egna fel men man reagerar på andras. Men det är väl därför man har oppornering?

Eftermiddan kvällen ska jag roa mig med att tvätta. Har allvarligt inga kläder rena, det blir att ha på sig sånt som man i vanliga fall kanske undviker. Så inte roligt alls måste jag säga. Helst hade jag gått i pjamasbrallor haha. Sånt är livet ibland. Har haft hela helgen på mig att tvätta men varit för lat helt enkelt.

Aja käka lite frulle, sortera tvätten i högar och sen ta sig till universitetet kanske?

Det där med dofter

Tant Agda tog hissen i ett köpcenter då en snygg fotomodell klev på. Hon doftade mycket gott. Hon tittade ner på tant Agda och sa:
- Ralph Lauren, 800 kr droppen.

På nästa våning steg om möjligt en ännu vackrare modell på och hon doftade ljuvligt. Hon vände sig till de andra och sa självsäkert:
- Chanel, 1500 kr droppen.

Vid nästa våning skulle tant Agda gå av. Precis innan hon lämnade hissen släppte hon en riktig rökare, vände sig till modellerna och sa:
- Broccoli, 17 kr Lidl.


Härligt

Jag måste säga att jag inte mått såhär bra på länge. Gamla glada, knasiga och halvtokiga Emma is back. Det känns helt jälva underbart att må såhär bra. Är det ens lagligt att må såhär bra? Jag hoppas att det håller i sig iaf och att vissa person håller sina löften.

Idag har jag också färgat håret. Det behövdes kan jag säga. Så tack Nina för hjälpen. Var skönt att komma iväg och köra lite tjejsnack!

Sen var det helt underbart att träna också. Tycker det är hur skönt som helst efter, även fast det är jobbigt emellanåt på passet men det ska inte vara lätt hehe.

Nu ska jag gå med min granna Anna till ica, orka gå till willys i den här kylan!

Ciao!

Sista veckan...

... på höstterminen det vill säga. Idag är jag ledig eftersom våran uppsats är klar och vi måste vänta på den andra gruppen som vi ska opponera på. Så förbereda en opponering är vad vi ska syssla med resten av veckan. Okej egentligen hade vi kanske inte behövt hela veckan men vi vill få till en bra opponering och det är inte så att vi sitter från 8-17 heller. Så veckan avslutas med opponeringen på freda och vi får reda på vårat betyg på uppsatsen och om vi behöver ändra något.

På lörda ska vi även ha korridorsfest. Ska bli riktigt roligt. Men hönsmamma som jag verkar ha blivit i den här korridoren får styra upp shoppinglistan och städschemat dagen efter.

Idag ska jag till Nina och färga håret vid 12 tiden. Innan det ska jag iväg och köpa hårfärg till oss. Senare idag blir det ett medelpass på friskis med Gabi och kanske Lina om hon hinner.

Nu är det dags för frulle.

Party at a rich dudes house

En riktigt bra låt från Ke$ha's debut album Animal.

Ke$ha - Party at a rich dudes house

Jävla tur

Det var en jävla tur att jag glömde gå till campusbokhandlen i fredags och köpa några av de böcker vi ska ha på arbetsrätten. Läste nämligen ett meddelande idag som säger att två av de böcker jag reserverat (Arbetsrätt - en introduktion och Diskrimineringslagen) ska vi ha i 2010 års upplaga. Med andra ord de har precis kommit ut eller ska släppas i slutet av denna månad. Jädra tur att jag såg det nu. Eftersom det är läraren som sagt att vi ska ha de nyaste böckerna och att dessa kommer ut. peww dock kommer det därför bli lite dyrare med böcker men samtidigt verkar det vara 7 böcker på hela terminen så jag överlever nog!


Söndag

Seg söndag skulle man kanske kalla det. Låg och degade i sängen tills klockan var över 12. Sen dess har jag inte gjort mycket vill jag påstå. Håller på fixar frunch nu, äggmackor. Var menat att jag skulle åka och träna senare men Lina ligger bakis och jag har sån mensvärk just nu att jag inte alls känner för att träna. Så det får bli imorron istället.

Så dagen ska jag fördriva med att ta undan alla julsaker, greja om lite i bokhyllan och cd-hyllan (har fortfarande inte flyttat över cd-skivor till cd-stället jag fick i somras) och eventuellt tvätta men vi får se hur det blir med den saken.

Verkar för övrigt vara varmare ute idag sådär -10 grader. Wow!

Nu jävlar

Jag har beställt ett startpaket av Herbalife. Vilket är en proteinmix som man använder i shakes men en är mycket bättre än andra som Allevo och Nutrilett. Jag har använt det lite till och från förut men inte helt satt mig in i det tillsammans med träning. Men nu jädrar blir det fart i luckan. Jag har bestämt mig att jag ska komma i form, gå ner några kilo och behålla det. Jag vill kunna gå på stranden i sommar utan att tänka på vad folk runt omkring mig tycker, eller gå och må dåligt över mig själv. Jag vill kunna vara nöjd med mig själv och hur jag ser ut.

Jag känner mig väldigt motiverad att genomföra detta. Jag känner också att jag kan lyckas även fast de första veckorna kanske kommer vara tuffa. Jag ska ta mig igenom det här och jag har en fyra månaders plan för att ta mig dit. Totalt har jag dock 6 månader på mig att göra det men jag har satt mitt mål tidigare.

Ett startpaket med 2 stora paket proteinpulver, fibrer och vitaminer kostar 1100 kr. Jag använder mig av denna distributör när jag köper mina grejer. www.ner-i-vikt.se


Sämsta shoppingen ever

Provade lite kläder på gina, men inget passade riktigt. Provade mest för att plaggen kostade 49 kr styck. Sen gick jag en sväng på wear it och där fanns det absolut ingenting. Det var samma sak på HM, Cubus och Duo. Inte ett dugg fanns det som föll mig i smaken idag. Jävla tråkig rea måste jag säga. Blev en bok på Åhléns eftersom jag hade presentkort där. Sen blev det shopping på Apoteken, mena hur ofta händer det? Blev lite ibumetin då mina är helt slut och man vet inte när det behövs samt att jag köpte Berocca, har hört att de är bra och jag kanske behöver det nu i kylan och när jag ska köra igång med både diet och träning på allvar. Blev också en försvarets då min håller på ta slut och så bestämde jag mig för att testa Vitamin defence drycken. Inget speciellt med den tycker jag men men.


God morgon

Jag har sovit skit bra inatt. Eller jag har gjort det varje natt sen jag kommit tillbaka hit. Därför kan jag dra slutsatsen att min säng är skönare än min systers. Måste också säga igen att mina nya sängkläder är sjukt sköna också.

Var sjukt irriterad på Öbo igår att jag inte ens orkade blogga om det. Men nu tänkte jag lägga in en rad om det iaf. De flesta studenter som bor i öbo rum eller lägenhet vet att de har fler bortförklaringar än vad det gör saker. Det är tex sagt att man måste komma till bovärdkontoret för att hämta sk kompostpåsar och dammsugarpåsar. Igår när jag var där med Emelie och skulle hämta så sa de att jag skulle maila om det istället. Jaha okej ja då vet jag till nästa gång typ. Tror ni jag fick några påsar? Nej utan jag skulle gå hem och maila om det! Jaha vad bra, kan jag inte få påsar nu när jag ändå är här?

Sen sa jag att det är kallt i våra rum för att elementen inte är på. Så dumförklarades jag för att jag inte hade kollat graderna med en termometer. Men snälla jag känner ju att det är kallt, man ska inte behöva sitta med tjocktröjor och annat i sitt eget hem! Och typ förfrysa händerna när man sitter vid datorn och skriver. Därför drog jag i och sa att alla rum i vår korridor var kalla haha. Få se vad som händer.

Nu ska jag iaf ner på stan och kolla lite på rean på rean. Den lär ju ha satt igång nu och inte vara i slutet så man kanske inte hittar mycket.

Kursutbud våren 2010 del 2

Kurser för män / Högskolans fristående kurser för män - Våren 2010

Kurs 1: Hur man fyller på ispåsar.

Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2: WC-papper.
Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
- Diskussionsgrupp 
 
Kurs 3: Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering?
- Mycket praktiska övningar 
 
Kurs 4: Efter middagen.
- Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
- Lösningar och exempel på videoband. 
 
Kurs 5: Lär dig att hitta saker.
Börja med att ställa dem på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.
- Öppen forum 
 
Kurs 6: Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
- Bilder och ljudband 
 
Kurs 7: Våga fråga efter vägen när du inte hittar.
- Berättelser ur verkliga livet. 
 
Kurs 8: Lär dig skillnaden på fru och mamma.
- Rollspel 
 
Kurs 9: Hur man lär sig att älska shopping?
- Andningsteknik, meditation samt mental träning. 
 
Kurs 10: Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
-Körsimulator

Kursutbud våren 2010 del 1

Kurser för kvinnor Malmö Högskola, institutionen för genusforskning, Våren 2010

Kurs 1: Att umgås med andra kvinnor.

Vi försöker sätta ihop grupper med fler än 2 kvinnor som ska umgås utan att tala illa om varandra på rasterna, då vi sitter två och två i cafeterian. Dolda mikrofoner på damtoaletten, dit deltagarna släpps i mindre grupper. Kursmaterialet är något försenat. Enligt Berit på tryckeriet är det för att "den där jävla subban på korrektur, som tycker hon är så snygg, inte kom i tid med grejerna".
 
Kurs 2: Navigering.
Att läsa karta utan att vända den upp och ner när man kör söderut. Spännande övningar, vi träffas på Ödeheden utanför Pajala och tar oss hem till Malmö själva. Fastklistrad, rättvänd, karta på instrumentpanelen monterar vi. Överlevnadspaket för 3 veckor, nödraketer, 8000 meter snöre (fästs i bakre kofångaren vid starten) för er som kommer helt fel i början, parlör på ryska, finska och norska och 22 mobiltelefonbatterier ingår. 
 
Kurs 3: Skopackning.
Vem säger att en garderob inte kan förmås att lagra 50 par skor till? Lagom till vårsäsongens nya modeller kommer lär vi oss skyffla undan högarna med de där asgamla och pinsamma skorna som köptes in förra kvartalet. Samling hos Jönssons Hydrualikpump & Press, Kävlinge, som också lånar ut verktygen. Under hösten kommer en liknande kurs för badrumsskåp och damväskeförrådet. 
 
Kurs 4: Finn 55 fel.
För nykära/nygifta kvinnor som har svårt att våga tala ut om de där Sakerna Som Han Ska Ändra På. Vi lär er hitta både det ena och andra som ni inte ens tänkt på. Kursen leds av rutinerade kvinnor med flera kraschade förhållanden bakom sig och vi har bokat Gudrun Schyman att ställa upp med sitt alltid aktuella föredrag "Har du snopp? Då har du fel!" Kursdeltagarnas äkta män får sedan 5% rabatt på alla inköp över 50.000 kr hos plastikkirurgen Dr Skära Å Karva, dito på weekenduppfostringskurs hos Kustjägarna i Vaxholm och samma rabatt på herrklädinköp på Hansa,(kläderna väljs naturligtvis av hustrun), rabatten kan dock tas ut i form av damskor istället.
 
Kurs 5: Parkering på 10 minuter.
Känns det frustrerande att alltid komma för sent till era möten för ni glömmer räkna in den där halvtimmen ni måste lägga på att fickparkera varje gång? Vi lär er att på bara 10 minuter få in en Nissan Micra i en 8 meters P-ficka utan mer än två kofångartouchar. Samling Bulltofta Flygfält. Ta gärna med handskar och sportdryck så undviker ni blåsor på händerna och blodsockerdilerium. För er som har mer pengar än tid kan vi istället erbjuda en Hummer Crusher med extra stora kofångare för 938.000 kr, då behöver ni inte bry er så mycket om andra bilar vid parkering.

Okej jag lever

Och vi har fortfarande ström tack och lov. Vet inte vad de snacka för skit?! I vilket fall som helst har jag bestämt mig för att köpa ett extra element. Då menar jag ett sånt som man han ha i sommarstugor och annat och går på el. Vaddå "a student gotta do what a student can do" när det är såhär jävla kallt och Öbo vägrar höja värmen!

Inge ström?

Kanske är sista gången idag som jag hinner blogga. Enligt nyheter och andra nyhets tidningar kan strömmen stängas av i större delar av landet senare idag pga att kärnkraftverken inte kan leverera ström nu när det är/har varit så kallt. Lysande säger jag, som om det inte är kallt i mitt rum redan nu ska man behöva klä på sig ännu mer och gå i mörker också!? Ingen aning om jag blir drabbad eller inte om det händer men jag har stearinljus så det räcket åtminstone men hur kul är det? Vad ska man syssla med en fredagkväll om det är kolsvart? hur lagar man mat då? Mackor? Har visserligen massa grönsaker och massa annat i kylen att käka visserligen eftersom det kommer bli förstört!

Aja den som lever få se, jag hoppas iaf inte att jag blir utan.


Tiden går långsamt

Sitter just nu och väntar på Emelie. Hon är på väg ner hit till Örebro och ska sova här då hon inte kan flytta in i sitt nya rum än. Har inte träffat henne sen hon åkte så ska bli kul faktiskt. Hon har seminarie på universitetet imorron så förstår om hon inte ville åka ner tidigt imorron och inte mig emot om hon vill komma ner hit så vi hinner prata och så.

Vi har tänkt göra tacopaj till middag så vi måste åka och handla innan. Hoppas därför att hon kommer snart så vi kan komma igång.

Förstår inte varför det ska vara så svårt för Öbo att sätta igång värmen.

Papyrus

Som jag nämnde för några dagar sen fick jag en papyrus av mormor i jul med en bild på de stora pyramiderna i Egypten. För en som inte vet vad papyrus är så är det papersliknande ark gjorde på torkade och pressade stjälkar från nån växt i Egypten. Det är alltså där de görs också. Sen målar de något fint på sina papyrusark och säljer. Populär bland turister som åker till Egypten tydligen.

Till poängen här iaf att jag nu satt upp den på min vägg och det blev jätte fint. Jag tycker iaf att den är jätte fin och passar bra på min vägg. Blev en annan känsla när man kom in i rummet på något sätt. Måste dock säga att bilden nedan inte riktigt gör den rättvisa men det är en liten preview iaf.


Surprise

Inte bara det att det är iskallt i mitt rum men det snöar ännu mer också. När har detta tänkte ta slut egentligen? Jag börjar bli trött på kyla och snö. Det har legat och varit fint i nästan 3 veckor nu det räcker! Jag vill ha vår nu, inte iskallt och grått. Vart tog solen vägen? Det blir bara kallare och kallare snart kommer jag inte kunna vara hemma utan mössa och vantar. Det här är inge kul alls och jag är ändå ingen person som fryser alltför lätt å säger jag att det är kallt så är det kallt. Så ÖBO sätt på värmen nu! Tack!

Uträkning a la Ingenjör style

Tror vi att det stämmer? haha


Ut med den gamla och...

... in med det nya. Nu har jag bytt layout igen! haha Jag vet jag kan inte hålla mig till en jag blir trött på den efter ett tag men har fixat till en bild som är lite ljus och lite mörk och inte allt för mycket mönster men ändå lite. Få se hur länge den här håller i sig. Kan säga redan nu att jag fixat till några på lager muahahaha =D


På plats i Örebro

Var visserligen tillbaka här vid 2, halv 3 tiden men sen har jag och Nina packat in våra grejer, varit och handlat för att sedan ha ännu mer att packa in. Just nu sitter jag och har packat ur min smutstvätt och lite sånt. Var precis ner i tvättstugan och stoppade in mina nya sängkläder. Måste säga att jag älskar dem redan! Hur sköna som helst och de lär inte bli sämre av att bli tvättade och luktar gott. Så ikväll blir det nybäddat i sängen. Alltså som det ska vara.

Nu måste jag käka något, har inte ätit sen frukost. Vilket var två pannkakor vid 10 tiden! Så ja jag är lite hungrig, bara lite typ. Vrålhungrig kallas det!


Going back

Nu är det dags att fara tillbaka till Örebro. Lasset går om ca 20 minuter om pappa får fart i bilen i den här kylan. Då blir det först till Nina i väsby sen vidare ner mot Närke. Tacksam för att jag slipper åka tåg en sån här dag. Skulle inte alls förvåna mig om tåget var försenat så man fick stå i Enköping och förfrysa diverse kroppsdelar. men nu får man iaf åka bil. Nice!

See you later!

Global uppvärmning

Yeah right... Det blir bara värre och värre i det här landet. Det är ju svinkallt! Kollade nyss på termometern och det visade -21 grader. Asså det är inte roligt längre. Jag vill inte gå utanför dörren. Om det är såhär kallt här, tänk er närkeslätten där det blåser som in i helvete. Man märker helt klart skillnade när det blåser och inte. Så ja jag kommer frysa ihjäl om det ska fortsätta såhär och vi måste ta oss till universitetet varje dag. Ja backen från mig och upp dit är en killer. Helt öppet och det blåser som fan!

De snackar om global uppvärmning. Jaja eller hur, såhär kallt kan inte jag minnas att vi haft på skitlänge. Nu är det isbjörnsväder. Jag tror fortfarande på att det är en naturlig del av jordens kretslopp. Varmt, kallt, varmt och kallt. Det går ju upp och ner hela tiden och så har det varit om man ser tillbaka i tiden också. Nej ge mig sommar och värme, nu är jag trött på det här!

Velvet hour

Jag köpte en ny parfym i veckan men har glömt skriva något om det. Köpte faktiskt Kate Moss' parfym Velvet hour. Tycker faktiskt att den luktar gott men inte för starkt. Med andra ord perfekt att ha till vardags. Jag vill inte ha en som luktar allt för mycket då men samtidigt vill man ha lite dofta gott. Dessutom var den till halva priset på åhléns och jag hade presentkort så inget jag förlorade på =).


-16 grader!

Ja så varmt erm kallt är det här. Är inte så att man går ut frivilligt direkt! Har dock varit ut en sväng för att posta mobilen till min faster och det räckte gott och väl kan jag säga. Inte skönt med iskalla vindar i ansiktet. Så jag har iaf fått min dos av friskluft för dagen. Nu räcker det för min del. Antar att det inte kommer vara mycket varmare imorron och då måste jag ta mig ut.

Allt är nu städat och nästan packat. Allt kan jag inte packa idag så får köra det sista imorron bitti innan jag åker hem.

Förresten är det inte lite konstigt? När jag varit hemma i Örebro en längre tid längtar jag hem till Uppsala men när jag varit hemma i Uppsala ett tag längtar jag hem till Örebro. Antar att det är så det är när man åker hem till sin familj och sina vänner samtidigt som man har ett annat liv med andra vänner på ett annat ställe!


Städning...

Idag är en "to-do-dag". Idag måste jag städa. Åker hem till Örebro imorron och tills dess måste jag ha fixat till min systers rum så det ser någorlunda lika ut som när jag kom. Men det är tveksamt eftersom det inte var speciellt städat då och det stod kartonger överallt som jag och mamma burit ner i källaren. Men lika bra att städa ordentlige så blir det inge gnäll sen. Måste säga att jag längtar tillbaka till Örebro nu. Skönt att vara hemma i Uppsala men samtidigt är det hur skönt som helst att åka tillbaka hem till Örebro. Skillnaden är kanske att i uppsala får jag inte så mycket lugn och ro eftersom jag hela tiden har något att göra medan i Örebro kan jag köra lite mitt eget race och som jag vill.

Måste också packa alla grejer. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag alltid har mer saker med mig tillbaka än jag hade hem. Visserligen kan det ha med att göra att jag fick massa julklappar så lite vill man ha med sig tillbaka. Fast egentligen har jag inte mer med mig det är ungefär lika eftersom min DVD-spelare fortfarande är på lagning eller service som de så fint kallas.

Efter det måste jag även ner till posten och skicka ena av mina gamla mobiler till min faster. Då hon inte hade någon och fick köpa en billigt av mig då jag köpte ny. Eftersom hon bor i Stockholm så är det inte på vägen till Örebro direkt så då får man skicka grejerna.

Svinkallt är det ute också så har ingen lust att gå ut men ibland måste man det. Inte så långt till "posten" från där jag bor så jag överlever väl.

Mando Diao

Ett band som jag inte lyssnat på speciellt mycket. De har väl en och annan låt som fastnat men inte mer än så. Idag när jag var ute och körde bil så spelades deras låt Gloria och jag hade ingen aning om vad det var för nått men den fastnade och jag satt och diggade på ganska bra. Var därför tvungen att kolla upp den. Riktigt bra tycker jag att den är.

Mando Diao - Gloria


Äta bör man annars dör man

Dör gör man visserligen förr eller senare i vilket fall som helst men det är ju gott med mat. Varför ska man då dö i förväg om man inte behöver? Sen finns det bra och dålig mat men det är ett annat problem.

Kan säga att vi satt på Dragon Palace in 3 timmar idag. Om inte mer.. Vi åt, snackade massa skit, åt lite till och snackade lite mer. Var riktigt trevligt. Men måste ju säga att på något sätt så måste mat vara inblandat när vi träffas, alkohol eller mat kanske? Sak samma det är trevligt och det är det som är huvudsaken. Varför inte äta och prata samtidigt för hur kul är det på fastande mage?

Sen blev det några vändor med bilen. Åkte till Emilia för att hämta hennes Arbetslagstiftning bok som jag ska låna till arbetsrätten. Efter det blev det en sväng till Elgiganten för att lämna tillbaka min mackgrill, insåg faktiskt att det var ett onödigt köp. Har ingenstanns att ha den heller om jag inte använder den. Mena varför köpa en i onödan och lägga i källaren? Då kan jag lika gärna köpa en senare, det är inte så att de kommer försvinna eller bli dyrare.
Gissa vem jag träffade på Elgiganten förresten? Äsch ni kommer inte kunna gissa det så får säga iaf. Alx Danielsson, den svenska racing förare som bor i Uppsala. Liten trevlig kille och han kände igen mig sen sist vi snackade. Efter det var jag på Willys för att handla grejer till middagen som var min idag.

Nu sitter jag och kollar på Family guy i brist på annat. Snart är det 2 and a half men... I brist på annat på tv och annat att göra så får man kolla på sånt. Kanske ska läsa lite mer i New Moon. Har inte hunnit läsa nu när jag varit hemma.

Äntligen sol

Kändes underbart att vakna imorse. Solen lyser och det är inte alltför kallt ute (-8 grader). Det är såhär det ska vara på vinterna! Massa snö, lagom kallt och sol. Efter allt snöande i flera dar än denna omväxling välkommen. Har inte varit speciellt kul att försöka ta sig ut i snön och skotta fram bilen några gånger om dan för att inte ha allt för mycket snö på den om man ska iväg.

Om ca 2 timmar ska jag och tjejerna träffas nere på stan och äta kina buffé till lunch. Blir nog sista gången vi träffas innan jag åker hem på onsdag. Har som sagt lite att fixa tills dess.

Panta mera

Måste ju erkänna att man blir lite störd av panta mera reklamen ibland. Men jag tyckte det var så synd om den lilla Red Bull burken som låg alldelse ensam i snön att jag var tvungen att ta en bild. Ja detta var igår efter 22 då jag var ute på promenad. Det var riktigt skönt ska jag säga.

Lite Red Bull konst i snö?


Sista gången...

... som jag ser på 16 and pregnant på MTV. Jag har allvarligt drömt att jag blivit gravid inatt. Inte för att tala om att jag fick föda också! Nästan så man har ont ändå fast det var en dröm. Far till barnet eller nått sånt tänker jag inte nämna för det blir bara konstigt haha. Men det var helt sjukt. Så igår var första och sista gången jag kollade på den serien det kan jag ju tala om redan nu!

Idag ska jag ner på stan och göra lite ärenden. Sen har jag även massa annat att stå i eftersom jag kanske åker hem imorron. I så fall måste jag fixa någon som kan köra mig till Upplands väsby också då Osama uppenbarligen inte "kan" köra dit enligt mamma. Han har kört på snö förr, tror inte att han dör av att köra långsamt dit liksom. Men aja. Pappa jobbar så blir lite svårt att fråga honom, farmor skulle aldrig ge sig ut på motorvägen och mormor kan inte komma in till stan bara för att köra mig dit. Är inte så att jag önskar åka upptåget med all packning men antar det får bli sista utvägen.

Det tar aldrig slut

Hur kommer det sig att vissa år får vi nästan igen snö och får vi snö så smälter den bort direkt. Nu jävlar faller det snö så man knappt kommer ut och fram. Speciellt nu när man är på landet. Ska bli intressant och se hur sent upptåget tillbaka till Uppsala är om det ens kommer.


Massor av snö

Det bara snöar och snöar och snöar. Det tar aldrig slut. Nästan så att man undrar om man ska komma hem till Örebro över huvudtaget. Vilket kanske blir redan på måndag. Det är då Nina kanske åker med och då passar jag på att åka också för annars har jag ingen aning om hur jag ska få ner all packning.

Nu är det dags för frukost..

Lite bilder från mormors balkong...




Utkastad

Nu åker jag till mormor över natten. Har precis hämtat Osama på Arlanda så vill nog inte vara hemma inatt. han och mamma och ju varit utan varandra i över 2 veckor nu så det är lika bra. Får de göra precis vad de vill. Så man kan säga att jag kastar ut mig själv för en natt. Så nu åker vi...

Nyårslöften

Känns lite som att det är något man måste göra varje nyår och sen se hur det går att hålla dem. Måste faktiskt erkänna att jag inte minns om jag gjorde några löften förra året och gjorde jag det så har jag glömt dem. Men nu ska jag iaf försöka igen och se vad som händer.

1. Ska träna ordentligt, 3-4 pass i veckan.
2. Jag ska göra saker som jag mår bra av.
3. Jag ska börja ta för mig mer.
4. Jag kommer få diciplinera mig själv att plugga lite hårdare nu på arbetsrätten.
5. Jag ska komma i form till beach 2010 om jag så ska svälta mig.

Det är väl typ det. Några av dem är ganska öppna men jag tror att jag ska klara det. Ett löfte som jag troligtvis kommer kunna hålla utan att skriva upp är att jag ska festa mindre. Men festade inte så mycket förra året heller så lär inte vara några problem. Har faktiskt tröttnat på att ha det som rutin och måste bara för att det är helg. I min värld kan man umgås utan att supa skallen av sig. Det är kul ibland men inte varje helg.

Två bilder från igår...



Dag 1...

... av det nya året det vill säga.

Gårdagen var jätte trevlig fast vi inte drack någonting. Var hos Anna och käkade och käkade lite till samt agt vi snackade massa skit och kom på nyårslöften. Vid halv 12 drog vi oss till slottet för att se på fyrverkeriet. Hur skönt som helst att kunna ta bilen måste jag säga. Var en jätte söt kille som gav oss sin parkeringsbiljette också så vi behövde inte betala något haha. Sen körde jag Katarina till stationen och Anna hem. På vägen hem till Anna fick vi ligga bakom gammel farfar på vägen (inte min), lovar att vi körde 10-20 km/h. Så jädra halt och dåligt väglag var det inte!

Efter det drog jag mig hemåt för att invänta vidare order om vad jag skulle göra. Var nämligen fyllechaffis till min syster så hade ingen aning om när de tänkt behaga åka hem. Av ren slump fick jag hämta pappa också för han kunde inte köra. Lite efter 02 ringde syster och ville hem så var bara att hämta henne och Dennis och köra hem dem till landet haha. Tror jag var hemma i stan lite i 04, då var det bara jag, taxibilarna och polisbilarna på gatorn typ.

Skönt att komma i säng var det...


RSS 2.0