God morgon

Det är helt klart en förkylning som härjar i kroppen. Inte kul alls, vill INTE bli sjuk nu. Nu när saker och ting äntligen börjar rulla på men antar att man inte får bestämma sånt som vanligt. Går något bra så är det något annat som ska komma gåendes. Jäklar vad man ska lära sig av allt här i livet ;)

Jag är verkligen extremt morgontrött. Att gå upp tidigt är det värsta jag vet, om det inte är för F1 förståss ;). Men kan vara att jag de senaste typ 6 åren i stort sätt kunna bestämma mina egna tider. Yes vi studenter är lite förslappade kanske, iaf vi som varit bortskämda med tidigaste föreläsningen kl 10.

Lite rutin på detta så ska det nog gå bra det också. Ska fixa till mitt CV nu, orkade inte igår men det är inte mycket som måste ändras för att göra ett ganska allmänt CV att ge ut om det skulle behövas. Blir tidig lunch som satan eller snarare att jag får slänga ihop lunch och middag i samma idag och fixa med mig ett mellanmål för eftermiddagen.

Klart det är massor av snö också, verkade inte vilja sluta igår... idag verkar det vara kallt igen. Typiskt, jag som ska gå till Fyrishov.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0