Lepigen superstrong

Idag började jag äta dessa tabletter; Lepigen superstrong.

Kände mig lite som en knarkare igår när jag gick med dem i fickan. Eftersom jag och Gabi ska dela på en burk så fick ju jag ta mina i påse. Gissa om jag var lite orolig på bussen för en polisrazzia eller liknande hahahaha. De är iallafall till för att få lite extra fart på fettförbränningen och ämnesomsättningen. Min kropp verkar inte svara speciellt bra på träning om jag säger så.  Äta nyttigt och träna funkar ju förfaan inte! Då får vi hjälpa den jäveln på traven. Får se hur detta går. Rekommenderat 1 tablett om dagen men alla som gett omdömen tar flera. Det tycker jag är mycket konstigt att folk vågar ta 2 tabletter, 3 ggr om dagen när det står 1 tablett på förpackningen. Jag börjar iallafall med att se vad som händer med det rekommenderade intaget.

Såhär står det om produkten på hemsidan:
Källa

Lepigen Superstrong
Ett kraftigt fettförbränningspreparat som effektivt och skonsamt ökar ämnesomsättningen, ger mer energi och ökad prestationsförmåga vid träning eller annan ansträngande aktivitet. Motverkar även din fysiska och mentala trötthet vid exempelvis nattarbete.

Ökad ämnesomsättning
När du äter Superstrong ökar din ämnesomsättning med ca tio procent och dina hungerkänslor dämpas. Superstrong kan fungera som kroppens adrenalin, vilket innebär en ökning av blodtrycket som gör att blodet snabbare rusar genom kroppen. Blodet levererar syre till kroppscellerna och kroppens celler använder syre och fett för att producera energi (metabolism). En ökad ämnesomsättning ger dig mer energi som i sin tur ökar fettförbränningen. Därför fungerar Lepigen Superstrong Synephrine väldigt bra som fettförbrännare.

Synephrine
Superstrong innehåller ämnet Synephrine som är kemiskt mycket stark och ger samma typ av effekt som efedrin men med mindre biverkningar. Synephrine är idag det bästa alternativet till efedrin och ephedra.


Kommentarer
Postat av: Peter

Berätta gärna om dina erfarenheter av lepigenet i ett senare inlägg. Är nyfiken...

2012-02-03 @ 12:45:34
URL: http://www.lepigen-x.se/
Postat av: Anonym

var den sidan säker att beställa ifrån? :) maila gäran svar till mig :)

2012-06-17 @ 19:04:11
Postat av: Anonym

Hej. Jag har oxå beställt de tabletterna men mina är mörka o inte vita.
Iaf det kan ja tarmen förtaget. Men frågan är har de funkat för dig? Hur mkt har du gått ner ?
Suzy FlyHeart på Facebook

Svar: Tyckte inte det funkade alls så har valt Viktväktarna och träning istället. Har väl insett att inga piller är genvägen till viktminskning man måste ändra sitt sätt att tänka kring mat. Nu har jag sammanlagt gått ner ca 22 kilo.
Emma

2013-03-30 @ 22:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0