This is it!

Var jag på igår. Jag tror faktiskt inte att jag förrän nu insett vilket geni Michael var. Asså han var så gullig och ödmjuk även fast han fått så mycket skit i sitt liv. Perfektionist? Ja det var han men han sa hur han ville ha det på ett bra sätt. Jag förstår verkligen varför folk som jobbat med honom haft en underbar tid. Han var en stor människa, vad än folk säger om pedofil och annat så var han en bra människa. Det var tråkigt att han skulle dö som han gjorde.

Det som slog mig under filmen var också att det inte är konsigt att killen måste gå på smärtstillande och att det är fysiskt. Mena att dansa som han gjort i alla dessa år. Klart som fan att leder och annat är utslitna. Har aldrig sett någon dans som honom och ingen kommer nog komma upp till hans standard med samma moves. Jag säger bara "One of a kind".

Jag blir också ledsen för folk som skulle gå och se honom. Efter att ha sett filmen igår inser jag hur jävla bra konserterna hade varit. Asså det var helt grymt! Varesig man är ett stort eller litet fan. Sant som det är sagt kommer han aldrig dö ut helt för folk kommer fortsätta lyssna på hans musik av anledningen att den berör och har ett viktigt och bra buskap. Det är kärlek, som MJ hade sagt "God bless you"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0