Tisdag

Tisdag är vanligtvis veckans sämsta dag. vet inte varför men jag håller med Anna. Inget går rätt på tisdagar av någon anledning men idag ska vi ändra på detta tycker jag. Är på super humör! Första dagen av träning är det idag och, jag och Lina ska köra aerobics eller bas om vi inte får plats. Vi fick nämligen veta igår att man inte kan boka passa utan kort och våra har inte blivit gjorda än. Så vi kunde ringa ner och kolla om det fanns plats. Men vi hade lite flyt med att bas passed startar 15 min efter så då kan vi gå på det istället ifall att.

PM skrivande står på schema också. Får se hur det går men vora skönt om vi kanske blir klara med det idag då det bara ska vara max 2 A4-sidor och det behöver inte ens vara helt klart då man kanske behöver skriva om det efter Pm-seminariet nästa vecka.

Korridorsmöte är det ikväll också kl 20. Det behövs verkligen, då en viss minster inte tagit tag i sin städvecka på ja 4 veckor vi är inne på hans 5e. Mena hur svårt är det att städa? Jävligt svårt ser det ut som! Men nu har vi tröttnat på att korridoren ser ut som fan och nog med att när jag kom hem igår så luktade det gamla sopor i hela. USCH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0