Oj en uppdatering kanske

Kanske ska börja med att säga att det är fullt upp med praktiken. Det är jättekul och jag tycker att jag lär mig massor, allt kanske inte har med personalarbete att göra men har förstått att det är mer än att bara uppdatera policydokument, rekrytera, förhandla och greja med arbeträtt. Vi hanterar ju utbildningsdagar och administrationen runt olika saker. Men det gör mig ingenting, hellre mycket att göra än ingenting. Med det sagt så är snart min andra arbetsvecka avklarad. Bara halvdag idag och jag ska käka lunch sen gå. Har gjort det jag ska och kan idag eftersom chefen inte är här och personer som jag söker gått på påsklov.

Annars så var jag hos läkaren igår. Det kändes nästan som om han trodde jag var 10 år eller något sånt. Men jag uppskattar att han är övertydlig hellre än otydlig. Han konstaterade iallafall att det inte står helt rätt till med min rygg och har skickat en remiss till magnetröntgen för att se om det verkligen är ett diskbråck. Blev även förberedd på att ta ställning inför eventuell operation. Det kändes lite läskigt men om det är vad som krävs för att bli bra så får jag väl göra det. Kan inte vänta upp till 3 år på att denna smärta ska avta. Jag känner mig väldigt begränsad som det är och vill inte ha det så längre än jag måste. Men vi får se vad som händer och när jag får tid för röntgen och vad resultatet av det blir. Har iallafall fått bra smärtstillande nu så kanske kommer kännas lite bättre.

Nu är det dags för lunch sen ska jag möta upp Anna en snabbis i stan innan jag ska köra mamma ut till Thuns. Sen ska väl jag och Anna försöka planera vår födelsedagsfest om några veckor. Hög tid för det nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0