Lugn söndag

Idag har jag städat och tvättat. Blev massa kläder, sängkläder, handdukar och mattor. Ja Tingeling kräktes ju på ena mattan så var lika bra att tvätta båda. Tänkte plantera om lite blommor men hann inte, så får göra det imorgon förmiddag då jag trolivtvis vaknar tidigt som vanligt.

Och ja för att slippa dumförklara mig i inlägget innan så är jag medveten om att en bil har parkeringsljus, halvljus och helljus. Det var halvljuset som var paj, det visade sig även att lampan i helljuset bränt sönder fästet så den sitter inte fast i lyset. Så tills vidare så bytte vi helljuslampan till halvljuset istället. Ska man inte köra i mörker på landsväg gör det inget, det är viktigare med halvljus just nu så får mormor göra något åt det när hon kommer hem i veckan.

Har även nu på kvällen varit på bio med pappa. Vi såg Hunger games. Det var inte speciellt bra i mitt tycke. Seg inledning, dåligt med action och sen hur töntig som helst. Nej, jag skulle inte se den igen, så mycket kan jag säga. Så om ni inte måste se den på bio, vänta tills den kommer på DVD istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0