Cambrigdekuren: dag 3

Erm det är lite svårt att säga om jag mår dåligt och är orkeslös pga att jag är sjuk eller om det är pga kuren. Kanske en kombination. Positiva är väl att jag inte är hungrig i vilket fall som helst. Blev med andra ord inte optimalt.

Tråkigt är då att jag typ gått upp allt jag gått ner efter i måndags men som han förklarade, vi kvinnor har ju våran cykel så jaa mensdags å kroppen suger vätska som en svamp. Dock tror jag att jag håller på gå in i ketosen för det börjar smaka skit i min mun såhär på kvällskvisten, typ acetonliknande kanske? Inte nice.

Efter att ha varit däckad större delen av eftermiddagen har jag nu piggnat till lite. Känns som jag inte gör något annat än att pimpla vatten och springer på toa. Det kanske är för att man under dieten måste dricka minst 4 liter på en dag och nu när jag har feber känns det som att jag svettas ut en massa och måste dricka mer.

Nyhet för dagen är att jag äntligen testade gröten imorse och den var faktiskt god, har köpt upp mig nu så jag har gröt på morgonen, kall shake på dagen och soppa på kvällen. Variation är bra! Ikväll om ca 10-20 minuter blir det Svampsoppa.

Om någon undrar försöker jag sprida ut måltiderna med 5 timmars mellanrum, lite mer om jag kan om jag som i morse vaknade tidigt. Så för tillfället äter jag kl 10, kl 15 och kl 20.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Du har säkert koll men ska man verkligen äta med så långt mellanrum?

Annars säger de ju att man ska äta oftare för att kroppen ska förstå att den ska förbränna mer.

Jag dricker säkert 3 liter vatten om dagen nu, jag är konstant törstig! Men om man inte är det så är det ju skitsvårt att dricka!

2010-10-07 @ 08:16:10
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Men är det bara 3 mål om dagen och inga mellan mål alls?

Ursäkta att jag frågar så mycket men vet nog ingen jag känner som kört detta förut.

2010-10-07 @ 10:40:24
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Tise

Jag har också provat cambridge kuren(3 påsar per dag), och tycker att det var en perfekt "fusk" start för att börja gå ner i vikt.



Jag gick ner ifrån 105kg till 96kg på 11 dagar, och då jag slutade med kuren så gick jag upp till 100kg. Nu har jag kämpat på och varit strikt med maten och lyckats gå ner till 89kg.



När du är färdig med kuren så kommer du verkligen uppskatta maten du kommer äta. Dom sista dagarna på kuren så satt jag och kollade på olika maträtter på google image och youtube. hehe



Jag önskar dig lycka till och hoppas att allt rullar på.

2010-10-07 @ 21:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0