Roadtrip till Ullared

03.00 ringde alarmet igår morse. Eftersom jag var trött som bara den i fredags gick jag och la mig innan kl 21. Det gjorde att jag hann sova många timmar. Det behövdes med tanke på den 6 h bilresa ner till Ullared. Ca 04.00 hämtade jag upp resesällskapet och vi började våran resa söder ut. I Jönköping gjorde vi ett stopp vid Kinnarps arena för att tända ett ljus för Stefan Liv. Vid 10.20 var vi framme vid varuhuset Gekås. Vi hade inga problem med att hitta parkering, det var skönt.
 
Vi haffade en kundvagn sen var det bara att gå in. Trodde jag skulle få panik där inne, sjukt stort och folk var som galna i början. Vet inte om folk älskar städsaker och rengöring men det var galet. Speciellt där all kosmetika var. Sen lugnade det ner sig lite eller så vande vi oss med att det var folk och kundvagnar överallt. Det var bara att andas och ta det lugnt, en sak i taget. 5 h var vi där inne, då även ca 30 min lunchpaus. Det var en del saker vi inte kollade på där inne, kläder (bortsett från träningskläder) kändes inte aktuellt. Det kändes tantigt faktiskt. Sen struntade vi i hemelektroniken och det mesta av heminredningen. Det var kaos bland alla handväskor också så orkade inte.
 
Sen var det bara att bege sig hemåt igen. Det blev lite träningskläder, julklappar och lite fynd. Älskar tomtarna jag köpte, så söta! Blev middag på Donken i Jönköping i samband med tankning. Vid 23 var vi hemma i Uppsala igen, helt slut. Vill inte säga aldrig men det kommer nog dröja innan jag åker tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0