Svaret är rödbetor

Fick lite smått panik igår när jag var på toa på eftermiddagen och jag lade märket till att mitt kiss (I know, jag kollade) inte såg ut som det skulle. För att beskriva det som lite rött. Direkt tänkte jag, blod i urinen, OH NO!! Tänkte på det halva eftermiddagen och sen på kvällen hivade jag i mig massa vatten eftersom jag tänkte att jag druckit för lite.
 
Nån gång vid lunch trillade paletten ner när jag värmde på mig matlåda med rödbetor. För tusan, klart det är rödbetorna som gjort att kissen var väldigt mörkt. Så jäkla dum man kände sig! Det borde man faktiskt ha koll på att rödbetor missfärgar både urin och avföring...
 
Behövde alltså inte ringa vårdcentralen och säga att "jag tror jag är döende, hjälp mig!". Tokigt.
 
Var därför tvungen att undersöka saken och hittade detta om rödbetor: "Rödbetor innehåller kalcium, vitamin C, järn, magnesium, fosfor och mangan. Rödbetor hjälper till att avgifta levern, rena tarmarna och hjälpa njurarna."
 
De glömde bara en liten detalj. Annars verkar rödbetor vara rätt bra. Kanske borde börja äta efter varje utekväll hahahaha. Skämt å sido. Kör ju detox nu så är ju perfekt! Och gott!
 
 
För övrigt så är det ett bra sätt att se om man druckit tillräckligt. Kisset ska inte vara för ljust eller för mörkt, hellre ljust dock. Är det mörkt bör man dricka mer vatten. Så det så!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0