Allt är relativt

Sitter på kontoret i vanlig ordning och magen kurrar utan dess like, kanske är dags att käka snart men den får helt enkelt vänta lite medan jag slänger in ett inlägg.
 
I väntan på att lönen trillar in på mitt konto sådär vid midnatt gick jag igårkväll igenom alla mina räknningar. Asså det är fan inte roligt när halva lönen försvinner i samma sekund som den trillar in. Varför jobbar jag egentligen?
 
Jo för att jag skulle klättra på väggarna om jag inte hade något att sysselsätta mig med på dagarna. Detta skulle gälla även om jag vann storkovan och inte behövde jobba en timme till i hela mitt liv. Skulle då tvinga mig mig på folk att jag kunde jobba gratis bara för att ha något att göra.
 
Men ärligt nu, när pengarna går till tråkiga måsteräkningar som hyra, telefoner, tv, CSN osv osv, är det inte jättekul. Vill dock påstå att pengarna jag har över efter alla räkningar är mer än vad jag fick totalt när jag levde på just CSN-pengar så ska inte klaga. Sen med tanke på folk som inte har något alls...
 
Idag har jag fått betala företagets sista fakturor för månaden och jag kan säga att summan landade på i runda svängar 2 mille och lite till men vi säger det.
 
Allt är relativt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0