Canvastavlor

Det är verkligen inne att ha canvastavlor. Jag har av något anledning till att börja med varit väldigt skreptisk pga materialet och att jag tänkt "är det verkligen så snyggt". Har dock fått ändra uppfattning på den punkten. Nu är väl inte jag någon konstnisse på lång väg. Tavlor är mer ett nödvändigt ont för att det inte ska bli så jäkla tomt på väggarna, ska påpekas att jag tänker ungefär samma när det kommer till mattor och gardiner haha. Men på senare tid har jag sett massor av snygga canvastavlor men framförallt möjligheten att göra sitt eget motiv på dem. Varför inte?
 
Så trillade detta erbjudande ner i min inkorg från Grupon om canvastavlor. Jag var såklart tvungen att kolla. Hemsidan som säljer är engelsk och det är jorden som karta på olika sätt, brittiska öarna eller London. Sistnämnda två var inte så intressanta men jordkartan hade de flera fina och kreativa modeller av. Nu finns tavlan i två storlekar: Medium dvs 50x76 cm eller Large, 76x101 cm. Erbjudandet kan hittas här.
 
I och med att det är helt vitt, vitt och mer vitt i nya lägenheten så tänkte jag att det vore snyggt med en större tavla med lite färg ovanför soffan i vardagsrummet och fastnade för några olika motiv. Mest den översta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0