Rätt eller fel?

Känns ju som att jag har valt rätt eller fel vecka att arbete, det beror ju helt på hur man ser på det. Så varför inte köra en liten argumentation ;-).
 
Rätt?
Vi är två stycken som sitter på kontoret just nu, jag och ena områdeschefen. Telefonen ringer inte alls. Jag har inga måsten att göra mest småpyssel som gör att man blir överlycklig när det kommer något konkret att jobba med i posten på morgonen. Såhär när lunchen kommer finns det inte mycket att syssla med på eftermiddagen. Med andra ord, det är jävligt lugnt på kontoret just nu och jag håller på att gå i taket. Det bokstavligen kryper i mig. Visst jag har en Personalhandbok och diverse policys att snickra vidare på men det finns en gräns för hur mycket som kan produceras i text under en dag, var även så på universitetet. Tid att strukturera upp kontoret.
 
Fel?
Känns som att allt jag gör går i slowmotion. Det jag ska göra, gör jag så långsamt att det ska räcka hela dagen. Känner mig jäkligt ineffektiv och undrar varför jag får lön för att jobba så lite överhuvudtaget. Visst kanske tycker det är skitsoft att få betalt för att göra ingenting men det tycker inte jag. Dagarna blir så sjuuuukt lååååååånga. Rastlösheten är ett faktum redan från det att man kommer in på kontoret och upptäcker att det är lika tomt som när man lämnade det. Med det görs en hel del pauser för att motivera nästa drag. Får roa mig med att göra etiketter till pärmar.
 
Snart så... men jag går hellre till jobbet, jobbar häcken av mig i 8 timmar för att sedan gå hem och känna att jag gjort mitt bästa denna dag också. Herre, hur ska jag klara 3,5 veckas semester med enda inplanerade resa är Rhodos... Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0