Mardrömsveckan

Just nu orkar jag inte tänkta på antalet övertidstimmar som kommer att rassla in på kontot lagom till julledigheten.
 
Detta måste vara årets monsterarbetsvecka. Vem planerade in allt denna vecka? Inte var det jag! Det är det enda jag kan säga och gällande de flesta inbokade saker så har jag inte haft mycket att säga till om. (Nästa vecka är ingen höjdare heller!).
 
Jag har suttit hela dagen idag och laddat in löneuppgifter för massa anställda till Collectum. För er som inte vet vad det är så har det med tjänstepension att göra. Vi har inte haft tillgång till dessa konton för våra mindre företag, ås var bara att mata in allt inför årsskiftet.
 
Har tydligen medarbetar/utvecklingssamtal imorgon. Har inte hunnit läsa underlaget. Dock är jag väl rätt medveten om vad jag gör och inte kan göra i företaget samt vad jag tycker jag gör bra och inte gör så bra efter förutsättningarna som finns. Så lär finnas intressanta saker att diskutera. Måste även skriva om ALLA löner på nyanställda och löneändringar under året till Skandia eftersom det blivit fel...
 
Onsdag, bokföringsorder semesterlöneskuld och arbetsgivardeklaration. Öppet hus på vår enhet för daglig verksamhet. Brukarna har gjort olika saker som de säljer, har även gått med på att bli intervjuad för tidningen de har. Efter det ramlar alla löneunderlag in som jag ska sortera. På kvällen är det julfest! (Vi vet ju alla vad det betyder ;-))
 
Torsdag, ingen sovmorgon här inte. Lönekörning från morgon till kväll. Samma på fredag. Ni kan ju kolla om jag fortfarande lever på lördag morgon eller något. Kanske får lägga in lite inlägg ikväll som postas under veckan. Bilderna från Leksand - Luleå kanske kunde vara något?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0