En helt vanlig dag på jobbet

Eller kanske inte. Idag har jag fixat namnskyltar och grupplistor till dagen imorgon. Både stora och små så att folk inte kan missa vilken grupp de ska sitta i. Jag och några kollegor har dessutom kopierat upp allt material som ska delas ut och lagt det i mappar. Jag har dessutom suttit hela dagen med den kortlek som ska användas. Den innehåller värdeord. Så har suttit och skurit ut dessa och det har varit 8 A4 sidor med 6 kort på varje som skulle klippas upp, det till 18 grupper. Med andra ord en hel del kort, är för trött i huvudet för att göra matten men ni förstår. Skrev ut dem i diverse olika färger för att det skulle bli lite roligare, det uppskattades av chefen!
 
Fick en trevlig överraskning idag också. En kollega som även är ordförande för ST på Lst pratade med mig om att jag jättegärna vill se mig kvar. Hon sa att alla tycker mycket om mig och att alla tycker det är jättetråkigt att det är min sista dag på fredag. Jag och Tina kommer lämna två stora hål efter oss, hon uttryckte det på så sätt att det varit roligt att få komma till jobbet och arbeta med oss. Hon har även frågat min chef om varför det inte går. Hon är fast besluten om att jag är mycket bättre än att hitta ett annat "stolpskott" till organisationen. Ska påpekas också att det finns behov att ha mig kvar och att det är de som förlorar på att låta mig gå. Så, summan vad kademumman, hon kommer iallafall att slåss för mig och ta upp det hela igen på MBLen på fredag och påpeka att jag kan gå in under nystartsjobb vilket innebär att jag inte blir kostsam för organisationen.
 
Vi får se vad som händer i den frågan. Det är väldigt kul att vara uppskattad och att folk verkligen säger vad de tycker och tänker. Nästan så att de är bättre på att sätta ord på vad jag är bra på än vad jag själv är haha. Skulle jag bli tillfrågad om att vara kvar är svaret givet. Ja jag älskar jobbet och jag älskar mina kollegor. Jag vill lära mig med, ta mer ansvar och utvecklar och hjälpa dem att utvecklas och ta sig igenom denna organisationsförändring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0