Några skönhetstips

Dessa är inte mina tips utan jag hittade dem här och tyckte de var så bra att jag ville dela med mig av dem. Så all cred till Elina! =)
 
 
HÄR KOMMER NÅGRA BRA SKÖNHETS TIPS FÖR BÅDE HUD OCH HÅR.

Vi börjar med en hår mix som gör under och snabbar på tillväxten för håret om du vill ha längre hår.

Det du behöver:
1. ca 4 dl 100 % Ricinolja eller laxerolja (utan tillsatta ämnen)
Detta är viktigt att den är helt ren från annat så att inte onödiga ämnen tas upp i hårbotten.
2.E vitamin olja (funkar med kapslar med som du skär upp och tar ut oljan ur) du behöver antingen två kapslar eller 1 msk olja.
3. Använd en applikator flaska som du lägger allt i så blir det lättare att applicera i håret.
4. Massera in blandningen med fingrana i hårbotten i några minuter varje kväll eller varannan kväll och sov sedan med en duschmössa och duscha sedan på morgonen så överskottet av oljan försvinner.

Detta kommer garanterat snabba på håret att växa sig längre.

Nästa tips är så enkelt som HONUNG,
Honung är både bra för hud och hår och är en riktig naturligt fukt bindande kräm. Till ansiktet som en ansiktsmask, hjälper alla sorters hud och är speciellt bra för acne hud då den lugnar men också väldigt bra för torr hud eftersom den bilder fukt bra.

1. Smeta bara på honungen i ansiktet som en ansiktsmask och låt sitta i 10-15 min och sedan skölj av med ljummet vatten
2. Om du har en liten blemma eller finne kan du mixa en liten klick med honung och havs salt! (måste vara havs salt) och dutta på blemman, så ska det göra underverk.

Du kan också som sagt använda detta till håret om du blandar det med ditt balsam så blir det en perfekt hårmask som gör håret glansigt och hälsosamt. Men se till att den består till mestadel av balsam och lite mindre honung så det inte blir för mycket.

 

ÄPPEL CIDER VINÄGER är en jättebra och naturlig exfoliering, det är det näst bästa efter en dyr kemisk peeling utan att behöva besöka SPA.

1. Blöt ner en bomulls tuss eller pad i vinäger och dutta vinägern över ansiktet (undvik ögonen och läppar) låt det sitta i 30-40 min innan du rensar bort det och tar på någon bra fuktighets givande kräm.

 

CITRON är en annan grej som är bra för till både det ena och andra. Om du har gula naglas så ska du stoppa fingrarna i citronjuice så kommer du få fina naglar och fläckar och annat kommer avlägsnas. Om du blandar citronjuice med natriumbikarbonat och borstar tänderna med det så kommer ni genast se vitare tänder då det fungerar som en naturlig blekning för tänderna.

 

Några tips såhär på lördagskvällen för ett litet hemma spa kanske..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0