Här städas för fullt

Dagen till ära, eftersom det är dåligt väder, spenderas med att städa lägenheten. Tar en liten paus efter att ha gjort rent kök och badrum. Nu ska ren tvätt vikas och sen så blir det dammsugning och moppning för hela slanten. Erkänn att ni är avundsjuka ;).

Har även tagit tag i mitt ICA problem, varför får inte jag saldorapport varje månad liksom? Har även kontaktat Friskis&Svettis angående mitt träningskort, suger att lägga pengar på något som inte kan användas (jävla rygghelvete). Så har jag tänkt vända mig till Actic gym istället då de ansvarar för centralbadet, insåg nämligen igår att det gick bra att simma iallafall. Det är väl ett sätt att hålla igång kroppen iallafall så den inte blir helt förslappad! Anmälde även högre inkomst till FK så det inte blir trassel med bostadsbidraget.

Nej nu är pausen slut. Lika bra att köra på om jag ska köra mamma och mormor till deras buss, de ska på pensionärskyssning hahaha. Efter det far jag och Emelie till Örsundsbro och hälsar på Marris. Varför hon valt att flytta just dit ska bli intressant att höra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0